Hogy volt?

Survivor 4x29 - A TOP NÉGY

2018. november 02. 09:10 - Chat Géza

Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött neki, nem azt, amit Dávidnak szántak. Szóval ezt a gesztust így viszonozni akarta. Fanni és Szandra itt hüledeznek, hogy ember, te megint arccal előre mentél bele a vakablakba, Tomi, bazmeg, háttal ülsz a taktikai térképnek, oszt úgy játszol itten! Nagy, nagyon, de nagyon lassan leesik Tominak is, hogy ja, akkro ez tényleg csak taktika volt. Neki mondjuk mindegy, hisz még ott van a Bayaniban. Itt szólt közbe Gábor, hogy hagyják már a témát, mert amúgy ő mondott le saját leveléről. Jó, de te cseszed, csak a kutyádra voltál kíváncsi a múltkor is, a családodat nem is hiányoltad! - mondta ezt hirtelen Alexandra, mire Gábor egyből bepipult, mintha szidták volna az anyját, hogy a családját senki ne merje a szájára venni. De én nem mondtam semmi a családodról. Mondom a családomat NE! Ki beszélt itt a te családodról? Szandi, hát fogd már be, bazmeg, a kurva élet, a családom meg a kutyám tabu! És még ez ment egy-két kört, mire Alexandra tényleg nem mondta ki a család szót Gábor jelenlétében. 

Itt most nekem nem teljesen tiszta, hogy mi is történt pontosan. A törzsi tanács után a bayaniék már sötétben, de tényleg, éjszaka értek vissza a táborba. Ehhez képest Dávid megérkezése a Holtak szigetére verőfényes, déli napsütésben lett leforgatva. Lehet, hogy volt itt egy kis éjszakai kimenő egy átmeneti szálláson? Na mindegy. Szóval Dávid megérkezett a tutiba. Egyből el is kezdte mondani a meséjét, mire aztán Vera felkérdezte pacekba, hogy akkor miért kellett őt kikuglizni? Nem volt más választás, Fanni téged akart kiszavazni, nem lehetett másra pakolni a jeleket, mert akkor azt az embert védte volna be, érted? Magyarázhatod itt a bizonyítvány, testvérem! Legalább a Néma Leventeként vegetáló Dzseremível szót tud érteni Dávid, hisz nekik még nem volt ilyen taktikai konfliktusuk, csak a csapatversenyeken feszültek egymásnak, de az más, ugye. A hereáztató pocsolyában fél seggel üldögélő  Dzseremí és Dávid duó meg is beszélték, higy itt már nekik fölösleges taktikázni, minek hazudni, elég, ha ezt a műfajt ez a két kombinátor leány űzi. 

Vissza a Bayanihoz! Most két program is volt a napra betárazva: egy védettségi és egy zsákmányszerzés. A már előre kihelyezett magasra rakott víztartályokból lehetett tudni, hogy ez itt az a feladat lesz, amikor különböző kajákat lehet majd nyerni, ha a játékosok feladják és nem tartják tovább a küblit, ezzel magukra borítanak némi vizet. A nyertes kapott egy dupla szavazatot érő kis Fülöp-szigetekre optimalizált, fából készült Parker tollat, plusz egy két személyre szóló piknikezést. Pár perc után Robi már remegett. De nem a kajáért, hanem mert nem bírta tartani a cuccot, így Bence első ajánlatára, a két szelet bundás kenyérre rögtön igent mondott, és ment is zabálni a pódiumra. A következő tételt meglátva persze már bánta a döntését, de hát ez van. Jött a grillcsirke és Tomi már nyomta is a zuhanyt. Nem volt ez hülyeség, nem lett volna jobb kivárni, esetleg a két szavazatot érő bizgentyűt megszerezni? Nem, mert ez a csirke most erőd adhat egy holnapi védettségi játékon, amivel megint csak nyerhetek. Úgynevezett gógyi. Fanni, Gábor és Alexandra voltak még ersenyben, amikor jött a bolognai spagetti, amire Fanni le is csapott. Itt lehetett látni, hogy Gábor és Alexandra nem a kajára utaznak. El is kezdték egymást piszkálni, hogy egy szívességért előbb elengednék a vízzel teli küblit, mint mondjuk egy tál steakért. Végül viszont mégis Gábor húzta meg a kart, mert nem bírta már, így egy hamburgerrel lett gazdagabb. De ő nyerte meg a Pikniket is Alexandrával, hisz a lány is betartotta ígéretét, amit még a harmadik napon tettek egymásnak, hogy tegnapi kurvaanyázás ide vagy oda, de egy ilyen borozgatós, piknikezős "randi" esetén egymást viszik el.

A többiek persze már előre látták, hogy ebből az lesz, hogy Gábor jól kimossa Alexandra agyát, így nem tudják majd kiszavazni. És láss csodát, tényleg így történt. Törölték a múltat, koccintottak a jövőre, Gábor boci szemekkel mondta, hogy neki mindegy, itt egy lehetősége van, ha most arra az emberre tesz, akire Alexandra is. Persze, ha nem pont rá teszi, ugye. A szigetre visszatérve azért Robival is elvonul Gábor, hogy azért továbbra is ő a leghűbb szövetségese itt. Robi meg már hallott ennél kábítóbb dumákat a bárpult mögött koktélt mixelgetve, úgyhogy csak annyit válaszolt, hogy azért ő sem annyira segghülye ám. Ezzel be is zárult a kör.

A védettségin annyi volt, hogy az óceán térdig érő vizében felállított építményen kellett egy egy ember nagyságú képkeretben megtartaniuk magukat. Ezeket a kereteket elkezdték megdönteni úgy, hogy mindig egyre jobban közelebb kerültek a vízszintes állapothoz. Robi látványosan szenvedett, Tomi lába begörcsölt, Gábor pedig minden porcikájában remegve tartotta magát, de végül a két lány, Alexandra és Fanni maradt a keretben. Bence már majdnem beforgatta őket vízszintesbe, amikor Alexandra keze megcsúszott és arccal előre belezuhant a vízbe, így Fanni kapt a védettségi gyöngysort, azaz ő már tutira ott van a top 4-ben. Ezzel Gábor felült a szopóágra, amit akár el is kezdhetett volna fűrészelni maga alatt. A védettség nélkül elég kevés esélye maradt, hogy a következő tanácsot túlélje. 

 

Címkék: rtl klub survivor
244 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chuck Νorris 2018.11.02. 23:27:09

összegzésképpen ugy gondolom
1 Fannika nagyon buta kis liba, aki csak a kerek seggéért hagytak benn,
2 Tamás nagyon egyszerü valaki enyhe vallási megszállottsággal, valamiért mindig az jut az eszembe rola hogy kiváló sorozatgyilkos alany.
3 Alexa és Robi az akinek van valami sütnivalója, de a csaj sokkal egyenesebb mint a vicces szövegü, de nagyon alamusti Robi, szóval most hogy fireg verér a hóttakra számüzetett, neki szurkolok :)

bElannaTorres 2018.11.02. 23:35:23

@Chuck Νorris: Fanni sokat és jól játszott, csak sokszor a csendesebb szociális játék nem olyan látványos, ő egyébként jókat mond a kamerába is. Tamásnak is beadta, korábban hogy nem ő szavazott rá, pedig de, így Tamás alexandrában soha többé nem tudott bízni. Emesével is tudott úgy beszélni, hogy legnagyobb kiutáltként mégis őt tartotta bent emese. És azóta se gondolta senki hogy rá kéne tegyen, ő meg Szandi nyomták eddig a legjobb játékot szerintem.
Robi már többször is elkövetett taktikai hibákat, elején is nagyon sokat, meg most is.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.02. 23:51:46

Tomi nem érdemli meg, hogy döntős legyen és most kijátszotta feleslegesen az amulettet Robira ruházva. Ha nem nyer amulettet, akkor simán repülhet. Két lány összefog -> Tomi, két fiú összefog -> Szandra. Párbaj, ahol Szandra elég esélyes.

Tomi rendkívül egyszerű, buta, és nem is gerinces ember. De valahogy top4-be került, ami azért kurva nagy meglepetés és ez az idei Survivor nagy talánya, hogy hogy lehet...... Azért csak ne menjen be a top3-ba. Majd a top3+1-be. :)

Chuck Νorris 2018.11.02. 23:55:11

@bElannaTorres: amikor Norit a hóttakra küldték, és a sárgák 6v4 arányban voltak, ha ott nem történnek baromi nagy szerkesztöi belenyulások, a lilák már rég nem lennének játékban.
szal nyugodtan hidd el hogy Fannika nem az okos játékának köszönhetöen jutott el eddig, hanem mert az övé a legképernyöképesebb fenék a játékban. ugyanez igaz Tamásra ö az igazi family friend, vallásos babyfaceje a sztprinak :)

bElannaTorres 2018.11.03. 00:10:24

@Chuck Νorris: egyáltalán nem biztos, Verát nagyon ki akarták tenni, utána Benit és Emesét is, nem kellett volna belenyúlni, de hát szegény Esztert így ejtették ki. Mondjuk Fanni is sírdogálhatott volna de azért csak fordított úgy hogy nem is őt védte a medál. Amit Tamásnak beadott azzal elérte, hogy Tamás nem szandinak hitt, robi meg sokáig oda szavazott ahová Tamás így kettőt is nyert. Robival is ki tudott békülni és szövetséget kötni. Holtakon sincsenek ellenségei. Tamás pont abban gyenge amiben Fanni erős.

csillagporszem 2018.11.03. 00:47:07

@Chuck Νorris:
Fanni szerintem nem buta, nagyon jól kitalálta hogyan szabadulhatnak meg Tomitól anélkül hogy az tudná hogy az ő tervük volt :)
Simán kinézem belőle hogy nyer, jól kavarja a szálakat.
Egyébként az instáján is nyaralós fotók vannak, lehet már a nyereményből utazgat :D Vagy csak kamuzott csóró családból származik :D

Nevem senki. 2018.11.03. 00:47:48

@Chuck Νorris: Mind hülye. Alexa is, meg Robi is. Alexának nem kellett volna kételyeket ébresztenie Tamásban és akkor megszabadulhattak volna a legerősebbtől. Robiéknak meg nem kellett volna elárulni Alexának hogy kap egy szavazatot. Sőt Fanninak is alexre kellett volna szavazni és akkor ha Tamás magára használja az amulettet, akkor by by Alex a fíreg meg marad.
A fíreg maradása mindenkinek az érdekében kellett volna állnia. Ezt nem értem hogy nem fogták fel.

Somogyi Tamás 2018.11.03. 00:53:24

@Kiraly Zoltan1133: Nem tudom elképzelni, hogy onnan visszajönne. Verát nem bírom, de nem látom, hogy kirakóson kivül milyen játékban tudná legyőzni.

FalcaoTheGodOfFutsal 2018.11.03. 02:32:36

@Somogyi Tamás: @Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: @csillagporszem: @Costanza: @bElannaTorres: @Chuck Νorris: @ewita: @Perah: @Nem Penny hajója: @Berborosz: @mentolos lecsó: @Kameleontiná: @Sanda.Ipse: @doktor faktor: @Jóska Pista:

Elore is bocs a sok taggeles miatt, de toletek olvastam olyanokat, amikre egyben reagalnek, de meg nem volt rola szo.

1 Amulett kerdes: Amikor bejelentettek h van amulett, akkor a CSALADon kivul mindenki keresni kezdte, aztan feladtak a keresest csak ugy, egyszerre, vezenyszora: nincs meg, kesz, hagyjuk a pics@ba, kinek van ra szuksege... Aztan amikor megkapta a CSALAD a plusz infot, akkor senki sem figyelte hogy merre megy, mit csinal stb, senki nem kerdezte tole, h megvan e, blabla, csak volt az nyilvanvaloan megrendezett bananos jelenet a - bocs Fannirajongok - a nagysegguvel..
Lenyeg ami a lenyeg, h ebben a reszben kerult eloszor szoba, meghozza F. vagta oda csak ugy Robinak, h "dehat nala van az amulett". Robi pedig csipobol: Tudom. Nyilvan mit mondhatna akkor, ha tenyleg tudta vagy ha nem, ezt. De az milyen mar, h F. csak ugy elpletykalja..
Ami pedig a torzsi tanacson volt beszedestol, amulettatadasostol, az maga a nagybetus KAMU.

2 Alexa Annyira rosszul csinalta ezt az egeszet... Siman meg kellett volna beszelnie a Fiiiiireggel, hogy figyi, most bedobom nyilvanosan az infot, hogy Te ugyanugy fogsz szavazni ahogy en - mert a kutyam vagy, muhahahaha-, ergo nekunk van 3, Nektek Fanni+Robi es a Csalad szinten van 3. Fannira nem lehet szavazni, uh lehet jonni velem megbeszelni a taktikat, hogy a sajat 2 es a Fiiiiireg 1 voksat kire is rakjam... Nem pedig varni, hogy a ket agysebesz mit foz ki. Minden adott volt a szamara (sajat +1 ugye, Fiiireg +1 ) ahhoz, hogy maximalisan dominalja es a sajat szaja ize szerint alakitsa ezt a mai cetlizest, ehelyett megint sodrodott, panikolt es az utolso pillanatig se tudta eldonteni, h mit is kellene csinalnia. Alexandra, ha olvasod: En nagyon birlak es tetszel nekem, de nagyon bena vagy tattikaban es emberi kapcsolatokban.. Irj privit es randizzunk :)

3 Cast Mivel krvara nincs semmi dolguk egyebkent egesz nap, nem hiszem el b+, hogy ne lehetne napi 2-3-4x 15 percet raszanni mindegyiknek arra, h A-B-C tervet talaljon ki s amellett haladjon is. Mert barmennyire is antipatikus volt David, Fireg vagy az utobbi idoben Vera, naluk azert volt egy ive/iranya az osszes cselekedetnek. Az egerhangu, a szelesvasznuseggu, az oviapu es a tobbire mar nem is emlexem meg csak sodrodott, aztan valami majdcsak lesz. Robi meg arrol beszel, h neki szerencseje volt/van es ez igy mennyire franko... Egy Survivorban.. Komolyan baszdmeg, valami negy vagy ot lepcsos castingon estek at ezek a nyomorultak es ugy mentek oda, mintha aznap tudtak volna meg, hogy ez nem a Filippino Masterchef. ( Az pedig, hogy az elozo evad Klaudiaja is castingolja oket... hat gratulalok .. :D Tavaly megtudtuk mennyit er az a no, iden meg azt, hogy a munkaja mennyit. )

3 Szerkik Ha mar tenyleg bele kell allandoan nyulni (rohadjatok meg egyebkent, mert igy pont a lenyege veszik el az eredeti Survivornak), akkor vigyetek mar bele fantaziat es tenyleg legyen dobbenetes, feszult, izgalmas, erdekes minden belenyulas, ne pedig ilyen atlatszo, f@szkorbacsolast erdemlo marhasag. Fuggetlenul attol, h ezzel szerintem epp segitettek-e valakit vagy sem. Mivel nyilvan a nezettseg a fontos, ezert szartok bele, hogy nem igazi Survivor a magyar, de akkor legalabb legyen mar egy allatira izgalmas, zsenialis Survivorba oltott skriptelt musor, ami utan nem arrol szol 150 hozzaszolasbol 110, h menjetek a picsaba h belenyultok, hanem arrol, hogy mennyire remek az egesz es alig varjuk a jovo evit, de addig is 3 havonta visszanezzuk ezt.

Chuck Νorris 2018.11.03. 04:14:43

@csillagporszem: azt mondod nem buta, közbe meg Alexának elkotyogja hogy ráraknak egy szavit, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel Robit, és elbizonytalanitva leendö szövetségesükét Alexát.
Az volt a mázlijuk hogy Tamás megkapta a fülest és bevédte Robit.

Costanza 2018.11.03. 05:42:01

@Chuck Νorris: valoszinu csak fair/egyenes/korrekt akart lenni hozza, hogy amikor van a vegjatek, akkor alexandra es senki ne utalja oket azert, ne legyen rajtuk tamadhato felulet. nem olyan bonyolult am csak gondolkozni kell tovabb is az orrunknal...

2018.11.03. 06:48:32

abból a szempontból örülök gábor kiesésének, h nézhetem, ahogy székelyanyával torokra mennek majd a hóttaknál
xD

dráma! azt nagyon imizem!
xD

Sanda.Ipse 2018.11.03. 07:20:16

@FalcaoTheGodOfFutsal:
Ha megnézem, hogy kiknek a bejegyzésére reflektáltál, akkor megállapítom, hogy nagyjából összefoglaltad a véleményeinket. Egyetértek az általad leírtakkal.
Az eddig történéseken már nem lehet változtatni...
A mai adásra azért kíváncsi leszek. Az előzetes szerint egy igencsak több méter magas szikláról kiálló gerendákon kell majd egyensúlyozgatniuk. Itt feladás vagy akár feladások is előfordulhatnak, ami/amik tovább csavarhatják az eseményeket.

2018.11.03. 07:30:37

@Sanda.Ipse: ma nem lesz, majd hétfőn, nem?

Sanda.Ipse 2018.11.03. 07:39:25

@BirikszKrokiksz:
Igaz! Köszi.
Addig izgulhatunk miért sírdogált megint Tisztaszívű.

2018.11.03. 07:43:09

@Sanda.Ipse: engem spec az izgat most a legkevésbé, perpil a hóttak reakcióira vagyok kihegyezve xd

Sanda.Ipse 2018.11.03. 07:58:55

@BirikszKrokiksz:
A sok Beni-rajongó meg sem említette, hogy kedvencük úgy távozott, ahogy jelen volt. Észrevétlenül.
Kíváncsi vagyok, székely asszony mondja-e majd neki, hogy "te Fííreg"

2018.11.03. 08:05:01

@Sanda.Ipse: sztem beni a héten most több rajongót vesztett. a tegnapit vissza kell még néznem, mert áttekerve néztem az adást, csak a törzsitanácsot stoppoltam.
gyorsba' pótolom is, mielőtt kijön az új poszt, h majd tudjak érdemben kommancskodni :)

doktor faktor 2018.11.03. 08:06:18

Nekem nem ugy tunt, hogy Tomi az arulas miatt sirdogalt szegeny, hanem ugy, hogy szimplan nem birta ar a feszkot. Ez a szegeny nagyon jo abban, hogy arra hallgasson a nagy emberismeretere, akire nem kene, cserebe megkosse magat azzal szemben, aki egy kevesbe szep, de realis valosagot vazol fel neki, lasd, teljesen elzarkozott Szandratol, mikor az probalta nekiagyarazni, hogy Fanni rakott ra. Egyszeruen meg sem hallotta. Most szerintem fokozottan ez lesz. Szandra elmondja, hogy volt, Robi es Fanni tagadjak, nekik akar hinni es Szandra lesz a kozellenseg. Remelem, Fanni nem segghulye es nyit fele.

2018.11.03. 08:07:36

@ewita: tippre a holtak szigetire ÉS a végső megmérettetésre gondolhat.
(meg elődöntőre, ahol kiderül, h ki lesz a final two)

doktor faktor 2018.11.03. 08:09:50

Ja, es akik Gabor-Vera kinyirdat varnak: valaki korabban belinkelte Vera fb-jat, ahol latvanyosan puszipajtsok voltak. Kivancsi vagyok, hogy a jatekosok kozti olyan-amilyen viszonyok kibirjak-e a musor visszanezeset, mert teljes lojalitast egy par kozott sem lathattunk, meg a legstabilabbnak tuno David-Gabor szovetseg is lelkesen elmelkedett azon, hogy a jatek mely pontjan fogja bealdozni a masikat, ami persze oke, es sztem pont ok egy nagyon jol prosperalo paros voltak, kerdes, hogy tul lehet-e lepni ezen kesobb.

doktor faktor 2018.11.03. 08:13:57

@Sanda.Ipse: En Beni rajongo voltam, vagyis vagyok is, az lejott, hogy tevedtem, mikor azt hittem, hogy nala ez valamire felepitett taktika, de igy meg egy jo arcot latok, aki hitelesen kepviselte magt, idejott, nyaralt, most hazamegy es lesz mit meseljen sorozes kozben. Egeszsegere!

2018.11.03. 08:15:53

@doktor faktor: gábor mindenből ki tudja dumálni magát, többek közt emiatt is vagyok kíváncsi, h vajon mit fog alkotni a parkolópályás kispados szigeten

csillagporszem 2018.11.03. 08:18:02

@FalcaoTheGodOfFutsal: lájk, egyetértek mindennel amit leírtál :D

@Sanda.Ipse: Beni? Remélem nem őt hívják meg a kiveszélőbe, mert ha ott is csak annyit fog mondani sixx-nek hogy nyaralni voltam akkor sok érdemi infohoz nem jutunk :D Én nem várok nagy feszkót a holtaknál. Dávid esetében se volt semmi, szerintem Gábornál sem lesz nagy durranás.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 08:21:49

@doktor faktor:
Számomra nem derült ki, hogy jó arc, igaz az ellenkezője sem. Ha neki a nyaralás büdösen punnyadást jelent egy fa tövében, a nap 24 órájában, akkor egészségére! Én sajnálom, hogy elvette a helyet valakitől, aki esetleg még szórakoztatott is volna.

doktor faktor 2018.11.03. 08:24:59

@Sanda.Ipse: Jo, de ez megint a kasztinghoz visz vissza. O jelentkezett, bevalogatta valaki, valamilyen koncepcio alapjan, hulye lett volna nem elmenni. Kellenek toltelekkarakterek is, meg a kiesettekrol nem is tudhatjuk, mi lett volna beloluk a vegere, lasd Emese, vagy Fanni, akik azert csak beszalltak a jatekba egyeniben. A tiobbiekbol nem lathattuk, mi lett volna.

2018.11.03. 08:40:55

"én maJmomra hajtják a vizet"
gáborrrrr bazzzz <3

csillagporszem 2018.11.03. 08:44:48

@doktor faktor: Szerintem kibírják a viszonoyk a visszanézés után is, itt max Tomi lesz az aki nagyot koppan és lehet többet nem áll szóba senkivel :) A többiek azért nagyjából felfogták, hogy ez a játék a taktikáról szól és a kavarásról, Tomi az aki megdöbbent sokszor hogy az emberek nem mindig őszinték a játékban.
Nézegettem az instájukat, csak a Tomié privát :D Gábor mindenkit bejelölgetett, mindenkihez ír valamit, szerintem senki nem utálja a játékostársak közül. Robinak nincs sok bejegyzése, de érdemes ránézni, ott is lejön hogy vicces srác :D Sajnálom ezt a szerencsétlen Tomit, nagyon hülyén érezheti most magát miközben nézi a műsort :D Bár lehet megnyerte és akkor tesz az egészre magasról :D

Berborosz 2018.11.03. 09:57:56

@BirikszKrokiksz: Szia Kroki! Örülök, hogy feltámadtál, nem vártál húsvétig.
Igen, most a holtak szigetén várható nagy harc. Tattikázni nem lehet, és még sokaknak kell kiesni.
(Bár lehet, hogy az utolsó pillanatig ott tartják őket, addig se kell a szállodájukat fizetni.)

Chuck Νorris 2018.11.03. 10:12:03

@Costanza: attól még hogy egyenes meg fair akart lenni, taktikailag egy teljesen ostoba lépés volt hogy ugy probáltak szövetséget kötni hogy közben raknak egy szavit a szövetségesre, és ráadásul ezt a szemébe is mondják :)
kár hogy Tomi "megneszelte" hogy nem rá raknak és bevédte Robit, megérdemelték volna hogy beszopják a dolgot.
mind2 teljesen érdemtelenül van a a finálé közelében, Robi 1x már kiesett, Fanni meg csak emesének köszönheti (meg a szerkesztöi belenyulásoknak) hogy még játékba van.

Lynette21 2018.11.03. 10:24:19

Rtlmost-on mar van 5. kibeszelo, Emesevel es Benivel.

Costanza 2018.11.03. 10:24:35

@Chuck Νorris: hat akiknek az igazsag a vesszoparipajuk, azok igy mindent arcba mondva csinalnak gondolom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.03. 10:52:01

@BirikszKrokiksz:

A fíreg nem fog alkotni semmit a hótaknál, mert meghól, elvonul a sziget végébe és durcizik mikor leoltja Vera a terminátor :)
Remélem olyan feladatot kap csak ő a hótaknál hogy építsen tornyot golyókból, többi meg kockából :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.03. 10:54:16

@Chuck Νorris:
Inkább Fanni baba testét nézegetem még pár napig, mint Alexsándor Auswitzből menekült csontkollekcióját.

Berborosz 2018.11.03. 11:06:10

@Lynette21: Érdekes volt, de...
- Emesétől kérdezik, mit csinált volna másképp, de nem hagyják, hogy elmondja. Többször is belekezd, de mindig közbeszólnak legalább ketten.
- Sixx kimondja, hogy Robi jelenléte igazságtalan.
- Gábor (és Dávid) nem gonoszok, csak élnek a jéték adta lehetőségekkel. Főleg Gábor a jani. Kutyafüle!

bElannaTorres 2018.11.03. 11:15:26

@Berborosz: nekem oké, hogy játszottak, csak szerintem nem jól. Dávidot a szerkik kedvencét háromszor kellett megmenteni kívülről, zseniálisnak találták a leveles húzást is, pedig itt mindenki tudta, hogy mire lesz jó.
Figyeljétek meg visszahozzák a holtakról is, sótlan, nem játszott jól, ráadásul az alkata miatt is veszélyben volt a mostani csapatban.
Még meg is nyeri

Lynette21 2018.11.03. 11:20:27

@Berborosz: Nekem olyan erzesem volt, hogy azert nem hagytak Emeset beszelni, mert attol felt RK hogy elmond valamit a vegerol. Amugy pedig nagyon ertelmesen beszelt Emese sok jot mondott, latszik, hogy egy erett szemelyuseg, aki jol fogta fel a jatekot.
Arra azert kivancsi lennek, hogy mit ertett azon RK hogy Gabort kifejezetten treniroztak erre a szerepre, nekem legalabbis igy jott le az amit mondott.

Berborosz 2018.11.03. 11:28:04

@bElannaTorres: @Lynette21: Biztos fáj a retek retkes szíve, hogy a két csodalény közül csak egyet lehet visszahozni a holtaktól. Kíváncsi vagyok, melyiket választják. A kibeszélő alapján Gáborra gondolok.
Hangosan mosolyognék, ha Vera valahogy keresztbe tenne nekik.

MegaTron963 2018.11.03. 11:29:41

Amit ezen a törzsi tanácson az amulett átadásával kapcsolatban Tamás előadott...szerintem egész műsorban összesen nem volt ennyi értelmes mondata, nem egyben...ebből is látszik mennyire saját gondolat.

Az hogy az eredeti 6-4 felállásból lett 1-4...hihető ismét :)

Mindenki elmondta, hogy ha szimpátiaszavazás akkor Gábort vinni kell tovább, teljesen mindegy mennyire nem tetszik...erre így Tamás kiejtette...az ellen aki őt akarta kitenni :)

Már nem emlékszem melyik dicsekedett, hogy több ezer jelentkezőből választották ki őket...milyen lehetett a többi? :O

Amúgy minek válogatni ha minden megvan írva - kivéve mondjuk ilyen Dávid vs Alexa párbaj kimenetel, mert ott visszanyalt a fagylalt :'(

bElannaTorres 2018.11.03. 11:33:18

@Berborosz: Gábornak örülnék, rendesen tolta a játékot, tetszik, hogy nem egy izomtorony, sok feladat jobban is megy neki, bár ő jönne vissza.
Dávid nekem száraz, oké tényleg nem hülye, de túl sokszor segített neki a véletlen..

bElannaTorres 2018.11.03. 11:35:34

Azokkal a nézőkkel meg nagyon nem kell foglalkozni, akik sírnak, hogy milyen becstelen emberek játszanak, aztán sokszor kiderül róluk, hogy velük még inkább nem stimmel valami. Nem nekik készült, meg azoknak sem akik szerint a túlélés nem ilyen hanem pl. Mint a meztelen túlélők, akkor azt kell nézniük.

Lynette21 2018.11.03. 11:37:59

Szegeny Sixx kicsit fel lett kerdezve RK altal, hogy hogy is hivjatok Gabort? Haaaat Fíregnek. :D

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.03. 12:24:13

@bElannaTorres: továbbra is azt mondom, h de pedig dávid jól játszott, faszán mozgatta a szálakat a háttérből

tar 2018.11.03. 12:26:24

@bElannaTorres: "Gábornak örülnék, rendesen tolta a játékot, tetszik, hogy nem egy izomtorony, sok feladat jobban is megy neki, bár ő jönne vissza."

Igen, ha Gábor csak 2 fokkal férfiasabban viselné az őt ért (többnyire: ellen) támadásokat és 1 fokkal kevésbé viselkedne irritálóan (azaz hanyagolná a felesleges és hülye beszólogatást), akkor már majdnem elkezdene hajazni egy igazi játékosra.
De "szorgalomból " így is megérdemel (magyar survivor mércével mérve) egy 4-4,5-öt, amivel viszont kimagasodik a mezőnyből.
Aki még tett valamit:
- Alexandra: jó érzékkel időben leszakadt Dávidékról és elkezdett saját játékot játszani ill. a késtartó párbaj során legyőzte Dávidot (az azért nem kis teljesítmény volt - becsülendő)
- Dávid: bevallottan játszani érkezett és legalább próbálkozott
- Tamás: a legutóbbi idol átadással tett valami olyan váratlant, ami végre megragadt a nézőben
- Fanni: őt igazából nem feltétlenül a saját tettei, sokkal inkább a kinyilazás során felé és Eszter felé irányuló össznépi támadás és annak példaértékű lereagálása és túlélése teszi emlékezetessé. Mondjuk még a nála lévő idol megfelelő felhasználása is eredményes volt, de ott nekem kicsit soknak tűnt a "külső" (szerkesztői) segítség és sugalmazás.

Nagyjából ezeket a pillanatokat és karaktereket idézem fel egyből (különösebb utánagondolás nélkül) az idei magyar Survivorból

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.03. 12:30:12

@bElannaTorres: +1
gábor rendesen felvállalta a rossz zsaru szerepet, játékokban is ügyes volt,
csak a rohadékoskodásait tudnám feledni...(pl nyilazós meg vízhordós játék)
a tegnapi törzsitanácsos viselkedésén már hangosan felröhögtem, ahogy le nem vette a számonkérős tekintetét tomaszról, csórikám azt se tudta hova nézzen inkább másfelé
xD

tar 2018.11.03. 12:32:50

Ja, és Emese is egész ügyesen és jó érzékkel szakadt le Dávidéktól csak sajna nem olyan sikeresen (köszönhetően az Eszteréhez hasonló totál igazságtalan és minden eddigi Survivor szégyenét jelentő külső eszközökkel történő eltávolításának), mint Alexandra.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:35:05

A Kibeszélőben R.Kristóf Beninek: az egyesülés után "megmondták neked, hogy ne nyerj, mert ha nyersz veszélyes leszel és kihívtad magad ellen a sorsot és másodszor is nyertél..."
Megmondták? KIK??? Mi volt ez? Egy elszólás, hogy mégiscsak irányítják a játékosokat? Hmm...

tar 2018.11.03. 12:38:56

Úgyhogy Emese mellé még berakom Esztert is, mint emlékezetes (és nem elfelejtendő) áldozatát a gátlástalan külső belenyúlkálásoknak.

Lynette21 2018.11.03. 12:42:15

@Sanda.Ipse: Neeem. A tobbi jatekos mondta ezt Beninek egyszer valamelyik jatek elott utan vagy torzsitanacson Bence kerdesere valaszolva. Hogy jobb ha tobb vedettsegi jatekot nem nyer, mert celkerezt lesz rajta. Talan meg Vera mondta, mar nem emlekszem pontosan.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:45:00

A mai napig nem értem, miért volt olyan fontos Tamásnak megmenteni Robit. Én bírom az infantilis beszólásait, de azért ne felejtsük el, hogy egy már kicetlizett játékosról van szó, akinek közben volt módja szállodában pihengetni, jókat enni és nem lenne igazán jó üzenete, ha a döntőbe kerülne.

Lynette21 2018.11.03. 12:46:32

@tar: RK a kibeszeloben ezt elmondja, hogy ez hogy es miert is volt. Hirtelen halalnak hivta. Es hogy eleve iden tobben kerulte be az egyesulesbe 11-en, nem 9-en, ezert colt szukseg ezekre a jatekokra. Ettol fuggetlenul meg erezhetjuk igazsagtalannak, de ez van. Mindenesetre ez a ket hulye jatek a nyilazos es a vizontogetos, kihozta az emberek igazi szemelyiseget, es ekkor fordultak nyiltan egymas ellen. Es erdekes, hogy RK pont a hulye koteles jatekot hozta meg fel, hogy milyen jo volt. Mert pont ez a harom jatek volt a legigazsagtalanabb, bar az o szemponjukat is ertem, vegre volt konfliktus.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:51:31

Attól függetlenül én még mindig lány döntőt szeretnék. Végre nyerjen egy játékot nőnemű!

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:53:42

@Lynette21:
A köteles játék főleg idétlen volt. Nem véletlen, hogy ketten is lesérültek, az meg nem lehet cél és szempont.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:55:08

@Lynette21:
Tudom miért volt és én egyike vagyok, aki örült Robi visszatértének mert vitt egy kis humormorzsát a játékba. Attól függetlenül nem tartanám igazságosnak, ha a döntőbe kerülne.

Lynette21 2018.11.03. 12:55:38

@Sanda.Ipse: Nagyon helyes! Nyerjen lany! Itt legalabb nem a kozonseg dont, ahol jol tudjuk, hogy inkabb lanyok szavaznak.

csillagporszem 2018.11.03. 12:58:10

@tar: Jó érzékkel szakadt le Emese? Szerintem elcseszte. Amikor megkapta az esélyt, hogy választhat 2 játékos közül akkor elkezdett onnantól kombinálgatni, hogy akkor majd Fannival szövetségben lehetne és akkor majd kilehetne rakni akit ő szeretne... blabla. Ha nem kezdi el túlgondolni akkor szerintem még most is bent lehetne. A többieknek valószínűleg nem lett volna célpont mert a játékokban sem volt túl jó és a döntőben sem lett volna olyan veszélyes mert annyira nem volt népszerű játékos. Túl korán lépett, várnia kellett volna még, mert nem igazán volt ő veszélyben. A végeredménye meg az lett, hogy miatta hullottak ki szépen a Gagambások, mert a másik törzs extagjai még mindig jobban összetartottak :) És akkor még mindig ott tart a nő a műsor megnézése után is, hogy nem lehet megbízni senkiben és ez milyen már.

tar 2018.11.03. 12:58:27

@Lynette21: "Ettol fuggetlenul meg erezhetjuk igazsagtalannak, de ez van. Mindenesetre ez a ket hulye jatek a nyilazos es a vizontogetos, "

Ha jutalomért ment volna 1 szavam sem lenne. A problémám vele az volt, hogy a játékból való távozás volt a tétje egy játéknak ( és külső tényezők (néha 2 ember) dönthetett egy játékos távozásáról, anélkül, hogy neki bármi beleszólása lehetett volna - pl.Dávid és Gábor vs. Emese), ez pedig nem véletlenül helyileg a törzsi tanácson és a többség szavazatán múlik.

karoton 2018.11.03. 13:01:28

@tar: Teljesen egyetértek a listával és indokokkal, csak pár kiegészítés :)
Ez említett két "kiszerkesztett" lány valóban a magyar survivor szégyene. Emese lülönösen jól nyomta.
Szerintem Nóri is helyet érdemelne a listán, bár az egyesülés után azonnal kivágták, addig ő is "játszotta" a játékot.
Vera már nehezebb ügy, az egész játék irányát befolyásoló döntést anno ő hozta, amikor megszervezte Alexa megmentését és így Dávid elvesztette legfőbb támaszát, viszont már ott is kihátrált az utolsó pillanatban, azóta meg idegi alapon nyomja :)

karoton 2018.11.03. 13:05:32

@Lynette21: Mondjuk inkább úgy, hogy RK ezt hazudta... Azért kellett mert sokan voltak, persze, múltkor meg azért "kellett" visszahozni Robit mert nélküle kevesebben lettek volna, aztán hirtelen mégis rájöttek, hogy sok az ember, aha... :)

Lynette21 2018.11.03. 13:08:47

@karoton: Na ja, neki ezt kellett mondania... Amugy ebben a reszben lattam eloszor rajtuk azt, hogy nehezukre esik hogy tobbet nem arulhatnak el. Azt hiszem erre is tett RK. megjegyzest, hogy majd meglatjuk hogyan alakul a vegjatek.

karoton 2018.11.03. 13:09:30

@csillagporszem: Ha később lép egyszerűen nem lett volna elég potenciális szövetségese, a Dávid-Gábor-Alexa-Beni négyes túl stabilnak tűnt akkor, így is csak a párbajon múlott a bennmaradása. Az időzítés szerintem tökéletes volt, meglett a 4-3 nekik, sőt már Alexa is átállóban volr, csak jött az rtl újabb belenyúlása...

csillagporszem 2018.11.03. 13:13:56

@karoton: Én addig hittem el bármit is RK-nak míg nem használta egy mondatban a “Tamás” és “rájött” szavakat :D
Simán csinálhatta volna Emese úgy mint Szandi, hogy így a végefele áll át Fanniékhoz, de Emesén látszik ő olyan ember aki inkább irányítani akar és nem sodródni.

karoton 2018.11.03. 13:24:35

@csillagporszem: Miért neked nem volt hiteles Tamás tegnapi döntése, szerintem teljesen valószerű volt :))
Pont azért nem tehette Emese amit Szandi, mert ahogy te is írod ő irányító típus, és ezt Dávidék is pontosan tudták. A sodródó Szandival ráértek leszámolni - gondolták ők - Emese viszont korábban számíthatott tőlük egy selyemzsinórra :) Két erős és alapvetően rivális karakter kényszerszövetsége eleve magában hordozta a felbomlás csíráit, csak a megfelelő alkalomra vártak mindketten.

Perah 2018.11.03. 13:31:24

@csillagporszem: Szerintem is hülyén csinálta Emese a "leválást", szóval inkább tükör-effektus, amikor arról beszél, hogy senkiben sem lehet megbízni, mert benne sem. Akkor még pont, hogy meg kellett volna beszélnie a szövetségeseivel, hogy kit tartson bent, és ha inkább Fannit küldi a Hóttak Szigetére, akkor talán még most is bent lehetne...

@FalcaoTheGodOfFutsal: Jó, hogy írtad, mert azon én is meglepődtem, hogy egyrészt Fanni csak úgy bedobta Robinak, hogy "de hát Tominál van az amulett", másrészt pedig, hogy Robi azonnal rákontrázott, hogy "tudom". Na, de honnan tudta meg? Azt nem láttuk, hogy megmondta volna neki valaki, de lehet, hogy csak nem vágták bele, hogy ők hárman ezt megbeszélték (R, T, F).

Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy kik kerülnek be a döntőbe, de így hogy 3 ex-Agilás maradt, ha csak nem nyúlnak bele valahogy a szerkik, simán kirakhatják Alexát. Ráadásul ő a feladatokban is elég jó, szóval potenciális veszélyt is jelent a kevésbé ügyes Robira és Fannira. Mondjuk, Tomi is elég veszélyes, hogy ennyire naiv és megvezethető.

A Holtak Szigetéről többeknek is esélyük van visszakerülni. Ha kitartást és erőt igénylő feladat lesz, az alapján kicsit többeknek, mint ha logikai feladat lesz. Ott Vera és Jeremy szerintem simán elvérezne :). Meglátjuk, kíváncsian várom a fejleményeket.

csillagporszem 2018.11.03. 13:38:39

@karoton: akkor csak rosszul csinálta Emese. Mielőtt irányítgatni akart előtte szövetségeseket kellett volna szereznie... Nem szúrta ő Dávidék szemét amíg el nem kezdett ugrálni.

@Perah: Egyetértek. Emese ugyanezt tette volna Dávidékkal és mégis nagyon háborog. Szerintem az fáj neki hogy megelőzték a srácok. Nem jön rá, hogy ő cseszte el azzal, hogy túl hamar kezdett el gondolkodni más szövetségesekben, miközben az exgagambások ott voltak stabilan egymásnak.

karoton 2018.11.03. 13:46:47

@csillagporszem: "akkor csak rosszul csinálta Emese. Mielőtt irányítgatni akart előtte szövetségeseket kellett volna szereznie... Nem szúrta ő Dávidék szemét amíg el nem kezdett ugrálni."

Ezt most komolyan nem értem... Milyen "kellett volna" ? Szerzett. A 3 agilást, velük kihozott egy 4-4-et a kiszavazáson, a párbajt megnyerve Beni ki, maradt Dávid-Gábor-Alexa vs 3 agilás+ő. A vízhordáson már Alexa is világossá tette, hogy átállna hozzájuk, az 5-2, aki Dávid-Gábor közül nem szerez védettséget, ment volna haza. Egy dologgal nem számolhatott, hogy az rtl kiejti őt egy hirtelenhalálon. Tényleg nem látom be, hogy mit csinált rosszul itt szövetségszervezés terén Emese...

Nevem senki. 2018.11.03. 14:09:28

@Sanda.Ipse: 23:19-nél Egy fél mondatban megemlékeztem kedvencemről Beniről így halottak napján aktuális is volt. :)

csillagporszem 2018.11.03. 14:20:54

@karoton: szerzett szövetségeseket? Akkor inkább fogalmazzunk úgy Fanni behúzta a szövetségébe, de oké, szerzett. Feláldozni a biztos szövetségeseidet túl korán? Szervezkedni túl korán ha egyébként nem vagy bajban? Túl hosszútávra gondolkodott ő túl hamar. Mivel mindenki tartott Dávidtól, simán később is kirakható lett volna, bárki benne lett volna Gáboron kívül.
Nekem az a bajom, hogy totál nem önazonos a nő. Vallja be hogy oké szétakarta verni a Gagambát, megakart szabadulni Dávidéktól, de miért fáj az neki hogy erre Dávidék rájöttek és úgy döntöttek jobb lesz nélküle? Miért mondogatja állandóan hogy senkiben sem lehet megbízni, amikor benne sem lehetett? Csak ettől a mantrájától vagyok totál kiakadva, amúgy szerencséje is lehetett volna persze de a nyilazós feladat után számíthattak volna ilyen hirtelen kiesős párbajra és eszébe juthatott volna, hogy nem jó ha túl sok ellenséget szerez magának. A belenyúlásokat hagyjuk. Ha Fanninak nincs védettségije amivel megmenti Tomit akkor már csak 2 exagilás maradt volna és borul az egész terve Emesének hogyy új szövetséget hoz létre ami fölényben lehet Dávidékkal szemben. Akkor is lehetett volna persze csak akkor máshogy alakul a felállás.

Chuck Νorris 2018.11.03. 14:33:48

na akkor elmesélem énm ios mi volt a legundoritobb huzás az rtl töl.
ugye volt az a szitu amikor 6v4 be voltak Dávidék, és kinyilazták Esztert és Fannit a veszélyzónába.
Emese választhatott eszter ment a hóttakra, Fanni meg kapott egy amulettet amivel nem mehetett a védettségi játékra.
másnap megmondták csak neki hogy ezt az amulettet felhasználhatja a tanácson is, és igy is lett bevédte Tamást és Vera mehetett hóttakra.
nekem teljesen ugy tünt hogy a stáb komoly frászban volt, hogy egy ideig érdektelen lesz a müsor, mert Fanniék sorrol sorra repcsiznek hóttakra, és kitalálták ezt az egész amulettes sztorit a többiek háta mögött.
Szerintem ez egy nagyon gerinctelen huzás volt, hogy a nem mehetsz a védettség játékra amulettböl, másnapra már védettségi amulett lett, ráadásul mint már emlitettem a többi játékos tudta nélkül.
nevetséges az egész, fülöp szigeteki Éjjel Nappal Bayani

Grassest 2018.11.03. 14:50:58

rtl.hu/rtlklub/survivor/hogyvolt-a-survivor-osszes-kulisszatitkara-feny-derult

elindul valakinél ez a trágya? Napok óta próbálom de sose indul el.

bElannaTorres 2018.11.03. 15:07:37

@Chuck Νorris: a belenyúlásosdi nagyon elrontotta. Viszont alexandra és emese át akart állni ezt addig akarták amíg lehetett. Fanni kapott egy amuletett miért nem őt szavazták ki? Nem őt védte. Folytathatták volna a lilák kirakása című tervüket, mégsem tették

Lynette21 2018.11.03. 15:32:37

@mentolos lecsó: Nem. Szandi tegnap kettot szavazhatott Robira.

tar 2018.11.03. 15:49:27

@csillagporszem: "szerzett szövetségeseket? Akkor inkább fogalmazzunk úgy Fanni behúzta a szövetségébe, de oké, szerzett. Feláldozni a biztos szövetségeseidet túl korán? Szervezkedni túl korán ha egyébként nem vagy bajban? Túl hosszútávra gondolkodott ő túl hamar. Mivel mindenki tartott Dávidtól, simán később is kirakható lett volna, bárki benne lett volna Gáboron kívül."
Abszolút egyetértek karotonnal, sőt sztem Emese hozta volna az egyetlen külföldi survivorhoz méltó húzást - az elkerülhetetlenül szükséges szövetség váltást a megfelelő időben, értsd:
Miután kiszavazták az összes Ailást, a Gagambásoknak egymást kellett volna kiszavazniuk és Emese elégé az utolsók között állt a szövetségben, így valszeg az elsők között távozott volna . Ezt a helyzetet nem várta be bárgyún, mint birka a vágóhídon, hanem aktívan tett ellene előre, hosszú távon gondolkodva és kihozott egy 4:3 esetleg (5:2 ) győztes szitut.
Sztem le a kalappal ezért a kiváló ötletért és magvalósításért.

"Nekem az a bajom, hogy totál nem önazonos a nő. Vallja be hogy oké szétakarta verni a Gagambát, megakart szabadulni Dávidéktól, de miért fáj az neki hogy erre Dávidék rájöttek és úgy döntöttek jobb lesz nélküle? Miért mondogatja állandóan hogy senkiben sem lehet megbízni, amikor benne sem lehetett? Csak ettől a mantrájától vagyok totál kiakadva"
Ezzel egyetértek - sztem is baromság részéről. Dávidék részéről ugyanolyan logikus ötlet volt az ő kibaszarintása, mint részéről az övék. Ami jogosan fájhat neki, az az RTL belenyúlása egy amúgy nagyszerűen alakuló taktikába, ami az évad nagy dobása lehetett volna. De persze muszáj volt kívülről belenyúlni, nem lehet hagyni a játékosok csak úgy össze-vissza játszanak és taktikázzanak - azt mindenáron irányítani kell :/

tar 2018.11.03. 16:02:05

@karoton: "Vera már nehezebb ügy, az egész játék irányát befolyásoló döntést anno ő hozta, amikor megszervezte Alexa megmentését és így Dávid elvesztette legfőbb támaszát, viszont már ott is kihátrált az utolsó pillanatban, azóta meg idegi alapon nyomja :)"

Verát nem véletlen hagytam ki - őszintén az egyik "legantisurvivorabb" karakternek tartom, aki a játék és a viselkedése alapján se nem okos, se nem szórakoztató, ellenben (ismét: az eddigi viselkedés és monológok alapján - lehet, hogy a való életben nem, de ennek itt a játékban semmi jelentősége) végtelenül primitíven viselkedik, végtelenül primitíven gondolkodik, képtelen szépen játszani, képtelen szépen nyerni és képtelen szépen veszíteni, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné, akkor idegbetegen üvöltözik, hisztizik, kötekedik, okkal-ok nélkül balhézik, hülyeségeket beszél (" a nőket hagyni kell nyerni a fizikákális játékokban, mert az úgy férfias egy játékban"), az idegbeteg kárpálásával terrorizálja az ellenfélt (ld. szerencsétlen Benit), stb.
Egy ilyen mit keres a survivorban? Az egész karakter megalázónak érzem az egész formátumra nézve. Ilyet válogassanak a VV-be vagy az Éden Hotelbe és minden olyan faszságba, ahol a balhén és a primitív konfliktuson van a hangsúly :/

bElannaTorres 2018.11.03. 16:02:53

@tar: kicsit azt érzem nagyon Gábor-Dávidra koncentráltak a szerkik, azt tartották egyedül jónak, ezért őket védték sokáig.
Kár hogy nem hagyták a dolgokat a maguk útján. Gábor is sokáig vihette volna úgy is, de Dávidnak mindenképp kiesett volna, hiszen beérte egy szövetségessel.

tar 2018.11.03. 16:06:40

@bElannaTorres: És elképzelhető, hogy Emesén kívül, látva a Dávid-Gábor tengely felett aratott sikerét, más (most már szürkében maradt) játékosok is felbátorodtak volna és esetleg látványosabb és bátrabb játékot villantottak volna.

tar 2018.11.03. 16:08:52

Mármint maguktól, nem pedig külső szerkesztői segítséggel

doktor faktor 2018.11.03. 16:24:44

@tar: Szerintem kellenek a Verafele jatekosok is, es van helyuk, mega tobbi agyatlannak is (oke, a ket perc alatt feladosokat nem tudom megerteni, minek raktak be). Kell egy dinamika, nem lehet mindenki szuperoptimalis karakter, ami amugy nyilvan nincs is. Szerintem Vera kiraly volt, nezd meg, most is beszelunk rola, raadasul nem is total lefutott, hogy visszakerul-e. Az idei kaszting szerintem fenyevekkel jobb, mint a tavalyi. ( csak meg igy is vannak ertelmezhetetlen dolgol, azt meg senki be n beszeli nekem, hogy _nulla_ szerkesztoi belenyulas van a tortenetbe)

tar 2018.11.03. 16:27:37

@doktor faktor: :sóhaj: lehet, de én tényleg nem érzem azt, hogy Vera kihagyásával bármit is (ami nem bulvár-balhé szagú) veszítettünk volna

Lynette21 2018.11.03. 16:32:35

@doktor faktor: Eszti vegulis szep volt, de azert az elejetol lehetett latni hogy o fel fogja adni. Kitty karaktere viszont szamomra rejtely. Nyilvan van belenyulas, meg szerkesztes, de azt RK nem fogja elmondani. Ezen nem csodalkozok. Azon viszont igen, hogy a jatekosoktol sem jon soha semmi ilyesmi info, sem itt sem a VV-kben. Mert ertem en hogy a szerzodesuk valoszinuleg tiltja, na de hogyhogy sohasem szoljak el magukat?!

Nevem senki. 2018.11.03. 16:45:49

@Lynette21: Mivel a kibeszélőket sosem élőben nézzük, ezért ha el is szólják magukat akkor újraveszik.

csillagporszem 2018.11.03. 17:07:17

@tar: Lehet igazatok van, sajna nem vagyok objektív Emesével, mert már akkor sem kedveltem mikor először megláttam :) Lehet neki volt igaza hogy lépni kell és úgyse derül már ki soha hogy alakult volna ha nem teszi meg.

csillagporszem 2018.11.03. 17:12:33

@bElannaTorres: azért nem rakták ki Fannit mert nem tudták hogy amulettje van amivel bevédi Tomit. Ha tudják akkor nem pazarolják Tomira a szavazatokat és Fanni mehetett volna a holtakhoz.

Sir Gombóc 2018.11.03. 17:23:12

@tar: azért mint a kibeszélőben említették ez állítólag nem példa nélküli. Főleg, ha a skandináv csónakos dolgot nézzük, ami, ha igaz, még durvább.

tar 2018.11.03. 17:31:32

@Sir Gombóc: " azért mint a kibeszélőben említették ez állítólag nem példa nélküli. "
Én csak arra a 37 amerikai évadra alapoztam, amit eddig láttam - lehet, hogy tévedek, de egyetlen ilyen jellegű esetre sem emlékszem.

bElannaTorres 2018.11.03. 17:36:27

@csillagporszem: dávid tudott az amulettről, amúgy meg kirakhatták volna akkor Robit is. Dávid csillanthatott volna egyet, de ő is félt, hogy akkor most az RTL akarata szerint sárga kell menjen , mindenképp rossz volt az egész így.
Össze vissza benyúlkálások mellett azt is csodálom hogy Szandi volt olyan bátor és oldalt váltott, plusz gábor is kezdett vállalhatatlan lenni

Sir Gombóc 2018.11.03. 17:36:33

@Lynette21: Kitti karaktere annyira rejtély, hogy ha észrevetted a kiesése óta semmit nem hallottunk felőle, sem az extrában, sem a kibeszélőben nem volt...

Sir Gombóc 2018.11.03. 17:38:52

@tar: viszont nem csak amerikai van és az amúgy nem is az eredeti verzió.

csillagporszem 2018.11.03. 17:59:49

@bElannaTorres: tényleg, Dávidnak elmondta. Jó ez így, így alakult és Robit sajnáltam volna ha kiesik megint olyan hamar :)

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.03. 18:00:45

@Sir Gombóc: és valahol kurvanagy probléma, h ennyire elrugaszkodott a magyar verzió a külfölditől.
kezdve onnan, h a holtak nem vesznek részt nézőként a törzsi tanácson.

karoton 2018.11.03. 18:24:42

@csillagporszem: tar mindkét felvetésedre írt válasza egyben az én véleményem is :)
Emese húzása és időzítése szerintem jó volt, a hőbörgését én sem értem, de Dávid is akkor került előszőr látható idegállapotba, így szerintem ott valami komoly személyes konfliktus is lehetett, amiből nem biztos, hogy mindent láttunk.

karoton 2018.11.03. 18:28:15

@tar: Egyetértek. A szomorú az, hogy nem csak a magyar Survivort alázza meg, hanem saját magát is...

karoton 2018.11.03. 18:40:50

@Chuck Νorris: igen az is ronda belenyúlás volt. Csak éppen azt már megelőzte a nyilazás, ami egyáltalán megteremtette a helyzetet amibe Fanny került.
Nekem ez a két hirtelenhalál egyben gyomorforgató, ahogy már írtuk köze nincs a Survivor alapfilozófiájához. De a fő sunyiság a 2 ember veszélybe kerülhet-féle korlátlan manipulációs lehetőség. Mivel nem mondják meg előre mi lesz az, nehéz elhinni, hogy nem aszerint alakítják a következményeket, ahogy a műsor szerint jónak látják. Ha mondjuk Dávidot nyilazzák ki és egy agilás nyer akkor is egyszemély döntés lett volna? Ha nem Dávid kerül a másodiknál veszélybe akkor is egy fizikai párbaj lett volna? Fanny medálkapása már csak hab volt a tortán.
Ezzel az erővel lehetne olyan védettségi kihívásokat csinálni, hogy majd utólag mondják meg, hogy hányadik helyezett szerez védettséget, mert miért ne... :)
süti beállítások módosítása