Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A legbátrabb páros 1x04 - Valkűrök

2018. november 02. 11:00 - BBrigusz

Back to the game, az adás elején Tilla egy gyors félperces összefoglalóban elhogyvoltozza a múlt heti eseményeket, így legalább valamelyest én is visszarázódom ehhez az illusztris társasághoz lelkiekben. Palácsikék romi reggeliznek, Tenya csaja pedig próbálja felvilágosítani szíve kuglófjának legédesebb mazsoláját arról, hogy a cimbijeik nagyobb lendülettel áldozták volna be őket párbajra, mint ahogy a csigajelmezes hatévesek lefutják a mátészalkai vonatot. Mindenki gyűjti a spirituszt az aktuális nap feladathoz, Ápdét Norbi a legtöbb energyt ezúttal is egy szál kolbászban és harminc deka szalámiban találja meg.
1.jpg

Csapatos feladattal indítunk, amit Palácsikék Kertész Gézáékkal , Ápdéték pedig Tenyáékkal hajtanak végre. Egy vízbe zuhant buszból kell hordágyon egy 80 kilós sofőrt kiszabadítani, merem remélni, hogy csak egy báburól beszélnek Majkáék, vagy max arról a köpcös őszülő fazonról, aki tizenegy éves koromban a szakadó esőben az orrom előtt csapta be a miskolci 101B-s járat ajtaját, miután a Micimackós rajzmappámmal a fejemen sprinteltem egy hatalmasat ,hogy elérjem. A challenget végrehajtani biztos izgi, nézni kevésbé, nem is igazán történik semmi említésre méltó. Végezetül a Fitneszék-Tenyáék alakulat nyer, Németh Kristóf el is kezdi a tőle megszokott klisé-cunamit zúdítani a többiek nyakába a csapatszellemről, majd suttyomban lenyilatkozza, hogy reméli soha többé nem kell a fiatalokkal társulniuk, és valószínűleg közös szalcsipörgetést sem fognak tartani hangulatos nyári estéken.

2.jpg

3.jpg

Tenya és a nője között elhangzik egy beszélgetés, amit nem igazán szeretnék ecsetelni, hisz magáért beszél.


- Figyelj, nézek ki most itt az ablakon, látom Máltát meg a tengerpartot és rájöttem valamire. Tudod mik vagyunk mi? Valkűrök. Tudod mik a valkűrök egyébként?
- Valami filmből vetted biztos.
- Nem film, nem, ezek mitológiai alakok, ők fűzik a háború hálóját. Mi most valkűrök vagyunk drágám. Nagyon keménynek kell lennünk. Ne foglalkozz ilyenekkel, hogy köröm, meg ilyen halandó, esendő dolgok, félistenek leszünk holnap kicsim. Mint harcos valkűrök, ha úgy tetszik te egy amazon, azok is mitológiai alakok, én meg egy kentaur, eggyé olvadva a lovammal, te pedig amazonként harcolva a női nemért, a nőiességért szállunk szembe most három másik figurával, három másik harcos társunkkal.

Gondolom a fenti igehirdetés után a szerkiknek is el kellett szívniuk egy cigit, mert roppant hirtelen ugrunk az esti játékra, ahol az Ördög Nóra legutóbbi gyerekes műsorából lopott memóriatábla kerül elő a költséghatékonyság jegyében. Tenya indokolatlanul dalra fakad, eközben a többiek feje olyan őszintén zaklatott, hogy by far ez az adás fénypontja. A játék lényege, hogy ha a páros egyik tagja hibázik, a másikba vezetnek egy kis áramot. Tenya csajának valószínűleg sosem volt memóriakártyája és/vagy barátja, mert teljesen elképesztő módon áll neki a feladatnak, a többiek intelligens módon hangosan kiröhögik, Tenya kiakad. Az erődben robban a bomba, kedvenc valkűrünk a gondosan dédelgetett egóján esett csorbát siratja, mivel kapja az ívet erősen az előadói képességei miatt, ami persze szerinte kifogástalan, a csaja meg okos. Ha ha. Dráma, könnyek, béke, csak a szokásos forgatókönyv.

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Másnap reggel a békemonológok hevében a kentaur és Kertész Géza még egymásnak feszül, de több időt, és karaktert én már nem fecsérelnék a műbalhé boncolgatására. Égő autóval vízbe csapódás, majd kiszabadulás a következő feladat, amit a lányoknak kell végrehajtaniuk. Amit nem értek, hogy Rékának még bekenik tűzálló folyadékkal a fejét, Tenya nőjének, és a többieknek már nem, de lehet, hogy neki másféle biztosítást kötött Szilágyi János. Németh Kristóf ezúttal is eléri, hogy legszívesebben közelebbről mutatnám be a fejszerkezetét egy péklapátnak, de gondolom vannak nők, akiknek ez imponál, én meg egy érzéketlen tuskó vagyok alapjáraton. Csendes Gyilkos Palácsik Lilla szerintem áldásként éli meg a lángoló kocsit, addig sem kell hitvese konstans csacsogását hallgatnia. Ki is maxolja a lehetőséget, dupla annyi időt tölt a víz alatt, mint a többiek. Réka, Tenyanője, Csendes Gyilkos, Kertészné a sorrend, így utóbbiak tuti párbajoznak, védettség nincs.

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Az öregek csöppet sem meglepő módon Palácsikékat szavazzák meg ellenfélnek, én meg őszintén remélem, hogy Kristóf takarodik haza Mágenheim Julcsihoz. Egy logikai feladat a párbaj első része, háromszög alapú gúlát kell építeni, Kristófék nyernek. A második feladat célbadobás, amihez Kertészék három plusz lövési lehetőséget kapnak, de saaaaaaajnos így is kiesnek. A Közhelykirály persze most is szárnyal, ki nem hagyná a lehetőséget. Jövő héten döntő, már indulok is, hűtöm be a pezsit.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gia 2018.11.02. 16:16:39

Kristóféknak szívásgombóc lett a vacsi.De meg is érdemelték. :-D

Sanda.Ipse 2018.11.03. 07:34:29

Az összefoglaló jobb, mint a műsor. Ezzel mindent elmondtam róla.
Jó, ha egy antipatikus, öntelt, hatalmas egójú figura plére csúszik egy játékban. Ez történt most. Apró örömök az életben.

Falatkányi 2018.11.03. 13:47:49

azt észre vettétek, hogy Rubint Réka két különböző autóban is ül?

slara 2018.11.03. 21:14:09

Pörfict összefoglalás!:)

Falatkányi 2018.11.03. 22:21:14

@Sanda.Ipse: mondanám hogy nézd vissza, de nem akarok neked rosszat :) különböző a kocsi, de még a szemüveg is amit ráadtak

Borz_alom 2018.11.05. 13:12:23

Köszönöm az összefoglalót, szuper lett :)
És azt is köszönöm, hogy nekem elég csak olvasni, nézni nem kell :)

BBrigusz 2018.11.05. 14:44:10

@Falatkányi: wow, micsoda észrevétel, nem is figyeltem.

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, igyekszem várat építeni tudjukmiből...

etikette 2018.11.05. 17:49:37

Kristofnak a nagymonologja mikor a csaja kimaszott a vizbol:dejovagy u dejovagy annyirajovagy hu deszeretlek nagyon szeretlek - mindezt permanens egy hangszinen- esk aranymalnat erdemelne...

úgymond olvasó mmkk 2018.11.06. 21:08:22

sírva fakadok, ha Pintér Lovasszínház Tiborék nyernek

úgymond olvasó mmkk 2018.11.06. 21:09:48

@etikette: mintha még mindig a Barátok Köztben veszekedne Magdi anyussal, ott is ezen a hangszínen tolta végig

BBrigusz 2018.11.06. 21:37:36

@Lynette21: ohhh anyám, ez brutál. Tényleg mindig van lejjebb :/

úgymond olvasó mmkk 2018.11.06. 21:43:55

@BBrigusz: már látom előre, ahogy aurélió bőg minden feladat előtt.. ebből a bandából talán még nagyobb kihívás lesz hogyvoltot írni, mint a mostaniból, pedig ez sem semmi teljesítmény

Lynette21 2018.11.07. 17:51:45

@úgymond olvasó mmkk: En mar egyiknek sem tudtam szurkolni...Mindegyik idegesitett. Bar abban temrnykedtem ha esetleg Soher Norbiek nyernek felajanlanak vmi egeszseguggyel foglalkozo civil szervezetnek.De ezt mar sose fogjuk megtudni. Koltheti vagy mar el is koltotte Pinter Tenya noje szilikon csocsokre a penzet Tenya meg a lovakra. Ja! Es remelem 70/30 aranyban osztozkodtak rajta mert Tenya a sztar, o megmondta...!

Lynette21 2018.11.07. 17:53:03

@BBrigusz: Majd kuldjuk a csiiiit hogy bird oket nezni es jokat irni! Hajra! Es koszi!

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 21:18:36

@úgymond olvasó mmkk: az elején még Németh Kristóféknak szurkoltam, de aztán csalódtam :/ a következő évadban nem is tudom, kiért lesz érdemes nézni.. talán Csórics Balázsék, bár nem értem, ő mit keres egy ilyen műsorban

úgymond olvasó mmkk 2018.11.08. 21:19:52

@Lynette21: nincs több személyiségem, az előző válasz neked ment volna :)))

Lynette21 2018.11.09. 11:01:45

@úgymond olvasó mmkk: Hihi! Koszi! Az elejen ebbol a felhozatalbol en is Kristofnak szurkoltam, de iszonyat nagyot csalodtam benne! Ertem en hogy volt elore megirt forgatokonyv es egy reszben szineszkedni is kellett de szert a sajat szemelyisege biven benne van ebben a hatekban, ami viszont rohadtul unszimpatikus. Az uj csapatbol Csorics Balazst nem ismerem, meg nem dontottem el kinek szoritok, meglatjuk egy-ket resz utan!
süti beállítások módosítása