Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ransom 2x03 - Titkok és kémek (Secrets and spies)

2018. október 23. 15:00 - Dzsudibí

Random család Bécsben reggelizik egy szállodában, mama lelép a spa-ba, ami igazából a Széchenyi-fürdőben van, de mit számít, a fürdőben szóba elegyedik egy nővel, közösen még egy pohár vizet is elfogyasztanak, aminek gondolom később majd lesz jelentősége. Hazafelé mamát betuszkolják egy fekete furgonba, és egy csípőfogóval a szája felé közelítenek, majd vágás, nem tudom mit akartak kivenni, de úgy sejtem nem a mobil dentiszt szakszolgálattól voltak, és ha jól láttam, érzéstelenítőt sem kapott szegény muter, nem lennék a helyében. A hotelszobába érve apu és a lányok elég nagy kupit találnak, és valaki rúzzsal felírta a tükörre, hogy "add át a szajrét, vagy muter meghal. no police". Oliver eközben egy nővel tárgyal, a beszélgetésből kiderül, hogy valami zsíros melóról van szó, és a nő Olivert fűzi, nem csak arcpirítóan sok pénzzel, de ráadásul saját csapata is lehetne, amit ugye korábban Eric-től is kért, de végül nem kapott meg. Pont a megbeszélés végén fut be a hívás Eric-től, hogy azonnal tűzzön Bécsbe, mert meló van. Főcím.

1_2.png

2_2.png

Namármost, a következő snittben már Bécsben vagyunk, aggódó apu Eric-et, Olivert és valami faszit briefeli éppen a történtekről, a szoba még mindig úgy néz ki, mintha egy hétig itt ozorázott volna egy hippihorda, tehát amíg Oliver járatot talált, foglalt, makd iderepült Bécsből, még senkinek nem jutott eszébe itt rendet rakni. Oliver és Eric aput kérdezgetik, kiderül, hogy anyuval sokat veszekszenek mostanság, mert anyu sokat utazik és még többet dolgozik, és igazából most sem együtt jöttek, csak apu gondolt egyet, és ideutazott a lányokkal, hogy meglepjék anyut, aki túlzottan nem örült ennek. Ja, és apunak fingja sincs, mit takarhat "a szajré", amire az emberrablók annyira fenik a fogukat, hiszen anyu gyémántokkal kereskedik, nem egy nagy meló, de ha azokat akarják, vigyék. Ekkor fut be egy hívás tőlük, a hotel hátsó bejáratához rendelik aput, helyette Eric és Oliver mennek le, és ezt az emberrablók kurvára szó nélkül hagyják, holott kikötötték, hogy no police, akkor most honnan tudják, hogy Oliver és Eric nem azok? - Adjátok ide a szajrét! - mondja az egyik emberrabló, megvillantva pisztolyát - Nem adom, amíg nem tudom, hogy van anyu - mondja Eric, aki már eddig is sokszor bizonyította, hogy nem hatják meg a fegyverek. Erre Ericet is berakják a furgonba, aki Olivert nyugtatja, hogy vegyen addig egy fürdőt ő is, amíg megmutatják neki, hogy jól van anyu. Amit mondjuk egyáltalán nem ígértek neki az emberrablók, csak szó nélkül betuszkolták a kocsiba, az is lehet, hogy az első félreeső helyen agyonlövik, de úgy tűnik, Eric biztos a dolgában. 

3_2.png

Oliver eközben tényleg a fürdőbe megy, de lazsálás helyett kérdezősködik, a törölköző osztogató asszisztens nem emlékszik anyura, viszont Oliver kiszúrja, hogy vannak kamerák. Törölköző osztogató asszisztens szerint azokat nem lehet visszanézni, mert azért prájvöszi is van a világon, meg az ügyfeleik puhos testének és magánéletének tiszteletben tartása, de Oliver meglenget egy 500 euróst, mire törölköző osztogató asszisztens megenyhül: legyen egy ezres, és akkor Oliver egy arcpakolást is kap ajándékba. Eközben Eric-et elviszik anyuhoz, ahol ott van a főnök emberrabló is, és még mindig senkinek nem jutott eszébe megkérdezni, hogy Eric mégis ki a fasz, és hogy került ő a történetbe. Mindenesetre kiderül, hogy a főnök úgy hiszi, hogy anyu mérgezte meg a nőjét a spa-ban valami szupertitkos méreggel, aminek az ellenszere is nála van, és ha a barátnő nem kapja meg 12 órán belül, akkor megmurdál. Eric már magyarázná a bizonyítványt magabiztosan, hogy ejj kedves emberrabló, akkor rossz embert tartotok fogva, hiszen anyu csak egy gyémánt kereskedő, amikor főnök meglebegtet egy fogat, és felteszi a nagy kérdést: akkor mégis miért volt ciánkapszula a fogában? Hupi, hát ez tényleg jó kérdés, sugallja Eric meglepett arca. 

4_2.png

Megint egy kis logikai bakit érzek én itt a levegőben, mert ha az emberrablók amiatt mérgesek anyura, hogy megmérgezte főnök barátnőjét, akkor hogyan sikerült kideríteniük és megtalálniuk olyan gyorsan, hogy már a fürdőből kijövet elkapták? Oliver és Eric vitába keverednek, Oliver szerint ha anyu kém, és az a misönje, hogy megölje főnök barátnőjét, akkor lehet, hogy állambiztonsági kérdéseket feszegetnek, és be kéne vonniuk a CIA-t, Eric szerint azonban, amíg nem tudnak semmit, addig csak az a cél, hogy megmentsék anyut, akkor is, ha főnök barátnője cserébe életben marad. Apu kiakad, hogy anyu igazából kém, de rövid fejtörés után rájönnek, hogy anyunak lehetett egy szorosabb munkatársa, akivel együtt dolgoztak, és akivel itt Bécsben is találkozgat. Rövid kutatás után Eric és Oliver a nyomára bukkannak, azonban a munkatárs nem kíván segíteni Ericnek, mivel, ahogyan ő fogalmaz, az ő munkájuk velejárója, hogy egy életet beáldoznak, ha cserébe 10-et megmenthetnek, és itt most erről van szó. Eközben az utcai kamerák felvételeiből Maxine rájön, hogy anyu azért távozott gyalogosan a fürdőből, mert kerékbilincset kapott, és biztos, hogy a kerékbilincs nem véletlenül kerül oda, tehát valaki kelepcébe csalta és azt akarta, hogy elkapják. A lehetséges gyanúsítottak között van munkatárs, de valahogy visszajön a képbe az a faszi is, aki a rész elején apuval és Eric-ékkel a szállodában volt, róla kiderül hogy a nagykövetségnél dolgozik, de valójában a CIA kém lehet ő is. Mindezt természetesen olyan félinformációkból és lehetetlen következtetésekből vonják le, hogy a pofám leszakad, de ez csak egy sorozat, nyugtatom magam. Eközben anyu kiszabadítja magát, és megpróbálja kinyírni főnök barátnőjét, de elkapják, főnök mérgesen hívja fel Ericet (akivel nemcsak számot cseréltek hirtelen, de fészen is bejelölték egymást), hogy két órája van a 12 helyett.

5_2.png

Eric és Oliver összehoznak egy találkozót apuval és munkatárssal, amiből kiderül, hogy munkatárs és anyu valójában szeretők is voltak, de anyu szakított munkatárssal. Főnök barátnőjénél pedig egy lista van beépített ügynökökről, amit, ha túléli a mérgezést, el fog küldeni a csúnya gonosz oroszoknak, mert hát ki más lenne a főgonosz a történetben. Eric arra is rájön, hogy anyut valójában a követségen dolgozó faszi csalta kelepcébe, hogy az oroszok foglyul ejthessék, az még nem derül ki, miért. Mindenesetre tőrbe csalják a követségi faszit a Vajdahunyad várnál, aki persze vall, mint az angyal, ő jutatta ki balfaszságból az ügynöklistát, ls így akarta helyre hozni a hibáját. Innen már egyenes út vezet oda, hogy végül csak átadja az ellenanyagot, amit természetesen együtt visznek el mindannyian az emberrablók főhadiszállására, ahol a főnök barátnője már nagyon szar bőrben van. Családi hangulatban beadják neki az ellenanyagot, miközben mindenki aggódó arccal áll az égya felett, egyedül anyu aggódik, hogy akkor most mi a fasz van a misönjével, hogy a főnök barátnőjét ki kell nyírni a picsába, de Eric csitítja, hogy fogja már be, ez egy megható pillanat, főnök barátnője mindjárt meggyógyul. Főnök barátnője ekkor nyitogatni kezdi a szemét, főnök elégedetten mosolyog, és bóéint, hogy akkor most mindenki szabadon távozhat, jövő héten igyanak meg együtt egy csoki shake-ket a mekiben a nagy izgalomra.

6_2.png

7_1.png

Anyu visszatér a családhoz, apu és a gyerekek nagyon boldogok. Hazafelé andalogva Oliver elmondja Ericnek, hogy kapott egy ajánlatot, aki persze már tudott a dologról, hiszen olvas az emberekben. Mint ahogyan azt is tudta, hogy Oliver végül nem vállalja, hiszen olvas az emberekben. Megható összesomolygás, ejj te huncut, gyere ide keblemre.

Címkék: axn ransom
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása