Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SWAT 2x04 – Csak egy újonc lesz

2018. november 02. 15:00 - szde

Elhogyvoltozzák nekünk, Jimmy miért lett egyenruhás, meg azt, hogy Hondo találkozott Niával, majd bele is csapunk a sztoriba, vasúti színeknél narancsmellényes egyének törnek fel egy vagont, annyira kell nekik a benne lévő bármi, hogy még a biztonságist is megölik. Hondo-t megint Nia hotelszobájában éri a reggel, de ez továbbra sem kapcsolat, mindkettőnek megfelel így. Nia exe, a marsall továbbra sem akarja aláírni a válási papírokat, az este pedig 5/6-os volt, ugyanis volt egy fickó Houstonban…

vlcsnap-2018-10-23-19h01m19s010.png

Mindenki kint van a vagonnál, azaz Hicks és Jess is, ráadásul kaptak egy marsallt is az ügyre, aki nem más, mint – dobpergés – Eric Wells, Nia soon-to-be exe. Kwon, az ázsiai fickó, Floridából lépett meg a marsallok elől, azóta ópiumos szállítmányokat csapol, amik nem áraszthatják el az utcákat. Hondo viszi magával Victort, Deac meg Lucát és Christ, majd fő-főhősünk gyorsan telefonál Niának, hogy tudassa, Eric itt van, nem pedig egy szövetségi bíró mellett. Amúgy meg, mivel marsall az ember, simán lehallgattathat bárkit, parázik Hondo, mint egy ötéves, Nia nem hiszi, hogy Eric ilyesmire vetemedve.

Azért vigyázz. Telefonálok párat. (Nia)

vlcsnap-2018-10-23-19h02m13s782.png

vlcsnap-2018-10-23-19h02m28s057.png

Nincsen semmi videofelvétel az estéről, viszont van egy szemtanú, egy vándormunkás/csavargó, aki a vagonokban/on utazott, és majdnem áthajtottak rajta az ázsiaiak. Érdemes nézni Ericet, aki az épületben is a marsallos baseball sapkájában feszít. Úgy néz ki, marsalléknál feliratos pólóra nem telik. 4-5 főből állt az ázsiai banda, de sötét volt, Vándormunkásunk nem látta őket jól, de azért fotót tudott csinálni. Honnan van ennek okostelefonja??

Eric a kocsiúton elmondja, hogy direkt kérte a csipetcsapatot, és nem azért, mert a vezér az asszonya szeretője, hanem azért, mert nekik van a legjobb átlaguk. Abból a 2 csapatból kiindulva… nem olyan nehéz. :D Az HQ-n Deacon elmondja, hogy megvan a szakiskola, ahonnan a célszerszámokat keresték, megvan egy lehetséges gyanúsított, Chan, aki Victorral együtt nőtt fel, egy középsuliba jártak. Victor nyerte a terepre menés ezen körét, Lucával együtt.

vlcsnap-2018-10-23-19h02m44s053.png

vlcsnap-2018-10-23-19h03m00s433.png

Jimmy-nél megint itt jár a felügyelőtiszt, a kollégiumban majdnem ilyenek a havi szobaellenőrzések, a kuka tele van sörösüvegekkel (Lakers meccs volt Jimmy és a haverokkal), a hálóban pedig kiesik a paplanból egy adag kábszer, amit Jimmy-anyunak tilos szednie, innia sem szabad, a jófiú pedig rááll a zacskóra, nehogy felügyelőnéni észrevegye. Victor és Luca közben megérkeztek előbbi nagybátyjához, egymást fényezik a bácsi előtt, aki rögtön átvált öhm… kínaira (?), és elmondja, hogy Victor útja az MIT és a mérnöki diploma lett volna. Kwonról nem tud semmit a bácsi, de Chant ismeri, aki a családi bizniszt tanulja, amire – mármint a ruhavarró-szalonra – már van parancs.

A csapat ott is van, hátul Chan bizniszel selyem helyett bogyókkal, le is van tartóztatva. Chris az HQ-n megállítja Hondo-t, hogy közösen nézzék Jimmy önkénteskedését (fegyverpucolás címszó alatt), a kihallgatóban pedig Victor van elemében, de Eric sem hiányozhat onnan. Na, Chan is elkezd ázsiaiul beszélni, de kiderül, hogy Joey Valaki adta neki a cuccot, hogy adja el őket. Chan tudja, hogy hülyeséget csinált, de ő nem ölt meg senkit.

vlcsnap-2018-10-23-19h03m26s389.png

vlcsnap-2018-10-23-19h03m55s065.png

Bemérték Kwont és a bandáját, indul is a csipetcsapat, felfedik magukat, lövöldözés, a kukásmellényesek rohannak, de pont jön egy vonat, ami az utolsó szerencsétlent József Attilázza, a támogató csapat meg nincsen sehol. Nia hívja Hondo-t, hogy Eric két nappal ezelőtt kért egy ügyet közel az otthonához, ez nem lehet itt véletlen, de a férfi mindenkit tisztel, és nem szórakozna az igazságszolgáltatással. Hondo dühös, tök jogosan, csak nem értem, miért nem lesz tökös, és kérdezi meg szemtől szembe Erictől.

Jimmy-anyu jön haza a bevásárlásból, Jimmy már otthon van, mutatja a tasakot, persze a szocio-pszichopata rögtön valami Trevorra fogja az egészet, akit fel szokott hozni a lakásba, mialatt a jófiú dolgozik. Jimmy drogtesztre akarja küldeni anyut, aki rögtön tagadó magatartásba kezd, a táskáját sem akarja megmutatni, amiben ott lapul a következő tasak. Jimmy elmondja, hogy mindenki figyelmeztette, az anyját választotta a SWAT helyett, de a nő csak saját magával foglalkozik. Végre, fiam, rájöttél. Már össze is van pakolva, a lakbért fizetni fogja, de elköltözik, ugyanis vissza akar kerülni a SWAT-ba.

vlcsnap-2018-10-23-19h04m09s236.png

vlcsnap-2018-10-23-19h04m23s853.png

vlcsnap-2018-10-23-19h04m32s231.png

Jess pénzügyes néninek mutat statisztikákat, hogy miért nem kéne leépíteni a SWAT-ot, de 13%-kal menne, ami ugye nem 15, ami a néninek nem tetszik. Négy jelenlegi kommandóst vissza kéne fokozni, ez az ajánlat, ami érdekes lesz, ha csak 2*6 fő van. Jess kiakad, Hicks ajánlata három, de akkor nincsen újonckinevezés. Viszont, ha meglesz a 4 fő és 15%, akkor lesz újonc, ami végül is csak három összesítésben.

Chan Victor bácsikájával beszél, az öreg hatni akar a fiatalra, Victor a háttérből gonoszan néz, de a gyerek végül kinyögi, hogy van egy menedzser, aki infókkal látja el Kwont, akinek a nevét tudja is. Hondo a konyhában szembesíti Ericet, aki teszi az ártatlant, Hondo meg azt hiszi, hogy minden róla szól, a pasas meg nem tudja eldönteni, hogy ez a kandikamera-e vagy LA legjobbja tényleg ennyire paranoiás. Végül kibújik a szög a zsákból, Eric mégse olyan ártatlan, tényleg lehallhatja az asszonyt, férfias szóváltások, azért nem tudom, nekem jobban bejön ez a pasas, mint Hondo, biztos azért, mert kicsit pszichopata.

vlcsnap-2018-10-23-19h04m54s235.png

vlcsnap-2018-10-23-19h06m18s680.png

vlcsnap-2018-10-23-19h06m50s861.png

A csapat illegális szórakozóhelyre tör be, Cho-t keresik, meg is van az ember, pár órával ezelőtt látta Kwont, 20 lepedőért odaadta az új listát, Hondo-nak ezt a két szép szeméért is megteszi, közös ötletelés az HQ-n, hogy melyik lehet a következő célpont. Jess érdeklődik az állásokról, Hondo meg megtudja, hogy négy embert elvesztenek, és nem kéne elmondani senkinek. Azt viszont megosztja Deac-kel, hogy gondok lehetnek a marsallal. Jimmy a fegyvereket tisztítja, Hondo pedig végre rá tud biccenteni, szép volt, csak így tovább.

Luca lesz a kamion sofőrje, a többiek tisztes távolból követik három oldalról is, majd az egyik utca kellős közepén jönnek az ázsiaiak, és rögtön lőnek. Még szerencse, hogy golyóálló a szélvédő. Befut a csapat maradék része is, még több lövöldözés, két gyanúsított megvan, Kwon viszont nincsen, Hondo és Eric együtt mennek utána. Eric szétválna, Hondo pedig nem, Deacon viszont nem válaszol a rádióra, csak három felszólítással később, technikai gondjai vannak, de beéri fő-főhősünket, és csak egy hajléktalant találnak. Folytatják a keresést, a kamera mutatja nekünk Kwont, akit Eric szed le. Minden gyanúsított megvan.

vlcsnap-2018-10-23-19h07m08s491.png

vlcsnap-2018-10-23-19h07m16s831.png

vlcsnap-2018-10-23-19h07m44s791.png

Eric távozna, de pont összefut Hondo-val, szoros volt, vonják le a következtetést, Eric még dicséri is a csapatot meg a másik pasit, Hondo meg köszöni a lövést. Eric még mindig szereti Niát, és újabb esélyt akar. Hondo meg azzal jön, hogy lehetett volna férfi, és elmondhatta volna ezt neki, de nem, ő a sunyibb utat választotta (bagoly mondja). Nia döntése amúgy, hogy kivel akar lenni.

Hicks mindenkit összehívott, végül kiderül, hogy nem csak 2*6 fő van, vannak itt vagy negyvenen plusz egy Jimmy. Eléggé izgulok, hogy ki az a négy tag, de egyiket se ismerem, szóval Victor nincsen köztük. Jimmy viszont szomorú, mert ebben az évben nem fog tudni bekerülni, Hondo meg vágja a fejét a falba, hogy kitette a srác szűrét. Hazafelé menet Jimmy meg is állítja, és bevallja, hogy vége az anyu-sztorinak, és a vezérnek mindig is igaza volt. Végre megkapjuk a Nagy Bocsánatkérést is, és azt, hogy Jimmy reméli, egy nap az a férfi lesz, akit Hondo látni akar benne. Viszont a SWAT Akadémiát járja ki, ugyanis egy, azaz EGY hely van idén. Mintha nem tudnánk.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása