Hogy volt?

Survivor extra - kiesve, de törve nem #6: Emese

2018. október 30. 16:00 - sixx

16_6.jpg

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Az 1 héttel későbbi játékba kerülésem, és a korom miatt annyi ellenérzést kaptam, amire nem voltam felkészülve. Ez szinte leszedált a játékok alatt, amiket csak játszottam, nem versenyeztem. Ezt nagyon bánom, mert így is szinte mindig a középmezőnyben voltam. A mentális sokk kihatott versenyszellememre.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

Nem voltam elég hűvös, elég tudatos, emiatt egy idő után "elvittek" az érzelmeim: nem a lényegre koncentráltam

Mi az, amit nem láthattak a TV-ben belőled?

Számomra is meglepő hogy milyen sok oldala is van egy embernek, mindig új oldalunkról ismerhetjük meg magunkat. Amit nem láthattak a nézők, az a maximalista, életigenlő, mindenhez pozitív hozzáállásom.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Életem egyik legnagyobb mentális töltést adó élménye volt a Survivor, kezdve az első válogatótól a fizikai, pszichológiai teszteken, a fantasztikus, egyedül megtett utazáson át a szigeteken való három hétig. Többet kaptam, mint amit remélni mertem.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Sokan mondják, hogy a Survivor-ban taktikáztak, az ott bemutatott karakter nem az igazi énjük. Szerintem ez nem igaz. Azok is mi vagyunk. Tanácsom, hogy minden helyzetet mintegy kívülálló szemléljünk meg több oldalról mielőtt bármit szólunk, mielőtt döntést hozunk, így elkerülhető hogy elvigyen bennünket a pillanat heve, és tovább maradhatunk játékban megélve annak minden pozitív hozadékát.

Címkék: rtl klub survivor
7 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Folliot 2018.10.30. 20:32:02

Valamelyik amerikai évadban sokra vitte volna, de hát nálunk a Survivor is olyan mint az ország.

bElannaTorres 2018.10.30. 21:51:56

Szimpatikus játékos volt, nagyon sajnáltam hogy így kellett kiesnie.

Nem Penny hajója 2018.10.30. 22:26:34

Emese példája is megmutatta, hogy nem kellene fosni attól, hogy "idősebb" játékosokat is beválogassanak a valóságshow-kba. Szerintem még jót is tett volna a műsornak, ha több 30-as, 40-es, netán 50-es játékos van.

(Idősebb = tipikus huszonéves játékosokhoz képest idősebb).

doktor faktor 2018.10.31. 08:35:40

A legpotensebb jatekos volt, kar, hogy nem tudott kibontakozni, remelem, az rtl tanul belole es nem fel majd erettebb koru esszemelyisegu embereket bevalgatni!

Sanda.Ipse 2018.10.31. 08:46:36

Igaza van Emesének. Bármilyen játékban benne van a játékos valódi személyisége.
Én is sajnáltam a kiesését. A játékban maradásával érdekesebb lett volna a végjáték felé az igazi taktikázás, amit megcsillantott, de nem tudott benne kibontakozni.

mézescsók 2018.10.31. 09:40:07

íÉn elég unalmas és érdektelen játékosnak láttam, az 1-2. héten azt sem tudtam, hogy ott van.
Az utolsó héten mutatott valamit, az korrektnek és szimpatikusnak tűnt.. Nekem érdemben nem tett hozzá sokat a szórakozásomhoz.
A kora cseppet sem hátráltatta, a fizikuma sem, sőt, a korához (49 év) remek formában lévő nőnek láttam.
Nem volt valami bőrbetegsége? Mintha a háta tele lett volna apró hólyagokkal, valamint elől a nyaka és a karja táján is volt sok. És nem homok volt.

Slepárszki Nemuidesu Slepy 2018.10.31. 13:43:49

2-3 kibeszélővel ezelőtt mintha azt mondták volna, hogy Emese is, és Balázs is fog meglepetést okozni. Balázsé meg volt. Emeséé?