Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x05 – Nemo, Remy és Mr. X

2018. november 05. 15:00 - szde

Most, hogy mindenki megnyugodott, és Victor nem lett egyenruhás, valamint Jimmy megy az akadémiára, egy tengerjáró anyahajón vagyunk, de nem katonákkal van tele a fedélzet (sajnos), hanem egy cruise típusú jármű ez, amivel nagyon gazdagék mennek hetekre a Karib-térségbe. Rosszarcok kábszert csempésznek az alagsorban, az egyik őrt le is lőtték, amikor jön egy egyenruhás, de lőnek rá, így elrohan. Nem mintha nem lenne a derekán neki is fegyver. Mielőtt a faszit megtalálnák, leadja a jelet a partnak, hogy gáz van. Az írányítóközpontba (basszus, többször is végignéztem a JAG teljes sorozatot, de továbbra se tudom ezeknek a helyiségeknek a neveit) közben megérkeznek a rosszfiúk, mielőtt a kapitány ellenőrizni tudná, tényleg van-e veszély.

vlcsnap-2018-10-28-13h59m53s311.png

Jimmy Chrisnek köszöni meg, hogy bízott benne, védte a hátát, és már tudja ezt értékelni, a lány szerelmetes pillantásokkal nézi a srácot, de amikor előrukkolna vele, hogy csak örül, hogy Jimmy végre felnőtt, megszólal Luca, hogy mindenki húzzon a ringbe. Kezdődik ugyanis a kiképzés. Na, itt van Mumford, mögötte meg Rocker, 93 jelentkező volt, amiből most látjuk a legjobb 8-at, az alapkiképzés pedig mindössze négy hétig tart.

Az anyahajó fedélzetén egy pasas a nőjének panaszkodik, hogy itt biztos átverik őket, mintha lövéseket is hallott volna, meg hát internet sincs, szóval ő most fogja magát, és lemegy a satellite telefonjáért, amit végül csak elhozott magával, pedig ez most egy munka nélküli nyaralás lenne. A csapat már a két eltérítővel beszélnek, az arcukat nem látják, de egyenruhában vannak. 1200 utas, Főbizti a rész elejéről régi LAPD-s, tizenöt fős csapata van, de nincsen fegyverük. Baszki, ott volt a tag oldalán a pisztolytok. Csak elriasztásnak? Na, SAT-telefon Connor hívta a 911-et, máris kapcsolják Hondo-hoz, akinek meg kell találnia Főbiztit, Hondo pedig elmondja, hogy Chrissel csináltak egy közös tréninget a SEAL-es tagokkal, egy Nemo nevű járművel, de azzal csak ketten mehetnek. Viszont ez lehet az egyetlen esélyük, hogy észrevétlenül a hajóra jussanak.

vlcsnap-2018-10-28-14h00m24s882.png

vlcsnap-2018-10-28-14h00m48s890.png

Mivel nincs idő öltözésre, Chris és Hondo ezt a kocsiban teszik meg, közben pedig sztoriznak a saját tengeri utas kalandjaikról. Úgy érzem, ez a mai rész a mesehősök találkozása, ugyanis egyik rosszarcot Remy-nek hívják, akinek kezd elgurulni a gyógyszere, és kell neki üzemanyag. Hondo-ék úton, Főbizti meg sehol, pedig nyitnia kéne az ajtót, hogy a kommandósok bejussanak.

Újoncok lőgyakorlaton, Luca és Mumford fogadnak 1000 dollárban, Jimmy pedig nem tudja, hogy itt nem szabad visszapofáznia, mert még a feladatot sem úgy teljesítette, ahogy az ki lett adva. Hű, fiam, jönnél a magyar oktatási rendszerbe, úgy megtanulnád, hogy nem kreatívkodsz, hanem a megadott módon csinálsz valamit, hogy utána simán téged választanának be a SWAT-ba. Ez a Nemo-dolog nagyon király, Hondo-ék máris az anyahajónál vannak, de hoppá, ajtó még nincs nyitva. 5 másodperc múlva jön Connor, és ő nyitja az ajtót.

vlcsnap-2018-10-28-14h01m25s925.png

vlcsnap-2018-10-28-14h01m46s118.png

vlcsnap-2018-10-28-14h02m13s827.png

Bent ott van Főbizti, a sebesülése jól lesz, megvan a két fickó neve, tudják hol vannak, Connor pedig segíteni akar. Ruhákkal tud, Chris és Hondo párnak adják ki magukat, a lány szerint a párkapcsolat és a SWAT nem jár együtt, és mire a gondolatmenete végére ér, máris fent vannak a fedélzeten. Deac és Victor jönnek a rosszarcok búvóhelyére, mindenféle csoda van ott, és még a laptopjukat is bekapcsolva hagyják, hogy rájönnek, mi a céljuk a rakat kokóval. Viszik Mexikóba, az.

Hondo és Chris fegyverrel rohangálnak Remy-ék felé, a szellőzőn keresztül közelít a lány, amikor is jön az értesítés, hogy nem ketten vannak csak, hanem öten. Az egyik pluszfő a konyhában dolgozik alibiként, és rögtön lövöldözés lesz, amit bent is hallanak, a kapitány fejéhez meg kicsit sem ideges Remy szorít pisztolyt. Konyhafiú rohan a fedélzeten, majd jól lő is, így kell ezt, hogy teljes legyen a pánik, Hondo, te meg leszedhetted volna a folyosón a tagot.

vlcsnap-2018-10-28-14h02m19s041.png

vlcsnap-2018-10-28-14h02m46s784.png

Remy kezd pánikolni, így a hangosba mondja a tutit, hogy mostmár mindenki nyughasson, különben egyesével szedi le az embereket. Hondo meg akarja találni a szállítmányt, mert így előnyre tehet szert. Jimmy és a nyolcas másik kiemelkedő tagja, Devlin rohannak elől csomagostul az HQ-n, de a néger tag nyer, Jimmy meg barátkozna, de Devlin nem ezért jött most ide, hanem bekerülni a SWAT-ba. Jimmy-nek amúgy is megvolt már az esélye.

Deac és Victor a tisztítóvállalat kocsijához jönnek, ahol a sofőr nem tud semmit, de a tíz méterre parkoló kocsi női sofőrje igen, Victort még hetvennel száguldva magán tartja, majd kiderül, hogy Remy-ék rokona, ezek szerint a drogbiznisz családi vállalkozás. Főbizti 20 évet leszolgált a rendőrségen, és csak a vízen akart lenni, nagyon szomorú leszek, ha nem lesz benne a buliban. Kijárna már egy panaszkodás – úgyis rég volt – a szar rendőrnyugdíjnak húsz év szolgálat után.

És veled, Hondo? Te is közel jársz a húsz évedhez. (Főbizti)

:DDD

vlcsnap-2018-10-28-14h03m24s784.png

vlcsnap-2018-10-28-14h03m38s153.png

vlcsnap-2018-10-28-14h03m48s951.png

Az alagsorban találnak alkalmazottakat, akik ártatlanok, de közben Remy húga még mondott két nevet, az utolsó nem tudja, de ő lesz a főnök. A szekrényben rejtőzködő tagok közül az egyik szintén be van építve, Főbiztit meg hátrahagyják a többivel. Negyedik közben elrohant, de a kis hülyéje lövöldözik egyet Hondo-ékra, aki amúgy ebben a fehér cuccban eléggé feminin módon néz ki. Chris fentről szedi le a negyediket, a rádiója pedig megvan. Remy utolsó gyógyszere is elgurult, ugyanis üzeni a hőst játszó utasnak (aka Hondo, csodálkozom, hogy nem tudja még a nevét), hogy adja fel magát, különben lelövi a kapitányt, majd egyesével mindenkit.

Hondo átadja a fegyverét Chrisnek, akiről ugye a rosszarcok nem tudnak, majd megjelenik a fedélzeten, aminek Remy nagyon örül, rögtön meghívást kap az all inclusive első osztályra. Na, a walkie-talkie-t nem adta oda a lánynak, így most Chris élőben hallja, ahogy Hondo lebukik, de sajnos a fejének szegezett fegyver nem fog elsülni, még van vissza tizenhét rész az évadból. Hondo csak a vezérrel akar beszélni, aki jelentkezik is, gyengébbek kedvéért Mr. X névre hallgat a szövege. Hondo ajánlata egy motorcsónak meg három jegy a szárazföldre a droggal, Remy-ék pedig aggódnak, mi lesz, ha a partiőrség megállítja őket. Mr. X lesz a garancia, de neki ez nem elég, Hondo meg megy a rajzfilmhősökkel, hogy ő meg a vezér garanciája legyen. Az üzlet megköttetett, csónak hívva.

vlcsnap-2018-10-28-14h03m53s300.png

vlcsnap-2018-10-28-14h04m03s962.png

vlcsnap-2018-10-28-14h04m11s688.png

Deac a sofőr, harminc perc alatt megvan az egész üzlet, ennyi idő alatt nem fog Mr. X kilétére fény derülni, hugica meg tényleg nem tudja, de valahonnan a hosszútávú memóriájából előhúzza, hogy a vezér régen embereket ölt, a rajzfilmhősök is félnek tőle. Mumford már nagyon akarja a pénzét, hiszen nincsen Lucának elég embere a 4-4-es felálláshoz, mire Jimmy nagylelkűen felajánlja, hogy ő és Devlin beszállnának. Luca belemegy, de a jobbnál is jobbnak kell lenniük, különben nem fognak soha még a cipőpucoló munkához sem hozzájutni.

Deac megjött, Mr. X pedig beszél akkor is a rádióba, amikor Főbizti Chris mellett áll néma csendben, akkor legyen Connor az, könyörgöm. A háttérből zene szólt, ami csak egy kabinban található, közben rosszarcok pakolnak befelé, Deac pedig lelépne, de maradnia kell sofőrként. Chris már a kabinnál van, ami igazából egy bár, tele emberekkel. A bárban ott van Connor és a nője, amikor megint megszólal Mr. X, istenem, de béna vagyok ma (is). Chris odaadja a pasasnak a rádiót, akinek idegesítő zajt kell kiadatnia a készülékkel, hogy Mr. X megsüketüljön és Chris megtalálja. Verekedés, a pasas majdnem győz, amikor is egy jó kis orrbatenyereléssel megoldja a helyzetet.

vlcsnap-2018-10-28-14h04m48s288.png

vlcsnap-2018-10-28-14h04m55s284.png

A motorcsónakban ülők is rájönnek a helyzetre, de Deac is faszacsávó, megoldja a helyzetet. Minden heppi, a kapitány is elmondja a hangosba, hogy mi a szitu, Főbizti meg szól, ha kell neki valami. HQ-n Jimmy-ék pakolnak, sivatagi váltófutás lesz, 5 mérföld/ember, és minden egyenruhás szervtől jönnek emberek. Mumfordnak nem tetszik, hogy két újonccal kell megmérkőznie, Jimmy szerint fél, Devlin pedig beleáll a helyzetbe, és nagyon remélem, hogy a végén mindkettőt felveszik, szimpi a kölyök. Amúgy jótékonysági verseny lesz, és Rockerék nem szállnak ki belőle.

Annie várja a csapatot az HQ előtt, szerencsesütiket hozott, pedig már a szülőszobán kéne lennie. Hondo bármikor elveszi a nőt, ha ráun Deac-re, Chris pedig a pár láttán meggondolja magát, és felhívja a csajt, akivel randizott párszor. Hondo azért nem fordul akkorát, ő továbbra sem nőzik, mert neki a helyzete „bonyolult”. Akár így is lehet mondani az ügyésznő, akinek pszichopata (de helyes) marsall exe nyomoz utánam-issue-t.

 vlcsnap-2018-10-28-14h05m19s755.png

De most, hogy már itt a banda, nincsen szükség a két újoncra, viszont megszervezik a saját versenyüket, van egy kajálda PONT öt mérföldre innen, aki előbb ér oda, az jön a másiknak 200 dollárral.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása