Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

200 első randi – 16-20. rész

2018. október 29. 19:00 - Gillotte

Múlt héten Félix nagyon megbántotta azzal Lucát, hogy azt hazudta, azért nem tudja vinni őt az Aranymikrofon díjátadó gálára, mert az anyját kell vinnie. Természetesen annak rendje és módja szerint kiderült, hogy Félix egy másik nővel ment – aki nem az anyja, úgyhogy Luca Bencével eszi a fagyit bánatában. Bence továbbra is a Milánnal való szakításán nem tud napirendre térni, főleg azután, hogy kiderült, hogy az exe egy nőbe szeretett bele. ,,Lehet, hogy nem vagyok elég meleg? Vagy az is lehet, hogy ott a háborúban idegmérget kapott Milán!”– keresi Bence az okokat kétségbe esve. Mivel továbbra sem tud beletörődni a vele történtekbe, újabb találkozót kér Milántól, aki nem érzi magát jól a történtek miatt, de most akkor is csak az foglalkoztatja, hogy gyerekük lesz a csajjal. Szegény Bence…a földön fekszik, belerúgnak, és még egy vödör szart is ráöntenek… Nem akarja elhinni, hogy exe egyszer csak a nőket szereti, úgyhogy e változást demonstrálandó, Milán Bence szeme előtt smárol a csajjal, teljességgel megsemmisítve Bencét.

4_1.jpg

Lucának sem könnyű, nagyon be van rágva Félixre, amiért meghívta a gálára, és mégis a dokinőt vitte magával helyette. Félixnek is van lelkiismerete, úgyhogy némileg szégyelli magát, de nincs sok ideje rá, mert érkezik a dokinő, hogy elbúcsúzzon, ugyanis megy Dél-Afrikába fél évre. Félix most először érzi úgy életében, hogy kihasználták, pedig ő tényleg szerette a nőt. Luca éppen egy régésszel randizik, aki csak attól Indiana Jonesnek akarja eladni magát, hogy béna kalapban van. Luca randi közben meglátja, hogy Félix lép be a bárba, és hamarost részegen kis híján összevereti magát, úgyhogy gyakorlatilag egy szó nélkül ott hagyja Luca a randit, és hazavonszolja magához Félixet. A részeg férfi elmondja, hogy annyira szereti a dokinőt, o jaj, hogy elhagyták, milyen már ez. Luca ennek ellenére szerelmesen fekszik mellé, és így alszanak el. Reggel Félix ott is zuhanyozik, amit nem kéne, mert beállít a kulccsal rendelkező Bence, és miután első szóra elhiszi, hogy nem történt semmi említésre méltó, futólag megbámulja az Adoniszi férfi testet.

4_2.jpg

Luca nincs elragadtatva attól, hogy megint elragadták az érzelmek és hiába volt mérges Félixre, mégis segített neki a bajban, úgyhogy megint irány Artúr, a terapeuta, csakhogy Luca most viszi magával Zitát is, mert neki is gondjai vannak: Géza elmondta Olgának, hogy Zita nem meri bevallani otthon, hogy már hónapok óta nem jár be az egyetemre, úgyhogy elmondja Olga – van ész ott is. Szóval megvolt a coming out, de Zita nem tudja, mit kezdjen magával, és ugye az esküvőben is bizonytalan. A beszélgetésből Artúr megállapítja, hogy ezek ketten a másik életet tartják jobbnak, úgyhogy azt javasolja a lányoknak, hogy 24 órára cseréljenek életet. A kísérletre nem kell kétszer kérni a résztvevőket, aznap este Luca már a nagy házban alszik, Zita pedig Lucánál, hozva a frászt a reggel beállító Bencére. Zita a rádióba is bemegy Luca helyett szerepelni, de így is találnak témát, hiszen az ő esküvője az, ami ezt az egész fogadást ,,eredményezte”. Félix a maga macsónak gondolt stílusával Zitát is leveszi a lábáról. Akárcsak Luca, Zita is nekiáll randizgatni, és ugyan csinált előválogatást, elég rettenetes lényekkel kell leülnie egy asztalhoz. Utolsó jelentkezőként Félix is megérkezik, és nagyon jól elbeszélgetnek. Félix megadja a lánynak a telefonszámát, és innentől nincs más dolga, mint várni, hogy a csali horogra akadjon – bár ne legyen igazam, hogy csak a szokásosra megy ki a játék.

4_3.jpg

Luca napja is a megszokottól eltérően telik. A szülői házban éli a királylányok életét: tálcán kínált, ágyban fogyasztott reggeli, semmittevés, esküvői torták válogatása, teljes testkozmetika. Ez utóbbi kettőt Luca inkább éli meg gyötrő szenvedésként, mint irigylésre méltó életformaként. A ruhatárát mindenesetre ezentúl színesebbre cseréli, mert annyit cseszegetik a sötét ruhák miatt. Este szerencsére, ahogy Zita tenné, elmegy Erikkel és az egyik barátjával vacsorázni. A barát – Viktor – is egyetemista, akárcsak Erik, mégis nagyon szimpatikus Lucának, hiszen sokkal érettebbnek tartja a fiút a kortársainál. Viktornak sem lenne ellenére randizni Lucával, de a lány a józan észre hallgat, és a korkülönbségre való tekintettel inkább nemet mond. Erik a vacsora közben sík ideg, hiszen tudja, hogy Zita kizárólag munkaügyben most éppen férfiakkal randizgat, és nem veszi fel a telefont. Elmegy hát a randik helyszínére, és meglátja Zitát, amint Félixszel beszélget. Hívja a lányt, aki a szeme láttára nyomja ki a telefont, látván, hogy ki hívja…

4_4.jpg

A kollégák táján is zajlik az élet. Karesz, a gyártásvezető folyton emlegeti boldog, és kiegyensúlyozott házasságát, ami 15 éve tart, ám Simon véletlenül meghallja, ahogy Karesz arról beszél feleségével, hogy válnak, és két éve külön élnek. Kriszti is belecsöppen a dologba, mivel egyik este munka után Karesz részegen fekszik az asztalán. Kriszti hívja Bertát, a férfi feleségét, hogy mi a helyzet, aki jelzi, hogy már nem igazán a felesége, szóval none of her business. Kriszti és Simon (na jó, főleg Kriszti) fejükbe veszik, hogy segítenek Karesznek, aki hajlamos arra, hogy az indulatai beszéljenek belőle, hogy segítenek találkozót kérni a feleségétől. Karesz szájról olvasva mondja a szöveget, s legnagyobb meglepetésére Berta tényleg belemegy egy találkozóba. Hiába a fehér rózsa – amiről Kriszti állítja, hogy minden nő tudja, hogy a megbocsátás jele, én nem tudtam – Berta közli, hogy amint kezében lesznek a válási papírok, már házasodnak is a fickójával, aki átsegítette azon az időszakon, amikor kiderült, hogy Karesz egyszerre kilenc nővel is viszonyt folytat. Hát így már kevésbé billen a mérleg nyelve Karesz felé…

4_5.jpg

A rádiónak szüksége van reklámokból bevételre, és tárgyalnak egy bonbongyártó céggel. E cég képviseletében megjelenik a főnök, a lánya, és a menyasszonya, aki nem sokkal idősebb a lánynál. Félix is jelen van a tárgyaláson, nyilván kikezd a menyasszonnyal, de végül is nem akarnak üzletet. Márk fejében megfordul, hogy talán azért, mert ő régebben járt a fickó lányával, és ez bekavarhat, így találkozót kér ettől a Mónikától, ahol bocsánatot kér azért, mert nem lett hosszú távú a kapcsolatuk. Mónika túlvan a dolgon, és elmondja, hogy akkor lehet szó a reklámról, ha Luca mondja be, mert ő ér valamit ebből az egész Délelőtti Gyors című műsorból. Márk boldogan megy vissza az irodába, és Luca is nagyon örül, hogy ilyen lehetőséget kap. Egyetlen ember nem boldog a hírek hallatán: Félix, akinek szerződése van arra, hogy minden reklámot ő mond, és részesedést is kap a bevételből, úgyhogy a cég fejét hívja találkozóra, ahol a Lucától meghallott infót felhasználva azt mondja a faternak, hogy Márk érzelmi zsarolással vette rá az exbarátnő Mónikát, hogy legyen mégis reklám, bezzeg Félix, oh, hát ő mennyivel jobb lenne tényleg. Az atya e hírek hallatán hallani sem akar bármiféle együttműködésről, pláne, hogy tudja, hogy Félix megkörnyékezte a menyasszonyát is. Félix fülét-farkát behúzva megy vissza a rádióba, ahol addigra már elterjed, hogy Márk tehet arról, hogy ugrott a reklám. Márk megkérdezni Mónikát, aki elmondja, hogy valójában Félix tette fel az i-re a pontot. Félix sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánja az információt, de emlékezteti Márkot, hogy tud arról, hogy ők ketten Adéllal együtt vannak, és könnyen megtudhatja mindenki, beleértve Adél apját is. Adél apja elég rettegett főnök hírében áll, a saját lányával is úgy beszél, mint más a kutyájával, ha az a szőnyegre szart. Márk be is szól neki telefonon, aminek az a következménye, hogy vagy felmegy az öreghez bocsánatot kérni, vagy ki van rúgva. Mivel a reklám ugrott, a titokzatos apa – akinek mindig csak a hangját halljuk a telefonban – utasítja Adélt, hogy jelentse be: a reklám ugrása miatt vagy mindenkit ki kell rúgni, vagy 30% bércsökkentéssel kell tovább dolgozniuk – kivéve Félixet, aki akkora sztárnak számít, hogy a szerződésében ki van kötve, hogy nem lehet csökkenteni a fizetésén.

4_6.jpg

Viktor továbbra is ostromolja Lucát egy randi reményében, de a lány ellenáll. Viktor ekkor Krisztit környékezi meg, hiszen köztudottan ő ad tippeket Lucának, hogy a sok jelentkező közül melyikkel randizzon. Egy orvosos buliért cserébe Kriszti hajlandó segíteni, és egy Ambrus nevű orvost ajánl Lucának, akiről igaz, hogy nincs fénykép, de szereti az irodalmat, a romantikus filmeket, és nagyjából mindent, amit Lucáról lehet tudni, hogy szeret. Luca elmegy a randira, és hamar leesik neki, hogy csapdába csalták. Viktor mégis átdumálja magát a szűrőn, és abban maradnak, hogy talán lehet szó egy randiról, korkülönbség ide, vagy oda.

4_7.jpg 

Géza és Olga továbbra is környékezik egymást. Olga egy előkelő galéria-megnyitóra viszi a szobafestő-mázolót, aki nem akar beégni az egyszerűségével, úgyhogy a festmények készítőjének beszél a festményekről alkotott véleményéről ő, mint festő, aki bizton állíthatja, hogy Budapest bármelyik kerületében található olyan fal, ami az ő keze munkáját dicséri – ámbár galériában nem állít ki, hisz csak megrendelésre dolgozik. Az egyik festmény elemzése tehát Gézától: ,,amit itt látok az egy hiba a koncepcióban, a képen ugyanis van egy repedés, ami azt jelenti, hogy nem volt elég az alapozás. Ez azt jelenti, hogy ilyenkor az alap alatti mélység újra megmutatja magát, és a festészet - nem győzöm hangsúlyozni - olyan, mint az emberek. Az, hogy itt hiba történt az meglátszik, de nem kell túl komolyan kezelni, senki sem tökéletes. És attól, hogy egy kis hiba van, még lehet…ne szép is.” A festőnő el van ájulva Gézától, jobban is megismerné, de Olga jelzi, hogy Géza foglalt, és az elfojtott nevetéstől remegve távozik a férfival.

4_8.jpg

Kérésre Luca elmondja Eriknek, hogy Zitának az a baja vele, hogy túl merev, ezért Erik elhívja Zitát bulizni. Zita csodálkozik, hiszen együtt sosem voltak még bulizni, de inkább a barátnőjével menne ma este, hiszen régen találkoztak. Erik ezt megérti, nem tudván, hogy ez esetben a barátnő nem más, mint Félix. A rádiós készül a találkozóra: Forma 1-es VIP jegyekért cserébe kéri a biztonsági őr Pepét, hogy kapcsolja ki a kamerákat az épületben (nyilván meg is fogja tenni…), majd egy rádióműsor készítésére invitálja Zitát, persze csak játékból. E játéknak hamarost az a vége, hogy nyelvük a másik szájában landol. Milyen kár, hogy Luca a rádióban felejtette a táskáját, és visszamegy érte…

Címkék: 200 elso randi
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása