Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4X22 – Gábor egy fíreg!

2018. október 24. 10:38 - Bruti

Tegnap végkép kiderült, hogy Székelyföld Hasizma sokkal több időt tölthetett konditermekben, mint stratégiai tárgyalásokon, mert Fanni nagy csele után úgy kiszavazódott, hogy azt kívánta, bárcsak ne szavazódott volna úgy ki. A szerencsétlen még a riportban is azt motyogta könnyek közt, hogy a csapatából max. Dávid tehette rá, a többiek tuti nem. Egyem a szívét, de nem vág ez semmit.

00.jpg

Tamás, ízig-vérig becsületes, egyszerű csóka, de a fióknak nem a legélesebb kése. Tanulmányt lehetne írni a fejéről, mikor próbálja kideríteni mi is történt a törzsi tanácson. Persze társai sem segítenek sokat, mindenki hazudozik összevissza, aztán Dávid félrehívja és elmagyarázza neki, hogy az életben nem minden fekete, avagy fehér. Úgy beszél vele, mint édesapa a hülye gyermekével: „Látom segítségre szorulsz, elmagyarázom! Pont rossz helyen kaptál idegösszeroppanást, mert ÉN örülök, hogy te maradtál. Ok, rád szavaztam, de csak azért, mert tudtam, mit tudtam, ÉN JAVASOLTAM (!), hogy te kapd meg a védettséget! Érted már Bumburnyák?” És Bumburnyák érti, sőt Bumbit innentől kenyérrel lehet kenni. Csudálatos!

3_2.jpg

Szandi és Harcicsivava megbeszélik, hogy került Fannira jel. Hát úgy, hogy Csivava rátette. Majd mocskosul átlátszóan elkezdi dicsérni az aszpirinárust, hogy milyen megbízható és ügyes, de olyan formában, hogy elöntött a szekunder szégyen. Szandi persze nem egy Robi-Tomi szint, simán átlát a folpackon, de a Csivava még ezt is tudja fokozni: „Majd Dávidot is kivágjuk Emese segítségével, és kézen fogva sétálunk a top 3-ba.” Szandinak valahogy sikerült a riportig visszafojtani a röhögést, de ott rögtön kitört belőle. "Ehhez nekem is lesz pár szavam" – mondja, miközben sejtelmesen kémleli a horizontot, ahogy arra az operatőr nyomatékosan kérte. A 25. nap gyönyörű naplementével ér végett, amit tátott szájjal bámulnak, kivéve Robit, aki inkább a szaros lapátra támaszkodva mereng az élet dolgain.

6_1.jpg

Reggel Fanni korán ébredt, ami amúgy nem szokása, mióta nem kell járnia a nagybanira, de most az idegtől nem bír aludni. Hisz hiába mentette meg Bumburnyákot, az a hálátlan még fel sem kereste, és kurva nehéz konspirálni olyannal, aki nem szól hozzád. De csak azért nem kereste még fel, mert még nem egyeztetett stratégiai partnerével, Robival. A két hideg fejű stratéga végül arra jut, hogy meg kell bízni a szőkében, mivel lenni neki 180 fokos fordulat a megítélésében, és amúgy is Bumburnyák most rájött, hogy is kell játszani ezt a játékot. Akkorjóvannakor! Megy is Fannihoz, hogy kifejezze háláját. A debreceni szőke továbbra is azt sulykolja, hogy Verára rakott, hiszen mi értelme lett volna másra tenni. Nem? De! Ez logikusnak tűnik, még, ha csekély is az valóságtartalma, így Bumbi maradéktalanul elhiszi. Aztán vízhordás címén Szandi is beszél az emberünkkel, miközben próbálja megértetni vele az igazságot, de Bumburnyák flopy méretű tárhelye mára betelt, nem tud fogadni semmilyen információt, így marad a Fanni ápdétnél.
Az elhunytak szigetén Zseremit tényleg ki kéne találni, ha nem volna. Eszterrel főznek, de az összes füst erre a nyomorultra száll, aki ahelyett, hogy arrébb ülne, inkább folyamatosan értetlenkedik és durrog. A héliumhangú törpilla először közmondásokkal igyekszik segíteni rajta, de látszik, hogy legszívesebben felgyújtaná a gecibe, csak hát ott a stáb. Kijelenthetjük, hogy gall kakasunk gyakorlatilag életképtelen, még jó, hogy a trópusokon vannak, mert máshol simán elvinné egy talajmenti fagy. Éppen leégeti azt a kevés rizsát amit kaptak, mikor érkezik a Veronka. A mosolyok nem őszinték, de majd megenyhülnek- gondolja. Főleg, ha előadja nekik milyen fasza, egyenes csaj, aki nem dörgölőzik, meg nem susmog, mert ő nem ilyen! A csajok két perc alatt kisakkozzák, hogy a Harcicsivava egy


„Egy kétszínű, rohadt fíreg!”

és ezzel az egyszerűsítéssel közös nevezőre is kerültek. Fitneszanyut meg úgy felkúrta az ideg, hogy, ha itt lenne az a kis gnóm, tuti nem érné meg a reggelt.

10_2.jpg

A mai játék zsákmánya: egy félnapos wellness hétvége a festői filippínó tengerparton. A csajok értelemszerűen sipákolnak örömükben, de Beni konkrétan nem akarja elhinni, hogy ezért a szarért kellett ma felkelnie. A játékhoz ma se ész, se erő nem kell, ugyanis kártyavárat építenek falapokból. Akié hamarabb eléri a 2 métert, az nyer. Úgy látom egyedül csak az aszpirinárus unatkozott otthon sokat gyerekkorában, vagy egyszerűen csak nem játszott vele senki, mert ő építi a legstabilabb várat. Beni egy hosszú, vékony toronnyal próbálkozik, és már majdnem megnyeri, mikor ledől az egész. A többiek teljesítménye szóra sem érdemes, így Szandira koncentrálunk, aki erős alapokkal kezd, majd szisztematikusan, szintről, szintre haladva nyer.

4_1.jpg

A táborban Harcicsivava már azon gondolkodik, hogy fogják ezt a nyereményt taktikára használni, Fanni meg kijelenti, hogy azt se tudja mi az a wellness. Csivava és Robi egyből betalálja: „Se nyaralás, se wellness, se tenger? Mi a lófaszt csináltál te 24 évig?!?” Fanni ecsetelni kezdi a gyufaárus lánykát és Natascha Kampusch-t megszégyenítő, igen szomorú gyermekkorát. Neki a piacozás volt a wellness, meg olyan szegények voltak, hogy kő alatt laktak és egymást ették. Néha, ha szerencséje volt, kiküldték a 4-es főútra labdázni a kedvenc tejeszacskójával. 

5_1.jpg

Bumbi és a Róbert tutajt építenek. Ok, de hogy állunk a minekkel? - kérdezhetnénk, de minek? Mindenféle bambuszt gyűjtenek, majd jön a tervezés fázis. Fanni finoman közli, hogy ehhez nem kell MTA tagság, ő is csinált már ilyet, csak azt mondjuk traktorbelső tartotta fenn abban a szennyvízcsatornában, ahová őt küldték játszani gyermekkorában. Persze szigorúan csak azután, hogy mosolyogva felszedett két hold krumplit, hogy hajnalban tudjon mit árulni a nagybanin. Erre Robi megint felkúrja magát, de hát min nem? Míg a srácok építenek, Szandi nyilatkozik a wellnessről: Csivavát nem viszi, Dávidot, Emesét és az egyik hajóácsot viszont igen.
Elhunytak: Vera úgy döntött, hogy őt már befogadták a többiek, ennek örömére felbont egy kókuszt, és azzal fárasztja a többieket, milyen fasza kis csapat lettek ők itt. Az elmúlt három órában… Aztán rátér saját maga ajnározására, ami végül egy kiadós sírásba torkollik, magával rántva Fitneszanyut is. Amíg egymást túllicitálva bőgnek, hogy kinek hiányzik jobban a gyermeke, én kentem magamnak egy vajas kenyeret, és mire visszaértem látom, hogy kész az új tutaj. Mondjuk, el nem bírja őket, de legalább elütötték az időt. Egy gyors visszakapcsolás a Holtakhoz, ahol Vera-Nóri duó még mindig rí, de olyan keservesen, hogy Zseremi azon gondolkodik, inkább visszaül a füstbe, vagy egy kagylóhéjjal felvágja az ereit. A vágószobában is rájöhettek, hogy a két vonyító amazonnál bármi jobb zárásnak, mert fejvesztve kapcsolnak inkább a két tutajos unalmas társalgására. A tervük, hogy erős szövetséget alkotnak Fannival, mivel ő az, aki a színtiszta igazságot mondja, és csakis azt.

2_1.jpg

Címkék: survivor
85 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TuskóHopkins 2018.10.24. 11:36:05

Istenem! Nem láttam tegnap, de most sírva röhögök az irodában és próbálok észrevétlen maradni.
Köszönöm. Zseniális vagy Bruti.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.24. 11:42:01

Az meg hogy lehet, hogy Vera öntömjénezése közben senki nem szólt neki, hogy "ugyanolyan balfasz vagy, mint mi, különben te sem lennél a Holtak szigetén"? Inkább nyalogatják egymás sebeit, ahelyett, hogy siettetnék a másik elmúlását. Ez nem Survivor, hanem valami tengerparti lelkisegély, B+ RTL.

2018.10.24. 11:42:55

Bruti, ez zseniális lett !!!! :D :D :D

"Harcicsivava"... felsírtam ! :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 12:13:38

" „Se nyaralás, se wellness, se tenger? Mi a lófaszt csináltál te 24 évig?!?” Fanni ecsetelni kezdi a gyufaárus lánykát és Natascha Kampusch-t megszégyenítő, igen szomorú gyermekkorát. Neki a piacozás volt a wellness, meg olyan szegények voltak, hogy kő alatt laktak és egymást ették. Néha, ha szerencséje volt, kiküldték a 4-es főútra labdázni a kedvenc tejeszacskójával. "

Az állatja !!!!!!!! :)))))))))

Timi1983 2018.10.24. 12:13:48

Totál idegesítő, ahogy nyomoznak ki kire rakott. Hát mi közöd hozzá? :D Fannit bírom. Eddig észrevétlen volt, de most belehúzott. Drukkolok neki. De persze Beni nyerjen :)

jóképűkirály 2018.10.24. 12:17:47

Ez ,hogy nem láttam a tengert meg igazából semmit ezt azért csinálta ,hogy megsajnálják vagy van valami extrémcsavar ebben? Láttam a Face-t :) Atomkamu ha esetleg valaki benyelte volna.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.24. 12:22:15

@Timi1983: Fanni olyan ügyesen játszik, hogy most már csak hárman fogják kihasználni a szavazatát, mielőtt kidobnák a holtakhoz: Gábor (amikor Benit akarja kirakatni), Dávid (amikor Gábort akarja kirakatni) és Emese (amikor Sándort rakná ki).

Ryze 2018.10.24. 12:34:12

Amugy az eredeti survivorban is ennyit pofazik meg passziv agresszivkodik a "musorvezeto", vagy csak a magyar verzioban adjak ki bencenek a parancsot, h szitsa a veszekedest?

bElannaTorres 2018.10.24. 12:36:33

@Hogy kerültem én ide? Ez igaz. Nekem amúgy Vera taktikája nem volt szimpatikus, mindig rászállt egy emberre Viki, alexandra, megint Szandra, Fanni, utána Tamásra akart majd megint fannira, hogy a csoport is észrevegye a konfliktust és kiközözítsék. Mikor Fanni nem főzte meg a rizst, még örült is, hogy most bele tud kötni

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.10.24. 12:36:57

@Ryze: Az eredeti heti egy adás, ott nincs szükség ilyesmire. Ez itt napi adás, beszéltetni kell őket, mert különben nem jön ki a műsoridő.

Lynette21 2018.10.24. 12:40:13

@jóképűkirály: Nem sok jelentosege van az igazsagnak, hisz a tobbiek szavaznak, es ok nem lattak Fannirol a facet. Ugyhogy meg akar meg is etetheti oket hatha megsajnalja valaki!

bElannaTorres 2018.10.24. 12:43:23

@jóképűkirály: miért lenne az alapján kamu? Nyaralós kép szeptember előtt csak balatoni van fent.

jóképűkirály 2018.10.24. 12:47:05

@bElannaTorres: igazad van :) a többi kép pedig abszolút egy kis parasztlányról árulkodik nem egy plázacicáról :)

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.24. 12:48:02

Köszi Bruti visszaadtad az életkedvemet!

Fiteszanyu és Vera drámaköre végén nekem is betett :)
Dzseremaja, Robi és Tamás a komikus mellékszereplők. Nélkülük esküszöm semmit nem érne :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 12:52:35

@Brigante:

Eszternek látszott a fején hogy unja már ezt a nagy halált amit lenyom Vera :)
Bezzeg mikor nyilazás volt ,akkor nagy volt a pofa Verocska :P

bElannaTorres 2018.10.24. 12:54:09

@jóképűkirály: de a tengert írtad xD attól meg lehet plázacica is hogy piacra is megy a mamájával, meg nem gazdagok, attól még lehetett csóró kisgyerek , a nagymamája nevelte
Hogy ebből nem csinált titkot az persze lehet taktika is kicsit

karoton 2018.10.24. 13:03:00

Így ebéd után ez egy tökéletes desszert lett. Múlt héten Hoppancs egy hajszállal győzött nálam Bruti előtt a heti rangsorban, de most nagyon össze kell szednie magát :))
Harcicsivava - ez kész, és mennyire találó, no meg a gyufaáruslány :))
Tamás arca mellett Alexa képes sem volt semmi, amikor Csivava szembedícsérte, az a tekintet...
Jó, hogy végre egy kizárólag ügyességi feladat is volt, legalább a lányoknak is volt esélye.

Berborosz 2018.10.24. 13:36:17

Hajrá Fanni!
Úgy is, hogy tisztában vagyok vele, nem nyerheti meg.

nicu71 2018.10.24. 13:53:40

az kimaradt,pedig annyira jót derültem rajta hogy Robi a nagy igyekezetben megvágta a lábát a baltával,kicsit kesergett majd megkérdezte az egyik fiút /asszem Tomit?/ hogy "adsz rá puszit"? :)))))

Kamiko555 2018.10.24. 13:57:21

Köszi Bruti ez tényleg nagyon jó lett!:)

Kamiko555 2018.10.24. 13:58:32

@nicu71: igen, az tényleg vicces volt Robitól meg pláne! :))

nicu71 2018.10.24. 14:39:32

@Kamiko555: kis gyökér,de amúgy rohadt vicces Robi számomra,a másik ilyen ,akin jokat vihogok az a Jeremiás :DD

2018.10.24. 14:40:57

Jeremiás alaposan felfüstölte magát, legalább tartós lesz a hülyesége meg a nyomorúsága... :))

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.24. 16:42:31

@szociál: igen! Nekem Eszti meg a Fanni a legszimpibb a hölgyek közül. Pasik, mint említettem Dzseremaja, Robi és Tamás.... összecsinálom magamat rajtuk, egy spinoff szériát megérdemelnének :D !!!! Jelen felállás szerint Dávid átmanipulálja magát az első helyre, de Beninek szurkolok. Mondjuk ha leesik róla a védettség akkor valószínűleg vége a srácnak, ettől függetlenül hatalmas arc :) . Munka szempontjából Dávid nem érdemli meg a győzelmet, gerinc szempontjából meg Gábor nem fog tudni győzni, túl sokan utálják már.

bElannaTorres 2018.10.24. 17:11:36

@Brigante: nekem most Dávid játéka tetszett, most úgy látom Beni nem sokat csinált eddig azon kívül hogy hozza magát, meg ügyes. Kéne neki is valami szövetség, meg nagyon keveset beszél a kamerába is, taktikát nem nagyon osztott még meg velünk. eddig olyan mint aki nyaral, pedig szimpatikus csak jó hogy nem mindenki ilyen , unalmas lenne :)))

J 79 2018.10.24. 18:32:31

klassz lett, jó volt olvasni, köszönjük!
viszont, lehet kimaradtak dolgok avagy az ugye nem csak nekem tünt fel tegnap, hogyaszongya:
1. - ez egy ún. kirekesztő verseny volt mert a harcicsivava- Gábor kinyújtott végtagokkal sincs 2 méter, nem is tudott volna ilyen magasan építkezni
2 - Veus akinek nő lefele a szőke hajfestése, ezt amolyan meta-csavarral, korrekt szöszi lábbundával kompenzálta!
.. itt meg kell jegyeznem, ezt a részt kivételesen nem HD (-nek mondott) felbontásban néztem ugyanakkor így is volt baj ennek szemrevételezésekor lévén épp vacsoráztam...

2018.10.24. 18:45:04

@J 79: a HD-nek hazudott adás is ugyanolyan pixeles foshalom... bármelyik szolgáltatóról is beszélünk... az MPEG2-es koderektől ne várjunk csodát (szolgáltatói oldal) !!!
Nagyanyám 3 éves, 45e Ft-os, 32"-os HD-Ready (gagyi) tévéjén majdhogynem szebb a kép SD adás estén...

Legalább egy natív 720p képet sikerülne generálniuk, de az sem megy !!!
A 1080i-ről meg ne is beszélgessünk...

Hori1 2018.10.24. 19:02:18

Fanni amúgy miért Tamásra szavazott? Azonkívül, hogy ostoba?

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.10.24. 19:15:10

@J 79: A játékban volt dobogó, Beni is azon állt, mikor meglökte a várát.
Vera lábszőrét és lenövését láttam, de ezért nem akartam bántani, hisz nem tehet róla, a jellemével viszont akadnak gondok. :)

Hori1 2018.10.24. 19:17:40

Utolsó törzsin? Nincs Jury a kiszavazásokon? Előzőben se volt?

Hori1 2018.10.24. 19:17:40

Utolsó törzsin? Nincs Jury a kiszavazásokon? Előzőben se volt?

jóképűkirály 2018.10.24. 19:23:13

Ezt a wellnes-t egy kicsit félreértettem ,mert ez egy vicckategória volt.
Azt gondoltam elviszik valami fullos helyre őket ahova tavaly a Panyikot. Ehelyett kib.át őket a partra :) te jóég. Tamás is másra számított mert mint korábban lenyilatkozta, várja már ,hogy egy fürdés után nem lesz azonnal homokos mindene 2 percen belül.Hát barátom az lett :)

Sir Gombóc 2018.10.24. 19:23:42

@Bruti: Bence beszólásán a zsákmány szerzés előtt (borotva a lányoknak) jót röhögtem.

doktor faktor 2018.10.24. 19:32:54

@jóképűkirály: Oket azert vittek, hogy legyen romanc (dugas). Majd viszik ezeket is, ha leul a buli..

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 19:53:20

Most meg dominoznak, tiszta ovi :))

Sir Gombóc 2018.10.24. 20:01:09

@szociál: nem volt ez olyan egyszerű, mint elsőre látszott.

Kamiko555 2018.10.24. 20:27:20

Robi megint vicces volt,amikor Szandi mesélte,hogy kaptak egy telefont és közös megegyezéssel telefonálhattak egyet. Erre Robi: "És felhívtátok a tudakozót?" :-DD
Eddig nem volt szimpi,de ő legalább próbálkozik valamiféle "humorizálással"... :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 20:37:18

@Kamiko555:

Biztos bennem van a hiba, én nem tudok nevetni a "poénjain" : (

Én jobban röhögök a csicskacsivaván, de rajta azért mert szánalmas :)

Kamiko555 2018.10.24. 20:41:53

@szociál: jó, hát én sem forogtam a hasamat fogva,de ő legalább nem veszi magát annyira komolyan... A többiek kb. a depresszió jeleit mutatják...Dáviddal például láthatónan nincs minden rendben...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 21:00:05

@Kamiko555:

Dávid nem mosolyoghat, mert ő egy szamuráj.

Kamiko555 2018.10.24. 21:02:24

@szociál: jah, akkor úgy már érthető :)))

2018.10.24. 21:06:47

@J 79: @Bruti: álszent férfiállatok vagyunk, valljuk be !!!
Hiszen ki nem ny@logatott még sercegve, nyelv és szájüreg nyálkahártyát nem kímélve női vádlit/combot/miegyebet... :)))) Mert a kedvesünk éppen aznap nem szőrtelenített ??? ! ???
Megbánta ezt a világtörténelemben valaha XY kromoszómás egyed ?

nicu71 2018.10.24. 21:09:43

@Kamiko555: remélem robi folytatja ezt a vonalat mert én is rohadt viccesnek találom:))

Kamiko555 2018.10.24. 21:14:04

@mentolos lecsó: ..hát ez most nem hangzott túl jól... :-D

bElannaTorres 2018.10.24. 21:15:07

Még jó hogy szandi precíz csak hatszor döntötte le :))

Kamiko555 2018.10.24. 21:17:05

@nicu71: ne méltassuk ennyire Robit mert elveszítjük Bruti jóindulatát...:-D
..és azért még a rászáradt fehér nyál a szája szélén továbbra is zavaró... :-D

Berborosz 2018.10.24. 21:29:46

@Kamiko555: Dáviddal minden rendben van. Nem depressziós, csak fából van a lelke. Meg az arca.

Kamiko555 2018.10.24. 21:32:51

@Berborosz: jah, mostmár tudom,ő egy faszamuráj... :))

csipcsiripp21 2018.10.24. 21:36:54

@Kamiko555: @nicu71: szerintem Robi jóarc, bírom a vitriolos megjegyzéseit, amikor a kamerának narrál;
meg az is szimpi, hogy nem veszi túlságosan komolyan magát, van öniróniája (is). mondjuk mindez kevés a játék megnyeréséhez, mert taktikailag eddig nem mutatott sokat, de legalább szórakoztató fazon.

bElannaTorres 2018.10.24. 21:39:22

Bencus szerintem is túl sokat kérdez, ezzel irányít, pl nem tetszett mikor kittyre rakta a célkeresztet, meg hasonlók.

Vera igazságérzete tényleg érdekes, őt hátbaszúrták a mocskos, pl Fanni, aki előtte neki csak a szőke volt akivel kötekedett hogy egyenesen ki tudja tenni :)))

Spiny_Norman 2018.10.24. 21:45:51

@csipcsiripp21: Egyetértek, én is bírom, de nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy ő már egyszer kiesett. Ez nem korrekt, hogy még játszhat.

Chuck Νorris 2018.10.24. 21:51:17

eddig a mai rész volt a legalja az idei szériában a rengeteg picsogással.
a mai nnap jelenete nálam mikor Fannika tornázgatott,és a kis csivava meg cikizőn mondta, figyeld már nincs rajta semmi izom (ha jol értettem) miközben valoszinü ö nyálazna a legjobban ha egy ilyen csaj hozzádörgölözne :)

Kamiko555 2018.10.24. 21:51:52

@Spiny_Norman: pontosan ez a bajom vele nekem is... És még egy elsőnek kiesett Sándor is sokkal ütősebb fordulat lett volna ha visszajön...

woofesz 2018.10.24. 21:52:46

Gábor remélem olvasod a hogyvoltot: CSICSKA CSICSKA CSICSKA CSICSKA

woofesz 2018.10.24. 21:55:14

Előzetesből látszott hogy Dávid a végén jobbra fordul meglepetten, ahol Robi és Fanni ül, nem nehéz kitalálni kinél lehet az amulett.

Chuck Νorris 2018.10.24. 22:12:54

tippre Fanni találja meg az amulettet amit átad Beninek, akit ezzel a lépéssel megment a kiszavazásnál.
igy lesz a szegénységben felnött nagybani piaci utcagyerekböl, a Bayani törzs lázadóinak vezére , aki hü vazallusaival, a lekötelezett Tamással és Benivel, megdönti Dávid fárao és udvari fötalpnyalója uralmát.

Spiny_Norman 2018.10.24. 22:14:29

@woofesz: Ezt nem is értettem... Magára ismert, és ez bántotta? Ebbe érthetetlen hülyeség volt beleállni mindenki előtt... a nagy taktikusnak... Mi a gond a csicska szóval?
A magukat grand stategist-nek tartó userek fekete napja volt ma... Iceman Dávid egy percen belül rárepül a szavazatot áruló Benire, mindenki szeme láttára?
Most, hogy összeállni látszik az ex-Agila koala + Emese, Szandra öntudatra ébrednek - hát, pont most nem nagyon kellene hibázni a Baelish-klónoknak. Szerencséje a csivavának, hogy védett, de Dávidnak is nagy mázli lesz, ha Beni viszi el a balhét.

Berborosz 2018.10.24. 22:14:48

@Chuck Νorris: Jól értetted, ezt mondta a kis seggdugasz.

mézescsók 2018.10.24. 22:24:36

@Hori1: Csak. Ne keress logikát ott, ahol nincs.

2018.10.24. 22:33:19

@Kamiko555: ez sosem hangzik túl jól... :))))
de vhogy mégis igaz ! :))))

Sir Gombóc 2018.10.24. 22:39:08

@szociál: harcicsivaváról szakadt a víz.

Nem Penny hajója 2018.10.24. 22:39:55

@Chuck Νorris: na, az tényleg vicces volt, amikor ott Fanni hajladozott és méregette őt a Főnök, meg a Csicskás. Azt hittem, hogy valami "sunáznám", vagy ennek valamilyen szinonimája hagyja el a szájukat, erre basszus "nincs rajta semmi izom". Három hét nőmentesség után nekem valahogy nem ez lenne az első gondolatom Fannit látva. :)

Még a végén kiderül, hogy Robi az egyetlen heteró. :)

Chuck Νorris 2018.10.24. 22:53:37

@Nem Penny hajója: 3 hét után én már egy varánuszt is csábosan méregetnék.

Chuck Νorris 2018.10.24. 22:54:48

varánusz.. hu ez elég buzisan hangzott.

bElannaTorres 2018.10.24. 22:58:26

@woofesz: kettő közül akkor inkább Robi, férfiak szokták megtalálni. Igaz itthon mindent én találok meg, mosógép dobja mögé szorult bankkártyát is, de lehet csak csicskáztatnak :D

Vagy ezt a szót ne használjam? :)))

De hogy mit csinál vele azt nem tudom, most szerintem Beni Dávidékkal fog szavazni, amit azért nem értek minek ment benihez mert ő annyira ügyes sorban be tudna húzni a védettséget, de lehet még van idő kitenni. Viszont Tamást is maga mellé állították, lehet őt akarják kiejteni, de nem fogja tudni

csipcsiripp21 2018.10.24. 23:05:12

@woofesz: :D

@Spiny_Norman: biztos egyszer régen valaki lecsicskázta, és emiatt is frusztrált. :P szegény csávó folyamatosan túlkompenzál. szánalmas.

bElannaTorres 2018.10.24. 23:10:00

@csipcsiripp21: biztos egy lány ismerőse akinek szinten nem voltak izmai :)))

Nevem senki. 2018.10.24. 23:46:37

@szociál: A dominóval esélyt adtak a nem erős nem gyors játékosoknak is.

Nevem senki. 2018.10.24. 23:49:03

@Kamiko555: Ez jó beszólás volt Robitól. Most először röhögtem rajta. :D

Nevem senki. 2018.10.24. 23:50:07

Gábor nem szereti a csicska szót. Valszeg sokat mondhatták neki. :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 23:52:34

@Nem Penny hajója:
Fanni hajolgatasat nézegetve nekem se ez lett volna az első gondolatom, tudja hogy esélye se lenne a csajnal ezért fikázza :)
Lehet hogy homár ez a csivava.

Nevem senki. 2018.10.24. 23:53:38

@Berborosz: Sztem nincs fából a lelke. Az arca meg pókerarc. Az is kell ide.

Nevem senki. 2018.10.24. 23:58:38

Kezdem én is bírni Robit. Tetszik ahogy Fannival próbál közös nevezőre jutni de ahogy @Spiny_Norman: is mondta: "Ez nem korrekt hogy még játszhat. "

Nevem senki. 2018.10.25. 00:01:07

@Chuck Νorris: Gabcsicska megnézhetné saját magán mennyi izom van. Lehet nehezen tudná szkanderben lenyomni Fannikát. :)

Nevem senki. 2018.10.25. 00:04:16

@woofesz: Állítólag a Survivorban személyiségfejlődésen mennek át. Gábor talán most megy át ezen ha ezt olvassa. :)

Nevem senki. 2018.10.25. 00:09:51

@bElannaTorres: Ha eszük volna Benit raknák ki. Tamás halvány gyengén teljesít a feladatokban.
Hajrá Beni! :)

Nevem senki. 2018.10.25. 00:12:17

Gábor a férfi nem szégyene IS.

Jóska Pista 2018.10.25. 00:36:25

Kíváncsi vagyok, volt-e olyan néző aki a törpecsicskának szurkolt a védettségi játékon? (az anyján kívül)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.25. 08:15:47

@Jóska Pista:

Csuriban volt az ujjam hogy a legvégén leboruljon az összes Gábornak :))

Sanda.Ipse 2018.10.25. 14:46:13

@Jóska Pista:
Igen, én. Már csak azért is, hogy fordulatosabb legyen a játék én a fíregnek drukkoltam.

Sanda.Ipse 2018.10.25. 14:47:12

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Én biztos, hogy most passzolnám ki Benit.
Aztán visszajöhet a döntőre a hóttaktól.

Sanda.Ipse 2018.10.25. 14:55:49

@Spiny_Norman:
Nyugi, esélye sincs a fődíjra. Én amellett örülök, hogy ő jött vissza, mert enyhén ugyan retardált, de szórakoztató.
Benivel legfeljebb egy némafilmet lehetne forgatni. Igazán fogalmam sincs, hogy milyen azon kívül, hogy a feladatokban ügyes.
süti beállítások módosítása