Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ransom 2x05 - Beépített ember

2018. november 05. 12:00 - Dzsudibí

20 év körüli fiúcska sétál az esőben Berlinben, amikor kitámolyog egy mellékutcából egy ember. Szerencsére épp akkor ér melléjük egy nagy fekete furgon, amiről nekünk már mindannyiunknak ugyanaz jut eszébe, hiszen olyan sorozatot nézünk, ahol általában elrabolnak valakit. Most sincs ez másképp, a pasi, aki rosszul volt, valójában nincs is rosszul, a fiúcska pedig csakhamar a furgon hátuljában találja magát kicsavart kezekkel, valami altatót is kap a nyakába, ráadásul még a fejecskéjét is jól odaveregetik a furgon ajtajához, csakhogy biztosra menjenek.

ke_pernyo_foto_2018-11-04_7_26_52.png

ke_pernyo_foto_2018-11-04_6_00_29.png

A következő snittben a csapat már nagyban dolgozik, Henry anyja - merthogy így hívják a fiúcskát - szerint soksok pénzt követelnek az emberrablók, micsoda meglepetés. A biztonsági kamerák felvételeit nézegetve Zara rájön, hogy a furgonos fickót ismeri, rendőr volt New Yorkban, nem volt már akkor sem népszerű figura, úgy becézték, "Ravasz", ráadásul zaklatta is Zarat. Eric és Oliver ellátogat Henry családjához, apuka erősen tiltakozik Eric-ék bevonása ellen, de rövid puhítás után kiderül, azért, mert nem traktorokkal és gerebléykkel kereskedik, mint ahogyan azt otthon tudják róla, hanem fegyverekkel. Az emberrablók pedig azok, akik egy rakátavetőt akartak venni aputól a nyári fesztiválszezonra, de apu megtagadta annak beszerzését, és most így akarják kipréselni belőle. Eric a szülőkkel együtt felhívja az emberrablókat, anyu kiborul, amikor Henryt is mutatják, de Eric lebassza, hogy legyen má higgadtabb, és viselkedjen profiként, akkor is, ha a gyereke ott van összeverve a képernyőn, nna! Eric megjegyzést tesz arra, hogy Zara is részt vesz a túszmentésben, így nem meglepő, ha a hívás után néhány perccel Ravasz randira hívja Zarat egy kocsma elé. 

ke_pernyo_foto_2018-11-04_7_28_04.png

ke_pernyo_foto_2018-11-04_7_28_44.png

Zara találkozik Ravasszal a megbeszélt helyen, Oliver és Eric biztonságos távolból követik az eseményeket. Ravasz azt állítja Zaranak, hogy a rendőrség beépített embere, amit Zara kétkedéssel fogad, tekintettel arra, hogy egy gyereket is elraboltak. Ekkor jelenik meg a fegyverrablók egyike, Misha, aki követte Ravaszt, és aki arcberendezéséből ítélve az ukrán maffia oszlopos, kitüntetett tagja. Zara és Ravasz megpróbálják vele elhitetni, hogy Zara igazából csak Ravasz féltékenykedő barátnője, aki utánautazott, hogy ellenőrizze, de ez a maffiózó már nem az a régi, klasszikus, troll agyi kapacitással rendelkező egyed, akit könnyen le lehet rázni, ezért mindkettejüket betessékeli a már korábban látott sötét furgonba, és elhajtanak, Eric és Oliver utánuk. Misha a főhadiszllásra megy Zaraékkal, úgy tűnik mégsem fogott gyanút, ahol Zara Henry közelébe tud férkőzni, és megnyugtatja, hogy Ravasszal beépített emberek, miközben Eric és Oliver tábort vernek a maffiózók fészke mellett, hogy megfigyelhessék őket. Eközben apunak sikerül Münchenből rakétavetőt szereznie vaterán, amit délben ad át az emberrablóknak. Ravasz kutakodik egy kicsit Misha laptopján, ahol talál egy camet, ami azonban nem az a cím, ahol a szajrét átveszik, Zaranak nagyon gyanús a dolog, és kéri Ravaszt, hogy hívja a német rendőrséget, aki azonban kivár, mert magának akarja a dicsőséget. Misha rájön, hogy Ravasz kutakodott a gépében, melyből azt az egyenes következtetést vonja le, hogy Ravasz és Zara is zsaruk, mondom én, hogy nem egy újabb troll ez. Berakja őket a furgonba, együtt mennek átvenni a rakétavetőt, míg Henryt hátrahagyják. Oliver Henryért megy, míg Eric a furgon után ered, benne Zaraval. 

ke_pernyo_foto_2018-11-04_7_29_17.png

ke_pernyo_foto_2018-11-04_7_29_54.png

Kiderül, a cím, amit Ravasz talált valójában a merénylet célpontja, Misha és barátja nem Manhattent akarja bombázni, mint azt eredetileg Ravasz hitte, a célpont az orosz külügyminiszter, aki a krím-félszigeten bevezetett szankciókról tart konferenciát. Eközben Oliver Henrytől is megkapja a címet, így értesíteni tudják a német rendőröket, majd Eric Zaraért indul. A robbantós különítmény már a célponttal szemközti ház erkélyén dekkol, Misha azt akarja, hogy Ravasz lőjje ki a rakétát, vagy lelövi Zarat. Ravasz fel is veszi a vállára, hezitál, hezitál, még mindig hezitál, miközben Zara próbálja meggyőzni, hogy 2 ember élete 100-ért cserébe nem jó üzlet, mire végül Ravasz úgy bassza a földhöz a rakétavetőt, ahogy én biztosan nem merném, Misha válaszul lelövi. Ekkor érkezik meg Eric, miközben a kommandósok már körbevesznek mindent és szépen szivárognak felfelé. Zara végül szívettépő szónoklatával meggyőzi Mishát, hogy nem érdemes robbantania, mert családok szakadnak szét, meg blabla, mire Misha azt teszi, amit minden épeszű terrorista tenne hasonló helyzetben: leengedi a rakétavetőt. Ekkor érkeznek meg a kommandósok, rossz bácsikat elfogják, a jókat meg elengedik. Amikor lenyugodtak egy kicsit a kedélyek, Zara bejelenti, hogy mostmár, így a szülés előtt 3 nappal lehet, hogy kicsit necces ilyen melókat vállalni, úgyhogy inkább szabira megy, mondjuk valóban kellemetlen tud lenni, ha épp egy túszdráma kellős közepén folyik el a magatvíz.

ke_pernyo_foto_2018-11-04_7_30_54.png

ke_pernyo_foto_2018-11-04_7_30_56.png

ke_pernyo_foto_2018-11-04_7_18_25.png

Címkék: axn ransom
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása