Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 20-25. rész

2018. november 06. 13:00 - Gillotte

Olyan sok minden történt a héten, hogy csak kapkodom a fejem! Luca hatalmasat csalódik húgában és Félixben, amiért összeszűrték a levet. Zita átmegy bocsánatot kérni, de hasztalan, hiszen Lucának nagyon rosszul esik, hogy ugyan Zita bárkit megkaphatna, mégis pont Félixre hajt rá, pedig jól tudja, hogy Lucának Félix a nagy ő, és különben sem ér, hogy Félix mindenkire rárepül, csak Lucára nem. Zita szerint ez a pár év reménytelen szerelem elég kellett volna, hogy legyen arra, hogy Luca belássa, hogy Félixnek nem jön be. Hú, ez durva volt (igaz, de durva) Luca el is zavarja a húgát. Félixszel sem sokkal kedvesebb, sőt, a rádióban való munkát is megnehezíti Luca haragja, amiért Félix kihasználta Zitát. Ha ez nem lenne elég, Luca még a nyakát is fájlalja, még jó, hogy este kéretlenül átugrik hozzá Viktor, a fiatal orvostanhallgató, és a nyakmasszázs során Luca inkább a csókolózás mellett dönt, sőt, reggel együtt is ébrednek. Kár, hogy Ildikó csengetésére kelnek, aki dúvadként ront be Zita-ügyben, bár el kell ismernie, hogy kedves kisfiú ez a Viktor.

5_1.jpg

Zita nagyon pocsékul érzi magát a történtek miatt, kisírt szemmel mondja el másnap Olgának, hogy mit tett. Összedől minden, azt se tudja már, mit akar - mondja. Olga szerint Zitának idő kell, el kéne utaznia valahova. Ildikó nem örül neki, hogy Olga beleszól Zita életébe, pláne amikor megtudja, hogy Olga kivitte keresztlányát a pályaudvarra, hogy kicsit kiszakadjon a környezetéből. Egyébként mindezeket alkohol fogyasztása mellett beszélik meg, hiába van fényes nappal. Valahogy ahol Olga van, ott az alkohol is igen hamar előkerül.

5_2.jpg

Olga és Géza szintet lépnek: Géza fel akarja vállalni Ildikóék előtt is, hogy jóban vannak Olgával, és le szeretne menni vele kettesben a Balatonra, kézen fogva sétálni, és hekket enni. Olga inkább előre ugrana az időben ahhoz a részhez, amikor a szexnél tartanak – Balatonnal, vagy anélkül. Össze kell hangolni ezt a dolgot, mert Géza ennél romantikusabb kapcsolatra vágyna.

5_3.jpg

Míg Olga és Géza kapcsolata virágzik, Adélé és Márké hervad, hiszen úgy tűnik, nem nagyon tudják összeegyeztetni a dolgozó énjüket úgy, ahogy a munkán kívülit. Adél nagyon stresszes, mert a nagyfőnök apuci úgy rendelkezik, hogy vagy szerez Adél a héten szponzort, vagy el kell kaszálni a délelőtti műsort, és csak zenét nyomni. Adél elmondja a többieknek, hogy mi a helyzet, s Roland még aznap megy a hírrel, hogy egy vidéki haverja konditermet akar nyitni Pesten, és reklámozni szeretné, de le kéne menni hozzá Nyíregyházára megbeszélni a részleteket, mert egyelőre az ottani terem a bázis. Roland így végre együtt tölthet nemi időt kettesben Adéllal. Márknak nem esik jól, hogy Adél nem szólt neki erről előre, csak a csapatos beszélgetésen említette a dolgot, úgyhogy nem válnak el túl jó hangulatban. Roland és Adél Nyíregyháza felé menet defektet kapnak, úgyhogy kénytelenek megszállni egy szállodában – természetesen franciaágyas szoba van csak - ám az éjszakát beszélgetéssel töltik – de azért Roland felsőtestét megcsodálhatjuk, úgyhogy hölgytársaim kedvéért íme:

5_4.jpg

Adél, elmenése előtt Kareszt teszi meg főnöknek arra a kis időre, míg távol van. Karesznek ugyebár magánéleti gondjai vannak – a volt felesége hozzámegy Karesz legjobb barátjához – és emiatt igen seggfejül viselkedik. A spórolás jegyében lekapcsolja a légkondit, megszünteti az ebédjegyet, és még Krisztit is lebarmolja, amiért kinyomtatott egy A3-as papírt színesben a munka miatt. Kriszti őszintén mondja, hogy szíve szerint rohadtul nem itt gyakornokoskodna, mire Karesz lelketlenül közli vele, hogy ,,ott az ajtó!” és ellentmondást nem tűrve kiteszi Kriszti szűrét.

5_5.jpg

Félix eközben kidöglik, mert indiait kajált, és fosik, hány, minden baja van, kórházba is kerül. Luca nagyon vergődik, hogy mit tegyen, mert nagyon aggódik érte, de ott van Viktor. Rémálmok hatására mégis bemegy Félixhez a kórházba, sőt, miután a férfi saját felelősségre eljön onnan, Luca azt mondja: ,,hazaviszlek”. Józan ember azt gondolná, hogy Félixhez haza, de nem: Luca saját magához viszi a rádióst, ráadásul úgy, hogy Viktor is ott van. A fiú nem haragszik érte, hiszen látja, hogy Félix nincs jól. Hát én azért erősen kiborulnék, de nem is vagyok olyan jó ember. Luca biztosítja róla Félixet, hogy ez még nem változtat azon, hogy haragszik rá. Viktor érdeklődik a miért iránt, mire Félix elmondja, hogy azért, mert ő lesmárolta Zitát. Ez csak azért gáz, mert Viktor Erik unokatestvére, szóval nem feltétlenül jó, ha ezt tudja. A fiú mégis ígéretet tesz, hogy ha nem volt komoly, nem adja tovább Eriknek az infót.

5_6.jpg

Zita mindeközben a Bakonyban felejt, járkál össze-vissza, nem akar beszélni senkivel. Kinéz magának egy fiút, és beszédbe is elegyedik vele. Úgy alakul, hogy minden nap összefutnak, és nagyon jó társaságot biztosítanak egymásnak. A srác elmondja Zitának, hogy a tervei szerint indul Spanyolországba, úgyhogy ha Zita vele akar menni, aznap este itt és itt találkozzanak. A fiú csókkal pecsételi meg az ajánlatot. Zita elmegy a találkozóra, ám legnagyobb meglepetésére Ildikó és Erik ugranak a nyakába, hiszen jöttek érte. Hát pedig Erik már ismerkedik egy pultos lánnyal Budapest egyetlen bárjában, ahová az összes szereplőnk jár, biztos lesz valami, de egyelőre mégis Zitáért van oda.

5_7.jpg

Hamár Ildikót említettem, lássuk azt is, hogy mi zajlik az ő életében. Tiszta ideg egyébként Zita miatt, és még a férjével, Dénessel is baj van. Hogy is mondjam… nem áll fel neki. Dénes teljesen maga alatt van, hisz eddig nem történt vele ilyen. De könyörgöm! 72 éves vagy!! (Szerep szerint persze nem tudom, mennyi, de nyilván nem 20). Dénes annyira nem tudja kezelni a helyzetet, hogy még Lucához is elmegy, hogy mint lelki tanácsadót, megkérdezze, hogy mi a teendő ha a ,,kapitány” nem akar funkcionálni. Luca szerint a stressz az oka, de basszus, ne nekem mondd már… Dénes kapcsol, és visszacsinálná az egészet, kár, hogy már nem lehet.

5_8.jpg

Dénessel ellentétben viszont Bencének valószínűleg nagyon is felállna, megtetszik neki ugyanis az új fénymásolót szerelő srác, csakhogy ezúttal a radarja nem működik: nem tudja, meleg-e a kiszemelt. A szerelő is kedves vele, focimeccsre hívja, meg minden, Bence már fantáziál is. Egy esti italozás alkalmával derül ki, hogy a fénymásolósnak barátnője is van, aki hozta a saját barátnőjét, hogy dupla randizzanak. A másik nőnek bejön Bence, aki nem bírja sokáig a színjátékot, úgyhogy inkább bevallja, hogy meleg, és még a focit sem szereti. Ez utóbbi nagyon kiveri a biztosítékot a focirajongó társaságban, s szegényt rettentően megalázva mind ott hagyják, mint eb a szarát. Megszakad az ember szíve.

5_9.jpg

Adél és Roland elmennek a tárgyalásra Roland gyerekkori barátjával. Régi haverok, s azok módjára is beszélgetnek egymással. A nyíregyházi srác tehát reklámozni akarja a rádióban a konditermét, ami majd Pesten lesz. Kicsit korainak érzem a tervet, hiszen ahhoz kicsit drága egy rádióban reklámozni, hogy csak tervekről beszéljünk. Tényleg nem járok messze az igazságtól, ugyanis amit a srác tud szánni a reklámra, annak csak a duplája jöhetne szóba, hogy megmeneküljön a rádió. Roland nem hagyja annyiban a dolgot, és a konditermes hajlandó aludni: megküzdenek, mint férfi a férfival, és ha Roland nyer, megkapja a rádió a dupla árat. Mivel konditeremről és izmos emberekről van szó, nyilván mást ért az ember férfias összecsapáson, mint ami a valóság: rugós foci, mert gyerekkorukban azt játszották. Roland nyer, meg van mentve a rádió!

5_10.jpg

Adél és Roland meg van részegülve a sikertől, leginkább Adél. Bepezsgőzve térnek vissza a hotelszobába, és mivel Adél állítja, hogy nincs barátja, és még buzdítja is némiképp Rolandot, igen hamar megtörténik, amire Roland oly régóta vágyott. Másnap persze Adél rettentően megbánja, elmondja Rolandnak, hogy van barátja, úgyhogy ez kettejük közt kell, hogy maradjon. A főnöknőt nagyon marja a lelkiismeret, úgyhogy ír ismeretlen levelezőtársának (emlékeztetőül: Rolandnak) hogy szüksége lenne egy barátra, mert szörnyű dolgot tett. Roland olvassa az e-mailt, és nyilván sejti, hogy csak ő lehetett az a szörnyű dolog, de Adél mégis újra ír, és ez jó jel!

5_11.jpg

Adél a rádióba visszatérvén próbálja kijózanítani Kareszt, ám a férfi választás elé állítja: vagy ő, vagy Kriszti. Félix is visszatér, immáron gyógyultan, és ő is elbeszélget Karesszal: elég régóta dolgozunk együtt, elmondhattad volna, mi bánt, de hamár nem így alakult, elmondom neked, hogy seggfej vagy, és nagyon gyorsan szedd össze magad, Karesz! Ez hat, úgyhogy Karesz visszahívja Krisztit, és végleges szerződést ajánl neki: a lány immáron nem gyakornok többé! Minden szép és idilli, egy dolgot kivéve: Félixet hívja örök rádiós ellensége, hogy hívták egy tévétől, és közös műsort ajánlottak neki Félixszel, havi egymillióért per fő. Mondjuk furcsa, hogy Félixnek ezt az ürgétől kell megtudnia és nem a tévétől, de mindegy. Félix a pénz mellett dönt, és elmondja – egyelőre kizárólag – Lucának, hogy lelép a rádiótól. Szegény Luca nagyon elkezd sírni, mert hiába: próbál ellenállni Félixnek, de nem tud. Van egy tippem: a végére Félix tényleg beleszeret Lucába, de addigra Luca már mást fog választani (Márkot). Viszont el kell ismernem, Gáspár Kata mesterien játssza el Lucát, ez alkalommal is bepárásodtam. Várom a folytatást!

Címkék: 200 elso randi
13 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A_Rézi 2018.11.06. 14:07:10

Nekem is ez a tippem: végül Márk lesz a befutó (mert muszáj!), Félix meg hoppon marad - a legutóbbi két részt leszámítva nem sok szimpatikus megnyilvánulása volt a pasinak, úgyhogy eléggé idegesítene, ha ő jönne össze Lucával a végén.
Másik tipp: lehet, mégis jó, hogy Ildikó suttyomban tervezi az esküvőt, csak épp nem Zita, hanem Luca vonul majd oltár elé...

Gillotte 2018.11.06. 20:49:34

@A_Rézi: Ez de jó tipp, hogy a végén lesz esküvő, csak nem Zitáé! Arra lennék kíváncsi, hogy 9 hónapja van erre az egészre, hogy időben vajon hol tartunk, mennyi idő telt el a fogadás óta.

szde 2018.11.06. 21:10:50

@A_Rézi: @Gillotte: Ha követik a romkomos szálakat, akkor tuti Márk a befutó. Nekem Félix nem szimpatikus, meg pasiként sem az esetem, szóval nem fájna érte a szívem.
Mondjuk amúgy Lucának eléggé jó pasijai voltak anno, én a taxist se vágtam volna ki
Meg ami még érdekel, hogy lesz-e valami a Kriszti-technikuscsávó szállal... még ők húzzák egymást nagyon, már a szellemvadászós esetnél is vártam, mikor gabalyodnak egymásba :)

Ui.: Köszi a hogyvoltokat :)

KapitányG 2018.11.07. 09:17:50

Nos, kedves Gillotte, az "Ildikó elmenése" meg az egybeírt "ha már" sem öröm, de amikor egy mondatban három "hogy" kötőszó is szerepel, legszívesebben elsírnám magam. Pláne ha ilyen mondatból mindjárt hármat is lehet találni a szövegben...

A_Rézi 2018.11.07. 10:12:18

@Gillotte: Igen, jó kérdés, hogy időben hol is tartunk? Ha jól tudom 60 részes a sorozat, most kábé a harmadánál járunk, úgyhogy, ha valamennyire időarányosak, akkor talán 1 hónap telhetett el.

@szde: Félix egy nárcisztikus bájgúnár, bár az ételmérgezés óta mintha kicsit visszavett volna az arcából. Ettől függetlenül Márk a befutó, nem is értem, Adél miért nem lát a szemétől (vagy Rolandtól? :D). Lehet, hogy a "lakva ismerszik meg igazán" analógia mentén náluk munkában ismerszik meg igazán a másik, és az már nem tetszik annyira. Simon-Kriszti vonalon egyetértünk, bár a szellemvadászós este óta mintha hirtelen elvágták volna ezt a szálat.

szde 2018.11.07. 11:36:42

@A_Rézi: Azért Roland se csúnya :D Sajnáltam én is, hogy nem mentek tovább ezen a vonalon, gondolom a készítők akarták, hogy Karesz is nagyobb szerepet kapjon (mondjuk nekem nagyon nem jön be a szerepe, simán felesleges). Meg régen láttuk a portást, most jut eszembe.

A_Rézi 2018.11.07. 14:05:37

@szde: Nem, nem csúnya, mondjuk nekem nagyon nem a zsánerem. Plusz azt sem tudom eldönteni, hogy maga a karakter fura egy kicsit, vagy a színészi játék "fura", amivel előadják... néhány megnyilvánulás és reakció valahogy nincs a helyén. :/

Gillotte 2018.11.07. 19:42:19

@szde: Köszi, hogy olvasol! :) Én is megállapítottam ezt, hogy Lucának azért kifejezetten jó fickók jutottak, igen, a taxissal sem volt baj, ez a Viktor is helyes srác, úgyhogy érthetetlen ez a Félix iránti vergődés. Igen, Krisztiből és a technikusból is lesz valami, de én a Bence és a fénymásolós szálat sem temettem még el!

Gillotte 2018.11.07. 19:44:02

@KapitányG: Isten látja lelkem, hogy legalább négyszer elolvastam, mielőtt véglegesítettem volna. Más irományában én is rögtön észreveszem a hibát, de a sajátomat olvashatom napestig, akkor is marad benne. Legközelebb igyekszem kiszűrni ezeket is, amiket írtál.

Gillotte 2018.11.07. 19:47:32

@A_Rézi: Rolandra rákerestem, mint színész, Sándor Péter, és nagyon jóképű srác! Rolandként is, de ez a szőkített haj hazavágja az egészet. Egyébként igen, elég visszafogottan játszik, igazából nehéz elhinni, hogy ilyen kis félénk fiúként ,,elbánt" egy Adél kaliberű nővel.

szde 2018.11.08. 08:10:55

@A_Rézi: Igen, kicsit nekem is fura ebből a szempontból, meg néha nem tudom eldönteni, hogy az operás szál az poén volt, vagy tényleg érdekli. Mindenesetre, a Félvilágban játszott, ott viszont teljesen más karaktert, szóval szerintem jól hozza Rolandot :)

@Gillotte: Igaz, Bencének is kijárna a heppiend :)
A hogyvolthoz: a magyar egy hogyozós nyelv, nagyon sokszor használjuk, helyette érdemes inkább másik kötőszavakat alkalmazni (amiért, azért, stb), vagy simán új mondatot kezdeni. Nekem ezek általában bejönnek :) A külön- és egybeírásokhoz meg, ha word-ben írod, akkor automatikusan aláhúzza, ha rosszul van írva, ott tudod javítani.

KapitányG 2018.11.08. 09:36:12

@Gillotte: Igen, más szövegében sokkal könnyebben észreveszi az ember a hibákat, mint a sajátjában. Én is így vagyok vele :)

Gillotte 2018.11.08. 19:49:33

@szde: Van Wordöm, de a munkahelyen csak angol, ez kicsit megnehezíti a dolgot :D De jobban odafigyelek majd, ígérem!
süti beállítások módosítása