Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x05 – Reakció

2018. október 26. 10:00 - szde

Pasas pakoltatja be a legújabb – ha jól láttam – 66 colos tévéjét a kocsijába, majd a visszapillantót nézi egy ideig, de nem jön rá, mi zavarja, majd mikor elindul, megtudjuk. Egy nőt ütött el, aki eléggé ideges, de az autó bejön neki, majd miután ellátják a mentősök, a kocsijában leszedi a rögzítőt és megy enni. Ahol véletlenül elejti a ketchupot, és elcsúszik rajta, aminek következtében kap egy rakás pénzt. A következő áldozata egy öreg néni, de pechjére tényleg áthajt rajta a sofőr. Jön a csapat, és végre megtudom, honnan volt annyira ismerős a nő, az előző évadban ő volt a tornácos csomagelvivő. A nő esküszik, hogy már meggyógyult, de beperelte a ház lakóit, miközben szabálysértést szenvedett, és hát ez adta az ötletet a biztosítási csaláshoz. Én lehet amúgy otthagytam volna a nőt a kocsi alatt. Oldd meg, ha ennyire leleményes vagy.

vlcsnap-2018-10-21-14h45m59s492.png

Maddie-nek problémája van az egyik hívóval, aki nem akarja azt csinálni, amit a diszpécser mond neki, és miután kurvának hívta, rácsapja a telefont. Maddie-nek egy idős dolgozó muffint hoz, nem sajátot, de hát Buck nővére se tud főzni. Maddie nosztalgiázik a sürgősségis melójáról, Gloria pedig húsz év diszpécserkedés és a férje halála után megtanulta, hogy itt kell hagyni az embereket, nem szabad hazavinni. Amúgy meg, hogy hogyan reagál, az csak a diszpécseren, azaz Maddie-n múlik. Gloria a központ Celine Dionja, majd kapunk egy rakás képet ahogy különféle eseteket old meg, tényleg jól csinálja a nő, és még a hangja is kellemes, ami ugye Maddie-ről nem mondható el.

Ha tényleg ugrani akarnál, nem hívtál volna fel. (Gloria)

Most már megérdemelsz egy muffint, Gloria. (Gloria)

vlcsnap-2018-10-21-14h46m44s496.png

vlcsnap-2018-10-21-14h47m29s807.png

vlcsnap-2018-10-21-14h47m48s454.png

Maddie jön a rendőrségre, Athena kapta az ügyét, vagyis hát őt kérte a nő kimondottan, együtt mennek szolgálatba, ez meg biztosan valami 911-Rendőrségi liezon, de az tuti, hogy Maddie-nek jót fog tenni egy erős nő mentalitása a saját életválsága miatt. A páros megy is egy katonai temetésre, ahol tüntetnek. Milyen ember tüntet egy katonai temetésen? (Homoszexuálisok a seregben – ez ellen voltak a transzparensek.) Athena szerint addig nem tud mit tenni, amíg a kerítés mögött vannak, de a tolókocsis vezér átlépi a határt, és bőrszín ide-oda, Athena bevitetné, ha a tag nem lenne rosszul. Jön a csapat, amúgy jó látni, hogy a rendőrnő és a parancsnok tök profik, abszolút háttérbe szorul a magánéletük a munka alatt, még egy mosoly sincs. Na, a tolókocsis pasas kicsit sem rasszista, de sem Hen, sem Chim, sem pedig Eddie nem érhet hozzá (akiben pedig van svéd vér is), Bobby meg Buck pedig nem képzett mentősök, hiába fehérek.

Maddie megismeri Bobby-t, majd a két nő megy enni, és Athena meg a parancsnok itt sem adnak egymásnak még egy puszit se. A kínai étterem zárva van, de ételek kint vannak az asztalon, Athena pedig kedveli Abby-t, Maddie-nek egyedül a távolság nem tetszik, a korkülönbséggel nincsen baja. Az étterem konyhája is fel van fordulva, hátul valamelyik raktárban ott van a csuromvéres szakács, rablás volt, meglőtték, a rendőrnő rögtön jelenti is az esetet, de nem fogja túlélni, ha nem segítenek neki azonnal. Még jó, hogy itt van Maddie, és megmenti a pasas életét, aki amúgy hívta a 911-et, de letették.

vlcsnap-2018-10-21-14h48m02s775.png

vlcsnap-2018-10-21-14h48m07s883.png

vlcsnap-2018-10-21-14h48m25s566.png

A központban Mentoron kéri számon a nő, mi történt, aki szerint csak félretárcsázás történt, de amikor visszahallgatják a felvételt – Gloria tényleg rácsapta a férfire a készüléket. Hen, a felesége és Ex-férj play-date-en vannak a srácaikkal. Karen szerint nem kell aggódnia a pasasnak Bobby miatt, mert elvégre ő az apa, és amit a másiktól kapnak, az csak egy plusz. A kissrácok békésen játszanak, amikor is megérkezik Eva (húgom pont ma kérdezte ebédnél, mi van a nővel), Hen exe, a mentős fiának biológiai anyja, aki bár lemondott a jogairól a gyerek születése után, még elő tudta keríteni a biológiai apát, aki ugye ezt nem tette meg. Hennek azt mondta, nem ismeri a férfit, de majd a bíróság eldönti, kinek van igaza.

Maddie és Mentor végignézik, ahogy Gloriát kirúgják, ugyanis nyolc hónapja több száz hívást tett le. A férje pedig nem meghalt, hanem elváltak, ugyanis a férfi elhagyta a testvéréért Gloriát, aki teljesen ki van akadva Maddie-re, mert hiába osztotta meg a jó kávés bögrék helyét, az mégis beárulta, pedig sokszor több hívása volt, mint a többi diszpécsernek. Igaz, hogy a legtöbb 45 másodperc alatt véget ért, súgja oda a főnökasszony Maddie-nek, hogy mégse érezze magát annyira szarul.

vlcsnap-2018-10-21-14h48m37s991.png

vlcsnap-2018-10-21-14h48m57s632.png

Hen és a kisfia hazaérnek, Karen már bent telefonál, gondolom ügyvéddel konzultál, aztán mégsem, valami Markkal, akiről MÉGIS kiderül, hogy ügyvéd. Eva által előkotort pasas pedig tényleg a gyerek biológiai apja, akinek vannak jogai, és élni is akar ezekkel. Hen beszélni akar Athenával, hogy végignézzék a pasas múltját, Karen pedig a feleségét hibáztatja ezért, mert visszahozta Evát az életükbe. Na, az a helyzet, hogy ha nem feküdt volna le a nővel Hen, akkor is perelne. A kiskölyök nem is érti, mi a szitu, Hen pedig megígéri neki, hogy mindent megold. Ilyet nem csinálunk sose. SOHA.

Maddie Bucknál van, hogyvoltozza a napját, Gloria közben sms-ekkel bombázza. A nő ignorálja a másikat, én letiltanám és még jól fel is feljelenteném zaklatásért, just saying. Hen közben Evát figyeli meg, otthon nem szólt róla, merre megy, pedig Karen bocsánatot kér tőle telefonon, és mindketten meg vannak ijedve. A csevegés után Hen megy Evához, hogy számon kérje tőle a dolgokat, a nő meg közben bent jól összeesik, a tű még kint áll a karjából. Hen már hívná a 911-et, majd elindul az ajtó felé, de ő nem az az személy, szóval mégis tárcsázza a segélyvonalat, igaz, kicsit lassabban, mint tudná. Hen hívta a felügyelőtisztjét, a kórházban várja a nőt.

vlcsnap-2018-10-21-14h49m03s588.png

vlcsnap-2018-10-21-14h49m11s231.png

Athena jön a kórházba, egy pasast vettek fel gyanús tünetekkel, meg is pattant, majd jól összeesett, ő volt az, aki lövöldözött a kínai étkezdében, rögtön konzultál Buckette-tel, hogy mi a helyzet. A következő hívás Gloriától fut be, aki nagyon sok szabadidővel rendelkezik, majd még jól hívja is a 911-et, és rögtön Maddie-hez kapcsolják. Az idős nő hazudott a kilétét illetően, valamint nem baleset miatt hívta a segélyvonalat – így többszörös bűncselekményt követett el. Azonban mivel Gloria agya elborult, és száguldozott egy sikátorban, nem vette észre a (fekete!) macskát maga előtt, illetve csak későn, így pörgött egyet a kocsija. Mivel a légyzsákok kinyíltak, nem hall semmit, pedig nem tette le Maddie a telefont, még főnökasszony is csatlakozott a híváshoz.

Maddie mindent megtesz azért, hogy előkerítsék az idős nő kocsiját, aki továbbra is beszél, és elmondja, hogy azért tette le a hívásokat, mert nem akarta végighallgatni a halálukat. Tudta, hogy nem segíthet rajtuk, akkor meg minek hallgassa végig a szenvedést, az élet végét? Egyet hallott, azt pedig köszöni, elég is volt, majd jön a tűzoltóság, a nő pedig örül, hogy Maddie nem tette le a telefont.

vlcsnap-2018-10-21-14h49m49s868.png

 vlcsnap-2018-10-21-14h50m26s192.png

Athena mindent előásott Hen kisfiának biológiai apjáról, akinek látszólag makulátlan a múltja, de hét évvel ezelőtt még erősen ivott, a rehabon ismerte meg Evát, én pedig nem hiszem, hogy van olyan rendszer, ami a stabil, szeretetteljes családi környezetből, ahol a gyerek már születésetől fogva él, elveszi, és odaadja a biológiai szülő(k)nek, aki pár nappal ezelőttig azt sem tudta, hogy van gyereke.

Evát viszik a sittre, Athena a rablónak olvassa fel a jogait, Bobby-ék kimentik Gloriát, Henékhez pedig jön a biológiai apa, aki belátja, hogy a kissrácnak jó élete van a szüleivel, és nem fog pereskedni. Végül közös nagy kajálással zárnak a tűzoltóállomáson, és ha valaki tudja, Athena felsője hol kapható, kommentelje alább.

Címkék: 911 911 LA
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása