Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x28 - Család vs kávé

2018. november 01. 10:50 - Dzsudibí

Onnan folytatjuk, ahol tegnap abbamaradt a történet, Értékesítési Vezető Fíreg Gábor és Spori Dávid baktatnak hazafelé a bícsen. Dávid, a nagy locsifecsi rögtön megragadja az alkalmat, és átadja a szót Értékesítési Fíregnek, hogy elmesélje mi történt velük, Gábor pedig belekezd. És gyerekek, nekem kőből van a szívem, az is a keményebbik és durvábbik fajtából, de ez a történet még engem is megérintett (NOT). Vezető Fíreg Gábor belead apait-anyait, értékesítési vénája most látszik csak igazán, mert mindenki zabálja a sztorit, kivéve AlexaSándort, aki látott már karón varjút szélszeskedni, mindenesetre Fíreg Vezető egyik lábáról a másikra állva meséli, hogy volt itten egy nagy választás, az első opció cukor meg kávé, és hát ő a csapat érdekeit nézte, mert mindenki napok óta nyíg, hogy inna egy kávét, ő meg a Fülöp-szigeteki Dévényi Tibi bácsi. Mert ő egy ilyen ember, mert neki a barátai a legfontosabbak, és bár néhányan most haragszanak rá, de reméli, ez majd kiengeszteli kicsiny szívüket, mert ő alapból egy szenzi ember, és nem bírja a feszkót. A történetét csak időnként szakítja félbe Tamásunk süvöltése, hogy MI VOLT A MÁSIK, de Gábor végre eljut ehhez a részhez is, ápró pöti ferdítéssel, miszerint csak ő kapott volna levelet a családjától - és itt többször elcsuklik a hangja, brávó! - de ő erős maradt, és a barátai érdekeit nézte, nem a sajátját. Kijelentését hitetlenkedő tekintetek fogadják, minusz Tamás, akit ennél a pontnál már teljesen beszippantott a történet, és nem bírja feldolgozni, hogyha valaki választhatott a CSALÁD és kávé között, akkor mégis mi a bütykös lófaszért döntött utóbbi mellett, Gábor indoklása ködös és valójában nem magyaráz semmit, de Tamásnak ez már ezen a ponton nem tűnik fel, hiszen mindenki tudja, hogy az ő Achilles-e a CSALÁD. 

1_14.png

2_15.png

Tamás odáig van meg vissza, Értékesítési Fíreg egy szent, aki nem létező könnyeit törölgetve fogadja Tamás vígasztaló ölelését. AlexaSándor összefoglalja nekünk a történteket úgy, ahogyan én nem tudtam, azaz röviden és velősen: Fíreg Vezetőnek ebben a szituban nem volt más választása, nem mellesleg:

"A kávét cigivel szeretem, cukrot pedig 8 éve nem eszem". 

3_15.png

A kávét én is cigivel szeretem, és bár a cukrot merőkanállal szoktam enni, de ettől még ámen. Fíreg Gábor nagyjából elégedett, az RTL manipulerációja működni látszik, Tamás mindenesetre megpuhítva, már csak elő kell pattintani majd a neki szóló levelet az arra alkalmas pillanatban, és üvöltve zokogva fog arra szavazni, akire ők mondják. AlexaSándor meg, hát az a rosszarcú kétszínű picsa, hát végig azon járt az agya, hogy ez az egész csak kamu, legalábbis Vezető Fíreg ezt látta az arckifejezéseIN - SZÖRNYŰ EZ A LÁNY, komolyan, egyre jobban csak ezt tudom mondani - mondja teljes átéléssel Értékesítési Gábor, hát a kurva anyját tényleg, hogy hitetlen maradt még azok után is, hogy É.V.F. Gábor lehazudta a csillagokat is a fülöp-szigeteki az égről. Fíregnek egyébként nem tetszik, hogy játszania kell az emberek érzéseivel, mert NEM SZERETI ezt csinálni, mely kijelentéséből én azt a következtetést vonom le, hogy szereti vagy sem, nem először próbálkozik vele élete során, mert egy fíreg. Dávid vízért megy, Fíreg utánaküldi Tomit, aki engedelmesen megy is, mert annyi önállóság nincs benne egyem a lelkit, hogy azt mondja Fíregnek, menjél te, az apádnak a véreres faszát küldözgetsz jobbra-balra te gyökér. Vagy valami ilyesmit. 

4_15.png

Dávidnak aztán már nincs nehéz dolga az előre szuvidált Tamással, ennek ellenére mégis levág egy rendkívül hosszú és cukormázas monológot arról, hogy ő látta a múltkor, hogy Tamásnak a CSALÁD a minden, és ez milyen szép is, mert az életben vannak fontos dolgok, mint a kávé meg a cukor, de azért a legfontosabb az mégiscsak a CSALÁD, és mennyire tiszteli Tamást, aki ezt felvállalja, mert a CSALÁD, ja és a CSALÁD, de mindenekelőtt a CSALÁD. Tamás vinnyogva zabálja a szavakat, Dávid pedig megadja neki a kegyelemdöfést - Én is dönthettem Tamás, mert választhattam, hogy kinek hozok levelet a CSALÁDtól, és tudom, hogy neked ez mindennél fontosabb, mármint a CSALÁD, és és úgy döntöttem ezért - és semmiképpen sem aljas, előre megfontolt, taktikai szándékkal, ezt el kell hinned nekem, mert én egy őszinte ember vagyok - hogy neked hozom el a leveledet, és lemondok a sajátomról. Tamás ennél a pontnál esik szét darabjaira - hát csodálatos ember vagy te Dávid, hogy mindezt önzetlenül, minden hátsó szándék nélkül, pusztán emberbaráti szeretetből. Tamásunk, aki olyannyira nem a legélesebb kés ama bizonyos fiókban, hogy tulajdonképpen kanál, taknyát nyálát egybekenve arcán olvassa a levelet, majd a kamerának elmondja, hogy ő tudja, Dávidnak semmi hátsó szándéka nem volt ezzel, míg Dávid, aki összesen az egész évad során nem beszélt annyit összesen, mint most, elégedetten battyog vissza a többiekhez. 

Ugrunk a megboldogultakhoz, akik lassan bármelyik The Walking Dead-ben elmennének simán statiszta zombinak, Zsérémi legalábbis már úgy húzza maga után a lábát, Beni összes dugibélyegje elfogyott, így kihunyt szeméből a huncut csillogás, Fitneszmami arca annyira fel van püffedve, mintha az elmúlt harminc napot nem túléléssel, hanem masszív piálással töltötte volna, Vera meg Vera. Zsérémi aggódik, mert a térde bibis lett, és tudja, hogy a térde kell az életének, amivel azt hiszem azt akarja mondani, hogyha itten holnap futóversenyt rendeznek, vagy simán csak egyenesen kéne menni 15 méteren keresztül, akkor ő alaposan meg lesz baszva. Vera szeretné tudni a pontos időpontját Zsérémi balesetének, mert a nagy kárálásban nem vette észre, hogy megsérült, Zsérémi nem kíván nyilatkozni, mert már úgyis mindegy, mire Fitneszmami rákontrázik, neki a válla és a bokája is sérült, akkor ezzel Zsérémi azt akarja mondani, hogy az is mindegy??!! Ezzel vissza is kerül a helyére a nők a férfiak ellen című bakelit, amely sajnos Vera óbégatásától annyira megkarcolódott, hogy ugyanazta néhány mondat ismétlődik ma is Vera és Fitneszmami szájából, hát itten őket rángatták a kötélen, FÉRFIAK A NŐK ELLEN, hát az anyjuk picsáját ezeknek. Vera szerencsére nem akar magából mártírt csinálni, mert mi lenne basszameg, ha akarna, és neadjisten elvárná, hogy a játékban résztvevő összes fasszal rendelkező egyed önként feladja a játékot, és rózsaszirmokat hintsen a vörös szőnyegen a fináléba vonulú nőstényekre, mert azt az illem úgy kívánja. 

Vera borúsan csóvállja a fejét, KETTEN ERŐS FÉRFIAK KÉT ILYEN GYÖNGE NŐ ELLEN, Beni van annyira mazochista, hogy beleáll a dologba, és megpróbálja Verával megértetni, hogy nincs mire pampogni, mert ez egy kibaszott játék volt, amiben ráadásul a csajok álltak össze elsőként, de ezzel csak újraindítja az Elégedetlen Székely lemezt - minket is húztál, őtet is húztad, rángattatok minket, mint a kutyákat. Nóri programja is újraindul - hát mi itt a túlélésért küzdünk, ti meg csak itt játszotok! - süvölti vörös fejjel, mintha Beni itta volna meg az utolsó kortyot a műanyag palackos vörösből. Aztán Zsérémit baszlatja egy kicsit, mert amaz nem hajlandó beállni a vitába, és úgy meg mi értelme ugatni, ha nincs közönség, ugye. Zsérémi eddig szótlanul meredt a tengerre, és biztos vagyok benne, hogy ugyanaz jár a fejében, mint nekem is: sokmindent vállalna, hogy megnyerje a játékot, de erről azért kurvára nem volt szó, amikor aláírta a szerződést. Aztán egyszercsak feláll, olyan fejjel, hogy én biztos vagyok benne, hogy most előveszi minden tehetségét, és felrúgja a némbereket a legmagasabb kókuszra, de nem, csak beszélni kíván. Fitneszmami, aki 30 másodperccel még amiatt nyígott, hogy Zsérémi nem mondd semmit, csak hallgat, most közli, hogy SAJNOS lejárt az idő, és már Zséréminek nincs joga felszólalni az értelmetlen viták egytemes szabálykönyve szerint. 

Fitneszmami: - Akkó én eddig csak jártattam a számat, nem?

Zsérémi: - Párszor igen.

14_16.png

Zsérémi sajnos érdemben nemigen tud hozzászólni, ha mást nem, legalább annyit, hogy Beni is megnöveszthetné végre a tökeit, és nem kéne behódolni a fehérnépnek, csak azért, mert hangosabban mondják a semmit, Fitneszmami szerint legalábbis az, hogy ők összeálltak Verával, mint a beszáradt taknyos zsepi teljesen más kategóriába esik, minthogy Beni hova állt. Vera szerint Zséréminek ez volt az a pillanat, amikor rájött, hogy ők egy követ fújnak Fitneszmamival, szerintem meg már lehet, hogy rájött az elmúlt másfélmillió órában. Vera szereti, amikor lehull az emberekről az igazi lepel, mert mennyire szar már, amikor valaki ál-leplet használ ahhoz, hogy elfedje önmagát. És akkor most kérek tisztelettel mindenkit, hogy este foglalja imába Dzsudibí nevét, mert már önmagában hatalmas erőfeszítést kívánt tőlem, hogy mindezt megnézzem, aztán még le is kellett írnom. 

15_15.png

13_16.png

Vissza Bayanihoz, és ha valakinek esetleg a tegnapi előzetes alapján nem lett volna egyértelmű, amikor az RTL zseni módon szpojlerezett, illetve a mai események sem tették gyanakvóvá, hogy Tamás bizony nem Dávidra fog tenni, akkor az már mindenképp gyanús kell, hogy legyen, hogy a műsor 27. percében járunk, és máris a törzsi tanácson vagyunk, tehét messze még a vége. Bencus szokásos körkérdései, ki mit gondol Vezető Gábor választásáról CSALÁD versus kávé ügyben, Bártendör szerint lehet hogy taktika volt, de az is lehet, hogy nem, Tamás szerint ez nem egy megfontolt, stratégiai döntés volt, hiszen a CSALÁDdal senki nem szórakozik, Értékesítési Fíreg hangosan helyesel, hogy hát persze, hogy nem. A túlélők egyenként szavaznak szokás szerint, utoljára Tamás, akit visszatrésekor Dávid stíröl jelentőségteljesen. 3 szavazat Dávidra, kettő AlexaSándorra, Bencus húzza még egy kcisit, mert Értékesítési Gábor már az ökleit rágcsálja izgalmában, de felesleges, mert Tamás ezek után nyilván szintén AlexaSándorra tette voksát, aki rezzenéstelen arccal fogadja a hírt, hogy párbajoznia kell Sporival.

A párbaj neve a kés, a szerkik már kifogytak a kreatív bogyókból, és AlexaSándor ugyanabban a számban mérkőzik meg Sporival, mint anno Instával, vagyis ki tudja tovább tartani a kitartott kézfején a bivalybelezőt. Bencus szerint ez a játék a kitartásról IS szól, nem tudom, még mi másról, de Bencus, ha olvasod, kommentben írd meg légyszi. Végeláthatatlanul hosszú percekig tartó semmi:

19_12.png

20_11.png

21_11.png

Még mindig tartják.

22_11.png

23_10.png

24_8.png

Még mindig.

25_8.png

26_7.png

És még mindig.

27_7.png

Megöllek Fíreg 2.0

28_6.png

 Bencus nagyjából 67 utolsó figyelmeztetést oszt ki Dávidnak, aki mindig lejjebb engedi a kezét, 53 perce tartják a kést, Spori keze már táncot jár a remegéstől, amitől AlexaSándor láthatóan csak még jobban felszívja magát, ő mostmár akkor sem dobná el a kést, ha Fíreg Gábor hátulról beakasztaná a lompost meglepetésszerűen. Bencus figyelmezteti a játékosokat, hogy le kell tenniük a kezüket a testük mellé, mármint azt, amelyiken nincs kés, de nekem nem egyértelmű, hogy Spori nem értette-e félre, amit mondott, mert éppen ebben a pillanatban veszi le a kést a kezéről, így AlexaSándor nyeri a párbajt. Sporinak nincs lehetősége az utolsó szó jogán felszólalni, csak megkapja a szürkét, és húzhat a vérbe. Bencus kérdezi fel AlexaSándort - Sírtál a játék végén, miért? - Miért, MIÉRT baszdmeg, hát 55 percig tartottam azt a rohadás kést, aztán mégis én nyertem, azért. - Vezető Fíreg, te most egy kicsit szarban vagy, nemdebár? - Hát ja, AlexaSándor már nem a barátom, Spori meg lelépett, egyedül maradtam, mint a picsa, de majd lesz valahogy. Tamást láthatjuk a végén, aki AlexaSándor nevét tartja a kezében, mert most a szívére hallgatott, nem az eszére. Mert a CSALÁD mindenek előtt. 

29_6.png

30_5.png

Címkék: rtl klub survivor
113 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jóképűkirály 2018.11.01. 13:12:20

Nem teljesen értem ezt a hisztit.Azért 1-1,5hónapot 22 évesen már csak ki lehet bírni anélkül ,hogy kapjak egy felszopó levelet.Még általános iskola alsó tagozatáig ok, de felnőtt ember vagy b.meg.Ha meg komoly rumli lenne arról anélkül tudnál ,hogy megkérdeznének róla.Ráadásul férfi.

bElannaTorres 2018.11.01. 13:17:08

@Kamiko555: szerintem most hogy Tomiról kiderült, hogy annyira se megbízható mint eddig gondolták, és ott van nála a medál, azt kéne kijátszani valahogy. Gáborral szeretnének a döntőbe menni, őt lehet benttartják, lehet végre látunk újra játékot robitól is.

Chuck Νorris 2018.11.01. 13:35:24

Dzsudibi ez a "manipulerációja" szó, ez olyan mint Éden Noémi manipurálos vagy manuperálás (már nem emlékszem) örökbecsüje :)
Amugy lehet a következö évadosok találnak majd egy fábol faragott szoborcsoportot a dzungelbe, alatta egy táblával. A szobor Szent Értékesitésivezér Fireget és Szent Dávidot ábrázolja, épitette barátjuk Tomi. (belépés dijtalan, kilépés bizonytalan) :)
na jo ez picit tulzás, de egy a bambuszpadba karcolt kis szivet elvárok Tomitol, Fireg & Dávid & Tomi forever szöveggel

Kamiko555 2018.11.01. 13:38:47

@bElannaTorres: hát ha ezek után Alexandra bent akarja tartani Gábort, akkor segget csinált a szájából... Mármint olyan értelemben, hogy továbbra is Gábornak kedvez, pedig ugye pont azt nem akarná...Fanni ha előadja, hogy Tominál van az amulett, akkor max. ellopni tudják tőle...De az meg milyen lenne már?! Amúgy egyáltalán lehet olyat?!
Szóval, nem tudom, de olyan sok variációs lehetőség nincs...
Ha lenne eszük a fiúknak, akkor még hárman össze tudnak fogni a lányok ellen, de Gáboron kívül ezt nem tudom, hogy látja-e még bármelyik is...vagy mernének-e ilyesmit tenni...Tényleg kíváncsi vagyok!

Kamiko555 2018.11.01. 13:41:33

@Chuck Νorris: szerintem Tomi a tegnapi esti adás után nem szobron gondolkozik, hanem egy woodoo babán... :D

2018.11.01. 14:01:32

Dzsudibí igazán csodállak! Ilyen jó öfit kihozni ebből a vállalhatatlanul sz@r epizódból... :)))
Gratula és köszi! :))))

2018.11.01. 14:04:45

@HufnágelSteve: Verának már biztos nincsen embere...
A párzás után leharapta a fejét, a testét pedig feldolgozta a vasárnapi ebédnek szánt székely káposztába.

2018.11.01. 14:06:17

@bElannaTorres: ha Robi napraforgó, akkor Tomi egy szélcsatorna turbinája

bElannaTorres 2018.11.01. 14:07:56

@Kamiko555: igen ez igaz, most úgy maradhat bent gábor még, ha Tomival elhitetik, hogy megértik miért döntött így és semmi gond. Akkor medállal elsétálhat, utána négyen maradnak, már erősen egyéni játék, védettség fogja meghatározni kinek lesz erősebb szava.
A medált nem lehet ellopni, viszont nem biztos hogy tomit ki akarnák rakni, és akkor gábor megy, ha nem nyer védettséget, fiúk a lányok ellen is működhet, első hármat garantálná nekik még talán robi van most a legjobb helyzetben, talán Fanni is

karoton 2018.11.01. 14:08:44

Az öfi szuper lett! A tegnapi adás már kevésbé, a csúsztatott nézés képtekeréssel azért fogyaszthatóvá tette :)
Szerencsére a sors közbeszólt a stáb manipulációjánál és Dávid ment. Nem biztos, hogy ez olyan rossz neki - már ha ő fog visszajutni - mert így esélyt kap néhány biztos ellenszavazót átfordítani.
Tamásra nehéz jelzőket találni, ha taktikából lép, még tetszene is, az ostobaság sem bűn, csak egy állapot, a képmutatást viszont utálom, abból pedig szép példát mutat itt az "egyenes" "jellemember". Nála ez egyirányú folyamat, felé legyen mindenki őszinte és becsületes, rá nézve ugyanez láthatóan nem kötelező :)
Vera... Róla inkább semmit sem mondok... Nórinak viszont nagyon nem jön jól a jelenléte, nélküle akár mindkét fiú potenciális szavazója lehetne, így viszont teljesen eljátsza az esélyeit náluk, azt láthatóan senki nem fogja fel a holtaknál, hogy mindegyikük szavazni fog a végén.

2018.11.01. 14:20:24

""A kávét cigivel szeretem..."

Erről bevillant egy kép:
Alexa egy parázsló dekkel a szájában, kavargatja a kávéját a kémia szertárban... :)))

Sanda.Ipse 2018.11.01. 14:32:48

A latolgatásoknál egy dolgot nem szabad figyelmen kívül hagyni, nevezetesen, hogy szinte valamennyien úgy tekintenek fíreg-Gáborra, mint akit mindenki utál és elvétve kapna szavazatokat a fináléban. Tehát könnyű lenne elhappolni előle a fődíjat. . Ez már elhangzott még Dávid szájából is. Ha így nézzük, akkor érdemes benn tartaniuk. Igazán most kell nagyon ügyesen és okosan taktikázni. Reméljük hogy ezen a ponton a csatorna már nem kavar be és hagyják a játékosokat kibontakozni.
Én még mindig nem tudok senkinek drukkolni. Inkább azt tudom, hogy kinek nem:)

Sanda.Ipse 2018.11.01. 14:46:07

@karoton:
Nóri szerintem fél a székely asszonyt maga ellen hangolni azzal, hogy nem áll mellé. Ugyanúgy tart a nagy pofájától, ahogy az ex törzse tagjai is rettegtek tőle és nem mertek ellentmondani neki. Ez Nórit viszont egy primitív szintre rántja le.

HufnágelSteve 2018.11.01. 15:01:26

@Chuck Νorris: Nem találnak, mert maximum pálcikaembereket tud a homokba rajzolni, meg kivágni a fát, nem Robi vagy előző évados Feri ő, hogy bármit megalkosson.
@mentolos lecsó: Nem kizárt, a gyerekének meg jól megrágva adagolja a hűtőben tárolt testrészeit :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 15:57:45

DzsudiB ez ütős lett :))))))))))))))))))))))

Beni miért nem baszta le a csajokat, hogy Bencét basszák le, ő találta ki a játékot, ráadásul Beni pont hogy segített a csajoknak meg nem is, ennél pártatlanabbul nem lehet játszani.
De nyilván akkor nem lenne fíreg 2.0 ha SaraKonorék mellé áll, na elmegy a pitsába ez a két fitnesz bajnoknő, még hogy gyengék, Zseremi vékonyabb náluk :)

Ennyire még nem szurkoltam embernek mint Alexasanyinak, már akkor kinyílt a kés a seggembe mikor Dávid hót nyugisan ült és vágta hogy X lesz a végeredmény, a párbajt pedig simán hozza, gondolta ő és az RTL, de nem így lett, nyenyenyeeeeeeeeee :)
Na most mi lesz RTL-ke, nem a Dávidotok lesz a döntős ? :))

Berborosz 2018.11.01. 16:02:09

@szociál: Ne aggolódj, Dáviduknak még sok lehetősége van.
Egyébként akárhogy is lesz, tegnapi teljesítménye után számomra Alexandra a Survivor 4 királynője!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 16:05:26

@karoton:

Hát igen becsületességről papol és fair játékról Tamás (kicsorbult kés a fiókban) , erre kap egy levélkét és teljesen borít mindent.
Tényleg faék szegény.
Kövi kieső Tamás Gábor lesz, Fanni és Bártender leborult Alexasanyi előtt, mert tényleg durva amit lenyomott a késtartással, Fanni elmondja a többieknek hogy van amulettje Tamásnak, így mindenki Gábort pakolja.
Bár én ettől a sötét Tamásból még azt is kinézem hogy oda adja Gábornak az amulettet :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 16:06:41

@Berborosz:

Én képtelen vagyok elhinni hogy 50 percig tartották, sztem valamennyit csalnak az idővel, de mindenképpen kemény párbaj volt és sokat nőtt a szememben a csaj.

2018.11.01. 16:12:05

@HufnágelSteve: kizárt dolognak tartom ! :)))
A gyereke eleve Dentis LUGOSIensis-el jött világra.
Nem megszületett, hanem kirágta magát... :)))

2018.11.01. 16:19:36

NAAA mijja f@sz ???
Másodszori megnézés után látom, hogy elfogyott az eldobható beretva a szigeten. Alexa is hónaljkutyát villant. Vera szenzitívebb tájékain pedig az elcsatolt országrészek, szomorú mementójaként szolgáló, rozsdás szögesdrótot vélem felfedezni ! :)

Ismét én kérek elnézést !

Somogyi Tamás 2018.11.01. 16:22:46

Amit Vera-Nóri lenyomnak, meg hogy miért van hátbaszúrás... Komolyan, nem nézték meg milyen játékba mennek? Vera-Nóri ugyanúgy sakkoznának, ha a Bayaniban lenne
Dávid szerintem nagyon jól egyensúlyozott Vera kirakásáig Gábor háta mögött, viszont ott utólag hamar robbantottak, nem számoltak azzal, hogy Benit is elveszthetik maguk mögül, aki célkeresztbe került a két megnyert nyaklánccal. Akkor kellett volna gondolkodniuk, és tolni a tervet 1 törzsi tanáccsal. Most egyértelmű a dolog, ha Gábor nem lesz védett, ha igen, akkor Tomit megmenti a többiektől az amulettje, bár Fanni kezében van a dolog, hogy akár el is mondhatja annak, akit bent akar tartani. Érdekes lenne. A holtak szigete meg brutál így, bár Nóri esélyei a sérüléssel csökkentek.

2018.11.01. 16:29:04

@szociál: "Bár én ettől a sötét Tamásból még azt is kinézem hogy oda adja Gábornak az amulettet "

Akárhogy is történik, a Fííírget érdemes elcipelni a TOP3-ig...

B@ssza meg az RTL, legyen Fanni - Alexa döntő !!! :)))))

Nevem senki. 2018.11.01. 16:35:22

Na retek inkább ezt fizesd, ne a játékba nyúlkálj bele. www.napi.hu/roviden?cikkid=10003982
Remélem majd a szenzációs négyesben leadott förmedvény miatt is megfizetsz.

Sir Gombóc 2018.11.01. 17:02:15

@szociál: ha Fanni elmondja a többieknek Tamás amulettjét, akkor azt tudjuk, hogy Tamás ezt árulásként fogja értékelni. Az előzetesből meg látjuk, hogy Fíreg Bártendört győzködi, aki nem vak a látszat ellenére és simán lehet, hogy ők hárman kirakják a két csajt. A következő védettségi játék eredménye is sokat számít majd.

Nevem senki. 2018.11.01. 17:07:02

@mentolos lecsó: Nekem Fanni játéka szimpatikusabb, de Alexa is kezd visszajönni nálam. :)
Viszont Verát elengedtem. A játéka csapnivaló. (nem a fizikai része)

Sir Gombóc 2018.11.01. 17:11:29

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: a Fanni és a játék szerintem meglehetősen túlzó megállapítás így egy mondatban. :-)

Pietrosz Abroszbatosz 2018.11.01. 17:17:43

@mentolos lecsó: Micsoda ökörségeket tudsz te mondani !

almafa5555 2018.11.01. 17:20:42

Nem néztem tegnap, de a HV kárpótolt :DDD zseniális

Nevem senki. 2018.11.01. 17:37:48

@Sir Gombóc: aki a sz@rból hozza vissza az esélyeket, az tud valamit. :) Igaz néha tőle függetlenül történtek a dolgok, de azért még mindig itt van és szerintem nem esélytelen.

@mentolos lecsó: Fanni - Alexa döntőben egy biztos 6:2-t jósolok Fanninak. Vera és Robi szavazatát még nem tudom hova tenni e tekintetben.

2018.11.01. 17:52:58

@Pietrosz Abroszbatosz: köszönöm a bókot ! :))
Már elengedtem a műsort, az agyam Hogyvolt üzemmódban van... :)))

bElannaTorres 2018.11.01. 17:54:35

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: őket látnám legszívesebben a döntőben, hülye döntő előtti párbaj azért még bele szólhat a végeredménybe

Berborosz 2018.11.01. 18:32:47

@bElannaTorres: Azt tavaly is utáltam. De kissé élveztem is: a Ferire méretezett párbajt (tűzrakás) Iliász nyerte.

Nevem senki. 2018.11.01. 18:45:45

@Berborosz: Feri fája nyirkosabb volt.

@bElannaTorres: Ez a döntő előtti párbaj egy elbaszott magyar újítás. Szavazzanak azt 5:5-nél lehet párbajozni. Csak az időt húzzák azt megint nem fogjuk tudni X meg Y kire szavazott.

Nevem senki. 2018.11.01. 18:49:46

@Berborosz: Iliász húszon akárhány nap alatt gyújtott kétszer tüzet. Feri meg minden nap azt ő veszített ellene. Haggyuk már ibolykát!!! Az ott egy mese volt habbal!

karoton 2018.11.01. 18:51:39

@Sanda.Ipse: Pedig Jeremy simán lehetett volna a szavazója, Beninek meg különösebb ellenérzései szintén nem lehettek, ha egyáltalán tud ő ilyet :)
Bár Nóri egy Balázsos vitában már szintén benyomta a milyen férfi vagy te kártyát, azért Verához képest jóval higgadtabb volt. Viszont azért elgondolkodtat, hogy ez a nyugodság nem az alárendelt lányok-becsicskult fiúk-féle agilás törzsnek volt-e köszönhető, és nem-e ez az igazi énje, ha komoly ellenállást tapasztal, mert jelek erre az egyesüléskor is voltak, sőt már a Robi-Balázs-féle vitákban is.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 18:54:53

Milyen sportágban jeleskedik Dávid versenyszerűen?

Owl La La 2018.11.01. 18:55:54

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: hát igen, valamiért Íliász tüze ötször akkora lánggal égett. Csak nem volt ott valami égésgyorsító anyag? :)

karoton 2018.11.01. 18:56:05

@szociál: Ha Gábor megint védettséget szerez akkor azért lehetnek érdekes dolgok. A lányok részéről most a legjobb taktika a megértjük-megbocsátjuk, de jössz eggyel taktika lenne, és ebben az esetben vagy raknának hármat Robira, vagy ezt beadva neki kiejtenék amulettestül.

Gia 2018.11.01. 18:59:21

Tamáska koppant..

Sanda.Ipse 2018.11.01. 19:01:37

@karoton:
Ez igaz. Nóri megmondja a véleményét és leáll. A székely asszony viszont leállíthatatlan. Mondja, csak mondja, mint a pereces azzal a monoton hangszínnel, amitől a világból kifutnék:))

Sanda.Ipse 2018.11.01. 19:04:02

@Owl La La:
Iliász az egyéni játékok kapcsán is sorra bizonyított.

Gia 2018.11.01. 19:06:16

Dávid esti-mesét mond a Feministák szigetén. :-D

karoton 2018.11.01. 19:06:38

@Sanda.Ipse: Ezzel nem tudok vitatkozni, nem véletlenül írtam, hogy legszívesebben beleállítottam volna fejjel abba a sárgödörbe :))
Tegnap meg egy olyan bőr szájzárat képzeltem a fejére, de aztán felidézetem, hogy szemmel is tud verni, szóval inkább valami ketamin kellene neki ilyenkor :))

Lynette21 2018.11.01. 19:26:24

@Sanda.Ipse: Most sajna csak ezt talaltam neked, es ebben csak azt mondja, hogy hivatasos sportolo.
www.nlcafe.hu/tv_sztarok/20180919/survivor-uj-evad-szereplok-rtl-istenes-bence/
De en emlkszem ez az elejen is felmerult ahogy elkezdodott a Survivor itt a hogyvolt-on, es ugy remlik, hogy nem focista, de vmilyen focilabdaval kapcsolatos sport.

MegaTron963 2018.11.01. 19:31:02

Mai adás - Tamás ráébredésén kívül - legjobb mozzanata: Gábor kiakad Dávid hogy nem tudta legyőzni Szandit, aztán...most... :'(

Lynette21 2018.11.01. 19:37:45

@Sanda.Ipse: Nnna megkerestem neked! A masodik adas hogyvolt kommentjenel irta SZDE, hogy lábteniszező.
rangado.24.hu/hirek/2017/07/03/tomboly-david/

Pillecukor 2018.11.01. 20:08:21

Ééés Fannika megnyerte! :)

Sanda.Ipse 2018.11.01. 20:09:43

Készítheti a hátizsákját: Robi vagy Gábor

Costanza 2018.11.01. 20:16:54

valaki megmondja hogy az a bartender dude hogy kerul vissza a musorba, nem kiesett az elejen meg? (nem neztem, csak az elso lalan 8-9 reszt. ) koszi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 20:17:38

Világ legnagyobb sz*patása volt ez a piknik nyeremény :)
Felküldeni őket a halálba, kb 5-ször több energiát égettek el mint amit ettek fent a dombon :)
Erős a gyanúm hogy az RTL dönti el ki kire szavazzon, ennyire hülye nem lehet Alexasanyi hogy a fírget ajándékozza meg bármivel is.
Fannika nyert végre !!!!!!!!!!!
Fostam hogy kiszavazzák, ügyi kislány :)
Sanyi tudja hogy Tamásnak van amullettje ?
Mert nagyon félti a holnaptól.....közben meg lehet a túltaktikázós lány esik ki, pedig kezdtem neki drukkolni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 20:18:32

@Costanza:
Kiesett.
Visszahozták, és nem nyert semmit, csak építgetett székeket.
Ennyit tud, meg poénkodni.

bElannaTorres 2018.11.01. 20:18:46

Dupla szavazatot lehetett nyerni :D nem bírják ki, hogy egy évadba ne kerüljön bele valahogy minden jóság.
Ez a feladat inkább a nőknek kedvezett és Gábornak kedvezett, visszakapják ezt majd még kamatostul a döntő előtt. Annak örültem volna ha Tamás megy, mert már rossz nézni, hogy mennyire nem tud játszani. Bár ha holtakra kerül dávid két mondattal maga mellé állítja, visszajön és megvan Tamás szavazata is neki :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 20:21:00

@bElannaTorres:
Bárki ha azt mondja neki CSALÁD, már maga mellett tudhatja :))

Sanda.Ipse 2018.11.01. 20:23:14

@szociál:
Legalább vitt egy kis humort a műsorba. Senki nem hiszi, hogy sansza van megnyerni.

bElannaTorres 2018.11.01. 20:26:06

@szociál: :D nagyon nem mindegy kivel beszél utoljára :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 20:26:10

@Sanda.Ipse:
Tény hogy a szószátyár Dávidnál viccesebb volt :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 20:27:25

@bElannaTorres:

:)
Mielőtt elindulnak Gábor benyögi, CSALÁD.
Többi már nem beszélhet oda úton, ennyi :))

MegaTron963 2018.11.01. 20:30:14

Úgy látszik az idei évadból - bár ezen az alapon lehet jobb nem is beállítani abba a sorba amibe a korábbiak tartoznak - kimarad bármilyen éheztetés vagy ehetetlen dolgokkal kapcsolatos feladat - tömni őket és eladni, hogy a világ legkeményebb TÚLÉLŐ műsora :)

csipcsiripp21 2018.11.01. 20:34:18

Lehet, kiugrasztjak Tompa Tompit amulettestol a bokorból, es kirakjak Gabort. Az elozetesbol erre tippelnek. Sajnálnám, ha Robi menne, mert o szórakoztató, igaz teljesítménye nulla, es azt is sajnálnám most mar, ha Szandra menne, mert nagyon feljott a végére, szélárnyékban haladt, jókor levált a gazdatestrol, es ügyes is játékokban.

Lynette21 2018.11.01. 20:35:50

@Costanza: Amikor Balázs feladta, Robit hoztak vissza helyette pont az egyesules elott.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 20:38:19

@MegaTron963:

A Celeb vagyok ment ki innen komolyan mondom keményebb volt :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 20:40:23

@csipcsiripp21:
Mindenkinek jobb lenne ha a fíreg átköltözne a Holtakhoz, mit kap ott majd a csajoktól :)))))))))

bElannaTorres 2018.11.01. 20:40:31

Szandi vihette volna Robit vagy tomit, csak már lehet félt a többieket is otthagyni Gáborral :D Fannit nem vihette egyedül , mert akkor a három fiú ellenük fordul.

Costanza 2018.11.01. 20:41:42

@szociál: erdekesek a szabalyok :D koszi

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 20:44:55

@bElannaTorres:
Kizárt hogy Gábor mellé állt volna Tamás.
Bár ismerjük őt.........több szíve van mint esze, szerintem ő két szívvel született, agyat meg nem kapott :P

bElannaTorres 2018.11.01. 20:49:17

@szociál: áh abban se vagyok biztos, nem érzem azt a pozitív kisugárzást belőle, benne sok a harag is.

Berborosz 2018.11.01. 20:51:10

@szociál: Miért? Tegnap is Gábor (és Dávid) mellé állt.

Chuck Νorris 2018.11.01. 21:28:57

@szociál: képzeld magad elé, a gyürük ura 3 jelenetét, mikor Arathorn (Fireg) mondja a végén hogy -Frodoért, (A Családért) és mennek zuzni (Tanácskozni). :)

robbie90 2018.11.01. 21:42:52

Ez előzetesben úgy látszott, mintha Tamás Robi nevét írná a papírra.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.01. 21:52:22

@Berborosz: @Chuck Νorris: @bElannaTorres:

Az lenne a korrekt ha bártender távozna, elvégre egyszer már kiesett.
Bár Zsereminek kéne egy löket Tamástól, már mint lelki löket , lenne boldogság a holtak szigetén :))

Grassest 2018.11.01. 22:45:52

Talán nem olyan egyszerű lesz a történet hogy Fanni és Robi Tamást akarja kitenni az amulettje miatt de Szandi figyelmezteti és Robira raknak bosszúból. Hanem például Szandi megjátssza hogy Tomival van így ő elhasználja az amulettet, közben meg kirakják Gábort így két problémával kevesebb.

Grassest 2018.11.01. 22:48:30

Dávid ahogy megérkezett a Hótakhoz már folytatta is a hazudozást. Elkezdi hogy elege volt a msáik helyen mert mindenki a másik arcába hazudott miközben ő volt a legnagyobb ebben.

Timi1983 2018.11.01. 23:10:31

Miert nem keresik az amulettet? Csak Fanni tudja h Tamasnal van. Nem értem....

Timi1983 2018.11.01. 23:12:30

Hianyolom a bogár evős jatekokat :D

Sir Gombóc 2018.11.01. 23:25:09

@Chuck Νorris: hát azért a fírget Aragornhoz hasonlítani, egy kicsit erős... :-))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.11.02. 00:02:14

@Timi1983:
Ha Gábor lennék a fák között aludnék hátha rám esik az amulett :)
Szerintem már nem csak Fanni tudja :)

Bízom benne hogy a hótaknál lesz egy ilyen taknyos békahere evőverseny ;)

HufnágelSteve 2018.11.02. 00:04:22

@Sir Gombóc: Arathornt írt, de azt is valószínű tévedésből, mert ő Aragorn apja, aki már az egész mű előtt meghalt és csak a kronológiában szerepel. Inkább Grimára hajaz a Fíreg, vagy ha tényleg elírás Denethor stimmelne.

Chuck Νorris 2018.11.02. 00:29:40

komoly hogy ezen vitáztok én csak a szituácios jelenetet vázoltam fel karakterhovatartozástól függetlenül, ahogy fireg hátrapillant megmarkolja a banánját és mondja hogy - A családért. és elbaktatnak a tanácsra:)

Costanza 2018.11.02. 00:46:57

@Lynette21: azt hiszem valami labteniszezo-szeru volt..

Chuck Νorris 2018.11.02. 06:29:49

a mai adás amugy nem volt rossz, Gábor és Robi is jól látja hogy csak a másik ellen van esélye a döntöben tehát koaliciora kéne lépniük.
Alexának, Tamásnak és Fanninak pedig az lenne a legjobb taktika hogy elöször gábor és robi közül kiejteni valakit, (nehogy a top4-ben egy 2v2-es szitu legyen) majd a bennmarado "rosszarcot" hagyni a döntöig hogy izi 20milla legyen :)
persze bekavarhat ki jön vissza a hóttakrol, dávidnak és verának nem nagyon lenne esélye a döntöben, talán Beninek a legtöbb. Nori és Jeremy sem esélytelen de ök eléggé semlegesek sok függ az ellenféltöl.
A legokosabb lépés az lenne Robi+Firegvezér részéröl ha a hiszékeny Tamást beszervezné az erös karakternek tünö alexa ellen, ami amugy is egy logikus gondolat. ugyanezt meg lehetne próbálni Fanninál is, ö sem egy nagy Alexa fan, és gondolkodhat ugy hogy gyengét kell benn tartani.
A legsnasszabb verzio hogy Fireget simán kiaszavazzák, esetleg lehet egy Alexa-Tamásra (+a beszervezett Fireg) trükk, ami nullát érne mert Tamás felhasználná az amulettjét és a Fanni+Tamás+Robi egyesülés nyerne egy Alexa vagy Fireg elleni szavazatokkal.
Az én konkluziom hogy legnagyobb eséllyel Alexa fog menni a hóttakra ha nincs rtl forhatókönyv :)

Sanda.Ipse 2018.11.02. 07:16:41

@Chuck Νorris:
Mondjuk Robit kipakolni most nagy marhaság lenne, mert ő védettséget is képtelen szerezni és egy végszavazáson is esélytelen.
Alexa nagyobb ellenfél, mint a Fíreg-Csicska. Ugyan mindketten megnyerhetik a következő védettséget, de a végszavazáson Alexának van esélye, Fíregnek nincs.
Szóval egyetértünk, Alexának kell (kéne) mennie mindkét most védett játékos érdekében.

Somogyi Tamás 2018.11.02. 07:54:17

Itt szerintem ma Fanni kezében van a kulcs, mert ő tud az amulettről, neki szerintem érdeke, hogy Alexandra maradjon, egyszerűen ellene több esélye van párbajokon, ugyanakkor szerintem nem érdeke, hogy Tamás ma ne használja fel az amulettet, és a következőn gond nélkül sétáljon a 4-be. Ráadásul Gábor azzal a Robival kezdett összefogni, aki az egyetlen opció lenne, hogy 3 szavazttal megsorozzák.
Most már mindenki elkezdett tovább gondolkodni, mint egy TT, így kiszámíthatatlan lesz. Szerintem Gábor vagy Alexandra megy haza.

Somogyi Tamás 2018.11.02. 07:55:00

@Somogyi Tamás: vagyis a holt szigetre, de Tamás felhasználja ma az amulettet.

Sanda.Ipse 2018.11.02. 08:13:43

@Somogyi Tamás:
Eddig úgy tűnt, hogy valamennyi játékos szemében (még Dávidéban is) Gábor az a személy, akit érdemes a legvégsőkig benn tartani, mert annyi ellenséget szerzett magának a játék során, hogy vele szemben könnyű szavazatokat szerezni, azaz megnyerni a fődíjat.
Ezért nem lenne logikus őt a hóttakhoz zavarni.

csillagporszem 2018.11.02. 08:35:30

Furcsa mennyire nem erőltette meg magát a játékosok nagy része a dupla szavazatért, pedig kettő szavazat ilyen kevés embernél már sokat jelent. Oké hogy az első 3 kieső biztonságban érzi magát a szövetség miatt, de egy Gábor-Szandi szövetségnél már szintúgy megvan ebben az esetben a 3 szavazat és mehet valaki párbajozni közülük a bentmaradásért. Sajnálnám Robit ha ő esne ki, mert szimpi karakter, de Szandit is sajnálnám, mert ő legalább küzd a versenyeken. Kàr hogy Fanni védettséget szerzett, jó lett volna ha ő repül, de ügyi volt. Asszem Szandi fog kiesni, kár érte. Sokat nőtt a szememben a kitartásával :)

Sanda.Ipse 2018.11.02. 09:46:22

Fanni örülhet, hogy nem őt vitte piknikezni Alexandra. Legalább nem szívta le az energiáját a millió lépcső oda-vissza:) Bírtam, hogy ő nyert végre védettséget.
süti beállítások módosítása