Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x20 - Szentimentális állapotok

2018. október 20. 07:57 - Hoppancs

A frissen talált narancsnak(?) örülő Jérémyt a totálisan megzuhant Nóri taszítja vissza a kilátástalanság mocsarába. Előadja Gábor árulásának drámai történetét, aztán megjósolja, hogy a Holtak Szigetét lassan, de biztosan benépesítik majd a lehangolt, emberiségből kiábrándult ex-Agila-tagok. Hamarosan olyan lesz majd ez a hely, mint egy pszichiátriai luxusintézet, ahol a páciensek két csoportterápia között a gyönyörű kilátást bámulhatják kábultan. Csak kaja nélkül. Nóri ennek megfelelően keserves sírásba fog, miközben majd’ beleszédülünk a már korábban is lélekdoktori vénát villantó „kicsitokosfocista” megértő tekintetébe. Ide jönnek az igazi emberek, mondja vigasztalóan, amitől nyugtalanító érzés fog el. Tényleg, mintha a Gagambák mozgása cseppet darabos és nyikorgó lenne eső után… De sebaj, most már jó lesz itt kettesben, távol a manipulatív taktikusok kártyavárazva-trónokharcázásától, narancsot eszegetve, nászutas-katalógusos pózban tengert bámulva.

bscap0002_7.jpg

A Bayanit nyilazós játékkal köszönti a magát bizonyára Adél és a gyerekek mellé képzelő Bencus, de mielőtt belekezdenének, elmondja a jelenlévőknek, hogy mi volt a tegnapi epizód vége. Gábor kommentárjából kiderül, hogy ő egy csodálatos, önfeláldozó ember. Fanni szerint japersze. Bencus egyelőre nem spoilerezi el, hogy milyen eget rengető, törzs életét átformáló lehetőséget kap a győztes, ahogy azt sem, hogy mit takar az utolsó két játékos "veszélyzónába" sorolása. "A játék neve íj", közli, mire Vera olyan fejjel bólogat, mintha őt külön beavatták volna. Vagy csak biztosítani akarja Bencét, hogy helyesen nevezte meg a nyílkilövő eszközt?

bscap0003_7.jpg

bscap0013_2.jpg

A céltáblákra a törzstagok nevei kerülnek, és a három kör a három életüket jelképezi. Akinek mindhárom zónáját eltalálják, kiesik, akinek legtovább marad érintetlen zónája, az nyer. Érdekes lélektani kísérlet indul: vajon ki fog közben bekattanni és odarohanni riválisa táblájához, hogy addig döfködje a nyíllal, amíg a stáb ápolószemélyzete el nem rángatja onnan? Áh, sajna semmi ilyesmi nem történik, pedig ahogy Vera fogalmazott, itt aztán éhesek a népek a konfliktusra. Különösen, ha banánízű. A jelenleg nagy lángon fortyogó Fanni-Gábor viszályban utóbbi áll nyerésre, ugyanis mindenki a lányra kezd lövöldözni. A már két élettel szegényebb áldozat mond egy vicceset: Beni szerinte azért célzott rá, mert nem akart távolabb sétálni. Szellemes, de pechjére a kevésbé lusták sem cselekedtek másképpen. 

bscap0014_2.jpg

Az elviselhetetlenségig fokozódó izgalmak csúcsa, amikor Robi nyila lassított felvételen repül. Öcsém, ez aztán nem babra megy. Fanni(céltáblájá)ból már öt nyíl áll ki, Tamás egy meg nem oldott konfliktusukat emlegeti, amit így remekül lehet rendezni, hiszen ha Fanni most elveszti ezt a játékot, akkor nyilván végig nem volt igaza. Ha meg nem fullad vízbe, akkor még boszorkány is. Eszter többszöri figyelmeztetés ellenére is Gábort ostromolja a magyarokéra cseppet sem hasonlító nyilaival, mire ő lesz a Bayani (-Fanni) második egyhangúlag megválasztott célpontja. A harmadik körtől már zónáktól függetlenül kiesik, akinek a táblájába nyíl áll, első Fanni, majd Eszter, akinek, Gábor sértődött arccal veti oda hogy "pedig én nem sértettelek meg”.

bscap0015_4.jpg

Emese nyer, de a zsákmányát csak „otthon” bonthatja ki, ahogy a két veszélyzónás is csak ott tudja majd meg a sorsát. A pillanat hamar eljön, Emese zsákjában egy szürke kendő és egy amulett lapul. A tulajdonos dönti el, hogy Eszter vagy Emese kapja a kendőt, amely tulajdonképpen belépő a Holtak Szigetére, viszont értelemszerűen kötelező. Az amulett pedig csak annyit jelent, hogy a birtokosa még nem távozik a törzsből, de a következő védettségi játékból kimarad, azaz könnyedén kiszavazhatóvá válik. Emesének estig kell választania.

bscap0016_3.jpg

"Ez kemény, ez kemény", duruzsolja Gábor a békésen eszegető Dávidnak, Alexandrát nem érdekli a téma, Tamás pedig elvonul Eszterrel, hogy együtt tárgyalják meg, milyen hülyék Gagambáék, hiszen nem sikerült felismerniük, hogy elkezdődött az egyéni játék. Még mindig együtt vannak, csak tagadják, mint Jamie Foxx és Katie Holmes. Hát milyen száni már ez? Emese is konzultál, méghozzá Fannival, akitől arról érdeklődik, „mekkora célpont lenne" a következő fáklyás összeröffenésen, ha ő kapná az amulettet. Ami egyébként nem amulett, hacsak nem a szigeten maradástól véd meg. Hát, hatalmas célpont lennék, olyan elefánt jellegű, közli Fanni. Az ezt követő, parttalan, szövetségesekről, konfliktusokról szóló, sűrű gáborozással tarkított monológot Emese úgy hümmögi végig, mintha Fanni férje lenne, aki éppen azt hallgatná,milyen napja volt. A nagy hatalmú nő fejében „ezer kérdés cikázik”, én meg lassan Szandi álláspontjára helyezkedem: nem tök mindegy?

bscap0007_7.jpg

Visszaugrunk a Depisek Szigetére, ahol Nóri azt ecseteli a kamerának, hogy tegnap padlón volt, így, múlt időben, aztán rövidesen újra zokog. Elveszett a motiváció, nem is biztos, hogy van értelme itt szinyelni még, amikor otthon várja a család. Viszont pont nekik ígérte meg, hogy a végsőkig küzd majd. Dilemma a javából. Előkerül a rózsafüzér is (tök olyan, mintha a tengerből fogta volna ki), ha a végül megerősítő csalódásokról és pofonokról záporozó szavak önmagukban még ne lennének eléggé patetikusak.

„Fúj, ott a kakája”

gyalázza Robi a - szénen, nem lángon - sütésre váró helyes kis rája emlékét, miközben a többiek kókuszt szüretelnek, a veszélyzónás lányok pedig letargikusan készülnek a Holtak Szigete Szanatóriumba való becsekkolásra. Eszti már annyira megborult, hogy felismeri az itt és más hasonló műsorokban (khm, VV, khm) folyamatosan ismételgetett egyenmondatok teljes súlytalanságát (arra rakok, akivel konfliktusom van,  nem személyes, de ez egy játék, nem barátkozni jöttünk ide) és más inkább nem szeretne ilyeneket hallani, csak ülne a sziklán pityeregve, mint egy szomcsi sirály.

Hát kimegyünk mind, így: pű, pjű, pjű!

fejti ki  Orákulum Tamás. Egyáltalán nem számít arra, hogy Gábor, azaz izé, a törzs mostanában más utat választana, mint a következetes Agila-irtást. Itt csak a lassú halált várjuk, ért egyet Fanni a távolból, Eszter meg már ott tart, hogy sodorja inkább haza a tenger, minthogy tovább szenvedjen itt EZEKKEL, a barátnője nélkül.

„Picit talán szentimentálisabb állapotomban kapott el”,

vallja be az operatőrnek folyamatosan szipogva.

bscap0017_3.jpg

A lányok kilátásait Dávid sem látja pozitívabban. Fanni elmegy, összetörik, neki vége, nélküle Eszternek is, szóval juhééé, remekül alakulnak az események. Viszont most a saját törzs megcsappantása jön, mert Agiláék még akkor is kevesebben lesznek, viszont meg kéne szabadulni Verától. Közben intrikusan rágcsál és köpköd. Emese frusztrált, nem aneszteziológus ő, hogy eldöntse, ki él és ki hal. De legalább találhat egy szövetségest a bent maradó személyében. Ja, viszont akkor a másikkal még KONFLIKTUSA lehet. Végül Fannit választja.

Ez hogy….ez hogy?

elmélkedik az okokról az érintett, aztán elmegy a lesújtott Esztivel, hogy segítsen neki sírni…vagyis pakolni. Mindent úgy fogok csinálni, higgadtan, bölcsen, ahogy tanítottad, búcsúzik az ő személyes Yodájától. Emese biztosítja a nézőket, hogy a döntése a későbbi törzsi tanácsokon fogja őt segíteni. Megvan az esély, hogy visszajöjj, biztatja a barinőt Fanni, de egy pillanatra azért félrenéz, hogy nem kötött-e rá valaki sutyiban hazugságvizsgálót. Ölelkezés, cuppogás, Fanni újra a tanításokat emlegeti, remélem, egyszer kiderül, mik is voltak azok. Fanni marad a „kígyófészekben.

138 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.20. 08:38:33

Hányinger húzás volt az RTL-től ez a véreztessük ki a gyengébb csapatot játék.
Itt tényleg nem az döntött ki a jobb, hanem kiknek van több emberük, így manipulálni játékot bmg >(
Én már nagyon senkinek se tudok szurkolni, esetleg Benikének, Vera is mehet a levesbe, pedig eddig szárnyaim alá vettem, Fannibabának esélye nem lesz.
Azért kíváncsi leszek mekkora csavarintás lesz ezzel az amulettel, védelmi amulett, vagy több szavazatot érő amulett, csak becummantják a sárgák

csillagporszem 2018.10.20. 08:56:08

Jó kis hv lett :) Én Dávidnak drukkolok, remélem megnyeri. Jó látni, hogy legalább egyvalaki használja az agyát. Mondjuk ha lenne eszük akkor még most melegében kidobnák, de nem nézek ki ennyit a többiekből. Ex-agilások meg nem tudom mit álszenteskednek... az volt a tervük, hogy szépen Verával kezdve az összes Gagambást kirakják és Gáborral megtámogatva eljutnak a 6-ba. Ezek után nem csoda hogy fel sem merül a kevesethasznált agyukban, hogy netalántán az exGagambások nem így fognak tenni.

BBrigusz 2018.10.20. 08:56:09

Én nem láttam még embert olyan undorítóan táplálkozni, mint ahogy azt Vera teszi bármivel... Eszter meg kért pár elviteles hamburgert a múltkor? A teste többi részéhez képest olyan aránytalanul gömbölyödik a hasa, hogy vagy zugevő, vagy négy hónapos terhes.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.20. 09:34:34

@BBrigusz:
Eszter vékony, megeszik egy pogit és már olyan mint ha felkoppintotta volna valaki :)
Hambievés után nem is értem hogy nem bukott le, dudorodott a pocija :O

2018.10.20. 12:41:51

@szociál: szerintem is unfair játék volt ! Ha talán Bencus előre megmondja a zsákmányt, akkor talán másképp alakult volna. Talán...
Fannikádtól még ne búcsúz el ! Úgy tűnt az előzetesből, hogy mutáns amulettje van... :)))
Én Eszterkémtől már lélekben búcsút vettem... Brühühü.. :(((

2018.10.20. 12:46:53

Köszi Hoppancs jó lett az öfi ! :))))

A tegnapi híg fos adás után, most csak kapkodom a fejem. Több dolog történt mint a Szomszédok 3 évadában összesen... Az íjászatba belekeveredtem, mint majom a házicérnába...
Most akkor mi van ? :)))

Jah... és hajrá Beni !!! :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.20. 12:52:15

@mentolos lecsó:
Nézd a jó oldalat, kevesebbet halljuk a nyekergeset egerfejnek :)

Nem Penny hajója 2018.10.20. 12:52:40

Ma olvastam, hogy Fannit a nagyszülei nevelték fel és 2 éve nincs pasija.

2018.10.20. 12:53:59

PincsiGábor ugye a kereskedelemben dolgozik ? Én ezek után egy szöget sem vennék tőle !
Szerintetek mennyi ügyfelet b@szott már át a palánkon IRL ?!?

Ahogyan a gazdájára néz miközben az beszél, egyenesen gyomorforgató és bicskanyitogató...
Pffhejjj...

2018.10.20. 12:56:19

@szociál: csak hogy tisztán láss:
ami neked Fannibaba => az nekem Egérke ! :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.20. 13:03:16

@mentolos lecsó:
Csicskagabort itt mindenki heren rugna :)
Fannibaba szép cukor :)

2018.10.20. 13:15:15

@szociál: van még egy elméletem:
"ez" az amulett, nem is "az" az amulett... éééérted ?!? :)))
Lehet, hogy az amulettről beugrott Fanninak, hogy lehetnek a szigeten további rejtett amulettek is.
És talált egyet. Vagy ez így már túl vad ?
B@zzeg, hiszen a Wilson fejet is megjósoltuk előre... :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.20. 13:23:47

@mentolos lecsó:
Itt bármi lehet, csavarok survivorja.
Lehet ovobacsi lepetezett egy amulettet és azt szorongatja Fannikah :)

Ryze 2018.10.20. 13:23:54

@Nem Penny hajója: Némiképp meglep, hogy 2 éve nincs senkije, pedig elég szép lány szerintem, bár nem feltétlenül tűnik könnyű esetnek időnként

2018.10.20. 13:30:14

@szociál: "Itt bármi lehet, csavarok survivorja"

A műsor címe innentől kezdve: Survivor powered by Baumax

katalin 2018.10.20. 13:38:53

@mentolos lecsó: pontosan igy látom én is, mindig alulról felfelé pislog Dávidra, persze alacsonyabb,meg csúnyább is, de nem kell néhány nap és ellene is fordulni fog. Ő az a tipus,aki mindenkit elárul

karoton 2018.10.20. 14:19:11

@szociál: áh, egyetértek. Kint az alap, hogy az egyéni védettségről mindig a saját teljesítményed döntsön, úgy nem eshet ki senki, hogy mások ejtik ki az adott játékból. Ez így egy törzsi tanács volt.
Dávid nyilván véletlenül lett megint második...
Gábor még mindig nagyon átlátja a dolgokat, de az a stílus amit a nyilazáskor lenyomott egy pofánverésért kiáltott :)
A Lilák meg meg azon a taktikán háborognak, amit ők terveztek véghezvinni, ha bejön Gábor átállítása. Akkor persze nem lett volna igazságtalan, akkor nem lett volna Agila vs Gagamba, aha...
Tetszett, hogy Fanni még a reménytelen helyzetből is próbált valami kiutat találni Emesénél, Esztertől sajnos csak sirdogálásra tellett, ez el is döntötte, hogy ki játszik tovább és ki megy "haza".

kisberci 2018.10.20. 14:19:34

Szerintem benne volt a papirban, hogy az amulettes vedet a kovetkezo tanacson. Ezert nem jatszhat a vedetsegert. Csak gondolom ezt Emese nem verte nagy dobra. Azt viszont nehezen hiszem hogy Tamas ellen probálnák felhasznalni, szerintem itt lesz vege Gabor jatekanak. Hacsak nem ő nyeri a vedettseget. Meg persze ha a csajok el nem rontjak.

jóképűkirály 2018.10.20. 14:25:55

@Nem Penny hajója: kezelgetni biztos kezelgeti valaki.Face-n a képei brutálisak.

2018.10.20. 14:28:11

@katalin: a "szépségét" férfiszemmel nem tudom megítélni... :))))
De azt nagyon utálom, ha valaki a kisebbségi kongresszusát felnőtt fejjel sem képes kezelni... :)))

2018.10.20. 14:36:17

Idén még nem volt zene a fórumon:

Dávidnak küldeném szeretettel:

www.youtube.com/watch?v=TOP7U1wVXVE

2018.10.20. 14:46:21

Előző kommentemre ráfűzve:

Dávid mitől ekkora sztár ?!?

2018.10.20. 14:53:13

Szívből remélem, hogy mára az "emo" mozgalom végleg kihunyt...
Ha a WalkingDead szigetre kapcsol az adás, attól 10-ből 8-an öngyik lesznek... :)))

bElannaTorres 2018.10.20. 15:30:30

Gábor feleslegesen volt durva a lányokkal, Eszterre is minek sértődött meg, mindenképp őt lőtték volna másodiknak.

Sanda.Ipse 2018.10.20. 16:16:59

@bElannaTorres:
Azért volt durva a lányokkal, mert ő van megsértve, hogy leleplezték a sajátjai előtt. Verán konkrétan látszott, hogy nem tetszett neki, hogy az ő személyét ajánlotta az ex-liláknak.

Nevem senki. 2018.10.20. 16:31:56

@katalin: Dávid ellen ő soha nem fordulna. Soha!

Nevem senki. 2018.10.20. 16:38:35

Eszter elbaszta. Neki úgy találomra össze vissza kellett volna lőnie mindenkire olyan Beni stílusban ha már úgy sincs esély.

Nevem senki. 2018.10.20. 16:40:52

Mi lett volna ha valakinek elborul az agya? Azért az íj mégiscsak egy fegyver.

woofesz 2018.10.20. 16:50:56

a csutkapöcs gábor besértődött azon hogy rá mertek lőni, RÁ a vezetőedzőre!!
és sértődötten Eszterbe állt bele emiatt

Sanda.Ipse 2018.10.20. 16:57:37

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Ugyanúgy maradt volna ő a célpont. Tök mindegy volt, hogy ő kire lődöz.

aluria 2018.10.20. 17:48:26

Szerintem nem volt rossz taktika, hogy Eszter és Fanni akkor Gáborra lövi a nyilakat. Nagyobb fordulat lett volna, ha tényleg sikerül, mivel olyan bénán lőttek, hogy megint enyhíteni kellett a szabályokon. A 3. körben bárhol ért a tábla, Gábornak 2 élete volt, nekik meg 1-1 lövésük. Akkor viszont Emese biztos Gábort küldte volna a Holtak Szigetére.
Én sejtettem, hogy az az amulett többet ér, mint mondják... nem vehet részt a védettségi játékban, csak ennyit írtak. Azt a játékosok költötték hozzá, hogy a tanácson lehet rá szavazni. Ha azért nem játszhat, mert ezzel védettséget kap, arra nem gondoltak... mindenesetre a csavarra kíváncsi vagyok. Meg hogy sikerül-e végigvinni a csapaton, hogy Vera legyen a következő.

Nevem senki. 2018.10.20. 17:55:16

@katalin: Ott ülnének ketten a tanácson és nem mondana rá egy rossz szót se. :)

Nevem senki. 2018.10.20. 18:04:18

@aluria: Lehet hogy jobb volna előbb Gábortól szabadulni, csak hogy lássuk Dávid lesüllyedne e abba "mocsokba" ahol eddig ő volt. Vagy találna egy újabb csicskást aki elvégezné helyette a piszkos munkát.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.21. 09:19:27

Dávid fejedelmet kellett volna már az elején kicsűrni, szerintem ő már elkönyvelte hogy övé a főnyeremény.
Fannika - Alexandra döntőt várok, mekkora lenne az oddsa ? :))

mindenévfoglalt 2018.10.21. 10:14:42

Ezt a játékot lehet ésszel/taktikával, szívvel, erővel játszani. Egyiknek sem feltétele, hogy primitív véglények szintjére alacsonyodjanak.
Gábort erről láthatóan senki nem tájékoztatta, mert sikerült egy gerinctelen, alsóbbrendű állat szintjére süllyednie, én kb. a férgek közé sorolnám őt jelenleg, de nem szeretném megbántani a férgek egyik törzsét sem.
Engem kifejezetten felháborított az a zsarolás és lelki terror, amit Eszteren alkalmazott az íjazásos játék során. Ezúton küldöm neki szeretettel a Tankcsapda Lopott könyvek című remekművének utolsó 3 sorát, melyet csak a napsütéses szép reggelre való tekintettel nem idéznék most.

www.youtube.com/watch?v=Q8xhqorWXyA

Berborosz 2018.10.21. 11:50:40

@mentolos lecsó: Gábor közönségszervezőnek mondta magát a bemutatkozó kisfilmjében. Csak a retek, meg a posztírók nevezték ki értékesítési vezetőnek. Ahogy Alexandrát magántanárnak, stb.
De hogy gyomorforgató meg bicskanyitogató, az stimmel.

Berborosz 2018.10.21. 11:56:40

@katalin: Valószínű, hogy ketten maradnak a végére. Az egyik nyilván Dávid lesz, a másik szerintem még bizonytalan. De ekkor már a kiesett játékosok szavaznak - róluk. És szerintem Dávidot hozzák ki győztesnek. El vannak telve tőle valami miatt. Ha nem így lenne, már régen kiszórták volna.

Nevem senki. 2018.10.21. 12:47:22

@Berborosz: Az első naptó kezdve olyan ez a Dávid, mintha a homlokára lenne írva hogy Survivor nyertes. És igen el vannak tőle telve főleg a csajok, mert bárkinek bármi problémája van hozzá nyugodtan fordulhat megvigasztalja őket. Soha senkihez nincs egy rossz szava. Nem is gondolják hogy a háttérben ő mozgatja a szálakat. Ezért kéne Gábortól szabadulni, hogy lássuk nélküle mihez kezdene.

Berborosz 2018.10.21. 12:57:52

@szociál: Nem tudom elképzelni.
Pedig jó lenne, ha lány nyerné. Akár kettőjük közül valamelyik, akár Emese, akár Vera.

Berborosz 2018.10.21. 13:11:18

Jó lenne, ha lány nyerné!
Erről jut eszembe: hogyan értékelitek a 3-as kibeszélőben sixx megjegyzését Emeséről, 15:30-tól?

2018.10.21. 13:12:59

@mindenévfoglalt: Sixx-ék is próbálták a műsorban mosdatni Gáborkát. Hogy csak a játék szempontjából a taktika meg az izé stb...
Meggyőződésem hogy IRL is ugyanilyen kis tiporni való, seggnyaló féreg...

2018.10.21. 13:19:56

@Berborosz: jópofa volt ! :))) De Sixx lenne a leges legutolsó, aki csak egy másodpercet is elszpojlerezne vmelyik műsorból...
Ez inkább csak a NÉZŐK hergelését szolgálta :))))))

Nevem senki. 2018.10.21. 13:34:18

@Berborosz: Nyerje meg Beni. Ha nem ő, akkor a lányok közül Nóri v Emese, de semmikép se Szandra.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.21. 13:40:50

@mindenévfoglalt: @mentolos lecsó:

Szerintem is ,éppen ilyen kis germo ez a Gábor gyerek az életben is.
Ne már azzal védjék hogy nem a szavazók döntenek a sorsáról, ezért nála nem számít ki mit gondol róla.
Tuti néhányszor kosarat kapott a nőktől, és most kiélheti perverz módon a bosszút :)
Sztem ez a Gábor a védelmi amulettért bárkit lesz*pna, de tényleg bárkit, még egy bennszülött falusi bácsikát is, akinek herpeszes a makkja egy kecskétől :P

2018.10.21. 14:03:49

Azért Nóri is milyen békésen elfőzőcskézett a szigeten a naplementében.
Aztán tisztába tette a kis Jeremiást és megetette, majd lerakta alukálni egy jóéjtpuszi kíséretében... :)))

2018.10.21. 14:22:57

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: +1 ! Nyerje meg Beni !
Jó arc, laza srác... Taktikázni is fog, mert megvan hozzá az esze, de nem hiszem hogy túltolná...

Nevem senki. 2018.10.21. 14:47:21

@mentolos lecsó: furcsállom hogy Nóri nem adott hangot annak hogy nincs tető a fejük felett. Vagy most annyira megzuhant hogy lesz@rja?

2018.10.21. 14:56:19

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: úgy látom az "Amazon" üzemmódja most háttérbe szorult...
Kattant a relé és most SzuperAnyu üzemmódban van. Van egy "gyereke" akiről gondoskodhat...
Nemsokára érkezik egy "kislány" is a családba, valszeg még anyáskodóbb lesz.
Ezért nem bántom őt, de szívesen láttam volna tőle egy "hülye vagy fiam?" című előadást. :))))

Berborosz 2018.10.21. 17:40:07

@mentolos lecsó: Viszont ezután biztosra veszem hogy nem Emese nyert.

Chuck Νorris 2018.10.22. 19:07:46

Jeremynek fasza kis háreme lesz, és ha banánt töm a fülébe, nem kell hallgatnia napközben a picsogást.

Chuck Νorris 2018.10.22. 19:21:46

tudom mi lesz a nagy csavar, a sárgák ráraknak 5-en tomira, fannika bevédi, és ök hárman meg a megbeszéltekkel ellentétben nem Verára hanem Dávidra raknak (vagy a kis csivavájára) :D

Lynette21 2018.10.22. 19:30:34

@Chuck Νorris: Nem akarom Fannit megbantani de nem hiszem hogy lenne ennyi esze. En total elhittem, es ha nem igy lesz, bocsi Fanni! hogy kepes volt Davidtol tanacsot kerni, es ugy is fog tenni, ahogy azt David mondja neki.

Chuck Νorris 2018.10.22. 19:38:18

@Lynette21: fanninak nincs beleszolása a scriptbe :)
persze dávid nem fog kiesni, képernyön kell hagyni, mint tavaly Iliászt. :)

doktor faktor 2018.10.22. 19:38:32

Nagy gondban vagyok. Fannika nem tunik akkora mastermindnak, hogy kirakja egy csavarral Davidot, vagy Gabort. De ennyire segghulyenek sem gondolnam, hogy siman odasundorog Davidhoz es kitereget epp neki, amit most sugallnak. En arra szamitottam, hogy Emesevel szovetkezi es majd o gondolkodik helyette. Ugyanakkor, mikor Bnce kerdezte, hogy miert mentette szerinte meg, akkor sem azt mondta, hogy szamba ragta, hogy majd meg szamol velem, hanem hadovalt valami faek szart.

Chuck Νorris 2018.10.22. 19:50:30

fiuk többen vannak ahogy ismerem a rtl klub forgatókönyveit fiu fog menni. Tamás neve van képben, Beni védett, a duplacsavarra maradna Robi, Dávid, Gábor. :)

Chuck Νorris 2018.10.22. 20:01:34

ááá csak sima csavar volt, ez igy szar

doktor faktor 2018.10.22. 20:05:23

Hat baratnoket igy nem szerzett fannika, a fiuk meg leszarjak.

Chuck Νorris 2018.10.22. 20:05:54

már megint welness nap 4 embernek, nemrég volt jakuzzis pancsikolás. nevetséges tulélés... és nevetséges verarinya a végén :)

Lynette21 2018.10.22. 20:09:55

Miert nem mutattak meg a szavazatokat?! Csak harom Vera volt... Fanni, Tamas eeees? David?!

Lynette21 2018.10.22. 20:11:10

@Chuck Νorris: Igen a Vera rinya szornyu! Meg Nori vigasztalasa is... Jeremy pedig megint jo kis bizonyitvanyt allitott ki magarol ferfiassagrol.

doktor faktor 2018.10.22. 20:19:19

@Lynette21: Haha, az is lehet, hogy Tamas Fannira rakott. Mindegy, Tamas egy gral lovag, ha nem is tul fifikas, o innentol leszall rola.

doktor faktor 2018.10.22. 20:20:36

@Lynette21: Az en tippem: Fanni, David es Gabor Verara, Tamas Fannira es a tobbiek, robicsekkel az elen Tamasra.

doktor faktor 2018.10.22. 20:23:45

Ja, es szerintem Beni a mostani zsakmanyszerzest siman direkt szkippelte, mikor az elozetesben lattuk, hogy toronyhosszal vezet es ledol neki..

Lynette21 2018.10.22. 20:29:17

@doktor faktor: Tamast mutattak hogy o Verara tett.

Chuck Νorris 2018.10.22. 20:29:42

sztem robi rakott fannira, dávid egy szoval nem mondta hogy verára tesz, és nem is tett :)
a minicsavarban az volt a lényeg hogy az ex lilák verára tegyenek.

Sanda.Ipse 2018.10.22. 20:34:54

@doktor faktor:
Tamás Verára rakott, mert azt mutatták.
Örülök, hogy kipotyogott Vera. Nagyon tudta a kiesőknek osztani az észt, most meg mindegyiknél jobban szétesett mentálisan.

Chuck Νorris 2018.10.22. 20:35:12

@Chuck Νorris: hmm nem jo az okfejtésem mert lilák csak 3an voltak, szoval lehet dávid verára tett, de a robi=fannira sztem valós.

Sanda.Ipse 2018.10.22. 20:38:13

@Chuck Νorris:
Iliász a hóttaktól ment vissza a döntőbe.

Chuck Νorris 2018.10.22. 21:01:26

@Sanda.Ipse: tudom de a tavalyiban a hóttakra több adásidö jutott sztem mint idén. most inkább a fösziget történései vannak központban.

Nem Penny hajója 2018.10.22. 21:15:57

Fura volt, hogy nappal van a kiszavazás... Lehet, hogy azért, mert a kiesőt így rögtön tudják vinni a Holtak Szigetére és így nem kell egy éjszakát elszállásolni valahol.

Vicces, hogy a holtakon mindenki totál szét van csúszva. :)

aluria 2018.10.22. 21:27:55

Azt a lépést hiányoltam, hogy Dávid megosztaná az információt Gáborral. Vagy bárhogy jelezne neki, hogy valamilyen plusz információ birtokában van. Most először önálló úton járt mindkettő, Gábor ezen meg fog sértődni, és már hallható is volt, hogy a nagy szövetségének árulását tervezi. Fanninak ha kis esze lenne, szavazás előtt közölte volna ezt a lépését Tamással, aki ezt viszonozná a későbbiekben, hiába volt konfliktusok, egyszerűen játszik, a tartozását törlesztené.

bElannaTorres 2018.10.22. 21:51:48

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: most látszik, hogy sose volt igényük menedékre:D

Vera nagyon kényelmesen akarta játszani, nem akart gondolkozni se. Legközelebb mondjuk három hülye helyett mehetne három okos és akkor talán jobb lenne kicsit ,talán még lehetne szurkolni is valakinek :)

Berborosz 2018.10.22. 21:59:13

@aluria: Így is tartozik, hogy nem tudta előre. Így is törleszthet, ha van benne becsület.

bElannaTorres 2018.10.22. 22:04:30

@Chuck Νorris: ja azt néztem én is megint fürdést lehet nyerni. :D
De jó lenne jeremyhez év rá után is lány menne sírni :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.22. 22:33:16

@bElannaTorres:
Wellnesst nyerni egy tengerparton :)))))
Olyan mint csokit enni egy csokigyarban :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.22. 22:35:28

@szociál:
Egy talicska homokot nyerni egy sivatagban :)

Sir Gombóc 2018.10.22. 22:51:13

@Nem Penny hajója: vagy estére vihart jeleztek, ezért előre hozták.

elektro013 2018.10.22. 23:58:53

A stáb is unalmába már fákat ültet Jeremynek vagy a kitartása tényleg annyi, amit bevágnak és nincs lerövidítve :) Kíváncsi leszek Verára, ha kiheveri a szokásos lelki traumái egyikét, hogy rittyent egy kacsa lábon forgó palotát nekik :)

elektro013 2018.10.22. 23:59:56

Remélem Dávid és Gábor közül valaki rövid időn belül hátba támadja a másikat, mert különben nem lesz semmi történés. Többiek már zombi üzemmódba kapcsoltak csak várnak vagy amíg sarokba nem szorítják, addig a kis ujjukat se mozdítják. Pedig Szandin (neki jó, ha Gáborral a döntőbe jut) kívül mindenkinek lenne oka.

Nevem senki. 2018.10.23. 00:07:45

Nem láttuk a végén ki szavazott Fannira. Nem lepne meg ha Beni csak úgy poénból. :))

Nevem senki. 2018.10.23. 00:11:22

Egyébként az exagilának most Dávidra kellett volna szavazni, mert Vera oly sötét hogy nem zavart volna sok vizet.
Nekem eddig Vera a legnagyobb csalódás. Többet néztem ki belőle.

Jóska Pista 2018.10.23. 01:54:08

Tippem szerint Verára rakott Tamás (láttuk) Fanni (magára nem, Tomit pedig bevédte) és Dávid (ő tanácsolta Fanninak is Verát)
Fannira pedig Robi tett, őt a gagambások kihagyják mindenből és azt hitte Fannira tesznek, ő meg csicska módra megy utánuk, hátha beveszik maguk közé (nem fogják)

Nem volt ez egy nagy csavar, gagamba nem tudott a medálról, így szimplán azt találták ki, menjen most Tomi, aztán a következő a "szőke" lesz. De Dávid beleköpött a levesbe Fanni segítségével.

TuskóHopkins 2018.10.23. 06:11:52

Nem Vera volt, aki azzal küldte el Nórit, hogy Jeremynek kell egy pót anyuka? Most meg ő zokog Nóri anyus vállán.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 07:26:45

@TuskóHopkins:

Vera megreccsent :)

Valaki elárulná mégis hogyan tudja bekategorizálni a másikat Dávid úgy hogy ki az erős játékos ?
Mert ő se nagyon nyeri a játékokat, csak lapít és mahinál.
A legelején őt kellett volna kivágni mint macskát.

Sanda.Ipse 2018.10.23. 07:56:57

@Chuck Νorris:
Majd beindul, ha lesznek elegen a napi párbajokhoz.

Sanda.Ipse 2018.10.23. 07:58:53

@aluria:
Tudja viszonozni a későbbiekben, hiszen nyiltan kapta meg a védettséget Fannitól. Amúgy most ő is Verára szavazott.

Sanda.Ipse 2018.10.23. 08:04:33

@TuskóHopkins:
Vera nagyon tudta osztani az észt az ex liláknak, hogy úgy kerülhetik el a kiszavazást, ha egyéni védettséget nyernek. Eddig neki sem sikerült. Örülök, hogy kiesett, remélem, hogy nem is lesz módja visszajönni.

Sanda.Ipse 2018.10.23. 08:19:44

@szociál:
Kezdetben egyszer kifejtette, hogy nem akar erősnek látszani és kitűnni a többiek közül, hogy ne szavazzák ki.
Amúgy nem értem, sokan miért vannak annyira Gábor ellen. Mit tett azon kívül, hogy szerintem ügyesen hátulról mozgatja a szálakat? Erről szól a játék.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 09:28:11

@Sanda.Ipse:
Mi szól Gábor ellen ?
Kb az hogy féreg módjára játszik, csak a csajokkal konfrontálódik, egyik pasival sem mer úgy beszélni mint a csajokkal ?
Nyilazós feladatnál egyből kijött belőle a Vak komondor, 4 fal között felpofozta volna Esztert.
Ezt a liliputit IRL-ben sem igen csipázzák a nők és most visszaadja a szigeten minden sérelmét :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 09:29:10

minusz kérdőjel
az kijelentés nem kérdés részemről :)

doktor faktor 2018.10.23. 09:41:07

@Sanda.Ipse: @szociál: Epp ahogy szocial kollega mondja. Teljesen mindegy, hogy mit, csinal es hogy az taktikailag jo-e, vagy sem, ha alapvetoen egy fereg. Nem az volt a bajunk sem Szandranal, sem Eszternel, amit csinalt, hanem ahogy csinalta. Lattunk mar olyat, hogy valaki stratgeiabol kihasznalta a masik gyenge pillanatait es voltak szemet huzasai, es ez vagy szimpi valakinek, vagy nem. De Gabor az echte bullyingnek marha szeles spektrumat, mondhatni iskolapeldait mutatta be eddig rutinbol, hogy azt nehez nem jellemproblemakent latni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 09:44:59

@doktor faktor:
A Gábor az életben is ilyen sunyi, már ahogy Dávidra néz fel, a szeme sem áll jól :))
Ez bárkit hátba szúrna egy marék lepkefingért.

Sanda.Ipse 2018.10.23. 09:48:53

@szociál:
Bocsi. Dávidot akartam írni:)

Sanda.Ipse 2018.10.23. 09:50:39

@szociál:
Te Dávidról írtál és én arra reflektáltam

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 10:02:29

@Sanda.Ipse:
Jah Dáviddal sokkal kevesebb baj van mint a csicskájával ez tény :)
De hidd el ő is szeretne már nyerni egy védettséget, hogy éreztesse erős is, de valamiért mindig megelőzi Benike :)

Berborosz 2018.10.23. 10:19:21

@szociál: Kevesebb baj van vele, mert minden piszkos munkát elvégeztet a csicskájával.
És a népek ezt nem veszik észre. Tisztelik, még Fanni is hozzá fordult tanácsért.
Pedig nem csak faarcú, a lelke is fából van.

Zoltán Király1133 2018.10.23. 10:40:57

Hát a veszélyeztetett zónába való kinyilazás után a fagyi alaposan visszanyalt! :) Nem kifejezetten szeretem Fannit, de amit a hétfő esti részben művelt. :) Nagyon tetszett.

Zoltán Király1133 2018.10.23. 10:51:14

Szerintem Beni fogja nyerni. Bár most már csak egyetlen lehetősége van a döntőbe kerülni:

1. Minden védettségi játékot zsinórban meg kell nyerni.

2. Ha egyszer nem nyer meg egyet, rögtön kiszavazzák (nem azért mert utálják, hanem mert veszélyes), irány a Holtak szigete.Ott pedig a lelkileg megzakkantak között, jó kedéllyel, mosolyogva visszamenetel a döntőbe.

3. Akár Bajaniból, akár a Holtak szigetéről a legjobb 3 vagy 4 között továbbra is esélyes a döntőbe.

4. Ott pedig igazából senki nem utálja, illetve kevésbé utálnak mint bárki mást és bárkivel szemben, mint összességében legkisebb rossz, nyerhet.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 11:01:06

@Berborosz:
Ha Dávidnál ez nem felvett póz, akkor ő is van akkora pszihopata mint csatlóscsicska haverja :)
Lehet a Sixx-el való interjún úgy fog vigyorogni mint egy kergemarha :)

@Zoltán Király1133:
Holtak szigetét simán nyerni fogja Benike ha oda küldik, fizikai feladatokban is jó, kitartóbb mint Zsérémi, ő mindig feladja ha kicsit nehéz, fejben is ott van Beni lásd kirakós, lazán fogja fel mert a nyaralás program fut az agyában, szóval nincs vesztenivalója :)
Azért a nyereményből elég szép kézműves "sörgyárat" tudna magának építeni otthonra, és még vinnék is Beni sörét ha Winkler letesztelné :)

Zoltán Király1133 2018.10.23. 11:06:03

Alig várom, hogy olvashassam a tegnapi rész hogyvoltját. :)
Az előző évadban is egy amulett keverte meg a szálakat (Alexandra 2017), és most is.
Jaj de tetszett..... :)

doktor faktor 2018.10.23. 11:13:52

@Berborosz: Nekem oke David. Igazabol o szerintem irtora rakeszult erre, hoz egy szerepet, nem adja ki magat. Nekem olyan toksemleges, de ertem, hogy ott mit latnak benne. Nem baratkozni, meg szamaritanuskodni ment oda senki, hanem nyerni. Nekem Gabor kavarasai is kifejezetten bejonnenek amugy, ha nem latnam idorol idore, hogy ha sertve erzi magat, kikandikal az alarca mogul, hogy milyen valojaban.

Sanda.Ipse 2018.10.23. 11:15:34

@Berborosz:
Könyörgöm, ez a játék erről szól!

ednet2023 2018.10.23. 11:42:20

@Sanda.Ipse: Amennyiben a foci arról szól, hogy a szabályok adta lehetőségek között minden (ami nem is foci) belefér a győzelem eléréséért: taktikai szabálytalanság, időhúzás, színészkedés, stb.,
akkor itt is el kell fogadni, hogy vannak, akik használják a hazudozást, megtévesztést, lelki terrort, stb. eszközöket.
Azonban ahogy a focinak is az eredeti játék adja a lényeget (nem hiszem, hogy anélkül bárki is nézné), itt is annak kellene. A survivor játéka alatt értem ezeket a pozitív tevékenységeket: szövetségek kötése, csapatépítés, fizikai állóképesség, stratégiai együttműködés.
Gábor felesleges akciója Nóriék átverésére egyszerűen értelmetlen aljasság volt. Persze a szabályok erre lehetőséget adnak, na de mégis...
Hogy értsd a hasonlatot: nekem nem tetszik, ha valaki színészkedéssel szerez tizenegyest és győz. Akkor sem, ha az az én csapatom.

bElannaTorres 2018.10.23. 11:46:34

@ednet2023: pedig volt benne logika és kellett is, mert a volt sárgák közt voltak széthúzások, nem lehetett biztosra menni (lásd Vera aki kényelmesen akarta játszani már a holtakon van) nem ismerték a másik csapatot az is történhetett volna hogy Verát közelítik meg akit nem vártak vissza és akar át is állhatott volna mert eddig is volt hogy máshova szavazott mint ígérte

Sanda.Ipse 2018.10.23. 11:47:52

@ednet2023:
Gábor akciója egyszerűen baromság volt. Mindenfajta ál-szövetségkötés nélkül is megvolt a 6 szavazatuk. Tehát nem jól játszott vagy nem jó instrukciókat kapott a stábtól.
Amúgy ez a játék mindenről szól csak nem barátságokról, csapatépítésről. Mindenki odavan Beniért. Ő az, aki a legkevésbé foglalkozik a társaival, az első perctől kezdve játsza az egyéni játékát. Mégpedig ügyesen.

bElannaTorres 2018.10.23. 11:55:21

@szociál: :D meg bencusnak se kell elviselni a szagukat ha ilyen sűrűn kapnak furcsit meg szappant

bElannaTorres 2018.10.23. 11:59:08

@ednet2023: ami a fociban a színészkedés az itt szerintem a nyílt támadás amit Fannival műveltek. Az átverés a játék egyik legjobb része :) hogy tudod előbb kitenni a másikat mielőtt ő rak ki

ednet2023 2018.10.23. 11:59:26

@Sanda.Ipse: Akkor nincs nagy különbség a véleményünkben.
Gábor akcióját én aljasságnak értékeltem, te baromságnak.
Én úgy gondolom, hogy a játék lényegét kellene előtérbe helyezni, te Benit emeled ki, mint ügyes játékost. Szerintem is kiválóan - és jó értelemben véve - játszik.
Tulajdonképpen egyetértünk? :)

doktor faktor 2018.10.23. 12:01:52

@ednet2023: Ha ez netto csapatepites lenne, akkor nem egy nyertes volna. De itt csak egy nyer es ez a dominans hajtoero. Valahogy a tobbiek fele kerekedni, mikozben tudod, hogy ok is - az ATMENETI - szovetsegesei is fole akarnak kerekedni es mindenki csak ugy nyerhet, ha o marad utoljara es a tobbi kiesik. Ennek a jateknak a termeszeteben benne van a masok legyozesenek a kenyszere. Persze lehet kedvesen es naivan erkezni, csak nyerni nem lehet, ez nem az a jatek. Ezzels ztem semmi baj, amig a jatekosok minden esetben latjak a a valosag es a jatek kozti kulonbseget. Sztem David egyelore latja, Gabor neha nem, hogy visszaterjek a fenti beszelgetesre.

doktor faktor 2018.10.23. 12:04:58

@ednet2023: Vegso soron megint a kasztingra lyukadunk ki, nem rossz, nem rossz, de lehetne nagyon jo is, kis bevallalossaggal.

ednet2023 2018.10.23. 12:08:08

@bElannaTorres: Lehet, hogy nem volt jó a focis hasonlatom, de megpróbálom megint.
Ha a csapat látványos időhúzással próbálja kibekkelni a mérkőzést, hogy az 1:0 vezetést győzelemre váltsa, akkor a közönség hiába fütyül, ha jól csinálják a bíró nem tehet semmit, elvileg szabályos a dolog. Ilyesmit érzek Gábor akciójánál: elvileg szabályos, de attól még a játék lényegétől lehet idegen.
Szerinted lenne játékos aki ezek után Gábort támogatná egy döntőben? Mert ha az annyira hangoztatott "egyéni játék" szempontjából nézzük, akkor ez öngyilkos akció volt.

ednet2023 2018.10.23. 12:10:39

@doktor faktor: Hát, Iliászról sem az a kép alakult ki, hogy "itt csak úgy lehet nyerni, ha alávágsz a másiknak". Bocs, de úgy éreztem az előző kommentedből, hogy szerinted valahol ez a győzelem alapja.

bElannaTorres 2018.10.23. 12:20:34

@ednet2023: az átverés az nem, a saját csapata elfogadta hogy értük tette, de amit utána művelt az a többieknek sem volt szimpatikus. Viszon mindenképp olyan ember akivel elmennék a döntőbe.

Nektek is feltűnt hogy szandi mindig kihúzza magát a tanácsokon meg a versenyek előtt? Mindenki normálisan áll meg ül ő meg mintha hátbaverték volna

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 12:24:19

@ednet2023:
Murinnyó taktikáját írtad le a MU-ban :)

Gáborra egy focis példa.
Gábor egész meccsen rángatja és beszólogat az ellenség védőjének, mikor a 16-oson belülre érkezik, feldobja magát, bíró befújja.
Még a büntetőt is Gábor rúgja és bemegy, és ezek után még oda megy a védőhöz ,akit végig basztatott és még be is szól ,pedig vezetnek :)
Sunyi kis germo ez a Gábor én aszondom :)

bElannaTorres 2018.10.23. 12:24:39

@ednet2023: illiásznak már a nevére se emlékeztem, de barbi meg Feri neve megmaradt :)) en amúgy nem szeretem az olyan játékosokat akik egy döntést sem hoznak meg sodródnak, mert könnyű úgy jónak lenni ha valaki vállalja hogy ő lesz a rossz zsaru. Lásd Dávid

Beni meg? Hülyék között sokáig elviheti, hogy nem látják hogy ügyes erős és szimpatikus? Ha nem teszik ki akkor önként nekiadják a pénzt amit azért egy játékostól se lehet elvárni :)))

Zoltán Király1133 2018.10.23. 12:27:21

Érdekes lesz, ha Gábor megy a holtak szigetére és a Nóri még ott lesz. :) Kicsit olyan lesz, mint amikor tavaly Anita került oda. Tetszett nagyon utána a csetepaté, az pár nappal korábban átvágottakkal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 12:27:54

@bElannaTorres:

Ha Beni - Dávid döntő lenne, akkor a többség Beninek adná a zsozsót, mert nem mahinálta túl a játékot mint Dávid.

bElannaTorres 2018.10.23. 12:33:56

@szociál: igen, meg összességében is szimpatikusabb jókedvű, nyugis, alkalmazkodó. De az milyen lenne már ha jeremy valahogy visszakerülne, miután mindenki az ő vállán sírta ki magát? :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 12:41:20

@bElannaTorres:

Zseremi feladja ha nem rendeznek svédasztalos jakuzzi partyt a holtak szigetén, kevés neki a rizs meg a bogyók :)

Spiny_Norman 2018.10.23. 12:43:23

@bElannaTorres: Van rá esély, bár tegnap bibis lett az ujja...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 12:56:04

@Spiny_Norman:
Zsereminek tüske ment az ujjába, nem mászik tovább.
Ferit a mindenest megmarja egy zöld mamba , kígyót oda csapkodja és megsüti nyárson, lábon kihordj a mérgezést és odateszi magát a kövi feladatnál, de előtte épít egy várat bambuszból :)

2018.10.23. 13:05:18

@szociál: nem kicsit olvastam félre a kommentedet... :D :D :D

elsőre, amikor átfutottam ezt olvastam:
"Zseremi feladja ha nem rendeznek svédasztalos jakuzzi partyt a holtak szigetén, kevés neki a rizs meg a lotyók :)"

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.23. 13:07:48

@mentolos lecsó:

Pedig abból van pár ;)
Na jó a szerelmed nem az :P
Egérfej a bolti csöcsökkel :simi

Nevem senki. 2018.10.23. 13:09:58

@bElannaTorres: igen igen. Ott hibáztak az exlilák hogy bíztak Gáborban. Verát kellett volna megkörnyékezni, bár lehet hogy ő is elárulta volna őket ezt már sose tudjuk meg.
Egyébként az utóbbi időkben Vera már csak sodródott az árral. Nagyon nem látta át a dolgokat.

doktor faktor 2018.10.23. 13:10:19

@ednet2023: Hat, azert volt Iliasz is kozellenseg a nezok szemeben idonkent, csak gyorsan felejtenek es megtette, amit kellet, ha kellett. Nem direkt az alavagast tartom a gyozelem alapjanak, d azt statisztikailag csekely eselyunek erzem, hogy ne keruljon az ember olyan helyzetbe, amikor valasztania kell. Es akkor el kell dontse, hogy a cel, hogy nyerjen, vagy az a cel, hogy kedves legyen. Es aztan csinal valamit. A kedvesek altalaban hamarabb halnak. Es Iliasz sem azert nyert, mert kedves volt, hanem, mert Ferinrl volt kedvesebb. Iliasz jol taktikazott, ugyesen babjatekozott es kozben tudta hozni, amit pl David most is hoz. De azert a vegen voltak neki is olyan huzasai, amikor egyertelmuen indulatbol, vagy bosszubol mukodott. Ami siman oke, hiszen em robot.

bElannaTorres 2018.10.23. 13:15:37

@Spiny_Norman: remélem kap rá gyógypuszit valamelyik lánytól :D

Berborosz 2018.10.23. 13:26:59

@doktor faktor: "Iliasz jol taktikazott ... es kozben tudta hozni, amit pl David most is hoz"
Na ne! Iliász és Dávid: ég és föld.

doktor faktor 2018.10.23. 13:31:43

@Berborosz: Nm mondta, hogy egyformak, meg csak ossze sem hasonlitanam oket, meg aztan hosszu meg a musor. De hasonlo karakterisztikat hoznak.

Kiraly Zoltan1133 2018.10.23. 14:09:47

Remélem lassan a sárgák rájönnek, hogy nem a lilák ellen kell összefogni, hanem az erőseket kiejteni sorban. Ha ott lenne 3 erős, és valószínűleg a holtak közül is erős jönne vissza, nem lenne egyszerű dolog a döntőbe kerülni.
Erre csak rá fog jönni valamelyik exsárga.
Szerintem a lilák közül lenne (Bártendör, Fanni), aki bármilyen szövetkezésben benne lenne akárki ellen.

doktor faktor 2018.10.23. 19:51:29

Eljutunk a fel oras reklamblokkokhoz?

Berborosz 2018.10.23. 20:32:25

Alexandra Dávidot viszi wellnessezni!
Csak nem képzeli, hogy ezzel szövetségest szerez?

ednet2023 2018.10.23. 21:26:30

@szociál: :) Igen, valahogy így értettem.

Nevem senki. 2018.10.23. 23:09:11

@Berborosz: Szerintem el fogja árulni neki, hogy gábor mire készül. Így próbál jó pontot szerezni Dávidnál. Kérdés hogy Dávid hisz e neki.
A mai részben megmutatta Dávid hogy kiba jól játszik. Tominál jó pontot szerzett, miközben bevallotta neki hogy rá szavazott.
süti beállítások módosítása