Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x30 - Az őrületes fordulat, amitől Bence is majdnem elpislogja magát

2018. november 03. 18:15 - Hoppancs

Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán. Szandi is örül, hogy a védelmi végjátékban ők, a BFF-ek küzdhettek. Tomi viszont csalódott magában, azt hitte erős és bátor, mint egy római gladiátor, erre fölé kerekedett két csaj.

Máshogy reagál már itt az izom mindenre.

nyugtatja Fanni bármikor behülyíthető(?) szövetségesét. A tieid például leamortizálódtak, tehetné hozzá, ha nem lenne ennyire nagyvonalú hangulatban. De abban van.  Az önbecsülés-növelő tréninget Szandra folytatja, Gábor viszont inkább az ananászpucolásba menekül a sok kedveskedés elől. Tamás továbbra is hisz Fanniban, hiszen a sziget Teréz anyája neki adta a -  saját maga védelmére úgysem használható -  amulettjét -, és biztos nem is hazudott még háromnál többször a szemébe.

Mindenki nyugodt ebben a törzsben, nyilván Gábor kivételével.

állapítja meg. (Főleg a szelíd, egyszerű, aranyosan naiv emberek, mint ő, akiket már a hegyi beszéd is biztosított az örök boldogságról.)

bscap0000_3.jpg

Szandra jókedvét egy apró tüskéket a tenyerébe lövellő hernyó töri meg egy pillanatra, de egyelőre a drámai (egzotikus méreg okozta elhalálozás), horrorisztikus (hernyó terjesztette zombivírus kitörése) és a szuperhősös (metamorfózis a leveleket mindenkinél coolabban harapdáló Caterpillar Girllé) fejlemények is elmaradnak. Hátha majd a következő részekben. Gábor eközben megdicséri az ananászt, aminek önfeláldozóan direkt a „kicsit rohadt” felét vette el, a néző pedig lassan össze sem bírja számolni a Bayani filantrópjait.

bscap0001_4.jpg

De mielőtt abba a tévhitbe ringatnánk magunkat, hogy egy becsapódó radioaktív meteorit mindenkit Bonóvá változtatott, feltárul előttünk Fanni ördögi terve. Hiába szeretné, hogy Gábor húzzon már el innen, hogy aztán - egy előzőleg rituálisan körbe táncolt tűzön - élve süssék meg a Dáviddal kiegészült dühös Holtak, a taktika azt kívánja, hogy ő még maradjon. Méghozzá azért, mert még mindig a szegény ember Donald Trumpjának nézik, akire tuti biztos senki sem fog szavazni az utolsó tanácson, hiszen mekkora seggfej már. Ennek érdekében fűződik még szorosabbra Robi és Fanni tutajon fogant szövetsége, amelynek célja Gábor helyett az ártatlan Tomi eltávolítása, de anélkül, hogy utóbbi megorrolna rájuk.

bscap0002_4.jpg

Tehát továbbra is madárnak kell nézni, elhitetni vele, hogy nincs mitől félnie. Ha beveszi, nem használja majd az amulettet, oszt’ csá. Ha véletlenül mégis előkapja, akkor meg Gábor megy. Miközben vérzik a szívem Tamásért, azt is kiötlik, hogyan tereljék el magukról a gyanút: Robi majd Szandira voksol, Fanni meg Gáborra, így a gyógyszerész dupla Tomi-szavazatával és Gáboréval együtt még mindig nyert ügyük lesz. Fontos, hogy az áldozat ne vegye észre, hogy bajban van, ami az eddigi tapasztalatok alapján talán nem egy nagy kihívás. De láttam én már karón vergődő, kétségbeesett taktikai varjút.

bscap0003_3.jpg

Na, de milyen kamu célpontot nevezzenek meg Gábornak, hogy ne jöjjön rá, hogy ő az igazi?, vetődik fel a kérdés a Tomi, Fanni, Szandi és Robi között zajló kamuegyeztetésen. Fannit nem lehet, hiszen védett, marad Robi. Na, de ne hagyd, hogy Gábor eltérítsen, ügyeskedik továbbra is Szandra, aki mellesleg olyan mértékben el van már térítve, hogy lassan riasztani kell miatta a terrorelhárítást. Fanni összefoglalja az eddigieket: Tomi azt hiszi, Gábor esik ki, elfelejti az amulettet, Gábor örül, hogy nem rá tettek, Szandra is örül, hogy a szövetségese még maradhat, Tomi zavartan kamillázva távozik, Robit és Fannit a taktika új királyi párjává koronázzák.

Mi tök jó fejek vagyunk, akinek gonosznak kell lenni, gonosz, kerek a történet.

fejtegeti Fanni, és eszembe jut, mit is mondott Eszter tanításairól. Tán ezek volnának azok?  

bscap0004_1.jpg

bscap0006_2.jpg

E feszült pillanatban ugrunk át egy kicsit a Holtak Uncsi Szigetére, ahol már esedékes a párbaj. Különböző hosszúságú és magasságú bambuszrudakra kell rádobálni egy ősi eszközt, a bolát. Ez két összekötött labdát jelent, hűti le a kedélyeket Bence, mielőtt a külső alapján bárki valami túl izgire tippelne. Az alsó, hosszú rúd egy pontot, a legfelső, rövid ötöt ér, húszat kell összegyűjteni a túléléshez. De nem csak szerezni lehet, elvenni is a többiektől, ha nem a piros, hanem a zöld oldalon akad fenn a  cucc. Vera öt pont előnnyel indít, hacsak le nem bólogatja a fejét még a rajt előtt.

bscap0007_2.jpg

De nem, és aztán tényleg ő jut tovább elsőként, hiába vezet először Beni, majd Jérémy. Előbbi mindig utóbbi pontjait csökkenti, aki erre csak azt hajtogatja, hogy ááá, nyugodtan, egészségedre. És valóban nem is számít, mert ő és Nóri marad bent végül. Beni 19 ponttal zárja az unortodox vakációt, ahol jól érezte magát, tök elégedett.

bscap0008_2.jpg

bscap0009_2.jpg

bscap0012_1.jpg

Vissza a Bayanihoz, ahol a műsorkészítők javaslatára a lakók felfedezik a sziget eddig homályba veszett,  szállástól pár méterrel távolabbi részét. Micsoda kilépés a komfortzónából, tisztára mintha Csobot Adél Marilyn Mansont énekelne, és még csak nem is hamisan. Wow! Találnak egy barlangot, meg rákokat, amelyek közül egyet, azaz egyet be is gyűjtenek. Robiból ömlik az irónia az akció sikerességét és a zsákmány tápértékét illetően. A híradó végére hagyott állatos hírekhez hasonlatos „kis színes” intermezzót Alexandra így kommentálja: "Nagyon szeretem a tengeri állatokat"...(állatvédők elmosolyodnak)… "elkészíteni és megenni is" (állatvédők felzokognak).  

bscap0013_1.jpg

bscap0016.jpg

Fanniban az álvidám pillanatok tovább növelik a közelgő este gerjesztette feszkót, de a java csak akkor jön, amikor a „gyorsan, (víz)töltés közben” előadott monológjára Szandra nem azt reagálja, hogy „ hát persze drágám, jó ötlet, te vagy az én Cersei Lannisterem”, hanem mint Garfield a függönyön, úgy akad fenn azon a mozzanaton,  hogy Robi rá fogja adni a szavazatát. Innentől már csakis ezt hallja. Jó, persze nem oszt nem szoroz, mondja, majd utána mégis úgy tűnik, mintha jobban osztana és szorozna, mint egy stréber harmadikos. Fanni az „ez csak egy opció” szöveggel csitítgatja, de a helyzet csak romlik, Alexandra képtelen elviselni annak az egy voksnak még a lehetőségét is. Mert egyből kettő lesz, abból meg három, aztán hopp, már ott könnyezik a Holtak Szanatóriumában, dr. Jérémy kanapéján.

bscap0018.jpg

Nem tud már optimista lenni, annyi csúnya húzást látott itt, és márpedig ő nem hülye. Ráadásul extra megbízható, nem úgy, mint mindenki más. A Robival hatszemköztivé duzzadó tanácskozás heves vitába torkollik, egyre hangosabb és kínosabb, nem látott ilyet a világ, amióta Luxus Dalma direkt béna ruhával lepte meg Luxus Vivient. Nekijabájjá, mert leégetsz az ismik előtt, meg lehet, hogy Tomi nem tök süket, és éppen errefelé bóklászik, próbálkozik Fanni a moderációval. Aztán annyi megbíztambenned és bízzálmegbennem röpköd a levegőben, hogy lassan a helyi papagájok is ezt fogják hajtogatni. Majdnem plágiumbotrány is kerekedik, hiszen Szandra is akarta mondani, hogy Tomi menjen, csak nem merte. És így Robi ötlete lett, a fenébe is. Fanni azt javasolja, hogy talán mindenki nyugodjon le a tudjukhova, mert kissé feltűnő lenne, ha a táborba visszatérve úgy vibrálnának az idegtől, mintha a Keleti jegypénztárában valaki éppen előttük kért volna számlát Bernd Ottovordemgentschenfelde és Cherry Chevapravatdumrong közös kft-je nevére.

bscap0020.jpg

Szandra kikéri magának, hogy róla bármi rosszat feltételez bárki, majd elmegy és mindent, de mindent kitálal Gábornak. Főleg azért, mert Fanniban még csak-csak bízna, de Robi más tészta. Gábor kiválóan összegzi a szitut: Robi és Fanni a hagyományostól eltérő módon egészíti ki egymást, azaz együtt hülyébbek mint külön. Így eshet meg, hogy a Szandira pakolós ötletük Robi kiszavazásához fog vezetni, mert a bizonytalan lány összezavarásával a főgonosz „majmára…ööö, malmára hajtották a vizet”.

bscap0021.jpg

Érzem, hogy átvernek, hergeli tovább Alexandrát, és Fanninak gyanús is lesz, hogy ezek megint ennyit susmognak. A homlokán hatalmas célkeresztet viselő Robi viszont tök nyugis. Szerinte Szandinak előjött megint az óvodás énje, állandóan stresszel, borzolja a kedélyeket, ahogy azt a kicsik szokták. Mondjuk az árulkodás stimmel, Szandi immár Tominak jelent, aki most először tényleg elgondolkodik. De nagyon durván. Az tuti, hogy nem hagyja otthon az amulettet.  Fanni ideges, hiába van nyaklánca, mert itt bezony már az összkép a fontos. A tanácsra érkezve azért mosolyogva egyeznek meg Bencussal, hogy nem annyira szar dolog, hogy kivételesen nem kell veszélyben éreznie magát.

bscap0022.jpg

Tamás is megoszt a közzel néhány bölcsességet, egészen pontosan azt, hogy itt már csak erős játékosok versengenek, szóval a Survivort is egy ilyen fogja megnyerni. És nem az izomerőről beszél, hiszen vannak itt vékonyka lányok is, meg Robi. Utóbbi sem taktikailag, sem fizikailag nem tartja magát acélosnak, viszont szerencsés, mert pont akkor jött vissza, amikor már  nem a nyomikat üldözték. Alexandra meglepődött saját párbajos teljesítményén, de persze eddig sem a „cicmic” kategóriába sorolta magát. Az elmúlt napokban Gábor saját bevallása szerint nem csinált semmit. (Szandra bujtogatásán kívül.) Fanni meg is ijedt tőle, olyan higgadt volt egész nap. Tisztára el is torzult az arca, ahogy az a nyugodt embereknél általában megfigyelhető. Bencus szerint is  más most a kisugárzása, szinte már fel sem akarja vágni az ereit a jelenlétében. Tomi kezdi reálisan látni a show-t, ahol senkiben nem lehet bízni.

bscap0023_1.jpg

Bencus felteszi a varázskérdést, miszerint van-e valakinek amulettje, amit bevetne, mire Tamás egy szimpla igen vagy nem helyett beszédet tart. Engedélyt kér, hogy Bencus mellé léphessen a pulpitusra, ami már eleve megható pillanatokat sejtet. Hát még amikor bevallja, hogy neki van szíve. És nem csak anatómiai értelemben. Szóval bár azt az infót kapta, hogy őt pécézték ki, és ha magára használná a mágikus tárgyat, akkor biztonságban tájékozódhatna arról, hogy milyen emberek veszik körül, mégis átruházza azt. Hoppácska. Robi a kiválasztott. Ha jó Tomi megérzése, most lett egy barátja. Szipp. Bencus nem éli át eléggé az „ismét egy hatalmas fordulat” mondatot, de nyilván nem sejtett semmit, csak fáradt már szegény. Lehet, hogy sokszor fel kellett venni ezt a jelenetet, mert Tomi belebakizott a monológba és kétszer sírt is.

bscap0025_1.jpg

bscap0024.jpg

Robi három szavazatot gyűjt be, de haha, érvénytelenek, így Gábor megy a Holtakhoz, amihez minden jót kívánok neki. A kamerának az utolsó szó jogán kifejti, hogy Tomi jó nagy hülyeséget csinált, ő meg bizony istenkirály, hiszen amulett nélkül nem küldhették volna el. Egészen hihetetlen ez az óriási meglepetés, mondja maximális közönnyel Bencus, aztán Szandit faggatja az érzéseiről. Igaza van Tamásnak, az arcok itt többek mondanak a szavaknál, Szandinál is tök mindegy, mit hadovált, a fejéről le lehet olvasni, hogy „ezt jól benéztük”. Robi ráirányított kérdő tekintetét viszont nehezményezi, hiszen ő totál tisztességes és megbízható. A sokkos Robi egyelőre nem tud mit nyilatkozni, Bence meg is kérdezi, hogy azért érti-e, hogy mi történt. Tamás, Robi frissen meglelt „Fortunája”, először a nagytatáját („hallgatni arany”), majd egyenesen magát az isteni Bencust („ez a fordulatok játéka”) idézi, hogy végül komoly szentenciákkal ellátva kapcsolhassuk ki a tévét.

147 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2018.11.03. 18:22:57

Ha Beni nyerte volna az 5 pont előnyt akkor is vesztett volna. :D

karoton 2018.11.03. 19:01:23

Itt-ott kicsit túltoltnak érzem az öfit, de olyan zseniális mondatok fűszerezik, hogy ezt is elnézem :))

"Na, de ne hagyd, hogy Gábor eltérítsen, ügyeskedik továbbra is Szandra, aki mellesleg olyan mértékben el van már térítve, hogy lassan riasztani kell miatta a terrorelhárítást."

Az egyik kedvenc :) Szandra ezt tényleg benézte, de mentségére szólva két túlélt párbaj után megértem a túlzott gyanakvását. Ráadásul Robi megint olyan összeszedett volt a taktika felvázolásánál, mint Balázs esetében, akkor az ki is ejtette, most sem rajta múlott, hogy bennmaradt. Hihetetlen, hogy milyen mákos ez az ember.
Mivel az igazat nem mondhatták - Alexa intézd te a piszkos munkát, mi meg maradunk tiszták - így kamuzniuk kellett, a kamut Alexa jól levette, csak az okát nem, hogy nem ellene irányul.
Az ötlet ugye Robié volt, Fannynak kár volt belemennie, érdekes mit lép majd erre, jó hogy ilyen kiszámíthatatlan napok jönnek.

Lynette21 2018.11.03. 19:01:47

Koszi Hoppancs szupi volt!! A keletis jegypenztaros poen pedig egyenesen fergeteges! :D

Sanda.Ipse 2018.11.03. 19:05:42

Alexandra piros foltjai a szeme alatt sötétednek, ha stressz éri.
Ez most a törzsi tanácson is megtörtént.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 19:06:44

Én csak azt várom, hogy álldogáljanak a magas szikláról kinyúló gerendákon.

2018.11.03. 19:10:23

Hoppancs ! Nagy szeretettel és rajongással vesszük tudomásul, hogy még mindig szakértő, orvosi segítségre szorulsz !!!! :)))))) Az öfi Zseniális ! :))))

Kimentem a klozetre pössenteni, és eszembe jutott a legelső mondat. B@@@@zzzmeg, próbáltál már röhögve a porcelánba célozni ?!

2018.11.03. 19:12:27

@Sanda.Ipse: Jó megfigyelő vagy ! :)))
Beépített, gyári vérnyomásmérő ?! Vagy ezmiez ???

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.11.03. 19:20:22

@karoton: Köszönöm a dicsérő részt, és a kritikát is, csak azt légyszi, fejtsd ki bővebben, mert önmarcangoló típus vagyok, és ha nem tudom, hogy min kéne javítanom szerinted, akkor ezen fogok pörögni hetekig.:) Komolyan, nem viccelek, az ilyesmi nekem élet-halál kérdés.

Az egyik félelmem pont az, hogy erőltetett leszek, szóval ha most ez az eset áll fenn, akkor mondd el, hogy mi nem kellett volna.

törpördögös 2018.11.03. 19:39:18

Na ez tényleg jó lett, jobb mint maga az epizód volt. Gratula!
Bár az előző rész összefoglalója után kissé tartottam tőle, mert az biz laposabb volt mint holtak székely amazonja.

törpördögös 2018.11.03. 19:46:17

Mellesleg nekem ez már túl sok a véletlenből, megint milyen "váratlan" fordulat volt a törzsi savazáson! (mint mindig)

Ahol a törzs 1ügyü ámbár nagylelkű izompacsirtája hirtelen megvilágosodott, vagy csak szellemekkel (stáb) suttogó lett, és előre látta hogy az ő bárpultos cimboráját a főgonosz cselszövők a túlvilágra (túlsziget) száműznék, de ezt az ő nagy szíve nem hagyhatta és féltett kincsét (amulett) feláldozva megmentette őt. Mint a mesében!

Persze később, majd ha megtudja hogy a csalfa szellemek (stáb) csúnyán átejtették, ami nem is lehetett túl nehéz, és bölcsen elhallgatták, hogy a mixersrác a kofacsajjal karöltve épp az ő "ártatlan" kisavazásán mesterkedett, akkor majd valszeg azt kívánná kedvenc pultosának, hogy bár szarna tengeri sünöket a bársonyos kaukusz olaj helyett, ami valljuk meg elég borzasztó lehet, főleg a mixerfiúnak, akinek ez a foglalatosság már a kezdetektől szent.

bElannaTorres 2018.11.03. 19:51:28

Nekem tetszett az öfi, van benne amit tegnap nem vettem észre, hogy Tamás azért hitte hogy robi van veszélyben, mert az volt a terv hogy Gábornak azt mondják, robi. Félt hogy szandi kettő szavazattal gábor mellé áll, és robinak párbajoznia kell.

2018.11.03. 19:55:32

@Hoppancs: Az olvasók igényei teljesen mások lehetnek. Sohasem tudsz megfelelni mindenkinek egyszerre ! Jómagam azt szeretem, ha "elborul az agyad", és a mai írásodhoz hasonlóval szórakoztatod a nagyérdeműt. Sokan, sokféle okból vagyunk Hogyvolt olvasók...
Egy kis részem ugyanakkor egyetért @karoton: írásával is. De én úgy vélem, hogy szombatra ez a TÖKÉLETESEN megfelelő poszt. :)))

Kiraly Zoltan1133 2018.11.03. 20:01:59

Nagyon jól alakult a törzsi tanács:
1. Tomi megvált az amulettől, így kiejthető a top 3 előtt.
2. Kiszavazták Gábort.

Ebben a kettőben együtt alig mertem reménykedni, de Fanni ügyesen keverte a szálakat.

Remélem Szandra döntős lesz, de ehhez alighanem védettségit kell nyernie legközelebb.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.11.03. 20:02:35

@mentolos lecsó: Persze, persze, értem én, csak olyan vagyok, amilyen, és azt hiszem, már túl öreg is a változáshoz. :) És akkor is tanulhatok a valóban építő kritikákból, ha esetleg nem értek egyet velük. De most azt hiszem, egyetértenék, mert így utólag @karoton megjegyzése nélkül is volt egy érzésem, hogy ezt-azt kihúzhattam volna. Csak ugye a késedelem miatti drukk is belejátszott, hogy kevésbé gondoltam át a részleteket.:)

De a lényeg, hogy köszi mindenkinek!

karoton 2018.11.03. 20:18:39

@Hoppancs: A posztjaid nálam a legjobbak között vannak, jellemzően fej-fej mellett vagytok a heti győztes címért Brutival, de sixx és Dzsudibí is szorosan követ :)
Én rögtön beröhögtem, aztán pl. Szandi hernyós és az élvesütögetős rész nekem már kicsit fárasztóbb volt, a Cersei rész egyben zseniális, aztán a Luxusos bekezdés megint kicsit túltolt nekem, de aztán jön egy ilyen: "Robi és Fanni a hagyományostól eltérő módon egészíti ki egymást, azaz együtt hülyébbek mint külön." és megint szakadok :) Stb.
Van egy kis hullámzás, de ennyi vidám pillanatért megéri bőven a néhány zökkenő, ráadásul biztos van aki pont fordítva értékeli ezeket, szóval ne törődj velem, a jövőben se fogd vissza magad :)

mindenévfoglalt 2018.11.03. 20:23:32

Annyira kíváncsi lennék, hogy Tamás mit gondol magáról visszanézve a sorozatot.
Mert mondjuk, hogy naiv, meg kedves, meg jófiú stb., de emellett olyan buta, mint a föld. Tipikusan burokban nevelt példány.
Már nekem kellemetlen nézni.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.11.03. 20:28:07

@karoton:

Köszönöm. Valamiben - ahogy előre sejtettem is - tényleg egyetértek, hogy sok volt, valamiben kevésbé, de a lényeget leszűrtem. Örülök, ha azért nem rontottam el annyira.

@mentolos lecsó: A kontroll azért kell (még ha Stephen King is lennék... hm, nem is fizetne az rosszul), de ezért vagytok itt, hogy visszajelezzetek és tök jó, hogy meg is teszitek.

javier2 2018.11.03. 20:41:02

szandi a leggázabb bármit hall visszamond
tamást 5x is megvezették végtelenül naiv és ostoba neki fontos a család(hogy tuleljen)
robi az antiférfi
fanni rég nem látott kibaszott kemény startéga (vv ati utodja)
sixx te még mindig egy dagadt értéktelen szar vagy

csak én látom jól

bElannaTorres 2018.11.03. 20:45:39

@mindenévfoglalt: nekem nem tűnik jófiúnak, túl merev, tanulhatna benitől egy kis lazaságot, mások elfogadását. Nem tudom kedvesnek látni, mikor nincs benne sok empátia, robi is szegény hiába magyarázta neki az elején, hogy mi volt a célja, ő csak annyit tudott , hogy becsapták...

karoton 2018.11.03. 21:06:35

@Hoppancs: "Örülök, ha azért nem rontottam el annyira."

Annyira nem, hogy az elolvasás után az első gondolatom az volt, hogy heti 5-ben is jöhetne. Aztán persze eszembe jutott, hogy Bruti is milyen zseniális, Sixx és Dzsudibí is mindig magas minőséget hoz - sixx-től azért egy teljes képregényt még várnék :) - így ők hiányoznának, meg aztán heti 5 egyformán humoros poszt nem is biztos - sőt biztos, hogy nem -, hogy összejönne, jó ez így, csak hát ugye "a" Géza :)))

Nálam humorban kelet-eu és balkáni, skandi és angol a fő csapásirány, a harsányabb olasz-francia, vagy a "tipikus" amcsi nem igen játszik, így az én sajátos humorérzékem nem hiszem, hogy iránymutató lenne a mi kell a népnek kérdésben :))

Grassest 2018.11.03. 23:36:31

@törpördögös: Tomi abból hogy Szandi figyelmeztette azt vonta le, hogy Gábor és ő nem rá tesz és másra nem tudnak csak Robira ezért bevédte.
Tomitól függetlenül Szandin ment el, hogy Gábor nem maradt. Ha csöndben marad Tomi vagy Robi esett volna ki.

Grassest 2018.11.04. 02:34:57

@bElannaTorres: Még ez a szennylap is kimehetett a forgatásra. Sixx meg hiába kérleli őket évek óta :DD

Balfars 2018.11.04. 06:27:25

@Grassest: Tavaly is kint volt a magyaron. Van róla cikk az indexen. Az amerikaira szeretne kimenni, az nem jön össze.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.04. 07:36:32

@törpördögös:

Lehet jobban járnánk ha Csetgéza átpasszolná valakinek aki kedveli is a survivort.
Valszeg egy Better call Saulba vagy Fargoba több energiát fektetne, ez nem az ő világa.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.04. 07:41:16

@bElannaTorres:

Ennyi erővel Marsi Anikó is csinálhatott volna riportot a szigeten, páros lábbal rúgtam volna ki a blikket.

Sanda.Ipse 2018.11.04. 07:50:20

@bElannaTorres:
Meglehetősen vérszegény cikket sikerült összehozniuk.
Ez a mondat megragadta a figyelmem: "Soha nem volt még ennyire trükkös, a maga módján empátia mentes, hatékony, szellemileg és fizikailag is felkészült szereplő gárdánk." Ez most komoly???? Elegánsabb lett volna elismerni, hogy a szereplőválogatás nem sikerült úgy, ahogy szerették volna. Másképp nem fordulhatott volna elő például a játék feladása néhány nap után két embernél is. Vagy Tamás lenne a trükkös és empátiamentes játékos megtestesítője?
Ezek után el tudom képzelni, milyen lehetett az a több, mint 800, játékba nem került jelentkező.

Berborosz 2018.11.04. 08:51:14

@Sanda.Ipse: "A direkt castingon 870 ember jött be, a televiziós felhivóra több ezren jelentkeztek"
Tehát 870 - korábbról már ismert - embert behívtak.
Ezért látunk gyakran olyanokat, akiket más műsorokban (akár pornóban is) már láthattunk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.04. 08:56:32

@Berborosz:

Szóval aki lerostálódik az bekerül a VV-be , az ÉNBP-be vagy a Maúnikasóba.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.04. 08:58:21

@Sanda.Ipse:

Egyébként ezt tuti belekalkulálják hogy feladja valamelyik játékos, sőt direkt válogatnak olyat is, hogy tehessenek be újakat.
Sztem a VV-be is lesz aki feladja ( mert úgy szerződtették hogy két hétre ) és beraknak helyette egy bombázót.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.04. 08:59:00

vagy lesz egy kamu botrány ami kizárással jár.

csipcsiripp21 2018.11.04. 10:46:28

Ez a Robi mekkora taktikai antitalentum, kétszer próbál meg taktikazni, elsőre kiesik, másodszorra meg majdnem. Bármennyire is bírom a burajat, neki kellett volna mennie, utána meg Tominak. Tompi cuki meg muki, de szegény nagyon vakon van, öt már szinte sajnálom.

Gábornak több helye lett volna a négyben. Ő legalább lát a pályán, és eddig jól keverte a szálakat, bár gyökérsege miatt valszeg nem nyerhetett volna.
Egyébként meg hajra Fanni.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.04. 10:49:48

Marha jó lett az öfi! A Keleti jegypénztárán úgy röhögtem, hogy elsírtam magamat :) (azok a régi emlékek).

Gábor arca egy tanulmány volt! Várom a hétfői adást.
Ha Sanyi nem szedi össze a védettségit akkor azt hiszem tőle búcsúzik a Hősök szigete.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.11.04. 11:28:12

@Brigante: Hehe, köszi.:D Bizony, csúnya dolgok voltak itt a netes jegyrendelés boldog korszaka előtt.:)

törpördögös 2018.11.04. 12:11:29

@Grassest:
Szóval szerinted az 1ügyü hirtelen megvilágosodott, habár eddig a túltolt sztereoidhasználat agyra gyakorolt hatásának reklámarca lehetett volna. Akkor pedig végképp nem volt logikus lépés bevédeni a mixerfiú seggét a medáljával, mikor az számára később jobban jöhetne egy szövetségesnél, hacsak nem annyira "meleg"-szívű hogy arra ő formált kizárólagos jogot.
Abban egyetértek hogy a méregkeverő tanonccsaj valóban csúnyán eltaktikázta, hisz számára is jobb lett volna, ha az 1ügyü távozik a purgatóriumba, ahol nagy eséllyel elvérezhetne.

Nekem azért továbbra is a másik opció a hihetőbb, miszerint minden részhez kellő váratlan fordulatot kell az elpilledt néző érdeklődésének ébren tartásához, és ha kell ehhez kicsit segítenek a szellemek.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.04. 13:39:50

@Hoppancs: a kedvenc mondatom: Satarattaulhejre kérek egy gyütmentet ... a pénztáros nőnek vagy 10 percébe került kideríteni, hogy ez Sátoraljaújhelyt jelenti és egy retúrjegyet :).

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.11.04. 13:42:12

@csipcsiripp21: Sajna olyan opció szerintem nincs, hogy Fanni nyer... pedig nekem is ő a favoritom!

charlie 2018.11.04. 14:00:41

@Brigante: Facebookon albérletet kereset, gondolom 20m-val nem tette volna.

Berborosz 2018.11.04. 15:20:50

Holnap az lesz, hogy Verát és Gábort gyertyafényes-pezsgős vacsorára viszik a szállodába. Mint tavaly Dr. Júdást és az utánfutóját.
(Biztos forrásból tudom.)

jóképűkirály 2018.11.04. 17:18:07

egy kis off : eddig két delikvens (csaj) látható a vv9 beköltözőn de sík mind a kettő.jézus

,, 2018.11.04. 17:23:09

@jóképűkirály: a 2. csaj mivel foglalkozik? lemaradtam

perszepolisz 2018.11.04. 17:25:11

Az első rúdtáncos, amásik meg faszikat tanít csajozni (!!!!)

bElannaTorres 2018.11.04. 17:42:44

meg ami feltűnt, hogy nagyobb adag kaját kapnak, ezért volt az, mikor meglátták a hotdogot már enni sem volt kedvük, és nem örültek igazán a kávé-cukornak sem mellé. Mert most nagyon sok a gyümölcs is. Éhezés talán a lányoknak kedvezett volna.

Lynette21 2018.11.04. 18:57:39

@jóképűkirály: Remelem lesz hogyvolt a vv9-bol! Alapanyag van hozza boven!

jóképűkirály 2018.11.04. 19:04:57

@Lynette21: van bőven, remélem én is.Hihetetlen buták.Ok ,hogy még csak heten vannak,de az irányvonalat elnézve okos,intelligens játékos nem lesz, pedig kéne mint egy falat kenyér, de az rtl valamiért - rosszul egyébként - azt gondolja ,hogy az üvöltöző , idióta, magamutogató baromra kiváncsiak az emberek.

Lynette21 2018.11.04. 19:12:24

@jóképűkirály: Abszolut egyetertunk. Ez az uvoltozes es nem is tudom micsoda, nyihogas, vagy minek nevezzem, szornyu! Mondjuk a valogatasra visszaterve, amit mar a Survivorben is irtak sokan, hihetetlen, hogy csupa olyan embert valasztanak be, aki a vvSoma baratja, a vvVivien baratja, szerepelt az Aniko showban (Mounika show helyett!) meg a Geronazzo Maria ismerose... Mintha tenyleg egy helyrol valogatnanak... De azert kemenyek vagyunk, es nezzuk! ;)

jóképűkirály 2018.11.04. 19:22:30

persze , nézzük :) azt tudom elképzelni még ,hogy normál ember nem jelentkezik.De,hogy miért kell üvölteni mert valahova belépek számomra rejtély.Volt egy két szériával korábban egy Csaba-Cristopher párbaj.Csaba visszafogott értelmesebb gyerek volt,Cristopher egy klasszik vv idióta.85-15be ment vissza Csaba.Nem értem miért nem volt az jelzésérték a kreatívoknak.

Lynette21 2018.11.04. 20:00:19

@jóképűkirály: Nem merek tovabb offolni, ugyhogy ez az utolso. Egyre inkabb biztos vagyok benne, mint ahogy azt fentebb is irtam, ezeket az embereket mindenfele musorba, ugyanonnan castingoljak, sot hivjak! Nem hinnem, hogy normalis, okos ember, akinek meg munkaja is van, megtehetne, hogy ennyi idore szabadsagolja magat.Es most nezhetjuk akar a Survivort akar a Vv-t. Es meg valami a VV-rol: Aniko semmit sem fejlodott, egyszeruen borzaszto! Amilyen pofakat vagott, amikor azt hitte nem mutatja a kamera! Nala meg Puskas Peti is jobb volt szerintem, pedig az o szereplese is hagy kivannivalot maga utan.

jóképűkirály 2018.11.04. 20:20:10

@Lynette21: ok, majd a vv topikban folytatjuk.Anikó lába engem megvett így a teljesítményére nem tudtam koncentrálni.

Lynette21 2018.11.04. 20:26:07

@jóképűkirály: :) hihi! Legalabb neked volt mit nezni Anikon! Nekem csak Puskas Peti maradt... Es a bekoltozo fiuk is inkabb lanyok mint fiuk... (siros szmajli) ;) Folyt kov.!

Sanda.Ipse 2018.11.05. 07:13:42

@jóképűkirály:
Tartok tőle, hogy nincs jelentkező okos, intelligens játékosokból. Ahhoz túl sok időt (4 hónap?) kell eltölteni vállalhatatlan figurákkal összezárva, vállalhatatlan feladatok teljesítésével. Ha utána is tükörbe akar nézni az illető, nem akkora összeg a főnyeremény, hogy megérje.

Sanda.Ipse 2018.11.05. 07:16:07

@Lynette21:
A műsorvezetők csak olyanok, mint a maga a műsor. Egyik rosszabb, mint a másik.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.05. 10:27:11

@Berborosz:

De a Júdás és a Cetlis gerjedt egymásra, VeraKonor és Fíreg nem öribarik :)
Szerintem Vera és Nóri menjen el vacsizni, köztük kialakult valami kézfogós haspuszizós valami ;)

Nevem senki. 2018.11.05. 11:37:19

@szociál: Mit tudsz? Hogy alakult Judás és Cetlis kapcsolata a későbbiekben?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.05. 11:52:25

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:

Nem lapozgatom a Blikket, lövésem sincs hogy alakult köztük, de valami elindult a szigeten ezt láttuk, Cetlis úgy forgatta a szemeit mint egy eszelős :)

nicu71 2018.11.05. 12:25:35

VV. Istenem azt a szép helyet hogy le fogják ezek a semmirekellők pusztitani…
Viszont számomra érdemes lesz nézni mert ma jön egy kedvenc:Radics Peti !!! hatalmas figura!!!

Berborosz 2018.11.05. 13:09:06

@szociál: Pont azért kellene Vera meg a Fíreg! Ne félj, ők is forgatnák a szemeiket, csak nem úgy, mint a Cetlis.
De nyugi, senkit sehova nem visznek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.05. 18:10:51

@nicu71:

Jutuber roma kölök ? :O
Sose hallottam róla

doktor faktor 2018.11.05. 19:03:52

Eskuszom, ezt a felkonfit direkt Tamasnak irtak a szerkik. :D szajbaragos, buksisimi, de kis hulyegyerek vagy, hogy atbaszott mindenki Tomika, hatha meg eddig nem esett le neki, most benyujtottak neki pecsetes papiron.:D

Lynette21 2018.11.05. 19:17:58

Nnnna mostmar akkor az is kiderult hogy David is utalta es csak hasznalta Fireg Urat.

doktor faktor 2018.11.05. 19:29:09

@Lynette21: Eskuszom, megsajnaltam ezt a szerencsetlen Gabort. Tokre ertem, hogy David mar arra keszul, amikor visszater a hottaktol es kell neki a tobbiek szimpatiaszavazata, ugyanakkor ez megint azt tamasztja ala, hogy baromsag, hogy a tobbiek a hottaknal napoznak, ahelyett, hogy bent ulnenek a torzsi tanacsokon, ahogy eredtileg.

Sir Gombóc 2018.11.05. 19:51:13

Jesszusom, kellett hoznom egy vödröt a tévé alá...

perszepolisz 2018.11.05. 19:51:13

Vajon kinek ad védettséget Szandi?

csipcsiripp21 2018.11.05. 19:53:08

fúú de idegesítő lehet egy ilyen koncentrációt igénylő játéknál, hogy Bence ott üvölt és narrál. már ettől kizökkennék,és lezuhannék.

szegény Tompi, ezt jól elb*szarintotta. bent lehetett volna atutiban. kíváncsi vagyok, Robicseknek lesz-e mersze Tompira rakni.

Voltmárjobbis 2018.11.05. 19:54:44

@perszepolisz: Gábor :-D Aztán Vera és Nóri inkább majd egymásnak adják a szavazatukat, mint hogy rátegyék bármelyikőjükre is.

perszepolisz 2018.11.05. 19:54:58

@lac64: Nyilván, elmaradt a kommentem mögül ezer irónia jel.

Voltmárjobbis 2018.11.05. 20:02:21

Atya ég, ez a 2 "nő" mennyire tele van gyűlölettel...!

doktor faktor 2018.11.05. 20:09:04

Szegeny Fanni. Eleve Robin bukott maga a terv, most meg jol ugy alakult, hogy Robi lesz a gral lovag, Fanni meg a sunyi.

perszepolisz 2018.11.05. 20:10:07

Hitvány egy rész volt.

csipcsiripp21 2018.11.05. 20:11:50

@doktor faktor: pontosan. ha emiatt Fanni esik ki, mérges leszek Robira. :D márpedig sanszos, h. ő lesz a következő.

csillagporszem 2018.11.05. 20:11:59

Istenem ma mindenki tökcuki volt :) Együtt sírtam Robival, megható volt :) Tökizgi lesz ki esik ki holnap. Arik ezek az emberek mind, nekem tökmindegy melyik nyeri a végén :D Najó Vera kommentjeit hagyjuk, muszáj volt neki megjegyzéseket tenni Szandira, de a többiek tök emberiek voltak a mai adásban :)

Kamiko555 2018.11.05. 20:12:17

Ha elmagyarázná valaki,hogy Szandi mi a f*szt akar Gábortól,azt megköszönném. Ugyanis egyszer azt nyilatkozza,h pont leszarja és utálja,a következö pillanatban meg mindig megmenti a seggét! Nekem ez nagyon gáz kategória...

perszepolisz 2018.11.05. 20:15:05

Na jó. Most ugye az van, hogy Szandi védett, a többieknek egymásra kell rakniuk. Robinak nyilván nincs pofája Tamásra tenni - én ezt azért megértem. Így csak Fannira tehet, Tamás is nyilván Fannira tesz - ki másra? Fanninak most meg kéne környékeznie szandit, hogy ők ketten közösen tegyenek Robira, hogy legalább egy párbajt ki tudjon hozni és ott elvileg bármi lehet.
Viszont itt jön be az, hogy Szandi a három ellenfele közül Tamást akarja leginkébb kirakni.

doktor faktor 2018.11.05. 20:15:37

Szandranak, ha esze van, mondjuk sztem Fanni es Tamas kozul valaszt. A holtaktol, gondolom mindannyian Gabort szeretnek vissza, mint teljesen eselytelent, de ha Tomit kirakjak, akkor egyik reszrol tuti es a masikrol is remelhetik, hogy nem jut dontobe. Ha bejut, megnyeri. Amit en nem banok, mert tenyleg egy marha rendes gyerek ez, de ha jatekos lennek, teljesen egyertelmu, hogy neki kell menni.

doktor faktor 2018.11.05. 20:16:58

@Kamiko555: Ha Gabor visszajon a dontobe, barki mas megnyeri ellene, ez egyertelmu.

Lynette21 2018.11.05. 20:17:14

@Kamiko555: Remelem Gabor kiesik a kovetkezo parbajon! Szandi szerintem csak rendes akar lenni. Legalabbis remelem hogy csak egyszeruen megutotte a meleg es ezert hoz ilyen donteseket.

Kamiko555 2018.11.05. 20:18:40

@doktor faktor: ennyiből Dávidot is választhatta volna...

doktor faktor 2018.11.05. 20:19:38

@csillagporszem: Szerintem nem. Jo szocialis keszseggel, jo strategiaval visszahozott egy vesztes helyzetet, maga melle allitotta az ot korabban ruhello Robit, lekotelezte Tamast, nagyon jo jatekot lattunk tole. Es igen, felismerte, hogy Tamas a legveszelyesebb. Felismerte azt is, hogy Gabort bent kell tartani es volt annyi esze, hogy probalja meguszni, es megtartani az esetleges dontoben Tamas szimpatiaszavazatat. Miert lenne sunyi? Jatekban van.

Kamiko555 2018.11.05. 20:19:56

@Lynette21: de ha rendes akar lenni,akkor meg miért pofázza a háta mögött,hogy pont leszarja,hogy mi van vele?! Szerintem Gáborral kapcsolatban folyamatosan segget csinált a szájából...

doktor faktor 2018.11.05. 20:20:56

@Kamiko555: David lnyegesen kevesbe elutasitott, mint Gabor. Gaborra senki nem szavazna, Davidra sokan. Miert vedene Davidot? Raadasul David nem feltetlenul szavaz ra. Gabor szavazatat igy, ha csak nem Daviddal kerul szembe, bebiztositotta.

csillagporszem 2018.11.05. 20:21:35

@Kamiko555: azt mondta szerencsét hozott neki Gabor érméje és ezt visszakarta adni. Mégis kinek adhatta volna a védettségit? Dáviddal nem volt olyan közeli viszonyban, meg a többiekkel sem.

doktor faktor 2018.11.05. 20:22:39

@Lynette21: Sztem kb mindenkinek elemi erdeke, hogy Gabor keruljon vissza. Nem.erzelmi dontest hozott, ugy gondolom. Szandi jol atlatja az eselyeket es mar sok resz ota a dontore keszul a fejbensakkozassal.

perszepolisz 2018.11.05. 20:24:55

Szerintem most Szandi a legnagyobb esélyes a játék megnyerésére, a következő meg Dávid. Szerintem ő simán nyeri a Holtak szigetét és lesz egy Szandi, Dávid, Robi végső hármas. Mivel ugye most lesz egy Robi, Fanni párbaj és ott hangyafasznyival Robi nyer.

Amúgy a jövő héten Robival lesz nagyinterjú valamelyik női magazinban - anyámnál olvastam - szóval érdekes dolgok ezek.

csillagporszem 2018.11.05. 20:26:20

@doktor faktor: jó taktikus Fanni persze, de sunyít rendesen azzal kapcsolatban, hogy kiakarták rakni Tomit :D Jól csinálja, igaza van, Tominak mennie kell különben totál nem lesz min izgulni a döntőben.
Viszont megértem Robit is. Akiben van egy kis jóérzés annak bűntudata lesz attól, hogy megvédi egy olyan társa akit amúgy kiakart rakni és még fel is ajánlja, hogy nem kell figyelembe vennie a következő szavazáskor, hogy megmentette.. :) Áhh Tominak mennie kell. Ne kerüljön be ilyen ember aki önként megy a vágóhídra :) Ennyi erővel fel is adhatná, hogy megkönnyítse a társai helyzetét.

doktor faktor 2018.11.05. 20:27:51

@perszepolisz: En nagyon drukkolok Szandranak, de kicsit attol felek, hogy beut az, hogy no a nonek farkasa, es elobb harapna le a nyelvet pl ez a ket banya, mint ma lattuk, mint hogy egy masik nonek szavazatot adjon, mert keptelen beismerni, hogy okosabb, kitartobb es esetleg ugyesebb is volt naluk, hallhattuk ma, az biztos csak a szep mosolya miatt van. (en amugy birom Verat es Norit is, a jelensegrol irtam altalanosan, aminek ez a mai szep peldaja volt)

Kamiko555 2018.11.05. 20:31:21

...hát nem tudom,de az szerintem korrektebb dolog,amit Robi csinált,hogy bevallja Tominak a dolgokat,mint az amit Szandi művel a Gáborral...Nekem ez hasonló szinten van azzal,amit Gábor csinált...Szandi is firgeskedik,csak ezt úgy látszik elfogultságból nem veszi érszre senki...

doktor faktor 2018.11.05. 20:32:05

Amugy, cuki Robi es tok emberi es megertem, hogy az arulast meg csak-csak el lehet viselni, de ezt a krisztusi reakciot nehezen, valami Judas is rosszul visete anno. Es ami fontosabb, a jatek szempontjabol Robi dontese ertheto szamomra, Tomie meg tovabbra is a total eletkeptelen idiotasag, aminek semmi ertelme.

perszepolisz 2018.11.05. 20:33:26

@doktor faktor: Ez eddig eszembe se jutott, de igazad van:
Oddsok
Szandi: 1,90
Dávid: 2,10
Robi: 2,30
Tamás: 2,50
Fanni:2,70
Vera: 3,50
Gábor:4,00
Jeremy: 8:00

doktor faktor 2018.11.05. 20:36:02

@Kamiko555: De Szandra x alkalommal tok korrekten kommunikalta a kameraba, hogy egy Gabor felet az elso ugatasnal hagy fakepnel a valosagban. Latta a hibait, es elviselte, mert tamaszkodni tudott ra. Masok nem nagyon sorjaztak. Azt is regota mondogatja, hogy taktikai szempontbol a leheto legjobb dolog a legnepszerutlenebb emberrel segiteni egymast. Azt is mondta, hogy azhal, hogy ezt a Gabort a dontobe szlogent elhintette, egyszersmind ugye nem csak a nepszerutlen karakert, hanem a sajat szovetsegeset is bevedte. Mindemellett vegig probalt Gaborral kedves lenni, kulturaltan turte a parasztsagait es szerintem korrekten viselkedett vele. Nelkule Gabor nagyon egyedul lett volna es ra idorol-idore tamaszkodhatott. Minden osszeveszesukben Gabor volt, aki baromira messzire ment es utana is tul tudott ezeken lepni, latta, hogy ez most egy zart helyzet. Nekem epp amiatt nagyon szimpatikus, ahogy ezt kezelte.

Kamiko555 2018.11.05. 20:44:15

@doktor faktor: hát akkor csak én vagyok elfogult Szandival kapcsolatban...értem,hogy mit mondasz,de nekem egyáltalán nem volt szimpi a játéka...Nekem ez olyan viselkedésnek tűnt,aki amúgy az életben is pont így használja az embereket...Ahogy Gábor is eléggé önazonos volt a taktikai lépéseivel...De aki az életben nem ilyen,annak okoz némi lelkifurdalást más ember kihasználása mégha játékról is van szó. De ez valahogy nem hagyta el soha Szandi száját...

Berborosz 2018.11.05. 20:47:43

@perszepolisz: Dávidnak először nyernie kell a holtak szigetén. Ezután csatlakozik a top3-hoz, és meg kell nyernie az első elődöntőt, ahol ugyebár négyen lesznek. Ha megnyeri, akkor nem kell résztvennie a második elődöntőn, melynek győztese fog megküzdeni Dáviddal a többiek szavazatáért.
Remélem, mindez nem sikerül neki.

mindenévfoglalt 2018.11.05. 20:48:24

@Kamiko555: Robi az előzetes szerint úgy mondta el Tominak az igazságot, hogy nem adott esélyt arra, hogy realtimeban a többi illetékes is beleszólhasson, esetleg ők is bűnbánatot gyakorolhassanak, nekem ez minden, de nem korrekt, sőt, leginkább önmosdató szagú és Fanni ellen irányuló.
Sokan taktikáztak, vertek át másokat, Gábor is, Tamás is, Dávid is, Szandra is, Fanni is stb., tényleg mindenki. De számomra ettől nem férgek, Gábort a lelki-terrorizálásai miatt tartom féregnek.

perszepolisz 2018.11.05. 20:49:53

@Berborosz: Szerintem sem nyer, de a Holtak szigetét szerintem simán nyeri és még a döntőben is nyerhet egyet.

MegaTron963 2018.11.05. 20:51:44

Róbert egyik pillanatban már Fanni vállán sír mint egy óvodás, utána már Tamás előbb lényegében hátba lövi...mert ő nem tud elszámolni a lelkiismeretével... :) Milyen "összetett" az ember jellem...hogy ne írjak semmi csúnyát. Így is lehet fogalmazni azt, hogy lépett egy taktikait...

Vera...ahogy látta valaki jön egyből a tiszta gyűlöletbeszéd...mehetne ki a határra is ennyi erővel...Gábor hozzá képest Mahátma Gandhi

Berborosz 2018.11.05. 20:51:53

@Kamiko555: Igen, ennyire csak te vagy elfogult Szandival kapcsolatban.
Vagy ha van még valaki, jelentkezzen!

mindenévfoglalt 2018.11.05. 20:52:46

Valaki meg tudná mondani, hogy miért gondoljátok kb. egyöntetűen, hogy Tamás döntős lesz, ha nem szavazzák ki a törzsi tanácson?
A három+1 halottak szigetéről visszakerültből már csak feladatok árán, versenyzéssel lehet bejutni a 3 közé majd onnan a döntőbe.
Tamás meg tök béna mindenben. Se nem ügyes, se nem okos, se nem erős, egy feladatban sem jeleskedett. Egyet nyert meg, a vízöntögetőset, ami meg azon múlt, hogy mások egymást jobban utálták, mint őt, ezért maradt bent a végére.
De soha semmiben sem volt jobb, mint a többiek, sőt.
Én nem félnék tőle, hogy ő a döntőbe jut.

Kamiko555 2018.11.05. 20:55:03

@mindenévfoglalt: az lehet,hogy nem volt ott mindenki,de azt biztos,hogy bevallotta,hogy őt akarták kirakni,és abban Robi is vastagon benne volt...Szóval Robi szempontjából csak ez volt a lényeg...És ettől a "gyónástól" még sokkal nagyobb szarban van szerintem,mint Fanni...

Kamiko555 2018.11.05. 20:56:23

@Berborosz: jah,a nagy csöcsök mindent máshogy láttatnak...tudom...

mindenévfoglalt 2018.11.05. 20:58:45

@Kamiko555: "azt biztos,hogy bevallotta,hogy őt akarták kirakni," - a motivációját nem érzem tisztának, de már lehet, hogy rám is rám ragadt a survivoros paranoidózis. :)

"még sokkal nagyobb szarban van szerintem,mint Fanni..." - én nem így látom, bár ezt csak az előzetes alapján gondolom így, ami meg nem mérvadó, de nagyon remélem, hogy neked van igazad. :)

csillagporszem 2018.11.05. 20:59:26

@mindenévfoglalt: lelki terrorizálás? Szerintem azért ez túlzó kijelentés :D Sértődékeny Gábor az látszik, meg eléggé merev de szerintem lelkileg nem terrorizált senkit :) Valahogy úgy tűnik ha emberi kapcsolatokról van szó akkor totál béna szegény.
Ma például totál megsajnáltam :D Mint egy kivert kiskutya úgy nézett amikor Dávid magasról tett rá. Azt hitte szegény, hogy nagy barik erre kiderült számára, hogy nem :) Tényleg megsajnáltam. Egyébként meg van egy cuki kutyája és aki a kutyákat szereti rossz ember nem lehet :)

Berborosz 2018.11.05. 21:00:06

@mindenévfoglalt: Igazad van, Gábor lelki terrorja volt az undorító. Ahogy a vitákat lezárta:
- maradjál csöndbe, jó?
- hagyjuk a beszélgetést - és távozik a helyszínről.

mindenévfoglalt 2018.11.05. 21:01:11

@csillagporszem: akkor nézd újra pl. az íjazós feladatot, és máris nem találod annyira viccesnek. Szerintem Eszter is kibírta röhögés nélkül.

Berborosz 2018.11.05. 21:03:00

@Kamiko555: Nincs is nagy csöcse. Amúgy pedig számomra Fanni sokkal jobb nő.

Kamiko555 2018.11.05. 21:05:11

@mindenévfoglalt: én elhiszem neki,hogy szarul volt attól,hogy Tomi ennyire érzelmi alapon csinált mindent.Ha valakiről tudod,hogy full komolyan gondolja azt amit csinál és nem taktikából,akkor hajlamos vagy szarul érezni magad,hogy te meg hátba akartad szúrni... Az előzetesekből meg tényleg nem szabad messzemenő következtetéseket levonni!:)

csillagporszem 2018.11.05. 21:18:45

@mindenévfoglalt: messze volt az a lelki terrortól. Kijött a sértődöttsége, hogy nem tudta feldolgozni hogy valaki beleállt a kiejtésébe, de lelki terrornak nem nevezném.

mindenévfoglalt 2018.11.05. 21:20:56

@csillagporszem: "Mi is a név? Mit rózsának hívunk mi, bárhogy nevezzük, éppoly illatos."

Kiraly Zoltan1133 2018.11.05. 21:22:23

Hurrá! Szandi nyert! :)

Most a hármasnak egymásra kell szavazni (Robi, Fanni, Tomi).
Végül is Szandi dönti el ki esik ki.

Berborosz 2018.11.05. 21:31:59

@Kamiko555: Jaj, hát ezt nehéz megmagyarázni. Egyszerűsítve: szebb a popsija.

Berborosz 2018.11.05. 21:33:18

@Kiraly Zoltan1133: Hogyan tudná ezt Szandi eldönteni?

Kamiko555 2018.11.05. 21:34:12

@Berborosz: legalább a fiúknak kedvezett ez az évad... :)))

Kiraly Zoltan1133 2018.11.05. 21:37:51

@Berborosz: Ő saját szempontjai alapján dönt.

csillagporszem 2018.11.05. 21:40:48

@mindenévfoglalt: ha azt akarod jelezni eme idézettel hogy hívhatjuk bárminek akkor is lelki terror akkor nem értek egyet, de mindegy mert nem akarok ezen ennyit rugózni, te így látod én máshogy :)

csillagporszem 2018.11.05. 21:47:39

Szerintem egyébként Tomi fog holnap kiesni. Kap 2 szavazatot a csajoktól. Fanni kap kettőt a srácoktól. Fanni-Tomi párbaj lesz, de Tomi feladja mert ő annyira jó ember, mert a szíve, mert lehet hogy kiakarta rakni Fanni de 1x megmentette...blabla és hagyja Fannit nyerni :D Ha építős párbaj lesz elképzelhetettlennek tartom, hogy abban Tomi nyerjen.
Lesz egy Robi/Fanni/Szandi hármas és jön hozzájuk Dávid vagy Vera. Én nagyon azt érzem idén csaj nyer, vagy Fanni vagy Szandi. Megérdemelné bármelyik, taktikailag jól nyomták és nyerni is tudtak amikor kellett.

Berborosz 2018.11.05. 21:54:58

@Kiraly Zoltan1133: Például az a szempontja, hogy Fanni essen ki. Rábeszéli a két fiút, és ő is Fannira tesz.
Valami ilyenre gondolsz?

csillagporszem 2018.11.05. 21:59:02

Mégvalami amit akartam, csak lemaradt. Tökjó volt látni Nóri arcát kisimulni a kiesése után, totál megszépült a nő és végre normális és aranyos volt. Ennyit számít szerintem, hogy befejeződik a játék és eltudják engedni a dolgot és visszaváltanak normálisba. Emiatt gondolom, hogy nem kell következtetéseket levonni a személyiségükről a játékban mutatott kép alapján, mert más az amikor azért hajtanak, hogy győzzenek a játékban. Emiatt sajnálni is kezdtem Emesét, ő még a kibeszélőben sem tűnt úgy, hogy eltudta engedni a számára valósnak vélt sérelmeit, miközben ez csak egy játék volt és el kell fogadni, hogy úgyis csak egy nyerhet. A legrosszabb a 2. helyen kiesőnek lesz úgyis :D

mindenévfoglalt 2018.11.05. 22:04:21

@csillagporszem: Pontosan, ahogy írod, én lelki terrornak tartom Gábor számos cselekedetét, te meg nem, ennyi. Egyikőnk véleménye sem helytelen, de nem is etalon.
Azt is írhattam volna, hogy: ki mint él, úgy ítél...

Costanza 2018.11.05. 22:30:56

@csillagporszem: konkretan abuziv. Nagyon vakon vagy. Egy jotanacs az eletre nezve, ilyen emberben Isten mentst hogy megbizzal mert nagyon porul jarhatsz, ezt boritekolom meg ha most esetleg maskepp is gondolod, a legrosszabb fajta es csak addig ilyen szereny, amig szarban van.

charlie 2018.11.05. 22:45:23

Ez a 20 milliós nyeremény nem kevés amúgy egy kicsit? Az amcsiba egy milliót lehet, amiből kijön egy jolszitualt családi ház kertvárosban. Hasonlót nézve akkor nálunk is 35-50 milliónak kéne lenni. A való világ 36 milliója közelebb is van ehhez.

bElannaTorres 2018.11.05. 23:00:53

@charlie: kevés szerintem is, ezért is pótolják ki egy kis munkalehetőséggel, ahogy Szociál is írta, majd felütnek pár tojást a reggeli műsorokban, stb... Illiász is segített amúgy a castingban....
Talán annyira nem is motiváló, ha olyan sokszor elhangzott a - nem baj, akkor hazamegyek, meg most robi is valószínűleg magára rakatja.

A két lány érdemelné meg, a legszebb az lenne, ha ők ülnének a döntőben. De félek tőle, hogy visszahozzák Dávidot... Bárkinek jobban örülnék a holtakról mint Dávidnak :D

Nevem senki. 2018.11.05. 23:41:53

Sztem Szandra és Fanni Tomira tesz. Robi nehezen viseli a játék terhét 85% hogy Fannira tesz, de ha holnap Fanni puhítja még bármi lehet. Tamás_________________________________________?

Nevem senki. 2018.11.05. 23:48:35

@perszepolisz: Ha tippmixelnem kéne Dávidra tennék, de ne legyen igazam.

Nevem senki. 2018.11.05. 23:52:44

Azért Dávid még utoljára puhította Nórit, hátha leesik tőle egy szavazat.

Jóska Pista 2018.11.06. 00:27:42

Amikor sándor nyert a védettségben, már vártam, melyiknek lesz annyi esze, hogy odamegy Tamáshoz, bemószerolni a másikat. Hiszen Tomi csak Fanni Robi közül választhat (bár amennyire hülye, ez inkább magára tesz).
Aki hamarabb odamegy Tamáshoz, lépéselőnybe kerülhet. Robi volt az okosabb.
Ha egy kicsit is bíznának egymásban, Tamásra tennének, de annyira félnek egymástól, hogy Fanni-Robi egymásra tesz szerintem. Tomi Robit védte, most is Fannira tesz ezért.
Szandi ha logikusan gondolkozik (és eddig úgy tett) egy párbajt csinál a szavazatával, akkor haragudnak rá a legkevésbé.
A hóttakon is logikus volt a választása, neki a legjobb ellenfél Gábor, akit mindenki utál. De ezt már rég megmondta. És tetszetős volt az indoklása is, ezért lehet a legkevésbé utálni. (esetleg annyit tehetett volna még, hogy előtte megkérdezi, ki nem akar most védettséget, hogy esélye legyen nyerni a vízbefulladásos feladatban)

Akiket nagyon nem szeretnék nyerni látni:
Gábor. Nem a taktikázás miatt, hanem a viselkedéséért. Amit Nóri kiszavazásán művelt, nagyon visszatetsző volt. Nem volt elég az agilás kiszavazása, ő még rúgott is egyet belé azzal, hogy szövetségesnek mutatta magát. Stb.
Vera. Egyszerűen minősíthetetlen a viselkedése. Talán jobban utálom, mint Gábort.
Tamás. Aki ennyire buta, az engem irritál. Ne nyerjen. Nem utálom, sajnálom.

Robi ellen csak annyi szól, hogy egyszer már kiesett. Dávid marha jól keverte a szálakat, a Tomi féle családos kavarását imádtam, de túl szépfiú, egyébként is elég előnye van a való életben, itt engedjen mást nyerni. Alexandra ellen szintén ennyi szól.

Nevem senki. 2018.11.06. 00:56:24

@Jóska Pista: Egyet kihagytál. Zsérémi sem érdemli meg, mert élhetetlen. Marad Fanni. :)

karoton 2018.11.06. 01:57:46

@Kamiko555: Én értem, hogy mi nem tetszik ebben a kapcsolatban, lehet egy olyan olvasata Alexa játékának, hogy mint jó nő kedvére játszik a lúzer Gáborral, hol közel engedve, hol eltaszítva, mindezt kizárólag a saját előrejutása éredkében, de az éremnek két oldala van :)
Még onnan indultak, hogy Dávid Vikit, Gábor Alexát kizárólag taktikai okból maga mellé szervezte. Aztán a Viki-Alexa banánügy után a kényelmetlenné vált Alexát pont Gáborék akarták kirakni. Innen indult meg a kölcsönös egymás ellen szervezkedések sora. Gábor Alexa második párbajának is aktív előidézője lett, mégis Alexa minden alkalommal elengedte ezeket, és ha rajta múlik bent lenne most is Gábor, sőt ahogy láttuk, még a holtaknál - persze taktikából - is őt védte be. Szóval részéről Gábor azért nem csak kihasználva, becsapva lett.
Szerintem egyikük sem tehet szemrehányást a másiknak, igazi kutya-macska barátság az övék :)

karoton 2018.11.06. 02:02:07

@doktor faktor: Pont ezért mondta Dávid kiesésekor, hogy ha visszajut még jól is jöhet neki kapcsolatépítési szempontból a holtak szigete. Jeremy-t már befűzte, Nóri búcsúzásán is látszott a szimpátia, megint hozza a játék eleji "bölcs" szerepét.
Pont ezért volt kellemetlen neki Gábor érkezése, szerencsétlen nem értette meg, hogy Dávidnak nagyon nem hiányzik, hogy kettőjüket újra összekapcsolják és emlékezzenek a közös húzásaikra, még hogy nem játszik Dávid :)

karoton 2018.11.06. 02:17:05

@Jóska Pista: Gábor a Nóris dolgot utólag logikusan elmagyarázta, így szerintem az rendben van, az egyéb megnyilvánulásai már kevésbé. De Vera szintjét nálam sem éri el, Gábor Fannyt leszámítva inkább hirtelen felcsattánásokat produkákált, amiket azért rendezett az érintettekkel. Verából viszont folyamatosan árad a zsigeri gyűlölet, ennyire taszító embert nem sok reality-ben láttam.
Fanny, Dávid, Alexa nálam a 3 versenyző, aki tett annyit játékosként és nem ment túl mélyre emberként, hogy ne érdemeljen győzelmet. Alexa szerintem Gáboron kívül nem igen verne meg senkit egy szavazáson, Fanny emberileg sokkal szimpatikusabb nekem Dávidnál, így ő döntőzhetne Dávid-Vera kettős egyikével :) Mondjuk amilyen a magyar Survivor, tuti Tamás nyer, én meg eret vágatok :))

csillagporszem 2018.11.06. 06:59:41

@Costanza: nah akkor még jó, hogy olvasom az itteni a kommenteket és általatok megvilágosodom :D

Sanda.Ipse 2018.11.06. 07:00:09

Izgalmasnak tűnik a játék vége. Tartok tőle, hogy szegény Tomi még mindig nem fogja fel, hogy itt nem szimpátiaszavazás történik és nem azért akarták kirakni, mert nem kedvelik. A 3 közül igazán egyiknek sem drukkolok, hogy menjen és egyiknek sem, hogy maradjon. (Na jó, kicsit Fanninak jobban).
A hóttaknál látszik, hogy a régebben odakerültek kimerültek már mind fizikailag, mind mentálisan. Nóri számára szinte felszabadulás volt, hogy számára véget ért a játék. Vera minősíthetetlen. Legalább annyira nincs tisztában a játék lényegével, mint Tamás. Ha véletlenül ő kerülne vissza a döntőbe, garantáltan senki nem szavazna rá Nórin kívül. A hóttaknál az összes fiúval sikerült megutáltatni magát. (+ a nézőkkel). Hihetetlen, mennyi gyűlölet szorult ebbe a nőbe. Elég volt az a néhány mondat, amit Szandi megláttakor sziszegett.
Felmérve az erőviszonyokat és visszaemlékezve, hogy RK az első kibeszélőn mennyire kiemelte a személyét, valószínű, hogy Dávid megy vissza a hóttaktól a döntőbe.

Berborosz 2018.11.06. 08:55:23

@Sanda.Ipse: Én is attól tartok, hogy Dávid megy vissza. De nem a döntőbe, hanem az első elődöntőbe, ahol még négyen lesznek. Ha ezt is megnyeretik vele, akkor jut a döntőbe.

Kamiko555 2018.11.06. 09:03:38

@karoton: ezt teljesen jól összefoglaltad, köszi. :)

Somogyi Tamás 2018.11.06. 09:42:52

Egyetértek azzal, hogy Dávid építgeti a kapcsolatait, de szerintem egy végszavazáson Emese, Tamás, Fanni, Robi, Eszter biztosan nem szavazna rá, úgyhogy elég hátulról indul. A videóból úgy tűnt nekem, hogy ma Jeremy fog kiesni a Holt szigetről, a Törzsi Tanács kiszámíthatatlan, de továbbra is az a logikus ha Tamásra mennek, mert ellene nincs esélye senkinek a végén ( bár az is látszik, hogy a játékokban nem ügyes egyáltalán, így apellálhatnak arra, hogy megpróbálják a szavazatát megszerezni, ezért nem szavazzák ki, de majd a játékban legyőzik).

bitfighter 2018.11.06. 13:57:55

Lelki terroroztok itt Gáborral kapcsolatban, amikor ezt legjobban a két hülye picsa a holtak szigetén nyomta :D Az egyik mehetett is a picsába :D

bElannaTorres 2018.11.06. 14:12:33

@bitfighter: csak éppen őket nem mentegeti védi senki, míg Gáborral szemben így is vannak akik elnézőek

J 79 2018.11.07. 04:42:06

az mekkora lenne ha Robicsek tényleg csak beköszönni menne a Holtakhoz, megnyerné a versenyt aztán go vissza! :D azt hiszem ez esetben Verocska nem bólogatna mint Gollam :D
süti beállítások módosítása