Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4X27 – Még sok víz lefolyik a Tiszán

2018. október 31. 09:56 - Bruti

A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást.

1_2.jpg

Alig várja gazdája ébredését, máris Xandreáról árulkodik. De persze nem ez lesz a fő vonal, csak csávónak van egy ilyen borzasztó kellemetlen, mellébeszélős, megkerülős, hátulról mellbe stílusa, ami értékesítőként biztos hasznos, de itt a szigeten a társai legszívesebben agyonbasznák a szaros lapáttal, és elásnák hátul a banáncserjék alá. A végén csak kinyögi, mit akar: Dávid hagyná-e, hogy ő szerezze meg a védettséget? A főni rövid böffenéssel jelzi, hogy érti a kérdést, de állást nem foglalna. Mit is mondhatna erre? Persze tesó, vidd te a védettséget, én meg majd megyek az Elhunytak szigetére hörögni, mint egy zombi.

2_2.jpg

Bence, „A part” nevű kihívással várja őket. Az eszüket ma sem kellett hozni, itt csak az ügyesség és a gyorsaság számít. A vízben álló építményről, pallókon kell kijutni a partra, majd ott megszerezni a nyakláncot. Viszont a pallók egyre fogynak, így a minden szinten kiesik a leglassabb cickány. Az uccsó kettő, kezdi előröl, közülük kerül ki a győztes. Dávid mai előnye az, hogy csak a második szintről kell kezdenie. Az első kör nehezen indul, esnek-kelnek, küzdenek, mint afroamerikai malac a jégen, végül Xandi kivételével mindenkinek sikerül. A második kört Harcicsivava nyeri, és itt már látszik, hogy valamire mégis csak jó ez a nem bántóan daliás termet. Sorban jönnek a körök, a végére csak Dávid és Csivava marad, majd az utóbbi megnyeri a védettséget.

3_3.jpg

Dávid hűvös nyugalma kezd elszállni, hiszen Csivava után ő a legutáltabb ember a Fülöp-szigeteken. Tudja, hogy célkeresztben van, de úgy beszél Xandival, mintha esélye sem lenne kiesni. Szerinte Csivavának is mindenképpen maradnia kell. Ok, ez hülye - gondolja magában Xandrea (hisz Gábornak védettsége van), de azért még próbálja komolyan venni a beszélgetést, amiből kiderül, hogy ma Fanni, vagy Tomi a célpont. Ezután elszabadul a malomkő, mindenki kavar mindenkivel, végül Xandi az exAgilásoknál köt ki, és elmeséli Dávidék tervét, miszerint Tominak kell mennie. Bumburnyáknak se kell több, az ő agya már fel is van baszva, és zsigerből utálja ezeket a szembehazudósgeciket. Erős felindulásból kijelentik, hogy Dávid megy. Ez így egyszerű is lenne, de Dávid még számon kéri a kémiatanárt, hogy miért kavar, mikor milyen fasza kis terv az, hogy Tomi megy. Addig abajgatja a csajt, amíg az elsírja magát a riportban. „Én odahaza nem csak ígérgetek, hanem be is tartok. De itt ez nem megy!” - értetlenkedik a drámakirálynő.

untitled.jpg

Reggelre Xandreának igen sokat sikerült gondolkodnia, és rendet vágott tanult agyában. Határozattan állítja, hogy ma Dávid nevét vési a papírra. Csivava félrehívja Tomit, majd biztosítja, hogy az életben ki nem tenné innen, és higgye el ő rendes, böcsületes értékesítő ember, csak itt rossz a pr-ja. Kapjon két szavazatot Dávid, Xandi és Fanni, és játsszák le maguk között. No, de nem addig van az! Ebből a háromból egy lány van, aki megbízható, és itt nem Xandreára gondolok - titokzatoskodik Tomi. Gábor ebből ügyesen kikövetkezteti, hogy akkor a Fannira. Végül semmire nem jut Bumburnyákkal, de ilyenek még elhangzanak, hogy Csivava már ezt végigviszi őszintén, és ezt úgy tudja mondani, hogy nem röhögi el. Bumbi szerint 

„Addig még sok víz lefolyik a Tiszán”


és ezzel lezártnak tekinti a beszélgetést. Az exAgilások egyelőre kitartanak a fogadalmuk mellett, így viszonylag egyértelműnek tűnik a ma esti párbaj. De Fanni még valami meglepetéstől tart, és ebben nem is téved nagyot!

5_2.jpg

Az élőhalottak szigetére kapcsolunk, ahol ma egy újabb zsákmányszerzésre gyűltek össze a zombik. A játék rendkívül érdekes: kötéllel összekötve, egy sárgödörbe kell belerángatniuk egymást. Akinek elfogy a három élete, kiesik. Belecsapnak és a csajok máris összefognak. Persze ez nem annyira okos ötlet, hiszen a két srác elvileg erősebb, de Beni nem bírja eldönteni hová álljon. Ráadásul Konor Sára – akiről már sokadjára derül ki, hogy egyszerűen nem tud szépen játszani - folyamatosan pofázik. Betámadja Benit, hogy miért nem áll be melléjük, és nem is férfi az, aki gyenge nők ellen játszik. Eddig is sejtettem, hogy nem Vera a legfényesebb izzó a csillárban, de mostanra már teljes bizonyossággal állíthatom. Ez itt nem a Hagyjuk Nyerni a Magyar Anyákat játék bazdmeg! A szakadó esőben, a francia futballrugó többször is hibázik így neki reszeltek. Biztos mély volt a talaj, netán fejben elfáradt a 15 perc körül, vagy egyszerűen összezavarta, hogy itt csak egy árnyéka van, nem úgy, mint a stadionban, ahol mindjárt négy. Aztán az egyik Magyar Anyának is annyi. Nóra nem bírta tovább, mert ebben a főlényben nem lehet, meg a vállaismilyen! Marad Konor Sára és Beni, de ez a beszari inkább belesétál a gödörbe, mint, hogy tovább hallgassa Vera pofázását. Ezen még az egyébként igen csendes macskám is úgy felbaszta magát, hogy hangos nyivákolással kivetődött a földszinti ablakon, és be se jött a kertből reggelig. De a szimpatikus kishölgyeknek még mindig nem elég, úgy kárognak, mint két cigány asszony, mikor lomtalanításkor kilopják alóluk a piros műanyag puffot. Ekézik a vesztes srácokat, majd Vera rákiált a Kurvára Kiment Vállú Nórára:


„Haggyad má’, kisírod magadból az erőt! Megyünk vissza, oszt’ keresünk kaukuszt”

Nálam most hirtelen két utcahosszal előzik meg fíregségben Gábort, pedig az is igazán szépen dolgozott a címért.

6_2.jpg

7_1.jpg

Vissza a Bayaniékhoz, ahol meglepetés levél gyün. Harcicsivava egy általa megnevezett társsal hozhat döntést, a közösség érdekében. Természetesen Dáviddal sunnyog el, Robi meg már dupla szavazatot vizionál, és igaza esetén, kilátásba helyez egy önakasztást. Amikor a srácok egy ládához érnek, és tanakodnak, hogy vajh mi a lófasz lehet benne, hirtelen megjelenik bal szélen a szponzorpia. Hangosan felröhögök, hogy, ha ezek most kapnak egy láda Kalimbát (vagy, hogy a picsába hívják ezt), akkor a törzsi tanácsra már csúnyán be lesznek szórakozva. De nincs ilyen szerencsénk, a ládában kávé és cukor van, meg minden játékosnak egy-egy levél a családjától. Most dönthetnek, hogy elviszik az élelmiszert és egy (1) db. levelet, vagy minden levelet vihetnek, de akkor nincs kávézolás a napfelkeltében. Úgy látom a szerkesztőknek nem jött be a szavazatok mai állása. És még csak gumiszabályokról sem beszélhetünk, mert ugye itt nincs semmi kőbe vésve…

8_1.jpg

Címkék: rtl survivor
265 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ryze 2018.10.31. 10:20:42

Azert amit a holtas lanyok lemuveltek, az olyan szinten felbaszott. Hozzajuk kepest Gabor egy szeretheto jatekos.

A fordulatnak bar orulok (hajra David), de mikor mondtak a kave+1 level dolgot, akk mar egyertelmu volt, hogy viszik Tamasnak a levelet 3-3, parbaj, aztan bent marad David. Es kerdes, hogy akkor is hoznak-e be ilyen fordulatot, ha egy Fanni-Robi paros van nehez helyzetben

Ryze 2018.10.31. 10:21:50

(persze nem akarok konspiralni, lehet tell csak igy volt utemezve ez az egesz)

bElannaTorres 2018.10.31. 10:27:05

A holtas játéknál, mondjuk ha egy fiú és egy lány marad a végére, akkor a fiú nyer. De amit veráék leműveltek azzal nem tudok egyetérteni, mindig kivoltam azoktól akik megmondják milyen az igazi férfi meg igazi nő. De az az igazság, hogy Jeremy mondta magáról, hogy nem tud veszíteni, még az elején többször, mégis a két lány nem bír veszíteni és nem is tudják magukról.

rives 2018.10.31. 10:56:14

ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, hogy a játék szerkesztői húzásokkal van irányítva, akkor csak elég megnézni a mai rész előzetesét.
Lett volna egy túl sima kiszavazás, valahogy bele kellett nyúlni, kreálni egy kis izgalmat. Nem is lenne ezzel semmi baj, ha ez egy sorozat lenne és nem egy reality vagy mi...
Persze a kibeszélőben biztos ez is ki lesz magyarázva, de ez így már nagyon erőltetett...

Kamiko555 2018.10.31. 10:59:26

Bruti, az nem lehetne, hogy a maradék pár adás után is csak te írj? :)) Zseniális volt a képekkel együtt! Köszönöm a kellemes perceket!:)

rathia 2018.10.31. 11:36:19

„Haggyad má’, kisírod magadból az erőt! Megyünk vissza, oszt’ keresünk kaukuszt”
Tudtam, hogy ezt kiemeli az író mert ezen én is annyira röhögtem. Én bírom a tájszólását de amikor ideges különösen kijön… kaukuszt… :):D

De baszki mit sipákoltak egyszerüen nem értem minek kellett volna bárkit is itt nyerni hagyni. Pfuu. Beni meg elcseszte a saját elönyét, jó meg kellett volna dolgoznia a gyözelemért, mert mégiscsak SzékelySarahConnor ellen indult akiröl egy deka izom se olvadt le amióta kint van – ezt hogy csinálja?? Dzseremí szerintem azért most már látványosan fogyott, biztosan ö a legfinnyásabb mind közül mert a többiek egész jól tartják magukat.

Jaj de annyira de annyira szar ez az átlátszó megmentjük Dávid seggét az RTL részéröl pfuuu de utálom. Meg a Fíreg is még megnyeri a nyakláncot is. áh szar az egész mégis nézem.

Azon felcsesztem magam, hogy az elözetesben leadták, hogy párbaj lesz, hát egy kis izgalmat se tudnak nekünk meghagyni?!

Sanda.Ipse 2018.10.31. 11:43:25

Ez tényleg humorosra sikeredett.
Elég átlátszó módon belenyúltak a szavazásba. Pedig a magam részéről már szívesen látnám Dávidot a Magyar Anyákhoz csatlakozni.
Nóri nem kis mértékben köszönhette asszonytársának is, hogy mindig ő landolt a sárgödörben.
Egyébként azon csodálkoztam, hogy egyensúlyi feladat ennyire nem ment Fanniéknak.

MegaTron963 2018.10.31. 11:51:29

Csodálom I. Bence fapofával tudja a klasszikus mondatait hangoztatni a műsorban, röhögés nélkül: mindenkinek van esélye a fődíjra - senki nem érezheti magát biztonságban - szeretem ahogy taktikáztok.

Sokat ér ha valaki felépít magának egy tervet, meg is valósítja és aztán az egészet keresztülhúzza a csatorna (Nóri vs Robi). Fanni helyesen mondta és szerintem burkoltan erre gondoltam, mert feltételezem nem nyilatkozhatnak arról olyan formában amit látnak, de ez elég nyilvánvaló volt...

Laikus kérdés - egy héttel a vége előtt mit jelent bárkinek is ott egy levél elolvasása amiben feltehetően ugyanaz a szöveg van: hiányzol, kitartást, várunk haza...ha valami balesetről vagy tragédiáról lenne benne szó megérteném, de így...semmit nem ad. Inkább még fókuszt veszít.

bElannaTorres 2018.10.31. 11:59:22

@MegaTron963: Tamás ezért gáz. Meg engem amúgy is fárasztanak az ilyen emberek, akikkel úgy kell beszélni, mint egy ötévessel. Úgy beszélnek vele a többiek is.

HufnágelSteve 2018.10.31. 12:24:30

Éljen a "kaukusz"-evő, az egyenjogúság "élharcosa", hereVera ;)! Ha nem ténsasszonynak vagy "naccságának" hívták odahaza, akkor gondolom diótörővel mogyorózta a helyi hímneműeket. Beni lement kutyába a fröcsögő nyálú székely amazonnak, ezt kár volt. Most már úgy viselkedik, mint aki szimplán feladná a következő játékot harc nélkül. Ezzel nem maradt egy igazán szimpatikus játékos sem.
A belenyúlás és a spoilerezés ilyen mértékéről pedig leszokhatnának már a szerkesztőgárda, mert roppant bosszantó!

Kábel Barát 2018.10.31. 12:29:49

@bElannaTorres: én Beni helyében azt mondtam volna, hogy Vera, te amúgy is olyan vagy, mint egy férfi.

mézescsók 2018.10.31. 12:35:19

Lehet, csak nekem tűnt fel, mert nem nézek minden adást, hogy Dávid és Gábor is látványosan fogyott, nemcsak Jeremy. Gáboron kifejezetten lötyög az alapból sem feszülős gatya és Dávid izomzata is lottyadtabbnak látszik. A lányok viszont nemigen fogytak, Fanni tán még hízott is. Vagy rosszul látom.

Dávid és Gábor kortesbeszéde arról, hogy a többieknek (Tomi, Alexandra meggyúrásáról beszélek) miért érdeke, hogy ők bent maradjanak (egyetlen érvük az volt, hogy mert "csak"), kifejezetten szórakoztatott. Ha ezek - és az előző hetek alatt szerzett tapasztalatok -alapján van valaki olyan hülye, hogy mellettük szavaz, az meg is érdemli.

Én sem értem, hogy mi ez a hatalmas truváj egy telefonbeszélgetés vagy levél miatt. Ha valami fontos történik (pl. baleset, haláleset a családban, stb. - ne legyen), akkor úgyis értesítik a játékost, hogy dönthessen, hazamegy-e vagy sem. A többi sablonszöveg, mint ahogy azt @MegaTron963: írta fentebb. Az egész játék durván másfél hónap, az is mindjárt lejár.
Szerintem is Tomi kapja a levelet, és gyönyörű lenne, ha beígérne fűt, fát, harangot láncostul, de főleg szavazatot, de aztán mégsem így szavazna, hanem az eredeti terv szerint. Viszont nem így lesz.

Azt hiszem, tegnap merült fel, hogy mi ez az össznépi utálat most hirtelen Dávid ellen? Bocs, nem keresem vissza, hogy ki feszegette. Részemről két oka van az ellenszenvnek: a játékot sokféleképpen lehet játszani, úgy is, ahogy Dávid csinálta (Csivaváját maga előtt tolva, hátulról mozgatva a szálakat, nem túlnyerni magát az elején, csöndben megbújva, majd látványos játékba kezdve, amikor már elkerülhetetlen, stb.), csak nekem nem szimpatikus, én nem az ilyen típusú játékot (és embereket!) szeretem. A másik ok: nem csípem, ha valakit ennyire látványosan tol a csatorna. Hogy erről ő tehet-e, vagy sem, én nem tudom, de a haszonélvezője mindenképpen és ez nekem nem jön be.

Kamiko555 2018.10.31. 12:53:06

@mézescsók: nem az, hogy össznépi utálat van Dávid ellen, hanem nincs egy olyan játékos sem, akire úgy jó szívvel mondaná az ember, hogy "na ez megérdemli"...
Én Dávidról azt hittem még az elején, hogy olyan lesz, mint Iliász...ő is szép lassan bontakozott ki...de valahogy Dávidnál nincsenek olyan megnyilvánulások, hogy attól szimpatikussá válhatna...Egyszer nem láttam, hogy önfeledt jókedve lett volna bármikor is...vagy akár mosolygott volna...Olyan egyformán reagál le mindig mindent....
A lányok közül Fannit azért nem kedvelem annyira, mert általában nem teszi magát oda egyik játékban sem, csak kb. úgy mintha tesiórán lenne és annyira erőlteti meg magát ne kapja meg az egyest... Alexandra szerintem túltaktikázta magát és beleesett abba a hibába, ami általában a kiesettek, hogy elbízta magát.
Tomit inkább sajnálom, minthogy drukkolnék neki, Robi még aki erőlködik, de nagyon gyenge...A holtak szigetén lévők meg...no comment...
Szóval, bárki nyeri is, az biztos, hogy valami hatalmasat kell, hogy alkosson, hogy lehessen neki tapsolni...

Ryze 2018.10.31. 13:07:59

@Kamiko555: szerintem jol, meg okosan csinalta David, es tudatosan nem beszelt, probald kiismerhetetlen, hideg maradni. De pont ez lesz a veszte, mert a sok birka, aki jon a "fujj taktika, en egyenes ember vagyok, azert jottem, h jol erezzem magam" stb. szovegekkel, azok mind fannit, robit, tamast, szandit valasztanak egy esetleges dontoben David helyett. Pedig sztem o az egyetlen, aki igazan esszel jatszott, es ugy, ahogy ezt a jatekot kene. Gabor probalkozik, csak hat..

karoton 2018.10.31. 13:14:38

Egyre jobban megutálom ezt a magyar "Survivort". Egyszerűen lehetetlen hosszú, sőt középtávú stratégiát építeni, mert annyi a belenyúlás. Most meg már ott tartunk, hogy a stáb közvetlen egy kiszavazás előtt is beleavatkozik, ha nem tetszik nekik a várható végkimenetel. Így különösen vicces visszagondolni Bence állandó "gondolkodjatok előre" felszólításaira, sok értelme van így...

Ezt a Dávid fanságot sem értem. Az első kibeszélőben látszott, hogy Kristóf kb. beleesett, pedig készítői szempontból kb. Beni szintű anyagot produkált. Konfliktusok 0, sziPorkázó beszólások a kamerába 0, érdekes beszélgetések 0. Egy-egy odavetett szó Gábornak a kiszavazások előtt és kb. ennyi. Még azt sem mondhatjuk, hogy a háttérből való szálmozgatásai nélkül nem lett volna játék, mert Csivava a számos rossz tulajdonsága mellett jól átlátja a játékot, képes önálló döntésekre és nélküle is csinált volna "műsort".

Verára meg szavakat sem találok, lassan a magyar reality-k minden idők legunszimpatikusabb versenyzője címének lesz várományosa, legszívesebben beleállítottam volna fejjel a sárba, csak hogy hallgasson végre :) Nehéz lehet ott bírni, pedig kell, mert aki győzni akar, annak figyelembe kell vennie, hogy ő is egy szavazó lesz.

Kamiko555 2018.10.31. 13:17:19

@Ryze: hát de akkor mégsem olyan okos, ha mást választanak helyette, aki "emberségesebbnek" mutatja magát... :) Értem én, hogy a rendíthetetlen ólomkatona imidzsét akarta felépíteni, de azért ebbe néha beleférne valami érzelemféle... Vagy legalább egy "kikacsintás" a riportokon, (amit a többiek nem látnak) , hogy "nem veszem ám magam olyan komolyan srácok"...Szerintem ez sokat dobott volna azért rajta...

karoton 2018.10.31. 13:25:55

@Kamiko555: Nálam Dávid lenne a kedvenc, igaz hogy nem oldódik könnyen és szinte minden pillanatban a játékra koncentrál, de nekem tetszik a céltudatossága, hogy szinte sosem viszik el az érzelmek - talán Emese húzta csak fel - és a "lelepleződéséig" egy kedvelt figura tudott lenni a táborban is. De csak lenne, mert ha valaki ennyi külső támogatást kap, az már az igazságérzetemet bántja, így őszintén nem tudnék örülni a győzelmének, még ha saját jogon meg is érdemelné.
Így marad Fanny, aki nagyon máshogy nyomja, még a sajátjai sem bíztak benne, az egyesülés óta is volt gondja elég, de valahogy mindig a felszínen marad és még szórakoztató személyiség is. Ha észben nem is túl erős, ösztönösen jól játszik és azért a szememet sem bántja a külseje :))

Ryze 2018.10.31. 13:31:56

@Kamiko555: ez nem feltetlenuk az o taktikajanak a hiba, mmint arra nem keszulhetett fel, hogy mondjuk a szigetre kerult no comment emberek mit kombinalnak, frocsogo szajjal orditva, h az a nyomorek david taktikzaik itten :D

Persze ezzel egyetertek, h szerepelhetett volna tobbet, pl. mikor Beniekkel dobaltak a karikat, meg fogadtak, vagy csinalta a hintat, az tok jo volt, lehetett volna tobb ilyen. Mondjuk nem tudhatjuk, hogy az rtlr mennyire vagta ugy, hogy ez jojjon le Davidbol. A multheti kibeszeloben azt mondta Eszter, h mindig azt lattak, h valakivel kettesben beszel. Ehhez kepest ebbol nem sokat lathattunk

karoton 2018.10.31. 13:34:06

@Kamiko555: Nem volt ő hideg, csak hideg fejű. Ha visszaemlékszel ő volt az, akit szinte mindenki felkeresett, ha megnyugtató szóra, tanácsra volt szüksége - még Fanny is a legnehezebb napjaiban, amikor pedig ellenoldalon álltak - és mindig jó érzésekkel jöttek el töle.
Igazából ott fordult minden, amikor Emese borított, és teljesen nyivánvalóvá vát, hogy a háttérből ő irányított, aminek elvileg nem kellene ilyen utálatot keltenie az irányába, de szerintem pont a fenti "bizalmas tanácsadói" szerepe miatt sokan úgy érzik, hogy visszaélt a bizalmukkal.

Kamiko555 2018.10.31. 13:37:50

@karoton: engem is Dávid érdekelt eddig a legjobban, hogy "mi sül ki belőle", csak épp nem az, amire számítottam. :) Tényleg ott az ominózus Emesés feladatban valami elpattant nála- lehet, hogy idegileg már kivan a sok feszkótól- és azóta szerintem nem nagyon találja magát...
Fanniról meg leírtam, hogy akár jó is lehetne, ha egy kicsit jobban odatenné magát a feladatokban és megmutatná, hogy kemény csaj is tud lenni ha akar, de eddig valahogy nem ez jött le róla...
(Engem viszont bánt a külseje, de ezen nem fogunk összeveszni... :-D )

2018.10.31. 13:41:07

Bruti b@@@@zzzmeeeg ! :)))))) #tapsvihar

Már többen is írták, hogy egyszerre étkezni és Hogyvoltot olvasgatni életveszélyes.
Hát az ! Csak 3x nyeltem félre a röhögéstől.
Egyszer a kihűlt testemet egy tál pörköltre borulva találják meg, miközben a Hogyvolt ott virít a monitoron. :))))

Kamiko555 2018.10.31. 13:43:06

@Ryze: igen, nem tudhatjuk, hogy kiből mit vágnak össze... Lehet, hogy Dávid a legnagyobb mókamester és mindenki az ő poénjain röhög a hasát fogva a tábortűz mellett esténként, de ezt nem mutathatják, mert sértené a róla kialakított képet.. :)))

2018.10.31. 13:43:34

Azért a szerkik tényleg sz@rjanak már harántfekvéses süncsaládot !
Mi a f@szért kell elszpojlerezni az előzetesben a cetlizés végeredményét ? Hmmm ?

Kamiko555 2018.10.31. 13:45:26

@mentolos lecsó: szerintem ezt sosem tudjuk meg.... :(

bElannaTorres 2018.10.31. 13:48:53

@Ryze: ugyanolyan sokat, és talán még jobban is taktikázik Fanni és szandi. Mind a kettő tudott fordítani a helyzetén. Fanni ugyanazt adta elő Tamásnak amit dávid is. Semmivel nem látom nagyobb taktikusnak, sőt ha azt nézem Fanninak több emberrel van jobb kapcsolata most

2018.10.31. 13:49:28

SáraKonor kezd elmekórtani tüneteket produkálni !
Lassan el kellene dugni a kis baltát és a macsétát... Vagy van a stábnál nyugtatólövedék és befogóháló ???

csillagporszem 2018.10.31. 13:50:20

@Kamiko555: nézd meg Dávidot amikor a ládánál vannak Gáborral és kérdezi tőle ott van az én levelem is. Ott tök emberi, látszik rajta, hogy ő is szeretné elolvasni hogy mit írtak neki a szerettei, asszem még mosolyog is :)

Kamiko555 2018.10.31. 13:52:11

@csillagporszem: rég rossz lenne, ha még erre se bírna normális reakciót mutatni... :-D

bElannaTorres 2018.10.31. 13:52:19

@mézescsók: lányok nagyon sokat esznek, mindig nézem folyamatosan esznek, és a rizs is amit kiszednek elég nagy adag. Meg tömik a fejüket banánnal, ennyi kajától én is híznék

Berborosz 2018.10.31. 13:54:45

@Kamiko555: Én direkt figyelem. Már háromszor mosolygott, legutóbb akkor, amikor meglátta a hotdogokat.
És volt még két vicsorgás, amiket a Dávid-fanok akár mosolygásnak is minősíthetnek.

Kamiko555 2018.10.31. 13:59:35

@Berborosz: ja így már más. akkor én kérek elnézést! :-D

bElannaTorres 2018.10.31. 14:00:58

@Berborosz: Istavikinek eléggé bejött xD

2018.10.31. 14:02:25

"Hangosan felröhögök, hogy, ha ezek most kapnak egy láda Kalimbát (vagy, hogy a picsába hívják ezt)"

Nekem mindig Kolumba (vagy Columba) jut eszembe róla a Hófehérből ! :)))
Tudjátok, az öreg király kedvenc tyúkja... :)))

2018.10.31. 14:04:10

@bElannaTorres: Pssszzt ! Ez az a név, amit nem mondunk ki nyilvánosan a fórumon ! :)))

2018.10.31. 14:08:41

HAAAHÓÓÓÓ ! A posztot csak a főoldalról lehet megtalálni !!!
Hiányzik a végéről az "rtl" és "survivor" tag.

karoton 2018.10.31. 14:14:20

@Kamiko555: Szerintem az Emesés feszkó oka ugyanaz, mint Csivavánál, elvesztették az irányítást - akkor épp 4-3 volt az arány - és az ilyen tipusú embereket ez igencsak frusztrálja. Ez azóta sem jött vissza, ő meg korábban sem kereste különösebben a társaságot, most meg már hozzá sem megy oda szinte senki, így most körön kívül van. Azért a ideg látszott rajta, amikor Alexát félrehívta, már-már Balázsos stílust hozott :))
Én nem látom Fannyban a fizikailag kemény vagy éppen különösebben ügyes nőt, szerintem kb. ennyit tud. (Ha már külső, nem az esetem, nekem egy aranyos kis csaj kategória, de csak ennyi. Mint nő nekem Eszter volt az egyetlen opció, bár talán Alexa sem reménytelen.)

Nevem senki. 2018.10.31. 14:26:52

Mától nem nézek előzetest, és hsz-ekből is kevesebbet olvasok spoiler veszély miatt.

Nevem senki. 2018.10.31. 14:30:33

Sőt már tegnap sem néztem előzetest, csak elég beleolvasni a hsz-ekbe és tudom hogy döntetlen lesz. :///(

bElannaTorres 2018.10.31. 14:33:13

Az öfi nagyon vicces lett megint:) nekem alexasándoros kép tetszett a legjobban :D

Sanda.Ipse 2018.10.31. 14:35:26

Dávid egyszerűen nem kevésbé unalmas játékos, mint Beni. Csak néz kifelé a fejéből, meredten lesi a többieket. Igazán mostanában hallottunk tőle néhány mondatot, mióta teper a bennmaradásért. Tamás egyszerű, mint a faék. Számára a világ fekete és fehér. Lehet Robit nem szeretni, bevallom engem szórakoztat. Ő legalább valamilyen. Ahogy Gábor is legalább valamilyen.
Igazán kedvelhető játékos most nincs közöttük. A hóttaknál talán Nóri, ha nem hagyja, hogy a székely Magyar Anya bevonja ebbe a hülye gender témába.

csillagporszem 2018.10.31. 14:39:34

Nagyon szuper lett a hogyvolt és örülök, hogy nemcsak én érzem úgy hogy Vera jelen pillanatban sokkal irritálóbb mint Gábor :)
Gyönyörű lenne egy Vera-Gábor döntő, kíváncsi lennék melyik nyer :D

Berborosz 2018.10.31. 15:07:58

Valaki 8-10 napja úgy határozta meg a játékosokkal szembeni szimpátia mértékét, hogy szívesen elmennénk-e vele sörözni.
Én mindenkivel elmennék, Verával és Gáborral is. Csak Dáviddal nem.
Vidáman szeretek sörözni.

Sanda.Ipse 2018.10.31. 15:21:02

@Berborosz:
Mi Dávid polgári foglalkozása? Egyébként vele a posztírók is kíméletesen bánnak. Talán az egyetlen, aki nem kapott ragadványnevet.

nicu71 2018.10.31. 15:24:22

@Sanda.Ipse: nekem bevallottan Robi meg Jeremy a kedvenc,legalább rajtuk lehet nevetni/sajnos mindkettő hamarosan hullani fog,de mindegy megszoktam :))/ Dávid ,Gábor-a fíreg hihetetlenül irritál,akárcsak Veronka ,de legjobban az a kurva szerkesztés,az előzetes szavazós-szpojlerén meg olyan idegbe jöttem hogy levertem a kajás tálcát a konyhapultról.

bElannaTorres 2018.10.31. 15:27:13

@Sanda.Ipse: temészetesen személyi edző.

Sir Gombóc 2018.10.31. 15:35:53

@Ryze: az biztos, hogy a leveleket nem hirtelen szerezték be, ergo biztosan tervbe volt a felhasználásuk. Azt nem tudhatták előre, ki fogja a védettséget nyerni, ugye ő az aki alapvetően dönthet a felhasználásról. Ha más nyeri a játékot, akkor más kezében lett volna ez az adu.

2018.10.31. 15:36:30

@Sanda.Ipse: "Talán az egyetlen, aki nem kapott ragadványnevet."
Mert annyira jellegtelen szereplő, hogy egyetlen IGAZI megmozdulása sem volt még a játékban... Mégis vmiért körülötte forog a dolog...

A seregben az ilyeneket: "pullos geci"-nek hívtuk !

Ragadványnevet akarsz ? Tessék: MegúszósDévid

Én kérek ismét elnézést !

Sir Gombóc 2018.10.31. 15:40:52

@bElannaTorres: Vera egyre undorítóban viselkedik, a női nem szégyene. Jeremy egyre szimpatikusabb, ahogy laza derűvel veszi tudomásul az eseményeket.

2018.10.31. 15:40:57

Hagyom ezt a retkes sz@rt a pics@ba... Majd a Hogyvoltokat elolvasgatom.
Inkább elmegyek a Zasszonyal az újranyitott Szépművészbe... Annak legalább lesz értelme !

tar 2018.10.31. 15:42:32

@Sir Gombóc: "az biztos, hogy a leveleket nem hirtelen szerezték be"
Ezt miért érted ennyire biztosnak?

Nevem senki. 2018.10.31. 15:42:40

Tegnap Robinak megint volt egy jó szólása. Azt mondja egy kezemen megtudnám számolni hányszor hallottam Dávidot beszélni. Ebből négyszer Bence kérdezte. :D

bElannaTorres 2018.10.31. 15:45:42

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: igen én is erre figyeltem fel. Emiatt tényleg nem értem miért látnak benne a szerkik illiász 2.0 zseni játékost.

@Sir Gombóc: sose volt a kedvencem. Undorító kiközösítéses taktikával akart előre úszkálni, miközben azt hiszi magáról, hogy egyenes.

Sir Gombóc 2018.10.31. 15:49:11

@rives: nézzük másképp. Van egy forgatókönyv (nevek nélkül), hogy az ikszedik védettségi játék nyertese+1 fő kap egy ilyen lehetőséget a kávéval, levelekkel. Egy ilyen bármilyen helyzetben fel tudja kavarni az állóvizet. A látszat az, hogy ez most Dávid megmentése miatt van, pedig lehetett volna itt akár más is. De ezt már nem tudjuk meg.

Berborosz 2018.10.31. 15:51:11

@Sanda.Ipse: De még az elején kapott, "hivatásos sportoló"-ként emlegették, és értetlenkedés is volt, hogy ez mi a fene lehet.
A bemutatkozó kisfilmjében aszongya:
személyi edzőként dolgozom, mellette versenyszerűen sportolok.

A posztírók azokat a neveket használták eleinte, amiket a retek a játékosok képe mellé felrakott. Így lett Gábor értékesítési vezető, miközben közönségszervezőnek mondta magát.
Aztán kissé elfajult a ragadványozás, én néha már nem is tudtam, kiről beszélnek...

bElannaTorres 2018.10.31. 15:54:31

@Sir Gombóc: az is lehet hogy a következő jutalomjátékon lehetett volna megnyerni, nem pedig dupla jutalmat osztogatni Gábornak egy védettség már nem is elég.

Owl La La 2018.10.31. 15:55:29

@Sanda.Ipse: Dávid személyi edző, ha jól tudom. Szerintem azért nincs ragadványneve itt, mert annyira JELLEGTELEN figura. Beninek sincs egyébként, ő is elég unalmatos figura.

Sir Gombóc 2018.10.31. 16:08:30

@mentolos lecsó: miért, tudjuk a végeredményt? Szerintem nem. Annyit tudunk csak, hogy párbaj lesz és Dávid 1 szavazatot biztosan kapott. Na jó, nagy fordulatot én sem várok. :-)

HufnágelSteve 2018.10.31. 16:10:24

@Berborosz: Én is elmennék sörözni bárkivel, ha ő állja a sört ;)
@Owl La La: Úgy vélem Mentolos Lecsó által javasolt "MegúszósDévid" javaslat nem rossz. Beni bevallottan nem is akart sokat tenni, de volt pár poénos beszólása, és inkább Béni (a Frédi és Béniből), vagy Mr.Beni az utolsó játéka miatt illene rá.

Sir Gombóc 2018.10.31. 16:17:58

@nicu71: Gábor a fíreg egyre érdekesebb szerintem, volt pár őszinte pillanata, érdekes lesz látni, meddig tud eljutni.

2018.10.31. 16:19:28

@Sir Gombóc: szerintem tudjuk a végeredményt ! ;)

Sanda.Ipse 2018.10.31. 16:22:02

@Sir Gombóc:
1 szavazatnál azért többet tudunk:) Valakivel azonos számú szavazatot kapott.

Sir Gombóc 2018.10.31. 16:23:17

@tar: gondolkozz csak. Egy ilyet nem lehet a világ másik végéről egy fél nap alatt elintézni, hacsak nem kinyomtatott e-mailekről van szó, de annak szvsz nem akkora az értéke, mint egy papírra, kézzel írt levélnek. Ezeket biztosan előre beszerezték.

tar 2018.10.31. 16:27:00

@Sir Gombóc: Próbálkozom, de esküszöm nem jut eszembe olyan áthághatatlan akadály, ami különösebben megakadályozná (esetleg lehetetlenné tenné) egy ilyen levél menetközbeni elkészítését.

tar 2018.10.31. 16:29:52

Pláne, hogy néha éppen aktuális (a játék közben megtörtént/váratlanul bekövetkezett) eseményről szólnak (legalábbis az eredeti szériában).

Ezzel nem azt mondom, hogy ez történt, csak pusztán azt az ellenérvet érzem kicsit vérszegénynek, hogy "az biztos, hogy a leveleket nem hirtelen szerezték be"

Sir Gombóc 2018.10.31. 16:30:01

@Sanda.Ipse: ha a látott tényeket nézzük, akkor csak annyit láttunk, hogy Dávid egy szavazatot biztosan kapott ÉS valakik, nem biztos, hogy Dávid az egyik, párbajozni fognak. ;-)

Sanda.Ipse 2018.10.31. 16:31:21

@Sir Gombóc: @Berborosz:
Köszi. Ahhoz képest rendre a második a megmérettetéseken. Bence kérdésére: "milyen érzés mindig másodiknak lenne?" Dávid válasza: "Inspiráló". Még akkor sem tudott valami frappánsat kitalálni ahhoz képest, hogy a producer szerint sok-sok A4-es oldalt teleírt megelőzően a játékban alkalmazandó taktikájáról az elejétől a végéig.

bElannaTorres 2018.10.31. 16:34:44

@Sanda.Ipse: és szerintem lánynál, hiszen ki kell tenni az erőseket... :D

Sir Gombóc 2018.10.31. 16:36:51

@tar: nem is ezt mondom, hanem azt, hogy egy kézzel írt, nem kinyomtatott levél ilyen rövid idő alatti megiratása, és fizikailag a helyszínre juttatása biztosan nem kivitelezhető.

2018.10.31. 16:38:25

@HufnágelSteve: még agyalok a megfelelő terminus technicus-on, de annyira SEMMILYEN a pali, hogy az éves leltár szerint 3 értelmes, magyar szó nem jut eszembe róla ! :)))

Amint ezt leírtam, beugrott egy: DicsőDévid

bElannaTorres 2018.10.31. 16:40:23

valamelyik lánnyal kaphatott egyenlő szavazatot

tar 2018.10.31. 16:40:51

@Sir Gombóc: Tényleg nem kötözködni akarok, de miért nem kivitelezhető egy levél megírása pl. a helyszínen? Lehet, hogy tényleg én nem látok/értek valamit, de én az egyszerű agyammal arra gondolok, hogy ha van a helyszínen:
1. papír
2. toll/tinta/íróeszköz
3. magyarul írni tudó ember
akkor nem érzem lehetetlennek, hogy ott helyben megírjanak egy ilyen levelet. Aztán lehet, hogy ez valami miatt lehetetlen (én sem tudok mindent), de ez esetben kérlek világítsd meg nekem ezt a körülményt, mert tényleg nem látom.

Nevem senki. 2018.10.31. 16:41:07

@bElannaTorres: A külsőségek mellett annyi a hasonlóság, hogy eleinte Illiász is kerülte a konfliktusokat mindig csak a Krisztiánnak mondta, hogy így a Feri úgy a Feri. Később viszont már belemert állni a vitákba Ferivel is, meg a többiekkel is. Míg Dávidnak van egy csicskása aki még a vitás ügyeket is helyette intézi. Valahol ez is egy jó taktika. Meg lehet ezt így is nyerni.

bElannaTorres 2018.10.31. 16:43:35

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: meg lehetne ha nemcsak egy emberrel lenne kapcsolatban. Kavarás nélkül kiesett volna, aztán persze visszajöhet a holtakról és nyerhet

Berborosz 2018.10.31. 16:44:58

A legszebb az lenne, ha Robi jelenne meg holnap a holtak szigetén. Nóri megreccsenne.
Tudom, hogy nem így lesz, csak álmodozom...

Sanda.Ipse 2018.10.31. 16:45:16

@Sir Gombóc:
Igazad van. Az utolsó név: Dávid és párbaj lesz.

bElannaTorres 2018.10.31. 16:48:07

@Berborosz: lehet onnan is visszahoznák:D
Amúgy ettől függetlenül bírom Robit, arról végül is nem ő tehet, hogy hiába hű társa Tamásnak, semmilyen hatással nincs rá, tulajdonképp ha dávid mellett szavaz ezzel robit és magát is veszélynek teszi ki, mehetnek kövire.

Nevem senki. 2018.10.31. 16:52:55

@Sir Gombóc:
" nézzük másképp. Van egy forgatókönyv (nevek nélkül), hogy az ikszedik védettségi játék nyertese+1 fő kap egy ilyen lehetőséget a kávéval, levelekkel. Egy ilyen bármilyen helyzetben fel tudja kavarni az állóvizet. A látszat az, hogy ez most Dávid megmentése miatt van, pedig lehetett volna itt akár más is. De ezt már nem tudjuk meg."

Ezt a kávés cukros leveles dolgot bedobhatták volna egy játékkal előbb, vagy két játékkal később is. De látták a szerkik hogy ennek most jött el az ideje. Hisz ahogy a kibeszélőbe is mondták, a történet már előre megvan.
Csak kívülről a szálakat úgy kell rángatni, hogy lehetőleg úgy is alakuljon.

csillagporszem 2018.10.31. 16:53:43

@tar: Hogy írnák meg a rokonaik a helyszínen a levelet?

mézescsók 2018.10.31. 16:54:25

@bElannaTorres: Pár napja írtam - annyira persze nem volt fontos a hsz-em, hogy emlékezni kéne rá -, hogy a játékosok, főleg a nők, állandóan rágcsálnak valamit. Amellett kajás feladatok is akadnak. Mintha az előző évadokban nem lett volna ennyi plusszkaja. Nem okoz örömöt, ha embereket éhezni látok. de volt már itt minden (Eszter - Fanni pizzázása, Jeremy palacsintázása, törzs egyesítési bulika, rántott csirkacombos nyeremény, és még nem is láttam mindent.
Néha eszembe jut, mi lenne, ha az ötlet alapját próbálnák meg megcsinálni. Hajótöröttek egy lakatlan szigeten. Abban a cuccban, ami rajtad van, annyi cuccal. amit a süllyedő hajóról meg tudsz menteni, semmi kaja, mindent meg kell szerezni, és egyebek.
Nem kell lelőni. Tudom, hogy nem lehet.

@Kamiko555: Hogy melyik kommernek kinek a játéka tetszik, arról nem érdemes vitatkozni, mert ízlés kérdése.
Nem össznépi utálatot látok Dáviddal kapcsolatban, csak most került előtérbe és ez azért utal néhány dologra.
Pl. arra, hogy arról beszélnek a kommerek, akiről van mit beszélni és Dávidról eddig nem volt mit. Nem mérvadó a véleményem, mert bár a hogyvoltokat és a hozzászólásokat mindig elolvasom, de nem nézek meg minden adást, talán minden harmadikat. Dávid olyan volt, mint egy álruhás herceg. Azonkívül, hogy Viki (az ő nevét nem szabad kimondani, akkor bocs) bele volt zúgva (vagy nem), egyszerűen semmire sem emlékszem vele kapcsolatban. És a fenébe is, tessék engem szórakoztatni, csinálni valamit azért a francos 20 millióért, nem adják ingyen! Építsenek hidat, bohóckodjanak, kavarják a fekáliát, tegyék oda magukat a játékokban, vicceljék meg vagy cikizzék ki a játékostársaikat, mittudomén. Még Beni, a bevallása szerint csak nyaraló és abszolút passzív Beni is többet tett a nyereményért (sópárló készítése Alexandrával, amiről kiderült, hogy múködőképes, csak nem elég hatékony, vagy a dobálós játék összehozása, védettségi játékok nyerése, stb.), de Dávid nekem egy mutatós biodíszlet volt eddig, ami már azért sem tűnt fel, mert a játéktér önmagától is gyönyörű.
Az a helyzet, hogy Iliászra is akkor figyeltem fel tavaly, amikor a holtak szigetére került. Addig ő sem volt különösebben a képben.
Két jó testű, jóképű pasas, nem túl mély intellektussal, de nyilván volt/van bennük valami...
A másik, ami miatt most Dávid előtérbe került az szerintem az, hogy eddig Gáborral együtt túlságosan magabiztosnak látszottak, akik uralják a többieket és a játékot. Lehet, hogy emberi gyengeség, de nekem kifejezetten élvezetes, ha kicsit szenvedni látom őket, bepánikolni.

Fanni szerintem alapvetően egy realista nő, aki érzi, hogy nem győzhet, ezért aztán nem is töri magát.
Mint ahogy a hotdog evésnél mondta: tudja, hogy a pasikat túlenni nem tudja, ezért bolond lenne hülyére zabálni magát, hogy rosszul legyen, ezért inkább csak szemezget.
Alexandrában egy picit sem bíznék. Ha másból nem, hát az eddigi szavazásaiból tudhatnák, hogy együtt cimbizett Gáborral. Napraforgó. Ez nem baj, csak nem adnék a szavára.
Tamás - én birom. Valóban nem a legélesebb kés a vajban, de győzni akar és ezért tőle telhetően meg is tesz mindent. Esetlenül taktikázik, könnyen befolyásolható, de küzd és ezért respect.
Verával kapcsolatban előítéletes vagyok, mert nem kedvelem azt a népcsoportot, amihez tartozik, és erről nem tehet, Ebbe nem megyek bele. Ettől függetlenül még plussz ...patája is lehet, de ehhez sem értek. Nem érzem jó embernek és kész.
Nóri - nekem impozáns, ahogy küzd, de valahogy olyan, mint egy elefánt a porcelánboltban. Komoly taltikázásra nem látok benne elég potenciált.
Jeremy csak símán szórakoztat.
Beni - nekem érdekes figurának tűnik, sokkal több van benne, mint amit mutat és nagyon jól össze tudja szedni magát, összpontosítani, ha kell, de ellinkeskedi az egészet.

Szóval nagyon egyetértek azzal, hogy jó szívvel senkire sem lehet mondani, hogy megérdemli a győzelmet, ám ez is viszonylagos.

Sanda.Ipse 2018.10.31. 16:58:37

@tar:
Előre megírt leveleket vitt a stáb magával a hozzátartozóktól, hogy adandó alkalommal bevetik a játékba.
Feltehető, hogy Tamás állt át, mert az előzetesben Dávid látható, ahogy arról győzi meg őt, hogy ebben a sztoriban (levél) neki is volt egy döntése és gondolkodott, hogy ez Tamásnak mit jelenthetne és csinált egy kis hibát (ez bármit is jelentsen). Bárgyú hülyegyereknek folynak a könnyei a meghatottságtól.

bElannaTorres 2018.10.31. 17:01:05

@mézescsók: emlékszem mert magamban egyet is értettem:D nem az lenne a jó hogy éhezni lássuk, hanem tényleg, nőknek is kijönne az előnyük, jobban bírják az éhezést. Meg jobban akarnának nyerni, nem csak szenvedni jönnének, így viszont nyaralni jönnek.

Sanda.Ipse 2018.10.31. 17:10:22

@mézescsók:
Én nem emlegetném egy napon Iliásszal Dávidot. Iliász nem tartott fíreg-csicskát és soha nem láttuk őt rinyálni egy játékostársánál sem, hogy segítsen a hátsóját megmenteni. Általában is sokkal nehezebb dolga volt, mert a csapatában még a rasszista megnyilvánulásokat is kénytelen volt elviselni. Olyanra sem emlékszem, hogy a nézők szemében nagyon negatív lett volna.
Dávid viszont leküzdötte magát a fíreg szintjére. Nem osztom a producer véleményét, hogy egy szerethető figura lenne. Inkább sumák.

Sir Gombóc 2018.10.31. 17:14:03

@tar: a játékosok hozzátartozói nincsenek a helyszínen. Az egy elég vad elképzelés, hogy hamisították a leveleket..

Sanda.Ipse 2018.10.31. 17:17:56

@Sir Gombóc:
Előre megírt leveleket vittek.

Nevem senki. 2018.10.31. 17:20:50

@bElannaTorres: csak ő arra játszik, hogy azzal az egy emberrel lesz ott a döntőben. Arra az egy emberre meg ki szavazna rajta kívül? Gábort bent tartani már mindenkinek az érdeke. Nem tudom Tamás felfogja-e majd.
(Valamelyik nap számolgattam, ha Dávid bent marad és Vera jön vissza a holtaktól és vele döntőzik, ellene is simán nyerne.)

Nevem senki. 2018.10.31. 17:24:07

Pedig azt de megnézném ahogy Nóri és Vera kiosztja Gábort a holtaknál. Lenne nézettség. A reteknek efelé kéne mozgatni a történetet. :)

tar 2018.10.31. 17:24:19

Jaaa, okés , megvan a félreértés forrása :D
Én nem a rokonok által írt levelekre gondoltam, hanem arra, hogy a velük kapcsolatos feladatot tartalmazó levelet írták meg helyben és variálták úgy, hogy pont jól jöjjön Dávidnak. (fene, hogy mindkettőre illik a levél megnevezés)

tar 2018.10.31. 17:29:18

Tehát arra gondolok, hogy HA tényleg belenyúlt az RTL, az úgy történt, hogy a rokonok leveleihez kapcsolódó feladatot (nem a rokonok leveleit) hekkelték meg úgy, hogy Dávidnak esélyt adjon.

moletty 2018.10.31. 17:40:03

Kedveseim !
Szinte mindent elmondtatok és mindennel egyet is értek !
Viszont Sarah Connor -ra nézve dehonesztálónak érzem, hogy ezt a hegyi nőstény trollt róla nevezzük el ! Ez a nő a határon túli magyarok szégyene. Ét nemcsak hogy belehúztam volna Beni helyében a sárba, de még rá is ugrok ! Ezzel a férfizéssel meg menjen picsába ! a többi is benn akar maradni és a szabályokon belül MINDENÁRON! ÉS ez így van jól !
Az RTL szintén menjen a picsába az ilyen kimondottan részlehajló belenyúlással!
A kis gnómról mindig a Harry Potter bankárosai jutnak eszembe :D Ő is menjen a picsába !
A félhülye Tomi is megér egy misét :D
Fanninak nagyon tetszik a segge, szóval ÉN is menjek a picsába ! :D :D

Sanda.Ipse 2018.10.31. 17:56:26

@moletty:
A nő egyértelműen férfigyűlölő. Szerinte férfiatlan, aki nő ellen küzd, férfiatlan az, aki egy nővel szemben feladja és egyáltalán... férfiatlan, aki férfinak született.

HufnágelSteve 2018.10.31. 18:30:40

@Sanda.Ipse: Állítólag van gyereke, de szerintem ő erőszakolta meg a faszit, vagy egy medvétől van. Akárhogy is történt utána biztos lerendezte a másikat "herénVera", hogy annak csak fájjon :)

Sanda.Ipse 2018.10.31. 18:36:44

@HufnágelSteve:
LOL. A medvék elég férfiasak lehetnek arrafelé

Zeruspont 2018.10.31. 18:48:47

Azzal, hogy mutattak, ahogy Dévid LeKen az együgyű Tomassoval diskural, lesz valami csavar. Lehet, Alexander áll át. Vagy Dévid igazabol egyet kap meg Tomi is, aztan a piacosok Szép Helénája parbajozik Robival. Mondjuk egy tűzgyujtast megneznek közöttük. Akkor kiderulne, hogy Robi ténylegesen tűzmagus-e vagy sem.
Ui: cső skacok, elso kommentem, bar mar evek ota olvasgatom a blogot, ja es sorry az ekezetekert, egy átok telefonrol 5karakternel tobbet irni...

MegaTron963 2018.10.31. 19:13:54

Te jó ég...ez a Dávid beszéd Tamáshoz...színjátszó szakkör és 8 éves szintű kisfiúi naivitás párosítása :D 22 évesen ennyire szárított lepke gondolkodása legyen...

Rémület 2018.10.31. 19:20:30

Tamás burokban nevelkedett? Egy ötéves jobban átlát a szitán. Nem hiszem el.

Folliot 2018.10.31. 19:26:58

Akinek eddig volt kétsége most láthatja: forgatókönyv, amatőr színjátszók. Továbbra is mindenkinek ajánlom az amerikai Survivort, sokkal szórakoztatóbb, ott valóban van taktika, és jó játékok. És mindenféle ember, aki leginkább nincs, kisportolt személyi edző. Most már tényleg csak azért nézem - mert egy mazochista vagyok -, hogy milyen átlátszó belenyúlás lesz még. Figyelem, Jeremiás térde kiment a helyéből, csavar a Holtakhoz is visszahoznak valakit? Olyan még úgysem volt, ő de izgi. Nevetséges, hogy ennyire hülyének nézi az RTL a nézőit. No sebaj, talán a kommentekből a jövvőre nézve tanulnak.

Zeruspont 2018.10.31. 19:30:42

Nekem amugy Dévid az egyik kedvencem lenne, taktikailag a többiek fölött áll, tudja, hogy kivel hogyan kell beszélni, DE keptelen vagyok neki drukkolni ket ok miatt: az egyik a fireg, szerintem o arra hajt, hogy Dévid megnyerje, es majd utana osszejonnek es igy övé is a juti. Gabor annyira remes (es nem a jateka, jol tolja magyar viszonylatban, hanem a jelleme miatt ahogy megnyilvanul, szemelyeskedik stb), hogy inkabb Dévidnek sem szurkolok. A masik az unfair belenyulasok, amik mar annyira bantjak az igazsagerzetem, hogy mar rendesen szekunder szegyent erzek... Egyszeruen az egesz evad elvezhezoseget kukazta az RTL... Kar. Lehet a ketto kozul egyik sem feltétlen D hibaja, de ez van.

csipcsiripp21 2018.10.31. 19:33:03

Azta mekkora lúzer ez a Tamás gyerek: “választhatta volna a saját levelet is, megis az enyémet hozta el, Önzetlensegbol!”
Dühítően hülye, most már jobban irritál, mint Dávid.

Sanda.Ipse 2018.10.31. 19:35:27

Eddig is tudtuk, hogy együgyű Tamás egyszerű, mint a faék, de, hogy ennyire!!!
Ekkora faszkalap a földön nincs. Az egész egyébként valóban egy nagyon rosszul előadott ovis színjátékhoz hasonlított. Na, nem is nézem tovább, annyira bosszant. Majd holnap kora reggel felvételről.

Sanda.Ipse 2018.10.31. 19:39:57

Még csak annyit, hogy amit szívesen megnéznék az a pofája, amikor látja utólag a tévében hogyan csináltak hülyét belőle. Na, akkor lesz oka sírni-ríni. Olcsón adta magát!

MegaTron963 2018.10.31. 19:46:27

Remélem következő körben Tamásnak muszáj lesz kihasználni az amulettet.

csillagporszem 2018.10.31. 19:47:01

@Sanda.Ipse: jaj ő egy cuki gyerek egy cuki családdal, megkönnyeztem a levelet. Végre egy család aki odatette magát levélíráskor. Innentől Tominak drukkolok :)

Sir Gombóc 2018.10.31. 19:48:06

Na, azért az előzetes nem teljesen azt mutatta, mint ami történt.. :-)
Bár a végeredmény várható volt.

MegaTron963 2018.10.31. 19:48:46

Beni amúgy korrekt módon levezette, hogy lényegében a két "nő" azzal hogy egyből összeálltak kiprovokáltak egy olyan helyzetet aminek nincs jó folytatása...mondjuk az alapgondolatot nem értem. Korábbi játékokban is akkor a férfiaknak alapból ki kellett volna esni a legelején? Ezen logika mentén akkor nem lehet koedukált játékmenet, mert szegény gyengébbik nem...

MegaTron963 2018.10.31. 19:49:42

Jobb lett volna nem olvastatják fel vele a levelet - közhelyszótár felcsapva...legalább kiderült, hogy miért nem örökölt agysebész géneket.

Sir Gombóc 2018.10.31. 19:51:05

@Sanda.Ipse: ezt szvsz látni fogja a döntő törzsi tanácson.

Folliot 2018.10.31. 19:51:53

A baj az, hogy itt a taktika sem hihető, annyi a belenyúlás.

Sendmailto 2018.10.31. 19:51:54

Tamás nagyon naiv gyerek. Remélem Szandi marad

Mizse515 2018.10.31. 19:52:07

@Sanda.Ipse: Szerintem, ha semmit nem mondott volna Dávid Tamásnak, akkor is megváltozik Tamás véleménye, hiszen az pofátlanság lett volna részéről, - ami nem jellemző rá - hogy ezek után is kitegye a szűrét.

Sir Gombóc 2018.10.31. 19:52:40

@MegaTron963: vagy átadja valakinek, amilyen jószívű...

csillagporszem 2018.10.31. 19:53:11

@MegaTron963: ne már, miket szoktak írni ilyen műsorokba a családok? Pár mondatot: Szia. Mi jól vagyunk, minden oké. Reméljük te is jól vagy és megnyered. Várunk haza, puszi anyu! Ezen a levélen látszott hogy tényleg szeretik. Lehet hogy nem egy agysebész Tomi, de szeretik és ez néha többet ér az életben, minthogy agysebész legyen valaki :D Jó lehet nem lesz milliomos, de nem is lehet mindenki az :D

Sendmailto 2018.10.31. 19:55:12

Le a.kalappal Bencus előtt ennyi agyhalottatt biztatni.

Rémület 2018.10.31. 19:56:29

Baszki! Hogy bírják ennyi ideig?

Rémület 2018.10.31. 20:00:49

Dávidnak már hányadik utolsó figyelmeztetése volt?

csillagporszem 2018.10.31. 20:02:43

@Rémület: hát muszáj ha nem akarnak kiesni :D Kemény volt, na Tominak lőttek bakker :(

Mizse515 2018.10.31. 20:03:34

Ez kemény volt Szandi részéről. Csinálja utána valaki. :D

csipcsiripp21 2018.10.31. 20:08:29

Dávidnak hany utolso figyelmeztetese van?

Szandi le a kalappal!

MegaTron963 2018.10.31. 20:08:42

@csillagporszem: Arra céloztam, hogy semmi olyat nem írtak amit alapból ne tudhatna, ehhez nem kell levélhez folyamodni :) Egyszerű srác. Mindenesetre megmosolyogtató mikor ő mondja mindenki előtt ő egyenes, nem taktikázik, amit mond az úgy is van...aztán szavaz egy ilyet :D

csillagporszem 2018.10.31. 20:09:55

Remélem a következő kieső Fanni lesz :) Az az önelégült mosoly, ezekután igazán illendő hogy ő is pofára essen :) Robi legalább bevallotta hogy Dávid volt a legerősebb ellenfele és azért kellett távoznia. Hajrá Gábor és Tomi :D

HufnágelSteve 2018.10.31. 20:12:39

Nem hittem volna, csodálkozás :O és gratuláció Szandinak.

Chuck Νorris 2018.10.31. 20:14:58

Fireg egy napig is megtartotta volna a kést, ugy hogy közbe megvacsorázik. hajrá Fireg, neked kell nyerni! :)
amugy ez a késes párbaj már volt, ennyire nincs más feladat?

Berborosz 2018.10.31. 20:21:00

Juhé!!! Nagy voltál, Szandi!
Tamás pedig egy takonygerincű, takonylelkű bunkó.

Folliot 2018.10.31. 20:23:31

Szandit sem kedvelem, de ez szép volt, mondjuk úgy nemes bosszú Emeséért.

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 20:26:17

Amúgy ne mondja senki, hogy nem szándékosan akarták bent tartani a szerkesztők Dávidot. Gábor dönthette el kit visz magával. Persze, hogy a szövetségesével maguk ketten ki tudtak találni egy mesét, amivel együgyű Tamást megvezethették.

Tamás egy gerinctelen patkány. Robi, Alexandra, Fanni, remélem Őt tették ki legközelebb.

Másik: Dávid bent tartása: nagyon ki voltam bukva Istenes Bencén a ma esti részben. Dávidot már előtte többször leléptethette volna, akkorákat mozgott a keze.
Istenes Bence eddig nagyjából pártatlanul vezette a játékokat. Most nagyon nem!!!!!!

csillagporszem 2018.10.31. 20:30:31

@Berborosz: miért kell Tomit ilyen szavakkal minősíteni? Egy jólelkű srác aki ugyan naiv, de az lett volna a meglepő ha nem a szívére hallgat hanem az eszére. Dáviddal, Gáborral az sokak baja, hogy nem mutatnak érzelmeket, taktikáznak, nem néznek senkit... Erre itt van Tomi, őt meg itt azért rúgdossák sokan mert az érzései viszik előre. Semmi nem jó akkor? :D

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 20:30:50

Ja Tamásnak védettségi amulettje van.

Ha Gábor megnyeri a védettségi játékot, akkor egyik takonypóc sem tehető ki.
Ez esetben döntenie kellene Fanninak, Alexandrának, és Robinak, hogy ki essen ki.

Remélhetőleg Alexandra megnyeri a védettségi játékot és kitehető Gábor.

csillagporszem 2018.10.31. 20:31:45

@Kiraly Zoltan1133: Tominak védettségi nyaklánca van, tuti nem repül legközelebb. Szerintem Fanninak pápá ha meggyőzi Gábor Robit :D

Berborosz 2018.10.31. 20:31:52

@Chuck Νorris: Szerintem is helikopterezni kellett volna nekik, azt legalább biztos, hogy Dávid nyeri.
Ebben is biztosak voltak, egy sportoló férfi meg egy gyógyszerész nő, hát ki nyerné?
Nem jött össze.
Most lehet dolgozni azon, hogy Dávid visszakerülhessen a döntőbe.

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 20:32:21

@csillagporszem:

Tominak meg lett volna a lehetősége elmondani Szandinak négyszemközt, hogy bocsi, ezért és ezért Rád fogok tenni........... Szandi így tudta volna, hogy párbajra megy.

Sanda.Ipse 2018.10.31. 20:32:57

Elolvastam, hogy Alex nyert. Hurrá!
Visszanyalt a fagyi. Dávid emeltebb fővel távozhatott volna, ha nem találják ki Bárgyútomi átverését. Távozhatott volna, mint áldozat. Így meg? Egy megvert kutya, akit egy nő legyőzött. Megérdemelték! Legközelebb mehet Fíreg haverja is utána.

Sanda.Ipse 2018.10.31. 20:33:55

@Kiraly Zoltan1133:
Vissza is utasíthatta volna a levelet azzal, hogy nem kívánja lekötelezni magát. Puhapöcs!

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 20:34:22

@Sanda.Ipse: Dávidot a Holtak szigetén nagyon fogják szeretni! :)

Sanda.Ipse 2018.10.31. 20:35:00

Gábor egy esetben tudja meggyőzni Robit. Ha ismét ő nyeri a védettséget.

csillagporszem 2018.10.31. 20:35:25

@Kiraly Zoltan1133: szuper lett volna, akkor lehet a tudta nélkül Szandiék inkább őt teszik ki :D Jó ez így, úgyis kiesik előbb-utóbb majdnem mindegyikük, nem mindegy ki előbb és ki utóbb? Tök uncsi lett volna ha ezek 4en kirakják Dávidot simán. Így legalább volt min izgulni :D Amúgy meg ne csináljunk már úgy mintha Szandi a becsületesség mintaszobra lenne :D

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 20:39:15

@csillagporszem: Nem egy mintaszobor, arról nincs szó.

Amúgy Gábor, és Dávid orbitális kamu dumája a levelekről, logikus lépés volt. Tudták megingathatják Tomit, akiből kinézték, hogy eladja a lelkét mert elolvashatta Anyuci levelét.

Berborosz 2018.10.31. 20:39:43

@csillagporszem: Ha nem a szívére hallgat, hanem az eszére? Te vettél észre valami jelét annak, hogy van esze?

Sanda.Ipse 2018.10.31. 20:39:55

@Kiraly Zoltan1133:
Újabb férfi a székely asszonynak, akit alázhat.

nicu71 2018.10.31. 20:41:46

@Sanda.Ipse: én beleizzadtam! Alex már máskor is csinálta ezt a késes párbajt/aki ezt kitalálta annak a hátába állitanám/ és akkor is ugy állt mint egy szobor ,végig.Dávidka meg sosem volt kitartó egy feladatban sem,ugyhogy nem volt kérdés/de azért izgultam.
Tomi egy szerencsétlen hülye .A leveles sztori hihetetlenül ótvar és szánalmas volt a kezdetétől a végéig,minden szereplőre nézve.Nem tudom a családja most amikor nézi,mit érezhet,de már mindegy is .

Sanda.Ipse 2018.10.31. 20:42:35

@csillagporszem:
Őt nem rakták volna ki, mert Fanni tudta, hogy védettségi amulettje van.
De legalább karakán lett volna. Ahhoz előbb fel kéne neki nőni az ovis szerepből.

csillagporszem 2018.10.31. 20:42:42

@Berborosz: Lehet a családja olvassa a kommenteket, meg ő is. Belemondanátok anyukája szemébe, hogy a fia egy puhapöcs, takonygerincű ésatöbbi gyerek csak azért mert jólelkű. Ha nem akkor miért kell ilyen minősítéseket írni a neten? Ha igen akkor oké, kemények vagytok :)

Sanda.Ipse 2018.10.31. 20:44:39

@nicu71:
Csakhogy akkor egy lánnyal szemben, rövid ideig. Ott nem derült ki, hogy valójában meddig bírja. Elvileg ezt a feladatot egy pasinak kellett volna megnyernie.

Sanda.Ipse 2018.10.31. 20:46:48

@csillagporszem:
Jólelkű?
1. Akkor nem jó játékba jelentkezett.
2. Akkor nem kell hangoztatni úton, útfélen, hogy ő milyen egyenes jellem, aki tartja a szavát.
Úgyhogy igen, puhapöcs.

csillagporszem 2018.10.31. 20:48:08

@Sanda.Ipse: szerintem az ilyen feladatokban a nők mindig sokkal kitartóbbak :) Ha gyorsaságról, erőről van szó akkor kerülnek a nők hátrányba :)

csillagporszem 2018.10.31. 20:49:23

@Sanda.Ipse:
1. miért nem? Még mindig játékban van... ;)

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 20:49:27

Másik: Tominak nem esett le, hogy Dávid szívatja? Na jó akkor nem gerinctelen, hanem lehetetlenül együgyűen naív......

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 20:51:02

Azért Dávid nem lesz esélytelen a Holtak szigetén még ha nem is szeretik majd ott.

Ott van a puhapöcs Jérémy. Dávidnak nem ellenfél. Vera és Nóri ellenfelek, de legyőzhetőek. Beni lehet komolyabb ellenfél.

nicu71 2018.10.31. 20:52:25

@Sanda.Ipse: a multkor is látszott hogy nagyon sokáig bírná.Ehhez nem izomerő kell amúgy,hanem álloképesség és elszántság ,vagy mittudomén :)

Berborosz 2018.10.31. 20:56:47

@csillagporszem: Az anyukáját hagyjuk ki ebből!
Az ő szemébe viszont szívesen belemondanám.

lac64 2018.10.31. 20:57:07

@csillagporszem:
Kilenc(!) nap volt még hátra. Max. ennyit kellett volna várnia, aztán annyit beszél a családjával, amennyit akar. Helyette lazán elárulta a szövetségeseit az az ember, aki azzal haknizik, hogy mennyire egyenes ember.

csillagporszem 2018.10.31. 21:01:16

@Kiraly Zoltan1133: szerintem esélytelen Dávid. Nyert ő egyetlen egy védettségit is? Vera simán lenyomja a holtak szigetén szerintem akármelyiküket :)

csillagporszem 2018.10.31. 21:03:46

@lac64: szörnyű... Szandi meg elárulta Gáborékat. Robi elárulta Nóriékat. És még sorolhatnám ki kit árult el. Ki nyerjen akkor? Fanni? Talán ő nem árult el senkit eddig :D

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 21:06:43

Együgyű Tompika most látta az összefoglalót és lehet most tudta meg, hogy átdobták a palánkon. Verheti a fejét a falba. És a család mennyire büszke rá, hogy ilyen kemény legény a gyereke.

De most Tompika gatyájában az amulettel bemasírozhat a döntőbe. Bár a szerkesztők belenyúlhatnak, hogy hát ilyen egyszerű fiú a döntőben nem túl jó a műsornak és kitalálják, hogy van egy amulett varázserőt megsemmisítő ellenamulett, amit már a szavazás előtt be lehet vetni mondván:

"Ellenamulettem van, ami az igazi amulett varázserejét megsemmisíti. Tomi hiába akarná felhasználni az amulettjét, így az semmit sem ér! "

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 21:08:45

Akárhogy is, de most Alexandrának drukkolok, hogy jusson be a döntőbe. Megnéznék egy Gábor - Szandi döntőt, amit kb nagyon sok - 1 arányban Szandi nyerne.

csillagporszem 2018.10.31. 21:13:28

@Kiraly Zoltan1133: szerintem Szandi is esélytelen a döntőre. Nem tudom idén hogy lesz, de tavaly nem úgy volt, hogy az utolsó 3-nál egy erőtpróbáló nehéz feladat alapján dőlt el ki jut a döntőbe? Bár már lehet nem jól emlékszem, de ha erőfeladat lesz akkor nőként csak Vera esélyes a döntőre. Remélem egy Tomi-Vera döntő lesz és nyer Tomi :D

birikroki (törölt) 2018.10.31. 21:14:24

sztem gábor jól tolja a játékot, akármennyire is ellenszenves

lac64 2018.10.31. 21:14:56

@csillagporszem: Fussunk neki még egyszer. Tamás állandóan azt bizonygatja, hogy ő mennyire egyenes, becsületes ember. Ezt 28x elmondta a kamerába. Erre most egy sz*ros levél miatt elárulja a szövetségeseit.
És igen, a többiek is csalnak, forgolódnak, mint a ringlispil, csak ők legalább nem állítják azt magukról, hogy ők erkölcsileg makulátlanok

lac64 2018.10.31. 21:17:46

@csillagporszem: Az utolsó játék az nem a csúzlis volt? Szerintem nem erő, hanem inkább állóképesség, és egy jó nagy adag szerencse kellett ahhoz.

Berborosz 2018.10.31. 21:19:18

@csillagporszem: Jó, nyerjen Fanni. Különben is: nyerjen már egyszer egy lány!

csillagporszem 2018.10.31. 21:19:59

@lac64: Hű maradt önmagához, a szívére hallgatott és becsületes mert nem rakott olyan emberre aki vele jót tett, szóval mondhatjuk hogy egyenes ember :D Lehet ezt ragozni akárhogy, meg csűrni-csavarni, de nem gondolom hogy Tomi olyan rossz ember lenne akit itt kell savazni mindenféle degradáló jelzőkkel :)

csillagporszem 2018.10.31. 21:21:21

@lac64: nem tudom mi volt az utolsó, de asszem a csúzlis igen. Emlékszem felidegesített hogy a 2 pasinak nagyobb esélye volt döntőbe jutni :D

csillagporszem 2018.10.31. 21:22:39

@Berborosz: nyerjen lány, csak ne Vera :D Felőlem most bárki nyerhet, senki nem irritál csak a hős nő vagyok és anya szlogennel nyomuló Vera :D

csillagporszem 2018.10.31. 21:32:09

@csillagporszem: közben rákerestem, az utolsó 4 harcolt a döntőbe jutásért és Feri Szandi meg Barbi ellenében került a döntőbe. Totál nem rémlik Iliász hogy került be, de jó lenne ha lenne egy erőfeladat meg egy egy ügyességi, legyen esélye nőnek is :)

mézescsók 2018.10.31. 21:48:19

@bElannaTorres: Alapjaiban egyetértek, csak azzal nem teljesen, hogy a nők nyaralni jöttek, mert a zömük szerintem nem. Páran tényleg azt mondták. hogy ki akarják próbálni magukat - Alexandra, Eszti, Viki -, de azért ez kamu. Fetrengenének a boldogságtól a 20 milcsivel a zsebükben. Azt meg sosem értettem, hogy valaki miért többezer km-re innen, tökidegen körülmények között akarja megtudni, hogy mennyire életképes itthon. Itthon legyőzni a nehézségeket, sikeresnek lenni, felépíteni magunkat, ez ám a kihívás.

@Sanda.Ipse: Ebben mondjuk igazad van (Iliász - Dávid párhuzam), akkor Iliász egyedül vívta ki tavaly az ellenszenvemet. Viszont már nem érdekes. Kiváncsi leszek Vera reakciójára, és arra is, hogy folytatja-e vele szemben is a feminista hadjáratot.
Vera sajna férfinak és nőnek egyaránt kevés.

Berborosz 2018.10.31. 21:49:11

@csillagporszem: Mikor Iliász visszakerült, akkor lettek négyen, és jött az első elődöntő. Azt Iliász nyerte, csak ekkor lett döntős, nem automatikusan.
Ezután a második elődöntőben már csak Szandi, Barbi és Feri harcoltak. Ez volt a csúzlis. Nem nagyon volt esélye egyik nőnek sem, legalábbis Feri ellen nem.
Így lett Feri-Iliász döntő, ahol aztán már a szimpátia győzött.

lac64 2018.10.31. 21:51:57

@csillagporszem: Iliász a 4-ből ment rögtön a döntőbe. Kicsit hasonlított szerintem a feladat a következőhöz. Egy padló szélén álltak és hátratett kézzel kapaszkodtak valamibe, amit folyamatosan engedtek, így egyre inkább vízszintesbe mentek át

csillagporszem 2018.10.31. 22:04:43

@Berborosz: @lac64:
Köszi, tényleg, rákerestem hogyisvolt, jó hogy vannak hogyvoltok :D Ha idén is így lesz a végén akkor csak 1, azaz EGY nőnek van esélye és az Vera. Egyre több esélyt látok rá, hogy Tomi megnyeri a Survivort. Milyen szép üzenete lenne :D A nép egyszerű de jólelkű fia, akit a szíve jutatott a főnyereményhez :D Hajrá Tomi, én drukkolok neked :)

bElannaTorres 2018.10.31. 22:13:25

@mézescsók: :D :D
amúgy nem a nőkre gondoltam hanem mindenkire, nem akkora gond ha nem jön össze ha nincs olyan nagy szenvedés érte :)

Berborosz 2018.10.31. 22:15:37

Hajrá Fanni, a nép egyszerű, de nem bugyuta gyermeke, aki hajnalonként a nagybani piacon árulta a krumplit, majd onnan ment az iskolába. Milyen szép üzenete lenne! Máskor almát árult, de a társait egyszer se árulta el...

bElannaTorres 2018.10.31. 22:16:46

@csillagporszem: múlt évben még gyúrós szandinak se volt esélye , szerintem verának se lesz ha olyan a feladat

Nem drukkolok tominak, a naivság nem pozitív tulajdonság, most a szövetségesei helyében becsapva érezném magam, és amúgy meg ha dávid marad következőre őt teszik ki Dávidék medállal a zsebében. Akkor még a családjáért se tett mert hülyegyerek volt.
De Tomi csak annak nem fárasztó a való életben aki ezen a szinten van, mi elég keveset kapunk belőle így akár szerethető is lehet ?

bElannaTorres 2018.10.31. 22:18:12

@Berborosz: jó üzenete lenne ha végre nyerhetne nő is, következőben biztos nem azzal kezdenék hogy rakjuk ki a fiúkat, ami logikus döntés ha sose nyerhet nő.

csillagporszem 2018.10.31. 22:29:29

@Berborosz: hajrá de Fanninak kevesebb esélye van. Tomi ha most megnyeri a védettségit akkor a 2 amulettel már benne van a végső 4-ben. Ott már csak megkell nyernie egy erőfeladatot és tökmindegy ki kerül be ellene a döntőbe, ő az egy aki mindent visz :D Köcsög retek tuti belenyúl hogy ne így legyen :D

2018.10.31. 22:30:19

@bElannaTorres: am' pont ezért és emiatt tartottam nóritól jó ötletnek anno, h még az egyesülés előtti szakaszban alapított egy alfa-delta-téta-pí nőszövetséget; de vajon tudja h a union után ki akarta legjobban kipattintani a játékból? nyehehe

csillagporszem 2018.10.31. 22:32:42

@csillagporszem: és ebből is látszik hogy hülyék Szandiék, mert Tomit nem kellett volna továbbvinni. Elkellett volna vele hitetniük hogy nem rá szavaznak, hogy ne használja az amulettet és ezzel megelőzhető lett volna hogy olyan ember juthasson döntőbe akivel a nagy többségnek nincs baja. Erre kiejtik Dávidot aki még egy védettségit nem nyert, akit szinte mindenki utál és akinek szinte semmi esélye nem lett volna a döntőben. Gratula ehhez az észjátékhoz.

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 22:34:49

Tavaly Feri, Barbi és Alexandra (2017) örültek hogy ők a legjobb 3. Aztán megjött Iliász a holtak szigetéről azzal, hogy tud mindent a kavarásokról.

Nem örültek hogy a top3-ból top 4-re változtak.

Alexandra simán bejutott volna egy kapaszkodós játékban, csak előtte pár nappal legyalultatta a tenyerét egy játékban. (elég balga mód). Ekkor Iliász nyert.

Aztán jött a csuzlizás. Alexandra csaknem megnyerte, egy darabig jobban is állt mint Feri, de túl izgulta.

----

Karakterben a mostani Alexandra hasonlít Alexandra 2017-re. Ők mindketten saját szériájuk "Bombanő" fitnesz cicája. De a játékokban is jók.

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 22:38:54

@csillagporszem:

De most Tomit utálja a két csaj + Bártendör.
Ha viszont most elhitetik Vele, hogy haragudtunk Rád de mégis szeretünk. Nem használja fel az amulettjét. Aztán mégis kap szavazatokat. Rá lehet venni Gábort hogy Tomira szavazzon.
És Tomi repül.

bElannaTorres 2018.10.31. 22:40:59

@csillagporszem: Tomira se szavaznának olyan sokan, hiába kerülne be, mondjuk talán Vera vagy gábor mellett meglehetne.
Mikor medált ment mindenki keresni, mindenki megértette a levél szövegét csak Tomi nem. El se indult. A többiek viszont játszanak, szövetségeket kötnek, és értik a játékot -valamennyire, melyik adná szívesen a szavazatát olyannak aki azt se tudja milyen játékban van.

@BirikszKrokiksz: :D

csillagporszem 2018.10.31. 22:47:17

@Kiraly Zoltan1133: ha megnyeri a következő védettségit akkor tökmindegy mit hitetnek el vele. A végén megmár csak lesz annyi esze hogy utolsó törzsi tanács, mostmár felhasználom az amulettemet :D Ha nem akkor jogosan repül :)

csillagporszem 2018.10.31. 22:54:07

@bElannaTorres: olyannak fogják adni a nyereményt aki nem tett keresztbe nekik. Oké minusz 3 szavazat a mai alapján, egy Gábor ellen simán nyer. Szandi ellen is. Verát se hiszem hogy olyan sokan kedvelnék. Ha a holtak szigetén mindenkinek így nekimegy akkor nem sok szavazata lesz :D Talán Nórinak lenne esélye ellene, de ő is egyre furább, Vera barátsága lesz a veszte :D

2018.10.31. 23:05:23

@Kiraly Zoltan1133: ez azért erős dilemma. tegyük fel, gábor nem nyer védettséget legközelebb, akkor simán kiszavazhatják -> hóttak szigete -> (azt ugye mindenki nézné, ahogy verával konfrontálódik), és az sem biztos, ő azaz gábor menne onnan vissza a fináléba. másrészt érdemes őt játékban tartani, mert (remélhetőleg) a végén szinte senki nem szavazna rá. igen, tomászt kell kipattintani, és ehhez még 'érzelmi' indokból fakadó befolyáltság sem kell.

Perah 2018.10.31. 23:13:01

Én is nő vagyok, de konkrétan hányingerem van már Verától (és néha vele együtt Nórától is) . Amennyire szimpatikus volt a LEGelején, annyira undorítónak tartom az utóbbi napokban mutatott viselkedését. Tipikusan a más szemében a szálkát is, a magáéban a gerendát sem mentalitás... Meg ez a lelki terror, nem lennék a tanítványa, mert ha jól tudom, tesitanár. Vajon a gyerekekkel is ezt csinálja?!

Kíváncsian várom, hogy Szandra mikor fogja hátbaszúrni Robit és Fannit, és vajon akkor is olyan hatalmas lesz-e az örömük? A büdös életben nem bíznék meg benne többet, ha az ismerőse lennék, és látnám ebben a műsorban.

Tamás egy jólelkű gyerek, szerintem érdekes látni, hogy vannak olyanok, akik ennyire megbíznak másokban. Kezdek neki szurkolni, csak ne csináljon semmi baromságot.

bElannaTorres 2018.10.31. 23:15:16

@csillagporszem: nem azért hanem azért nem adják mert a vége arról szól hogy miben volt jobb játékos. Nem hiszem hogy bárki azt hinne hogy Tamás jobb volt, hulyének nézik :D

2018.10.31. 23:19:45

@Perah: nem csak tamás az, aki ennyire megbízik másokban, de a többiek már elhullottak :/ igazán a fejéhez kaphatna már, h itt és most nincs helye a naivitásnak, ez nem az a rendezvény.

Sir Gombóc 2018.10.31. 23:21:44

@Sanda.Ipse: nem feltétlenül. Egy pasi alapvetően nagyobb (izom)tömegű, így a karja is nehezebb. Nagyobb izomerő szükséges a megtartásához. Itt az dönt, hogy a tömegéhez képest milyen izomzata van. És ebben egy vékony, de izmos nő, mint pl. Szandi, nagyon is előnyben van egy férfihoz képest.

Sir Gombóc 2018.10.31. 23:27:26

@Kiraly Zoltan1133: az amcsi surviben volt már ilyen amulett..

csillagporszem 2018.10.31. 23:33:01

@bElannaTorres: Nem hiszem. Tavaly egy majdnem végig semmilyen Iliász nyert Feri ellen. Azért mert jobban játszott? Azért mert sokan utálták Ferit :D Szerintem :)

Nevem senki. 2018.10.31. 23:35:47

A mai részben kilógott az egész ló. Késtartásos feladat ami már volt. Erőt és kitartást igényel evvel kedveztek Dávidnak. Az építőkocka Szandrának kedvezett volna. (lásd kártyavár építés)
Ééééééés ellenszélben is Szandra nyert! Figyeljétek majd meg, ahogy kedvező feladatokkal visszahozzák Dávidot, úgy mint tavaly Iliászt.
A hóttak meg úgy sötétek ahogy vannak. Egymás torkának esnek, ahelyett hogy a retket hibáztatnák milyen szar primitív játékot talált ki.

bElannaTorres 2018.10.31. 23:39:35

@csillagporszem: igen akkor van esélye szerintem ha Vera vagy gábor mellé kerül

Sir Gombóc 2018.10.31. 23:42:22

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: dehogy kedvezett Dávidnak a feladat. Fentebb már kifejtettem, szerintem miért nem.

Nevem senki. 2018.10.31. 23:45:52

Az első figyelmeztetés megvolt. Mondja Bence legközelebb nem figyelmeztetlek hanem mész a levesbe. Full szarul áll a keze már ki kéne zárni, erre másodjára is figyelmezteti.
Basszus már két ló is kilóg egyszerre. :D

lac64 2018.10.31. 23:46:08

@Perah: Ha szigorúan nézzük, Szandra nem szúrta hátba Gáborékat, hiszen eléggé egyértelműen a tudtukra adta, hogy átállt a másik oldalra. Gáborék számítottak is rá, nem véletlenül szavaztak rá.
Egyébként bármilyen furcsa, eddig pont ő volt, aki megbízható volt, amit megbeszélt a szövetségeseivel, azt betartotta.
Gábornak meg elég rövid az emlékezete, elfelejti, hogy korábban Dáviddal ki akarták paterolni Szandrát, csak ugye Vera bekavart akkor.

Nevem senki. 2018.10.31. 23:47:24

@Sir Gombóc: most néztem még friss az élmény még nem olvastalak.

lac64 2018.10.31. 23:59:07

@Sir Gombóc: Persze, de akkor nézzük azt is, hogy az eredeti tömeget milyen mértékben befolyásolja a tárgy súlya, milyen hosszú a(z erő)kar, stb.
Szerintem Dávidnál az izom mennyiségével nem volt gond, inkább az lehetett a probléma, hogy kötöttebb volt az az izom és jobban fáradt.
Mondjuk az 50 perc - már ha tényleg annyi volt - mindkettőtől hatalmas teljesítmény, még egy helyben állni sem könnyű ennyi ideig.

Nevem senki. 2018.11.01. 00:02:00

@birikroki: gábor egy csicska. Most hogy elengedte a gazdi a pórázát azt a fát hugyozhatja le amelyiket akarja. :D

Nevem senki. 2018.11.01. 00:05:54

@csillagporszem: Volt egy elődöntő amit Iliász nyert, ezért nem kellett neki az utolsó próbán részt vennie.

woofesz 2018.11.01. 00:09:47

Fíreg a rész elején már felhúzott amikor azt mondta Szandira hogy szörnyű az a lány. Azért lenne szörnyű mert közömbösen nézte a kitalált kamusztoridat?? :D

woofesz 2018.11.01. 00:19:36

Tamás nem tud 2-ig számolni. Ő az az ember akinek a szavazatát meg lehet venni néhány utalvánnyal.
Teljesen benyeli amit mondanak neki, hogy bízhat meg ennyire minden szóban ráadásul olyan emberektől akik felé normál esetben nem kellene 100% bizalommal lennie a korábbi cselekedeteik miatt.
Nóri és Vera megkattant a Holtak szigetén. Rossz nézni ahogy ragaszkodnak a saját igazukhoz és esélyt se adnak másnak vagy mélyebben magukba nézhetnének.

Chuck Νorris 2018.11.01. 00:21:12

Fireg : Jeremiás döntő lesz, és Fireg nyer! hajrá Fireg! :)

Costanza 2018.11.01. 00:44:27

@Chuck Νorris: a firged tipusok hala az ontisztito folyamatoknak nem jutnak messze sehol, ne aggodj...

Kiraly Zoltan1133 2018.11.01. 00:57:16

Az előző évben nagyon érdekes volt a Holtak szigete. Megvolt a feszültség Jogász Anita + pasija és a két csaj között, utálták is egymást, de ezzel együtt is valahogy nem tudtam utálni Őket a másik oldal ekézéséért.

Idén ott kárál Vera és Nóra. Van a nem túl érdekes Jeremy. Még a Beni szimpatikus valamennyire.

A Bayaniban nagyon drukkolok Alexandrának, aki nem is esélytelen. Talán akik utálják Őt, az utálat foka kisebb mint Gábor, vagy Dávid felé. Alexandrában van meg leginkább együtt több dolog:
- ügyesség - erő
- taktikai szövetségek kötése

A Robi amilyen ellenszenves volt egyesülés előtt (és örültem a kiesésének), most egy pozitív figura.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.01. 01:29:33

Milyen két út állt Tomi előtt?

1. Nem állok át -----
A levelet elolvashattam, örülök Neki. Gábor, Dávid haragudhat érte, de tök mindegy.
Megmarad három szövetséges: Robi, Alexandra, Fanni. Jó esély van, hogy még egy kör átvészelhető az amulett nélkül. És azután az amulettel háromban vagyok.

2. Átállok és sunnyogok
Eddigi szövetségesek megharagszanak.
--- két eshetőség van
a) Alexandra kiesik --- Robi, és Fannitól számíthatok, hogy rám szavaznak a következő körben. Dávid és Gáborban megbízhatok? Nem feltétlenül. Érzékelem a hangulatot. Már a következő törzsi tanácson fel kell használni az amulettet. Lehet, hogy az én szavazatom dönt ki megy el, de az amulett ugrott. Következő körben kiesek.

b) Dávid esik ki. Ez még szarabb, mert aki haragudhat rám, az mindenki ott van. Fannitól megtudják, hogy nálam az amulett. De már csak azért is ellenem hergelnek. Lehet, hogy az én szavazatom dönt ki megy el, de az amulett ugrott. Következő körben kiesek.

Vagyis az átállással lesz 2 vagy 3 tuti ellenségem, de a maradék egy vagy két emberben sem bízhatok, tehát a következő törzsi tanácson ki kell játszanom az amulettet.

3. Átállok, de az addigi szövetségeseimmel (Alexandra, Fanni, Robi) közlöm az okokkal együtt
Így bármi lesz a vége az addigi szövetségesek megértik és talán nem lesznek ellenségek. Talán úgy alakulhatnak a viszonyok, hogy nem kell felhasználni az amulettet. És akkor bent vagyok a 3-ban.

Szerintem legjobb kimenetele számára a Dávidra leadott szavazat lett volna, ha gondolkodik. De nem gondolkodott......

Post Modern Prometheus 2018.11.01. 01:32:16

Köszi Bruti <3

Amugy a mai céges halloweeni bulikán (többek között) láttam a Gábort, spoiler lenne? El szerettem volna kapni egy selfiere, de mire rászántam magam, eltünt. :(

woofesz 2018.11.01. 01:46:37

@Kiraly Zoltan1133: Szavazásnál elmondta hogy a szívére hallgatott nem az eszére. Nem lenne ezzel baj ha nem a survivorban csinálná, ahol a saját helyzetét nehezíti meg.

És ha nem a szívével játszik akkor most megbeszélhette volna Dáviddal és Gáborral hogy Fannit tegyék ki, aki még tudta h van amulettje. Onnantól a 2esben maradt Robi és Szandi jöhetett volna, aztán amikor a 3-ban ki akarják rakni Tomit, előcsapja az amulettet és nem ő esik ki.
Persze a Fanni kirakása után Dávid és Gábor újra becsapja tomit és kirakják robi és szandi előtt :D

2018.11.01. 02:29:03

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: az. nincs is ezzel semmi baj, továbbra is azt mondom, h >kizárólag< játszmázás szinten jól tolja, dáviddal együtt. kurvajó játékosok lennének, ha gábor részéről nem lenne bullyzás, és max csak velünk osztaná meg, h perpill éppen kit utál. az pedig h dávid gábort tolta előtérbe, szintén faszaságos tikitaki, ott rontotta el, h nem vegyült/nyitott a többiek felé, mert mindent másra bízott, márpedig az 'alattvalókkal' bezony beszélgetni kell, megnyerően.
aztán persze hogy alexa borított, tök várható volt.

2-2 embernek drukkolok:
alexa&fanni
dávid&robi

(ok, robira nincs magyarázatom, de pusztulok a fazontól)

xD

2018.11.01. 02:34:55

@Kiraly Zoltan1133: tartok tőle, h van aki még mindig nem vágja, h nem a közönség dönt sziNpátia alapján, és ez alapján tomi rossz rendezvényen van.

Chuck Νorris 2018.11.01. 02:56:28

Fireg a legjobb, legalább csinál vmit, ő a félszemü király a vakok közt :D
senkinek sem adnám oda jo szivvel a lovét, 40 napig zabálták a banánültetvényeket, meg feketére pörkölték a seggüket a napon. Fireg legalább geci volt. hátha a sok pénzböl szerezne vmi jo csajt magának aki helyreteszi a hülyeségeit :)

2018.11.01. 03:01:26

@Chuck Νorris: erősen pirosba lengett a szarkazmus detektor, de am' igen, nyomokban taktikát tartalmaz a gyerek, az meg fullaszt meg fosat.

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.01. 03:15:52

@BirikszKrokiksz: allergén mármint.

csab123 2018.11.01. 03:24:22

@Perah: Szandrával kapcsolatban ne felejtsd el, hogy ez egy játék, ahol ilyenek a szabályok. Képzeld el, ez olyan mintha pókerban mondjuk elvárnád egy játékostól, hogy ne blöfföljön. Ugyanaz itt, azt várod el, hogy egy játékos ne hazudjon (blöfföljön) az ellenfelének. Csak 1 valaki nyerheti meg és mindenki az adott helyzethez a szerinte és számra legjobb döntést próbálja hozni. Szóval kár lenne egy játékhelyzetben hozott döntése alapján megítélni valakit és olyan következtetést levonni, hogy ha a játékban blöffölt, akkor az életben is egy hazug szemétláda...

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.01. 03:35:14

@csab123: +1

Kiraly Zoltan1133 2018.11.01. 06:56:42

@Post Modern Prometheus: Nem hiszem, hogy spoiler lenne, mert szerintem a felvételek már rég véget értek. De a játékosoknak tuti baromi kemény titoktartási szerződésük van, hogy kinek mit mondhatnak. Na meg ha az egyesült törzsből feltűnik egy játékos, nem következtethetünk belőle semmire, az nem jelent semmit, mert az utolsó törzsi tanácson mindegyik ott volt.

A vicc az, hogy az adásba nem került eseményekről jövő időben beszélünk. Pedig azok már megtörténtek. :)

Sanda.Ipse 2018.11.01. 08:28:49

Végülis ezúttal nem volt baj, hogy az Rtl belegyalogolt az események alakulásába. Egyrészt jobban megismerhettük a karaktereket, másrészt The Big David lúzerként távozhatott a hóttakhoz. A hozzászólások nagy száma is bizonyítja, hogy izgisebb lett ez az epizód.

Post Modern Prometheus 2018.11.01. 08:40:10

@Kiraly Zoltan1133: Ja, persze, csak azért megindul a spekulácio ilyenkor, hogy "azért van itt, mert...". Nyílván igen, ha akarhatta volna se mondhatott volna semmit (nem is kérdeztem volna meg, mert nem szeretem a spoilert), mindenesetre jo lett volna elkapni egy kép erejéig. :D
Amugy meg igen, vicces ez az idö-zavar, hogy valaminek már rég vége van, de mi még erröl semmit sem tudunk és jövöideben beszélünk rola.

Berborosz 2018.11.01. 08:41:31

@Sanda.Ipse: A levél-üggyel valóban belegyalogoltak, lehetőséget adtak Dávidéknak, hogy leválasszák a négyesről Tamást. Ez sikerült is. Azt is sejthették, hogy Alexandra lesz a célpont, mert Tamásnak Fanni vagy Robi nem felelt volna meg.
De nem hiszem, hogy erre az eredményre számítottak a gyalogút végén.

csillagporszem 2018.11.01. 08:47:59

@Kiraly Zoltan1133: tavaly szerintem sokkal jobb volt a Holtak szigete, bár lehet azért érzem így, mert Anitának drukkoltam. Most Vera mindenkit elnyom, bár ha nem tenné akkor dögunalom lenne őket nézni, szóval ez valahol műsor szempontjából jó dolog :)

@Sanda.Ipse: szóval csak akkor van hiszti az rtl-es belenyúlás miatt, ha nem az esik ki akit te szeretnél? :D

Sanda.Ipse 2018.11.01. 08:50:38

@Berborosz:
Naná, hogy nem! Éppen ez a jó benne:)

Sanda.Ipse 2018.11.01. 08:57:27

@csillagporszem:
Figyelj! Ezt az egymással személyeskedő stílust egyszer és mindenkorra fejezd be! Itt a játékban részt vevőket véleményezzük és nem egymást. Amúgy mesélj, mikor olvastad bármiféle "hisztimet"? Nem muszáj válaszolni:)

csillagporszem 2018.11.01. 09:09:02

@Sanda.Ipse: ohh sorry, nem gondoltam hogy aki lepuhapöcsözik egy játékost az ennyire érzékeny lesz egy ilyen beszólásra, de akkor nem forszírozom a dolgot :D Egyébként nem bántásnak szántam, nem gondoltam hogy ennyire a szívedre veszed :D

Owl La La 2018.11.01. 09:45:53

Hatalmas blama ez Dávidnak, a személyi edzőnek, hogy Szandra lenyomta egy erőfeladatban. Gondolom a szerkikeket is alaposan meglepte, hiába próbálták mindenféle extra lehetőségekkel, könnyítésekkel Dávidot bent tartani eddigi:) Ezen felül Szandra számára nőként és gyengébb izomzattal, kisebb testsúllyal, karral még sokkal nehezebb volt(a feladat akkor lett volna kiegyenlítettebb, ha Szandra kése testsúly, kar stb. függvényében könnyebb súlyú), ráadásul neki nem is személyi edző a foglalkozása, hanem kémiatanárnő. Bár a történtek fényében inkább hozzá mennék ezek után edzeni, mint Dávidhoz!!! :D

Berborosz 2018.11.01. 09:52:29

@Sanda.Ipse: És ezért volt, hogy szinte egész éjjel ment a kommentelés.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 10:04:03

@Owl La La:
Remélem a jövőben ebből az esetből tanulva inkább nem nyúlkál bele a csatorna a történésekbe. A fagyi visszanyalt. Üdvöskéjüknek sikerült lúzerként távoznia egy nővel szemben. Nagy égés ez egy hatalmas egóval rendelkező pasi részére.
Alexandra bizonyította, hogy logikai, kézügyességi feladatokban jó, ezért esett a választás az erőnlétire. A csaj megmutatta! Kalapot le előtte!

Berborosz 2018.11.01. 10:05:29

@Owl La La: Mindjárt jön @Sir Gombóc: , és elmagyarázza neked, hogy Szandránál volt az előny.
Én meg annyit teszek, hozzá, hogy a szerkik pontosan tudták, hogy Szandra fog nyerni. Így akarták megalapozni Dávid diadalútját a holtak szigetén.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 10:10:41

Kíváncsi vagyok Dávid a hóttaknál elmeséli-e hogyan hülyítették be Tamást, hogy feladja sűrűn hangoztatott elveit.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 10:12:21

@Berborosz:
Nem tudhatták, Amúgy a surranópályás Berni fizikai feladatokban kiemelkedően jó. Ő is és a székely asszony is nagy ellenfél ott.

Berborosz 2018.11.01. 10:20:45

@Sanda.Ipse: Dávid OTT IS lenyom mindenkit.
(Nehogy már komolyan vedd, amiket írok!)

bElannaTorres 2018.11.01. 10:25:42

Legjobb az lett volna ha nem nyúlnak bele, jó értem akkor nem lett volna párbaj a tanácson, nekem nem is hiányzik. Döntőben megint lesz?
Dávid nem szerzett magának szövetségeseket, hátradőlve elvolt azzal az eggyel meg az egy bizonytalannal. Pedig Tamást emlékeztethette volna hogy egyszer megmentette, javítgathatta volna vele a hintát stb.
Aztán úgy vágják össze, hogy mintha Szandi meg Tamás még nem döntötte volna el kire szavaz, akkor is izgalmas lett volna.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 10:35:46

@Berborosz:
Ja! Az örök második:)))
Bár ő azt mondta, hogy ez inspirálja.

Owl La La 2018.11.01. 10:54:00

Tamás tipikusan annak az embernek tűnik, akinek a szavazatát egy bontott csirkével meg lehet venni a parlamenti választásokon:D
@Sanda.Ipse: egyetértünk ; )
@Berborosz: szerintem egyáltalán nem tudták a szerkesztők, hogy egy erőnléti feladatban a törékeny Szandra legyőzi az izmos ̶G̶ó̶l̶i̶á̶t̶o̶t̶ Dávidot. Látod Emese is hogy alulmaradt Dáviddal szemben erőnléti feladatban. Én ezenkívül becsülöm Szandra kitartását, küzdelmét és hogy őt egyszer sem hallottuk úgy vinnyogni, mint Veráékat, mikor egy pasi ellen kell kiállniuk. (Korábban egyébként nem volt különösebben szimpatikus sem Szandra sem Robi, de az utóbbi időben egyre jobban.)
@csab123: látom nézed a Kibeszélőt, szinte szó szerint leírtad, amit Rubin Kristóf mondott :D Egyébként én a pókeres példával egyáltalán nem értek egyet. Ez csak arra lenne helytálló, ha valaki elhallgatja, elblöfföli, ha pl. nála van egy amulett. De itt a játékban látunk olyanokat is, akik akkor is aljaskodnak, kamuznak, amikor stratégiailag erre nem is lenne szükség. Persze, hogy Kristóf és a főszerkesztők tyúkanyóként védik az összes játékost a beszélgetések során, nekik ez a dolguk, miközben szándékosan választanak olyan személyiségű embereket is, akik összeférhetetlenek, felbolygatják a többieket.Balázs is elmondta, hogy sok kommentet kapott, hogy ő szociopata, antiszociális. Egyébként ezen nem csodálkozom:) A véleményem egyébként az, hogy a játékban mutatott tulajdonságokból igen is lehet következtetni a valós személyiségre is, aki rendszeresen lealjasodik, "firgeskedik", hátbatámad, az a valós életben is hordozhat hasonló személyiségjegyeket. Ideig-óráig meg lehet játszani magukat, de elég hosszú ideig vannak összezárva, minden rezdülésüket figyelik, előbb-utóbb lehull a lepel.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 11:06:44

@Owl La La:
Engem Robi a kezdetektől szórakoztat. Bírom, mikor narrátort játszik és örültem, amikor visszakerült.
Ami viszont feltűnt vele kapcsolatban: a tegnapi törzsi tanácson hatalmas kerek(!!) szemei voltak. Szerintem mikor keskeny a szeme és hunyorog, az az erős fény hatása.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 11:15:29

@Owl La La:
"Tamás tipikusan annak az embernek tűnik, akinek a szavazatát egy bontott csirkével meg lehet venni a parlamenti választásokon:D"
Szerintem egy kiló krumpli is megteszi. LOL

Owl La La 2018.11.01. 11:49:08

@Sanda.Ipse: "Szerintem egy kiló krumpli is megteszi. LOL"
Ja, hálától ittas párás tekintettel szelné a paprikáskrumplihoz valót :)

csillagporszem 2018.11.01. 11:56:04

@Owl La La:
“Balázs is elmondta, hogy sok kommentet kapott, hogy ő szociopata, antiszociális. Egyébként ezen nem csodálkozom:) “
Miközben nem szociopata, nem antiszociális, max introvertált személyiségtípus. Az emberek úgy dobálóznak az ilyen szociopata jelzőkkel, mintha tényleg tudnák mit is takar.

Owl La La 2018.11.01. 12:09:08

@Sanda.Ipse: igen, ezt már olvastam a kommenteknél Robiról, hogy volt aki azt vetette a szemére, hogy milyen a szeme... ; ) Ezt nem igazán értem miért érv ellene. Szerintem ennek több oka is lehet, az egyik, hogy anyukája ázsiai származású, a másik meg amit te is mondasz, hogy az erős fényre érzékenyebb lehet a szeme, egy csomó sielő hord a hóban is napszemüveget. A fehér homokról visszaverődő fény elég erős, nem mindenkinek egyforma a fényérzékenysége a szemeinek, én sem bírom a nagyon erős fényt. Az előbbieket támasztja alá az is, hogy a törzsi tanácson este volt, ott teljesen ki tudja nyitni, meg a kisfilmjében is amíg a parton ül a fehér homokban napközben, hunyorog, kicsi a szemrése, de amikor a barlangnál úszkálnak, ott sötétebb van, ott már ki tudja kerekebbre nyitni. Na ennek a szemügynek kiveséztem a biológiáját:)

Owl La La 2018.11.01. 12:34:35

@csillagporszem: szerintem butaság, amit írsz. Az emberek nem dobálóznak könnyen a szociopata, antiszociális jelzőkkel. Olvass utána, úgy tartják, hogy minimum az emberek egy százaléka az, de vannak akik négy százalékot is mondanak. Szerinted olyan nehéz elképzelni, hogy a több ezres jelentkezőseregből "belecsúszik" ilyen is? Egyáltalán belecsúszik? Kimondták a szerkesztők, hogy szívesen tesznek be felbolygató személyiségeket. Ők így fogalmaztak. A játék szempontjából érthető is, hiszen pár perc alatt unalomba fordulhatna a játék, ha mindenki békésen üldögélne egymás mellett. Ugye nem akarsz egyenlőségjelet tenni az introvertált személyiségjegyek és a szociopaták között??? Tudod, elég sok introvertált lehet közöttünk itt a fórumon, de az utóbbira nem láttam példát. Egyébként nem mondtam, hogy én ezt gondolom róla, azon nem csodálkozom, hogy sokaknak ez jött le róla. Én még soha, egyetlen játékban sem láttam olyat, aki így beszélt, viselkedett volna az embertársaival, ahogy ő tette.

Nevem senki. 2018.11.01. 12:52:26

A hóttak észrevehetnék már hogy a retek ugrasztja össze őket.

csillagporszem 2018.11.01. 13:17:34

@Owl La La: igen, könnyen dobálóznak. Hány embertől hallottam màr, hogy antiszociálisnak gondolja magát, csak mert nem kedveli a társaságot, nehezen alkalmazkodik másokhoz. Balázs mint szociopata? Bakker köze nincs hozzá. Ezeknek az embereknek semmi érzelmeik nincsenek, Balázs meg simán feladta a játékot mert nem bírta lelkileg. Nem azt mondtam hogy tuti introvertált de inkább az mint szociopata. Ehiszem hogy sokaknak ez jött le, mert fogalmuk sincs miről beszélnek, de akkor legalább néznének utána hogyan jellemzi a pszichológia a szociopata, antiszociális embereket.

Sir Gombóc 2018.11.01. 14:05:43

@Owl La La: a kés tömege ebben a feladatban nem oszt nem szoroz. Próbáld csak a karod így tartani hosszú ideig, nehéz lesz (nekem kb. 5 perc megy). Ez nem erőfeladat volt a klasszikus értelemben, hisz ez egy statikus feladat, a dinamikus feladatokhoz szoktatott izmokkal nem sokra mész. Sőt a nagyobb tömegük miatt inkább hátrányban vagy, mert a saját tömegüket is tartani kell ugyanabban a pozícióban hosszú ideig.

2018.11.01. 14:11:29

@BirikszKrokiksz: Szia Kroki! Jó látni téged! :)))
Megvagytok, jól vagytok, minden ok?

Sir Gombóc 2018.11.01. 14:11:37

@Sanda.Ipse: ha tényleg Dávidnak akartak volna kedvezni a feladattal, akkor nem ezt kellett volna választani, hisz azt már tudták, hogy Szandi ebben jó, megmutatta már. Ráadásul látszik rajta, hogy edzett, kidolgozott izmai vannak neki is, de ő inkább szálkás, mint felfújt izomzatú. Szerintem itt bukik az elmélet.

Owl La La 2018.11.01. 14:14:20

@csillagporszem: az előbb teljesen mást mondtál, hogy a szociopatával dobálóznak az emberek, most meg az antiszociálissal. Mert azzal részben egyetértettem volna, hogy vannak akik az antiszociálisra azt hiszik, hogy társaságkerülő, de ez téves. Én is javasolni akartam neked, hogy olvasgass kicsit utána a dolgoknak, elég sok szakirodalma van! Sokak szerint illenek rá ezek a személyiségjegyek, nem hiába mondták rá, ahogy ő is bevallotta. Egyébként nem az általad említett okból adta fel. Ezennel itt befejeztem.

csillagporszem 2018.11.01. 14:23:17

@Owl La La: tökmindegy, a szociopátia antiszociáls személyiségzavar. Köszi a javaslatot, sokat olvasgattam régebben, de jó tudni, hogy ennyi pszichológus van az országban aki tévéműsor alapján simán diagnosztizál egy embert :D

Owl La La 2018.11.01. 14:47:54

@Sir Gombóc: Szerintem van némi ráhatása a tartandó súly tömegének is. Kipróbáltam egy fakanállal és egy súlyosabb kenyérvágóval is, szerinted melyiktől fáradt el előbb? Ezen kívül még más is számít: a kar hossza. Visszanéztem, Szandinak meglepően hosszú a karja, még tán hosszabbnak tűnik Dávidénál, ez is hátrány volt Szandinak, mégis győzött. "Egyenlő távolságban lévő (azonos nagyságú) tömegek egyensúlyban vannak, míg különböző távolságba lévő egyenlő tömegek nincsenek egyensúlyban, hanem annak a tömegnek az oldalára billennek, amelyik nagyobb távolságban van." Az izomzattal kapcsolatban szerinted akkor az győzne, akinek nincs, csak csont és bőr a karja, így az izmot magát nem kell megtartania? :)

Owl La La 2018.11.01. 15:02:14

@Sir Gombóc: én is @Sanda.Ipse véleményét osztom, hogy Dávidot, a némaleventét különböző fondorlatokkal, extrákkal bent akarták tartani. Már Emesénél is érezhető volt, aki Dávid ellen kezdett szervezkedni. Egy olyan erőfeladatban győzött az 50 éves nővel szemben, amiben köztudottan jó. Érdekes Emese építőkockákkal versenghetett Beni ellen, ami egy 50-50% szerencsejáték, de nem akarták a véletlenre bízni Szandival szemben, ezért egy izomerőt igénylő feladatot kaptak Dávidék. Azt már nem is említem, hogy a szavazás előtt került elő a kávés-leveles láda:D

Sir Gombóc 2018.11.01. 16:14:38

@Owl La La: ez inkább erő vs erőkar kérdése, ahol a "tartó" kisebb ösztömege nagyon is számít. Relatíve kis tömegű izomzattal is lehet nagyobb erőt kifejteni. Amúgy szvsz Szandi technikája volt itt kulcs, nem csak előre nyújtotta a kezét, hanem a váll hátrahúzásával kvázi plusz támaszt adott a karjának, egész másként terhelte az izomzatát. Ez a feladat egyértelműen neki kedvezett, szinte meg sem rezdült a keze egész idő alatt. De ezt már láttuk nála Instával szemben, csak ott nem kellett ennyi ideig kitartania. Ez egyértelműen nem erős férfira szabott feladat volt.

Sir Gombóc 2018.11.01. 16:30:36

@Owl La La: Emese vs Dávid. Ott előre megvolt a veszélyzónás feladat. Egy ilyen feladatot elő kell készíteni, az eszközöket, biztosító embereket a helyszínre kell vinni (a szigetek között nem pár 100 méter távolság van, csónakon közlekednek, ami idő, sok idő). Nem hihető, hogy a zsákmányszerző játék végeredménye alapján találták ki, hogy ez lesz. Annak eredményét pedig nem tudhatták előre. Illetve maga Emese is azt mondta, nem volt nehéz a feladat (és a játékban sem volt behozhatatlan hátrányban Dávid ellen, míg rossz irányba nem kezdett úszni). Így ez az elmélet is bukta szerintem.
Az nem vita tárgya, hogy vannak belenyúlások. Az viszont már igen, hogy ezek egy-egy szereplő érdekében vagy a történet felpörgetése, történések generálása miatt vannak. Én az utóbbit gondolom. A kávés-leveles ládával kapcsolatban is ez a véleményem.

Owl La La 2018.11.01. 16:54:56

@Sir Gombóc: igen, ez valóban erő, erőkar, nekem is egyből ez ugrott be fizikából, aztán jött az emelőkar:) azért is írtam azt, amit. Maradjunk annyiban, szerintem Dávidnak kedvezett a feladat, szerinted nem. Egyébként Szandinak korábban csak pár percet kellett tartania ebben a feladatban, így nem volt ember, aki azt hihette, hogy közel egy órát fogja bírni Dávid ellenében:)

Owl La La 2018.11.01. 17:14:53

@Sir Gombóc: Valóban, az EmesexDávid párbajjal kapcs. modta ezt az egyik főszerki a kibeszélőben, amit te leírtál, én is néztem:D Más kérdés, hogy ki hiszi ezt el. Még szép, hogy ezt mondják, baromi szigorú licensz köti őket, minden mondatot meg kell gondolni, nem fognak olyat mondani, hogy a show (általuk vélt) érdekében úgy alakítgatják a játékok mentetét, ahogy csak tudják. Persze vannak olyan feladatok, amikor szinte városnyi díszlet van, de az, hogy ússzatok be a tóba oszt hozzátok fel a karikákat, nem olyan ördöngösség ám véghezvinni. Voltak váratlan fordulatok, mikor egy-egy játékos önként feladta, na akkor sem fejezték be a showt, hanem az eredeti tervektől eltérően alakították át.A kávés leveles ládával kapcs. szerintem azért vannak ilyen extra lehetőségek, könnyítések, hogy tudják terelgetni, az általuk vélt megfelelő irányba (az általuk favorizált játékos(ok) előnyére változtatgatni a játék menetét. Persze a sors közbeszólhat, vagy a fagyi visszanyalhat, ilyen a Szandis párbaj végkimenetele (szerintem, tudom szerinted nem). Azt is el tudom képzelni, hogy forróbb helyzetekre van pár ilyen kávés-leveles láda típusú csomagjuk meg egy-két nem nagy díszletigényű extra feladat lehetőség a tarsolyban, de ezt érthető okoból a büdös életben nem vallanák be fentebb említett okoból.

Sir Gombóc 2018.11.01. 17:16:32

@Owl La La: az előző párbajban az a pár perc is vagy 15-20 perc volt ha jól emlékszem, valamelyik kibeszélőben említették, most nincs kedvem visszakeresni.

fujimo 2018.11.01. 17:26:49

@csillagporszem: ...balázs introvertált? ...ez valalmi vicc lehet... :D

csillagporszem 2018.11.01. 17:33:15

@fujimo: max kb. annyira mint a szociopata jelző :D
Egyébként pedig semmi nem fekete és fehér, introvertáltak is rendelkezhetnek extrovertált jellemzőkkel, szóval akár még igaz is lehet :D

Owl La La 2018.11.01. 17:38:11

@Sir Gombóc: nekem sem volt kedvem visszakeresni:), így én sem tudom pontosan, de nem is a pontos percadat számít, hanem az, hogy sokkal rövidebb ideig tartott, így abból nem lehetett arra következtetni, hogy közel egy órát bírja, ráadásul a bent lévő (egyik) legerősebb férfi játékos ellenében. Sőt mondok mást is, ha lehetett volna fogadni, szerintem szinte senki nem fogadott volna Szandira, se kint se bent, de a szerkik közül sem. Tudom, te igen ;)

Belllaba 2018.11.01. 17:49:17

@csillagporszem: te melyik rendezvényt nézed?

csillagporszem 2018.11.01. 18:00:32

@Belllaba: valaki nekem esett hogy itt nem személyeskedünk, ezért inkább hagyom a dolgot és nem válaszolok érdemileg :)

Perah 2018.11.01. 22:33:10

@BirikszKrokiksz @lac64@csab123: Hát igen, úgy látszik, hogy a Survivor-ben senkiben sem lehet megbízni. Én eddig egyik évadot sem néztem, úgyhogy nem tudtam hogyan működik, de látom, hogy itt illik is taktikázni :). Tulajdonképpen azt látom, hogy mindenki átver mindenkit, össze-vissza beszélnek, már néha azt sem tudom, hogy ki kivel van, vagy például ki, miért és mikor haragudott meg a másikra.

Perah 2018.11.01. 22:34:39

@BirikszKrokiksz: @lac64: @csab123: Hát igen, úgy látszik, hogy a Survivor-ben senkiben sem lehet megbízni. Én eddig egyik évadot sem néztem, úgyhogy nem tudtam hogyan működik, de látom, hogy itt illik is taktikázni :). Tulajdonképpen azt látom, hogy mindenki átver mindenkit, össze-vissza beszélnek, már néha azt sem tudom, hogy ki kivel van, vagy például ki, miért és mikor haragudott meg a másikra.

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.03. 06:52:30

@mentolos lecsó: szia lecsy! jaja így a végére előbújtam a mocsaramból, feszkószagra gyűlök, mert azt a krokkancsok nagyon élik ;)
xD
süti beállítások módosítása