Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

SURVIVOR S37X06 – Ugye milyen cukik a Brochacho-k?

2018. november 02. 16:32 - Laura Ingalls

A reunion-on talán megtudjuk, hogy Vezérigazgató Natalie lángelme, vagy tényleg emocionális gyökér. Így, vagy úgy, de fullba’ nyomta a kretént és ahogy a Trópusi viharban megmondta egy csávó, aki egy csávót játszott, aki egy másik csávót játszott: sose nyomjá’ full kretént!

nyito.jpg

Boldogság van a Liláknál, zen és „písz” és felszabadulás. Keserédes volt a főnökasszony hazamenetele. Neki keserű, a törzsnek édes – vigyorog Princess. PuertoRico mondja a riportban: itt vagyok, ragyogok, több életem van, mint egy macskának. Princess elárulja a többieknek, hogy csak azért szavazott PuertoRico-ra, hogy a szavazás után megölelhesse Vezérigazgató Natalie-t és elkérhesse a kabátját. Észkombájn. Mindannyiukban felmerül a kérdés, hogy ha egy kabátért így trükközik, akkor vajon mire képes 1 millió dollárért? Érik a kiszavazás Princess-nek. Nick és PuertoRico győzködik Filmes Mike-ot, hogy a következő, akitől meg kell szabadulni az Princess.

01_30.jpg

RKT, alias Brochacho Christian szigonyos halászatra készül, akkurátusan ölti magára a búvárszemüveget és a békatalpakat. Ahogy mindent, ezt is nagyon tudományosan közelíti meg, azonban a tudomány mellé sem technika, sem szerencse nem társul, így nem sikerül halat fogni és egyelőre úgy tűnik, hogy ha tőle várja a törzs az ellátmányt, akkor fennáll a lehetősége az éhenhalásnak – összegez a kamerásnak.

Játék jön, méghozzá jutalomért. Jeff köszönti a játékosokat és felhívja a figyelmet Vezérigazgató Natalie hiányára a Liláknál, bizony ám, ismét kiesett egy Góliát. Szájak tátva, mint mindig, lapozzunk. A mai feladat: egy kókuszokkal teli zsákkal kell kiszaladni a partra a törzseknek. A zsák száját összekötő –egyébként hosszú- kötél az egyik játékos derekára van erősítve, aki -miután kiértek a partra- átmászik egy akadályon, majd egy lécen egyensúlyozva haladva meg kell szereznie négy karikát, ez idő alatt a többiek végig a fejük fölött tartják a zsákot, mert a kötél hossza miatt nem tehetik le a földre. A megszerzett négy karikát ezután rá kell dobni egy állványra és az első két törzs jutalmat kap. Az első konyhai eszközöket, zöldségeket, fűszereket és 10 saslikot zöldségekkel, a második két zöldséges saslikot. Narancséknál Kara, a Zöldeknél Dr. Alison kihagyja a játékot, mert eggyel többen vannak, mint a Lilák.

05_23_reward.jpg

06_19.jpgA törzsek kiszaladnak a vízből a kókuszos zsákokkal, elől a Narancsok és a Zöldek, kicsit lemaradva a Lilák az utolsók. Alec Narancs oldalon, Gabby a Zöldeknél és PuertoRico a Liláknál a mászó ember. A létrás részen Alec megszerzi a vezetést és az egyensúlyozós feladatnál leszakítja magáról Gabby-t, Gabby pedig PuertoRicó-tól húz el. Alec megszerzi a negyedik karikát is, kezdhetik a célba dobást. Gabby a másodikat szerezte meg, PuertoRico mögötte. Előbb Gabby, majd PuertoRico is megszerzi a negyedik karikát, ők is kezdhetik a célba dobást. Dan dob a Zöldeknél és elsőre talál, ezzel a Zöldek vezetnek, mert Alec a Narancs oldalon azóta sem tudott egy karikát sem célba juttatni. Nick első dobása a Liláknál szintén talál, a Narancsok hatalmas előnye mit sem ért. Váltanak, Davie dob és talál, 1-1-1. Pankrátor John váltja Dan-t és ezzel vezetnek 2 találattal. Nick is szerez egy újabb pontot, de Dan röviddel ezután behúzza a harmadik pontot a Zöldeknek, majd a negyediket is, a Zöldeké a nagyobbik jutalom. Nick harmadjára is pontot szerez, ezután Davie szépít 3-2, de Nick végül megnyeri a 2 saslikot a törzsének. Carl azzal biztatja a többieket, hogy legalább nem tanácsra mennek. True. Erre ráfűzve bevágják Filmes Mike-ot, hogy elkapott egy-két szúrós pillantást a többi Góliáttól, mert kiszavazták Natalie-t és lehet inkább Princess-t kellene játékban tartani, mert egyet már kiszavazott maguk közül és nagy bajba kerülhet az egyesüléskor, ha Princess-t is visszaküldi a balettbe ugrálni.

A Zöldekre már vár a jutalom a táborban amikor visszaérnek. Dan megörül az erőspaprikának, kiválaszt egyet, beleharap és „Ne egyétek meg a paprikát!” figyelmeztetéssel szenved a hülyeségétől. Nem kell aggódni, rajta kívül senki nem akar paprikát enni… Riportozik és elmondja ismét, hogy nem bízik Gabby-ben és őt kell kiszavazni legközelebb. Elkészül az ebéd és ez újabb lehetőséget ad egy kis hülyeségre. Brochacho Christian a kezével eteti (sic!) Brochacho John-t, ezután majd’ megfulladnak a röhögéstől. Brochacho Dan hátrafordul: hát nem cukik a Brochacho-k? Nagyon. Christian bevallja a riportozáskor, hogy a játékban -és azon kívül is- a legnagyobb félelme, hogy nem fogadják be, kívülálló marad. Meglepő és nagyszerű érzés, hogy ebben a törzsben befogadták és keresik a társaságát és ez igazolja azt, hogy egy élet munkája azon, hogy elfogadják és ő elfogadja önmagát, nem volt hiábavaló.

Gabby érzi, hogy ő van a hierarchia alján és megpróbálja a saját kezébe venni a sorsát, igyekszik maga mellé állítani Dr. Alison-t. Hellyel-közzel sikerül is. Dr. Alison-ra lehet hatni egy kis sírással és kétségbeesett kiskutya szemekkel, mert előjön belőle a jó doktor néni, aki meg akarja gyógyítani az elesetteket. Azt mondja Gabby-nek, hogy szerinte ez a játék már nem Dávid vs. Góliát, sokkal inkább szól arról kiben bízhatsz. Dr. Alison pedig nem bízik Dan-ben, mert egyrészt Brochachos, másrészt idol (ha tudná, hogy kettő is van neki!). Szóval nem az a kérdés lesz-e blindside áldozata Dan, hanem az a kérdés: mikor?

14_55.jpg

A Narancssárgáknál Kara ropogtatja a földön fekvő Cowgirl hátát, aki elmondja, hogy négy héttel a survivor előtt járni sem tudott, annyira fájt a háta. Ehhez képest az első naptól kezdve kényelmetlen bambusz fekhelyen alszik és kezd mentálisan kikészülni, mert alig alszik és folyamatosan fáj a háta. Cowgirl idegállapotba kerül a riport közben -majd a törzs előtt is-, hogy mindenki csak jártatja a száját, hogy kényelmetlen a fekhely, de senki sem javítja meg. Szóval Karával nekiállnak délután kopácsolni. A férfiaknak nincs ínyére, hogy megzavarták a délutáni sziesztájukat és ennek hangot is adnak. Egyrészt nem úgy kellene, másrészt nem délután, mert mindjárt lemegy a nap és ez nem fél napos meló. Cowgirl-t ez nem érdekli, fáj a háta, megjavítja amit meg kell javítani, ha segítenek neki, ha nem. A fekhelyes vita kapóra jön Karának, rés van a pajzson, van esélye játékban maradni egy esetleges törzsi tanács esetén.

Védettségi játék. A feladat: a törzseknek egy hatalmas csészealjat kell odacipelni egy vízzel teli hordó alá, megtölteni vízzel, átvinni egy akadálypályán és beleborítani a vizet egy mini kútba. Ha elég víz van a kútban, leesik egy zsák puzzle darabokkal, amiket a csészealjon kell kirakni – amit a kút tetejére helyeztek. Az első két törzs védettséget kap, a harmadikra törzsi tanács vár. A Narancsoktól Cowgirl, a Zöldektől Gabby hagyja ki a challenge-et. RKT Christian bénázik valami sállal, Jeff megvárja, start!

A sorrend a szokásos, Narancs picit vezet Zöld előtt, Lila utolsó. Odaérnek a hordók alá. A Zöldek átveszik a vezetést, hamarabb töltik meg a csészealjat. Most jön a neheze, át kell vinni a nehéz csészealjat az akadálypályán úgy, hogy a lehető legkevesebb vizet lötyögtetnek ki. A Lilák nemcsak lassan haladnak, hanem alig engedtek vizet az aljba és azt is folyamatosan kilötyögtetik. A Zöldek annyira ügyesek voltak, hogy első öntésre megtelik a kút, kiszabadul a puzzle-ös zsák. A Narancssárgák vissza kell menjenek egy második körre. A Lilák viszont azt a keveset is melléöntik amit sikerült elvinni a kútig. A Zöldek gyorsan haladnak a puzzle-lel, a Sárgák is megszerzik a darabokat ők is kezdhetik. A Lilák teljesen elkészültek az erejükkel, alig bírják tartani a csészealjat, rengeteg vizet veszítenek.

A Lilák a második körrel is olyan kevés vizet visznek a kúthoz, hogy meg sem mozdul a zsák. A feladás szélén vannak. Bár csinálják a feladatot, de valójában egyikük sem hisz benne, hogy még sikerülhet. Közben a Zöldek megnyerik a védettséget és a Lilák lassúsága rengeteg időt ad a Sárgáknak befejezni a kirakóst. Már majdnem elérik a Lilák a kutat, amikor Filmes Mike elejti a csészealjat. Vége, nem indulnak vissza, a Sárgák berakják az utolsó két darabot és övék a védettség, a Lilák este kiszavaznak valakit.

A Lilák le vannak törve, mint a bili füle. Filmes Mike szerint ez egy nagyon fontos szavazás lesz, mert 7-7 az állás Dávid és Góliát között és az, hogy kit küldenek haza befolyásolhatja az egész survivor végkimenetelét. Princess megkérdezi PuertoRico-t mit gondol az estéről. PuertoRico elővigyázatlanul azt mondja, szerinte 2-2 lesz, mert ő Nick-kel szavaz. Áj, kárrámbá – mondja a riportban Princess, mert ő szívesen dolgozott volna össze PuertoRico-val, hiszen mindketten latinák, bízhatnának egymásban, de ha PuertoRico ennyire elzárkózik, akkor nem is kérdés ki megy haza este. PuertoRico Princess-t akarja kiszavazni, megkörnyékezi Mike-ot, jó lesz ez neked, hidd el, ha én mondom. Princess pedig Nick-hez megy, hogy PuertoRico-ra szavaznak este, tartson velük. Nick és Filmes Mike jó helyzetben vannak, ők döntik el ki megy, ki marad. Attól függ Filmes Mike fogja meggyőzni Nick-et, vagy fordítva.

Törzsi tanács. Van még Dávid vs. Góliát? Bizalom és hűség van Jeff – mondja Filmes Mike. Eközben Princess sandán mosolyog, szerintem nála még mindig „Goliath strong” van, de akármennyire félnek ezt kimondani, a vonalak igenis elmosódtak. A merge szó másodjára hangzik el, nagyon számítanak rá és őszintén szólva minden okuk meg van rá, mert az este után 13 játékos marad, pont megfelelő egy merge-höz. Tervekről beszélnek, mindenkinek van egy, Nick-nek is van és ő kimondja, hogy részéről megszűnt a "Dávid Góliát ellen" csata, innentől csak kapcsolatok vannak, amikre építkezik. Ezután még PuertoRico korteskedik egyet maga mellett, miután Princess egyértelművé tette Nick-et akarja játékban tartani, de sok beszédnek sok az alja, szavazzatok! Jeff szokásos kérdése: idol van? Nincs. Első szavazat Puerto Rico, utána Princess, majd Puerto Rico és nincs meglepetés, a 7. kieső: Puerto Rico.41_17_zaro.jpgPuertoRico nagy bánata a kiszavazás után, hogy Vezérigazgató Natalie mellett ül majd a reunion-on és vele kell majd mennie a survivor kibeszélőbe. Pedig ha tudná, hogy lemaradt a merge-ről. Bizony! Az előzetes szerint egy hét múlva MÖRDZS! Yihaaa! 

8 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Costanza 2018.11.03. 08:12:46

a christian miatt cukik, eleg jopofa figura... mint egy kisgyerek...

Thanks for the redneck snitt. Eloben volt am az igazi.. kimondottan tetszett amikor cibalta azt a villanyoszlop magas fat at fortyogo levesen, es a palin keresztul, a szerkojarol es a jarasarol nem is beszelve, valami elkepeszto a bugyi, a csizma, ing es kalap, sero es hozza a fustolgo fej.

Laura Ingalls 2018.11.03. 09:04:43

@Costanza: szerintem is jópofa, szerehető karakter.

:) Igen, amikor Carl majdnem beleesett a kondérba, aztán szó nélkül toszította arrébb a bambuszt jó kis jelenet volt. Elizabeth tényleg hozza a redneck-et és így aposztrofálta saját magát valamelyik riportban. Kíváncsi vagyok meddig jut.

Costanza 2018.11.03. 09:12:35

@Laura Ingalls: igen azt mondta hogy a csaladjabol csak o ilyen. Es ha jol emlekszem harom gyerekes anyuka. Nem sokara merge, lesz vegre esemeny :)

Laura Ingalls 2018.11.03. 09:29:05

@Costanza: igen, jól emlékszel.
Várom nagyon a következő csütörtököt, szerintem érdekes lesz. 7 régi Góliát, 6 Dávid, Dan-nek 2 idolja van, Davie-nek 1, Dan lesz-e a célpont (Christian mellett), Carl beavat-e valakit, hogy van egy idol semlegesítője, összefognak-e a régi törzsek, átáll-e valaki, vagy lesz sok konspiráció és a végén semmi meglepetés? Plusz ki nyeri a védettséget; új szigetre viszik őket és lesz egy újabb idol játékban? Annyi kérdés! XD

tar 2018.11.03. 16:21:46

Engem őszintén szólva meglepett Lyrsa kiszavazása (Blindside-on voltam :) - nem figyeltem jól a jeleket, biztos voltam benne, hogy Princess megy.
Az én verziómról lemaradt az előzetes úgyhogy én abban a hitben voltam, hogy még egyszer összekeverik majd a törzseket, mert hát szegény liláknak esélyük sem maradt volna egyik játékban sem, de ezek szerint máris összeolvadás lesz.
Igazából én annak örültem volna, ha a zöldek vesztenek és valahogy összejön egy "2 védettségi totemes" Dan blindsideoló kiszavazás egy Gabby-Alison-Christian tengely mentén. Ez nagyon ütött volna, de sajna nagyon kicsi lett volna rá az esély: félek tőle, hogy Christian nem mert/akart volna az őt befogadó Brochachos tagjai ellen szavazni, még Gabby érdekében sem. Ugyanakkor érdekes lett volna látni Christian-t, hogy adott helyzetben kit ment meg: Gabby-t vagy Dan-t? Bár végtelenül fos helyzetbe került volna szerencsétlen :/
Ezért sztem Gabby-nek hatalmas mákja van ezzel a merge-dzsel, de Christian sem kerül rossz helyzetbe. Van a régi Dávidos csapata és egyelőre tök jóban van a Góliát 2 tagjával is.
Aki még nagyon jó helyzetben van az Dan, de tőle sem sajnálom. Mindkét idolt a saját eszének és kitartásának köszönheti, amivel mindenkit megelőzött a megtalálásukban - megérdemli ezt az előnyt.

Laura Ingalls 2018.11.05. 17:42:36

@tar: én majdnem biztos voltam benne, hogy őt szavazzák ki. Princess egyértelművé tette, de Filmes Mike nyilatkozatai erre utaltak (legalábbis nekem).

Igen a merge Gabby-nek jól jött, de Cowgirl is nyert legalább 3 napot, mert az ő szénája sem állt jól.
Dan ügyesen találta meg mindkét idolt, remélem használni is tudja majd.
Kíváncsi leszek ki hogyan fog helyezkedni, megmarad-e az eredeti David vs. Goliath felállás, vagy lesz olyan aki oldalt vált. Alec-nél rezeghet a léc, ha Kara elregéli mi történt, ő akár át is állhat. Mernek vajon keveredni? Kíváncsian várom a csütörtököt, már viszketnek az ujjbegyeim, hogy megírhassam. XD

tar 2018.11.06. 08:28:36

@Laura Ingalls: Ilyen lelkesedést öröm olvasni! :D

enzo23 2018.11.06. 23:30:58

Kicsit olyan semmilyen rész volt, habár a személyes sztorik nekem is tetszettek, illetve a végén is kissé meglepődtem. Ja meg a szokásoshoz képest több vicces idézetet írtam fel, lásd a végén.

– Christian szigonyhorgászása hatalmas jelenet volt, onnan nem is idéznék, az egész önmagában egy tanulmány :D
– Reward: talán nagyobb kihívás lett volna, ha minden rúdra csak 1 karikát lehetett volna dobni.
– Elizabeth és a fekhely egy érdekes közjátékot szolgáltatott az amúgy mostanában kissé alulreprezentált narancs törzsből.
– Immunity: wow, azt hittem, a vízcipelés kicsit hosszasabb feladat lesz, de a zöldek az első vízadaggal már meg is szerezték a puzzle-t – és aztán meg is nyerték, hell yeah!

Négyfős, 2v2 felállású törzsben mindig necces a szavazás, nyilván nem akarnak követ húzni, de most nagyon szépen szinte mindenki kettesével összeült, hogy meggyőzzék egymást. Azt hittem, Angelina fog távozni (Lyrsa szövege, hogy majd odaadja neki a zokniját :DD), de ezek szerint Mike-nak fontosabb lett, hogy ne szórja már ki az összes Góliátot a merge előtt, mert még csúnyán fognak nézni… na mindegy, meghallgattam volna a szavazáskori szövegeket, talán majd a következő részben, mint ahogy most valóban Angelinával tették. Lyrsa szegény, mehet Natalie-hez a Ponderosára, és még mellé is kell ülnie a reunion-on, már előre ezen nyavalygott, ez kész :D

#hétidézetei:
“I have more lives than a cat, man” :D /Lyrsa (mondjuk így utólag ironikus)/

“Natalie going home is bittersweet…she was bitter and for the tribe it was sweet” :DDDD /ez viszont kb szezon legjobb idézete Angelinától/
süti beállítások módosítása