Hogy volt?

Survivor 4X27 – Még sok víz lefolyik a Tiszán

2018. október 31. 09:56 - Bruti

A tenger hullámai szinte kihányják magukból a felkelő napot, melynek sugarai egy izmos hobit testre vetülnek. Harcicsivava, szótlan Yodaként tornyosul alvó társai felé, majd néhány megvető pillantás után elindul a partra, hogy megkezdje a napi szarkavarást.

1_2.jpg

Alig várja gazdája ébredését, máris Xandreáról árulkodik. De persze nem ez lesz a fő vonal, csak csávónak van egy ilyen borzasztó kellemetlen, mellébeszélős, megkerülős, hátulról mellbe stílusa, ami értékesítőként biztos hasznos, de itt a szigeten a társai legszívesebben agyonbasznák a szaros lapáttal, és elásnák hátul a banáncserjék alá. A végén csak kinyögi, mit akar: Dávid hagyná-e, hogy ő szerezze meg a védettséget? A főni rövid böffenéssel jelzi, hogy érti a kérdést, de állást nem foglalna. Mit is mondhatna erre? Persze tesó, vidd te a védettséget, én meg majd megyek az Elhunytak szigetére hörögni, mint egy zombi.

2_2.jpg

Bence, „A part” nevű kihívással várja őket. Az eszüket ma sem kellett hozni, itt csak az ügyesség és a gyorsaság számít. A vízben álló építményről, pallókon kell kijutni a partra, majd ott megszerezni a nyakláncot. Viszont a pallók egyre fogynak, így a minden szinten kiesik a leglassabb cickány. Az uccsó kettő, kezdi előröl, közülük kerül ki a győztes. Dávid mai előnye az, hogy csak a második szintről kell kezdenie. Az első kör nehezen indul, esnek-kelnek, küzdenek, mint afroamerikai malac a jégen, végül Xandi kivételével mindenkinek sikerül. A második kört Harcicsivava nyeri, és itt már látszik, hogy valamire mégis csak jó ez a nem bántóan daliás termet. Sorban jönnek a körök, a végére csak Dávid és Csivava marad, majd az utóbbi megnyeri a védettséget.

3_3.jpg

Dávid hűvös nyugalma kezd elszállni, hiszen Csivava után ő a legutáltabb ember a Fülöp-szigeteken. Tudja, hogy célkeresztben van, de úgy beszél Xandival, mintha esélye sem lenne kiesni. Szerinte Csivavának is mindenképpen maradnia kell. Ok, ez hülye - gondolja magában Xandrea (hisz Gábornak védettsége van), de azért még próbálja komolyan venni a beszélgetést, amiből kiderül, hogy ma Fanni, vagy Tomi a célpont. Ezután elszabadul a malomkő, mindenki kavar mindenkivel, végül Xandi az exAgilásoknál köt ki, és elmeséli Dávidék tervét, miszerint Tominak kell mennie. Bumburnyáknak se kell több, az ő agya már fel is van baszva, és zsigerből utálja ezeket a szembehazudósgeciket. Erős felindulásból kijelentik, hogy Dávid megy. Ez így egyszerű is lenne, de Dávid még számon kéri a kémiatanárt, hogy miért kavar, mikor milyen fasza kis terv az, hogy Tomi megy. Addig abajgatja a csajt, amíg az elsírja magát a riportban. „Én odahaza nem csak ígérgetek, hanem be is tartok. De itt ez nem megy!” - értetlenkedik a drámakirálynő.

untitled.jpg

Reggelre Xandreának igen sokat sikerült gondolkodnia, és rendet vágott tanult agyában. Határozattan állítja, hogy ma Dávid nevét vési a papírra. Csivava félrehívja Tomit, majd biztosítja, hogy az életben ki nem tenné innen, és higgye el ő rendes, böcsületes értékesítő ember, csak itt rossz a pr-ja. Kapjon két szavazatot Dávid, Xandi és Fanni, és játsszák le maguk között. No, de nem addig van az! Ebből a háromból egy lány van, aki megbízható, és itt nem Xandreára gondolok - titokzatoskodik Tomi. Gábor ebből ügyesen kikövetkezteti, hogy akkor a Fannira. Végül semmire nem jut Bumburnyákkal, de ilyenek még elhangzanak, hogy Csivava már ezt végigviszi őszintén, és ezt úgy tudja mondani, hogy nem röhögi el. Bumbi szerint 

„Addig még sok víz lefolyik a Tiszán”


és ezzel lezártnak tekinti a beszélgetést. Az exAgilások egyelőre kitartanak a fogadalmuk mellett, így viszonylag egyértelműnek tűnik a ma esti párbaj. De Fanni még valami meglepetéstől tart, és ebben nem is téved nagyot!

5_2.jpg

Az élőhalottak szigetére kapcsolunk, ahol ma egy újabb zsákmányszerzésre gyűltek össze a zombik. A játék rendkívül érdekes: kötéllel összekötve, egy sárgödörbe kell belerángatniuk egymást. Akinek elfogy a három élete, kiesik. Belecsapnak és a csajok máris összefognak. Persze ez nem annyira okos ötlet, hiszen a két srác elvileg erősebb, de Beni nem bírja eldönteni hová álljon. Ráadásul Konor Sára – akiről már sokadjára derül ki, hogy egyszerűen nem tud szépen játszani - folyamatosan pofázik. Betámadja Benit, hogy miért nem áll be melléjük, és nem is férfi az, aki gyenge nők ellen játszik. Eddig is sejtettem, hogy nem Vera a legfényesebb izzó a csillárban, de mostanra már teljes bizonyossággal állíthatom. Ez itt nem a Hagyjuk Nyerni a Magyar Anyákat játék bazdmeg! A szakadó esőben, a francia futballrugó többször is hibázik így neki reszeltek. Biztos mély volt a talaj, netán fejben elfáradt a 15 perc körül, vagy egyszerűen összezavarta, hogy itt csak egy árnyéka van, nem úgy, mint a stadionban, ahol mindjárt négy. Aztán az egyik Magyar Anyának is annyi. Nóra nem bírta tovább, mert ebben a főlényben nem lehet, meg a vállaismilyen! Marad Konor Sára és Beni, de ez a beszari inkább belesétál a gödörbe, mint, hogy tovább hallgassa Vera pofázását. Ezen még az egyébként igen csendes macskám is úgy felbaszta magát, hogy hangos nyivákolással kivetődött a földszinti ablakon, és be se jött a kertből reggelig. De a szimpatikus kishölgyeknek még mindig nem elég, úgy kárognak, mint két cigány asszony, mikor lomtalanításkor kilopják alóluk a piros műanyag puffot. Ekézik a vesztes srácokat, majd Vera rákiált a Kurvára Kiment Vállú Nórára:


„Haggyad má’, kisírod magadból az erőt! Megyünk vissza, oszt’ keresünk kaukuszt”

Nálam most hirtelen két utcahosszal előzik meg fíregségben Gábort, pedig az is igazán szépen dolgozott a címért.

6_2.jpg

7_1.jpg

Vissza a Bayaniékhoz, ahol meglepetés levél gyün. Harcicsivava egy általa megnevezett társsal hozhat döntést, a közösség érdekében. Természetesen Dáviddal sunnyog el, Robi meg már dupla szavazatot vizionál, és igaza esetén, kilátásba helyez egy önakasztást. Amikor a srácok egy ládához érnek, és tanakodnak, hogy vajh mi a lófasz lehet benne, hirtelen megjelenik bal szélen a szponzorpia. Hangosan felröhögök, hogy, ha ezek most kapnak egy láda Kalimbát (vagy, hogy a picsába hívják ezt), akkor a törzsi tanácsra már csúnyán be lesznek szórakozva. De nincs ilyen szerencsénk, a ládában kávé és cukor van, meg minden játékosnak egy-egy levél a családjától. Most dönthetnek, hogy elviszik az élelmiszert és egy (1) db. levelet, vagy minden levelet vihetnek, de akkor nincs kávézolás a napfelkeltében. Úgy látom a szerkesztőknek nem jött be a szavazatok mai állása. És még csak gumiszabályokról sem beszélhetünk, mert ugye itt nincs semmi kőbe vésve…

8_1.jpg

Címkék: rtl survivor
265 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagporszem 2018.10.31. 21:21:21

@lac64: nem tudom mi volt az utolsó, de asszem a csúzlis igen. Emlékszem felidegesített hogy a 2 pasinak nagyobb esélye volt döntőbe jutni :D

csillagporszem 2018.10.31. 21:22:39

@Berborosz: nyerjen lány, csak ne Vera :D Felőlem most bárki nyerhet, senki nem irritál csak a hős nő vagyok és anya szlogennel nyomuló Vera :D

csillagporszem 2018.10.31. 21:32:09

@csillagporszem: közben rákerestem, az utolsó 4 harcolt a döntőbe jutásért és Feri Szandi meg Barbi ellenében került a döntőbe. Totál nem rémlik Iliász hogy került be, de jó lenne ha lenne egy erőfeladat meg egy egy ügyességi, legyen esélye nőnek is :)

mézescsók 2018.10.31. 21:48:19

@bElannaTorres: Alapjaiban egyetértek, csak azzal nem teljesen, hogy a nők nyaralni jöttek, mert a zömük szerintem nem. Páran tényleg azt mondták. hogy ki akarják próbálni magukat - Alexandra, Eszti, Viki -, de azért ez kamu. Fetrengenének a boldogságtól a 20 milcsivel a zsebükben. Azt meg sosem értettem, hogy valaki miért többezer km-re innen, tökidegen körülmények között akarja megtudni, hogy mennyire életképes itthon. Itthon legyőzni a nehézségeket, sikeresnek lenni, felépíteni magunkat, ez ám a kihívás.

@Sanda.Ipse: Ebben mondjuk igazad van (Iliász - Dávid párhuzam), akkor Iliász egyedül vívta ki tavaly az ellenszenvemet. Viszont már nem érdekes. Kiváncsi leszek Vera reakciójára, és arra is, hogy folytatja-e vele szemben is a feminista hadjáratot.
Vera sajna férfinak és nőnek egyaránt kevés.

Berborosz 2018.10.31. 21:49:11

@csillagporszem: Mikor Iliász visszakerült, akkor lettek négyen, és jött az első elődöntő. Azt Iliász nyerte, csak ekkor lett döntős, nem automatikusan.
Ezután a második elődöntőben már csak Szandi, Barbi és Feri harcoltak. Ez volt a csúzlis. Nem nagyon volt esélye egyik nőnek sem, legalábbis Feri ellen nem.
Így lett Feri-Iliász döntő, ahol aztán már a szimpátia győzött.

lac64 2018.10.31. 21:51:57

@csillagporszem: Iliász a 4-ből ment rögtön a döntőbe. Kicsit hasonlított szerintem a feladat a következőhöz. Egy padló szélén álltak és hátratett kézzel kapaszkodtak valamibe, amit folyamatosan engedtek, így egyre inkább vízszintesbe mentek át

csillagporszem 2018.10.31. 22:04:43

@Berborosz: @lac64:
Köszi, tényleg, rákerestem hogyisvolt, jó hogy vannak hogyvoltok :D Ha idén is így lesz a végén akkor csak 1, azaz EGY nőnek van esélye és az Vera. Egyre több esélyt látok rá, hogy Tomi megnyeri a Survivort. Milyen szép üzenete lenne :D A nép egyszerű de jólelkű fia, akit a szíve jutatott a főnyereményhez :D Hajrá Tomi, én drukkolok neked :)

bElannaTorres 2018.10.31. 22:13:25

@mézescsók: :D :D
amúgy nem a nőkre gondoltam hanem mindenkire, nem akkora gond ha nem jön össze ha nincs olyan nagy szenvedés érte :)

Berborosz 2018.10.31. 22:15:37

Hajrá Fanni, a nép egyszerű, de nem bugyuta gyermeke, aki hajnalonként a nagybani piacon árulta a krumplit, majd onnan ment az iskolába. Milyen szép üzenete lenne! Máskor almát árult, de a társait egyszer se árulta el...

bElannaTorres 2018.10.31. 22:16:46

@csillagporszem: múlt évben még gyúrós szandinak se volt esélye , szerintem verának se lesz ha olyan a feladat

Nem drukkolok tominak, a naivság nem pozitív tulajdonság, most a szövetségesei helyében becsapva érezném magam, és amúgy meg ha dávid marad következőre őt teszik ki Dávidék medállal a zsebében. Akkor még a családjáért se tett mert hülyegyerek volt.
De Tomi csak annak nem fárasztó a való életben aki ezen a szinten van, mi elég keveset kapunk belőle így akár szerethető is lehet ?

bElannaTorres 2018.10.31. 22:18:12

@Berborosz: jó üzenete lenne ha végre nyerhetne nő is, következőben biztos nem azzal kezdenék hogy rakjuk ki a fiúkat, ami logikus döntés ha sose nyerhet nő.

csillagporszem 2018.10.31. 22:29:29

@Berborosz: hajrá de Fanninak kevesebb esélye van. Tomi ha most megnyeri a védettségit akkor a 2 amulettel már benne van a végső 4-ben. Ott már csak megkell nyernie egy erőfeladatot és tökmindegy ki kerül be ellene a döntőbe, ő az egy aki mindent visz :D Köcsög retek tuti belenyúl hogy ne így legyen :D

2018.10.31. 22:30:19

@bElannaTorres: am' pont ezért és emiatt tartottam nóritól jó ötletnek anno, h még az egyesülés előtti szakaszban alapított egy alfa-delta-téta-pí nőszövetséget; de vajon tudja h a union után ki akarta legjobban kipattintani a játékból? nyehehe

csillagporszem 2018.10.31. 22:32:42

@csillagporszem: és ebből is látszik hogy hülyék Szandiék, mert Tomit nem kellett volna továbbvinni. Elkellett volna vele hitetniük hogy nem rá szavaznak, hogy ne használja az amulettet és ezzel megelőzhető lett volna hogy olyan ember juthasson döntőbe akivel a nagy többségnek nincs baja. Erre kiejtik Dávidot aki még egy védettségit nem nyert, akit szinte mindenki utál és akinek szinte semmi esélye nem lett volna a döntőben. Gratula ehhez az észjátékhoz.

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 22:34:49

Tavaly Feri, Barbi és Alexandra (2017) örültek hogy ők a legjobb 3. Aztán megjött Iliász a holtak szigetéről azzal, hogy tud mindent a kavarásokról.

Nem örültek hogy a top3-ból top 4-re változtak.

Alexandra simán bejutott volna egy kapaszkodós játékban, csak előtte pár nappal legyalultatta a tenyerét egy játékban. (elég balga mód). Ekkor Iliász nyert.

Aztán jött a csuzlizás. Alexandra csaknem megnyerte, egy darabig jobban is állt mint Feri, de túl izgulta.

----

Karakterben a mostani Alexandra hasonlít Alexandra 2017-re. Ők mindketten saját szériájuk "Bombanő" fitnesz cicája. De a játékokban is jók.

Kiraly Zoltan1133 2018.10.31. 22:38:54

@csillagporszem:

De most Tomit utálja a két csaj + Bártendör.
Ha viszont most elhitetik Vele, hogy haragudtunk Rád de mégis szeretünk. Nem használja fel az amulettjét. Aztán mégis kap szavazatokat. Rá lehet venni Gábort hogy Tomira szavazzon.
És Tomi repül.

bElannaTorres 2018.10.31. 22:40:59

@csillagporszem: Tomira se szavaznának olyan sokan, hiába kerülne be, mondjuk talán Vera vagy gábor mellett meglehetne.
Mikor medált ment mindenki keresni, mindenki megértette a levél szövegét csak Tomi nem. El se indult. A többiek viszont játszanak, szövetségeket kötnek, és értik a játékot -valamennyire, melyik adná szívesen a szavazatát olyannak aki azt se tudja milyen játékban van.

@BirikszKrokiksz: :D

csillagporszem 2018.10.31. 22:47:17

@Kiraly Zoltan1133: ha megnyeri a következő védettségit akkor tökmindegy mit hitetnek el vele. A végén megmár csak lesz annyi esze hogy utolsó törzsi tanács, mostmár felhasználom az amulettemet :D Ha nem akkor jogosan repül :)

csillagporszem 2018.10.31. 22:54:07

@bElannaTorres: olyannak fogják adni a nyereményt aki nem tett keresztbe nekik. Oké minusz 3 szavazat a mai alapján, egy Gábor ellen simán nyer. Szandi ellen is. Verát se hiszem hogy olyan sokan kedvelnék. Ha a holtak szigetén mindenkinek így nekimegy akkor nem sok szavazata lesz :D Talán Nórinak lenne esélye ellene, de ő is egyre furább, Vera barátsága lesz a veszte :D

2018.10.31. 23:05:23

@Kiraly Zoltan1133: ez azért erős dilemma. tegyük fel, gábor nem nyer védettséget legközelebb, akkor simán kiszavazhatják -> hóttak szigete -> (azt ugye mindenki nézné, ahogy verával konfrontálódik), és az sem biztos, ő azaz gábor menne onnan vissza a fináléba. másrészt érdemes őt játékban tartani, mert (remélhetőleg) a végén szinte senki nem szavazna rá. igen, tomászt kell kipattintani, és ehhez még 'érzelmi' indokból fakadó befolyáltság sem kell.

Perah 2018.10.31. 23:13:01

Én is nő vagyok, de konkrétan hányingerem van már Verától (és néha vele együtt Nórától is) . Amennyire szimpatikus volt a LEGelején, annyira undorítónak tartom az utóbbi napokban mutatott viselkedését. Tipikusan a más szemében a szálkát is, a magáéban a gerendát sem mentalitás... Meg ez a lelki terror, nem lennék a tanítványa, mert ha jól tudom, tesitanár. Vajon a gyerekekkel is ezt csinálja?!

Kíváncsian várom, hogy Szandra mikor fogja hátbaszúrni Robit és Fannit, és vajon akkor is olyan hatalmas lesz-e az örömük? A büdös életben nem bíznék meg benne többet, ha az ismerőse lennék, és látnám ebben a műsorban.

Tamás egy jólelkű gyerek, szerintem érdekes látni, hogy vannak olyanok, akik ennyire megbíznak másokban. Kezdek neki szurkolni, csak ne csináljon semmi baromságot.

bElannaTorres 2018.10.31. 23:15:16

@csillagporszem: nem azért hanem azért nem adják mert a vége arról szól hogy miben volt jobb játékos. Nem hiszem hogy bárki azt hinne hogy Tamás jobb volt, hulyének nézik :D

2018.10.31. 23:19:45

@Perah: nem csak tamás az, aki ennyire megbízik másokban, de a többiek már elhullottak :/ igazán a fejéhez kaphatna már, h itt és most nincs helye a naivitásnak, ez nem az a rendezvény.

Sir Gombóc 2018.10.31. 23:21:44

@Sanda.Ipse: nem feltétlenül. Egy pasi alapvetően nagyobb (izom)tömegű, így a karja is nehezebb. Nagyobb izomerő szükséges a megtartásához. Itt az dönt, hogy a tömegéhez képest milyen izomzata van. És ebben egy vékony, de izmos nő, mint pl. Szandi, nagyon is előnyben van egy férfihoz képest.

Sir Gombóc 2018.10.31. 23:27:26

@Kiraly Zoltan1133: az amcsi surviben volt már ilyen amulett..

csillagporszem 2018.10.31. 23:33:01

@bElannaTorres: Nem hiszem. Tavaly egy majdnem végig semmilyen Iliász nyert Feri ellen. Azért mert jobban játszott? Azért mert sokan utálták Ferit :D Szerintem :)

Slepárszki Nemuidesu Slepy 2018.10.31. 23:35:47

A mai részben kilógott az egész ló. Késtartásos feladat ami már volt. Erőt és kitartást igényel evvel kedveztek Dávidnak. Az építőkocka Szandrának kedvezett volna. (lásd kártyavár építés)
Ééééééés ellenszélben is Szandra nyert! Figyeljétek majd meg, ahogy kedvező feladatokkal visszahozzák Dávidot, úgy mint tavaly Iliászt.
A hóttak meg úgy sötétek ahogy vannak. Egymás torkának esnek, ahelyett hogy a retket hibáztatnák milyen szar primitív játékot talált ki.

bElannaTorres 2018.10.31. 23:39:35

@csillagporszem: igen akkor van esélye szerintem ha Vera vagy gábor mellé kerül

Sir Gombóc 2018.10.31. 23:42:22

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: dehogy kedvezett Dávidnak a feladat. Fentebb már kifejtettem, szerintem miért nem.

Slepárszki Nemuidesu Slepy 2018.10.31. 23:45:52

Az első figyelmeztetés megvolt. Mondja Bence legközelebb nem figyelmeztetlek hanem mész a levesbe. Full szarul áll a keze már ki kéne zárni, erre másodjára is figyelmezteti.
Basszus már két ló is kilóg egyszerre. :D

lac64 2018.10.31. 23:46:08

@Perah: Ha szigorúan nézzük, Szandra nem szúrta hátba Gáborékat, hiszen eléggé egyértelműen a tudtukra adta, hogy átállt a másik oldalra. Gáborék számítottak is rá, nem véletlenül szavaztak rá.
Egyébként bármilyen furcsa, eddig pont ő volt, aki megbízható volt, amit megbeszélt a szövetségeseivel, azt betartotta.
Gábornak meg elég rövid az emlékezete, elfelejti, hogy korábban Dáviddal ki akarták paterolni Szandrát, csak ugye Vera bekavart akkor.

Slepárszki Nemuidesu Slepy 2018.10.31. 23:47:24

@Sir Gombóc: most néztem még friss az élmény még nem olvastalak.

lac64 2018.10.31. 23:59:07

@Sir Gombóc: Persze, de akkor nézzük azt is, hogy az eredeti tömeget milyen mértékben befolyásolja a tárgy súlya, milyen hosszú a(z erő)kar, stb.
Szerintem Dávidnál az izom mennyiségével nem volt gond, inkább az lehetett a probléma, hogy kötöttebb volt az az izom és jobban fáradt.
Mondjuk az 50 perc - már ha tényleg annyi volt - mindkettőtől hatalmas teljesítmény, még egy helyben állni sem könnyű ennyi ideig.

Slepárszki Nemuidesu Slepy 2018.11.01. 00:02:00

@birikroki: gábor egy csicska. Most hogy elengedte a gazdi a pórázát azt a fát hugyozhatja le amelyiket akarja. :D

Slepárszki Nemuidesu Slepy 2018.11.01. 00:05:54

@csillagporszem: Volt egy elődöntő amit Iliász nyert, ezért nem kellett neki az utolsó próbán részt vennie.

woofesz 2018.11.01. 00:09:47

Fíreg a rész elején már felhúzott amikor azt mondta Szandira hogy szörnyű az a lány. Azért lenne szörnyű mert közömbösen nézte a kitalált kamusztoridat?? :D

woofesz 2018.11.01. 00:19:36

Tamás nem tud 2-ig számolni. Ő az az ember akinek a szavazatát meg lehet venni néhány utalvánnyal.
Teljesen benyeli amit mondanak neki, hogy bízhat meg ennyire minden szóban ráadásul olyan emberektől akik felé normál esetben nem kellene 100% bizalommal lennie a korábbi cselekedeteik miatt.
Nóri és Vera megkattant a Holtak szigetén. Rossz nézni ahogy ragaszkodnak a saját igazukhoz és esélyt se adnak másnak vagy mélyebben magukba nézhetnének.

Chuck Νorris 2018.11.01. 00:21:12

Fireg : Jeremiás döntő lesz, és Fireg nyer! hajrá Fireg! :)

Costanza 2018.11.01. 00:44:27

@Chuck Νorris: a firged tipusok hala az ontisztito folyamatoknak nem jutnak messze sehol, ne aggodj...

Kiraly Zoltan1133 2018.11.01. 00:57:16

Az előző évben nagyon érdekes volt a Holtak szigete. Megvolt a feszültség Jogász Anita + pasija és a két csaj között, utálták is egymást, de ezzel együtt is valahogy nem tudtam utálni Őket a másik oldal ekézéséért.

Idén ott kárál Vera és Nóra. Van a nem túl érdekes Jeremy. Még a Beni szimpatikus valamennyire.

A Bayaniban nagyon drukkolok Alexandrának, aki nem is esélytelen. Talán akik utálják Őt, az utálat foka kisebb mint Gábor, vagy Dávid felé. Alexandrában van meg leginkább együtt több dolog:
- ügyesség - erő
- taktikai szövetségek kötése

A Robi amilyen ellenszenves volt egyesülés előtt (és örültem a kiesésének), most egy pozitív figura.

Kiraly Zoltan1133 2018.11.01. 01:29:33

Milyen két út állt Tomi előtt?

1. Nem állok át -----
A levelet elolvashattam, örülök Neki. Gábor, Dávid haragudhat érte, de tök mindegy.
Megmarad három szövetséges: Robi, Alexandra, Fanni. Jó esély van, hogy még egy kör átvészelhető az amulett nélkül. És azután az amulettel háromban vagyok.

2. Átállok és sunnyogok
Eddigi szövetségesek megharagszanak.
--- két eshetőség van
a) Alexandra kiesik --- Robi, és Fannitól számíthatok, hogy rám szavaznak a következő körben. Dávid és Gáborban megbízhatok? Nem feltétlenül. Érzékelem a hangulatot. Már a következő törzsi tanácson fel kell használni az amulettet. Lehet, hogy az én szavazatom dönt ki megy el, de az amulett ugrott. Következő körben kiesek.

b) Dávid esik ki. Ez még szarabb, mert aki haragudhat rám, az mindenki ott van. Fannitól megtudják, hogy nálam az amulett. De már csak azért is ellenem hergelnek. Lehet, hogy az én szavazatom dönt ki megy el, de az amulett ugrott. Következő körben kiesek.

Vagyis az átállással lesz 2 vagy 3 tuti ellenségem, de a maradék egy vagy két emberben sem bízhatok, tehát a következő törzsi tanácson ki kell játszanom az amulettet.

3. Átállok, de az addigi szövetségeseimmel (Alexandra, Fanni, Robi) közlöm az okokkal együtt
Így bármi lesz a vége az addigi szövetségesek megértik és talán nem lesznek ellenségek. Talán úgy alakulhatnak a viszonyok, hogy nem kell felhasználni az amulettet. És akkor bent vagyok a 3-ban.

Szerintem legjobb kimenetele számára a Dávidra leadott szavazat lett volna, ha gondolkodik. De nem gondolkodott......

Post Modern Prometheus 2018.11.01. 01:32:16

Köszi Bruti <3

Amugy a mai céges halloweeni bulikán (többek között) láttam a Gábort, spoiler lenne? El szerettem volna kapni egy selfiere, de mire rászántam magam, eltünt. :(

woofesz 2018.11.01. 01:46:37

@Kiraly Zoltan1133: Szavazásnál elmondta hogy a szívére hallgatott nem az eszére. Nem lenne ezzel baj ha nem a survivorban csinálná, ahol a saját helyzetét nehezíti meg.

És ha nem a szívével játszik akkor most megbeszélhette volna Dáviddal és Gáborral hogy Fannit tegyék ki, aki még tudta h van amulettje. Onnantól a 2esben maradt Robi és Szandi jöhetett volna, aztán amikor a 3-ban ki akarják rakni Tomit, előcsapja az amulettet és nem ő esik ki.
Persze a Fanni kirakása után Dávid és Gábor újra becsapja tomit és kirakják robi és szandi előtt :D

2018.11.01. 02:29:03

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: az. nincs is ezzel semmi baj, továbbra is azt mondom, h >kizárólag< játszmázás szinten jól tolja, dáviddal együtt. kurvajó játékosok lennének, ha gábor részéről nem lenne bullyzás, és max csak velünk osztaná meg, h perpill éppen kit utál. az pedig h dávid gábort tolta előtérbe, szintén faszaságos tikitaki, ott rontotta el, h nem vegyült/nyitott a többiek felé, mert mindent másra bízott, márpedig az 'alattvalókkal' bezony beszélgetni kell, megnyerően.
aztán persze hogy alexa borított, tök várható volt.

2-2 embernek drukkolok:
alexa&fanni
dávid&robi

(ok, robira nincs magyarázatom, de pusztulok a fazontól)

xD

2018.11.01. 02:34:55

@Kiraly Zoltan1133: tartok tőle, h van aki még mindig nem vágja, h nem a közönség dönt sziNpátia alapján, és ez alapján tomi rossz rendezvényen van.

Chuck Νorris 2018.11.01. 02:56:28

Fireg a legjobb, legalább csinál vmit, ő a félszemü király a vakok közt :D
senkinek sem adnám oda jo szivvel a lovét, 40 napig zabálták a banánültetvényeket, meg feketére pörkölték a seggüket a napon. Fireg legalább geci volt. hátha a sok pénzböl szerezne vmi jo csajt magának aki helyreteszi a hülyeségeit :)

2018.11.01. 03:01:26

@Chuck Νorris: erősen pirosba lengett a szarkazmus detektor, de am' igen, nyomokban taktikát tartalmaz a gyerek, az meg fullaszt meg fosat.

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.01. 03:15:52

@BirikszKrokiksz: allergén mármint.

csab123 2018.11.01. 03:24:22

@Perah: Szandrával kapcsolatban ne felejtsd el, hogy ez egy játék, ahol ilyenek a szabályok. Képzeld el, ez olyan mintha pókerban mondjuk elvárnád egy játékostól, hogy ne blöfföljön. Ugyanaz itt, azt várod el, hogy egy játékos ne hazudjon (blöfföljön) az ellenfelének. Csak 1 valaki nyerheti meg és mindenki az adott helyzethez a szerinte és számra legjobb döntést próbálja hozni. Szóval kár lenne egy játékhelyzetben hozott döntése alapján megítélni valakit és olyan következtetést levonni, hogy ha a játékban blöffölt, akkor az életben is egy hazug szemétláda...

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.01. 03:35:14

@csab123: +1

Kiraly Zoltan1133 2018.11.01. 06:56:42

@Post Modern Prometheus: Nem hiszem, hogy spoiler lenne, mert szerintem a felvételek már rég véget értek. De a játékosoknak tuti baromi kemény titoktartási szerződésük van, hogy kinek mit mondhatnak. Na meg ha az egyesült törzsből feltűnik egy játékos, nem következtethetünk belőle semmire, az nem jelent semmit, mert az utolsó törzsi tanácson mindegyik ott volt.

A vicc az, hogy az adásba nem került eseményekről jövő időben beszélünk. Pedig azok már megtörténtek. :)

Sanda.Ipse 2018.11.01. 08:28:49

Végülis ezúttal nem volt baj, hogy az Rtl belegyalogolt az események alakulásába. Egyrészt jobban megismerhettük a karaktereket, másrészt The Big David lúzerként távozhatott a hóttakhoz. A hozzászólások nagy száma is bizonyítja, hogy izgisebb lett ez az epizód.

Post Modern Prometheus 2018.11.01. 08:40:10

@Kiraly Zoltan1133: Ja, persze, csak azért megindul a spekulácio ilyenkor, hogy "azért van itt, mert...". Nyílván igen, ha akarhatta volna se mondhatott volna semmit (nem is kérdeztem volna meg, mert nem szeretem a spoilert), mindenesetre jo lett volna elkapni egy kép erejéig. :D
Amugy meg igen, vicces ez az idö-zavar, hogy valaminek már rég vége van, de mi még erröl semmit sem tudunk és jövöideben beszélünk rola.

Berborosz 2018.11.01. 08:41:31

@Sanda.Ipse: A levél-üggyel valóban belegyalogoltak, lehetőséget adtak Dávidéknak, hogy leválasszák a négyesről Tamást. Ez sikerült is. Azt is sejthették, hogy Alexandra lesz a célpont, mert Tamásnak Fanni vagy Robi nem felelt volna meg.
De nem hiszem, hogy erre az eredményre számítottak a gyalogút végén.

csillagporszem 2018.11.01. 08:47:59

@Kiraly Zoltan1133: tavaly szerintem sokkal jobb volt a Holtak szigete, bár lehet azért érzem így, mert Anitának drukkoltam. Most Vera mindenkit elnyom, bár ha nem tenné akkor dögunalom lenne őket nézni, szóval ez valahol műsor szempontjából jó dolog :)

@Sanda.Ipse: szóval csak akkor van hiszti az rtl-es belenyúlás miatt, ha nem az esik ki akit te szeretnél? :D

Sanda.Ipse 2018.11.01. 08:50:38

@Berborosz:
Naná, hogy nem! Éppen ez a jó benne:)

Sanda.Ipse 2018.11.01. 08:57:27

@csillagporszem:
Figyelj! Ezt az egymással személyeskedő stílust egyszer és mindenkorra fejezd be! Itt a játékban részt vevőket véleményezzük és nem egymást. Amúgy mesélj, mikor olvastad bármiféle "hisztimet"? Nem muszáj válaszolni:)

csillagporszem 2018.11.01. 09:09:02

@Sanda.Ipse: ohh sorry, nem gondoltam hogy aki lepuhapöcsözik egy játékost az ennyire érzékeny lesz egy ilyen beszólásra, de akkor nem forszírozom a dolgot :D Egyébként nem bántásnak szántam, nem gondoltam hogy ennyire a szívedre veszed :D

Owl La La 2018.11.01. 09:45:53

Hatalmas blama ez Dávidnak, a személyi edzőnek, hogy Szandra lenyomta egy erőfeladatban. Gondolom a szerkikeket is alaposan meglepte, hiába próbálták mindenféle extra lehetőségekkel, könnyítésekkel Dávidot bent tartani eddigi:) Ezen felül Szandra számára nőként és gyengébb izomzattal, kisebb testsúllyal, karral még sokkal nehezebb volt(a feladat akkor lett volna kiegyenlítettebb, ha Szandra kése testsúly, kar stb. függvényében könnyebb súlyú), ráadásul neki nem is személyi edző a foglalkozása, hanem kémiatanárnő. Bár a történtek fényében inkább hozzá mennék ezek után edzeni, mint Dávidhoz!!! :D

Berborosz 2018.11.01. 09:52:29

@Sanda.Ipse: És ezért volt, hogy szinte egész éjjel ment a kommentelés.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 10:04:03

@Owl La La:
Remélem a jövőben ebből az esetből tanulva inkább nem nyúlkál bele a csatorna a történésekbe. A fagyi visszanyalt. Üdvöskéjüknek sikerült lúzerként távoznia egy nővel szemben. Nagy égés ez egy hatalmas egóval rendelkező pasi részére.
Alexandra bizonyította, hogy logikai, kézügyességi feladatokban jó, ezért esett a választás az erőnlétire. A csaj megmutatta! Kalapot le előtte!

Berborosz 2018.11.01. 10:05:29

@Owl La La: Mindjárt jön @Sir Gombóc: , és elmagyarázza neked, hogy Szandránál volt az előny.
Én meg annyit teszek, hozzá, hogy a szerkik pontosan tudták, hogy Szandra fog nyerni. Így akarták megalapozni Dávid diadalútját a holtak szigetén.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 10:10:41

Kíváncsi vagyok Dávid a hóttaknál elmeséli-e hogyan hülyítették be Tamást, hogy feladja sűrűn hangoztatott elveit.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 10:12:21

@Berborosz:
Nem tudhatták, Amúgy a surranópályás Berni fizikai feladatokban kiemelkedően jó. Ő is és a székely asszony is nagy ellenfél ott.

Berborosz 2018.11.01. 10:20:45

@Sanda.Ipse: Dávid OTT IS lenyom mindenkit.
(Nehogy már komolyan vedd, amiket írok!)

bElannaTorres 2018.11.01. 10:25:42

Legjobb az lett volna ha nem nyúlnak bele, jó értem akkor nem lett volna párbaj a tanácson, nekem nem is hiányzik. Döntőben megint lesz?
Dávid nem szerzett magának szövetségeseket, hátradőlve elvolt azzal az eggyel meg az egy bizonytalannal. Pedig Tamást emlékeztethette volna hogy egyszer megmentette, javítgathatta volna vele a hintát stb.
Aztán úgy vágják össze, hogy mintha Szandi meg Tamás még nem döntötte volna el kire szavaz, akkor is izgalmas lett volna.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 10:35:46

@Berborosz:
Ja! Az örök második:)))
Bár ő azt mondta, hogy ez inspirálja.

Owl La La 2018.11.01. 10:54:00

Tamás tipikusan annak az embernek tűnik, akinek a szavazatát egy bontott csirkével meg lehet venni a parlamenti választásokon:D
@Sanda.Ipse: egyetértünk ; )
@Berborosz: szerintem egyáltalán nem tudták a szerkesztők, hogy egy erőnléti feladatban a törékeny Szandra legyőzi az izmos ̶G̶ó̶l̶i̶á̶t̶o̶t̶ Dávidot. Látod Emese is hogy alulmaradt Dáviddal szemben erőnléti feladatban. Én ezenkívül becsülöm Szandra kitartását, küzdelmét és hogy őt egyszer sem hallottuk úgy vinnyogni, mint Veráékat, mikor egy pasi ellen kell kiállniuk. (Korábban egyébként nem volt különösebben szimpatikus sem Szandra sem Robi, de az utóbbi időben egyre jobban.)
@csab123: látom nézed a Kibeszélőt, szinte szó szerint leírtad, amit Rubin Kristóf mondott :D Egyébként én a pókeres példával egyáltalán nem értek egyet. Ez csak arra lenne helytálló, ha valaki elhallgatja, elblöfföli, ha pl. nála van egy amulett. De itt a játékban látunk olyanokat is, akik akkor is aljaskodnak, kamuznak, amikor stratégiailag erre nem is lenne szükség. Persze, hogy Kristóf és a főszerkesztők tyúkanyóként védik az összes játékost a beszélgetések során, nekik ez a dolguk, miközben szándékosan választanak olyan személyiségű embereket is, akik összeférhetetlenek, felbolygatják a többieket.Balázs is elmondta, hogy sok kommentet kapott, hogy ő szociopata, antiszociális. Egyébként ezen nem csodálkozom:) A véleményem egyébként az, hogy a játékban mutatott tulajdonságokból igen is lehet következtetni a valós személyiségre is, aki rendszeresen lealjasodik, "firgeskedik", hátbatámad, az a valós életben is hordozhat hasonló személyiségjegyeket. Ideig-óráig meg lehet játszani magukat, de elég hosszú ideig vannak összezárva, minden rezdülésüket figyelik, előbb-utóbb lehull a lepel.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 11:06:44

@Owl La La:
Engem Robi a kezdetektől szórakoztat. Bírom, mikor narrátort játszik és örültem, amikor visszakerült.
Ami viszont feltűnt vele kapcsolatban: a tegnapi törzsi tanácson hatalmas kerek(!!) szemei voltak. Szerintem mikor keskeny a szeme és hunyorog, az az erős fény hatása.

Sanda.Ipse 2018.11.01. 11:15:29

@Owl La La:
"Tamás tipikusan annak az embernek tűnik, akinek a szavazatát egy bontott csirkével meg lehet venni a parlamenti választásokon:D"
Szerintem egy kiló krumpli is megteszi. LOL

Owl La La 2018.11.01. 11:49:08

@Sanda.Ipse: "Szerintem egy kiló krumpli is megteszi. LOL"
Ja, hálától ittas párás tekintettel szelné a paprikáskrumplihoz valót :)

csillagporszem 2018.11.01. 11:56:04

@Owl La La:
“Balázs is elmondta, hogy sok kommentet kapott, hogy ő szociopata, antiszociális. Egyébként ezen nem csodálkozom:) “
Miközben nem szociopata, nem antiszociális, max introvertált személyiségtípus. Az emberek úgy dobálóznak az ilyen szociopata jelzőkkel, mintha tényleg tudnák mit is takar.

Owl La La 2018.11.01. 12:09:08

@Sanda.Ipse: igen, ezt már olvastam a kommenteknél Robiról, hogy volt aki azt vetette a szemére, hogy milyen a szeme... ; ) Ezt nem igazán értem miért érv ellene. Szerintem ennek több oka is lehet, az egyik, hogy anyukája ázsiai származású, a másik meg amit te is mondasz, hogy az erős fényre érzékenyebb lehet a szeme, egy csomó sielő hord a hóban is napszemüveget. A fehér homokról visszaverődő fény elég erős, nem mindenkinek egyforma a fényérzékenysége a szemeinek, én sem bírom a nagyon erős fényt. Az előbbieket támasztja alá az is, hogy a törzsi tanácson este volt, ott teljesen ki tudja nyitni, meg a kisfilmjében is amíg a parton ül a fehér homokban napközben, hunyorog, kicsi a szemrése, de amikor a barlangnál úszkálnak, ott sötétebb van, ott már ki tudja kerekebbre nyitni. Na ennek a szemügynek kiveséztem a biológiáját:)

Owl La La 2018.11.01. 12:34:35

@csillagporszem: szerintem butaság, amit írsz. Az emberek nem dobálóznak könnyen a szociopata, antiszociális jelzőkkel. Olvass utána, úgy tartják, hogy minimum az emberek egy százaléka az, de vannak akik négy százalékot is mondanak. Szerinted olyan nehéz elképzelni, hogy a több ezres jelentkezőseregből "belecsúszik" ilyen is? Egyáltalán belecsúszik? Kimondták a szerkesztők, hogy szívesen tesznek be felbolygató személyiségeket. Ők így fogalmaztak. A játék szempontjából érthető is, hiszen pár perc alatt unalomba fordulhatna a játék, ha mindenki békésen üldögélne egymás mellett. Ugye nem akarsz egyenlőségjelet tenni az introvertált személyiségjegyek és a szociopaták között??? Tudod, elég sok introvertált lehet közöttünk itt a fórumon, de az utóbbira nem láttam példát. Egyébként nem mondtam, hogy én ezt gondolom róla, azon nem csodálkozom, hogy sokaknak ez jött le róla. Én még soha, egyetlen játékban sem láttam olyat, aki így beszélt, viselkedett volna az embertársaival, ahogy ő tette.

Slepárszki Nemuidesu Slepy 2018.11.01. 12:52:26

A hóttak észrevehetnék már hogy a retek ugrasztja össze őket.

csillagporszem 2018.11.01. 13:17:34

@Owl La La: igen, könnyen dobálóznak. Hány embertől hallottam màr, hogy antiszociálisnak gondolja magát, csak mert nem kedveli a társaságot, nehezen alkalmazkodik másokhoz. Balázs mint szociopata? Bakker köze nincs hozzá. Ezeknek az embereknek semmi érzelmeik nincsenek, Balázs meg simán feladta a játékot mert nem bírta lelkileg. Nem azt mondtam hogy tuti introvertált de inkább az mint szociopata. Ehiszem hogy sokaknak ez jött le, mert fogalmuk sincs miről beszélnek, de akkor legalább néznének utána hogyan jellemzi a pszichológia a szociopata, antiszociális embereket.

Sir Gombóc 2018.11.01. 14:05:43

@Owl La La: a kés tömege ebben a feladatban nem oszt nem szoroz. Próbáld csak a karod így tartani hosszú ideig, nehéz lesz (nekem kb. 5 perc megy). Ez nem erőfeladat volt a klasszikus értelemben, hisz ez egy statikus feladat, a dinamikus feladatokhoz szoktatott izmokkal nem sokra mész. Sőt a nagyobb tömegük miatt inkább hátrányban vagy, mert a saját tömegüket is tartani kell ugyanabban a pozícióban hosszú ideig.

2018.11.01. 14:11:29

@BirikszKrokiksz: Szia Kroki! Jó látni téged! :)))
Megvagytok, jól vagytok, minden ok?

Sir Gombóc 2018.11.01. 14:11:37

@Sanda.Ipse: ha tényleg Dávidnak akartak volna kedvezni a feladattal, akkor nem ezt kellett volna választani, hisz azt már tudták, hogy Szandi ebben jó, megmutatta már. Ráadásul látszik rajta, hogy edzett, kidolgozott izmai vannak neki is, de ő inkább szálkás, mint felfújt izomzatú. Szerintem itt bukik az elmélet.

Owl La La 2018.11.01. 14:14:20

@csillagporszem: az előbb teljesen mást mondtál, hogy a szociopatával dobálóznak az emberek, most meg az antiszociálissal. Mert azzal részben egyetértettem volna, hogy vannak akik az antiszociálisra azt hiszik, hogy társaságkerülő, de ez téves. Én is javasolni akartam neked, hogy olvasgass kicsit utána a dolgoknak, elég sok szakirodalma van! Sokak szerint illenek rá ezek a személyiségjegyek, nem hiába mondták rá, ahogy ő is bevallotta. Egyébként nem az általad említett okból adta fel. Ezennel itt befejeztem.

csillagporszem 2018.11.01. 14:23:17

@Owl La La: tökmindegy, a szociopátia antiszociáls személyiségzavar. Köszi a javaslatot, sokat olvasgattam régebben, de jó tudni, hogy ennyi pszichológus van az országban aki tévéműsor alapján simán diagnosztizál egy embert :D

Owl La La 2018.11.01. 14:47:54

@Sir Gombóc: Szerintem van némi ráhatása a tartandó súly tömegének is. Kipróbáltam egy fakanállal és egy súlyosabb kenyérvágóval is, szerinted melyiktől fáradt el előbb? Ezen kívül még más is számít: a kar hossza. Visszanéztem, Szandinak meglepően hosszú a karja, még tán hosszabbnak tűnik Dávidénál, ez is hátrány volt Szandinak, mégis győzött. "Egyenlő távolságban lévő (azonos nagyságú) tömegek egyensúlyban vannak, míg különböző távolságba lévő egyenlő tömegek nincsenek egyensúlyban, hanem annak a tömegnek az oldalára billennek, amelyik nagyobb távolságban van." Az izomzattal kapcsolatban szerinted akkor az győzne, akinek nincs, csak csont és bőr a karja, így az izmot magát nem kell megtartania? :)

Owl La La 2018.11.01. 15:02:14

@Sir Gombóc: én is @Sanda.Ipse véleményét osztom, hogy Dávidot, a némaleventét különböző fondorlatokkal, extrákkal bent akarták tartani. Már Emesénél is érezhető volt, aki Dávid ellen kezdett szervezkedni. Egy olyan erőfeladatban győzött az 50 éves nővel szemben, amiben köztudottan jó. Érdekes Emese építőkockákkal versenghetett Beni ellen, ami egy 50-50% szerencsejáték, de nem akarták a véletlenre bízni Szandival szemben, ezért egy izomerőt igénylő feladatot kaptak Dávidék. Azt már nem is említem, hogy a szavazás előtt került elő a kávés-leveles láda:D

Sir Gombóc 2018.11.01. 16:14:38

@Owl La La: ez inkább erő vs erőkar kérdése, ahol a "tartó" kisebb ösztömege nagyon is számít. Relatíve kis tömegű izomzattal is lehet nagyobb erőt kifejteni. Amúgy szvsz Szandi technikája volt itt kulcs, nem csak előre nyújtotta a kezét, hanem a váll hátrahúzásával kvázi plusz támaszt adott a karjának, egész másként terhelte az izomzatát. Ez a feladat egyértelműen neki kedvezett, szinte meg sem rezdült a keze egész idő alatt. De ezt már láttuk nála Instával szemben, csak ott nem kellett ennyi ideig kitartania. Ez egyértelműen nem erős férfira szabott feladat volt.

Sir Gombóc 2018.11.01. 16:30:36

@Owl La La: Emese vs Dávid. Ott előre megvolt a veszélyzónás feladat. Egy ilyen feladatot elő kell készíteni, az eszközöket, biztosító embereket a helyszínre kell vinni (a szigetek között nem pár 100 méter távolság van, csónakon közlekednek, ami idő, sok idő). Nem hihető, hogy a zsákmányszerző játék végeredménye alapján találták ki, hogy ez lesz. Annak eredményét pedig nem tudhatták előre. Illetve maga Emese is azt mondta, nem volt nehéz a feladat (és a játékban sem volt behozhatatlan hátrányban Dávid ellen, míg rossz irányba nem kezdett úszni). Így ez az elmélet is bukta szerintem.
Az nem vita tárgya, hogy vannak belenyúlások. Az viszont már igen, hogy ezek egy-egy szereplő érdekében vagy a történet felpörgetése, történések generálása miatt vannak. Én az utóbbit gondolom. A kávés-leveles ládával kapcsolatban is ez a véleményem.

Owl La La 2018.11.01. 16:54:56

@Sir Gombóc: igen, ez valóban erő, erőkar, nekem is egyből ez ugrott be fizikából, aztán jött az emelőkar:) azért is írtam azt, amit. Maradjunk annyiban, szerintem Dávidnak kedvezett a feladat, szerinted nem. Egyébként Szandinak korábban csak pár percet kellett tartania ebben a feladatban, így nem volt ember, aki azt hihette, hogy közel egy órát fogja bírni Dávid ellenében:)

Owl La La 2018.11.01. 17:14:53

@Sir Gombóc: Valóban, az EmesexDávid párbajjal kapcs. modta ezt az egyik főszerki a kibeszélőben, amit te leírtál, én is néztem:D Más kérdés, hogy ki hiszi ezt el. Még szép, hogy ezt mondják, baromi szigorú licensz köti őket, minden mondatot meg kell gondolni, nem fognak olyat mondani, hogy a show (általuk vélt) érdekében úgy alakítgatják a játékok mentetét, ahogy csak tudják. Persze vannak olyan feladatok, amikor szinte városnyi díszlet van, de az, hogy ússzatok be a tóba oszt hozzátok fel a karikákat, nem olyan ördöngösség ám véghezvinni. Voltak váratlan fordulatok, mikor egy-egy játékos önként feladta, na akkor sem fejezték be a showt, hanem az eredeti tervektől eltérően alakították át.A kávés leveles ládával kapcs. szerintem azért vannak ilyen extra lehetőségek, könnyítések, hogy tudják terelgetni, az általuk vélt megfelelő irányba (az általuk favorizált játékos(ok) előnyére változtatgatni a játék menetét. Persze a sors közbeszólhat, vagy a fagyi visszanyalhat, ilyen a Szandis párbaj végkimenetele (szerintem, tudom szerinted nem). Azt is el tudom képzelni, hogy forróbb helyzetekre van pár ilyen kávés-leveles láda típusú csomagjuk meg egy-két nem nagy díszletigényű extra feladat lehetőség a tarsolyban, de ezt érthető okoból a büdös életben nem vallanák be fentebb említett okoból.

Sir Gombóc 2018.11.01. 17:16:32

@Owl La La: az előző párbajban az a pár perc is vagy 15-20 perc volt ha jól emlékszem, valamelyik kibeszélőben említették, most nincs kedvem visszakeresni.

fujimo 2018.11.01. 17:26:49

@csillagporszem: ...balázs introvertált? ...ez valalmi vicc lehet... :D

csillagporszem 2018.11.01. 17:33:15

@fujimo: max kb. annyira mint a szociopata jelző :D
Egyébként pedig semmi nem fekete és fehér, introvertáltak is rendelkezhetnek extrovertált jellemzőkkel, szóval akár még igaz is lehet :D

Owl La La 2018.11.01. 17:38:11

@Sir Gombóc: nekem sem volt kedvem visszakeresni:), így én sem tudom pontosan, de nem is a pontos percadat számít, hanem az, hogy sokkal rövidebb ideig tartott, így abból nem lehetett arra következtetni, hogy közel egy órát bírja, ráadásul a bent lévő (egyik) legerősebb férfi játékos ellenében. Sőt mondok mást is, ha lehetett volna fogadni, szerintem szinte senki nem fogadott volna Szandira, se kint se bent, de a szerkik közül sem. Tudom, te igen ;)

Belllaba 2018.11.01. 17:49:17

@csillagporszem: te melyik rendezvényt nézed?

csillagporszem 2018.11.01. 18:00:32

@Belllaba: valaki nekem esett hogy itt nem személyeskedünk, ezért inkább hagyom a dolgot és nem válaszolok érdemileg :)

Perah 2018.11.01. 22:33:10

@BirikszKrokiksz @lac64@csab123: Hát igen, úgy látszik, hogy a Survivor-ben senkiben sem lehet megbízni. Én eddig egyik évadot sem néztem, úgyhogy nem tudtam hogyan működik, de látom, hogy itt illik is taktikázni :). Tulajdonképpen azt látom, hogy mindenki átver mindenkit, össze-vissza beszélnek, már néha azt sem tudom, hogy ki kivel van, vagy például ki, miért és mikor haragudott meg a másikra.

Perah 2018.11.01. 22:34:39

@BirikszKrokiksz: @lac64: @csab123: Hát igen, úgy látszik, hogy a Survivor-ben senkiben sem lehet megbízni. Én eddig egyik évadot sem néztem, úgyhogy nem tudtam hogyan működik, de látom, hogy itt illik is taktikázni :). Tulajdonképpen azt látom, hogy mindenki átver mindenkit, össze-vissza beszélnek, már néha azt sem tudom, hogy ki kivel van, vagy például ki, miért és mikor haragudott meg a másikra.

BirikszKrokiksz (törölt) 2018.11.03. 06:52:30

@mentolos lecsó: szia lecsy! jaja így a végére előbújtam a mocsaramból, feszkószagra gyűlök, mert azt a krokkancsok nagyon élik ;)
xD