Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x29 - A TOP NÉGY

2018. november 02. 09:10 - Chat Géza

Az óriási drámát, hogy Dávid és Dr. Csöcsi Alexandra párbajoztak, jól meg kellett beszélgetni a tábortűz tövében. Tomi el is kezdte magyarázni, hogy azért szavazott így, merugye Dávidtól kapott egy gesztust, hogy elolvashatta a családjától kapott levelet. Mármint azt, ami a saját családja küldött neki, nem azt, amit Dávidnak szántak. Szóval ezt a gesztust így viszonozni akarta. Fanni és Szandra itt hüledeznek, hogy ember, te megint arccal előre mentél bele a vakablakba, Tomi, bazmeg, háttal ülsz a taktikai térképnek, oszt úgy játszol itten! Nagy, nagyon, de nagyon lassan leesik Tominak is, hogy ja, akkro ez tényleg csak taktika volt. Neki mondjuk mindegy, hisz még ott van a Bayaniban. Itt szólt közbe Gábor, hogy hagyják már a témát, mert amúgy ő mondott le saját leveléről. Jó, de te cseszed, csak a kutyádra voltál kíváncsi a múltkor is, a családodat nem is hiányoltad! - mondta ezt hirtelen Alexandra, mire Gábor egyből bepipult, mintha szidták volna az anyját, hogy a családját senki ne merje a szájára venni. De én nem mondtam semmi a családodról. Mondom a családomat NE! Ki beszélt itt a te családodról? Szandi, hát fogd már be, bazmeg, a kurva élet, a családom meg a kutyám tabu! És még ez ment egy-két kört, mire Alexandra tényleg nem mondta ki a család szót Gábor jelenlétében. 

Itt most nekem nem teljesen tiszta, hogy mi is történt pontosan. A törzsi tanács után a bayaniék már sötétben, de tényleg, éjszaka értek vissza a táborba. Ehhez képest Dávid megérkezése a Holtak szigetére verőfényes, déli napsütésben lett leforgatva. Lehet, hogy volt itt egy kis éjszakai kimenő egy átmeneti szálláson? Na mindegy. Szóval Dávid megérkezett a tutiba. Egyből el is kezdte mondani a meséjét, mire aztán Vera felkérdezte pacekba, hogy akkor miért kellett őt kikuglizni? Nem volt más választás, Fanni téged akart kiszavazni, nem lehetett másra pakolni a jeleket, mert akkor azt az embert védte volna be, érted? Magyarázhatod itt a bizonyítvány, testvérem! Legalább a Néma Leventeként vegetáló Dzseremível szót tud érteni Dávid, hisz nekik még nem volt ilyen taktikai konfliktusuk, csak a csapatversenyeken feszültek egymásnak, de az más, ugye. A hereáztató pocsolyában fél seggel üldögélő  Dzseremí és Dávid duó meg is beszélték, higy itt már nekik fölösleges taktikázni, minek hazudni, elég, ha ezt a műfajt ez a két kombinátor leány űzi. 

Vissza a Bayanihoz! Most két program is volt a napra betárazva: egy védettségi és egy zsákmányszerzés. A már előre kihelyezett magasra rakott víztartályokból lehetett tudni, hogy ez itt az a feladat lesz, amikor különböző kajákat lehet majd nyerni, ha a játékosok feladják és nem tartják tovább a küblit, ezzel magukra borítanak némi vizet. A nyertes kapott egy dupla szavazatot érő kis Fülöp-szigetekre optimalizált, fából készült Parker tollat, plusz egy két személyre szóló piknikezést. Pár perc után Robi már remegett. De nem a kajáért, hanem mert nem bírta tartani a cuccot, így Bence első ajánlatára, a két szelet bundás kenyérre rögtön igent mondott, és ment is zabálni a pódiumra. A következő tételt meglátva persze már bánta a döntését, de hát ez van. Jött a grillcsirke és Tomi már nyomta is a zuhanyt. Nem volt ez hülyeség, nem lett volna jobb kivárni, esetleg a két szavazatot érő bizgentyűt megszerezni? Nem, mert ez a csirke most erőd adhat egy holnapi védettségi játékon, amivel megint csak nyerhetek. Úgynevezett gógyi. Fanni, Gábor és Alexandra voltak még ersenyben, amikor jött a bolognai spagetti, amire Fanni le is csapott. Itt lehetett látni, hogy Gábor és Alexandra nem a kajára utaznak. El is kezdték egymást piszkálni, hogy egy szívességért előbb elengednék a vízzel teli küblit, mint mondjuk egy tál steakért. Végül viszont mégis Gábor húzta meg a kart, mert nem bírta már, így egy hamburgerrel lett gazdagabb. De ő nyerte meg a Pikniket is Alexandrával, hisz a lány is betartotta ígéretét, amit még a harmadik napon tettek egymásnak, hogy tegnapi kurvaanyázás ide vagy oda, de egy ilyen borozgatós, piknikezős "randi" esetén egymást viszik el.

A többiek persze már előre látták, hogy ebből az lesz, hogy Gábor jól kimossa Alexandra agyát, így nem tudják majd kiszavazni. És láss csodát, tényleg így történt. Törölték a múltat, koccintottak a jövőre, Gábor boci szemekkel mondta, hogy neki mindegy, itt egy lehetősége van, ha most arra az emberre tesz, akire Alexandra is. Persze, ha nem pont rá teszi, ugye. A szigetre visszatérve azért Robival is elvonul Gábor, hogy azért továbbra is ő a leghűbb szövetségese itt. Robi meg már hallott ennél kábítóbb dumákat a bárpult mögött koktélt mixelgetve, úgyhogy csak annyit válaszolt, hogy azért ő sem annyira segghülye ám. Ezzel be is zárult a kör.

A védettségin annyi volt, hogy az óceán térdig érő vizében felállított építményen kellett egy egy ember nagyságú képkeretben megtartaniuk magukat. Ezeket a kereteket elkezdték megdönteni úgy, hogy mindig egyre jobban közelebb kerültek a vízszintes állapothoz. Robi látványosan szenvedett, Tomi lába begörcsölt, Gábor pedig minden porcikájában remegve tartotta magát, de végül a két lány, Alexandra és Fanni maradt a keretben. Bence már majdnem beforgatta őket vízszintesbe, amikor Alexandra keze megcsúszott és arccal előre belezuhant a vízbe, így Fanni kapt a védettségi gyöngysort, azaz ő már tutira ott van a top 4-ben. Ezzel Gábor felült a szopóágra, amit akár el is kezdhetett volna fűrészelni maga alatt. A védettség nélkül elég kevés esélye maradt, hogy a következő tanácsot túlélje. 

 

Címkék: rtl klub survivor
244 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Costanza 2018.11.02. 09:46:52

meg az is lehet, hogy a kutya irta a levelet..

csipcsiripp21 2018.11.02. 09:56:53

@Costanza: Ja, az o levele csupa mancslenyomat.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 10:24:51

Mintha Dávid kifelejtette volna a beszámolójából, hogy Alexa rendesen lealázta egy párbajon.

Berborosz 2018.11.02. 10:27:53

Tamás, miután megtudta, hogy Dávid átbszta:
- a szegénységi bizonyítványt ideadta a kezembe,
- Isten látta a tetteket, és a párbaj úgy dőlt el,
- szemébe mondom Dávidnak, hogy mindenki tudja, hogy igazából milyen emberrel volt itt körülvéve mindenki.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 10:32:24

@Berborosz:
LOL. Ezt nem is konstatáltam, mert mindig zanzásítva, lepörgetve nézem csak meg a részeket.
Pedig ez jóóóó!!! Sötét az istenadta:)

Kameleontiná 2018.11.02. 10:35:54

Ez az öfi ismét elég tömörke és poénmentes lett. Chat Géza szemmel láthatóan unja az adást. Az adást én sem élvezem maradéktalanul, ezért olvasom/olvasnám a sziporkázó hogy voltokat. De ez..... na meg a tartály.....

Kameleontiná 2018.11.02. 10:40:39

@Sanda.Ipse: nem sötét, csak naív és egyszerű. Nekem kimondottan teszik, hogy ekkora “melák” létére nem a kivagyiság és a hímsoviniszta duma , hanem a szeretet és a bizalom élteti őt. Bár többen lennének a Földön ilyen mentalitással. Irigylem a lányt, aki majdan a párja lesz. Remélem, nem telepedik rá valami pénz- és sikeréhes kurva és teszi tönkre ártatlan lelkét. Hajrá Tamás!!!! Győzzön a nép tisztaszívű gyermeke!
( bár eddig nem ő volt a favoritom, de átálltam :))

Costanza 2018.11.02. 10:43:20

@Berborosz: lehet hogy egy bezart szekrenyben nevelkedett.

bElannaTorres 2018.11.02. 10:55:23

@Kameleontiná: ő biztos nagyon jónak gondolja magát. Nekem pl. Beni sokkal jobb ember, megértő és elfogadó

csillagporszem 2018.11.02. 10:56:48

@Kameleontiná: ez egy kifejezetten unalmas rész volt szerintem, nem volt benne több. De nem védeni akarom szegényt, nem lehet mindenki poénos :)

Kameleontiná 2018.11.02. 11:00:45

@bElannaTorres: Beninek szurkoltam elég sokáig, de nekem ő átment a cserepes növény kategóriába. A taktikája a “mindent leszarok” elvre épül, felelősségérzetet nem lãtok benne és csak sodródik. A való életben ezek a pasik kerûlnek a kontrollmaniás nők látókörébe és biodíszletként éldegélnek tovább a családi körben. Egy idő után nagyon idegesítő tud lenni a “minden mindegy” hozzáállásuk az élethez. Legalábbis számomra. Egyébként továbbra is szimpi a csóka, csak már nem szurkolok neki. A kis újhippi...

Kameleontiná 2018.11.02. 11:03:21

@csillagporszem: igazad van, csak a másik 4 hogyvoltozó nagyon poénos, ezért szembetűnő Géza szolidsága. Meg az, hogy más topikokban Géza is sziporkázik, csak valahogy itt nem jön neki össze. Ezért gondoltam, hogy unja. De azért hálás vagyok az összefoglalóért, nem akartam őt bántani. Ezer bocs, ha ez jött le a kommentemből.

Berborosz 2018.11.02. 11:08:15

@Kameleontiná: "a nép tisztaszívű gyermeke" nem lesz személyi edző.
Az valami tisztességes foglalkozást keres és talál magának.

Jóska Pista 2018.11.02. 11:08:36

@Kameleontiná: na ja, nagy öröm lehet a mindennapokban együtt élni egy kifejezetten buta emberrel. Csak ehhez kell egy másik segghülye is.

Engem idegesítenek az IQ negatív emberek, nem szeretném ha egy ilyen nyerne.

Ryze 2018.11.02. 11:12:14

Az a vicc, hogy mostanra szerintem tényleg Tamás lett a legesélyesebb, ha a döntőbe jut. Vele kapcsolatban nem igazán van senkinek sem negatív érzése, így kb. egyértelműen ő nyerne. Tökre sajnálom amúgy szerencsétlent, hogy már annyiszor átbaszták, hogy meg se tudom számolni, és még most is újra és újra elhiszi a dolgokat, meg bízik másokban, pedig már nem egyszer mondta ő is, hogy nem szabad bíznia senkiben és folyton átbasszák. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyenes, őszinte játékkal idáig lehet jutni, de a döntőben pont emiatt nyerhet :)

Most amúgy szerintem Robi fog menni. Fanni védett, Tamás ellövi az amulettet, mert elhiszi Dr. szilikonnak, hogy veszélyben van. Szandi - Gábor megy Robira, Tamás - Robi - Fanni Gáborra, vagy Szandira, 3-3, párbaj.

Párbajnál amúgy elég gáznak tartom, hogy a késeset felhasználták még egyszer, remélem hogy ennél kreatívabbak voltak a készítők, ha lesz még párbaj

csillagporszem 2018.11.02. 11:21:46

@Ryze: Abból a szempontból jó lenne a késes párbaj, hogy lehetne látni ki a legkitartóbb közülük. Gábornak nagy volt a szája, alázgatta Dávidot hogy lehetett ilyen béna Szandi ellen, hogy kiesett de én szívesen megnézném ő meddig bírná egy ilyen versenyben :)

bElannaTorres 2018.11.02. 11:23:41

@Ryze: dupla szavazatot is csak azért osztották, hogy hátha megint lehet egy kis szertartásos párbajt tartani...

csillagporszem 2018.11.02. 11:28:24

@Kameleontiná: örülök, hogy végre van itt más is aki Tominak drukkol :) Remélem most felhasználja a védettségit és nem fogják meggyőzni arról hogy nincs veszélyben, nem kell használnia, mert félek kiejtenék. Aztán márcsak megkell nyernie a következő védettségit, meg bekerülni a döntőbe és megvan a nyeremény :D

Sir Gombóc 2018.11.02. 11:30:58

@csillagporszem: a tegnapi műsorban több volt a poén, mint ebben a hogyvoltban. Robi beszólásai, reakciói pl. viccesebb voltak.

csillagporszem 2018.11.02. 11:40:41

@Sir Gombóc: ez igaz, Robi sziporkázott, de maga a műsor szerintem uncsi volt. A Szandi-Gábor randi dögunalom volt, rövidebben is lelehetett volna tudni és helyette mutathatták volna a Holtakat, de ezekszerint ott sem történt semmi érdekes. Persze aki humoros az egy unalmas adásból is összehozhat egy vicces összefoglalót, de erre írtam, hogy nem lehet mindenki olyan poénos :)

2018.11.02. 11:43:32

@Sir Gombóc: +1 ! Robi egyszavas bemordulásain jókat lehetett röhögni!

Sanda.Ipse 2018.11.02. 12:05:28

@Jóska Pista:
Jót szóltál. Amellett amikor éppen bedől egy újabb hülyítésnek egyidejűleg elárulja addigi szövetségeseit. Kár fényezni ezt a szerencsétlent. Nem ő az a típus, akire azt mondhatnánk, hogy bár a világon mindenki ilyen lenne! Abszolút megbízhatatlan és gond nélkül döf hátba másokat, ha az érdeke azt diktálja. Ami nem lenne gond, ha ő maga nem ítélné el ezt mások részéről.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 12:07:16

@mentolos lecsó:
Részemről örülök, hogy visszahozták. Nélküle még jobban leülne a műsor annyi unalmas figurát szedtek össze. Nyernie nem kell, nem is fog.
Végre jó lenne egy lány-győzelem. Mindegy, hogy melyik.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 12:15:46

@Sanda.Ipse:
Na mondjuk a székely asszony neeee!

Sanda.Ipse 2018.11.02. 12:20:40

@Berborosz:
Thomas: "Budapestről jöttem és személyi edzőként dolgozom" Úgyhogy nem LESZ személyi edző, hanem már az:)
rtl.hu/rtlklub/survivor/tamas-ami-a-szivemen-az-a-szamon

2018.11.02. 12:26:56

@Sanda.Ipse: +1! :)))))
Fanni és Alexa jól belejöttek a végére... De Alexa néha kicsit túltolja. Lehet, hogy ez lesz ma a veszte :((((

2018.11.02. 12:30:29

@Sanda.Ipse: Mondjuk csak hülyeségből, de szívesen megnéznék egy NÉZŐI szimpátia szavazást is a győztes személyéről...

Sanda.Ipse 2018.11.02. 12:32:05

@mentolos lecsó:
Meg a piknik. Látszott, hogy a többiek nem vették jó néven, hogy a Csicskát választotta. A rengeteg lépcső föl-le mászása azonban rendesen kivett belőlük. Abban a párás dög melegben a bor sem a legjobb italválasztás.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 12:34:20

@mentolos lecsó:
Én is:)))
A nők a bárgyú és unalmas hímneműekre szavaznának, ez borítékolható. Nem is tudtam, hogy ez a fajta népszerű.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.02. 12:41:43

@Kameleontiná:

Úgy néz ki ráerőszakolták a poszterre a feladatot, nagyon nem erőlteti meg magát, megnézi, leírja, kalap kabát.
Össze sem érdemes hasonlítani Dzsudibí írásával, ő köröket ver erre :(

@mentolos lecsó:
Nyert helyzetből képes kiesni ez a kretén Alex, szinte a vállukon vitték a táborig mikor nyert Dávid ellen, plusz van két szavazata, és így is képes kiesni mert eltaktikázza a retardált fejével.
Essen ki a pitsábah, kell itt pátyolgatni a fírget, és még ő savazza CsaládTamást, éppen olyan láma ez a nő.

karoton 2018.11.02. 12:54:56

@Sanda.Ipse: Azért megnyugtat, hogy van aki kicsit árnyaltabban látja ezt a "tiszta, jólelkű, egyenes" Tamás képet :)
Pontosan ezeket gondolom én is róla, azokat a normákat amiket elvár, hogy vele szemben kövessenek, magára nézve nem tartja kötelező érvényűnek. Míg mások legkisebb botlását válogatott szitkokkal fűszerezett kommentárral tart örökös-megbocsáthatatlan bűnnek, magával egy "kicsit" elnézőbb és közben meg van győződve a saját erkölcsi felsőbbrendűségében. A naívsága-butasága már csak hab a tortán ezek mellett :)

2018.11.02. 12:58:41

@karoton: ez a "kettős mérce" jellegű viselkedés, elég sok díszpéldányon megfigyelhető, bármelyik szigetről is beszélünk

Sanda.Ipse 2018.11.02. 13:03:23

@mentolos lecsó:
Így igaz, csak azokat nem fényezik agyon a kommentek.

Nem Penny hajója 2018.11.02. 13:08:48

Az azért kimaradt a hogyvoltból, - többek között - hogy Tomikának csak akkor esett le, hogy Dávid taktikázott a CSALÁDDAL, amikor Gábor ezt elmondta nekik. Gábor simán feldobta a cimbijét.

Robi beszólásai közül pedig az volt a kedvencem, amikor mondta Alexandrának, hogy "ha én meginnám azt a bort, akkor egyből rád másznék". :) Robi nagy fazon.

karoton 2018.11.02. 13:13:52

@mentolos lecsó: Van ám :)
Ott van pl. Vera, csak ahogy Sanda.Ipse is írja, nem is olvashatunk ömlengő hsz-okat arról, hogy ő a havasok egyszerű, de tiszta lelkű lánya :))
Meg úgy általában rajta kívül nem is hozta senki a szigeteken 30 napon át, a nekem magasak az erkölcsi mércéim, én felül állok a piszkos dolgokon karaktert, közben meg egy tál lencséért bármit :))

robbie90 2018.11.02. 13:17:04

Szerintem Tamás hinni fog a síró Alexának, mikor az elmondja neki, hogy ellene szervezkednek (eddig mindent elhitt kb, amit mondtak neki a játékban), és az Alexa-Tamás-Gábor hármas kiteszi Robit. De ne legyen így.

Berborosz 2018.11.02. 13:29:22

@robbie90: Pedig szerintem így lenne jó, kettő egy csapásra:
1: eltűnne Tamás amulettje, és 2: eltűnne Robi.
Én továbbra se tudok nevetni Robin. Inkább arra emlékszem, hogyan gúnyolta Fannit, hogy az traktorkeréken akar tutajozni. Meg sok egyéb idétlenségére.

csipcsiripp21 2018.11.02. 13:35:28

@szociál: Szerintem taktikailag nem volt olyan rossz húzás fírget elhivni, még a védettségi jatek előtt álltak, amit nyerhetett volna fireg is, meg ki tudja meg milyen csavart raknak be a szerkik, nem feltetlenul jar jol, ha frusztralt Gabikat magára haragítja végleg.

Grassest 2018.11.02. 14:12:02

@csipcsiripp21: Ha Gábor védettséget nyert volna biztos Szandira raknak a piknik után.
Nem tudni előzetesből hogy Szandi átveri Fanniékat vagy velük van de amit állítani merek hogy a mai rész végén 2 agilás és 2 gagambás marad. Ez a szerkesztők célja. Még ha nem is fog úgy tűnni h ők okozzák szerintem valószínű h így lesz.

2018.11.02. 16:16:19

@Nem Penny hajója: Alexa kontrája is aranyos volt... Olyan emberi...
"hát így 30-40 nap után... hmmm..." :)))
Persze látszott rajta, hogy nem párosodni jött a játékba ! :))))

2018.11.02. 16:25:54

@karoton: ha NóriAnyus kivenné a biztosítéktáblájából a "hülye pííttsa" jelzésűt, talán még kedvelhető is lenne. Ambivalens érzéseim vannak vele kapcsolatban...
Vera, kis "medvemorci" kezdése aranyos volt. Mára azonban kiderült, hogy valószínűleg szakértő, orvosi kezelésre szorulna. Remélem megkapta a felvételek után. Már csak a gyermekére való tekintettel is ! Bocsánat, hogy csak női karakterekre hivatkoztam most, de szerettem volna reagálni egyúttal @Sanda.Ipse: hozzászólására is...

2018.11.02. 16:46:43

@karoton: Vera egyedüli érdeme, hogy megnyerte 2018 Legkeményebb és Legkerekebb Női Feneke közönségdíját. Pont. Valszeg már megostromolták a fehérnemű cégek mindenféle, bőkezű ajánlatokkal (seggmodellt keresve). Tehát ő már jól járt... Mint ahogyan InstaV@lagViki is...
A többiekről is leírnám, hogy mivel jártak jól. De nemcsak a blogról, hanem még a naprendszerből is kitiltanának... :)))

Sanda.Ipse 2018.11.02. 17:02:37

@Grassest:
Fanni védettsége alapvetően megváltoztatott sok mindent. A piknik meglehetősen Alexa ellen hangolta mindhármukat. Fanni van olyan rafinált, hogy felmérje a tényt, hogy egy esetleges döntőben sokkal nagyobb ellenfél számára a lány, mint a Fíreg. Robit nem kell győzködnie, Tisztaszívűt meg maguk mellé állíthatják, hogy kiköszörülje a Dávid-féle csorbát. Csicska és Alex 2+1 szavazatot Tamásra raknak, mert ő sokkal erősebb, mint Robi, aki viszont védett. Remélem, hogy Tisztaszívű még nem árultal el, hogy gatyóban a védettségi medál.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 17:03:45

@mentolos lecsó:
Ha már a hátsóknál tartunk, a székely asszonyé annyira formás, amennyire Alexé viszont nem. Nagyon nem.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 17:16:41

@Grassest:
Vagy 3 agilás és 1 gagambás.

Nevem senki. 2018.11.02. 17:22:21

@Ryze: Szerintem Szandi -Gábor Tamásra fog tenni, de ő bedobja a védettségit. Az exagilások meg Szandira tesznek és Szandi megy.

Nevem senki. 2018.11.02. 17:35:46

@Sanda.Ipse: Most értem a kommentek végére és látom te is úgy gondolod ahogy én. :)

Sanda.Ipse 2018.11.02. 17:39:02

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Kíváncsi vagyok hogy fog puncsolni Alex Fanninak álló nap a törzsi tanács előtt.

2018.11.02. 17:55:58

@Sanda.Ipse: kissé félve gyanítom, hogy Alexa feneke nem teljes terjedelmében (és dimenzióiban) saját növesztés. Néha tényleg természetellenesen hordozza a hátsóját... Persze formás, meg minden... Csak vhogy furcsa ! :)))))) A bóóóti csöcsei is sokszor csapnak át inkább negatív látványba, mint kívánatosba. Persze ízlések és pofonok... Jómagam a Vera féle, játékos, valódi cicinek kinéző, mellkasra nőt, természetes képződményekkel bíbelődöm... :P :)))

Én kérek elnézést !

Sanda.Ipse 2018.11.02. 18:09:25

@mentolos lecsó:
Nézd meg újra. Egyáltalán nem formás, olyasforma mint egy sovány vénasszony hátsója. Különösen profilból:)

Costanza 2018.11.02. 18:16:49

jaj.
Az amerikai verzioban egy kabatert arultak el szovetsegeseket, itt meg egy levelert, es hasonloan erveltek mellette.
Az a kulobseg hogy az usa verzioban a kabatos sztorinal a csaj tudja es a kameranak siman VALLALJA hogy ez gorenyseg, itt meg nem tudja, nem vallalja, hazudik a kameranak, hazudik maganak, es meg el is hiszi a sajat erveleset. (aztan masok is elhiszik, es igy lesz a szarbol lekvar a polcon.)
amugy semmi baj nem lenne ezzel ha a fejeben nem sikitana rola, hogy bazdmeg tenyleg komolyan gondolja hogy ez igy OK.
a kameranak lehet mondani hogy geci vagyok, es tudom is, de viszont hurra, meg itt vagyok igy is, sikerult a tobbi hulyet meggyoznom, csak ezzel az en de egyenes igazsagos vagyok meggyozodesu elmebajt nem nezem szivesen, mert a tarsadalom is pont kb igy nez ki.
Ezert nem elvezheto ez a fostalicska magyar survivor, ez nem jatek ugy igazan a gumiszabalyokkal, meg ezekkel a Feri/meg ez a csavo karakterekkel.
Nem tudom mikor pusztul mar ki ez a mentalitas, vagy legalabbis kerul a helyere vissza tehenpasztornak az ilyen sotet gondolkozasu hipokrita ostobesz agyhalott, de amig megusznak dolgokat, addig divik az arcbatolt kamu es igazsagtalansag. Ki kell baszarintani onnan es kesz.

Nevem senki. 2018.11.02. 18:22:14

@Sanda.Ipse: Kicsit újragondoltam. Sztem Alex vázolni fogja Fanninak, hogy Tomit kéne kitenni, és Fanni belemegy és ő is Tomira tesz. Ha kiesik, mindenki jól jár. Ha beveti a védettséget Alex megy.
Éééés ne feledjük Robi tegnap a riportban már tett olyan kijelentést, hogy Tomi esélyes a fődíjra és tőle kéne szabadulni. Még az is lehet hogy egy 5:1-es Tomi - Alex szavazás lesz. Ha van esze most fogja bevetni a védettséget. (ez eddig nem nagyon látszott) :)
Fanni aki még tud róla, a helyében hallgatnék mindenről. Fölösleges kavarás lenne csak. Ő marad és ez a lényeg. Bár lehet hogy a retek fizet neki, hogy beszéljen az amulettről valakinek.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 18:31:07

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Nagyon remélem, hogy nem beszéltek róla és igazán azt is remélem, hogy Tisztalelkű felhasználja. Alex kiesése a Fírget mentálisan megroggyasztaná, megérdemelné mind a kettő. Alexa túlkavart ezzel a mindenkinél jó akarok lenni mentalitással. Nem utolsósorban jelen pillanatban jobban drukkolok Fanninak, mint neki.

Sir Gombóc 2018.11.02. 18:40:45

@Berborosz: naaa, annak a traktor kerekes dolognak volt előzménye, nevezetesen Fanni hozta a szokásos, másikat fikázó formáját, ami időről időre előjön belőle. Szerintem ez a nő az a tipikus vérszívó típus, aki nem segíti hanem visszahúzza a másikat.

Sir Gombóc 2018.11.02. 18:46:43

@mentolos lecsó: ja, hát neked a fijjús nők jönnek be, értjük. :P

bElannaTorres 2018.11.02. 18:52:54

@Sir Gombóc: az a fikázás Robiban még inkább megvan, csak nőbe gyorsabban észrevesszük

Őzláb Gida 2018.11.02. 19:17:56

@Costanza: cuki a cicád és a többivel is maximálisan egyetértek.

csipcsiripp21 2018.11.02. 19:47:12

Ez a Robi mekkora balfék taktikailag, o fog kiesni Szandra elbizonytalanitasa miatt.

csillagporszem 2018.11.02. 19:58:53

Visszavonom amit eddig írtam. Tomi egy idióta.

doktor faktor 2018.11.02. 20:00:16

Szegeny Szandra szerintem szivesebben lenne most Gabor helyeben, mint hogy itt maradjon a tobbiekkel. De miert nem ot szavaztak ki?? Gabor tenyleg szuper dontos ellenfel lehetett volna barkinek.

KnitKat 2018.11.02. 20:05:38

Én nem hiszem el, hogy Tamás ezt magától találta ki.

Sir Gombóc 2018.11.02. 20:05:53

@doktor faktor: Szandi rendesen maga alá kavart..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.02. 20:10:16

@KnitKat:

Csavarok csavara, lehet Fanni szólt Tamásnak, de lehet hogy magától találta ki, de ez szinte hihetetlen, mert ugye nem az eszéről híres :)

csillagporszem 2018.11.02. 20:10:19

@Sir Gombóc: Szandi? Jól csinálta bakker. Jó hogy veszélyben érezte magát ha Robi rárak, meg még más is, simán repül, jobb esetben párbajozik. Robi vágta maga alatt a fát csak bakker ez a hülye Tomi bekavart. Hogy lehet valaki ilyen hülye?? Istenem, tartotta volna meg az utolsó törzsi tanácsra és bent van a háromban. Mostmár ezerrel Szandinak drukkolok. A két bentmaradt srác hülye mint a tök, pedig Robiból többet néztem ki de nem.

Kamiko555 2018.11.02. 20:10:42

Nemrég azt írtam,hogy nagyot kell valakinek alakítania ahhoz,hogy azt mondjam,hogy na ő megérdemelné a győzelmet...Tomi most pont olyasmit tett,amire gondoltam... Mondjuk igen, fura,hogy hirtelen ilyen éleslátású lett és ravasz,de ilyen fordulatokat hiányoltam a játékból eddig is...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.02. 20:11:44

@Berborosz:

Ezzel Alexsanyi megásta a saját sírját.

Fíreg pedig átnevezi a holtak szigetét szopók szigetére, mert kapni fogja két pofára Veráéktól :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.02. 20:13:13

@Kamiko555:
De azt mentette meg aki pont kitervelte az összeesküvést :)

doktor faktor 2018.11.02. 20:13:53

@Sir Gombóc: Hat, Tamast nem lehetett kiszamitani. Az kiderult a vegen a szavazos bejatszasokol, hogy nem szolt Robinak es Fanninak, ok azt hittek, az eredeti felallas van.
Es Tamas buszken kihirdette, mekkora emberismero es erre alapozva bevedte az ot lelkesen kitenni szandekozo Robit, aki duplan at akarta verni es csak ezert vegeztette massal a piszkos munkat. Agyrem. Szegeny, nagyon kis naiv lelek, feltem az elettol.

Kamiko555 2018.11.02. 20:15:23

@szociál: az már mindegy, a lényeg,hogy nem volt kiszámítható a törzsi tanács...Robikával meg majd lesakkozzák külön...Szandi meg nemtom ebből,hogy fog jól kijönni...

doktor faktor 2018.11.02. 20:16:30

En drukkolok, hogy most Fanni most mar ebredjen ra, hogy ahhoz, amiert jott, az egyetlen eselye, hogy alljon ossze Szandraval. Robi ezek utan szerintem nem szurna hatba Tamast.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 20:17:27

Ezt Tisztalelkű magától nem találhatta ki.

doktor faktor 2018.11.02. 20:18:05

Szoval, remelem, Szandra nyeri a vedettseget, kulonben kirakjak.

tar 2018.11.02. 20:18:07

Tamás húzását (függetlenül az ő motivációitól) 2 nézőpontból lehet szemlélni:
- 1.) hatalmas balekság, hiszen az amulettre valamelyik későbbi szavazáson neki sokkal jobban jött volna

-2.) Végre csinált valami váratlan, meglepő és emlékezetes húzást! (Erre a húzására azt mondanám, hogy ő a magyar Yau-Man) Ezt pedig a döntőkben nagyon szokták értékelni. Tehát lehet, hogy hosszú távon még nagyon-nagyon jól jár vele.

bElannaTorres 2018.11.02. 20:21:49

Az lett volna a legszebb ha szandi tartja magát a tervhez, átadja a medált Tomi és ment is volna haza. SEmmi taktika nem volt ebben Tamás részéről, csak azt akarta, hogy robi maradjon, ha úgy van akkor ő megy.

doktor faktor 2018.11.02. 20:21:59

@tar: Igen, csak ez megint olyan szar a magyar verzioban, hogy a holtak az eredetiben az egyesules utan ott ulnek minden tanasot, vegighallgatjak a riportokat, stb. Itt pedig ehelyett ott doglenek a parton. Raadasul eleve elonnyel erkezik az, aki a holtaktolter vissza, mert vele van egy friss "mi" attitudjuk, az o verziojabol up to date-ek, minden uj erkezo a bent maradokat mondja el minden rohadeknak, stb.

Kamiko555 2018.11.02. 20:22:03

@tar: az én szememben ez jó húzás volt,pedig nem volt a kedvencem. Mondjuk az önfényezős "levizsgáztam taktikából" dumát kihagyhatta volna... :))

bElannaTorres 2018.11.02. 20:23:30

Nem tudtok olyan egyszerűen gondolkozni mint ő, ő feltette a kezét, felkészült hogy ő megy haza. Csak megvédte a barátját, akár saját maga kárára is.

bElannaTorres 2018.11.02. 20:27:16

És miért nem kell bencusnak leadni a medált? Azért mert tudta hol hol tárolták? :D
Meg amúgy is meddig lett volna jó az a medál végig?

tar 2018.11.02. 20:27:17

@bElannaTorres: Tudom, ezért írtam, hogy: "függetlenül az ő motivációitól", így lehet értékelni a cselekedetének lehetséges hatásait.

Berborosz 2018.11.02. 20:28:06

@szociál: Lehet. De itt akkora kavarás volt, hogy nem is értem, ki ásta meg azt a sírt.
Szandra mindvégig két kapura játszott, eddig sikerült.
Egy biztos: nem az lesz, amit gondolunk.
Amúgy meg hajrá Fanni!

tar 2018.11.02. 20:28:36

@bElannaTorres: "Csak megvédte a barátját, akár saját maga kárára is."
Tudom, ezért írtam, hogy "függetlenül az ő motivációitól".

csillagporszem 2018.11.02. 20:29:12

@bElannaTorres: Gyönyörű. Gondolom most zokog a tv előtt látva hogy Robi azon szervezkedett most hogy kirakja. Remélem következő körben kiesik és megérte neki a döntő 3-ba jutást biztosító medált odaadni a “barátjának”.

Sir Gombóc 2018.11.02. 20:29:52

@csillagporszem: Fanni, Robi tartotta magát a megbeszéltekhez. Ha Gáborral Tamásra szavaz, akkor ő ment volna.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.02. 20:30:05

@tar:
Ha oda kerül a döntőbe ,akkor Tamás fogja kapni a legtöbb szavazatot mindenkinél.
Még egy Teréz anya vs tamás döntőn is Tomi jönne ki nyertesen.
Csak jusson el odáig, de remélem Fannika lesz döntős, mert szép baba :)

tar 2018.11.02. 20:30:29

@doktor faktor: basszus tényleg! Itt a jövendő zsűri nem vesz részt a tanácsokon. Úristen, ez is mekkora faszság! Akkor mi a durranós frászkarika alapján hozzák a döntést?

Costanza 2018.11.02. 20:32:10

@Őzláb Gida: thx.
(OFF ha tetszik google Meowers)

bElannaTorres 2018.11.02. 20:33:39

@tar: ezt én is nagyon utálom. Ezért is laposabbak a tanácsok, nem láthatjuk a kiszavazottak reakcióit. Holtakat el lehetne már felejteni, amúgy is unalmas. Beninek a legjobb mehet tényleg nyaralni és egész kellemes társasága lesz, eszter és emese :)

csillagporszem 2018.11.02. 20:36:23

@Sir Gombóc: Mármint Tomi? És honnan kellett volna tudnia Szandinak nincs e a medàl Tominál és nem e használja? Fanni miértnem mondta el neki hogy ő tudja kinél van? Nem is értem. Fanni beszélte rá ezt a hülyét adja Robinak? Innen tudta hogy Tomi nem fogja felhasználni és kiejthető? Áhh mindegy, hajrá Szandi :)

tar 2018.11.02. 20:37:54

Asszony véleményét tolmácsolom: szerinte ezt az egészet a Fanni találta ki, Tamás túl egyszerű (ő másképp fogalmazott) hozzá.
Szerinte amúgy Fanni túl elégedett arccal üldögélt ott végig, mint a jóllakott macska.

bElannaTorres 2018.11.02. 20:39:16

Robi meg tényleg hülye, Gábor látta jól, nem mondhatta azt szandinak hogy rátesz. Csak hogy megkapja Tamás szavazatát a végén. Túl nagy kockázatot vállalt, ha kiszámíthatatlan Tomi nem így dönt, hanem hogy magára használja fel akkor mehetett is volna, csak mert a végén amikor már mindenki tart mindenkitől, azt mondja a másik szemébe, hogy szevasz akkor is rád szavazok..

csillagporszem 2018.11.02. 20:42:32

@tar: köszi, azt hittem túlkombinálom, de nekem is nagyon gyanús volt Fanni, nagyon mindentudóan mosolygott a tanács végén :) Bár a terve nem jött össze, nem sikerült bevinniük Gábort a döntőbe és megszabadulni Tomitól, de Robi megúszta :)

perszepolisz 2018.11.02. 20:44:11

Szerintem Tamás magától találta ezt ki, nem hiába mondta többször is hogy hallgatni arany: Tuti kihallgatott minden brszélgetést a szigeten. Beszélni senki vel nem beszélz, Dzandiban meg azért nem bízott, mert ő nyilvánvalóan összeállt Gáborral.
Amúgy nekem külön örömöt szerzett Gábot kivnulása a törzsi tanácsról. Anagy havernőjére még csak rá se nézett :D
Ráadásul a Holtak szigetéről ugatott vissza, arról ,hogy ki volt hülye, meg ki nem.

perszepolisz 2018.11.02. 20:46:19

Amúgy a játék ezen szakasza már tényleg csaka arról szól, hogy azt kell eldönteni, hogy ki hazudik. Ez már nem taktika - inkább emberismeret.

doktor faktor 2018.11.02. 20:48:45

@tar: Hat ez az, hogy a sok savanyuaszolo ott aszalodik es szop meg egyutt akar ket hetet. Es azok az infok valnak bensove, nulla objektivitas. Ok az alapjan fognak elsosorban szavazni, hogy ruhelltek, vagy birtak a holtak kozul visszatero jatekost, es csak masodsorban gonolkodnak el a masik ket delikvensen.

doktor faktor 2018.11.02. 20:50:32

@tar: Fanni ertette, hogy neki jo, ha Gabor bentmarad, mert ellene fixen nyerheti a dontot.

doktor faktor 2018.11.02. 20:51:50

@perszepolisz: Hat, Tamas ebben nem jeleskedik

Gia 2018.11.02. 20:56:40

Szeretnék majd ezután egy külön adást látni arról,hogy Tompika végignézi az idei Survivort.. :-D Ahogy mondani szoktuk: péklapát pozitív a jóember.. :-D

Voltmárjobbis 2018.11.02. 20:59:02

Szerintetek Szandi nem fogja felhomályosítani szegény Tamást, hogy mi volt az eredeti terv és éppen ki volt annak a kiötlője? Azzal együtt, hogy vele és Gáborral akarták a piszkos munkát elvégeztetni? Veszteni valója nincs, simán elmondhatja neki (akár) négyszemközt, hogy az ő és Gábor dolga lett volna a voksukat rátenni. Az előzetesben Tamás sír. Kérdés, miért? Rájött, hogy a nagy emberismerete most sem jött össze? Én sajnálom szegényt. Remélem, ő lesz a legnagyobb nyertese ennek a játéknak azzal, hogy kinövi a naivitását és nem engedi magát kihasználni.

Egyébként sziasztok! Eddig csak olvastalak benneteket. :-)

csillagporszem 2018.11.02. 20:59:37

Szerintetek egyébként Gábor a Holtak versenye után érkezik meg? Mert mindenkit látni lehetett csak Nórit nem és előzetesben elôtte volt a verseny. Legalábbis mivel már kevés van hátra gondolom ez már párbaj volt és nem valami zsákmányszerzés, de kitudja :)

doktor faktor 2018.11.02. 20:59:55

@Gia: Szavazzuk meg, hogy Tamas, ha kiesett, az ot alapkerdesen tul kicsit meselhessen a visszanezes elmenyerol is.

HufnágelSteve 2018.11.02. 21:00:08

Nem hiszem el, hogy magától találta ki ezt "Tamás bátya". Ha igen, és egy gyenge ellenfél benntartása miatt használta, akkor mégis van agya, csak ritkán használja.

Berborosz 2018.11.02. 21:00:08

@doktor faktor: A holtak közül visszatérő játékosnak tavaly egy 1. elődöntőn kellett résztvennie a top3-mal. Ha nyert, akkor került a döntőbe. Iliásznak sikerült, de egyáltalán nem biztos, hogy a visszakerült halott döntős is lesz.

perszepolisz 2018.11.02. 21:01:13

Annyiban Tamás továbbra is jó szituban van, mert nem tudom elképzelni, hogy Robinak lesz pofája rászvazni. Szandinak az az esélye, hogy megkörnyékezi Fannit, hogy rakjanak Tamásra, Tamás, Robi meg mondjuk Szandrára. Persze még lesz egy védettségi verseny.

csillagporszem 2018.11.02. 21:01:59

@Gia: én szeretném ha csinálnának egy interjút vele és megkérdeznék, hogy Tomi akkor ki is volt az a játékos a versenyben aki soha nem hazudott neked? Vicces, de ez Szandi lesz és nem a hű barija meg Fanni aki elvileg a szövetségese :D

perszepolisz 2018.11.02. 21:02:40

@Voltmárjobbis: Tamás már szerintem nem hisz Szandrának.

Voltmárjobbis 2018.11.02. 21:07:35

@perszepolisz: Az lehet. De Szandinak sincs vesztenivalója. Vissza kellene nézni, hogy mit súgott Szandi Tamásnak? Azt, hogy a többiek rá fognak szavazni, vagy hogy Tamást akarják kitenni? Ha azt, hogy ki akarják tenni, azzal Szandi nem hazudott.
Tamás sír az előzetesben. Az is lehet, hogy a meghatottságtól. De azt mondta, nem bírja tovább. Vagy valami hasonlót. Legalábbis én így értettem.

HufnágelSteve 2018.11.02. 21:08:03

Amúgy nem tetszett a mai Hogyvolt, így kicsit "átírtam, de csak 2 részben fér be.

A TOP(vagy top nélküli) 4, bár ez még 5, Chat Géza után még szabadon

Párbaj utáni kibeszélő-show "Maunika" és egyéb műsorvezetők, vagy inkább hergelők nélkül. Mondjuk ide nem is kell, ezek hergelik magukat anélkül is. „Nép egyszerű fia” Tomi, Karinthy nélkül magyarázza a bizonyítványát. Azt mondja Dávid félrehívta (na, nem rosszra gondolni), hogy meleg baráti szeretettel a kezébe adjon valamit (még mindig nem, bár belőle kinézné az ember még ezt is a bennmaradásért). És közben szólt a klasszikus nóta „Levelet kaptam,Life!”. Odaadta a sajátját, hogy az enyémet tartsa meg (még mindig nem úgy, fujj). Ez olyan meleg gesztus volt (még mindig remélem nem úgy), hogy nem álltam ellen, és így már nem szavazhattam rá. A lányok hüledeznek, hogy Tomi neked az a kevés agyad (és lassan már te magad is) lehet felforrt a napon. Robi is fogja a fejét, neki csak az melegedett túl ennyi naivitástól és a „Nép egyszerű fiának” furcsa gerincferdülésétől. Erre beszól Turmixgnóm Fíreg, alias Harcsicsiva Gábor, hogy amúgy is az enyémet adta a kezedbe, nem a sajátját (biztos ezért sírta el magát Tomi a múltkor, mert elég siralmas lehetett). Mire nagy kiakadás „Tamás bátyától” engem itt Palira vett, pedig nem is úgy hívnak. Csütörtököt mondott az agya, pedig, Pénteknek nézték és rabszolgaként gazsulálva írta Alexandra nevét a papírra, csak azt nem mondva közben, hogy „Igen gazdám!” Külön monológ másnapi bevágásból Tomitól a szegénységi bizonyítványról, amit MegúszósDévid az ő kezébe adott. „Nép egyszerű fia” Tamás bátya kunyhó nélkül nem jött rá, hogy biza ha ő kapta, az övé. Bevágás Bártendör Robitól: Lényeg, Tamás ön- és közveszélyesen hülye, gerince is furán ferdül, és alapból is rohadjon meg, mert még itt van és nem otthon. Újabb szövegek a taktikázásról, mikor Fíreg újra előhozza, ő kapta, ő adta a levelet, tehát aki erről beszél: le vele! KannAlexandra, alias Bóti Csöcs beszólt, de hát „Te csak a kutyádra voltál kíváncsi”, mire Fíreg „Családomat ne bántsd!”, majd ez többször ismétlődik. Bár AlexSándra ezt nem meri érteni, de valószínűvé vált, hogy már talán meg is ellett a kis szuka, hisz eljövetel előtt legalább 3 napon át játszott vele Gábor „Farkasosat” (ő bezzeg nem kicsinyelte azt a fírget). Közlés „Szálljál le a családomról!”. Illendő válsz hiányában, hogy nem véletlen kattogsz ezen kis Kattamaki, mert te akartad benntartani Dávidot az ügy lezárul, legalábbis a felvétel leadott része. Nincs szaros lapáttal püffölés, mert az kizárást bár jobb műsort hozna, sem további savazás, mert már elmúlt a szavazás.

Váltás Hótakhoz. A puha ágyikóból kikelve másnap délben, a kontinentális reggelitől elégedett arccal, tritonját elvesztő földi avatarként mendegél a parton Dávid. Első észlelő herénVera szörnyülködve sütteti magát tovább, bár majmot vélnek látni Nóriékkal. A székely medvetáncoltató elégedetlenségére még Beni is verbálisan reagál, bár az ő hangját még Néma Levente szinkronizálta. Lumiére fivérek méltó utódja érzékeli a hűvös fogadtatást, és a szép emlékű Szabó Gyula hiányában elkezdődik a mese, amit a többiek mérhetetlen közönnyel, de megadóan fogadnak, hisz úgyis elmondja ha érdekel valakit, ha nem. Úgysem történik itt semmi gondolják páran, legalább „filmet vetítenek” a raboknak. Elkezdi Ádámtól és Évától, azaz Emesétől. Akit mondjuk pont ő paterolt ki, de nem ezt taglalja. Vera bekérdez jogosan, mire szerecsenmosdatás jön víz nélkül, szájkaratéval. MegúszósDévid magyarázza a bizonyítványát, de a székely anyamedve már beleakasztotta fogait így csak azt sikerül kihoznia, hogy ő nem is annyira undorító fíreg, mint Gábor, hanem egy simulékony kígyó, aki jól mutatna bőrcipőként vagy táskaként. Beninek csak egy kerekedő szempár a reakciója, Jeremy meg csak annyit észlel, hogy azt mondták majom jön, de „Jé, beszél!”. Monológ bevágva Dávidtól: Majd jól meghallgatok mindenkit, és hozzájuk dörgölődzöm, hátha én jutok be és mindenki mást jól megutáltatok. Visszamennek árnyékba, Vera-Nóri párbeszéd: már utálni sem tudja Dávidot, mondja -de azért rohadjon meg- gondolja a székely amazon. Közben Dávid Jéremyt fűzi (no nem úgy), aki erre vevő, mert végre valaki beszél vele, nem csak szidja vagy hazudozik mint az ultrafeministák. Dévid meglepettnek előadott reakciója, itt is hazudoznak, nem csak én csinálom?
Folyt. köv.

csillagporszem 2018.11.02. 21:08:44

@Voltmárjobbis: Tomi sosem hitt Szandrának. Mikor Szandi bizonygatta nem ő szavazott rá (Fanni volt) akkor is inkább Fanninak hitt. Ezekután hogy nem kapott most egy szavazatot sem senkitől megint azt fogja gondolni hogy Szandi átakarta azzal verni hogy veszélyben van és ellene szervezkednek. Szerintem csupán azért sír mert nem bírja már lelkileg ezt az egészet.

bElannaTorres 2018.11.02. 21:09:39

@perszepolisz: Tamás mindig annak hisz akinek nem kéne.

HufnágelSteve 2018.11.02. 21:13:18

A TOP(vagy top nélküli) 4, bár ez még 5, Chat Géza után még szabadon
2.rész

Visszatérés a Bajban levők törzséhez zsákmányszerzésre: Istenes bekérdezésekkel indít Tamás bátyának, amire még Fanni is reagál, hogy ő hiába oktatja mint anya a hülye gyerekét. Két szavazatért és piknikért megy a buli, de kaját kap ki feladja meg persze egy hordónyi vizet a nyakába, amit tartani kell. Bártendör az első ajánlatra már ráharap, mert ez a tartani valamit sokáig női munka (azaz csinálja a k... anyja). Kap bundás kenyeret, amit már bán, amint meglátja Tamás bátya grillcsireket flamolhat és az háromszor nagyobb, mondjuk ő simán feladta amulett birtokában. Fanni is beleun és bolognait zabálhat. Fíreg Gábor és KannAlexandra küzdenek. Fíreg nem bírja, így hambit hamizhat. Taktikailag értelmezhetetlen, de AlexSandor Értékesítési Vezető Fírget választja piknikre, mondván megígérte, pedig Fanni közli már nem is kérne a kajából, sőt még Bártendör is bejelenti, hogy egy pohár borért megmászná és gondolataiban már vízágyként rugózik a bóti csöcsökön.
Váltás: A fura, hogy a piknik kosár már adott, ezek meg mennek a hegyre rendületlenül ahelyett, hogy leülnének a parton bekajálni és piálni. Nekem a Rammstein Ohne dich számának klipje ugrik be, amiben az egyikük lezúg és összetöri magát míg a többiek még felrángatják a csúcsra, ott dögöljön, de szerintem KannAlexandra inkább lerugdosná Fírget, míg ő meg megpocsékolná amíg még mozog, majd levinné a törzshöz, hogy ezt a szerkik adták, és ő dönthette el, hogy egyedül vagy a többiekkel használja, de ő önzetlenül „Felkínálja népgazdasági hasznosításra”. A Fíreg a hegyen The „Worm” on the Hill szám illene még közben ide, ha azt írta volna meg a Beatles. Harcicsivava Gábor közli KannAlexandrával, hogy új gazdi kell, veled savazok, neked nyalizok. Közben a többiek azon filóznak Fíreg mit ad be (na nem azt) AlexSandornak, csak a bennmaradásért. Visszatérve meglepetésnek hangadás, de konkrétan csak Bártendörtől. Monológos KannAlexandra magyarázza miért is volt jó ez, mert Fíreg jó neki második esélynek. Majd Fíreg Bártendört győzködi, hogy együtt szívjuk más vérét, mert mi vagyunk a gyengék. Robi közli „Én nem vagyok hülye”, hisz Fíreg kutyája nem lenne, és ő sem kell neki mert nem a zsánere az animál.
Váltás védettségi játékra. Keretben tartani kell magukat, itt izom/testsúly dönt, így Bártendör, Tomi, majd Fíreg zúg le, míg a két lány a StPaulira jellemző ablakban érzi magát. Fanni egyre jobban vigyorog, mert ezt beterpesztő pózt már jól ismeri, így meg is nyeri az elbambuló KannAlexandrával szemben, aki mintha valami kemény kapaszkodót keresne arccal és egyik kezével, lehet megszokásból.
Némi Istentelen évődés majd előzetes Hótak bóla dobálós vetélkedőjéről+ Bayanis vitáról.

Gia 2018.11.02. 21:13:26

Összefoglalnám röviden a mai részt:Tamás családot alapított Robival. :-D :-D
Kééész... :-)))))

Voltmárjobbis 2018.11.02. 21:16:52

@csillagporszem: Előfordulhat. Szegényt nagyon sajnálom. Borzasztó pofonok várnak még rá addig, amíg az "Átvágaható" feliratot ledörzsöli a homlokáról.

Sir Gombóc 2018.11.02. 21:30:41

@Voltmárjobbis: annyit mondott neki, hogy szervezkednek ellene.

Berborosz 2018.11.02. 21:36:43

@Gia: Mert neki a Család a legfontosabb!

Voltmárjobbis 2018.11.02. 21:38:55

@Sir Gombóc: Köszi! Ezzel nem is hazudott neki Szandi. :-) Kíváncsi vagyok, most éppen mit fog elhinni, illetve Szandi hogyan próbálja meg ezt a nagy baráti összeborulást kivédeni. Igencsak ellenszélbe került hirtelen. Én szurkolok neki.

Grassest 2018.11.02. 21:47:29

Szerintem Robi nem bírja és be fogja vallani hogy ő Tomit akarta kitenni. Ezért sírt az előzetesben

Nem Penny hajója 2018.11.02. 21:53:53

Azért maradjunk annyiban, hogy Robi az aktuális kiszavazási stratégia átadásában nem túl erős. Majdnem másodszor is kiesett emiatt. :)))

Vicces volt ez a mai rész, eddig nem bírtam Tomit, de ez most tökös lépés volt. Aztán, hogy távlatilag mennyire volt okos döntés, azt meglátjuk egy hét múlva.

csillagporszem 2018.11.02. 21:56:43

@Voltmárjobbis: kezdhet aggódni Tomi anyukája, hogy az életben a nők úgy fogják átverni a fiát ahogy csak akarják. Valahol én is sajnálom, nem lehet mindenki taktikai zseni, de ehhez tényleg nagyon butának kell lenni, hogy egy védettségi nyakláncot amivel döntőbe kerülhetne, de legalábbis háromba, odaadjon egy olyan embernek, mint Robi akiben szintén csalódott már korábban. Nem értem komolyan hogyan gondolkodott. Mindenki felfogta hogy a döntőben az a legjobb ha Gábor ott van. Ha nem akar nyerni Tomi a végén nem gond, csak akkor mi a fenének jelentkezett a műsorba? Abból a szempontból jó, hogy remélhetőleg visszanézi a műsort és tanul belőle. Lesz mit átgondolnia. Gáborra sokan mondták milyen köcsög szemét taktikázós, de Fanniék kezdik überelni őt is meg Dávidot is :D

Voltmárjobbis 2018.11.02. 22:01:56

@csillagporszem: Egyetértek. Legalább 30 éves koráig meg kellene tiltani neki, hogy megnősüljön. Lehet, hogy egyetlen nő fogja átvágni, de ő piszkosul. Azért drukkolok neki, hogy kigyógyuljon ebből. Sixxnek biztosan lesz egy-két jól irányzott kérdése hozzá.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.02. 22:02:35

A törzsi tanács lesokkolt.....

Pár dolog miatt drukkoltam:
- valahogy Gábor essen ki most vagy az utolsó körben
- Tomi kénytelen legyen felhasználni az amulettet, hogy az utolsó törzsi tanácson kiejthető legyen (hacsak nem nyert védettségit)

Féltem, hogy Szandra kiesik most akár egy párbaj végén.....

De hogy az általam két remélt dolog egyszerre jöjjön össze és ilyen módon!!!!! Nem gondoltam volna.

De jó!!! Dávid és Gábor a Holtak szigetén!

Szerintem ha Szandra nem nyer védettségit, akkor őt kirakják megy a Holtak szigetére egyet párbajozni és onnan vissza fog jönni a 4-be.

Ha Szandra védettségit nyer, akkor a Tomi megy a Holtak szigetére, ahonnan Gábor fog visszakerülni a 4-be.

bElannaTorres 2018.11.02. 22:03:00

@csillagporszem: nem az volt Gáborral a baj, hanem a felesleges bunkóskodások. Tomit meg itt is fiúk akarták átverni, uh én nemcsak a gonosz nőktől félteném.
Még nem zárultak be a kapuk, tud fejlődni, csak legyen elfogadó , hogy az emberek nem vagy jók vagy rosszak, és akkor talán annyit nem kell haragudnia sem

Kiraly Zoltan1133 2018.11.02. 22:03:53

Fanni most a végére kezd belelendülni..... most kezd tetszeni a játéka.

Costanza 2018.11.02. 22:07:13

Na. a gyik visszakuszott a termeszetes elohelyere, a kovek ala. Helyes. Ez egy jo nap.. :)

csillagporszem 2018.11.02. 22:09:48

@Kiraly Zoltan1133: Gábor kerül vissza? Ne :D Miért ő? Remélem nem lesz igazad. Akkor inkább Dávid vagy Jérémy :D Nem szeretném ha Gábor visszakerülne, akkor túl egyértelmű lenne a döntő akárkivel is kerül össze :)

@bElannaTorres: na igen, van egy bicskanyitogató stílusa Gábornak, de én azt éreztem azért utálják sokan a holtakról mert állandóan taktikázott és mindenkit kiejtettek Dáviddal :)

Perah 2018.11.02. 22:11:04

@csillagporszem: Sajnos egyet kell értenem, Tomi nem való ide, pedig eddig kedveltem. Ami a legrosszabb, hogy pont most hiszi azt, hogy mekkora jót cselekedett, pedig Robi tényleg ki akarja őt rakni, és ki is fogják rakni Fannival. Mondjuk sajnos most Szandi gyanakvása miatt alakult így, mert, ha nem megy oda Tomihoz, hanem tényleg rá raknak Gáborral, akkor Tomi megy a 3 szavazattal.

@Sir Gombóc: Igazad van, pont erre gondoltam én is. Ha nem ijed meg, hogy átverik, akkor Tomira raknak ketten Gáborral, és 3 szavazattal Tomi megy haza. Főleg, hogy még oda is ment hozzá, hogy elbizonytalanítsa.

Már azt sem tudom, hogy kinek drukkoljak, mert nagyon egyikükhöz sem húz a szívem. Beni is jó, hogy kiesett, pedig az elején még szimpatikus volt. Most is milyen húzás volt már tőle, hogy kétszer is Jeremytől vett el pontokat?! Azok után, hogy előző nap Vera kb. úgy beszélt vele, mint egy kutyával, tőle kellett volna levonatnia. Csak persze fél tőle, mint a tűztől. Látszott, hogy előző nap is totál megalázkodott előtte, egy papucs.

Grassest 2018.11.02. 22:20:40

@csillagporszem: Mindenki annyira biztos abban hogy Gáborral jó döntőbe menni, de ahhoz el is kell oda jutni vele. A Holtakról visszajön egy valószínűleg erős és az elődöntőben őt ki kéne ejteni hogy Gáborral döntőbe mehessen. Tomi jól tette, hogy kirakta Gábort, ha nem esik ki még lehetett volna Dávid Gábor döntő is.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.02. 22:30:07

@csillagporszem:
Igazad van, de a holtak szigetének mezőnyét nézve, van Gábornak esélye.

Én most annak drukkolok, hogy Szandra élje túl az utolsó törzsi tanácsot.

bElannaTorres 2018.11.02. 22:43:38

@csillagporszem: többen írták is, hogy nem azzal van a baj, hogy játszik, hanem hogy nem bír veszíteni, ugyanaz mint veránál. Amit a nyilazásnál művelt, meg amiket megengedett magának másokkal szemben, mint most szandival mikor rászállt hogy ne szidja a családját , szegény annyit tudott tenni, hogy már meg sem szólalt.

Costanza 2018.11.02. 22:48:30

@HufnágelSteve: nem tul szofisztikalt, tele degradalo, pejorativ, rasszista es primitiv szexista kinyilatkoztatasokkal, es tul sok benne a guny. (amugy a lelkivilagodrol inkabb beszedes). Osszegezve szar. Paraszt humort ne ide. Es tordeld.

bElannaTorres 2018.11.02. 22:50:44

Holtak szigetével pedig a legnagyobb baj az, hogy ők még versenyben vannak, tehát hazudozni mennek oda a kiesettek is, mint dávid, így ebből kell eldönteniük kire szavaznak a végén

Kiraly Zoltan1133 2018.11.02. 22:56:55

Az az igazság, hogy eddig nem volt időm a teljes részt végignézni, csak 10 perc volt jó net kapcsolattal és ebben a törzsi tanácsra tekertem. Most szar a netem egy darabig, alig várom megnézzem az előzményeket. :)

Somogyi Tamás 2018.11.02. 22:58:37

És maradt 1 db exgagambàs,kicsit eltaktikàztàk.
Fanni szerintem akarja Szandra maradását,és nem akarja Tomiét. Robi Szandira megy, Tomi is (attól függően,hogy mi derül ki Robi tervéből). Szandra túl élni akar

Kiraly Zoltan1133 2018.11.02. 23:03:26

@Somogyi Tamás:

Ebben a mezőnyben Szandrának komoly esélye lehet nyerni védettséget, de ha nem sikerül és ha megy párbajozni a holtak szigetére, akkor onnan is visszajöhet.

ewita 2018.11.02. 23:12:50

@Berborosz: Ráadásul Bence következetesen mindig döntőKről beszél! kíváncsi leszek mit kavarnak még össze :P

Chuck Νorris 2018.11.02. 23:18:19

pár gondolat a mai naprol
Szavazás :
Robi miért rakott Szandrára? Fanni védett, Tamásrol tudta hogy nála az amulett, Gábor aki
ellen esélye van a végén, tehát tök jogos hogy Alexára rakott.
Ott bukta el a dolgot hogy nem beszélték meg Fannikával hogy mit mondanak alexának. A kis malacképünek meg annyi esze sem volt, hogy hazudjon valamit hirtelen, szépen elkotyogta a bóticsöcsünek :)
ha megvezetik alexát hogy gáborra raknak mind2-en, simán lemehetett volna az egész tanács, de ezt igy nagyon elcseszték. persze Robi lehet azt gondolta hogy fanni az eredeti tervet hazudja majd, de akkor ezt a reményt bebukta :)

Alexában is tök jogosan ment fel a pumpa, hogy miért rá szavaznak, és az is jogos hogy célpontja Robi lett. (szerintem ö is sejtette hogy Tamásnál Amulett van)

Tamás miért adta értelmetlenül Robinak az amulettjét? kizárt hogy saját gondolat volt, vagy meghallotta hogy Alexáék Robira akarnak rakni, vagy a stáb sugott neki.
Az egész felvezetö szövege annyira elöre megirt volt hogy fájt hallgatni. Leritt róla hogy egész nap ezt magolta, nem egy hirtelen sugallat volt az egész.

amugyis olyan egyszerü gyereknek tünik, pld volt egy olyan mondata hogy - Gábor nem érdemli meg hogy bejusson a 4-be. (???)
ebböl látszik hogy semmlyen ötlete nincs hogy nyerje meg a játékot, pont a leggyengébb láncszemet rakná ki a vége elött? :D
Ezért sem gondolom hogy az amulettes trükk valami terv része volt, egyszerüen csak tudta hogy robit be kell védeni valamiért.

Nevem senki. 2018.11.02. 23:19:50

Ez senkinek nem volt érdeke, hogy Gábor menjen. Kíváncsi vagyok hogy fogadják a hótak.
Még a végén tiszta lappal megnyeri Tomi. Most hogy Beni kiesett neki drukkolok meg Fanninak.

Komolyan mondom Tomi aki azt se tudja milyen rendezvényen van, körülötte mindenki összevissza kuszálja a szálakat, ő meg azt sem tudja hogy vannak szálak, és lehet hogy megnyeri a Survivort. Beszarás! :DDDD

Tomi ha érezte hogy Robira mennek, hagynia kellett volna megtörténni a dolgokat. De ő hős akart lenni. Baszki ez nem erről szól! Az amuletted meg oda lett.

HufnágelSteve 2018.11.02. 23:24:34

@Costanza: Igaz, valóban árulkodik rólam, leginkább a hangulatomról, de valahogy nagyon unom Chat Géza adott műsorra produkált műveit. Hát megvallom én írás közben legalább röhögtem, bár én szinte mindig röhögök a saját vicceimen (mert én értem) még ha alpári, szexista, flaszter bunkó szövegek is. Nem tördeltem, mert fáradtságból és dühből írtam, és alig néhányan fogják elolvasni.

Chuck Νorris 2018.11.02. 23:27:09

összegzésképpen ugy gondolom
1 Fannika nagyon buta kis liba, aki csak a kerek seggéért hagytak benn,
2 Tamás nagyon egyszerü valaki enyhe vallási megszállottsággal, valamiért mindig az jut az eszembe rola hogy kiváló sorozatgyilkos alany.
3 Alexa és Robi az akinek van valami sütnivalója, de a csaj sokkal egyenesebb mint a vicces szövegü, de nagyon alamusti Robi, szóval most hogy fireg verér a hóttakra számüzetett, neki szurkolok :)

bElannaTorres 2018.11.02. 23:35:23

@Chuck Νorris: Fanni sokat és jól játszott, csak sokszor a csendesebb szociális játék nem olyan látványos, ő egyébként jókat mond a kamerába is. Tamásnak is beadta, korábban hogy nem ő szavazott rá, pedig de, így Tamás alexandrában soha többé nem tudott bízni. Emesével is tudott úgy beszélni, hogy legnagyobb kiutáltként mégis őt tartotta bent emese. És azóta se gondolta senki hogy rá kéne tegyen, ő meg Szandi nyomták eddig a legjobb játékot szerintem.
Robi már többször is elkövetett taktikai hibákat, elején is nagyon sokat, meg most is.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.02. 23:51:46

Tomi nem érdemli meg, hogy döntős legyen és most kijátszotta feleslegesen az amulettet Robira ruházva. Ha nem nyer amulettet, akkor simán repülhet. Két lány összefog -> Tomi, két fiú összefog -> Szandra. Párbaj, ahol Szandra elég esélyes.

Tomi rendkívül egyszerű, buta, és nem is gerinces ember. De valahogy top4-be került, ami azért kurva nagy meglepetés és ez az idei Survivor nagy talánya, hogy hogy lehet...... Azért csak ne menjen be a top3-ba. Majd a top3+1-be. :)

Chuck Νorris 2018.11.02. 23:55:11

@bElannaTorres: amikor Norit a hóttakra küldték, és a sárgák 6v4 arányban voltak, ha ott nem történnek baromi nagy szerkesztöi belenyulások, a lilák már rég nem lennének játékban.
szal nyugodtan hidd el hogy Fannika nem az okos játékának köszönhetöen jutott el eddig, hanem mert az övé a legképernyöképesebb fenék a játékban. ugyanez igaz Tamásra ö az igazi family friend, vallásos babyfaceje a sztprinak :)

bElannaTorres 2018.11.03. 00:10:24

@Chuck Νorris: egyáltalán nem biztos, Verát nagyon ki akarták tenni, utána Benit és Emesét is, nem kellett volna belenyúlni, de hát szegény Esztert így ejtették ki. Mondjuk Fanni is sírdogálhatott volna de azért csak fordított úgy hogy nem is őt védte a medál. Amit Tamásnak beadott azzal elérte, hogy Tamás nem szandinak hitt, robi meg sokáig oda szavazott ahová Tamás így kettőt is nyert. Robival is ki tudott békülni és szövetséget kötni. Holtakon sincsenek ellenségei. Tamás pont abban gyenge amiben Fanni erős.

csillagporszem 2018.11.03. 00:47:07

@Chuck Νorris:
Fanni szerintem nem buta, nagyon jól kitalálta hogyan szabadulhatnak meg Tomitól anélkül hogy az tudná hogy az ő tervük volt :)
Simán kinézem belőle hogy nyer, jól kavarja a szálakat.
Egyébként az instáján is nyaralós fotók vannak, lehet már a nyereményből utazgat :D Vagy csak kamuzott csóró családból származik :D

Nevem senki. 2018.11.03. 00:47:48

@Chuck Νorris: Mind hülye. Alexa is, meg Robi is. Alexának nem kellett volna kételyeket ébresztenie Tamásban és akkor megszabadulhattak volna a legerősebbtől. Robiéknak meg nem kellett volna elárulni Alexának hogy kap egy szavazatot. Sőt Fanninak is alexre kellett volna szavazni és akkor ha Tamás magára használja az amulettet, akkor by by Alex a fíreg meg marad.
A fíreg maradása mindenkinek az érdekében kellett volna állnia. Ezt nem értem hogy nem fogták fel.

Somogyi Tamás 2018.11.03. 00:53:24

@Kiraly Zoltan1133: Nem tudom elképzelni, hogy onnan visszajönne. Verát nem bírom, de nem látom, hogy kirakóson kivül milyen játékban tudná legyőzni.

FalcaoTheGodOfFutsal 2018.11.03. 02:32:36

@Somogyi Tamás: @Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: @csillagporszem: @Costanza: @bElannaTorres: @Chuck Νorris: @ewita: @Perah: @Nem Penny hajója: @Berborosz: @mentolos lecsó: @Kameleontiná: @Sanda.Ipse: @doktor faktor: @Jóska Pista:

Elore is bocs a sok taggeles miatt, de toletek olvastam olyanokat, amikre egyben reagalnek, de meg nem volt rola szo.

1 Amulett kerdes: Amikor bejelentettek h van amulett, akkor a CSALADon kivul mindenki keresni kezdte, aztan feladtak a keresest csak ugy, egyszerre, vezenyszora: nincs meg, kesz, hagyjuk a pics@ba, kinek van ra szuksege... Aztan amikor megkapta a CSALAD a plusz infot, akkor senki sem figyelte hogy merre megy, mit csinal stb, senki nem kerdezte tole, h megvan e, blabla, csak volt az nyilvanvaloan megrendezett bananos jelenet a - bocs Fannirajongok - a nagysegguvel..
Lenyeg ami a lenyeg, h ebben a reszben kerult eloszor szoba, meghozza F. vagta oda csak ugy Robinak, h "dehat nala van az amulett". Robi pedig csipobol: Tudom. Nyilvan mit mondhatna akkor, ha tenyleg tudta vagy ha nem, ezt. De az milyen mar, h F. csak ugy elpletykalja..
Ami pedig a torzsi tanacson volt beszedestol, amulettatadasostol, az maga a nagybetus KAMU.

2 Alexa Annyira rosszul csinalta ezt az egeszet... Siman meg kellett volna beszelnie a Fiiiiireggel, hogy figyi, most bedobom nyilvanosan az infot, hogy Te ugyanugy fogsz szavazni ahogy en - mert a kutyam vagy, muhahahaha-, ergo nekunk van 3, Nektek Fanni+Robi es a Csalad szinten van 3. Fannira nem lehet szavazni, uh lehet jonni velem megbeszelni a taktikat, hogy a sajat 2 es a Fiiiiireg 1 voksat kire is rakjam... Nem pedig varni, hogy a ket agysebesz mit foz ki. Minden adott volt a szamara (sajat +1 ugye, Fiiireg +1 ) ahhoz, hogy maximalisan dominalja es a sajat szaja ize szerint alakitsa ezt a mai cetlizest, ehelyett megint sodrodott, panikolt es az utolso pillanatig se tudta eldonteni, h mit is kellene csinalnia. Alexandra, ha olvasod: En nagyon birlak es tetszel nekem, de nagyon bena vagy tattikaban es emberi kapcsolatokban.. Irj privit es randizzunk :)

3 Cast Mivel krvara nincs semmi dolguk egyebkent egesz nap, nem hiszem el b+, hogy ne lehetne napi 2-3-4x 15 percet raszanni mindegyiknek arra, h A-B-C tervet talaljon ki s amellett haladjon is. Mert barmennyire is antipatikus volt David, Fireg vagy az utobbi idoben Vera, naluk azert volt egy ive/iranya az osszes cselekedetnek. Az egerhangu, a szelesvasznuseggu, az oviapu es a tobbire mar nem is emlexem meg csak sodrodott, aztan valami majdcsak lesz. Robi meg arrol beszel, h neki szerencseje volt/van es ez igy mennyire franko... Egy Survivorban.. Komolyan baszdmeg, valami negy vagy ot lepcsos castingon estek at ezek a nyomorultak es ugy mentek oda, mintha aznap tudtak volna meg, hogy ez nem a Filippino Masterchef. ( Az pedig, hogy az elozo evad Klaudiaja is castingolja oket... hat gratulalok .. :D Tavaly megtudtuk mennyit er az a no, iden meg azt, hogy a munkaja mennyit. )

3 Szerkik Ha mar tenyleg bele kell allandoan nyulni (rohadjatok meg egyebkent, mert igy pont a lenyege veszik el az eredeti Survivornak), akkor vigyetek mar bele fantaziat es tenyleg legyen dobbenetes, feszult, izgalmas, erdekes minden belenyulas, ne pedig ilyen atlatszo, f@szkorbacsolast erdemlo marhasag. Fuggetlenul attol, h ezzel szerintem epp segitettek-e valakit vagy sem. Mivel nyilvan a nezettseg a fontos, ezert szartok bele, hogy nem igazi Survivor a magyar, de akkor legalabb legyen mar egy allatira izgalmas, zsenialis Survivorba oltott skriptelt musor, ami utan nem arrol szol 150 hozzaszolasbol 110, h menjetek a picsaba h belenyultok, hanem arrol, hogy mennyire remek az egesz es alig varjuk a jovo evit, de addig is 3 havonta visszanezzuk ezt.

Chuck Νorris 2018.11.03. 04:14:43

@csillagporszem: azt mondod nem buta, közbe meg Alexának elkotyogja hogy ráraknak egy szavit, kellemetlen helyzetbe hozva ezzel Robit, és elbizonytalanitva leendö szövetségesükét Alexát.
Az volt a mázlijuk hogy Tamás megkapta a fülest és bevédte Robit.

Costanza 2018.11.03. 05:42:01

@Chuck Νorris: valoszinu csak fair/egyenes/korrekt akart lenni hozza, hogy amikor van a vegjatek, akkor alexandra es senki ne utalja oket azert, ne legyen rajtuk tamadhato felulet. nem olyan bonyolult am csak gondolkozni kell tovabb is az orrunknal...

2018.11.03. 06:48:32

abból a szempontból örülök gábor kiesésének, h nézhetem, ahogy székelyanyával torokra mennek majd a hóttaknál
xD

dráma! azt nagyon imizem!
xD

Sanda.Ipse 2018.11.03. 07:20:16

@FalcaoTheGodOfFutsal:
Ha megnézem, hogy kiknek a bejegyzésére reflektáltál, akkor megállapítom, hogy nagyjából összefoglaltad a véleményeinket. Egyetértek az általad leírtakkal.
Az eddig történéseken már nem lehet változtatni...
A mai adásra azért kíváncsi leszek. Az előzetes szerint egy igencsak több méter magas szikláról kiálló gerendákon kell majd egyensúlyozgatniuk. Itt feladás vagy akár feladások is előfordulhatnak, ami/amik tovább csavarhatják az eseményeket.

2018.11.03. 07:30:37

@Sanda.Ipse: ma nem lesz, majd hétfőn, nem?

Sanda.Ipse 2018.11.03. 07:39:25

@BirikszKrokiksz:
Igaz! Köszi.
Addig izgulhatunk miért sírdogált megint Tisztaszívű.

2018.11.03. 07:43:09

@Sanda.Ipse: engem spec az izgat most a legkevésbé, perpil a hóttak reakcióira vagyok kihegyezve xd

Sanda.Ipse 2018.11.03. 07:58:55

@BirikszKrokiksz:
A sok Beni-rajongó meg sem említette, hogy kedvencük úgy távozott, ahogy jelen volt. Észrevétlenül.
Kíváncsi vagyok, székely asszony mondja-e majd neki, hogy "te Fííreg"

2018.11.03. 08:05:01

@Sanda.Ipse: sztem beni a héten most több rajongót vesztett. a tegnapit vissza kell még néznem, mert áttekerve néztem az adást, csak a törzsitanácsot stoppoltam.
gyorsba' pótolom is, mielőtt kijön az új poszt, h majd tudjak érdemben kommancskodni :)

doktor faktor 2018.11.03. 08:06:18

Nekem nem ugy tunt, hogy Tomi az arulas miatt sirdogalt szegeny, hanem ugy, hogy szimplan nem birta ar a feszkot. Ez a szegeny nagyon jo abban, hogy arra hallgasson a nagy emberismeretere, akire nem kene, cserebe megkosse magat azzal szemben, aki egy kevesbe szep, de realis valosagot vazol fel neki, lasd, teljesen elzarkozott Szandratol, mikor az probalta nekiagyarazni, hogy Fanni rakott ra. Egyszeruen meg sem hallotta. Most szerintem fokozottan ez lesz. Szandra elmondja, hogy volt, Robi es Fanni tagadjak, nekik akar hinni es Szandra lesz a kozellenseg. Remelem, Fanni nem segghulye es nyit fele.

2018.11.03. 08:07:36

@ewita: tippre a holtak szigetire ÉS a végső megmérettetésre gondolhat.
(meg elődöntőre, ahol kiderül, h ki lesz a final two)

doktor faktor 2018.11.03. 08:09:50

Ja, es akik Gabor-Vera kinyirdat varnak: valaki korabban belinkelte Vera fb-jat, ahol latvanyosan puszipajtsok voltak. Kivancsi vagyok, hogy a jatekosok kozti olyan-amilyen viszonyok kibirjak-e a musor visszanezeset, mert teljes lojalitast egy par kozott sem lathattunk, meg a legstabilabbnak tuno David-Gabor szovetseg is lelkesen elmelkedett azon, hogy a jatek mely pontjan fogja bealdozni a masikat, ami persze oke, es sztem pont ok egy nagyon jol prosperalo paros voltak, kerdes, hogy tul lehet-e lepni ezen kesobb.

doktor faktor 2018.11.03. 08:13:57

@Sanda.Ipse: En Beni rajongo voltam, vagyis vagyok is, az lejott, hogy tevedtem, mikor azt hittem, hogy nala ez valamire felepitett taktika, de igy meg egy jo arcot latok, aki hitelesen kepviselte magt, idejott, nyaralt, most hazamegy es lesz mit meseljen sorozes kozben. Egeszsegere!

2018.11.03. 08:15:53

@doktor faktor: gábor mindenből ki tudja dumálni magát, többek közt emiatt is vagyok kíváncsi, h vajon mit fog alkotni a parkolópályás kispados szigeten

csillagporszem 2018.11.03. 08:18:02

@FalcaoTheGodOfFutsal: lájk, egyetértek mindennel amit leírtál :D

@Sanda.Ipse: Beni? Remélem nem őt hívják meg a kiveszélőbe, mert ha ott is csak annyit fog mondani sixx-nek hogy nyaralni voltam akkor sok érdemi infohoz nem jutunk :D Én nem várok nagy feszkót a holtaknál. Dávid esetében se volt semmi, szerintem Gábornál sem lesz nagy durranás.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 08:21:49

@doktor faktor:
Számomra nem derült ki, hogy jó arc, igaz az ellenkezője sem. Ha neki a nyaralás büdösen punnyadást jelent egy fa tövében, a nap 24 órájában, akkor egészségére! Én sajnálom, hogy elvette a helyet valakitől, aki esetleg még szórakoztatott is volna.

doktor faktor 2018.11.03. 08:24:59

@Sanda.Ipse: Jo, de ez megint a kasztinghoz visz vissza. O jelentkezett, bevalogatta valaki, valamilyen koncepcio alapjan, hulye lett volna nem elmenni. Kellenek toltelekkarakterek is, meg a kiesettekrol nem is tudhatjuk, mi lett volna beloluk a vegere, lasd Emese, vagy Fanni, akik azert csak beszalltak a jatekba egyeniben. A tiobbiekbol nem lathattuk, mi lett volna.

2018.11.03. 08:40:55

"én maJmomra hajtják a vizet"
gáborrrrr bazzzz <3

csillagporszem 2018.11.03. 08:44:48

@doktor faktor: Szerintem kibírják a viszonoyk a visszanézés után is, itt max Tomi lesz az aki nagyot koppan és lehet többet nem áll szóba senkivel :) A többiek azért nagyjából felfogták, hogy ez a játék a taktikáról szól és a kavarásról, Tomi az aki megdöbbent sokszor hogy az emberek nem mindig őszinték a játékban.
Nézegettem az instájukat, csak a Tomié privát :D Gábor mindenkit bejelölgetett, mindenkihez ír valamit, szerintem senki nem utálja a játékostársak közül. Robinak nincs sok bejegyzése, de érdemes ránézni, ott is lejön hogy vicces srác :D Sajnálom ezt a szerencsétlen Tomit, nagyon hülyén érezheti most magát miközben nézi a műsort :D Bár lehet megnyerte és akkor tesz az egészre magasról :D

Berborosz 2018.11.03. 09:57:56

@BirikszKrokiksz: Szia Kroki! Örülök, hogy feltámadtál, nem vártál húsvétig.
Igen, most a holtak szigetén várható nagy harc. Tattikázni nem lehet, és még sokaknak kell kiesni.
(Bár lehet, hogy az utolsó pillanatig ott tartják őket, addig se kell a szállodájukat fizetni.)

Chuck Νorris 2018.11.03. 10:12:03

@Costanza: attól még hogy egyenes meg fair akart lenni, taktikailag egy teljesen ostoba lépés volt hogy ugy probáltak szövetséget kötni hogy közben raknak egy szavit a szövetségesre, és ráadásul ezt a szemébe is mondják :)
kár hogy Tomi "megneszelte" hogy nem rá raknak és bevédte Robit, megérdemelték volna hogy beszopják a dolgot.
mind2 teljesen érdemtelenül van a a finálé közelében, Robi 1x már kiesett, Fanni meg csak emesének köszönheti (meg a szerkesztöi belenyulásoknak) hogy még játékba van.

Lynette21 2018.11.03. 10:24:19

Rtlmost-on mar van 5. kibeszelo, Emesevel es Benivel.

Costanza 2018.11.03. 10:24:35

@Chuck Νorris: hat akiknek az igazsag a vesszoparipajuk, azok igy mindent arcba mondva csinalnak gondolom

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.03. 10:52:01

@BirikszKrokiksz:

A fíreg nem fog alkotni semmit a hótaknál, mert meghól, elvonul a sziget végébe és durcizik mikor leoltja Vera a terminátor :)
Remélem olyan feladatot kap csak ő a hótaknál hogy építsen tornyot golyókból, többi meg kockából :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.03. 10:54:16

@Chuck Νorris:
Inkább Fanni baba testét nézegetem még pár napig, mint Alexsándor Auswitzből menekült csontkollekcióját.

Berborosz 2018.11.03. 11:06:10

@Lynette21: Érdekes volt, de...
- Emesétől kérdezik, mit csinált volna másképp, de nem hagyják, hogy elmondja. Többször is belekezd, de mindig közbeszólnak legalább ketten.
- Sixx kimondja, hogy Robi jelenléte igazságtalan.
- Gábor (és Dávid) nem gonoszok, csak élnek a jéték adta lehetőségekkel. Főleg Gábor a jani. Kutyafüle!

bElannaTorres 2018.11.03. 11:15:26

@Berborosz: nekem oké, hogy játszottak, csak szerintem nem jól. Dávidot a szerkik kedvencét háromszor kellett megmenteni kívülről, zseniálisnak találták a leveles húzást is, pedig itt mindenki tudta, hogy mire lesz jó.
Figyeljétek meg visszahozzák a holtakról is, sótlan, nem játszott jól, ráadásul az alkata miatt is veszélyben volt a mostani csapatban.
Még meg is nyeri

Lynette21 2018.11.03. 11:20:27

@Berborosz: Nekem olyan erzesem volt, hogy azert nem hagytak Emeset beszelni, mert attol felt RK hogy elmond valamit a vegerol. Amugy pedig nagyon ertelmesen beszelt Emese sok jot mondott, latszik, hogy egy erett szemelyuseg, aki jol fogta fel a jatekot.
Arra azert kivancsi lennek, hogy mit ertett azon RK hogy Gabort kifejezetten treniroztak erre a szerepre, nekem legalabbis igy jott le az amit mondott.

Berborosz 2018.11.03. 11:28:04

@bElannaTorres: @Lynette21: Biztos fáj a retek retkes szíve, hogy a két csodalény közül csak egyet lehet visszahozni a holtaktól. Kíváncsi vagyok, melyiket választják. A kibeszélő alapján Gáborra gondolok.
Hangosan mosolyognék, ha Vera valahogy keresztbe tenne nekik.

MegaTron963 2018.11.03. 11:29:41

Amit ezen a törzsi tanácson az amulett átadásával kapcsolatban Tamás előadott...szerintem egész műsorban összesen nem volt ennyi értelmes mondata, nem egyben...ebből is látszik mennyire saját gondolat.

Az hogy az eredeti 6-4 felállásból lett 1-4...hihető ismét :)

Mindenki elmondta, hogy ha szimpátiaszavazás akkor Gábort vinni kell tovább, teljesen mindegy mennyire nem tetszik...erre így Tamás kiejtette...az ellen aki őt akarta kitenni :)

Már nem emlékszem melyik dicsekedett, hogy több ezer jelentkezőből választották ki őket...milyen lehetett a többi? :O

Amúgy minek válogatni ha minden megvan írva - kivéve mondjuk ilyen Dávid vs Alexa párbaj kimenetel, mert ott visszanyalt a fagylalt :'(

bElannaTorres 2018.11.03. 11:33:18

@Berborosz: Gábornak örülnék, rendesen tolta a játékot, tetszik, hogy nem egy izomtorony, sok feladat jobban is megy neki, bár ő jönne vissza.
Dávid nekem száraz, oké tényleg nem hülye, de túl sokszor segített neki a véletlen..

bElannaTorres 2018.11.03. 11:35:34

Azokkal a nézőkkel meg nagyon nem kell foglalkozni, akik sírnak, hogy milyen becstelen emberek játszanak, aztán sokszor kiderül róluk, hogy velük még inkább nem stimmel valami. Nem nekik készült, meg azoknak sem akik szerint a túlélés nem ilyen hanem pl. Mint a meztelen túlélők, akkor azt kell nézniük.

Lynette21 2018.11.03. 11:37:59

Szegeny Sixx kicsit fel lett kerdezve RK altal, hogy hogy is hivjatok Gabort? Haaaat Fíregnek. :D

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.03. 12:24:13

@bElannaTorres: továbbra is azt mondom, h de pedig dávid jól játszott, faszán mozgatta a szálakat a háttérből

tar 2018.11.03. 12:26:24

@bElannaTorres: "Gábornak örülnék, rendesen tolta a játékot, tetszik, hogy nem egy izomtorony, sok feladat jobban is megy neki, bár ő jönne vissza."

Igen, ha Gábor csak 2 fokkal férfiasabban viselné az őt ért (többnyire: ellen) támadásokat és 1 fokkal kevésbé viselkedne irritálóan (azaz hanyagolná a felesleges és hülye beszólogatást), akkor már majdnem elkezdene hajazni egy igazi játékosra.
De "szorgalomból " így is megérdemel (magyar survivor mércével mérve) egy 4-4,5-öt, amivel viszont kimagasodik a mezőnyből.
Aki még tett valamit:
- Alexandra: jó érzékkel időben leszakadt Dávidékról és elkezdett saját játékot játszani ill. a késtartó párbaj során legyőzte Dávidot (az azért nem kis teljesítmény volt - becsülendő)
- Dávid: bevallottan játszani érkezett és legalább próbálkozott
- Tamás: a legutóbbi idol átadással tett valami olyan váratlant, ami végre megragadt a nézőben
- Fanni: őt igazából nem feltétlenül a saját tettei, sokkal inkább a kinyilazás során felé és Eszter felé irányuló össznépi támadás és annak példaértékű lereagálása és túlélése teszi emlékezetessé. Mondjuk még a nála lévő idol megfelelő felhasználása is eredményes volt, de ott nekem kicsit soknak tűnt a "külső" (szerkesztői) segítség és sugalmazás.

Nagyjából ezeket a pillanatokat és karaktereket idézem fel egyből (különösebb utánagondolás nélkül) az idei magyar Survivorból

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.03. 12:30:12

@bElannaTorres: +1
gábor rendesen felvállalta a rossz zsaru szerepet, játékokban is ügyes volt,
csak a rohadékoskodásait tudnám feledni...(pl nyilazós meg vízhordós játék)
a tegnapi törzsitanácsos viselkedésén már hangosan felröhögtem, ahogy le nem vette a számonkérős tekintetét tomaszról, csórikám azt se tudta hova nézzen inkább másfelé
xD

tar 2018.11.03. 12:32:50

Ja, és Emese is egész ügyesen és jó érzékkel szakadt le Dávidéktól csak sajna nem olyan sikeresen (köszönhetően az Eszteréhez hasonló totál igazságtalan és minden eddigi Survivor szégyenét jelentő külső eszközökkel történő eltávolításának), mint Alexandra.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:35:05

A Kibeszélőben R.Kristóf Beninek: az egyesülés után "megmondták neked, hogy ne nyerj, mert ha nyersz veszélyes leszel és kihívtad magad ellen a sorsot és másodszor is nyertél..."
Megmondták? KIK??? Mi volt ez? Egy elszólás, hogy mégiscsak irányítják a játékosokat? Hmm...

tar 2018.11.03. 12:38:56

Úgyhogy Emese mellé még berakom Esztert is, mint emlékezetes (és nem elfelejtendő) áldozatát a gátlástalan külső belenyúlkálásoknak.

Lynette21 2018.11.03. 12:42:15

@Sanda.Ipse: Neeem. A tobbi jatekos mondta ezt Beninek egyszer valamelyik jatek elott utan vagy torzsitanacson Bence kerdesere valaszolva. Hogy jobb ha tobb vedettsegi jatekot nem nyer, mert celkerezt lesz rajta. Talan meg Vera mondta, mar nem emlekszem pontosan.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:45:00

A mai napig nem értem, miért volt olyan fontos Tamásnak megmenteni Robit. Én bírom az infantilis beszólásait, de azért ne felejtsük el, hogy egy már kicetlizett játékosról van szó, akinek közben volt módja szállodában pihengetni, jókat enni és nem lenne igazán jó üzenete, ha a döntőbe kerülne.

Lynette21 2018.11.03. 12:46:32

@tar: RK a kibeszeloben ezt elmondja, hogy ez hogy es miert is volt. Hirtelen halalnak hivta. Es hogy eleve iden tobben kerulte be az egyesulesbe 11-en, nem 9-en, ezert colt szukseg ezekre a jatekokra. Ettol fuggetlenul meg erezhetjuk igazsagtalannak, de ez van. Mindenesetre ez a ket hulye jatek a nyilazos es a vizontogetos, kihozta az emberek igazi szemelyiseget, es ekkor fordultak nyiltan egymas ellen. Es erdekes, hogy RK pont a hulye koteles jatekot hozta meg fel, hogy milyen jo volt. Mert pont ez a harom jatek volt a legigazsagtalanabb, bar az o szemponjukat is ertem, vegre volt konfliktus.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:51:31

Attól függetlenül én még mindig lány döntőt szeretnék. Végre nyerjen egy játékot nőnemű!

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:53:42

@Lynette21:
A köteles játék főleg idétlen volt. Nem véletlen, hogy ketten is lesérültek, az meg nem lehet cél és szempont.

Sanda.Ipse 2018.11.03. 12:55:08

@Lynette21:
Tudom miért volt és én egyike vagyok, aki örült Robi visszatértének mert vitt egy kis humormorzsát a játékba. Attól függetlenül nem tartanám igazságosnak, ha a döntőbe kerülne.

Lynette21 2018.11.03. 12:55:38

@Sanda.Ipse: Nagyon helyes! Nyerjen lany! Itt legalabb nem a kozonseg dont, ahol jol tudjuk, hogy inkabb lanyok szavaznak.

csillagporszem 2018.11.03. 12:58:10

@tar: Jó érzékkel szakadt le Emese? Szerintem elcseszte. Amikor megkapta az esélyt, hogy választhat 2 játékos közül akkor elkezdett onnantól kombinálgatni, hogy akkor majd Fannival szövetségben lehetne és akkor majd kilehetne rakni akit ő szeretne... blabla. Ha nem kezdi el túlgondolni akkor szerintem még most is bent lehetne. A többieknek valószínűleg nem lett volna célpont mert a játékokban sem volt túl jó és a döntőben sem lett volna olyan veszélyes mert annyira nem volt népszerű játékos. Túl korán lépett, várnia kellett volna még, mert nem igazán volt ő veszélyben. A végeredménye meg az lett, hogy miatta hullottak ki szépen a Gagambások, mert a másik törzs extagjai még mindig jobban összetartottak :) És akkor még mindig ott tart a nő a műsor megnézése után is, hogy nem lehet megbízni senkiben és ez milyen már.

tar 2018.11.03. 12:58:27

@Lynette21: "Ettol fuggetlenul meg erezhetjuk igazsagtalannak, de ez van. Mindenesetre ez a ket hulye jatek a nyilazos es a vizontogetos, "

Ha jutalomért ment volna 1 szavam sem lenne. A problémám vele az volt, hogy a játékból való távozás volt a tétje egy játéknak ( és külső tényezők (néha 2 ember) dönthetett egy játékos távozásáról, anélkül, hogy neki bármi beleszólása lehetett volna - pl.Dávid és Gábor vs. Emese), ez pedig nem véletlenül helyileg a törzsi tanácson és a többség szavazatán múlik.

karoton 2018.11.03. 13:01:28

@tar: Teljesen egyetértek a listával és indokokkal, csak pár kiegészítés :)
Ez említett két "kiszerkesztett" lány valóban a magyar survivor szégyene. Emese lülönösen jól nyomta.
Szerintem Nóri is helyet érdemelne a listán, bár az egyesülés után azonnal kivágták, addig ő is "játszotta" a játékot.
Vera már nehezebb ügy, az egész játék irányát befolyásoló döntést anno ő hozta, amikor megszervezte Alexa megmentését és így Dávid elvesztette legfőbb támaszát, viszont már ott is kihátrált az utolsó pillanatban, azóta meg idegi alapon nyomja :)

karoton 2018.11.03. 13:05:32

@Lynette21: Mondjuk inkább úgy, hogy RK ezt hazudta... Azért kellett mert sokan voltak, persze, múltkor meg azért "kellett" visszahozni Robit mert nélküle kevesebben lettek volna, aztán hirtelen mégis rájöttek, hogy sok az ember, aha... :)

Lynette21 2018.11.03. 13:08:47

@karoton: Na ja, neki ezt kellett mondania... Amugy ebben a reszben lattam eloszor rajtuk azt, hogy nehezukre esik hogy tobbet nem arulhatnak el. Azt hiszem erre is tett RK. megjegyzest, hogy majd meglatjuk hogyan alakul a vegjatek.

karoton 2018.11.03. 13:09:30

@csillagporszem: Ha később lép egyszerűen nem lett volna elég potenciális szövetségese, a Dávid-Gábor-Alexa-Beni négyes túl stabilnak tűnt akkor, így is csak a párbajon múlott a bennmaradása. Az időzítés szerintem tökéletes volt, meglett a 4-3 nekik, sőt már Alexa is átállóban volr, csak jött az rtl újabb belenyúlása...

csillagporszem 2018.11.03. 13:13:56

@karoton: Én addig hittem el bármit is RK-nak míg nem használta egy mondatban a “Tamás” és “rájött” szavakat :D
Simán csinálhatta volna Emese úgy mint Szandi, hogy így a végefele áll át Fanniékhoz, de Emesén látszik ő olyan ember aki inkább irányítani akar és nem sodródni.

karoton 2018.11.03. 13:24:35

@csillagporszem: Miért neked nem volt hiteles Tamás tegnapi döntése, szerintem teljesen valószerű volt :))
Pont azért nem tehette Emese amit Szandi, mert ahogy te is írod ő irányító típus, és ezt Dávidék is pontosan tudták. A sodródó Szandival ráértek leszámolni - gondolták ők - Emese viszont korábban számíthatott tőlük egy selyemzsinórra :) Két erős és alapvetően rivális karakter kényszerszövetsége eleve magában hordozta a felbomlás csíráit, csak a megfelelő alkalomra vártak mindketten.

Perah 2018.11.03. 13:31:24

@csillagporszem: Szerintem is hülyén csinálta Emese a "leválást", szóval inkább tükör-effektus, amikor arról beszél, hogy senkiben sem lehet megbízni, mert benne sem. Akkor még pont, hogy meg kellett volna beszélnie a szövetségeseivel, hogy kit tartson bent, és ha inkább Fannit küldi a Hóttak Szigetére, akkor talán még most is bent lehetne...

@FalcaoTheGodOfFutsal: Jó, hogy írtad, mert azon én is meglepődtem, hogy egyrészt Fanni csak úgy bedobta Robinak, hogy "de hát Tominál van az amulett", másrészt pedig, hogy Robi azonnal rákontrázott, hogy "tudom". Na, de honnan tudta meg? Azt nem láttuk, hogy megmondta volna neki valaki, de lehet, hogy csak nem vágták bele, hogy ők hárman ezt megbeszélték (R, T, F).

Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy kik kerülnek be a döntőbe, de így hogy 3 ex-Agilás maradt, ha csak nem nyúlnak bele valahogy a szerkik, simán kirakhatják Alexát. Ráadásul ő a feladatokban is elég jó, szóval potenciális veszélyt is jelent a kevésbé ügyes Robira és Fannira. Mondjuk, Tomi is elég veszélyes, hogy ennyire naiv és megvezethető.

A Holtak Szigetéről többeknek is esélyük van visszakerülni. Ha kitartást és erőt igénylő feladat lesz, az alapján kicsit többeknek, mint ha logikai feladat lesz. Ott Vera és Jeremy szerintem simán elvérezne :). Meglátjuk, kíváncsian várom a fejleményeket.

csillagporszem 2018.11.03. 13:38:39

@karoton: akkor csak rosszul csinálta Emese. Mielőtt irányítgatni akart előtte szövetségeseket kellett volna szereznie... Nem szúrta ő Dávidék szemét amíg el nem kezdett ugrálni.

@Perah: Egyetértek. Emese ugyanezt tette volna Dávidékkal és mégis nagyon háborog. Szerintem az fáj neki hogy megelőzték a srácok. Nem jön rá, hogy ő cseszte el azzal, hogy túl hamar kezdett el gondolkodni más szövetségesekben, miközben az exgagambások ott voltak stabilan egymásnak.

karoton 2018.11.03. 13:46:47

@csillagporszem: "akkor csak rosszul csinálta Emese. Mielőtt irányítgatni akart előtte szövetségeseket kellett volna szereznie... Nem szúrta ő Dávidék szemét amíg el nem kezdett ugrálni."

Ezt most komolyan nem értem... Milyen "kellett volna" ? Szerzett. A 3 agilást, velük kihozott egy 4-4-et a kiszavazáson, a párbajt megnyerve Beni ki, maradt Dávid-Gábor-Alexa vs 3 agilás+ő. A vízhordáson már Alexa is világossá tette, hogy átállna hozzájuk, az 5-2, aki Dávid-Gábor közül nem szerez védettséget, ment volna haza. Egy dologgal nem számolhatott, hogy az rtl kiejti őt egy hirtelenhalálon. Tényleg nem látom be, hogy mit csinált rosszul itt szövetségszervezés terén Emese...

Nevem senki. 2018.11.03. 14:09:28

@Sanda.Ipse: 23:19-nél Egy fél mondatban megemlékeztem kedvencemről Beniről így halottak napján aktuális is volt. :)

csillagporszem 2018.11.03. 14:20:54

@karoton: szerzett szövetségeseket? Akkor inkább fogalmazzunk úgy Fanni behúzta a szövetségébe, de oké, szerzett. Feláldozni a biztos szövetségeseidet túl korán? Szervezkedni túl korán ha egyébként nem vagy bajban? Túl hosszútávra gondolkodott ő túl hamar. Mivel mindenki tartott Dávidtól, simán később is kirakható lett volna, bárki benne lett volna Gáboron kívül.
Nekem az a bajom, hogy totál nem önazonos a nő. Vallja be hogy oké szétakarta verni a Gagambát, megakart szabadulni Dávidéktól, de miért fáj az neki hogy erre Dávidék rájöttek és úgy döntöttek jobb lesz nélküle? Miért mondogatja állandóan hogy senkiben sem lehet megbízni, amikor benne sem lehetett? Csak ettől a mantrájától vagyok totál kiakadva, amúgy szerencséje is lehetett volna persze de a nyilazós feladat után számíthattak volna ilyen hirtelen kiesős párbajra és eszébe juthatott volna, hogy nem jó ha túl sok ellenséget szerez magának. A belenyúlásokat hagyjuk. Ha Fanninak nincs védettségije amivel megmenti Tomit akkor már csak 2 exagilás maradt volna és borul az egész terve Emesének hogyy új szövetséget hoz létre ami fölényben lehet Dávidékkal szemben. Akkor is lehetett volna persze csak akkor máshogy alakul a felállás.

Chuck Νorris 2018.11.03. 14:33:48

na akkor elmesélem énm ios mi volt a legundoritobb huzás az rtl töl.
ugye volt az a szitu amikor 6v4 be voltak Dávidék, és kinyilazták Esztert és Fannit a veszélyzónába.
Emese választhatott eszter ment a hóttakra, Fanni meg kapott egy amulettet amivel nem mehetett a védettségi játékra.
másnap megmondták csak neki hogy ezt az amulettet felhasználhatja a tanácson is, és igy is lett bevédte Tamást és Vera mehetett hóttakra.
nekem teljesen ugy tünt hogy a stáb komoly frászban volt, hogy egy ideig érdektelen lesz a müsor, mert Fanniék sorrol sorra repcsiznek hóttakra, és kitalálták ezt az egész amulettes sztorit a többiek háta mögött.
Szerintem ez egy nagyon gerinctelen huzás volt, hogy a nem mehetsz a védettség játékra amulettböl, másnapra már védettségi amulett lett, ráadásul mint már emlitettem a többi játékos tudta nélkül.
nevetséges az egész, fülöp szigeteki Éjjel Nappal Bayani

Grassest 2018.11.03. 14:50:58

rtl.hu/rtlklub/survivor/hogyvolt-a-survivor-osszes-kulisszatitkara-feny-derult

elindul valakinél ez a trágya? Napok óta próbálom de sose indul el.

bElannaTorres 2018.11.03. 15:07:37

@Chuck Νorris: a belenyúlásosdi nagyon elrontotta. Viszont alexandra és emese át akart állni ezt addig akarták amíg lehetett. Fanni kapott egy amuletett miért nem őt szavazták ki? Nem őt védte. Folytathatták volna a lilák kirakása című tervüket, mégsem tették

Lynette21 2018.11.03. 15:32:37

@mentolos lecsó: Nem. Szandi tegnap kettot szavazhatott Robira.

tar 2018.11.03. 15:49:27

@csillagporszem: "szerzett szövetségeseket? Akkor inkább fogalmazzunk úgy Fanni behúzta a szövetségébe, de oké, szerzett. Feláldozni a biztos szövetségeseidet túl korán? Szervezkedni túl korán ha egyébként nem vagy bajban? Túl hosszútávra gondolkodott ő túl hamar. Mivel mindenki tartott Dávidtól, simán később is kirakható lett volna, bárki benne lett volna Gáboron kívül."
Abszolút egyetértek karotonnal, sőt sztem Emese hozta volna az egyetlen külföldi survivorhoz méltó húzást - az elkerülhetetlenül szükséges szövetség váltást a megfelelő időben, értsd:
Miután kiszavazták az összes Ailást, a Gagambásoknak egymást kellett volna kiszavazniuk és Emese elégé az utolsók között állt a szövetségben, így valszeg az elsők között távozott volna . Ezt a helyzetet nem várta be bárgyún, mint birka a vágóhídon, hanem aktívan tett ellene előre, hosszú távon gondolkodva és kihozott egy 4:3 esetleg (5:2 ) győztes szitut.
Sztem le a kalappal ezért a kiváló ötletért és magvalósításért.

"Nekem az a bajom, hogy totál nem önazonos a nő. Vallja be hogy oké szétakarta verni a Gagambát, megakart szabadulni Dávidéktól, de miért fáj az neki hogy erre Dávidék rájöttek és úgy döntöttek jobb lesz nélküle? Miért mondogatja állandóan hogy senkiben sem lehet megbízni, amikor benne sem lehetett? Csak ettől a mantrájától vagyok totál kiakadva"
Ezzel egyetértek - sztem is baromság részéről. Dávidék részéről ugyanolyan logikus ötlet volt az ő kibaszarintása, mint részéről az övék. Ami jogosan fájhat neki, az az RTL belenyúlása egy amúgy nagyszerűen alakuló taktikába, ami az évad nagy dobása lehetett volna. De persze muszáj volt kívülről belenyúlni, nem lehet hagyni a játékosok csak úgy össze-vissza játszanak és taktikázzanak - azt mindenáron irányítani kell :/

tar 2018.11.03. 16:02:05

@karoton: "Vera már nehezebb ügy, az egész játék irányát befolyásoló döntést anno ő hozta, amikor megszervezte Alexa megmentését és így Dávid elvesztette legfőbb támaszát, viszont már ott is kihátrált az utolsó pillanatban, azóta meg idegi alapon nyomja :)"

Verát nem véletlen hagytam ki - őszintén az egyik "legantisurvivorabb" karakternek tartom, aki a játék és a viselkedése alapján se nem okos, se nem szórakoztató, ellenben (ismét: az eddigi viselkedés és monológok alapján - lehet, hogy a való életben nem, de ennek itt a játékban semmi jelentősége) végtelenül primitíven viselkedik, végtelenül primitíven gondolkodik, képtelen szépen játszani, képtelen szépen nyerni és képtelen szépen veszíteni, ha valami nem úgy alakul, ahogy szeretné, akkor idegbetegen üvöltözik, hisztizik, kötekedik, okkal-ok nélkül balhézik, hülyeségeket beszél (" a nőket hagyni kell nyerni a fizikákális játékokban, mert az úgy férfias egy játékban"), az idegbeteg kárpálásával terrorizálja az ellenfélt (ld. szerencsétlen Benit), stb.
Egy ilyen mit keres a survivorban? Az egész karakter megalázónak érzem az egész formátumra nézve. Ilyet válogassanak a VV-be vagy az Éden Hotelbe és minden olyan faszságba, ahol a balhén és a primitív konfliktuson van a hangsúly :/

bElannaTorres 2018.11.03. 16:02:53

@tar: kicsit azt érzem nagyon Gábor-Dávidra koncentráltak a szerkik, azt tartották egyedül jónak, ezért őket védték sokáig.
Kár hogy nem hagyták a dolgokat a maguk útján. Gábor is sokáig vihette volna úgy is, de Dávidnak mindenképp kiesett volna, hiszen beérte egy szövetségessel.

tar 2018.11.03. 16:06:40

@bElannaTorres: És elképzelhető, hogy Emesén kívül, látva a Dávid-Gábor tengely felett aratott sikerét, más (most már szürkében maradt) játékosok is felbátorodtak volna és esetleg látványosabb és bátrabb játékot villantottak volna.

tar 2018.11.03. 16:08:52

Mármint maguktól, nem pedig külső szerkesztői segítséggel

doktor faktor 2018.11.03. 16:24:44

@tar: Szerintem kellenek a Verafele jatekosok is, es van helyuk, mega tobbi agyatlannak is (oke, a ket perc alatt feladosokat nem tudom megerteni, minek raktak be). Kell egy dinamika, nem lehet mindenki szuperoptimalis karakter, ami amugy nyilvan nincs is. Szerintem Vera kiraly volt, nezd meg, most is beszelunk rola, raadasul nem is total lefutott, hogy visszakerul-e. Az idei kaszting szerintem fenyevekkel jobb, mint a tavalyi. ( csak meg igy is vannak ertelmezhetetlen dolgol, azt meg senki be n beszeli nekem, hogy _nulla_ szerkesztoi belenyulas van a tortenetbe)

tar 2018.11.03. 16:27:37

@doktor faktor: :sóhaj: lehet, de én tényleg nem érzem azt, hogy Vera kihagyásával bármit is (ami nem bulvár-balhé szagú) veszítettünk volna

Lynette21 2018.11.03. 16:32:35

@doktor faktor: Eszti vegulis szep volt, de azert az elejetol lehetett latni hogy o fel fogja adni. Kitty karaktere viszont szamomra rejtely. Nyilvan van belenyulas, meg szerkesztes, de azt RK nem fogja elmondani. Ezen nem csodalkozok. Azon viszont igen, hogy a jatekosoktol sem jon soha semmi ilyesmi info, sem itt sem a VV-kben. Mert ertem en hogy a szerzodesuk valoszinuleg tiltja, na de hogyhogy sohasem szoljak el magukat?!

Nevem senki. 2018.11.03. 16:45:49

@Lynette21: Mivel a kibeszélőket sosem élőben nézzük, ezért ha el is szólják magukat akkor újraveszik.

csillagporszem 2018.11.03. 17:07:17

@tar: Lehet igazatok van, sajna nem vagyok objektív Emesével, mert már akkor sem kedveltem mikor először megláttam :) Lehet neki volt igaza hogy lépni kell és úgyse derül már ki soha hogy alakult volna ha nem teszi meg.

csillagporszem 2018.11.03. 17:12:33

@bElannaTorres: azért nem rakták ki Fannit mert nem tudták hogy amulettje van amivel bevédi Tomit. Ha tudják akkor nem pazarolják Tomira a szavazatokat és Fanni mehetett volna a holtakhoz.

Sir Gombóc 2018.11.03. 17:23:12

@tar: azért mint a kibeszélőben említették ez állítólag nem példa nélküli. Főleg, ha a skandináv csónakos dolgot nézzük, ami, ha igaz, még durvább.

tar 2018.11.03. 17:31:32

@Sir Gombóc: " azért mint a kibeszélőben említették ez állítólag nem példa nélküli. "
Én csak arra a 37 amerikai évadra alapoztam, amit eddig láttam - lehet, hogy tévedek, de egyetlen ilyen jellegű esetre sem emlékszem.

bElannaTorres 2018.11.03. 17:36:27

@csillagporszem: dávid tudott az amulettről, amúgy meg kirakhatták volna akkor Robit is. Dávid csillanthatott volna egyet, de ő is félt, hogy akkor most az RTL akarata szerint sárga kell menjen , mindenképp rossz volt az egész így.
Össze vissza benyúlkálások mellett azt is csodálom hogy Szandi volt olyan bátor és oldalt váltott, plusz gábor is kezdett vállalhatatlan lenni

Sir Gombóc 2018.11.03. 17:36:33

@Lynette21: Kitti karaktere annyira rejtély, hogy ha észrevetted a kiesése óta semmit nem hallottunk felőle, sem az extrában, sem a kibeszélőben nem volt...

Sir Gombóc 2018.11.03. 17:38:52

@tar: viszont nem csak amerikai van és az amúgy nem is az eredeti verzió.

csillagporszem 2018.11.03. 17:59:49

@bElannaTorres: tényleg, Dávidnak elmondta. Jó ez így, így alakult és Robit sajnáltam volna ha kiesik megint olyan hamar :)

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.03. 18:00:45

@Sir Gombóc: és valahol kurvanagy probléma, h ennyire elrugaszkodott a magyar verzió a külfölditől.
kezdve onnan, h a holtak nem vesznek részt nézőként a törzsi tanácson.

karoton 2018.11.03. 18:24:42

@csillagporszem: tar mindkét felvetésedre írt válasza egyben az én véleményem is :)
Emese húzása és időzítése szerintem jó volt, a hőbörgését én sem értem, de Dávid is akkor került előszőr látható idegállapotba, így szerintem ott valami komoly személyes konfliktus is lehetett, amiből nem biztos, hogy mindent láttunk.

karoton 2018.11.03. 18:28:15

@tar: Egyetértek. A szomorú az, hogy nem csak a magyar Survivort alázza meg, hanem saját magát is...

karoton 2018.11.03. 18:40:50

@Chuck Νorris: igen az is ronda belenyúlás volt. Csak éppen azt már megelőzte a nyilazás, ami egyáltalán megteremtette a helyzetet amibe Fanny került.
Nekem ez a két hirtelenhalál egyben gyomorforgató, ahogy már írtuk köze nincs a Survivor alapfilozófiájához. De a fő sunyiság a 2 ember veszélybe kerülhet-féle korlátlan manipulációs lehetőség. Mivel nem mondják meg előre mi lesz az, nehéz elhinni, hogy nem aszerint alakítják a következményeket, ahogy a műsor szerint jónak látják. Ha mondjuk Dávidot nyilazzák ki és egy agilás nyer akkor is egyszemély döntés lett volna? Ha nem Dávid kerül a másodiknál veszélybe akkor is egy fizikai párbaj lett volna? Fanny medálkapása már csak hab volt a tortán.
Ezzel az erővel lehetne olyan védettségi kihívásokat csinálni, hogy majd utólag mondják meg, hogy hányadik helyezett szerez védettséget, mert miért ne... :)
süti beállítások módosítása