Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Heti ajánló 10.29-11.04, Hosszúhétvége vol.2

2018. október 29. 17:34 - hektor_

Itt jön rögtön a második négynapos pihenés, tessék rá sokáig emlékezni, mert a 2029-ig nem lesz még egyszer ilyen szerencsénk, addigra meg úgy képzelem, a TV adás a nappalink szőnyegéből fog hologramban kiemelkedni, és mindenki ezüst susi ruhában jár.

leia.png

A Discovery Channel rögtön két realityműsorral nyitja meg a hetet, hétfőn 20:00-tól a Csupasz túlélők XL – amiben 12 fő egy szál lőcsben, étel és minden nélkül 40 napon és éjszakán át küzd meg az elemekkel a kolumbiai dzsungelben, spoiler alert: a rész különkiadás a végső vízi küzdelemről, plusz anakondák és kajmánok. Bár az átlagember azt gondolná, több nem is kell egy jó estéhez, miután megtudtuk, melyik pucér férfi vagy nő nyerte az összecsapást az elektromos angolnákkal, 21:00-tól a Sztárok a vadonban keretein belül Bear Grylls viszi egy 48 órás bulira Clint Eastwood kicsi fiacskáját, Scottot a Balkán-félszigetre.

a1o1m0v_460s.jpg

Kedden 19:00-tól kezdődik a Film+on a cápás filmek egyik klasszikusa: a Háborgó Mélységben a fiatal Samuel L. Jacksonék szabadítják a világra a génmanipulált ragadozókat. Alternatívaként a Mozi+on picit korábban, 18:50-től adják a Terminátor 3 – A gépek lázadását (ARNOLD SCHWARZENEGGER, ARNOLD SCHWARZENEGGER.), majd folytatódik az akció Steven Seagallal az Árnyékemberben 21:00-től nemzetközi kémparával, emberrablással és mindennel ami egy titkosügynökös mozihoz dukál. Még el sem fáradtunk a hétben, máris vége, itt a szerda, sokáig fent lehet maradni, úgyhogy a már itthon is divatos halloween bulik helyett le is ülhetünk a képernyő elé nyugodtan 22:00-tól, mert az RTL Spike a Vikingek sorozat dupla részével kedveskedik nekünk. Mire ennek vége, majdnem éjfélt üt az óra, viszont ha még mindig nem térnénk nyugovóra, kapcsoljunk át a Cinemaxra, 23:35-től vetítik az Aki legyőzte Al Caponét című filmet igazi sztárparádéval, Kevin Costner Sean Connery társaságában állít csapdát a Caponét játszó Robert De Nironak.

Ha a nappali temetőjárást szerejük jobban, ebéd utánra már biztosan otthon vagyunk, 14:10-kor kezdetét veszi Frodóék végtelen utazása Mordorba, igen, az RTL Klubon ismét megy A Gyűrűk Ura – A Gyűrű szövetsége, amit akárhányszor meg lehet nézni, sosem lesz elpocsékolt idő az a nettó 3 óra, ami reklámokkal együtt négyre is rúg. Miután megcsináltuk a vacsorát, megehetjük a TV előtt, 20:00-tól ugyanis jön ugyanitt a 2016-os Tarzan legendája, amit nagyon jól összeraktak, a Skarsgard tesók közül Alexander a főszereplő, és egyébként fent van a HBO Go-n is, épp a héten láttuk.

frodo.jpg

Ha már HBO Go: lassan jön a születésnapom, vele együtt a Legendás állatok és megfigyelésük második része a mozikba november 15-én, Dumbledore szerepében Jude Law-val - na ennek örömére felkerült ide az első rész, úgyhogy aki még nem látta, pótolja, vagy nézze ismét, mint ahogy én tettem ma. Azoknak, akik azért ismerik a mértéket Harry Potter csodálatos világából, de nem kívánkoznak vissza a valóság kegyetlen sziklaszilárdságára, ajánljuk a Thor – Ragnarököt, ha ezt megnézték, folytassák a Fekete Párduccal, és ha létezik a világon olyan ember, akinek kimaradt a Bosszúállók – Végtelen háború, imádkozzon, hogy hamarosan felkerüljön az is. Sorozatkedvelőknek fent van a Sírhant művek, ami az IMDB szerint az egyik legjobb sorozat a kétezres évekből, Az ifjú Sheldon, ami az Agymenők sorozat (ami szintén fent van) előzményszériája, és a Silicon Valley kockáin is nagyon sokat lehet nevetni. Aki komolyabbra vágyik, nézze meg a Lőpor című történelmi minisorozatot, melyben a Trónok Harca (HOL VAN MÁR 2019?!) Jon Snowja üldözött katolikusként összeesküszik a királya ellen, vagy ott a kedves könyvadaptáció, a Hiúság vására amit már vagy tízszer megfilmesítettek, de most találták el igazán.

fantastic-beasts-crimes-of-grindelwald-character-posters.jpg

A hétvége első harmadik napján, amikor visszahoztuk a gyerekeket a nagyszülőktől, megnézhetjük velük 18:45-től az RTL Klubon Remy, a patkányszakács kalandjait a L'ecsó-ban, majd visszatér a jedi a Viasat3-ra 21:00-kor a Star Wars VI-ban, de választhatjuk a Cool műsorát is, ahol 18:50-től Sandra Bullock a Nász-ajánlatban indítványozza a beosztottjának akit Ryan Reynolds játszik, hogy tán jobb lenne, ha feleségül venné, mielőtt kiutasítják az országból. Ha már a toloncolásoknál tartunk, akkor késő este érdemes a Film+ra kapcsolni, ahol a District 9 című sci-fiben az idegenek már 28 éve laknak velünk a Földön, de az emberek úgy gondolják, a vendégeskedésből ennyi elég is volt, és jó lenne ha végre elhordanák az irhájukat az országból. Hogy megteszik-e, 23:00-tól kiderül.

(U.i. annak a bizonyos rétegnek, akik nem tudják akiket nem érdekel, mikor elég: Harry Potter és az azkabani fogoly vasárnap este 20:30-tól a Coolon.)

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása