Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x21 - A tűzgyújtás még mindig nehéz

2018. október 23. 19:30 - Dzsudibí

Nem lacafacázunk, rögtön védettségi játékkal indítunk, Fanni otthon maradt rájaszart kapirgálni, többieket Bencus faggatja a megmérettetés előtt, hogy mi ez a véres megtorló hadjárat az ex-Agila, azon belül is Fanni és Eszter ellen. Értékesítési Vezető rögtön magához veszi a szót, nem úgy van az Bencus, nem mi közösítettük ki Fannit, hanem ő minket, vádaskodott meg mutogatott, megásta magának a sírját, eközben Székely Sarah Connor úgy bólogat, hogy Emesének kétszer is vissza kell tennie a fejét a helyére. A small talk után megkezdődik a viadal, először egy hordó tetejét kell lecsavarniuk, úgy, hogy körbe-körbe futnak körülötte, ami csak azért jó, mert amint megszerezték a hordóban lévő csúzlit, egy kanyargós pallón kell végigmenniük. A csúzlival aztán szét kell lőniük egy üvegtartályt, akinek ez először sikerül, azé a csodás védettségi smukk.

1_12.png

Robi megint egy teljesen más taktikát választ, mint mindenki más, ő lassan tekeri a hordót, hogy nem szédüljön annyira el. Ezzel sikerül két dolgot is elérnie taktikusan: egyrészt ő nyitja ki utoljára a hordóját, másrészt mivel okosan, nekifutásból ugrik neki a pallón egyensúlyozásnak, a második lépésnél taknyol egy akkorát, hogy sikerül vízszintes pozícióban totál telibe bordán basznia magát. Mindenki lő, mindenki mellé, Beni kivár, Beni lő, Beni talál, a többi játékos szájáról szinkronban lehet leolvasni a nem hiszem el basszameg szóvirágot. Székely Sarah Connor majd felrobban, puffog, átkokat szór, éppen csak nem köpi szemen Benit, Bencus rögtön rá is kérdez, hogy örül-e Beni győzelmének, mire Vera biztosítja arról, hogy akinek ilyen adottságai vannak, mint Beninek,azt ő nem irigyli. Hogy ezt most jó vagy rossz értelemben gondolta, azt döntse el mndenki maga, mindenesetre mintegy ismétllésképp átfuthatná a Nagy Játékkönyv - Hogyan veszítsünk elegánsan? című fejezetét újra. Amíg Beni elsétál Bencushoz a smukkért, Vera célkeresztet éget a hátába lézerszemeivel.

Eszter megérkezik a Holtakhoz, Zsérémi és Fitneszmami éppen vadászatról tér vissza, Fitneszmami az örömteli üdvözlés egyetemesen elismert ne basszál már meg szóformulával üdvözli az újabb ex-Agilást, lassan teljes a reunion. Egy kis hogyvoltozás az elmúlt napok eseményeiről, Eszter elmeséli, ő hogy került ide, majd bemószerolja Gábort, ő az oka annak, hogy Fitneszmaminak mennie kellett, Fitneszmami szerint Gábor egy rothadt fába belebújt kis féreg, nem vagyok benne biztos, hogy a fa ebben az esetben mit szimbolizál. 

6_13.png

Amíg a többieket elvitték fagyizni, Bencus beugrik Fannihoz, aki láthatóan már végzett a dolgával. Rövid párbeszéd, Fanni szerint azért utálják őt ennyire, mert túl őszinte és túl nonkonformista ehhez a játékhoz, ő mindenkinek megmondja a tutit, akkor is, ha ő bizony tudja, ogy ez ebben a játékban nem kifizetődő, én meg elmorzsolok két, fél zsemle nagyságú könnycseppet a szemem sarkából. Bencus somolyog, és én már tudom, hogy megint valami huncutság van a levegőben. A szerkesztők ugyanis megsajnálhatták az Agilát, és egy lyukas mentőövet dobnak nekik az örvénylő habok közé, nem vagyok abban ugyanis biztos, hogy Fanni személye elég ahhoz, hogy bármit is megkavarjon itten, de ne legyen igazam. Bencus ugyanis most utólag szól, hogy a tegnap kapott amulett másra is jó ám, csak ezt még tegnap nem akarták elmondani, merthogy a következő törzsi tanácson Fanni védettséget adhat valakinek, aki ő nem lehet, és az amulettet nem tartogathatja későbbre. Bencus lassan adagolja a taktikai infókat Fanninak, hogy biztosra menjen, hogy nem bassza el, Fannika, nem muszáj szólnod erről senkinek, akár titiokban is tarthatod a kövi törzsi tanácsig, Fannika meg bólogat, és én látom rajta, hogy máris kész tervek vannak két, tökéletesen kivitelezett hajfonata alatt (NOT).

7_13.png

A többiek visszatérve nehezményezik, hogy Fanni alsó fertályának módszeres meregetésén kívül lófaszt se csinált, se kaja, se fa, de Fanni biztosítja őket arról, hogy neki se volt könnyű az élete, amíg egyedül volt: nem tudott napozni, mert mindig jöttek a legyek, és így nem lehet nyugodtan feküdni, basszamegakurvaélet. Tüzet meg nem tud rakni, mert nem tudja hogy működik a 3 diplomát igénylő tűzgyújtó divájsz, Értékesítési Vezető ezen a ponton mormogja maga elé, hogy szörvájvör, olyan hangsúllyal, ahgyan én is szoktam minden egyes rész alatt legalább negyven alkalommal. Fannika okosan és taktikusan hamar túltolja a kurvára unatkoztam szekeret, amivel értem én, azt próbálja meg leplezni, hogy valójában nagy dolgok történtek, és Bencus egy taktikai atomtengeralattjárót hagyott itt neki, de csak annyit sikerül elérnie, hogy még Beninél is jobban utálja per pillanat mindenki. Fannika okosan használja fel az amulettet (NOT), rögtön Dávidhoz fordul, mit tegyen vele, hiszen szerinte ez az utolsó esélye, Dávid meg dörzsöli a markát, Fanni nem nagy ellenfél, akár maradhat is a végéig, ideális szövetséges. Értékesítési Vezető és AlexaSándor eközben izzítja a Vera Kibaszása 2.0 hadműveletet, amit Székely Sarah Connor természetesen azonnal kiszúr, és szóvá is tesz, mire Értékesítési Vezető olyan őszinte arccal tagad, hogy még magam is majdnem elhiszem, hogy 10 másodperccel korábban nem épp az ellenkezőjét mondta AlexaSándornak. 

8_13.png

9_13.png

11_13.png

Átugrunk a megboldogultakhoz, és rövid mustra után kiderül, hogy Zséréminek sikerült egy olyan szigeten éheznie, ami valójában rohadásig tele van gyümölcsökkel. Első körben ő próbál meg felmászni a fára, a kísérletnek ujjbibi lesz az eredménye, és Zsérémi közli, ide nem lehet felmászni, mert kurva veszélyes, de be sem tudja fejezni a mondatot, Eszter már a fa tetején szedegeti a gyümölcsöket. A még nem megboldogultaknál óriás szarkavarincs folyik, mindenki mond mindent mindenkinek, én legalábbis követni nem tudom, ki kire fog végül rakni, ráadásul Fannika vergődik fel-alá, hogy akkor most használja.e az amulettet, és ha igen, kire, vagy mégse, de mégis. Mindenesetre Tomi is a veszélyzónában, én ennyit tudok biztosan, de ebben sem vagyok biztos.

12_13.png

10_12.png

Törzsi tanács, valamiért nappal, mondjuk Bencusnak határozottan jobban áll a világosság. Bayani szépen sorban leadja a szavazatokat, az már biztos, hogy Vera Tomit, Tomi pedig Verát cetlizi meg. Bencus felteszi a nagy kérdést, van-e valakinél amulett, Fanni keze a magasba lendül, Tamást szeretném megvédeni, mondja Fanni, majd odacsattog Tomihoz, aki úgy köszön meg, hogy nem tudom, mit mondjak, Vera feje tanulmány, asszem érzi, hogy ez a palacsinta nem a lekváros fajtából való. Egy rahedli szavazat Tomira, egy Fannira, és 3 Székely Sarah Conorra, aki egy kicsit sírdogál a kamerának, szerinte Dávid lehetett a ludas, meg talán Beni viccből, de más biztos nem rakott volna rá, így mondjuk nem tudom, hogy szerinte hogy jött ki a 3 szavazat. 

13_14.png

14_14.png

Címkék: survivor RTL Klub
59 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 20:35:03

A vicc az egészben hogy szerintem a survit előre hozták, mert mikor elkezdi venni a settopbox akkor már javába megy, biztos a tv2 miatt ,hogy rohadnának meg.
De szerencsére a felénél le is fagyott, újra indítás így megint kiesett a közepéről valami :))
Legaleább arról nem maradtam le mennyire empatikus ez a bártender robi, nem hitt a fülének hogy Fanni még nem látott tengert, korrekt egy fiú, ráborítanék egy konténer kókuszt a nagylábujjára .

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 20:35:57

A HV-ket ki élesíti egyébként, mert egyre durvábban csúsztok vele ?

Dzsudibí 2018.10.23. 20:40:53

@szociál: nem az élesítés volt a probléma, hanem én készültem el vele ilyen kurva lassan, mea culpa kedves feleim

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 20:44:27

@Dzsudibí:
Nem probléma, csak tudod addigra meg már kibeszéljük :)

J 79 2018.10.23. 21:22:14

tegnap is, ma is legalább 5 perccel hamarabb kezdődött, "nagyon örültem 'neki.

Nem Penny hajója 2018.10.23. 21:31:26

Bártenderrobi a sziget Thor Heyerdahlja...

Alexandrának meg jól áll a kibontott haj. :)

bElannaTorres 2018.10.23. 22:11:32

Csak azt nem értem hogy sandoralex miért mondta a kamerába, hogy Dávid kirakásához azért neki is lesz szava (hogy ne) miért akar vele menni a döntőbe? Dávid lehet nagyon jól csinál valamit, hogy a neve fel se merül úgy komolyabban. Tamás meg olyan egyszerű hogy már nevetni is nehéz rajta, nem kérdés hogy kiesik hanem az hogy mikor már
Ezzel együtt ez egy jó rész volt

Berborosz 2018.10.23. 22:22:26

@bElannaTorres: Abból, hogy wellnessezni is Dávidot viszi, én úgy látom, nem akarja, hogy Dávid kiessen.
Szegény Szandra, aztán majd Dávid fog kirakni téged!

bElannaTorres 2018.10.23. 22:33:52

@Berborosz: meg is érdemli, ha nem látja hogy Dávid mellett a döntőben csak veszíthet. Talán emiatt Dávid ki se akarja rakni.

Sir Gombóc 2018.10.23. 23:04:53

@szociál: igen, 55-kor kezd 19 óra helyett. Le is maradtam az elejéről..

woofesz 2018.10.23. 23:23:58

Ez a mai olyan semmilyen adás volt. Legalább a wellness részt tették volna bele hogy legközelebb ne kelljen húzni azzal az adásidőt.

Nevem senki. 2018.10.23. 23:28:06

" Fannika okosan használja fel az amulettet (NOT), rögtön Dávidhoz fordul, mit tegyen vele, hiszen szerinte ez az utolsó esélye, Dávid meg dörzsöli a markát, Fanni nem nagy ellenfél, akár maradhat is a végéig, ideális szövetséges."
Basszus Fannika a legnagyobb stratéga. A legádázabb ellenséghez fordul segítségért, teteti itt a hülyét, játssza a Britney Spears szerepet, ahogy Zsérémy fogalmazott, majd a végén ha minden úgy alakul, jól átbassz mindenkit. :D

Nevem senki. 2018.10.23. 23:32:11

Előrébb hozták a tanácsot, nehogy még kavarjanak a már amúgy is péppé kavart sz@ron.
Mert fo$t nem lehet eladni a nézőknek. :)

Nevem senki. 2018.10.23. 23:37:24

@Berborosz: Dávidnak nem érdeke kirakni Szandrát. Ellene bármikor bármiben győz.

Nevem senki. 2018.10.23. 23:38:20

@Berborosz: Na jó, kártyavár építésben nem. :)

Nevem senki. 2018.10.23. 23:41:31

@woofesz: Nekem nem volt semmilyen. Főleg az első fele. Fény derült mindenre a szavazással kapcsolatosan.

Nevem senki. 2018.10.23. 23:48:56

Tomi nekem egy nagy káosz. Fannihoz való hozzáállása nagyon zavaros. Egyszer bízik benne, utána leghátul van neki a sorban, aztán megint magasztalja Robinál, Szandrát ássa pedig most nála volt az igazság. Fanni meg kihúzta a szärból. (igaz rá szavazott) :D Majd jön neki eggyel. :)

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.10.23. 23:55:47

Jó volt, röhögtem. :D
" ...rövid mustra után kiderül, hogy Zséréminek sikerült egy olyan szigeten éheznie, ami valójában rohadásig tele van gyümölcsökkel."
Ez a fickó tényleg a világ nyomorultja. Mi a faszt akart ez egy survivor-ön? :DD

Spiny_Norman 2018.10.24. 05:43:41

Ízlelgessük azért: a survivorban kártyavárépítéssel wellnest lehet nyerni. Felkészül: passziánsz csata

Spiny_Norman 2018.10.24. 06:05:51

@Bruti: a múlt részben azért eléggé bizonyított azzal, hogy 14 perc után elült a rászálló füst elől. Igaz, a füst követte, de egyszer akkor is kicselezte!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 07:09:37

@Sir Gombóc:

akkor 5-percel előrébb kell állítani a felvételt úgy látom.

@Bruti:

Mit vártunk tőle ?
Lassan kiderül több gyümölcs van a holtak szigetén mint a burzsujéknál , és a megnevezés csak átverés :P

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Fanni okosan csinálta, tuti kiesik előtte alexsándor és Gáborbarát.
A welnessen Alexsándor elárulja Dávidnak és valakinek akit választ hogy Gábor kiakarja baszni Dávidot, így kövi Gábor lesz a holtak szigetén, ahol ezek a csajok kiherélik , és feladja a játékot :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 07:12:10

@Spiny_Norman:

:))
Kb olyan mint ha egy óvodában forgatnák a survivort, kötélmászás, kártyavár építés, nyilazás, gyümölcsevés....tényleg tiszta ovi.
Kövi feladat mi lesz, ki tud szebb napocskát rajzolni ?

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.24. 08:17:19

@Bruti: tanúság: Mindenki a maga nyomorának a kovácsa!

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.24. 08:17:42

@Bruti: tanúság: Mindenki a maga nyomorának a kovácsa!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 08:41:16

Azért az jogos hogy egy várépítésért ne egy halom kaját kapjanak, de ha lenne normális erőt kifejtő feladat, plusz ügyességi, akkor egy wellness ajándék kifejezetten bunkóság lenne az RTL-től.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 09:06:31

Azon megdöbbentem, hogy Alexnek eszébe sem jut, hogy a wellnessre Fannit is magával vigye, két pasiban gondolkodik. Úgy látszik, itt a női szolidaritás sem működik:) Hajmosás, szőrtelenítés, manikűr, pedikűr azért egy nőnek fontosabb lenne csaknem 4 hét után.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 09:09:46

@szociál:
"Normális" erőt kifejtő feladat egyértelműen csak a pasiknak kedvez.
Alexa ügyes volt. Végülis ez nem védettségi verseny volt, hanem kifejezetten egy nőknek ajánlott ajándék. Legalább hasznosulnak a gyerekkorban elsajátított készségek (puzzle, kártyavár...)

Sanda.Ipse 2018.10.24. 09:13:03

@Bruti:
Jérémy a tipikus példája az anti-survivernek.
Nincs vele semmi baj, csak nem jó műsorba jelentkezett. Hagyni kellett volna még a hóttaknál egyedül néhány napig. Szerintem azt az 1 db kókuszt is a stáb csempészhette oda a szeme elé a bokorba, amit megtalált:)

Lynette21 2018.10.24. 09:58:41

En vagyok az egyetlen aki nem erti hogy mi ertelme volt Fanninak Tamasra szavazni es utana megmenteni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 10:00:55

@Sanda.Ipse:
Alex Emesét és Fannit nem vihette magával, mert a táborban ott maradnak a pasik és kibeszélik.
Ezért választja Dávidot mert magához akarja láncolni :)

Bártendertől meg parasztság volt maga a felvetés hogy ő is menne wellnessbe, mikor ott van még két csaj, hogy lehet ekkora parasztállat ? :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.24. 10:01:42

@Lynette21:
Azért szavazott Tamásra hogy azt hitesse el másokkal hogy Tamásra Alexsándor szavazott, és nem Verára.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 10:10:13

@Lynette21:
Szerintem azért, hogy bezavarja Tamást és az sikerült is neki. Alexa megígérte Tamásnak, hogy Verára szavaz és nem rá. Vera 3 szavazatot kapott.
1 Robicsek
2 Tamás
Tamás számára az volt a kérdőjel, hogy ki volt a harmadik, aki Verára szavazott, hogy megbízhat-e Alexában? Mivel Fanni is azt mondta, hogy ő Verára szavazott és Alexa is, Tamás most nem tudja kinek higgyen. Fanni hazudott neki, ezzel le akarta választani Tamást Alexáról. Viszont védettséget adott neki, tehát Tamás szemében lehet, hogy Alexa hazudott.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 10:11:41

@Lynette21:
Amúgy ezt nagyon ügyesen keverte Fanni.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 10:15:49

Alexa meg azért akarja Dávidot vinni wellnessezni, mert látja, hogy Dávid kavar Fannival és Tamással is.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.24. 10:38:13

Vajon Gábor mennyit fog nyígni azon, hogy őt bezzeg nem vitte el Sándor a wellnessre? Gondolom, kikiáltja majd a világ mocskának.

Berborosz 2018.10.24. 10:45:02

@Sanda.Ipse: Mostantól Hajrá Fanni !
A "múltját" megismerve pedig méginkább Hajrá Fanni !

Berborosz 2018.10.24. 10:47:59

@Hogy kerültem én ide?: És Robi mennyit fogja gúnyolni Fannit a traktorkerékkel?
Mert nem értette meg, miről beszél a lány.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.24. 10:57:46

@Berborosz: Azért mielőtt elájulnánk attól, hogy Fanni mekkora stratéga, végük észre, hogy azzal a fakocka egyszerűségével nem előrelátóan játssza a játékot, hanem mindig utólag reagálja csak le a dolgokat: Emesével csak akkor puncsolt, mikor kiderült, hogy Emese dönti el, kit rak ki azonnal, Dávidhoz már csak akkor ment tanácsért, amikor rájött, hogy egyedül nem tudja megfejteni, hogy ki kivel van, Tamást már csak akkor mentette meg, amikor az Agila sokszoros emberhátrányba került,... Korábban, az egérrel az oldalán eszükbe sem jutott, hogy valami ármánnyal fel kéne törni a Gagamba marha nagy összetartását. Szerintem csak sima Sándor v2.0, aki - miután megmenekült a biztos haláltól - egyszer csak baromi nagy stratégának kezdi hinni magát.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.24. 11:00:27

@Berborosz: Hát Robi biztos, hogy még a diplomamunkáját is a taplóságról írta; egész nagy szaktekintély lehet azon a téren. :-)

2018.10.24. 11:33:58

A Műsorvezetők Általános Szótárából törölni kellene már végleg a "sáfárkodás" szót. Ha meghallom mindig félek, hogy kárt teszek a televíziós készülékemben... :((((

Nevem senki. 2018.10.24. 11:41:00

@Berborosz: és ha a múltjáról hazudott? Lehet ez is a taktika része. Miért vallaná be hogy gondtalan gyerekkora volt? Az itt nem volna előny.

Nevem senki. 2018.10.24. 11:41:47

A hótakknál ki építette azt a viskót?

Berborosz 2018.10.24. 11:49:30

@Hogy kerültem én ide?: Emesével mikor puncsoljon? Amikor annak a kezébe hatalom került. De korábban se voltak rossz viszonyban.
Tamást mikor mentse meg? Amikor az még nem volt veszélyben, akkor minek?
Egyedül azt nem értem, minek ment Dávidhoz. Aki semmit se segített neki. Legalábbis aszerint, amit láthattunk.
Alexandra nem azért menekült meg a haláltól, mert jó stratéga volt, hanem azért, mert a többiek rájöttek, hogy Viki volt a banán-gate hunyója.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.24. 12:03:57

@Berborosz: meg mert az igen-igen buta Vera addig szervezkedett, hogy megmentette. Aztán 5 másodperc múlva Sándor már fordult is ellene.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.24. 12:12:24

@Berborosz: Tamást (és az egész volt Agilát) akkor kellett volna elkezdeni menteni, amikor 6-5-tel összekerültek. De ehhez nem volt elég előrelátó (legyünk igazságosak: a többiek sem). Emesével - és mindenki mással - pedig korábban bratyizhatott volna, ha ki tudott volna bújni az egér (meg fittanyu) seggéből.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 12:18:44

@Hogy kerültem én ide?:
Pontosan ez az előnye. Megfelelő időben felismerte a helyzetet. Nekem tetszik.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 12:22:00

@Hogy kerültem én ide?:
Felejtsük el az Agilát. Felejtsük el a csapatjátékot. Erős ellenfeleket kell kiejteni. Ennyi. Az ügy szempontjából tök mindegy, hogy az Nóri vagy Vera. Két erős játékos kikerült. Egyéni megmérettetések vannak, ahol csak ez az egy szempont számíthat.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 12:24:12

@Berborosz:
Dávidhoz részben feltehetően azért közeledett, hogy a többiek azt hihessék, hogy kavarnak valamit, másrészt, hogy később még jól jöhet neki.

Berborosz 2018.10.24. 12:31:23

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Miért, az előny, ha tudják, hogy neki az volt a wellness, hogy ment a nagybani piacra árulni?

Berborosz 2018.10.24. 12:34:42

@Sanda.Ipse: Ha így van, akkor ez jó taktika.
De félek, hogy csak arról van szó, ami a többi lánynál: Dávid az isten. És erre még ráfáznak szegénykék.

Sanda.Ipse 2018.10.24. 12:43:34

@Berborosz:
Nem lepődnék meg, ha éppen Fanni legközelebb a Dávidra rakna.

Lynette21 2018.10.24. 16:56:51

@Sanda.Ipse: Hm, koszi! :) Ebben a strategiazasban en hamar elvesznek.

Nevem senki. 2018.10.24. 23:34:27

@Berborosz: @Sanda.Ipse: Viszont az biztos hátrány, ha megtudnák luxusban nőt fel és mindig mindene megvolt amit akart.

Nevem senki. 2018.10.24. 23:40:20

@Berborosz: @Sanda.Ipse: Azt meg már nem mondhatja hogy meghalt a nagymamája, (kegyelmezzetek) mert ezt a trükköt már Jonny Fairplay eljátszotta. :)

Sanda.Ipse 2018.10.25. 07:56:52

Végre elkezdődött a hóttak szelektálása is. Eszter jól döntött, hogy feladta. A fődíjra semmi esélye nem lett volna, így nincs miért sanyargassa magát.
Gábor ügyes volt ezúttal. Az érdekük azt diktálná, hogy most Benitől szabaduljanak meg.
süti beállítások módosítása