Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x24 - Elfogyott a mázli

2018. október 26. 11:00 - Chat Géza

 

ke_pernyo_foto_2018-10-25_23_35_40.png

Olvastam ám a múltkori kommenteket, hogy "több volt" a múltkori epizódban. Megnéztem még egyszer és az a véleményem, hogy nem. De, ha én lennék Beni, akkor azt mondanám, hogy igen, lehetséges, hogy volt benne több is, de az sem kizárt, hogy nem. Viszont a mostani részben több izgalom volt, intrika és csalódás volt, mint egy Vad Angyal epizódban.

Egyből a holtak szigetén nyitunk. Sőt! Egyből egy játékkal. Zsákmányszerzés van, aminek nem is egy, de rögtön két tétje van. Az egyik nagyobb, mint a másik. Egyrészt van egy akkora csokis palacsintatorony, amit még Dwayne The Rock Johnson is nehezen tudna bepuszilni a csaló napjain, másrészt viszont, aki nyer, az  a következő kiesésre menő játékon megnehezítheti egyik társa sorsát. Vera továbbra sem adja a bélpoklos tornatanárnőt, elég, ha a fitneszlédi hozza ezt a szinhidrátra ráizguló tréner szerepet. Zseremí meg csak Zseremí, ő már a Fülöp-szigetekre felé jövet, a reptérre vezető 200E buszon is csokis palacsintáról álmodott. A zsákmányért egy homokba állított fa rönkön kell csimpaszkodni. A feladatot nehezíti, hogy mindezt a tűző napon kell tenni. Zseremí, aki eddig mindent izomból és üvöltéssel akart megoldani, most elsőként használja a még el nem focizott agysejtjeit, hogy a rönkön van egy szorosan feltekert kötél, ami alá nem szabad menni, mert akkor vége a játéknak. De ez a kötél pont van olyan vastag, hogy egy kis peremet képezve meg lehet rajta állni. A játékszabály pedig ezt nem tiltotta meg, hogy ne lehetne, így Zseremí vígan elálldigál ott, míg a csajok combjukkal és karukkal átkulcsolva a rönköt szenvednek. A jó taktika meghozza gyümölcsét, azaz csokis palacsintáját, végül Zseremí marad legtovább, mert Vera a végén nem is erőlködik tovább. A focista még felajánlhatja másnak a nyereményét, de ezért sírt már mióta, még jó, hogy bevállalta, hogy a lányok szeme láttára elfogyasztja az egészet, ha kell a saját okádását visszanyelve is letuszkolja az ultolsó falatig. Vera és Nóri kicsit gyöngyöznek homlokból, látszik rajtuk, hogy azért baszódjon meg Zseremí.

Visszatérve a táborba, Zseremí is begurul a felpuffadt (de még nem parlamenti képviselőkére nőtt) palacsintával teli gyohájával. Elkezdenek babot főzni, mire Vera valamiért a susnyásba sietve meglát egy libát. Szól a többieknek, hogy hagyják a picsába a babot, a stáb "véletlenül" itt hagyott egy állatot, amit meg lehet enni. Három oldalról közelítik meg a jószágot. Terelgetik, hogy vizet locsálnak elé. Pedig Zseremí kezében ott az ásó, amivel csak egyet kellene jól suhintani. Bear Grylls már rég a kispárnáját tömné lúdtollal, miközben grillcsirke üzemmódban pörögne a tűz körül a két másodperc alatt konyhakészre varázsolt lúd. Végül Nóri se meri megfogni, Zseremí is inkább úgy áll, hogy Vera hozzáférjen az állathoz, aki mivel nem csak a biológia tankönyvben látott baromfit, megfogja, könnyeivel küzdve levágja, kibelezi és kiporciózza, hogy a parázson hamarabb átsüljön. Így, hogy mind a hárman bezabáltak a tescós lúdból, már egyiknek se sír a szája, hogy csak Zseremí kapott palacsintából.

 És akkor nézzük a Bayanikat! A Wellnesező brigád visszatért, Tomi is telesírta az óceánt, hogy neki a család a mindene, stb, de a lényeg, hogy a Fíreg megkezdhette a taktika biturbó beüzemelését. Mert jött egy levél, hogy van egy amulett a szigeten. Egy kis rejtvényt kell megfejteni, hogy az ember megtalálja, vagy persze nagytóval átnézheti az egész területet. Valami olyan helyen lesz egy fából, növényből több száz másik nő. Ez ugye köszönöm szépen, Lacikám, veled is csak többen vagyunk tipikus esete. Egy dzsungelben minden fából ezer darab van. Ezt jól illusztrálja, hogy a túlélők is több különböző ilyen helyet találtak. Egyelőre senki nem talál semmit, de Beni az elsőként kezdi el mereszteni a seggét a táborba visszatérve. Robi érkezik másodikként, így le is megy minden idők shakespeare-i diskurzusa.

- Te megtaláltad? Illetve, ha megtaláltad, akkor elmondanád? - kérdezte Robi

Néma csönd, Beni csak meresztgeti maga elé tekintetét, enyhén tikkelő szemöldöke mögött buzgón, fürgén dolgozó agysejtjei végül rábírták, hogy szavak hagyják el szájüregét.

- Hát igen, ez egy jó kérdés.

ke_pernyo_foto_2018-10-25_23_42_46.png

Többiek is megérkeznek szépen sorban, de úgy tűnik, hogy senki nem találta meg a kincset. És nem is készített egy kamu amulettet, mint tavaly valamelyik játékos.Így akkor lehet, hogy semmi csavar nem lesz a törzsi tanácson, de lehet, hogy az RTL megint úgy vágta össze az epizódot, hogy csak a végén derül ki, hogy Fanni már rég a seggében rejti az amulettet. 

Bence meg is kérdezi Benit, hogy féltve érzi-e a seggét. Megin jön a legnagyobb terelő duma: "Hát igen, most már nincs rajtam védettségi gyöngysor, szóval akár ki is szavazhatnak a többiek." Ez a csávó egyszer nagy politikus, kommunikációs főigazgató lesz valahol, az kurva élet. Bence itt fordult Dávidhoz, aki Benivel ellentétben nem egy All Inclusive-nek hazudott, de a valóságban low budgetnél is prosztóbb nyaralásként fogja fel a Survivort. Próbáltál dumálni Benivel? Persze, de úgy voltam vele, mint Ford Fairlane Zuzu Petals-zal, egy sajtreszelővel is élvezetesebb lett volna rejszolni. Jó, nem pont így fogalmazott, de majdnem. Akkor  a parttalan beszélgetések helyett lássuk is inkább a cetliket. Na Emese kap négyet, aztán Beni is felzárkózik mellé. EGÁL! BUMM! PÁRBAJ! Megint szabálytalan kockákból kell tornyot építeni, mint tavaly. Akié 3 másodpercig állva marad, az a Jani. Pakolgatják, teszik egymásra a kis elemeket, feszült izgalom övezi körül őket. Egy Jenga világbajnokság is hasonló izgalmakat rejthet... BENI előbb végez, megvan az összes elem, áll is a torony, BEnce visszaszámol, három, kettő, e... és a torony ledől hirtelen. Kis tanácstalanság, hogy most akkor mi van, számít-e vagy sem. Bence felállítja a statáriumot: ez így nem ér, és hopp, közben Emese is elkészült, és az ő építménye stabil, mint a fa... cövek. Ezzel Beni a Holtak szigetén folytathatja a maga kis nyaralását. Megint Robi volt az, aki átszavazott. Aszondja, hogy Beni sörre költené a pénzt, hát ne költse, menjen haza. Ezzel szemben sikerült játékban tartani Emesét. Fene se érti, de ez van, ezt kell szeretni.

Címkék: rtl klub survivor
184 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kamiko555 2018.10.26. 11:10:27

Na végre ez most jól sikerült! :-P A Ford Fairlane-es hasonlatért külön pont jár!:))

filmdroid 2018.10.26. 11:12:06

Hogy sikerül mindig rossz nevet írni az ilyen párbajos témáknál? A kockatoronnyal nem Dávid végzett előbb, aki nem is játszott, hanem Beni.

Kamiko555 2018.10.26. 11:15:24

@filmdroid: azért,hogy megtudja, figyelsz-e... :)

filmdroid 2018.10.26. 11:19:53

@Kamiko555: akkor sikeres volt, figyeltem :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.26. 11:20:39

Chat Géza: "... Egy Jenga világbajnokság is hasonló izgalmakat rejthet... Dávid előbb végez, megvan az összes elem, áll is a torony, BEnce visszaszámol, három, kettő, e... és a torony ledől hirtelen. ..."

Beni párbajozott, de sebaj!

Nem volt rossz az összefoglaló!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.26. 11:24:44

Más téma: szerintem innentől kezdve borul a Dávi, Sándor és Gábor páros, mert ha van esze Emesének akkor egyesével leszedi őket, mivel Fanni is a partnere lesz, Robi meg nyitott Fanni felé és ügye Tamás se hülye teljesen, hogy maga ellen szavazzon...

Sanda.Ipse 2018.10.26. 11:50:36

Visszatérve a hóttakhoz: Vera eljátszotta, hogy önként feladta a játékot Jérémy kedvéért, holott már percekkel előtt úgy remegett a lábfeje, mint a miskolci kocsonya, amikor megpróbálta Jérémy álló technikáját utánozni. Ráadásul a palacsintához még egy kedvezmény társul, nevezetesen hátráltathat egy játékost a következő megmérettetésen.
Unom már Vera önfényezését.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 11:51:22

Kíváncsi vagyok Uncsi-Bencsi milyen bőbeszédűen meséli majd el a hóttaknál kipotyogása történetét:)

Sanda.Ipse 2018.10.26. 11:54:14

@Brigante:
Borítékolható, hogy valamelyik nem védett játékos megy a triumvirátusból. Hacsak a stáb nem készíti a veszélyben lévő lába elé a titkos amulettet.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 11:55:03

Amúgy - a név tévesztéstől eltekintve - jó a poszt.

Kamiko555 2018.10.26. 12:07:32

@Sanda.Ipse: engem az zavar Verában (de most már nagyon),hogy mintha nem fogná fel,hogy ez egy EGYÉNI VERSENY nem pedig csapatépítő nyári tábor! Minden meglenne benne,hogy megnyerje ezt a versenyt,kivéve azt,hogy nem fogja fel,mi a lényege...

Timi1983 2018.10.26. 12:22:19

Az első rész, amit áttekergettem.....Valahogy most Beni is idegesítően semmilyen volt.

lac64 2018.10.26. 12:22:24

@Kamiko555: Szerintem pontosan tudja, csak megy a színjáték ezerrel. Ezt az egy család vagyunk dumát már a régi törzsében is elsütötte, AlexaSándor majdnem kiröhögte, mert sikerült ezt a dumát AS kiközösítése utánra időzíteni.
Itt is ő csak azért szállt le, hogy Jereminek kedvezzen, hagy egye meg a palacsintát. Persze, mert a játékszabályban nem volt benne ugye, hogy odaadhatod egy csapattársadnak.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 12:24:16

@Timi1983:
Eddig pontosan ugyanilyen semmilyen volt.
A valaha létezett és létező realityk legunalmasabb játékosa cím birtokosa lehet.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 12:25:23

@lac64:
Duma. Egyszerűen nem bírta tovább tartani magát.

Kamiko555 2018.10.26. 12:29:07

@lac64: ennek így nem sok értelme lenne...A palacsinta csak egy dolog, a hátráltatás viszont eléggé betehet neki,mert bármiben lefogadom,h Jeremy őt fogja választani és nem Nórit...Szóval szerintem hülyén játszik és kész.Esetleg ha ő nyerte akkor visszaszívom,de valahogy nem hiszem,hogy ez lenne a nyerő taktika...

Sanda.Ipse 2018.10.26. 12:31:38

Sokakat zavart Eszter és Alex hangja.
Engem meg Vera rettentően monoton előadásmódja. Amúgy sem dallamos a magyar nyelv, de ő azt is alulmúlja.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 12:34:15

@Kamiko555:
Összevissza beszél. Odaát még azt hangoztatta, hogy mennyire fontos neki, hogy nyerjen, ezért soha nem adna fel játékot taktikából vagy bármiért. Most meg eljátszotta, hogy Jérémy csakis neki köszönhette a győzelmét. Sunyi és buta.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 12:38:45

@Kamiko555:
Ha meg tudta volna nyerni, odaadja Jérémynek a palacsintát és marad neki a hátráltatás.
Arra még büszke is lehetett volna.

Kamiko555 2018.10.26. 12:43:00

@Sanda.Ipse: de akkor egyik kezével ad,a másikkal elvesz,mert akkor biztos,h Jeremyt hátráltatta volna,mivel Nórira ő sem rakna...Szóval az lett volna a legjobb,ha Nóri nyeri és kisakkozzák végre azt a bohócot! Ezt a tegnapi versenyt szerintem nagyon elcseszték a lányok...

lac64 2018.10.26. 12:50:19

@Kamiko555: Bocs, nem ment át az irónia. Ahogy Sanda.Ipse is írta, dehogy kedvezett Jereminek, egyszerűen nem bírta, csak nem akarta ezt beismerni, aztán jött ezzel a fal dumával. Valóban sunyi és buta.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.26. 12:52:17

A tegnapi adás remekül bemutatta, hogy mi a különbség a túlélés meg a survivor között: Vera sosem tudna megnyerni egy Survivort, mert buta hozzá, de szinte az egyetlen, aki nem halna éhen egy igazi lakatlan szigeten.

2018.10.26. 13:06:31

@Hogy kerültem én ide?: +1 !

Amikor megláttam azt a szerencsétlen, szárnyaszegett állatot (nem Jeremiásra gondoltam), akkor teljesen nyilvánvaló volt, hogy a Székely Amazon fog pontot tenni a földi pályafutásának végére.

Ha már filmes analógiáknál tartunk: "Hulla vagy... Leone !" :)))

2018.10.26. 13:13:13

@Sanda.Ipse: a Hóóótaknál párbajon szokott lenni lógigai feladat ??? Már nem emlékszem...
Mert ha igen, akkor Vera és Jeremiás eleve hátránnyal indul, mindenféle plusz rásegítés nélkül is.

Kameleontiná 2018.10.26. 13:23:18

Sajnálom, de számomra Chat Géza mai írása nem verte ki a biztosítékot, semmilyen értelemben. A múlt heti legalább kimondottan rossz volt, ez meg csak amolyan szegényes. Vagy nekem ment el a humorérzékem tegnap óta.... viszont ha nem is volt humoros ( leszámítva Ford F.), de legalább hosszú volt.
Nem értem, miért szavazott volna át megint Robi? Benire szavazott, ahogy Fanni, Tamás és Emese is.

2018.10.26. 13:24:49

Ha az előzetes alapján, valóban a Tamás / Fanni duóhoz kerül az amulett, az érdekes lesz :))))
Vagy annyira tülök lesz az ember, hogy ott hagyja és más fogja végül magához venni.

Kameleontiná 2018.10.26. 13:28:48

@Sanda.Ipse: én bírtam Eszter hangját. Ezer közül felismerhető, és illik a kis cuki egérke fejéhez.
AlexaSándor meg szerintem tiszta Amanda Lear, és ehhez dukál a pasis hang. Tök szexi! (Ha még mond nektek valamit AmandaLear neve :))))))
SáraKonnornak meg olyan szép, ízes a kiejtése, öröm hallgatni. (Sajnos, amit mond, az már kevesebb lelkesedéssel tölt el. Öntömjénezés. Vajon elhiszi, amit mond, vagy csak skandálja a saját magát lelkesítő kamu szöveget?)

Timi1983 2018.10.26. 13:30:55

Tomi egyem meg, borzasztó sötét. Nem értette, hogy most akkor mi van..keresni kell az amulettet, már? Vagy most mi van? Szegééény

Timi1983 2018.10.26. 13:33:45

Amúgy engem borzasztóan idegesített h Bence végig dumált Jeremynek evés közben. Borzaszó g* volt, de hát kell a műsor

bElannaTorres 2018.10.26. 13:43:22

@Timi1983: az valami hihetetlen volt, Tamás nyugodtan hintázgatott volna... , pont ezért veszélyes mindkét szövetségben, mert nagyon könnyű az orránál fogva vezetni

Berborosz 2018.10.26. 13:45:29

@Kameleontiná: Mindhárom hanggal kapcsolatban tökéletesen egyetértek. Csak nem akartam itt magamra vonni egyesek megvetését. Felszabadítottál, köszönöm!

Sanda.Ipse 2018.10.26. 13:53:57

@Kameleontiná:
Én nem a kiejtésére (akcentusára) céloztam, hanem arra, hogy monoton az előadásmódja. A mondataiban nincs vessző (felviszem a hangom), a mondatai között pedig nincs pont (leviszem a hangom). Mondjuk altatónak kiváló.

Berborosz 2018.10.26. 13:55:42

@Kameleontiná: Amanda Lear, de nekem Hernádi Judit is eszembe jut róla.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 13:57:05

@mentolos lecsó:
Ha nem is logikai, de elképzelhető, hogy erőnléti helyett valami ügyességi feladat jön. Amúgy a két fiú közül az egyik nyerné. A hóttak négyeséből én Nóri maradásáért drukkolok.

Kamiko555 2018.10.26. 13:59:09

@mentolos lecsó: ...én utóbbira tippelek...otthagyta aztán a sasszemű Csicskacirkáló megtalálta...Vagy Robi épp ott kaksizik a bokorban és kihallgatja őket és végül magához veszi... Tuti valami ilyen "váratlan" fordulat lesz az amulettel...

2018.10.26. 14:00:14

@Kameleontiná: ugye Amanda Lear volt a Boney M előzenekara ? :)))
na ,nyertem hangszórót ? :)))

2018.10.26. 14:06:39

@Kamiko555: tuti, hogy lesz vmi FÓÓÓÓddulat ! :)))) Legalábbis a vágók eddigi munkásságát ismerve.
Ha viszont a Harcicsivavához kerül, hegyesre reszelt fogakkal fogom átharapni az internet drótot.

2018.10.26. 14:08:40

@Sanda.Ipse: a jelenlegi szortimentből én is Nórira tennék. Bár nem kedvelem túlságosan Bajuszné őnagyságát...

Sanda.Ipse 2018.10.26. 14:10:19

@mentolos lecsó:
Én Amanda Lear paródiáját ismerem. Az szenzációs!
www.youtube.com/watch?v=bZhFzT4JvXk

Sanda.Ipse 2018.10.26. 14:11:20

@mentolos lecsó:
Már fel sem tűnik:) Hozzá sötétedett az arca.

Chat Géza · http://chatgeza.tumblr.com/ 2018.10.26. 14:12:53

@filmdroid: @Brigante: Ja, nagyon bepörögtem, javítottam, kösz.

2018.10.26. 14:20:39

@Sanda.Ipse: eeeeezzzzz jóóóóóóó ! :)))))))))))))))))))))))

Hogy kerültem én ide? 2018.10.26. 14:24:52

@Kamiko555: gigafordulat: Tamásról kiderült, hogy mégsem világít a szájában a negró, és olyan rafkós, hogy készít egy kamuamulettet, amit rásóz Fannira, aki persze Emeséhez való hűségét bizonyítandó tovább is ad neki. De briliáns lenne!

2018.10.26. 14:34:56

Azért az utóbbi részekben a ruhaszponzor eléggé belehúzott... :P :)))
Sikerült minden csajt szeméremcsontig vágó tangába bújtatni (vagy lerohadt már mindenkiről a privát cucca?).
Mondjuk, ez az én szememnek kedves. :))) De ugyanakkor nagyon bazári is !
Nem hinném, hogy az összes lány ezt szívesen viseli.

woofesz 2018.10.26. 14:40:53

A lényeg hogyha Dávid meg is szerzi Emese elől a védettséget, a Gábort dobják ki utána.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.26. 14:41:11

@mentolos lecsó: azt nézd majd, amikor Robi és és csicska is kap 1-1 ilyet.

2018.10.26. 14:42:07

@Hogy kerültem én ide?: Tamás készít majd kamu amulettet ?? Amikor két darab bambuszt nem tud normálisan összekötözni ?!
De legyen neked igazad és jöjjön a nagy FÓÓÓÓDULAT ! :)))

2018.10.26. 14:43:59

@Hogy kerültem én ide?: szerencsére azt a tűzfalam és a víruskergetőm szűrni fogja ! :)))))

bElannaTorres 2018.10.26. 14:45:15

@mentolos lecsó: valószínűleg nem is szívesen viselik, és nekem jobban tetszenének ha úgy néznének ki mint a hajléktalanok. tönkreteszi a hangulatot a sok egyforma ruha :(

bElannaTorres 2018.10.26. 14:46:26

Főleg hogy nincs borotvájuk.....

2018.10.26. 15:15:08

@bElannaTorres: Ez lehetne a következő Sixx kérdés a Kibeszélőben.... Nem ? :))))
Van-e intim szőrtelenítés adáson kívül ?
Mert az "adásban felejtett" pár másodperces tárogatós, behajolós, terpesztős képeken minden műveleti terület mintha első randira lenne felkészítve... :P :))))

Én kérek elnézést ! :)))

karoton 2018.10.26. 15:35:38

(Nagy)városi nézőtársaimnak jegyezném meg, hogy szerencsétlen áldozatunknak csak a survivoros celebneve a liba, civilben némakacsaként fut :))
Nekem ez egy rövid műsor lett, palacsintázás, "liba"fogás, medálkeresés képtekerve sokkal pörgősebb :)
Az adásidő kitöltésen kívűl továbbra sem látom semmi értelmét a Holtak szigetének, ha már mutatják a kiesési versenyek bőven elegek lennének.
Kíváncsi leszek Dávidék mit találnak ki az erőviszonyok megfordítására, most indult be az igazi taktikai játék.

Kamiko555 2018.10.26. 15:44:29

Engem az érdekelne, hogy szerződésben tiltják a játékosoknak, hogy Hogyvoltot olvassanak? :)
Mert ha olvassák, tuti nehezen állják meg, hogy ne szóljanak itt bele a kommentekbe. :-D

karoton 2018.10.26. 15:55:39

@Kamiko555: Balázs elmondta a riportban, hogy olvas minket, de pl. az instalány is meglepne, ha pont ide nem nézne be, egyébként meg ki tudja ki rejtőzik némelyik új reges nick alatt :)

Hogy kerültem én ide? 2018.10.26. 15:57:47

@Kamiko555: pedig tudnak a létezéséről, mert a FB-on láttam, hogy az előként kiesett öreg szivar (Tibi?, Józsi? Sanyi?) körbeküldte pár játékosnak a linket valamelyik korai hogyvoltról.

doktor faktor 2018.10.26. 16:05:58

@mentolos lecsó: En azon moefondiroztam tegnap, ahogy kirajzottak keresgelni, hogy a fiuk meg csakcsak belerejtik visszafele az amulettet a gatyajukba, de a sok tangabugyis, bolticsocsos no max a hajaba fonhatja, komoly kihivas lett volna, ha megtalaljak.

Kamiko555 2018.10.26. 16:07:39

@karoton: mondjuk instalányként egészen biztosan nem olvasnám... :-D Ha csak nem mazochista is egyben... De például Jeremyről se tudom egyáltalán elképzelni...hacsak nem ő nyerte és végig röhög közben a markában... he he

bElannaTorres 2018.10.26. 16:19:01

@mentolos lecsó: jó kérdés lenne.
Szerintem amúgy a lányoknak nem volt választásuk nagyon fürdőruhában. Nem hiszem, hogy ilyen körülmények között annyira szívesen hordanak tangát....

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.26. 16:33:00

@Sanda.Ipse: ja ja ja. Nem lenne szimpatikus nekem! Hacsak Tamás el nem taktikázza magát.....

csipcsiripp21 2018.10.26. 16:34:08

@Timi1983: nem értem, hogy Tomiban mit láttak a műsorkészítők, vagy lehet, hogy a nép "eccerű" fiát kívánták vele képviseltetni?
remélem, hogy kitart a Fanni-Emese vonal mellett, és odacsapnak csicska Gáboréknak, de sajna elég könnyen manipulálható szegényke, úh. lehet, Dávid magukhoz tudja édesgetni.

csipcsiripp21 2018.10.26. 16:35:48

azt tudja valaki, hogy ezek az amulettek kezdettől fogva ott vannak, vagy a játék egy adott pontján csempészik oda a szerkik?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.26. 16:41:15

@doktor faktor: azért az megnézném amikor Robi a törzsi tanácson ánuszból elővillantaná a medált mert csak ott tudta elrejteni a kíváncsi szemek elől :)

bElannaTorres 2018.10.26. 16:42:23

@Berborosz: nem praktikus, nő a szőr is túl a bikinivonalon, nem hiszem hogy minden nap ezt találják kényelmesnek. Ez nem a strand, kamerával veszik őket minden szögből, minden nap, szóval nem tudom elhinni, hogy annyira ezt akarnák.

bElannaTorres 2018.10.26. 16:43:33

@csipcsiripp21: egyszerű fiúnak ott volt már Sanyi, Oviapu, jeremy is :D

bElannaTorres 2018.10.26. 16:44:01

@Brigante: én Bence fejét nézném meg mikor át kell vennie :D

2018.10.26. 17:17:04

@Kamiko555: InstaVal@gVikiLány egyetlen célja önmagam népszerűsítése volt! Hátha beválogatják a Kardashian Club-ba...

2018.10.26. 17:25:50

@bElannaTorres: és mikor szokik már le az emberiség végleg, egy pornós, 12 éves életkornak megfelelően kinéző punc@ látványról ?!?
Az evolúció nem véletlenül találta ki a kopasz majmoknál (Homo sapiens sapiens) az ilyen trükköket...

bElannaTorres 2018.10.26. 18:26:12

@mentolos lecsó: majd ha az lesz a divat:))
Viszont pl. Instasegget eléggé zavarta a fürdőruha, ezért volt rajta mindig kendő.

Kameleontiná 2018.10.26. 18:28:49

@mentolos lecsó: Ja. Es Samantha Fox volt a háttértáncosuk, ha jól emléxem :))

Kameleontiná 2018.10.26. 18:46:49

@mentolos lecsó: Robitól várok nagy fóóódulatot. Vagy valami kamuamulettet, vagy megint elb....sz valamit, ami számunkra vicces, számára végzetes.

Kameleontiná 2018.10.26. 18:52:02

@mentolos lecsó: Lehet, hogy gyógyszerÉsz AlexaSándor kikotyvasztott valami tartós szőrtelenítő szert rájakakiból és hamuból.....

Kameleontiná 2018.10.26. 18:58:38

@Brigante: dávidról és Emeséről tudom csak elképzelni, hogy titokban tudják tartani, ha náluk van az amulett. Szerintem jó esély van rá, hogy a szerkik hozzávágták Dávidhoz, mert érzik, hogy ellene fog fordulni a nép (azaz az Emese vezette elnyomottak), és így biztosítjãk számára a tuti bennmaradást. Megmondaná nekem valaki, hogy mit esznek Dávidon? Unalmas, sunyi, és nekem még csak nem is férfias... az a behízelkedő modor.... ütném néha lapáttal. Bocs

Sanda.Ipse 2018.10.26. 19:03:08

@Kameleontiná:
Hát nem sokkal izgalmasabb figura Dávid, mint Uncsi-Bencsi.

doktor faktor 2018.10.26. 19:03:49

LOL, bevagtak a drBotoxot bamulo Benit. :D

perszepolisz 2018.10.26. 19:10:34

Jó kis játékna igérkezik ez is: Nyilt törzsi tanács, egy kis RTL-es manipulációval.

Lynette21 2018.10.26. 19:14:48

@doktor faktor: En amikor meglattam Beni fejet, hirtelen azt hittem megint egy ilyen 24oraval azelotti mesterkedes lesz.

bElannaTorres 2018.10.26. 19:17:56

@Kameleontiná: a riportjaiból kiderül, hogy irányítja a játékot, gondolkozik , survivorös. Talán arra jó az egész, hogy jövőre többen jelentkeznek, akik értik miről van szó. Viszont hogy fiatalabbak a jelentkezők, a lányok mind csinosak az negatív lesz szerintem, mert nem mernek jelentkezni sokan, vv-s lesz.

csipcsiripp21 2018.10.26. 19:21:43

csicska megint besértődött, pofázik szánalmasan Robertonak. p*tsfej.

perszepolisz 2018.10.26. 19:24:26

Csivava felpukkadt, Szandra okoskodott, Tamás elvitte a balhét, Robi szerintem kicsit nagyon túltolta.

csipcsiripp21 2018.10.26. 19:28:58

@Kameleontiná: sztem körbelengi vmi érinthetetlen imidzs, amit kialakított magának már az elején, ezzel a hátulról mozgatom a szálakat, de nyíltan bölcsen hallgatok képpel, elhitette magáról, hogy erős, és mindenki f*sik tőle.

Kamiko555 2018.10.26. 19:29:44

Úúúúristen de szánalmas ez a Gábor!!!! Dávid meg egyre ellenszenvesebb...

2018.10.26. 19:30:17

@bElannaTorres: InstaVal@gVikit az zavarta, hogy a stáb CCD kamerái állandóan pixelhibásak lettek a v@laga látványától... Még hogy az elektro-optikának nincsen lelke !??? Az elektronok mennek amerre a a fizika irányítja őket. Einstein, Maxwell, Bohr óta tudjuk, hogy bizonyos gravitációs erő az elektronokat is kényszerpályára küldi... Viki v@lagának gravitációs térereje pont ilyen ! :)))))

Lynette21 2018.10.26. 19:30:32

@perszepolisz: Miert tolta tul? Vagy csak en nem vagom hogy o Davidhoz es Gaborhoz csatlakozott?! Olyan embert akart kihozni gyoztesnek akit maga mellett tud, es az Tamas.

Lynette21 2018.10.26. 19:34:16

@Kamiko555: Viszont sajnos AlexaSandor jol larja... Akkorvan eselyuk ha Gaborral bent maradnak a dontobe, mert a Fíregre mar senki sem fog szavazni.

perszepolisz 2018.10.26. 19:36:17

Robi kezdettől fogva olyan különutas taktikát folytat, de most végérvényesen letette a voksát Tamás báttya mellett. Ez szerintem hiba, Emese játékát kéne játszania, akiről megint nem esik sok szó, pedig talán kéne.

Kameleontiná 2018.10.26. 19:37:03

@Kamiko555: mondom én, hogy péklapát nekik... bár Gábor a lapát másik végét is megérdemelné. You know what I mean....

perszepolisz 2018.10.26. 19:37:29

Úristen: Jeremy elszabadul!

2018.10.26. 19:38:03

@Kameleontiná: Samantha Fox ???? Hmmm... Az a luvnya akinek először volt bóóóti csöcse a nagy nyilvánosság előtt ??? És utána azon panaszkodott, hogy nehéz az élet ??? Mert izomból kell tartania a gyárilag tervezett gerincoszlopa helyett a +10 kg tömeget !???!
Halványan emlékszem... :))))))))))))))))))

2018.10.26. 19:42:52

@doktor faktor: Harcicsivava kéjes örömmel tolná fel fodrosbélig az amulettet, hogy elrejtse... Lehet, hogy a kielégült feje árulná el... Én kérek elnézést !

doktor faktor 2018.10.26. 19:43:51

Egyertelmuen erore, vagyis Davidra optimalizalt feladat

csipcsiripp21 2018.10.26. 19:46:00

@doktor faktor: pontosan, és biztos adnak még bónusznak vmi jó kis amulettet. :(

doktor faktor 2018.10.26. 19:47:39

@csipcsiripp21: Hozzateszem, ugs, hogy Emese rosszul volt az elozo feladat alatt. Es nincs logikai, nincs kitartasi, goneolkodasi. Csak az ero, meg a kitartas. Ez egy felhaboritoan ocsmany huzas.

perszepolisz 2018.10.26. 19:49:57

Gyanús is volt már az első kibeszélőben Rubin Kristóf főszerkesztő véleménye Dávid mesterről. Éppen hogy el nem csöppent.

Sir Gombóc 2018.10.26. 19:50:13

Emese most már indul a buszod...

csipcsiripp21 2018.10.26. 19:50:35

@doktor faktor: ja, azt akarták a szerkik, h. dávid maradjon, ennyi. kár.

Kamiko555 2018.10.26. 19:51:25

@Kameleontiná: :-D értem és egyetértek .

Kamiko555 2018.10.26. 19:52:32

Ennyit még egy rész alatt sem facepalmoztam...

Sir Gombóc 2018.10.26. 19:53:28

@doktor faktor: ja, csak azt azért nem tudhatták előre, kik kerülnek veszélyzónába.

doktor faktor 2018.10.26. 19:54:54

@csipcsiripp21: Igen, itt most szerintem extran kilogott a lolab. Annyi vegyes feladat van, vagy akar faek egyszeru, mint Beni es Emese toronyepitese. Ilyen szituban, ha tenyleg egyenlo felteteleket akarnanak, megteremthetnek. Ehelyett beraktak egy negylepcsos 3:1 aranyban ferfira optimalizalt feladatot egy terhes eroproba utan, ahol mar leve kijott, hogy Emese eronletileg nem jol van epp. Ha csak pihen egy napot, talan fele ennyire dekoncentralt nem lett volna.

perszepolisz 2018.10.26. 19:55:03

@Sir Gombóc: De előre nem mondták meg, hogy mi lesz a két veszélyzónással. Múltkor amuletteztek, most párbajoztak. Nagyon nem mindegy.
Lehet holnap a veszélyzónás védett lesz.

Kamiko555 2018.10.26. 19:55:22

@perszepolisz: azóta azt gyanítom,h Dávid nyerte a Survivort amióta Viki volt a vendég.És ott volt egy pillanat,amikor Dávidról beszéltek és úgy zavarba jött,mintha "elárult volna valami nagy titkot"...Na azóta kíváncsi vagyok,hogy mennyire hihetek a metakommunikációnak...khm...

doktor faktor 2018.10.26. 19:58:09

@Sir Gombóc: Hat, azert nagy penzben fogadtam volna erre a ket emberre ( max 4 jott szoba). De nem is ez a lenyeg, hanem amit hallhattunk sixx elso kibeszelojeben. Jatek elott-utan masfeloras beallasok, felszerelkezesek. Ugy saccolom, hogy a ket jatek kozott eltelt minimum harom ora, ott meg nyilvan, foleg, mivel szigoru forgatokonyv alapjan sakkoznak, mar ott ul a stab agya es ezerrel porognek, hogy merre lehet kifuttatni a szalakat es ugy hozzak be a tiz kosarban levo jatekbol azt, amelyiket azonnal telepitenek/ahhoza a helyszinhez viszik oket es hadd szoljon.

perszepolisz 2018.10.26. 20:00:20

@doktor faktor: Pont hogy itt nagyon nem volt három óra két játék között, sőt, szerintem egy óra, vagy talán fél óra telt el a két játék között.

doktor faktor 2018.10.26. 20:00:57

Negy favoritombol a ket fontosabb oda, marad Szandra es Robi, de a korrektseg kedveert Robi csak zarojeles. :D

doktor faktor 2018.10.26. 20:01:50

@perszepolisz: Annyi ido alatt leszerelni sem lehet, nemhogy utazni es ujra felszerelni a felvetelhez. Ez kb lehetetlen.

2018.10.26. 20:06:51

Az aktuális adást soha nem nézem élőben (a reklámok miatt).
Majd "holnap" visszanézem, pörgetve.

A jelelegi évad erősen " Money for Nothing..." !!!

www.youtube.com/watch?v=yognLOnKL-Y

Az öreg, átalakított Videoton (igen, a magyar Videoton) DC2510A olyat "szuszog" a fenti számra, hogy "elfújja" a benzines vihargyújtó lángját...

Mégis ki érdemelné meg a 20 Megaforintot ??????????????????????????????

Én kérek elnézést, ismét !!! :)))))

perszepolisz 2018.10.26. 20:08:34

A kát játék ugyanott volt ez szinte biztos. Szóval utazni nem kellett. A játékosok nyilván nem mentek vissza a táborhelyükre. A játékosoknak se volt annyi idejük se, hogy egymásnak legalább beszólogassanak - legalábbis erre enged következtetni a párbaj előtti Bencével folytatott kis csevej.
Ott a párbaj előtt mindenki tök értetlenül állt Bence előtt - nem volt ott semmi taktikai megbeszélés a szövetségesek között.
Én azt mondom ez a két játék eg déltán volt - legfeljebb.

perszepolisz 2018.10.26. 20:10:48

*délután - of course.

Sir Gombóc 2018.10.26. 20:12:23

@doktor faktor: pont ez az, hogy van egy forgatási terv, jatéksorrend, amit nem lehet ad hoc változtatni, mert sok embert érint, időbe telik előkeszíteni. Ez nem függ attól, hogy hogy épp ki hogy szerepel egy-egy játékban. Ezért kellett Robit is visszahozni, mert borult volna az egész.

Kameleontiná 2018.10.26. 20:17:03

@csipcsiripp21: csak nem kellett volna ennyire egyértelműen Dávid szekerét tolni az RTLnek. Ő pont úszásban erős ( lsd anno Balázzsal való versengését), erre hoppá, pont megint egy vizes feladat. Miért nem most kaptak valami ügyességis,logikais feladatot, hogy legalább esélye lett volna Emesének. Bosszantóóóó!!!! Azt is megnéztem volna szívesen, amikor Emesének eldurran végre az agya és a maga stílusos módján kiosztja a kis Fírget és a Nagyurát.

jóképűkirály 2018.10.26. 20:18:59

Tehát Fanni pont ahhoz a banánkupachoz megy.Atyaúristen.Ezt a világi kamut.De mi volt ennek az értelme?

perszepolisz 2018.10.26. 20:22:34

Gondolom hogy a Dávid-Gábor tengely ellen legyen egy Fanni-Szandra-Tamás tengely. Robi meg olyan különutas.

csipcsiripp21 2018.10.26. 20:22:44

@Kameleontiná: ja, Emesében még lett volna potenciál, okos, érett nőcinek tűnik, én is kíváncsi lettem volna arra, hogy teljesen kibontakozik, eleve messzebbről kellett indulnia a későbbi csatlakozás miatt, így taktikusan sokáig meghúzódott. jó lett volna látni, h. milyen, ha összecsap dáviddal a táborban. de biztos kellett dávid maradása, h. női nézők továbbra is elaléljanak kisportolt férfitestétől és távolba révedő mélybarna tekintetétől, ez biztos több nézőt vonz.

Kameleontiná 2018.10.26. 20:23:53

@jóképűkirály: az volt az értelme, hogy Tamás tutira megtalálja az amulettet, és hogy legyen esélye használni. (Értsd, egy értelmes ember -jelen esetben Fanni - elmagyarázza neki, mire lehet használni és hogy hogyan és mikor érdemes. Mert gyanítom, magától nem jött volna rá. Vagy megkérdezte volta a Nagyurat, mit csináljon a talált amulettel. Az meg meggyőzte volna Tomit, hogy adja oda neki :)))

Kamiko555 2018.10.26. 20:24:09

@jóképűkirály: Fanni is egy kiválasztott...a szerkesztők által...botrányosan béna és átlátszó volt ez a "jelenet"....

Kameleontiná 2018.10.26. 20:27:02

@csipcsiripp21: nem hiszem el, hogy a nők nem látjak, hogy Dávid amolyan “furca fiúcka”. Bár a teste valóban pazar, csak hát sokra (nem) mennek vele a csajok.....

doktor faktor 2018.10.26. 20:41:28

@perszepolisz: Lattad a legelso interjut Rubin Kristoffal, amit sixx csinalt? Ott elhangzik, hogy neha akar tobb oraig teljes szilencium van a jatekosoknak, tehat lemegy a jatek, utana kuss, es amig az egesz stab - ami akar 30+ ember ossze nem csomagol, mindent szet nem szed, aztan utaznak a hajon, addig senki nem nyithatja ki a szajat es ez nagyon szigoru szabaly. Eloszor fura volt nekik, aztan megszoktak, de mi ezt neha fura idokiesesnek, meg eletidegensegnek tapasztaljuk.

Berborosz 2018.10.26. 20:55:14

@Kameleontiná: Nem annyira a párbaj, inkább a zsákmányszerző feladat volt Dávidra méretezve.

csipcsiripp21 2018.10.26. 21:04:12

@Kameleontiná: hát sztem ez elég egy átlag nőegyednek, instaViki elmondta a sixx-es interjúban, h. Dávidra kb minden nőnemű adoniszként tekintett, és odáig meg vissza volt érte

@jóképűkirály: .@Kamiko555: még esetleg azt tudom elképzelni, h. direkt a legérettebb banán fürtre rakták a szerkik, h. tutira megtalálják ezek a kis bénák, mert előbb-utóbb úgyis levágta volna vki.

Kamiko555 2018.10.26. 21:08:35

@csipcsiripp21: hááááát nekem volt teljesen életszerű Fanny reakciója...

bElannaTorres 2018.10.26. 21:50:54

@perszepolisz: ja ő a nagy kedvencük, nekik egy erős férfi aki gondolkozik kicsit a legjobb győztes, én persze direkt nőnek drukkolok emiatt. Fanninak elsősorban, meg Szandinak

woofesz 2018.10.26. 21:51:55

Az elején Szandi olyan szexin öltözködött, hogy még Beni is visszament megnézni :DDDD
Az se okos lépés, hogy bent tartsák Gábort mert senki se szavaz rá a döntőben mert mi van ha a Holtak szigetes visszatérővel ők ketten maradnak a szavazásra, és akkor magukat okolhatják h bent tartották. Remélem a 4v2 ben végre lesz egy kis eszük és egyik se váltogat oldalt.

bElannaTorres 2018.10.26. 21:57:49

Egyetértettem Fannival, amit Tamásról mondott. Ott volt a medál előtt és még akkor sem tudta, hogy elmondja -e fanninak aki neki adta a múltkor a medált.... Nulla bizalom van ebben az emberben, arra megy amerre a szél fúj. Majd ha visszanézi látni fogja, hogy Fanni nem fordult ellene még bőven azt tervezi hogy vele szavaz

Puncylla 2018.10.26. 23:14:05

@Berborosz: szvsz inkább férfierőre méretezett feladat volt. csodálkoztam is, hogy nem két lány került a veszályzónába

csillagporszem 2018.10.26. 23:22:27

Örülök, hogy kiesett Emese. Nem tudom hogyan lehetett neki drukkolni, egy nulla volt szegényke nagy tervekkel, csak éppen ebből nem igazán lehetett látni semmit. Ez a búcsúzós odavetése is: ne bízzatok senkiben... Erre most jött rá? Nagyon okosakat akart mondani így a végére, nem jött össze. Na meg ez a legalább nem szólok be senkinek duma... Miértnem bakker? Legalább lett volna valami emlékezetes monentumod a műsorban :)

Most komolyan azt gondoljátok itt sokan, hogy az rtl Dávidnak akart kedvezni? Honnan a fenéből kellett volna tudniuk ki lesz a két párbajozó? Látszott szerencsétleneken, hogy még fáradtak, nem teltek ott el órák, hogy gyorsan más párbajfeladatra váltson a stáb. Ez a műsor ilyen, el kell fogadni hogy nem azonos esélyekkel indulnak. Sok verseny volt már ami az erősebb embereknek kedvez, akkor nem láttam, hogy bárkit is zavart volna, hogy pl. egy Vera sokkal esélyesebb mint mondjuk Szandi. Amúgy meg béna volt Emese. Nem ártana néha felnézni merre is úszik :)
Mostmár kíváncsi vagyok ki nyeri meg a műsort a végén. Nekem totál mindegy, csak ne Gábor. Remélem azért nem fogja tényleg feladni, jó lenne látni hogy döntőbe kerül és ott nem kap egy szavazatot sem :D

Nevem senki. 2018.10.26. 23:27:47

@doktor faktor: Nyugodtan zárójelbe teheted Szandrát is. :)

Nevem senki. 2018.10.26. 23:30:42

@perszepolisz: A második játék a szálláshelyen volt. A háttérben látszódott a bodega amiben alszanak.

Nevem senki. 2018.10.26. 23:33:19

@perszepolisz: táborhely
Szálláshely táborhely nekem egykutya.

Nevem senki. 2018.10.26. 23:37:01

@jóképűkirály: Van itt forgatókönyv. Nem véletlenül történnek a dolgok.

Nevem senki. 2018.10.26. 23:42:52

Ha tegnap megtalálta volna valaki a védettségi amulettet, akkor mi lett volna a zsákmányszerző jutalom? Hoppá!!! :O

Nevem senki. 2018.10.26. 23:47:05

Láttátok Tamás berakta az amulettet a töke mellé érlelődni.
Istennek majd alaposan kezet kell mosni. :D

Nevem senki. 2018.10.26. 23:53:24

@csillagporszem: Csak akkor nem kapna egyetlen szavazatot sem, ha Dáviddal van a döntőbe. :)

fujimo 2018.10.27. 00:08:22

egyszerűen nem értem... olyan visszataszító figura, h rá sem pössentenék, ha véletlenül hirtelen öngyulladna egyet...

...dávidnál már csak a csivava nagyobb féreg... :o

fujimo 2018.10.27. 00:19:23

@mentolos lecsó: "...money for nothing..."

www.youtube.com/watch?v=hBjkkYgD8iw

...csak hogy korszerűbben is... :D :$ ...pádon! :)

Sanda.Ipse 2018.10.27. 07:18:51

Szegény Emese! Már a csöves játéknál látszott, hogy komoly egyensúlyi zavarai vannak, hiszen egyszer sem volt képes néhány lépésnél többet megtenni a "pallón". Feltehetőleg a vérnyomása nem volt rendben. Erre utalt a párbajon is, hogy a kényelmesebb hátúszást választotta, ami viszont megakadályozta abban, hogy lássa a célt, ami felé haladnia kell. Ő gyakorlatilag már az evezésnél feladta. Kalapot le, hogy így is végigcsinálta a feladatot!

Sanda.Ipse 2018.10.27. 07:23:55

Úgy látszik soha nem fog kiderülni, hogy miért fordultak a volt csapattársak Emese ellen. Dávid már kb annyira antipatikus, mint Csicska-fíreg. (pedig ő nagyon az). Teljesen fel voltak háborodva, hogy a többiek céltáblájává váltak a feladatban, mintha ők valamiféle kiváltságot élveznének a műsorban és érinthetetlenek lennének.

Sanda.Ipse 2018.10.27. 07:41:29

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Hogy konkrétan tudta volna, ha valaki már megtalálta. Aztán megpróbálta volna kideríteni, hogy kinél van:)

Sanda.Ipse 2018.10.27. 07:42:54

@csillagporszem:
Nyugi! Csicska-fíreg nem fogja feladni. Egyszerűen egy hülye pukkancs, aki nem tudja elviselni, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő szeretné.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.27. 07:48:57

@csillagporszem:

Nem kell izgulnod, Gábor a döntőben egy szavazatot se kapna :)))))))

@Sanda.Ipse:

Én sem értem ezt a hisztit, Dávid és csicska fíreg fegyverhordozója teljesen kivan ha rájuk szállnak :))
Mik ezek Fáraók, többi meg rabszolga ? :)
Azért a tegnapi vízhordós feladat elég kemény volt, ennyit mászni abban a hőségben, utána meg vár egy párbaj, már az evezésben megdöglöttem volna, nem hogy még visszaúszni :O

Fannika nyerje meg a játékóóóóóóóóóóóóót, mert szép baba :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.27. 07:50:11

És persze hogy a legnagyobb fíreg megint a csicska volt, ez a pali emberileg teljesen leírja magát, lehet a család haza se engedi :P

Sanda.Ipse 2018.10.27. 07:51:09

@szociál:
Fanni egyre ügyesebben játszik. Sajnos szerintem most célkeresztben lesz, ha nem nyeri meg a védelmi játékot.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.27. 07:52:30

@Sanda.Ipse:
Lehet átruházza Fannira Tamás mert egyszer megvédte a pitsáját Fannika :)

Sanda.Ipse 2018.10.27. 07:54:47

Robicsek is tud meglepetést okozni. Hallott már a "Walesi bárdok"-ról. Egyébként én változatlanul bírom a búráját. Kicsit retardált, de legalább visz egy kis színt a műsorba.
Jelentkezzen, aki már látta Gábort és Csicskát nem nevetni, de legalább mosolyogni!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.27. 07:55:32

@Sanda.Ipse:
A hétfői előzetesben csicska felakarja adni a játékot, annyira kész lett, lehet a holtak szigetére került ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.27. 07:57:04

@Sanda.Ipse:

Én őket a VV-be tettem volna az RTL helyében, nem annyira retardált egyik sem, végre nem fogyatékosok szerepelnének mint legutóbb, azt aki nézte kiégett az agya.

Sanda.Ipse 2018.10.27. 08:03:27

@szociál:
Soha nem fogja feladni. Csak duzzogott, mert éppen nem tudta Alexát irányítani. A képességeivel tisztában van. Tudja, hogy Jérémy és Uncsi-Bencsivel szemben nem tudna visszakerülni a döntőbe, már pedig neki - szerinte - ott a helye.

Sanda.Ipse 2018.10.27. 08:04:49

@szociál:
Ahogy gyorsan a gatyójába rejtette nem erre utalt:)
Amúgy jó fordulat lenne.

Sanda.Ipse 2018.10.27. 08:23:30

Rájöttem, hogy Gáboréknak mi volt a baja Emesével. Nem kérdezte a véleményüket, hogy Fannit vagy Esztert tartsa-e benn a játékban és ők Fanninak nem örültek.

Berborosz 2018.10.27. 08:47:24

@Puncylla: Igazad van, rosszul írtam.
Engem is meglepett, hogy Dávid veszélyzónába került. Kellett ehhez valamiféle spontán összefogás; elég sokan hordhatták a vizet az ő csövébe. Bár én csak Robit láttam, és egyszer Fannit. Biztos többen voltak...

Sanda.Ipse 2018.10.27. 08:53:13

@Berborosz:
Fanni is többször. Gyakorlatilag ő és Robicsek juttatták veszélyzónába.

Lynette21 2018.10.27. 08:59:43

@Sanda.Ipse: Ha Davidra es Gaborra gondolsz, hogy lattuk-e oket a mosolyogni vagy nevetni, akkor a megfejtes: az utolso torzsi tanacson David telipofaval vicsorgott. (Nehezen nevezheto nevetesnek, mert nem szivbol jott, hanem pont ellenkezoleg.) :D

Kameleontiná 2018.10.27. 09:18:10

@Sanda.Ipse: szegény barátnője Fíregnek, már ha kibír mellette egy napot bárki is. Micsoda verbális megaláztatásokat kell vajon kiállnia? Ez a fickó a férfinem szégyene.

Kameleontiná 2018.10.27. 09:24:08

@Sanda.Ipse: nekem Robi kezdettől fogva a kedvencem, és örültem, amikor visszakerült a játékba ( bár nem tartottam jogosnak). Behalok a beszólásain. Tetszik, hogy ő sem görcsöl, laza, mint Beni, de Robi legalább beszél, nem is akármiket. A walesi bárdokon meglepődtem, lehet, több van a fiúban, mint gondolnánk? Lassan neki fogok szurkolni, mert Beni sajnos kiesett a kedvenceim közül

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.27. 09:43:21

@Sanda.Ipse:

Kérdem én, hogy lehet elmenni egy szál bikiniben amulettet keresni ? :))
Hova teszi ha megtalálja ????????????????? :)

Zseremi a sokat akar a szarka kategóriába tartozik, megnyert egy Áll az alkut, úgy hogy 10-15 milla volt bent a végén, a bank 12 millát ajánlott, de tovább ment, és 10-et vitt haza.
Nem lett volna kézenfekvőbb a 12 misit választani ? :)
De neki ez nem elég, jelentkezik még egy játékba ahol 20 milla a tét.
Ez aki egy veteményeskertben éhen halna mert nem talál ennivalót :)

Berborosz 2018.10.27. 10:01:40

@szociál: Hová teszi, hová teszi?
Elég kicsi az az amulett, több helyre is befér. Például a markába.

bElannaTorres 2018.10.27. 10:10:20

@Berborosz: azt figyelik, de mieőtt visszamegy el tudná ásni amíg nem megy olyan ruhában amibe belefér

Az a baj, hogy Dávidot már alig van esély kidobni, csak észrevették megint hogy evezett úszott és dobott? Meg előtte az öntögetősnél is jól bírta, ha nem teszik ki ő fog dönteni ki essen ki

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.27. 10:27:44

@Berborosz:
Aki úgy jár mint aki begittelt, "anál" az amulett :)

Sanda.Ipse 2018.10.27. 10:34:51

@szociál:
Drukkolhatunk, hogy ha valaha lesz egy gyereke, akkor egy ezermester nő lesz mellette, mert ez a szerencsétlen a gyerek ágyát sem tudná összeszerelni. Fekhetne a földön évekig:)

Sanda.Ipse 2018.10.27. 10:36:38

@Kameleontiná:
Beni egy halálosan unalmas pasi. Robicsek monológjai szórakoztatnak. (És még Arany Jánost is ismeri!)

mindenévfoglalt 2018.10.27. 10:36:43

Én szeretném megkérni Gábort, ha olvas hogyvoltot, hogy legyen oly kedves, magyarázza meg nekem, hogy az miért volt korrekt, hogy az íjazásnál egy emberként rászálltak Fannira, majd Eszterre, ezzel veszélyzónába juttatva őket, ráadásul Esztert lelkileg terrorizálta stb., míg az nem korrekt, sőt megbocsáthatatlan, aljas bűn, hogy az ugyanolyan szisztémával bíró játéknál a csapat egy része Dávidra ment, hogy veszélyzónába jusson, míg őt csak a játék veszélytelen részénél célozták meg, ráadásul sokkal kevesebb emberből kellett választani a következő kiesőt, míg az íjazásnál volt kiből választani bőven,
Tehát, ha ő csinálja, az miért ok? Míg ha más csinálja, az miért inkorrektség?
Még egy kérdés Gáborhoz:
A műsör előrehaladtával (ahogy egyre többet és többet lehet látni a műsorban az ő személyiségéből) maradtak még a környezetében emberek, akik szóba állnak vele?
Előre is köszönöm!

bElannaTorres 2018.10.27. 10:37:12

@Sanda.Ipse: hát ikeából ne vegyenek semmit :)))

bElannaTorres 2018.10.27. 10:39:53

Nekem nagyon tetszett múlt adásban Szandi, annyira rafkósan megoldotta a vizes feladatot

Sanda.Ipse 2018.10.27. 10:46:17

@mindenévfoglalt:
Ezt nyugodtan megkérdezheted Dávidtól is. Ő is végtelenül sértett volt:)

csipcsiripp21 2018.10.27. 10:54:26

@szociál: nahát ezt nem is tudtam, h. nyert az Áll az alkuban.
a balis nyaralás sem volt neki elég, a fülöp-szigetekre is el akart utazni:

www.blikk.hu/sztarvilag/sztarsztorik/penzt-es-szerelmet-nyertek-gundinal/4ntqk2e

mindenévfoglalt 2018.10.27. 12:04:43

@Sanda.Ipse: ez kétségtelen tény, de ő legalább nem fenyegette/terrorizálta Esztert az íjazás közben (legalábbis nem láttunk ilyet). Engem az a része cseszett fel nagyon, mint ahogy most sem bírta ki Gábor, hogy ne fenyegessen másokat. pl. most Tamást és Robit.

Nevem senki. 2018.10.27. 12:31:52

@Sanda.Ipse: Tamás egyszer Emeséébe öntötte. Pont ott volt Dávid is. Valszeg ezért.

Nevem senki. 2018.10.27. 12:34:10

@szociál: Zséréminek ez a főállása. Máshogy nem tudna pénzt keresni. :)

Gia 2018.10.27. 12:42:46

A franszia plázaimádó azt mondta,hogy ő nagyon veszélyes.... :-D :-D Kire?

Berborosz 2018.10.27. 13:09:47

@bElannaTorres: Dávid kidobásával már elkéstek. Valószínűleg döntős lesz.
És ott essen ki a gecibe! Az lenne az igazi.

Puncylla 2018.10.27. 13:28:56

Szevasz ! @Gia: Rég láttalak.
Hogy kire veszélyes? Pl. Emesét vágja földhöz, ahogy az előzetesben láthattuk.
Eddig csak játszotta, hogy ő olyan kis szerencsétlen. Mostantól megtáltosodik, visszakerül a holtaktól, és a döntőben lenyomja Dávidot.
Nem hiszed, mi?

Gia 2018.10.27. 13:36:39

@Puncylla: Sziamia!Olvasó üzemmódban voltam.
Egyébként nem hiszem,hogy Superman lesz.Esetleg csak szupernem. :-)
süti beállítások módosítása