Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x23 - Csicska-e vagy

2018. október 25. 08:26 - Dzsudibí

AlexaSándor hozza vigyorogva a wellnesz részleteit tartalmazó löevelet, mint akit dugni visznek, mindenkit biztosít bársonyos hangján, hogy ha lenne olyan lehetőség, hogy mindenki más menjen, csak ő marad, akkor azt választaná - plafon híján ebben a pillanatban az összes fán maradt kókusz megadta magát a gravitációnak a szigeten - dehát sajnos a szabály az szabály, ezért Emesét, Dávidot és Tamást viszi magával segget áztatni, Bártendör azonnal kifakad Tomira - Itten neked bevédik a segged, aztán wellnesselni visznek, hát kit kell itt leszopni, hogy nekem is ilyen sorom legyen? - kémleli a horizontot lehetséges egyedek után kutatva, akiket fellációban részesíthet. AlexaSándorék lelépnek, Fannika örül, mert szeretett volna menni, de mégse, éppen ezért bosszúból most ők is wellneszelnek Bártendörrel, aki láthatóan senkit nem talált a parton, akit orális örömökben részesítehetett volna, így maradt a seggén. A tutaj még kitart, így Fannika arra vetődik rá, és a változatosság kedvéért napozik, amíg Bártendör hátulról tolja (NEM ÚGY), Fannika bizonytalanul felveti, hogy akár helyet is cserélhetnek, ha nagyon muszáj, és akkor majd ő tolja Bártendört (istenem, mondom hogy NEM ÚGY, ti perverz mocskos állatok), de Bártendörnek így nyilván sokkal jobb rálátása van Fanni seggére, mint fordított esetben, úgyhogy Fannika napozhat tovább. Eközben a 4 kiválasztott szerencsés fogat mos, szemöldököt szed, borotválkozik, hajat mos, én bevallom, kicsit megkönnyebbültem, mert azt hittem, hogy ezeket tényleg kiviszik valamilyen szállodába, mint anno Doktorjúdásdoktorpanyikanitát és Cetlit, ami felbaszott, de nem kicsit, ez így egy fokkal elfogadhatóbb. Fanni és Bártendör egyetértenek abban, hogy az ő szövetségük története visszanyúlik egészen az ókori Mezopotámia virágzásáig, csak eddig a körülmények miatt nem tudták ezt kibontakoztatni, de ahogy Bártendör fogalmaz, mindig is éreztek valamit a másikban. 

Megboldogultaknál is azonnal belecsapunk a közepibe, párbaj, aki veszít, mehet haza az első busszal. Bencus szerint szükségük lesz az erejükre és kitartásukra, Zsérémi esélyei már az erő szónál minimálisra csökkentek, a kitartás szó elhangzása után ez a szám erősen konvergál a nullához, ahogyan itt mifelénk szoktuk mondani a piacon egymás között. A feladat nagyon egyszerű, testsúlyuk 80%-át kell a nyakukban tartani rúdra helyezett súlyokból, Eszter, aki legalább 5 kilót hízott, mióta idekerült, most szívhatja a fogát. Bencus először Zséréminél érdeklődik mintegy véletlenül, hogy hogy bírja, aki biztosítja, hogy sose volt még jobban, majd Eszter és Fitneszmami következnek, Verától nem kérdezi, mert minek, ő ezekben a feladatokban verhetetlen, akkor se engedné el azt a kurva rudat elsőként, ha a ráják elkezdenék lerágni a lábát térd alatt. Zsérémi esélyei igencsak javulni látszanak, mivel Eszter rúdja egyre gyakrabban remeg meg, szerencsétlen igazgatja magán jobbra balra a súlyokat, de aztán egy beletörődő "áhh" kíséretében ledobja magáról az egészet, amit tizenkétszer nézhetünk meg különböző kameraállásokból negyven különböző lassításban, mert idő ugye van rá.

6_14.png

7_14.png

8_14.png

Vera még tartja egy negyed órát, mert még csak most kezdett bemelegedni, Bence interjúvolja Esztert, miért engedte el a rudat, Eszter szerint ő úgysem bírt volna a későbbiekben Verával meg Fitneszmamival, Zséréminek meg olyan kitartása van, hogy 100 órát ott állhatott volna, akkor se engedi el, én meg finoman és nőiesen magam alá pisáltam a röhögéstől, mert rögtön eszembe jutott, Zsérémi milyen kitartóan bírta az éhezést, és a tüzet is hogy meggyújtotta birka türelével, és kiapadhatatlan kitartásával. Könnyek, zokogás, búcsúzás, Eszter azt is számba vette, hogyha ő nem bírja majd, akkor most minek szopassa a többieket feleslegesen, akkor inkább hamarabb feladja, Vera ennél a pontnál már zokog, hogy ennyi önfeláldozó embert ő még nem látott, hogy ilyenkor is a másik a legfontosabb, én meg most úgy megsimoagtnám az arcát, hogy de aranyos vagy te Verocska. Eszter elhagyja a villát, neki mostantól szimpla nyaralás a végéig a történet, hiszen a végső törzsi tanácsig maradni fog, ezt mérlegelve szerintem én fel se emeltem volna a súlyokat, rögtön kértem volna a szobakulcsot és a do not disturb táblát. 

Ugrunk vissza a wellnesz különítményre, akik találnak egy ládát az asztal alatt, benne telefon és egy üzenet, hogy egy valaki nyomhat egy E.T hazát, Tamás ennél a pontnál úgy törik össze, mint a lapostévé, ha kibasszák a tizedikről, de végül majdnem egyhangúan döntenek arról, hogy AlexaSándoré a megiszteltetés, Emese ugyanis inkább csak nem mond ellent a többieknek. AlexaSándor haza, a vonal másik végén anyukája nem hangzik túl meglepettnek, vagy elfelejtette, hogy a lánya nem csak a boltba szaladt ki egy hónapja, vagy már tizedjére kellett felvenni a jelenetet, mindenesetre mindenki jól van, itt is ott is, miközben Tamás a háttérben visszafogottan vonyít a tengernek. 

13_15.png

A nem wellneszelő Bayani különítményben persze még mindig az a téma, hogy ki milyen szépészeti beavatkozásokat végzett volna magán, ha AlexaSándor őt választja, Értékesítési Vezető - akiről tegnap óta már biztosan tudjuk, hogy egy fíreg - három oktávval magasabb hangon nyekergi, hogy neki ugyan wellnesz lófaszt, szarik ő a farmra, max a körmét vágta volna le, és utána kiönti a sampont a homokba és rápisál, hogy mindenki lássa, mennyire de mennyire nem hatja meg őtet a wellnesz. A táborba visszatérve AlexaSándorék beszámolnak élményeikről, Bártendör az egyetlen hívását a tudakozóra használta volna fel, belőle ki is nézem. Értékesítési Vezető - aki egy fíreg - összeszólalkozik Fannival azon, hogy illik-e egy nő szájába a csicska szó, avagy sem, nem akarok itt mélylélektani fejtegetésekbe nagyon belemenni, de lehet, hogy túl sokszor nevezték így korábban női szájak, és azóta kissé érzékenyebben érinti a téma. Mindenki a délutáni védettségi játékra készül, ki így, ki úgy, Fannika tornázik, vagy legalábbis kétszer eljárja a head and shoulders knees and toes-t, Értékesítési Vezető - aki egy fíreg - pedig belebegteti, hogy jó lenne ezt megnyerni, de lehet, hogy inkább majd csak később, amivel azt is validálja, ha megnyeri - merthogy akarta - meg azt is ha nem - merthogy nem akarta. 

14_15.png

Megint valami fasza kis pálya mellett gyűlik össze a Bayani törzs, Beni visszaadja a védettségi smukkot Bencusnak, remélem megint csak arra az 5 percre, míg vissza nem nyeri, mert nagyon szeretném látni Bártendör arcát, amikor Beni harmadszor nyaralgatja össze a nyakláncot. A feladat szerint dominókat kell felpakolni egy elég ingatag építményre, hogy aztán a sort feldöntve az utolsót egy edénybe juttassák. Ha hozzáérnek az építményhez, az mozgásba lendül, és akkor bolrulnak a dominók, előlről kell elkezdeni az egész építést. Az én türelmem szinte végtelen, bármiről legyen szó, ez alól az egyetlen kivételt valami elfeledett ám mélyen magamban hordozott gyermekkori trauma miatt a domino képezi, és az első felborulásnál elküldtem volna a kurva anyjába az egészet, miközben a szélrózsa minden irányában hajigálom a dominokat véres nyáltól habzó szájjal, de még így is, hogy csak nézem a küzdelmet, minden egyes leborulásnál egyre feljebb kúszik a vérnyomásom, és nagyon remeg a kezem, hogy bebasszam a laptopot a sarokba. AlexaSándor például nem olyan ideggyenge genetikai hulladék, mint én, mert háromszor sikerül egész hosszú sort felépítenie, és negyedjére is nekiáll újra (spoiler alert: negyedjére is ledől neki). A játékot végül Értékesítési vezető nyeri - aki egy fíreg - és akinek egyébként egyszer sem dőlt le a sora, csak majdnem. 

15_14.png

16_14.png

17_13.png

18_12.png

Visszatérve Dávid rögtön rádurrant a rakétákra, és különvonul Benivel, akinek ugyan védettsége már nincs, viszont van egy értékes, felhasználható szavazata. Emese arra buzdítja a népeket, hogy szavazzanak Benire, míg Értékesítési Vezető - aki egy fíreg - arra jut Dáviddal, hogy Emesének kell mennie. Holnap törzsi tanács, de előtte még felhívják majd nyomorncok figyelmét arra, hogy - szürpríz - már megint el van rejtve egy védettségi amulett valahol, ahogy eddig is mindig, menjenek már megkeresni de izibe és hogy az RTL biztosra menjen, idén van hozzá versike is segítségképp, ha anélkül sem találják, akkor térkép, ha pedig anélkül sem, akkor a kameraman csak úgy random bedobja közéjük, hátha megtartja valaki annak ellenére, hogy nem lehet megenni vagy hajat mosni vele. 

Címkék: rtl klub survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pillecukor 2018.10.25. 16:43:27

@Gieccsertetű
A csicska-e vagy egy vicces kifejezés.
Ugyanolyan, mint a szuvenír vélemény vagy éppen a kortársbeszéd.
Ezek sem helyesek nyelvtanilag, de mégis mindenki ismeri a jelentését.
Ebben a közegben :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.25. 16:44:20

@Sanda.Ipse:
Ezért nem is fog szerepelni semmiben.
De bízom benne hogy Robit se erőltetik, ő meg túl viccesnek találja magát.

@GIeccsertetű:
ismerős a Belgától a Buzi e vagy című nótát ?
Akkor meg is válaszoltam.
Innen a nyelvtani "baki".

csipcsiripp21 2018.10.25. 16:45:40

@Sanda.Ipse: Egyetértek, én se tudok Beninek drukkolni. Nem tudom, h. ő ki, számomra semmilyen. Semmilyen valós emberi tulajdonságot nem villantott eddig, még a véleményét se nagyon mondja el, a kamerának se, olyan színtelen szagtalan a csávó.
Ezt a nyaralni jöttem dumát is unom, szerintem túltolta, és a lazasága is erőltetett számomra.

bElannaTorres 2018.10.25. 16:54:16

Beni nekem nem csalódás, itt is csak sodródik mint a térképész szakon. Nem hiszem hogy unalmas ember, mert eljött ide is. Csak hat annyira konfliktuskerulő, meg egyértelműen nem szeret előre gondolkozni, talán nem is tud

Sanda.Ipse 2018.10.25. 16:54:52

@csipcsiripp21:
Én egyre csak vártam, hogy "ritkán szól, de akkor jót" típus és egyszer csak megcsillantja például titkolt humorérzékét , de a pillanat még a 27. napig nem jött el. Már nem is fog szerintem. Kinyaralta magát, oszt a végén szépen hazamehet.

Sanda.Ipse 2018.10.25. 16:56:28

@bElannaTorres:
Én sem hiszem, hogy unalmas ember, ellenben látom, hogy az:)

bElannaTorres 2018.10.25. 17:03:48

@Sanda.Ipse: :D hat jah úgy igen, de otthon csak néznek hova eljut :)))

Kamiko555 2018.10.25. 17:03:55

@szociál: aki ebbe így beleköt,az nem hiszem,hogy Belgán "szocializálódott"... :-D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.25. 17:18:15

@Kamiko555:
Szerintem értette, csak bele akart kötni.

Puncylla 2018.10.25. 17:24:59

vigyázzatok, mert @GIeccsertetű: manuperálni akar!
(de rég jártam hogyvolton)

Nem Penny hajója 2018.10.25. 17:32:44

Az vótmá, hogy jövőre is lesz Survivor?

Az viszont biztos nem volt: nevezzük be Sixx-et! :)

HufnágelSteve 2018.10.25. 18:13:10

@Nem Penny hajója: "A Survivor még sokáig tart, sőt lesz jövőre is" :), ahogy a reklám mondaná. @Neo07: Aki meg a szándékoltan fura, humornak szánt helyesírással is kötözködik, az kössön élő fába belülről gyantásan! Főképp azért is, mert szóismétlésként használni a "hogy"-ot, már művészet (a vessző a 2. elől le is maradt, talán le is nyelődött "kard helyett"). Nem Grétsy tanár úrnak íródnak a blogbejegyzések és a Hogyvoltok sem, de ha száraz, semmitmondó szövegre kíváncsi valaki, akkor olvasson telefonkönyvet.

Sanda.Ipse 2018.10.25. 18:16:15

@HufnágelSteve:
Hát igen... A második hogy helyett hogyant kellett volna írni:)
A telefonkönyv hasonlat briliáns!

Lynette21 2018.10.25. 19:05:27

Hjajj! Mar megint az oszlopos jatek...

Chuck Νorris 2018.10.25. 19:08:15

o a drága cetli
emlékeztek mikor pocakos uszomesterként teljes 3 napig csábitott az éden 3 ban? sajnos már nem találni e kisfilmjét, ritka röhejes volt

Lynette21 2018.10.25. 19:10:13

Jeremy el fogja rontani a pocijat ennyi palacsintatol!

doktor faktor 2018.10.25. 19:11:03

Vajon, miutan premier planban vegignezhettuk Dzse minden falatjanak megragasat, az emesztes tovabbi fazisait is kovetni fogjuk?

Chuck Νorris 2018.10.25. 19:11:47

fu megint egy dögunalmas müsorblokk
szegény csajok (meg a nézök) végigunatkozzák azt a 20 percet amig Jeremy bezabálja a 4 amerikai palacsintát, és közbe Bence baromságait hallgatja

Chuck Νorris 2018.10.25. 19:13:33

ezt a fejtöröt vmi ovonéni irhatta az ovisoknak

Lynette21 2018.10.25. 19:14:29

En nem ertem oket amikor cipo nelkul maszkalnak az erdoben... De biztosan csak en vagyok ilyen kenyes.

Chuck Νorris 2018.10.25. 19:14:31

Tomi láthatóan baszik az amulettre :)

doktor faktor 2018.10.25. 19:16:25

@Chuck Νorris: Bence kib@szott sokat pofazik, hogy valahogy kitoltsek a musoridot. Ez nekem most pl belefert, de pl tegnap, mikor Eszterbe beleszuggeralta, hogy ugysem birja a sulyt megtartani, idegbejt kaptam tole.

doktor faktor 2018.10.25. 19:18:23

Jaaaaj, mikor Robi abszolut biztos az este kimeneteleben es felborithatatlansagaban :D:D:D mintha hallottunk volna mar ilyet :D

Lynette21 2018.10.25. 19:19:54

A vegen meg igaza lesz Dzsudibínek, es a kameraman hozzajukvagja az amulettet, mert tul faradtak hogy megkeressek.

doktor faktor 2018.10.25. 19:30:00

Ennek a szerencsetlen madarnak meg az evezotollait is kitepkedtek, hogy el ne repulhessen...

doktor faktor 2018.10.25. 19:30:47

Be is narkoztak, ez felig mar doglott szerencsetlen, nulla eletoszton.. :/

Lynette21 2018.10.25. 19:34:14

@doktor faktor: Ha Vera nem lett volna ott, Jeremy es Nori tuti meg igy se fogja meg soha!

csipcsiripp21 2018.10.25. 19:35:19

Jeremy megint érdemben segített a libás akciónál: "én majd libahangokat adok ki".

Lynette21 2018.10.25. 19:38:10

@csipcsiripp21: Mindegyik munkafazisbol kivette a reszet. Ja nem.

Chuck Νorris 2018.10.25. 19:52:19

minden évben elsütik a madár a bokorban epizodot, legutoljára csirke volt, most liba, jövöre majd pulyka fog csatangolni véletlenül ott :)

Lynette21 2018.10.25. 19:53:53

Oooooo! David vicsorgott! :D

doktor faktor 2018.10.25. 19:57:09

@Lynette21: Akkor veletlenul talalnak egy csomag mirelit nuggatset. :D

doktor faktor 2018.10.25. 19:59:15

Sajnalom, hogy ez a ket ertelmesebb-fele nem fogott ossze es vagta ki Davidot/Csicskat, csak ugy, heccbol. Osszejott volna.

csipcsiripp21 2018.10.25. 20:01:14

@doktor faktor: de vajon mire várnak? ennyire érinthetetlennek tartják Dávidot?

csipcsiripp21 2018.10.25. 20:03:35

yess, dávid-csivi végre koppantak.

Lynette21 2018.10.25. 20:05:31

Hahaha! Ketto csipkebokorvesszo!

Sanda.Ipse 2018.10.25. 20:07:12

Hurrá! Uncsi Bencsi mehet a hóttakhoz.

Sanda.Ipse 2018.10.25. 20:21:06

Szerintem Tamásnál van az amulett.

kvadrillio 2018.10.25. 20:32:39

az ország szétválasztása gazdag és szegény településekre, a társadalom szétválasztása gazdagokra és szegényekre, a betegek szétválasztása gazdag betegekre és szegény betegekre, az iskolák szétváűlasztása gazdag és szegény iskolákra...stb....stb......., a rasszizmus legmagasabb foka !!!!! ÉS EZT MEG KELL SZÜNTETNI !

csipcsiripp21 2018.10.25. 20:42:21

@Sanda.Ipse: szerintem is, kész pszichológiai tanulmány volt a feje, amikor Bence rákérdezett a dologra, a távolba meredt, pislogni se mert, lefelé nézett. :)

amúgy Bence csöppet kiakasztott, már rég állt Emese építménye, amikor még mindig Benivel volt elfoglalva, és neki pofázott.

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.10.25. 21:29:59

@Pillecukor: Ja, bocs akkor nem szóltam. De a döfés még áll. Meg más is.

bElannaTorres 2018.10.25. 21:32:29

@Sanda.Ipse: .annyira örültem hogy ő megy , nagyon jó hogy nyaralgat de nem erre vagyunk kíváncsiak :)

szőrös csöcsű csöpögő pöcsű csöpi 2018.10.25. 21:36:41

@Sanda.Ipse: Ja, a szicíliaiak meg úgy mondják orecchione (buzi) e lesbico.

bElannaTorres 2018.10.25. 21:39:44

@doktor faktor: a palancsinta zabálásnál a lassítást azért hiányoltam :D

Kamiko555 2018.10.25. 22:01:05

Mér nem támadják be a Dávid/Csicska/Sándoralexa triumvirátust???? Megfejthetetlen, h mér nem szúr szemet senkinek sem Dávid?! Hát így a végén még megnyeri!:))

Amúgy meg hajrá Emese! Ő a legnormálisabb!!!

Hori1 2018.10.25. 22:04:39

A játék neve AZ OSZLOP. Édesf*szom, ezeket miért kell?

Nem Penny hajója 2018.10.25. 22:07:38

Nekem a vége felé már kurvára nem volt szimpatikus Beni és a "leszarom a játékot, de azért persze eladó a szavazatom" mentalitása.

Remélem a következő körben kivágják Dávid csicskását, aztán mehet a csajokhoz a holtak szigetére.

csipcsiripp21 2018.10.25. 22:09:18

@bElannaTorres: végülis szerintem neki mindegy is, hol nyaral, h.szigetén vagy a törzsben, egyre megy.

Berborosz 2018.10.25. 22:13:52

@Nem Penny hajója: El is adta, Dávidéknak. Hálistennek nem sokra ment vele.

Puncylla 2018.10.25. 22:30:54

@Sanda.Ipse: köszönöm a bókot, úgymond. szinte megreccsentem tőle

woofesz 2018.10.25. 23:11:07

Remélem 2 napig még megmarad a 4 es és kivágják Dávidot vagy a Csicskát végre.

csipcsiripp21 2018.10.25. 23:35:21

@woofesz: remélem, dávidot, nagyon kíváncsi vagyok, h. mihez kezd csicska a hűbérura nélkül.

Nevem senki. 2018.10.25. 23:38:05

@csipcsiripp21: miközben néma kacsa volt. :)

Nevem senki. 2018.10.25. 23:39:38

Jeremire nézve milyen szégyen volt már, hogy ezt is a csajok intézték el. Sztem ők építették a bungalót is. :)

Nevem senki. 2018.10.25. 23:44:20

@Kamiko555: Majd most befogják őket támadni. Csak figyeld...
Elvoltak ezek már nagyon kényelmesedve.

Nevem senki. 2018.10.25. 23:45:50

Most kivételesen nem Beninek drukkoltam.
Amúgy meg igen. Hajrá Beni! :)

Nevem senki. 2018.10.25. 23:48:25

Szerintem mikor vége lesz a Survivor-nek és mindenki pakol össze azt jön haza, Beni még ott marad pár hétre lazulni egy kicsit.

Nevem senki. 2018.10.25. 23:52:03

@woofesz: @csipcsiripp21: Inkább a csicskát vágják ki. Megnézném hogy szívják a vérét a harcos amazonok.

enzo23 2018.10.26. 02:00:16

Neee, Beni kiesett :( Remélem ő kerül vissza a HSz-ről. Robitól a "csipkebokor vessző" meg a többi indoklás mondjuk polyén volt :D

J 79 2018.10.26. 04:40:34

Esztert sajnáltam, ő volt a leginkább eyecandy..
Zsöremi még mindig Borat, sőt, egyre inkább..
az esti rész pedig egy kicsit gyengébb volt mint az eddigiek.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 07:34:33

@Kamiko555:
Most következnek ők. Sorrendben én is előbb Uncsi Bencsitől szabadultam volna meg, mielőtt megszerzi az összes védettséget.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 07:36:16

@Puncylla:
Rajtad nem fog az idő, nem öregszel egy cseppet sem. És az a sexy kis masni!...

Sanda.Ipse 2018.10.26. 07:42:30

@woofesz:
Milyen négyes? Hárman maradtak. Emese nem fog melléjük állni, miután mind őt jelölték.

Spiny_Norman 2018.10.26. 07:59:38

@Sanda.Ipse: Így van, ezt nagyon benézték, Emesét totál átsodorták az Agilába. Így most ő a mérleg nyelve és semmi esélyük maguk felé billenteni. A szalámi szépen leszalámizza a hentest - látszott is a fejükön a tábortűznél...

Sanda.Ipse 2018.10.26. 08:10:22

@Spiny_Norman:
A jelek szerint ezt Robicsek sem fogta fel. Volt egy olyasmi megjegyzése, hogy valakit be kell húzniuk a másik csapatból. Senkit nem kell nekik behúzni. Ők négyen vannak, amazok hárman. Inkább Csicska-fíreg fog megpróbálni hozzájuk közeledni és kavarni.
Remélem, hogy nem bíznak meg benne még egyszer.

doktor faktor 2018.10.26. 08:18:45

@Sanda.Ipse: A masik negyes, ex-agila, powered by emese. :D en szalamizast varok, es drukkolok emesenek, hogy ugy babjatekozzon, hogy ne forduljanak hirtelen ellene. Nehez helyzetben van, mert ha dontobe jut is, egy messiasimitatornak, vagy egy szoke-jseggunek valahogy mindig csurrannak statusznak szolo szavazatok.

doktor faktor 2018.10.26. 08:21:16

Most, hogy robbseguk van es nem kell rettegni az esetleges szembesitestol, szerintem megy Gabor, mert ot jobban utaljak es talan egyforma erosnek gondolhatjak, mint Davidot.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 08:43:32

@doktor faktor:
Vera véleményéből is kiderült,hogy tisztában vannak azzal, hogy a háttérből Dávid mozgatja a szálakat. Szerintem ezt Emese is tudja. Bárki marad a döntőben, jobban jár a Csicska-fíreggel, mint Dáviddal, mert több embernek a Csicska antipatikusabb, tehát nem kapna sok szavazatot.

Berborosz 2018.10.26. 08:50:59

Most legyen eszed, Emese!
Fannit kell meggyőzni elsősorban, ő majd hozza Tamást és Robit.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 08:59:04

@Berborosz:
A jelek szerint Emese eléggé ésszel játszik.

doktor faktor 2018.10.26. 09:13:15

@Sanda.Ipse: Jo, hat Veratol konkretan idegbajt kapok, amiota kiesett. Az az acsargas, amit a pre-cimbijei fele muvel, es hogy mennyire nem gyakorol semmifele onkritikat ( vagy fogadja el a jatek termeszetes reszenek akkoris, amikor ellene ianyulnak a machinaciok). Teszi mindezt annak a nonek, akit epp csak az elozo kiszavazason az o teljes kozremukodesevel _ugyanigy, sot_ raktak ki, meg annak, akit a padlorol nem tudtak elegansan es embersegesen kukazni, hanem kicsit meg ugraltak a teteme folott, hogy tuti erezze szarul magat. Es ertetlenkedik ezeknek az embereknek, meg sajnaltatja magat, meg igazsagert frocsog. Annak a Norinak, aki tok jo tartassal csak azt mondta bucsuzoul, tobbek kozott neki, hogy senki ne lepodjon meg, ha majd o kerul sorra, es aki kemeny onvizsgalattal inditotta be a holtak szigeti fazisat.

doktor faktor 2018.10.26. 09:14:32

@Berborosz: Daviek szerintem Tamast fogjak fokepp beprobalni atszervezni.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 09:19:46

@doktor faktor:
Nem tudják. Le van kötelezve Fanninak és ezt nem felejti el neki.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 09:20:32

@doktor faktor:
Ráadásul Tamás azzal is tisztában van, hogy "amazok" akarták őt elzavarni.

doktor faktor 2018.10.26. 09:21:58

@Sanda.Ipse: En is ebben remynkedem, de olyan fura volt, hogy vegso soron David is (tole mondjuk zsenialis) beadta neki, hogy egyenesen neki koszonheti az egeszet.

Berborosz 2018.10.26. 09:29:29

@doktor faktor: Inkább Robi a bizonytalan. Most tényleg ő lesz a mérleg nyelve.

Spiny_Norman 2018.10.26. 09:42:47

@Berborosz: van ebben valami, de eléggé konszolidálta magát Fanni és a Gólem előtt, odaátról meg nem nagyon keresték eddig, szóval nagy pénzeket nem tennék rá, hogy átrántható. De az tény, hogy szeret magára nagy konspirálóként gondolni, imponálna neki a megkeresés ...

Sanda.Ipse 2018.10.26. 10:16:58

@Berborosz:
Bízom benne, hogy még nem felejtette el, hogy átcseszte őket - abszolút feleslegesen - Csicska-fíreg az első kiszavazáson.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 10:20:48

@Spiny_Norman:
Majd Fanni helyrebillenti az agyát. Most éppen jóban vannak.

Kamiko555 2018.10.26. 10:29:07

@Sanda.Ipse: én inkább Szandrából nézem ki,hogy elkezd a többiek felé "húzni".... Szerintem jobban félti annál a seggét,hogy maradjon Csicska mellett, főleg úgy hogy már nem ők vannak túlerőben.Nincs miért kitartania mellettük...

Hogy kerültem én ide? 2018.10.26. 10:31:52

@Sanda.Ipse: Azért azt ne felejtsd el, hogy Tamás buta, mint egy 22 éves személyi edző. Simán megdumálják a fejét Dávidék.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 10:34:04

@Kamiko555:
Ez már valószínűbb. Ha nem teszi meg, akkor Dávid hajtja be az adósságot Tamáson és csatlakozik az ő kirakásához.

Sanda.Ipse 2018.10.26. 10:35:30

@Hogy kerültem én ide?:
Ő elsősorban Fanninak tartozik hálával. Mindegy, mit mondott Dávid, Fanni mentette meg.

Kamiko555 2018.10.26. 10:39:03

@Hogy kerültem én ide?: de miről dumálják meg?! Emese még mindig "veszélytelenebb" mint Dávid+Csicska.Ha ezt Tomi egyedül nem látja akkor majd segítenek neki a többiek...A lényeg hogy szerintem most ők is érzik,hogy fordult a kocka és nagyot húzhatnak ha a két erős fiú közül megy valaki...

Sanda.Ipse 2018.10.26. 10:49:45

Mindentől függetlenül nem értem, hogy a triumvirátusra miért jelentett Emese nagyobb veszélyt, mint Uncsi-Bencsi?

Berborosz 2018.10.26. 10:50:14

Izgalmas lesz. Hacsak nem talál Dávid egy amulettet valamelyik ösvényen. Mint Jeremiás a kókuszt...

bElannaTorres 2018.10.26. 10:51:41

Csak nem értem az egészet, lehet lemaradtam valamiről, mégis hogy gondolták , hogy kiteszik emesét, ha nem volt meg a többség mellettük? Nem is értem miért nem valakit a volt lilából tettek ki emesével. Emesének meg kellett volna ígérni az első négy helyet, ott döglenek egymás mellett mindig. De a valóságban nem is beszélgettek valami sokat? Meg kellett volna kérdezni Gábornak demesét hogy akarja ki menjen és arra rakni, aztán mehetett volna emese is következőre. Így viszont 4-4ből a rosszabb helyzet jött ki nekik

Kamiko555 2018.10.26. 10:57:05

@bElannaTorres: mert azt hitték hogy Beni találta meg az amulettet,szóval ha nála lett volna,akkor egyértelműen Emese megy... Ezért mondta azt Dávid,hogy két emberre kell pakolni...Emesét meg azért nem látják szívesen mert van annyira taktikus mint ők, és láthatóan tudja befolyásolni a többieket.Szerencsére...

Kamiko555 2018.10.26. 10:58:06

@Berborosz: vagy mint Vera a vágott szárnyú kacsát...

bElannaTorres 2018.10.26. 11:50:25

@Kamiko555: köszi, hát akkor Emesét jobban magukhoz kellett volna húzni volt rá idejük, több mint amennyit a volt lilásokra szántak

Kamiko555 2018.10.26. 12:09:10

@bElannaTorres: idejük éppen volt,csak nem vették komolyan...De az új poszt alatt folyt.köv. :)

J 79 2018.10.27. 07:58:56

@csipcsiripp21: +1!
illetve ezt az állandó szemöldök emelgetését sem tudom hova tenni,
süti beállítások módosítása