Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x19 - Úristeeeeeen! Hát mi folyik itt Gyöngyösön?!?!?

2018. október 19. 10:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-10-19_8_44_42.png

Oké, én nem  vagyok akkora Survivor fanatikus, mint Sixx, így engem tényleg meglepett a csütörtöki rész. Én bekajáltam az egészet, aztán a nagy fordulat után tovább zabáltam az RTL zseniális húzását. Lehet, hogy az eddig lement több mint 35 évadnyi tűlélőreality valamelyikében volt már ilyen "aljas", manipulatív, kertévés mesterkedés, de mivel én azokat nem követtem, ezért nekem tök új volt. De térjünk is rá a lényegtelen dolgokra, aztán meg a Roninba oltott Inceptiont megszégyenítő dupla csavaros drámai végkimenetelre.

Dzseremí szenved. És annak ellenére, hogy ez a mérkőzés nem a pályán játszódik és nem gólokra megy, attól még Jeromos tudja, hogy fejben ott kell lenni. Sajnos azonban a fejben ott levés nem múlasztja el az éhséget. A kitartást persze segíti, ha agyban nincs totál leszedálva és kétségbe esve az ember, így Dzseremí nehezen, de pattint egy kis tüzet, így tud rizst enni, amitől máris 10 pontot javul a morálja. Egyből talál is egy kókuszdiót. Kiissza, szóval minden fasza. Erről ennyit. Kapcsoljuk a Bayani törzset!

ke_pernyo_foto_2018-10-19_8_44_15.png

Beni megszerezte a védettségi nyakláncot. Nem azzal a nyakában jár a törzs tagjai között, mint valami helyi pimp, pedig milyen jó lenne. Mondjuk a többiek picit éreztették vele, hogy mégis ki a faszom vagy te, csipkés zoltán! Eddig aludt a gyerek, most meg pikk-pakk lett egy kibaszásgátló DIY nyaklánca. Ő is elvolt magában, a többiek is csak aludtak meg váltott kezes seggvakarást mímeltek. Csak Robi tüsténkedik, csinál egy fasza asztalt meg padot. Közben megalakul a nagy szövetség. Egyrészt Nóri és Robi elássa a csata(la)bárdod, merthogy fontosabb Vera és vagy Dávid kibaszása, mint az ellenségeskedés. A deal úgy néz ki, hogy Robi akkor száll be a szövetségbe, ha inkább a székely Sarah Conort paterolják át a holtak szigetére, mert úgy akkor nem lenne nőuralom. Verának ez így annyira azért nem tetszik. Meg is beszéli Egérkével meg a másik bélpoklossal. 

Jön a köpönyegforgató Gábor, hogy akkor mi a stájsz. A lányok mondják, hogy alakul a szövetség, csak Robi csuklóztatja őket picit. Mivel Gábor és Robi összedumáltak, ezért Gábor tovább fúrja a Vera elleni hadműveletet. Sikerül is megegyezni, akkor Vera megy, 6-5 arányban. És akkor Bence le is celebrálja a nagy törzsi tanácsot. Jön is a papírforma: Vera sorra kapja szavazatokat. Aztán Nóri is felzárkózik. 5-3 az állás. Aztán Nóri kiegyenlít. 5-5. És akkor jön a drámai hang, most kiderül, hogy keveredett-e a gamgaba és az agila, átállt-e valaki a másik csapathoz, vagy az egykori sárgák most is érvényesítik akaratukat. Hohó, hát mi tudjuk, hogy Gábor átspionkodta magát Robiék valagába, szóval békében lehet várni a hatodik szavazatot Verára. De jön a váratlan fordulat! A hatodik cetlin Nóri neve szerepel. Hogy mi? De mikor és hogyan? Hát Gábor és Dávid jól kitalált terve volt ez, hogy kicsit szétesettnek tettetik az egész sárga csapatot, közben meg Gábor összehaverkodik az ellenféllel, hogy ismerje a taktikájukat. 

A tábortűznél mindenki keresi a szavakat. Nagyon nincs mit ezen kibeszélni, kiderült a trükk, hogy Gábor egy fíreg. Ezzel persze Dávid járt a legjobban, a puppet master úgy rángatja a kis bábjait, ahogy akarja. Eközben Vera úgy látja, hogy megcsaladkozott Gáborban, mert minek kellett annak a másik csapatnak is tennie a szépet, amikor erőből is meg tudták volna oldani Nóri kiszavazását. Vera nem látja, hogy itt az egykori lilák elaltatása volt a cél, hogy magabiztosan higgyék azt, hogy ez az egyetlen jó stratégia, így nem kezdték el mindenféle hülyeséggel bomlasztani a sárgákat. ZSENI. Az meg pláne, hogy az RTL pont így vágta meg, hogy a néző se tudta, hogy dupla összeesküvés zajlik.

232 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bär Finn 2018.10.19. 10:15:39

Nem akarok kötözködni, de ebben a részben azért joval több volt. Kicsit összecsapott munka.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 10:20:43

@Bär Finn:

mondhatni dióhéjban

Sok energiát nem fektetett bele a szerző :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 10:23:57

Nem láttam a mai előzetesét, direkt nem nézem már.
Zseremihez becsapódik egy sült galamb a sztratoszférából, hogy túlélje, vagy mi lesz ?
Érdekes volt a jelenet mikor "rálelt" a kókuszra.
Senkinek se tűnt fel hogy a kameraman már várta hogy besétáljon a képbe ?
Ő meg örült, hogy jé egy kókusz :))
Szerintem leütöttek párat neki a fáról.
Meg szedtek neki száraz gyújtani valót, mert ez magától el nem ment volna.
Biztos mondták neki, hogy ebből nem lesz anyag ha ülsz a homokban :)

Hogy kerültem én ide? 2018.10.19. 10:24:44

@Bär Finn: Nézd a jó oldalát: legalább nem kell sokat scrollozni a hozzászólásokig. De azért a "De jön a váratlan fordulat! A hatodik cetlin Vera neve szerepel." részt javítani kéne, hogy az olvasók értsék, hogy mégis miért Nóri esett ki.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.19. 10:35:44

Ezt megették az exlilák. Sajnálom, mert nekem a sz ex-sárgák nem szimpatikusak. Mondjuk az, hogy fitneszanyu távozik attól nem kaptam sírógörcsöt. Nekem a favoritom Beni, most szerintem vett magának még egy kis időt. De ha a SaraConor from Transsylvania nem lép haza, srácok, vért fogtok hányni, mert ez a lány ha egyszer ráül a védettségi nyakláncra az életbe nem fog leszállni róla

Bakk László 2018.10.19. 10:36:09

Gabikanak lett volna egy kis esze kirakja Davidot ,a 3 csaj amúgy is a tenyeréből evett plus itt van neki Szandi és Robi.O lehetett volna a "gore".

wanderlust13 2018.10.19. 10:44:51

@Bär Finn: Egyetértek, kicsit csalódott vagyok. A napi survivor részeknél már csak a hogyvoltot várom jobban, és ez most kifejezetten nem dobta fel a reggeli kávészünetet.

Kedves Hogyvoltírók, lehetne, hogy inkább lepasszoljátok másnak a posztot/elcserélitek a napot, ha éppen nagyon nincs kedvetek/idotök írni?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 10:47:23

@Brigante:

A nők közül kinek adnád a főnyereményt ?
Ki tett többet azért hogy gazdagabb legyen néhány miskával ?
Szerintem VeraKonor.
Fannika csak azért kapná meg mert szép baba, egyébként betúrtak egy svédasztalnyi pizzát és burgert a fura hangú egérrel , Vera a kókuszból merítette erejét.

mindenévfoglalt 2018.10.19. 10:47:59

@szociál: Sok energiát a műsorkészítők sem fektettek bele.

Ritka unalmas rész volt.
Nem először játszották el, hogy nem mutatják mindkét szervezkedési szálat (pl. Szandi bevédését Vera szervezésében), úgyhogy még meglepő sem volt, hogy nem Vera ment annak ellenére, hogy ezt tolták végig a műsorban.

elektro013 2018.10.19. 10:49:19

Sajnos ez most egy nem sikerült írás :( , nincs benne kreativitás és a rövid összefoglaló anyagban is vannak tartalmi hibák, például:
,,Verának ez így annyira azért nem tetszik. Meg is beszéli Egérkével meg a másik bélpoklossal." ??? Nóri

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 10:49:55

@mindenévfoglalt:

Ezt a részt látta, én a mai előzetesét hagytam ki :)
Szerintem ezt a kavarást a szavazáson jól megoldotta az RTL, már már olyan volt mint egy Agatha Christie film.

Timi1983 2018.10.19. 10:54:36

Rengeteg a hiba benne. Rossz nevek stb

mindenévfoglalt 2018.10.19. 10:59:57

@szociál: örülök, hogy tetszett neked. :)
Akkor vagy én vagyok egy igazi Sherlock, vagy túl sok krimit olvasok az átlagnézőhöz képest, hogy ezen a "zseniális csavaron" a szemem sem rebbent.

Azt nem értem, miért puffognak a játékosok azon, hogy nehogy véletlenül Beni nyerje meg.
A játékokban mindig odatette magát, nem ő volt a leggyengébben teljesítő, és a tábori életből is kivette a részét, kaját gyűjtött, stb. Ugyanannyit tett a túlélésért, csapatért, mint a többi játékos. Az, hogy ő nem remeg a nyereményért, hanem élvezi a jelent, az ott töltött időt, mint az ember nyaraláskor, még nem teszi érdemtelenné a nyereményre.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 11:04:35

@mindenévfoglalt:

Félre vezettek a g*cik, mert csak azt mutatták hogy Dávid döglik a homokban, Vera meg sétikál, azt nem hogy hozzájuk is oda megy beszélgetni a kavarós Gábor alias sárkányfűárus a Süsüből :)
Mostantól figyelni fogok mit nem mutatnak meg nekünk :)

Azért nem akarják hogy Beni for president nyerje, mert ő vallja hogy csak nyaralni jött :)

Kamiko555 2018.10.19. 11:06:29

Ritkán van ilyen, hogy még csak el se mosolyogtam magam,miközben olvastam,sőt inkább felidegesített ez az összefoglaló! Eléggé lejön belőle,hogy " a rutin meg az évek" segített valami produktumot összehozni, de a humor teljes mértékben hiányzik belőle, ami miatt egyáltalán érdekesek ezek az öszefoglalók. Teljesen felszínes és átlagos írás...Sajnálom!

BBrigusz 2018.10.19. 11:07:27

Én Fitneszmami fejére leszek kíváncsi, amikor tudatosul benne miféle “ menedéket” épített a kis franszia :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 11:14:21

@Kamiko555:
Ezért jó előtte megnézni az esti epizódot :)
Aki nem nézte az magára vethet ebben az esetben :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 11:15:36

@BBrigusz:

Ropogó tűz ,épített kandalló, és bambusz nyugágy várja....mert a stáb összeeszkábált valamit a szerencsétlen helyett :)

Hogy kerültem én ide? 2018.10.19. 11:21:22

@BBrigusz: Jól le tudná alázni, ha érkezéskor körbenézne, és megkérdezné Jeremytől, hogy "mi van, te is csak 10 perce érkeztél?"

Kamiko555 2018.10.19. 11:21:53

@szociál: persze,de itt most nem erről van szó...Lehet,hogy ma kicsit bal lábbal keltem és azért vagyok kevésbé "elnéző"... Egyébként meg a Jeremis részben is elég sok vicces rész volt, mivel már Jeremi is önmaga paródiája...Gondolok itt arra amikor elmélázott az élet nagy dolgain, és hogy meg kell becsülni az élet apró örömeit,úgymint: VÁSÁRLÁS!!!! WTF?! De lehet,hogy ez csak nekem vicces...:)

filmdroid 2018.10.19. 11:24:28

Ha valaki már pár részt látott, akkor tudja, hogy ha fullba mutatják a szervezést egy törzsi tanács előtt és egyértelműen eldőlt, hogy ki kire teszi, akkor 100%, hogy nem úgy lesz. Annyira egyértelműen csak egy szálat mutatnak, hogy szinte biztos nem úgy fog alakulni.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 11:25:47

@Kamiko555:
Volt néhány magaslabda , ilyeneket illik lecsapni, lehet chatGézának nem volt elég ideje, vagy egyáltalán nem érdekli a sorozat :)
De akkor vállaljon el valaki két epizódot, mert így tényleg nem nagy szám.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 11:28:39

@filmdroid:

Jó de a kimenetelt akkor sem sejtetted.
Simán kaphatott volna Robi is 6 jelölést, vagy Dávid.

hereverő heverő 2018.10.19. 11:32:47

Jeremy a holtak szigetén ül, nézi ahogy az eső a tengerbe hull és GONDOLKODIK. Aztán megigazítja a tűzhely egyik kövét, mert nyilván azért nem sikerült tüzet csiholnia már régesrégen...
Esküszöm, én örömmel barangolnék azon a rohadt szigeten egyedül, végre nincsenek intrikák meg taktikai megbeszélések, ez meg itt szenved mint pedofil az öregotthonban.

filmdroid 2018.10.19. 11:34:50

@szociál: ez igaz. azért írtam, hogy biztos nem úgy lesz. Az hogy mi lesz, akkor derült ki, ahogy Nóri megkapta a második szavazatot, miután Verának is volt 2. Akkor már az is egyértelmű volt, hogy Nóri out.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 11:35:54

@hereverő heverő:
Már nem szenved, már értékeli mennyire szép körülötte minden, csodálja a tájat, és még plázázni is fog ha haza ért :))
Szerintem adtak neki egy protein turmixot, hogy legyen életkedve.

Spiny_Norman 2018.10.19. 11:36:01

Öööö... Ebben a "túlélésről" szóló játékban a francia faszi rajzol a homokba egy négyzetet és belekucorodik, hogy kész a szoba? Jól láttam?

Lotyóbridzsida 2018.10.19. 11:36:15

Azt sem láttuk tisztán, hogy Zseremájá hogyan is gyújtotta meg azt a tüzet, ha előtte 2 napig nem sikerült? :))
Nem véletlenül az operatőr gyújtotta meg neki mielőtt elhalálozott volna az éhségtől szegény pára? :))

Lotyóbridzsida 2018.10.19. 11:37:42

@Spiny_Norman:

:D:D:D:D Pontosan!
Ezen röhögtem, hogy "micsoda férfi" bakker, mindig ilyen fiúra vágytam, aki rajzol nekem egy négyzetet, hogy lefekhessek bele!!! :D :D :D

Kamiko555 2018.10.19. 11:38:50

@Spiny_Norman: igen,de az kerítés,hogy ne menjenek be rajta "dolgok"... :) ...valami ilyesmivel magyarázta...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 11:39:31

Azért Zseremin tényleg látszik hogy izomból fogyott, eleve nem volt tartaléka mint bártendernek, ő csak az úszógumijával kihúzza egy hétig , mint teve a szaharában.

hereverő heverő 2018.10.19. 11:45:48

@szociál: remélem a protein turmixot análisan kapta egy borostás, bár mosolygós helyi díjbírkózótól.

A másik észkombájn a Fanni. Nagy örömére végre mindenki rájött, hogy először az erős játékosokat kell kiszórni. De őnagysága arra nem jött rá, hogy azokból lesznek az erős játékosok, akik sokáig bennmaradnak.
És persze ez egyesegyedül neki jutott eszébe, a többi gyökérnek meg nem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 11:55:45

@hereverő heverő:

Fannikát azért szeretjük mert szép :)
Tőlem még a feladatokban se kell részt venni, még lehorzsolja a lábát és bibis lesz, egy mosoly és továbbjutott :))

hereverő heverő 2018.10.19. 11:58:08

@szociál: ...és mert elhiszi, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon?

Nevem senki. 2018.10.19. 12:08:38

Eső után Zsérémynek volt szárazfája és tüzet csiholt. Aha persze. esetleg volt annyi esze hogy a ponyva alá tegye.

BBrigusz 2018.10.19. 12:11:31

@szociál: Tuti, szerintem már kapott olyan benzinkutas háromszögszendvicset is, meg 6 percet egy szoliban, másképp rég elpusztult volna

Nevem senki. 2018.10.19. 12:12:48

@szociál: Szerintem meg mondák neki, hogy ezt mondja a kamerába. :9

rathia 2018.10.19. 12:14:02

Ilyen csapnivaló hogyvoltot még nem olvastam és nem azzal van a baj, hogy rövid, de két helyen is Vera neve szerepel amikor az Nóri. Azért ebben a részben sokkal több volt, szerencsére a kommentek megmentették. Nem sír a szám, tudom milyen lehet fixen kötelezöen írni akkor meg föleg szar ha nem is érdekel a dolog és én imádom a hogyvoltokat, de ha esetleg nem megy beszéljetek össze vagy maradjon inkább ki. Mindegy.

Szóval ami nekem egyértelmü: tuti Dávid nyeri, ö az a karakter akinek ez menni fog, ezt kicsit sajnálom, lehet van benne RTL szél is, de az biztos hogy most végignézi ahogy Gábor kinyirja saját magát a piszkos munka elvégzésével és mire a sok hülye eljut oda, hogy Dávidot kellene kirakni már késö lesz - mint Iliász esetében tavaly - igen a Holtak szigetére kerül, de max 2 párbajt kell megnyernie az meg menni fog neki izomból.

Annyira sok a jelentéktelen karakter amúgy, Eszter, Robi, Emese, Fanni, Szandi. Kicsit feltámadhatnának.

Ezért is drukkolok Beninek meg még talán Verának valahol. Beni viszont rossz lovon ül a nyaralós szöveggel most nagyon kell gondolkodnia mi lesz mert sakk-matt lesz a végén. èn sem értem amúgy simán megnyerhetné mert tényleg jó a feladatokban, a táborban is helytállt miért rinyálnak hogy csak nyaral? Ez süt le róla, de azért mindig meg kókuszt szedni stb, azért ezt is látni kellene.
Kíváncsi leszek mi lesz, berakhatnának mára valami feladatot ami alapból megkavarja a szálakat.

Nevem senki. 2018.10.19. 12:19:52

Sztem Verának most kell lépéseket tennie az Agila felé. Mert ha őket lenullázzák ő lesz a következő. Valszeg most Tamás lesz a célpont, ezért most Vera segítségével döntetlenre kell kihozni a meccset és egy ki ki párbajban egy gyenge Gagambát kell állítani Tomival szemben. Pl. Szandrát.
Utána mehet Gábor vagy Dávid teljesen mindegy milyen sorrendben. Aztán majd meglátjuk...

2018.10.19. 12:21:30

@Lotyóbridzsida: "Nem véletlenül az operatőr gyújtotta meg neki mielőtt elhalálozott volna az éhségtől szegény pára? :)) "

Csak azt nem vágták be, hogy ez hogyan is történt:

Az operatőr úgy feb@szta magát Jeremiás élhetetlensége miatt, hogy helyben megírta a felmondását egy pálmalevélre. Majd a földhöz kurt@ a kamerát és hazament. A tűzet a kamerából kieső, zárlatos lítium akksi okozta !

2018.10.19. 12:31:09

@hereverő heverő: +1 ! :))
most odaadnám a fél szalámis zsömlémet vkinek, ha 2 hétig lehetnék egy ilyen helyen és ember se szólna hozzám...

ez meg sopánkodik hogy nem beszélt már 24 órája senkivel... wtf ???

2018.10.19. 12:36:45

@BBrigusz: +1 ! :)

befonom a szemöldököm az izgalomtól, hogy végre láthassam ahogyan FitneszAnyu bevezényel a kis fransziának... :)))

hereverő heverő 2018.10.19. 12:42:06

@mentolos lecsó: Dehogynem beszélt. Ott a stáb.
- De ez nekem nem megy fiúk, hogy kell ezzel az izével tüzelni?
- Tüzelni a tüzelővel kell, ezzel meg meg tudod gyújtani a tüzelőt.
- Egy ekkora fát ezzel a kis szarral?
- Nem egy akkorát te barom. Egy marék ilyen picit, aztán teszel rá kicsit nagyobbat, ha az is meggyulladt akkor még nagyobbat.
- Nekem ez akkor sem megy fiúk.
- Obazmeg, ennyit nekem nem fizetnek. Na takarodj onnét te szerencsétlen, majd én meggyújtom. Nesze, itt van. Most főzzél rizst.
- Mit? Mi az a rizs?
- Kicsi fehér és ennivaló. Amelyik nem mozog, mert ami kics, fehér és mozog, az lárva. Megeheted azokat is, de idejön az annyuk és seggbe fog kúrni.
- Ez az? Hogy kell megfőzni?
- Belerakod a lábosba és kész.
- Így? Hát ez elég egyszerű, már tudok főzni! Én vagyok a Survivor!
- Tegyél bele vizet te fasz. Tengervizet, az sós, akkor lesz íze is.

Nevem senki. 2018.10.19. 12:46:49

Még nem ettek ökörszemet ledarált gilisztákkal. Várom a pillanatot.
Szerintem abba is Beni lesz a legjobb. :)

2018.10.19. 12:48:10

Amikor Jeremiás mondja a Nagy Monológját a kamerába bele: megköszöni (!) a családjának, barátnőjének hogy ő "ILYEN" ember lett...

Erősen kínosan éreztem magam a TV előtt...

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.19. 12:53:22

@szociál: Vera mindenképpen ez elsők között van. Mondjuk bármennyire is mondja, hogy milyen egyenes, attól még tudja kavarni a kakit rendesen, de a Lila lányokat is kedvelem. Ha egérhangja van, ha nem, ha szőke, ha nem. Fitnesz Anyuval van gondom egyedül, de szerintem vele is csak azért mert ismertem egy hozzá hasonló hölgyet és a hideg kiver amikor rá gondolok....

2018.10.19. 12:56:16

@hereverő heverő: :D :D :D !!!!!

Igazi antitalentum a srác ! Ha van esze (hihi!) megírja a memoárjait a "Jeremiás a bozótban, avagy hogyan NE legyünk túlélők" című kötetben. Hülyére keresné magát...
Ha mindent fordítva csinálsz, mit ahogyan le van írva, Bear Grylss-ből fogsz reggelire hagymás-kolbászos-gombás rántottát csinálni...

hereverő heverő 2018.10.19. 12:56:19

@Brigante: Az a veríték.
A hideg kirázza, a veríték kiveri. A nap pedig kiszívja.

HufnágelSteve 2018.10.19. 13:01:53

@mentolos lecsó: Mit csinál majd, rajzoltat vele egy újabb szobát a homokba? Most neki kell ténykednie, vagy legalább elmondani és mutatni mit kell tenni, mert az agyhalott csigazabáló semmihez sem ért, de arra még büszke is.

HufnágelSteve 2018.10.19. 13:06:49

@hereverő heverő: Tehát a hideg a kis dolgok végén, a meleg és a nap meg más szükségletekben segít :). Ha a tegnapi fél mellet oldalról reklamáló ezt olvassa, akkor menten megfenyeget az erkölcsrendészettel .).

2018.10.19. 13:07:54

@HufnágelSteve: én azt várom hogy pattogósan bevezényel neki:
- Támassz oda két bambusz rudat a fának "A" alakban.
- Tedd rá a ponyvát, kötözd rá, a szélére tegyél pár követ.
- Jéééé, hát nem kész van egy sátor ?

Sir Gombóc 2018.10.19. 13:18:44

@szociál: és még Nóri helyett is következetesen Verát ír, így történt meg az hogy úgy szavazták ki Verát, hogy Nóri ment.

2018.10.19. 13:22:37

@HufnágelSteve: kár, hogy Jeremiás nem egy focilasztit választott személyes tárgynak :(
tenne rá egy kis száraz kókuszhajat, csinálna neki magyar válogatott sérót, és egyből lenne kivel beszélgetnie

Sir Gombóc 2018.10.19. 13:27:33

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: na majd az lesz az érdekes, hogy ki fogja előbb hátba szúrni a másikat, a Dávid-Gábor párosból. Eljön az a pillanat.

bElannaTorres 2018.10.19. 13:29:10

@mentolos lecsó: mint a Számkivetettben Wilson : ))

2018.10.19. 13:39:47

PincsiGábor akkora taktikus, hogy hozzá képest Erwin Rommel egy kisegítő lány cserkésztábor játékfelelőse... jahhh, nem...

szp111 2018.10.19. 14:15:24

@mentolos lecsó: Rommel okos volt és taktikában zseni, ellenben Gabikával...

jóképűkirály 2018.10.19. 14:20:32

Hú gyerekek ez az összefoglaló komoly.Tele helyesírási hibával, és két név közül sem sikerült eltalálni a jó nevet.Te jó ég.
Más:

Sixx, neked biztos van infód Jeremy ügyben.Mennyire reális ,hogy így kiba...ák aztán vergődj és csak a halál széléről rángatják vissza adott esetben, vagy ezek a nyilatkozatok meg szenvedések igazából csak a kamerának mennek, és valami kaját/fekhelyet kap közben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 14:37:17

@hereverő heverő:

Sztem a stáb összedugta a fejét, és Bence meg fog jelenni a Hóttak szigetén, mert már Zseremi annyira elfogyott, és a váratlan fordulatok, és meglepetések köntösbe bugyolál egy meglepi jakuzzis, szponzorpiás, svédasztalos zaba partyt ketten Nórival :))

Vagy mint tavaly, véletlenül arra sétál egy tyúk, aminek a lába oda van kötve egy zsineghez de mi ezt nem látjuk, és jól ledobja egy kókusszal, igaz 37-edjére találja el, de összevágják :P
Valamit ki kell találni mert Nóri nem fog neki horgászni minicápát.

mindenévfoglalt 2018.10.19. 14:37:31

@jóképűkirály: adtak neki rizst és babot, csak kevéssé tehetséges tűzgyújtásban Jeremiás barátunk. Lapra szerelt változatban kéglit is kapott, de Francia honban legózni sem szoktak a gyerekek, így az sem ment neki túl jól.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 14:38:57

@Sir Gombóc:
Nem lesz hátba szúrás, 9-en kiszavazzák Gábort, sztem már mindenki utálja :))

woofesz 2018.10.19. 14:43:40

Mivel Agilások 5 en maradtak a 6-tal szemben rögtön fel kellett volna bomlaniuk ránézésre is nem csak névben. Együtt maradtak ezért a Gagamba is mert nem akartak 5v5-t. Ehelyett az agilások lehettek volna az eszközök a gagambások kezében azzal, hogy ki hány plusz szavazatot tud megszerezni a felbomlott agilából a saját céljaira. És így ha keveredett volna a két törzs az elejétől fogva lehet volt gagambás gagambást támadott volna.

verkli 2018.10.19. 14:44:23

Sajnálom a stábot. Magam sem lennék képes olyan forgatókönyvet írni, amiben egy teljesen életképtelen labdarúgó két nap alatt hihetően jut el a tűzgyújtásig meg az ebédig. Viszont legközelebb adjanak neki előrecsomagolt kókuszreszeléket, szegény majdnem levágta az ujjait.

A másik rész is szopás. Vagy megmutatják, hogy a többség egy perc alatt megegyezett Nóri kiejtésében, vagy kénytelenek azt a látszatot kelteni, mintha Nóri nem esett volna ki abban a pillanatban, amikor Vera érkezett meg a szigetre.

Sir Gombóc 2018.10.19. 14:46:25

@mentolos lecsó: mutatták, hogy Jeremiás gyújtotta a tüzet, de az tuti, hogy kapott valami égés gyorsítót, mert a szikrából egy pillanat alatt 20 centis láng lett, még csak nem is füstölt..

jóképűkirály 2018.10.19. 14:47:56

@mindenévfoglalt: jaja vágom, de ha látják ,hogy ennyire balf..sz akkor hagyják vagy megetetik valami csirkével meg nem az esőben ázik hanem kap valami fedelet a feje fölé? Tegyük fel,hogy egy az egyben az van amit látunk azért az elég nagy szívás:) Ezért nem sajnálom a 20millert egyiktől se, mert még azokkal az extrákkal amit kapnak vagy nem tudunk róla azért ez így elég meleg történet.

-meleg
-eső
-szabad ég
-bogarak
-éhes vagy
-nem tudsz fürdeni
-idiótákkal össze vagy zárva

mindezek tetejében még feladatok vannak.

woofesz 2018.10.19. 14:48:03

A Dávid Illiász T-1000 es változata. Nem vérezi be a kezét, megteszi neki Gábor. És ha így jut el a döntőbe még rá is fognak szavazni olyan nagy bölcseleteket mondva: Micsoda taktikus, ez a survivor megérdemli a győzelmet. Közben meg az érzett sérelmeik Gábor irányában lesznek.

Sir Gombóc 2018.10.19. 14:49:16

@szociál: szinte biztos vagyok benne, hogy nem fogják. Legalább 2 stabilnak mondható szövetségese van jelenleg.

hereverő heverő 2018.10.19. 14:53:14

@woofesz: Komolyan, én mindig, konzekvensen azt írnám a papírra: Évike. Aztán csak mutassák a Bence fejét amikor felolvassa. Ha meg nem olvassa fel akkor csalás, akkor előre oda vannak készítve neki jó sorrendben a fecnik, a'la dramaturgia. Az RTL egész kreatív stábját kellene a szigetre küldeni, és az egyetlen szerszám amit vihetnek az a Jeremy, meztelenül.

Sir Gombóc 2018.10.19. 14:56:01

@Sir Gombóc: hozzátenném, hogy Dávidnak érdeke őt a lehető legtovább benntartani, mert ő végzi helyette a piszkos munkát.

2018.10.19. 15:01:02

@szp111: szerintem félreértettél :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 15:01:21

@Sir Gombóc:
igen az nekem is feltűnt , Zseremi kettőt reszelt rajta és lángra is lobbant, egy csészényi petróleumot oda locsolt a szentem, majd elment kókuszért, amit a stáb feltört neki mert majdnem levágta a karját első próbálkozásra, aztán a dobozos gyors rizst kicsomagolta és már is kész a lakoma.
De szerintem figyelmes Zseremi, és már rajzolt Nórinak szobát a homokba :P

hereverő heverő 2018.10.19. 15:03:16

@mentolos lecsó: El kellene dugni a machetéket jó messzire, aztán egy éjjel beöltözni aliennek és hangosan szuszogva fel-alá mászkálni a parton. Aki először felébred, nyer egy infarktust.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 15:07:29

Nem akarok g*ci lenni, de sztem ez lenne a legjobb évad ha csak Zseremit mutatnák :)
Minek fizetni a Kiss Ádámnak ha ezen még jobban röhögünk ? :)

2018.10.19. 15:07:33

@Sir Gombóc: nekem csak az van meg, amikor ujjnyi vastag ágakat akar a kovával besercinteni...

a mostani epizódot erősen pörgetve néztem meg, mert baromira nem érdekel, amikor szaladoznak a bozótba egymással konspirálni... és ez a rész csak erről szólt :((((

2018.10.19. 15:13:13

@hereverő heverő: óóóóóvatosan kell eljárni ! nehogy egy bennszülött filippínó varánusznak nézzen... és gyakorolni kezdje a dárdahajítást :))))

2018.10.19. 15:19:29

@szociál: b@@@@zmeg most esett le nálam a 20 fillér !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeremiásnak azt mondták az egyik botra, hogy Varázsceruza ! Ha rajzol vele a homokba, akkor abból 3 szintes luxus apartman lesz...

2018.10.19. 15:25:26

Remélem idén a VV-ben nem lesz HoltakSzigete....
Vagy már ki is néztek egy kavicspadot vhol Dunavarsány közelében ?!? :)))

Berborosz 2018.10.19. 15:28:01

@Sir Gombóc: Lespriccolták neki grillgyújtó folyadékkal. Én is azzal szoktam tűzet csinálni.

ewita 2018.10.19. 15:29:31

Hát ez ritka szar vót apám...
"Gábor tovább fúrja a Vera elleni hadműveletet. Sikerül is megegyezni, akkor Vera megy, 6-5 arányban." hogy mi vaan?
Nekem nem volt nagy meglepi hogy Nóri ment és nem Vera! Mondjuk régebben láttam pár igazi Survivor-t :) Amikor a szavazás előtt beszélt Nóri és még mondta is h magabiztos, akkor tudtam, hogy valszeg át lesznek dobva a palánkon! Annyira hülyék, kicsit sem gyanakodtak h ez a gábor esetleg nem mond igazat??? azt nem tudom h másokkal nem is beszéltek,vagy csak nem mutatták, de én azért ha 6 ember van ott, lehet nem csak eggyel tárgyalgatok...pont hogy puhatolózni kéne, Nóri is okosnak gondolja magát aztán első szóra kiteregetett mindent!

Hogy kerültem én ide? 2018.10.19. 15:33:27

Most sajnálhatjuk csak igazán, hogy az a mindenre alkalmatlan, balfasz óvóbácsi kiesett; hatalmas humorfaktor lenne abban, ha Jeremyvel párban nyomnák a túlélést a Holtak Szigetén.

Sanda.Ipse 2018.10.19. 15:35:54

Ne bántsátok a blogírót. Csak kíváncsi volt, hogy elég figyelmesen olvassuk-e el a dolgozatát:)

2018.10.19. 15:37:02

@jóképűkirály: én meg pont ezekért sajnálom mindegyiktől a 20 megaforintot !

Azonnal visszahoznám a kötelező sorkatonaságot, a csajok részére is, amikor ezeket a b@lfaszokat és balpin@kat nézem...
Egy rendes alapkiképzés + 5-10 spec ismeret (nem több mint 3 hónap)... és mehet mindenki utána a dolgára.

Ez nem Android app nyomkodó verseny !!!!!!!!
Hogy a magasságos rakná bele a vérvörös, loncsos szaporítószervét...

ewita 2018.10.19. 15:39:10

Dávid a tegnapiban nem úgy nézett ki, meg beszélt, mint aki bevett valami lassítót, vagy leszedálták?

2018.10.19. 15:39:12

@Sanda.Ipse: erről a híg fostengerről (mint ez az epizód), csodálkozom hogy született egyáltalán poszt... :)))

2018.10.19. 15:41:25

@ewita: csak el volt telve magától és a királyságától ! :)))
legalábbis azt hiszi ! :))))

remélem, jön még kutyára sugárhajtású rotációs kapa...

Sanda.Ipse 2018.10.19. 15:44:42

Gábor számíthat 4 tuti szavazatra a liláktól a következő törzsi tanácson. Vera boldogan csatlakozna hozzájuk, aztán mehet párbajozni mondjuk Tamással.

Sanda.Ipse 2018.10.19. 15:49:12

@Hogy kerültem én ide?:
Ja! Kerítésen belülre még házacskát is rajzolnának a homokba. Ha esik az eső, akkor meg napocskát. Óvóbának ebben legalább biztos van rutinja.

2018.10.19. 15:50:47

Remélem, hogy tényleg olvassák a Hogyvoltot az RTL szerkik!

Ekkora közelégedetlenséget már régen váltott ki műsor... :((((

Sir Gombóc 2018.10.19. 15:53:17

@mentolos lecsó: rendes alapkiképzés? Hol élsz te? Voltam katona, semmit nem profitáltam belőle. Mesélhető élmény, oszt' annyi.

Berborosz 2018.10.19. 15:55:11

@ewita: Szerintem mindig ilyen mufurc.

Sir Gombóc 2018.10.19. 16:00:24

@mentolos lecsó: Szerintem semmivel sem rosszabb, mint a tavalyi, csak máson van a hangsúly. A karakterek sem rosszabbak. A tegnapi rész egész jó volt, persze ha valaki csak át pörgeti. :-)

2018.10.19. 16:01:01

@Sir Gombóc: Azért írtam hogy RENDES alapkiképzés. Ha jó az alap, abból profitáltál volna, biztos vagyok benne. Rosszkor voltál, rossz helyen esetleg... Nem bántásból írom !!!
(nem 100 fekvőtámaszra gondoltam és 50 felülésre, hanem valóban gyakorlati ismeretekre, ezt 3 hónap alatt maradandóan át lehet adni)

2018.10.19. 16:03:39

@Sir Gombóc: ha van akció, nem pörgetem át (csak a reklámokat)...
az egész napos bozótosban beszélgetés nem érdekel... :(((

Pietrosz Abroszbatosz 2018.10.19. 16:10:17

@mentolos lecsó: Beszélsz őssze-vissza. Pl. a katonaságról
Továbbá mindig pont ekkora köz-elégedetlenséget váltott ki a műsor - a hozzád hasonlók körében.

Gia 2018.10.19. 16:19:59

A franszia fiú nem is házat csinált,hanem homokozót... :-D :-D Kivi vagyok Nóri fejére amikor meglátja...

etikette 2018.10.19. 16:47:29

Most nem azert de 21 napja nem no a haja senkinek? Fura hogy a rovid haju fiuke pl Zseremi pont olyan mikor be/kikoltoztek...vagy ejjel beoson hozzajuk a zsidrotomi es felstuccolja picit?

Nevem senki. 2018.10.19. 16:47:29

@Sir Gombóc: Ezek hamarabb szopják le egymást, minthogy hátba szúrják.

Nevem senki. 2018.10.19. 16:51:56

@szociál:
"Nem lesz hátba szúrás, 9-en kiszavazzák Gábort, "
Nem szeretnék több ilyen kommentet látni. :/

Nevem senki. 2018.10.19. 16:53:06

gábor neve legyen mostantól Gabcsicska. :)

Nevem senki. 2018.10.19. 16:53:40

A kettővel fölötti mindenkire vonatkozik.

2018.10.19. 16:57:57

@Pietrosz Abroszbatosz: igazad van ! tényleg...
Neveljünk mindenkiből focista intellektust ! Legalább lesz kiken röhögni.

Néha túlzóan és ironikusan írogatok ide, tudom jól ! Nem erre szolgál a fórum ? Hogy szórakozzunk ?
Le tudnád rakni az okostelefonod 5 napra, hogy rá sem nézel ? Nem hiszem ! :)))
Lépj ki a 4 fal közül, és egy egészen más világot fogsz megismerni, ígérem... :)))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 17:11:04

@Sanda.Ipse:

Inkább az óvóbácsit nézném Zseremivel, Tamással kitudja mit művelnének, akkora a lámúr :O
Szívecskéket rajzolnának a homokba.

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:

Mi van, már Gábor for president ? :))
Kis kavaró gépet remélem lemarja valami mérgesebb is, van rajta néhány csípés azt nem tud járni.

2018.10.19. 17:15:15

A "versenyzők" közül Benit kivéve (!) mindenki, erősen Darwin NEGATÍV (TivTivy után szabadon)

Beni for President !

Hétfőn jöhet a záró epizód, amiben Bencus kiosztja neki a 20 megaforintos borítékot !
Lecsó balra el...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 17:17:02

@Gia:
A mai epizódot már megéri megnézni Nóri feje miatt, jobban várom mint a Messiást.

Sir Gombóc 2018.10.19. 17:23:38

@mentolos lecsó: akkor pont a játék lényegét hagyod ki.

2018.10.19. 17:26:36

Antropológiában jártas olvtársak véleményét kérdezném:
Tamás koponyájában nincsen túlsúlyban a Homo Erectus jegyek ?!?

Gia 2018.10.19. 17:29:43

@szociál: Énisénis. :-) Kár,hogy tegnap már nem fért az adásba.

Sir Gombóc 2018.10.19. 17:31:00

@mentolos lecsó: jó helyen voltam, jókor. De az alapkiképzés nálunk, műszaki (repülésirányító) század révén inkább annak megfelelő volt, az alap alaki, kiképzésen kívül, mintsem túlélési praktikák. Olyat csak a profi deszantos katonák kaptak, a sorállomány nem. Annak 99%-a sosem kapott olyan jellegű képzést, amire utalsz, tudom, katona családban nőttem fel.

Sir Gombóc 2018.10.19. 17:34:22

@etikette: ha magamból indulok ki, 3 hét alatt kb.1-1,5 centit nő a hajam, Zseremi fején is látszik, hogy nagyobb a bozontja, mint az elején de többieken is.

2018.10.19. 17:34:59

@Sir Gombóc: értelek ! tényleg !
ha nem írásban kommunikálnánk, szerintem 1-2 hideg sör mellett, személyesen 10 perc alatt közös nevezőre jutnánk...
Pszeudoszociális játéknak inkább a VV-t nézném... A Szörvájvertől "picit" mást várnék !
Ennyi és semmi több !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 17:36:42

@Sir Gombóc:

Egy hét Bakonyból annyi maradt meg hogy zabáltuk a konzerveket, éjjel majd meg fagytunk pedig nyár volt, és egyet lőttünk a Buffal.
Lényegében 1.5 év őrséggel ment el.

Nevem senki. 2018.10.19. 17:43:51

@szociál: Nem gábor for president, csak nem akarok előre tudni semmit. :)

2018.10.19. 17:44:34

@Sir Gombóc: Nahh pont erről beszéltem ! Az alapnak nem KELL specifikusnak lenni, hanem élethelyzetekre kellene felkészíteni a "katonát". Gyakorlati, probléma megoldó (!) ismeretekkel kell felruházni.
Alaki kiképzés a f@szom ! :)) Jobbra át - balra át... ?!? Hagyjuk már...
Mi az őrmeseterünket rúgtuk fel műholdnak, amikor ilyesmivel próbálkozott... És mentünk inkább a mezőre vadnyulat fogni, forró kövek között csalánlevéllel elkészíteni vacsinak :))))) Mert mi ilyeneket tanultunk végig...

mézescsók 2018.10.19. 17:45:00

A hv. nem volt jó, de szarból nehéz várat építeni. Ugyanis nem történt semmi említésre méltó a szavazáson kívül, amit ne lehetett volna 3 sorban megírni.
Jeremy a Holtak szigetén balf@kodik, de megtanulja értékelni az élet apró örömeit, és kap tüzet.
Nóri vezényletével az Agilás lányok szövetkeznek Vera kiejtésére, de a szar visszacsap. Nóri megy a Holtak szigetére az agyhalotthoz. Kiderült, hogy Gábor az áruló. A fő konspirátor meg Dávid.

És még bőbeszédű voltam.

Beninek nem kéne túltolnia ezt a nyaralni jöttem dumát, mert még visszaüthet. Nem lesz mindig védett, ám anélkül könnyen feláldozható játékos, aki anélkül kiszavazható, hogy bárkinek nagyobb szívfájdalmat okozna.

2018.10.19. 17:53:21

@szociál: ugye nem D20-as ágyútarack volt ?!? :)))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 18:06:07

@mentolos lecsó:
Agyutarack, de hogy d20-as azt már nem tudom :)
Konzervek viszont jók voltak, volt tojásos sonkás, kolbászos babos, káposztás.

2018.10.19. 18:15:38

@szociál: valszeg D20-as volt az ! :))) a mai napig rendszerben van !
Víztöltetes tesztlövésnél a rendszeresített brunner-barna alsógatyám a térdemig csúszott le :)))

Istenem... az a Globus sólet... töltött káposzta... lencsefőzi füstölt marhával... babfőzi kolbásszal...

Mit tudnak a mai konzerv gyártók ?
Jahhh, egy 450g-os konzerv 1150 Ft... WTF ?? ! ??? (ráadásul még sz@r is)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 18:31:31

@mentolos lecsó:

jah azoknak még ízük volt, még a löncshús is finom volt, a maiak meg... :(

2018.10.19. 18:38:24

@szociál: juhhúúú páncélos gyíkhús... ! :)))))))))))
a csajka fedelében, a 100g-os márkázott vajon megpirítva, a borszeszégő felett ?!? :))))))
soha nem ettem finomabbat ! :))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 18:51:50

@mentolos lecsó:
kanálgép mindent vitt.
kantinban kóla, kávé, csoki reggel.

Sir Gombóc 2018.10.19. 18:56:06

@mentolos lecsó: erre írtam, hogy a 99% nem kapott ilyen kiképzést. Mert nem is volt rá szükség.

karoton 2018.10.19. 19:08:59

Csak most jutottam el az öfi elolvasásáig, de ha kihagyom akkor sem veszítek sokat, mert olyan lett :(
Átfutva a hsz-okat megnyugodtam, hogy nem csak nekem volt a szerkik teljesen egyoldalú szavazat szervezkedés történetszála miatt egyértelmű, hogy 1: Agila ezt bebukja, 2: az első Nóri szavazat után a kieső személye.
Én biztosan úgy vágtam volna, hogy Gábor mindkét oldali szervezkedését mutatom, akár váltogatva is, akkor lehetett volna izgulni a végéig.
Agila nagyon béna volt. Verát távollétében a sajátjai sem várták vissza, de ők meg sem keresték a szavazás előtt. Gábor szavait szentírásnak véve mindent elhittek neki, még egy olyan ártatlan kérdést sem dobtak be senkinek a másik törzsnél, hogy egyébként nálatok Gábor és Dávid milyen viszonyban volt.
Gábornak meg miért volt jó ez a kavarás, passz. Olvasok itt olyat, hogy a lilák altatása... Minek? Alár kiállhatott volna azzal, hogy mi hatan vagyunk és tőletek megy valaki sorry, sőt Robit simán áthozhatta volna, így legalább nem kompromittálja magát előttük, a győztesszavazásnál ez még visszaüthet.

Sir Gombóc 2018.10.19. 19:18:27

Benin látszik hogy már fogott a kezében íjat. A többi béna.

Chuck Νorris 2018.10.19. 19:19:52

nem értem miért nem ragaszkodtak az eredeti szabályokhoz, ez hogy bárhol eltalálják -1 élet egy nagy geciség.

doktor faktor 2018.10.19. 19:22:39

Ez a Gabor oly melyen undorito, hogy hanyinger kerulget, pedig nem szimpatizalok a ket csajjal, de ettol a felfuvalkodott kis futyitol az osszes bicska kinyilik a zsebemben.

Chuck Νorris 2018.10.19. 19:23:07

ez micsda rossz vágás volt, bence bemondta hogy vera számára végetért a játék, erre vera lö utána... micsoda bullshit játék volt ez, pedig izgi lehetett volna

Lynette21 2018.10.19. 19:25:53

@doktor faktor: Ugyanezt gondoltam a jatek kozben! Eddig engem nem irritalt de most nem is ertettem mit akart. Kit tamadjon meg az Eszter?! A Fannit!?

Lynette21 2018.10.19. 19:27:45

Azert David feje most mindent elarult, hogy nem o nyert hanem Emese! Hahaha

doktor faktor 2018.10.19. 19:28:14

@Lynette21: Hat, meg ez tenyleg annyira egy onmagat irrealisan szemlelo ember reakcioja, a folyamatos kiszologatas, beszologatas, a masik nonstop alazasa, foldon fekvobe meg belerugdosni, fenyegetni. Mikozben nem ok kezdtek es megis ki mast lottek volna. Ez foleg Eszter eseteben volt marha undorito, aki toknormalisan viselkedett.

Sir Gombóc 2018.10.19. 19:28:26

@Chuck Νorris: mert annyira bénák voltak, még most is ott lövöldöznének...

HufnágelSteve 2018.10.19. 19:31:19

@Sir Gombóc: Emese is fogott már valamit a kezében, amit nem csak kislányosan össze-vissza húzkodott.

Chuck Νorris 2018.10.19. 19:31:22

@Sir Gombóc: az nyilvánvalo, de akkor tolják egy méterrel elöbbre a lövöpoziciot, igy kb semmi esélye nem volt fanninak és eszternek hogy megussza

Sir Gombóc 2018.10.19. 19:31:51

@doktor faktor: ja, pofázik, hogy egyéni játék, aztán meg sérelmezi, ha valaki mást csinál, mint azt ő elképzeli.

Chuck Νorris 2018.10.19. 19:32:37

@HufnágelSteve: 50 év alatt ideje volt begyakorolni a huzogatást :)

doktor faktor 2018.10.19. 19:32:39

@Sir Gombóc: Hat, vagtak volna roviden ossze. Ez igy szimpla kiszavazassa valt, nem volt benne ugyesseg es szerencsefaktor. Ha hagyjak az eredeti szabalyt, realis, hogy a masik kilott nem feltetlenul eszter lett volna.

Sir Gombóc 2018.10.19. 19:35:08

@Chuck Νorris: jaja, ez nagyon nem volt fair.

Hori1 2018.10.19. 19:35:11

Ez megint milyen ócskaszar húzás már? Gyakorlatilag duplakiszavazás.

Chuck Νorris 2018.10.19. 19:39:32

@Hori1: és akkor vissza az ijászszabály változáshoz, gyakorlatilag kiejtették a két csajt azzal.
vagy megint jön egy átlátszó RTL fordulat... de azt öszintén ki hinné el?

Chuck Νorris 2018.10.19. 19:43:05

Nori összeomlott mert átbaszták :)
ha nem játszotta volna a vezérnöstényt megsporolt volna a nézöknek 10 perc picsogásnézést :)

Sir Gombóc 2018.10.19. 19:43:08

@Chuck Νorris: arra gondolsz, hogy azért nem indulhat a védettségi játékon, mert van neki? Csak ezt még nem árulták el? De ez a mai játék és eredménye nagyon nem tiszta.

doktor faktor 2018.10.19. 19:44:07

Valahol en meg mindig arra szamitok, hogy az fog kiderulni a kiszavazon, hogy az amulett, az tenyleg az.

csipcsiripp21 2018.10.19. 19:47:11

@doktor faktor: egyetértek, ez a Gábor egy tipikus passzív-agresszív p*tsfej, aki besértődik, ha nem az van, amit ő elképzel, és egyből átmegy kicsinyes személyeskedésbe. veszélyes ez a fajta a való életben (is), ilyenekből lesznek a volt barátnőket zaklató seggdugaszok.

doktor faktor 2018.10.19. 19:47:25

@Sir Gombóc: Hat, maskulonben ez az egesz valoban nem igazan osztott-szorzott volna, holott ezzel hajpoltak.

Lynette21 2018.10.19. 19:48:40

@doktor faktor: Ha olyan amulettet kapott volna, amivel vedett lesz es a kovetkezo szavazason nem lehetne ra szavazni, az szerintem nagyobb csavar lett volna mint igy...

doktor faktor 2018.10.19. 19:49:25

@csipcsiripp21: Igy van, nagyon tipikus csaladon beluli bantalmazo ez a tipus, aki marha sokat gondol magarol es mindent kicsinyesen szamontart es megbosszul ( es nagyon atvanyosan kettos mercet alkalmaz) - DrBotoxszal tok ezt jatszotta, csak akkor meg/vele szemben nem volt ekkora hangja.

doktor faktor 2018.10.19. 19:50:48

@Lynette21: Hat azert mondom, hogy szerintem olyat kapott. A level ezzelkapcsolatban nem fed fel, vagy jelent ki semmit. Es ha nem valodi amulett, arra irtam, hogy akkor valojaban ez nem egy nagy csavar.

Sir Gombóc 2018.10.19. 19:50:54

@doktor faktor: valami ilyesmi kellene, mert máskülönben az agilások lemészárlásába fullad a műsor. Ott basztam el az RTL, hogy 11 fős lett az egyesült törzs és emiatt nincsenek rákényszerítve a többségben lévő ex törzstagok, hogy másokkal szövetkezzenek a bentmaradásért. Szandra önelégült vigyorától viszket a tenyerem.

Lynette21 2018.10.19. 19:51:21

Nekem most Szandi is unszimpi lett ezzel a dumaval hogy neki aztan mindegy mi lesz a ket lannyal mert ugyis mennek egymas utan.

Hori1 2018.10.19. 19:55:03

Ritka az olyan a kintiben is, hogy egyenlő számban van a két törzs merge-nél. De attól még ezek undorító belenyúlások.
Ha az amulett tényleg védettségi, az mondjuk fasza. Főleg ha csak a szavazatok leadása után derül ki. :D

doktor faktor 2018.10.19. 19:55:27

@Sir Gombóc: Igen, a tizenegy fo egy hat eves szamara is rogton egyertelmu stratgeiai ongol-helyzet. Engem tenyleg nagyon izgat es remelem, sixx majd megkerdezi, hogy milyen szakemberekbol allnak az egyes team-ek.

Chuck Νorris 2018.10.19. 19:58:38

@Sir Gombóc: franc se tudja mit van a forgatókönyvben, de ha most sorra kiejtik az agilásokat, az kb 1 hét érdektelen adás lesz :)

doktor faktor 2018.10.19. 19:59:31

Es nem erti a sok gyik, hogy az utolso utani pillanatban vannak, hogy kivagjak Davidot es Gabort. Es hogy Bence nem a lanyoknak mondta, hogy kezdjenek el egyeniben jatszani.. Ez a legsiralmasabb, gondolom, ha bejott a papirforma, most fogjak a fejuket... :/

Sir Gombóc 2018.10.19. 20:02:23

@Chuck Νorris: max az kavarhat be, ha valamelyik védettséget nyer.

Chuck Νorris 2018.10.19. 20:03:25

sztem tök mindegy kit választott volna, mitöl kéne meglepödni bárkinek is?

Chuck Νorris 2018.10.19. 20:04:25

@Sir Gombóc: hát az is csak +1 tanács haladék.

perszepolisz 2018.10.19. 20:05:26

Gondolom azért választotta az Egérlányt, mert a kövi kiszavazáson még ot tlegyen Fanni, akik egy egyértelműen utált játékost. Míg Eszter annyira nem utált játékos, hogy biztosra vehető legyen a kiszavazása.

Lynette21 2018.10.19. 20:07:15

A fiuk orulni fognak a mai resznek! Jo sokat mutatjak Fannit hatulrol! ;)

Chuck Νorris 2018.10.19. 20:08:13

mekkora dráma mintha Eszter közleány a vietnami hárboruba menne miközben a mólón leszbikus szerelme, szomoruan hüppögve nézi ahogy a csatahajo elenyészik a naplementében

Lynette21 2018.10.19. 20:08:49

@perszepolisz: Inkabb szovetkezne vele szerintem...

Sir Gombóc 2018.10.19. 20:08:54

@Hori1: valami pedig van, az előzetes szerint.

doktor faktor 2018.10.19. 20:09:05

Habaszki lelovik az amulett dolgot. Kik csinaljak az elozeteseket????

Sir Gombóc 2018.10.19. 20:10:02

@Lynette21: erős lábakon áll, az biztos. :-)

Lynette21 2018.10.19. 20:10:12

@doktor faktor: ooooooo! Jol gondoltuk! Amulett csavarral! Es hetfoig kell varni... :(

doktor faktor 2018.10.19. 20:10:29

@perszepolisz: Szerintem meg Emese az egyetlen, aki gondolkodik Beni mellett, es Fanni agilisebb jatekos, alkalmas szovetseges, meg bealdozni is konnyebb, ha beut a gebasz. Szerintem Emese igazi badass karakter. :D

perszepolisz 2018.10.19. 20:10:56

Ez valami speckó amulett lesz, amilet még soha nem láttunk.Pl. Fanninak három szavazata van, vagy ilyesmi.

perszepolisz 2018.10.19. 20:13:50

A védettségi amulettet a szavazatok leadása után szokták elővenni, nem? Itt meg úgy tűnt számomra, hogy még a szavazatok leadása előtt kérdezte Bence.

Sir Gombóc 2018.10.19. 20:14:21

@doktor faktor: Szerintem sem áldozatnak tartotta benn elsősorban.

Kamiko555 2018.10.19. 20:14:53

Ezután az agyeldobós rész után muszáj egy mondatot leírnom, amit Vera mondott,amikor Bence szedte le a kókuszt: "Hátha már leve van a rizshe'! "

Egyébként meg Fannika egy gusztustalan ember... Eszter meg naív volt és nem gondolkodott...ígyjárt.pont.

doktor faktor 2018.10.19. 20:17:40

@perszepolisz: En is neztem, hogy vilagos van, nekem is ugy tunt, hogy elotte kerdezte, pedig szavazas utan szoktak.

Berborosz 2018.10.19. 20:20:44

@doktor faktor: Ez lenne a lényeg! Kivágni, főképp faarcú Dávidot! Hisz a mai zsákmányszerzést is majdnem ő nyerte, és a következő védettségi játékokon is nagyon veszélyes lesz!

Spiny_Norman 2018.10.19. 20:21:29

Az amulettben lévő csavarral kell a franknak összeszerelni a bungalót.
Méltánytalanul kevés műsoridőt kapott amúgy a legszórakoztatóbb karakter.

Sanda.Ipse 2018.10.19. 20:23:02

Emese játéka kezd tetszeni. Érdemes rá odafigyelni.
Fanni meglepődése, hogy ő marad, miután felajánlotta a későbbi szövetségét Emesének elég nevetséges volt. Tényleg tanult... átcseszni a "legjobb barátnéját".

doktor faktor 2018.10.19. 20:28:13

@Sanda.Ipse: En nem akarok alszent lenni, megcselekedte, amit megkovetelt a haza, nem torte magat nagyonnagyon a masik karara, hogy o maradjon ( kulonben lattuk volna), nyilvan jatszani jott, es az az erzesem, hogy ha Eszter marad, o magaba roskadva varta volna, mig lenyakazzak, Fanni meg nem fogja konnyen adni magat. Es igy lehetosegunk nyilt bizonysagot azerezni arrol, amit reg mondogatunk, hogy Emese nem disznek kerult be a jatekba, hanem topharmas jatekos.

ewita 2018.10.19. 20:31:04

Azért nem vesz (vehet, mintha bünti lenne haha) részt, mert alapból védett! Előzetesből ki is derült! gondolom azért csinálják, hogy ne legyen olyan egyértelmű a gagambas fölény!

Sanda.Ipse 2018.10.19. 20:32:54

@doktor faktor:
Persze. Így sokkal érdekesebb lesz a játék.
Azt is jó lett volna látni, milyen sorrendben lődözte ki egymást a többi játékos. Emese nyilván azzal nyert, hogy őt a "futottak még..." kategóriában sorolták, így nem volt igazán célpont a többieknek.

Chuck Νorris 2018.10.19. 20:42:12

@Spiny_Norman: mert egész nap a ládáján ült, és bánatosan fingott :)

doktor faktor 2018.10.19. 20:50:32

@Sanda.Ipse: Igen, bar a vegjatekban meg azt lattuk, hogy David nyert volna, ha nem rontja el a lovest. Emese viszont nem hibazott. (akkor pl mi lett volna, ha David kilovi emeset, egyazon korben, mert elobb kovetkezik, de aztan Emese lohet egy utolsot es meg abban a korben o meg kilovi Davidot) szoval nem teljesen erdemtelenul, szerencsebol nyert, hanem jobb volt.

Sir Gombóc 2018.10.19. 21:00:08

@doktor faktor: Dávid technikájával már az is csoda, hogy volt találata.

Berborosz 2018.10.19. 21:03:48

Majd mindenki Fannit akarta kilőni. Most úgy látszik, hogy ezzel védetté tették. Tetszik.

Berborosz 2018.10.19. 21:05:57

@Sir Gombóc: Mi volt a baj a technikájával? Hisz majdnem ő nyert.

Lynette21 2018.10.19. 21:27:55

@Berborosz: En azt nem tudom hogy mi volt a baj technikajaval, viszont azert nyert majdnem o, mert az o tablajat kevesen lottek. Nyilvan mar csak akkor, amikor nem volt mas.

Perah 2018.10.19. 21:32:25

Igazából Nóri bemutatta az "aki másnak vermet ás, maga esik bele" tipikus esetét, én örülök, hogy tegnap ő ment. Amúgy pedig ugyanígy hátbaszúrta anno a saját törzséből Robit, szóval nem sajnálom. Elég hamar utolérte a Karma :). Mást nem is csinált, csak kombinált és taktikázott, Vera legalább hasznára van a törzsnek, pl. gyümölcsöt szed, majdnem mindent megcsinál, amit a srácok.

Eszterért sem nagy kár, bár én Emese helyében Fannit küldtem volna el, hiszen tudta, hogy ő a szálka a többiek szemében. Szerintem ezzel most Emese szerzett magának pár ellenséget, ami miatt hamar átkerülhet a Holtak Szigetére.

Beni majdnem teljesen lebuktatta magát a két szuper teljesítményével, de ami még rosszabb, hogy utána elkezdett magyarázkodni. Ha valaki ért a szigeten a pszichológiához, akkor ott kellett volna gyanúsnak lennie, hogy a srác nagyon is jó, csak eddig próbálta magát álcázni. Amúgy nekem az egyik kedvencem, mert laza, szórakozott (de okos), és még erős is :).

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 21:32:51

Fanni védett lesz Gábort kivagjak a holtak szigetére ott meg a gagambasok kikeszitik, ő meg feladja a játékot :)
Happy end

bElannaTorres 2018.10.19. 21:34:03

Fiúk annyiban buták, hogy felesleges a lányokat kiszórni, mert fiút nehezebben győznek le

Sir Gombóc 2018.10.19. 21:42:18

@Berborosz: hogy mi? Minden. Kész csoda hogy eltalálta a táblát. Mert úgy sem célozni, sem normálisan lőni nem lehet. Mentek is összevissza a lövései. Az, hogy majdnem nyert csak azért volt, mert:
1. menetközben változtattak a szabályokon, így a precízebb technika nem hozott előnyt, elég volt bárhol eltalálni a célt,
2. a többiek még bénábbak voltak.

Sir Gombóc 2018.10.19. 21:44:22

@szociál: az agilásokra gondoltál, nem?

woofesz 2018.10.19. 21:49:13

Az is sok mindent elárul, hogy az íjászat végén Dávid maradt, nem merték betámadni mert tudják hogy ő a szövetség feje és céltáblát raknának a fejükre.
És nem értem hogy nem állnak össze amikor a tanácson anonim módon együtt kirakhatnák. Igazából Verának kellene most lépnie és kirakni Gábort vagy Dávidot. Még biztonságban érzi magát de arra miért nem gondol hogyha elfogynak az agilások a gagamba többség rá fog tenni. Helyette most tudná használni még Fannit, Emesét, Tamást és esetleg Benit és Robit hogy kitegyék.
(de az előzetesből láttuk, hogy a lányok inkább rámennek Tamásra, aki még elmozdítható lenne Dávid-Gábortól. Pff)

bElannaTorres 2018.10.19. 21:51:44

Fanni meg Eszter meg ott szúrta el, hogy nem kezdték el keresni a rést a régi gagambások között. Aztán sírdogálnak, meg dühöngenek, Fanninak legalább annyival több esze volt, hogy beszélt Emesével. Gábort én nem bántom eddig ő legalább játszik, a többiek meg úszkálnak a farvizen, vagy sodródnak. Csak remélem Gábor nem annyira hülye, hogy idejében ne vegye észre mikor van az a pillanat amikor még ki lehet dobni Dávidot.
Ha lenne pár okosabb játékos, akkor nem az RTL-nek kéne bevinni a csavarokat....

Bencus is mit szól bele ki kit lő? Már ő sem bírja milyen hülyék :)?

Eszter annyit pakolászott, hogy az egész útra nem vitt annyi ruhát amennyit ott osztottak ki neki. Végül is örülök, hogy ő ment nem jól játszott.

bElannaTorres 2018.10.19. 21:53:50

@woofesz: Vera harcos, az egyszerű dolgokat szereti el is mondja mindig, örül ha van konfliktus arra rak akire mindenki. Aztán a végén majd erőből lenyomja a többieket. Múltkoriban szandi pl ott számolta el magát, hogy nála erősebbet akart erőből lenyomni :)))

HufnágelSteve 2018.10.19. 21:54:53

@Berborosz: @szociál: Dávid óvodás íjászatot mutatott be, amit a tapadókorongos+gumis nyíllal tanult. Az szokás kérdése, hogy valaki a nyílvessző végét a mutató- és középső ujj közé, vagy középső és gyűrűsujj közé fogja, de vállból-hátból fülhöz hátrahúzva ildomos visszacsapó íjakkal lőni. Benit és Emesét nézd lövéskor, nem 5 ujjal markolva fentről bámulva célozgatnak.

Ryze 2018.10.19. 21:57:53

Amúgy szinte biztos vagyok abban, hogy a magyar Zidanenak megmondták így 2 nap éhezés után az operatőrök, h amúgy ne botokat, hanem kisebb száraz dolgokat kéne oda tenni talán, h meg is gyulladjon :DDD

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.19. 22:01:26

@Sir Gombóc:
Sargakra :)
Ilyen hülye neveket kitalalni.

Gábor haját én is beallitanam egy krikett utovel, milyen kis paoucsallat ez a liliputi.

bElannaTorres 2018.10.19. 22:02:52

@Kamiko555: szerintem nem gusztustalan én el is várom, ha valaki odamegy az nyerni akarjon, ha már elveszi a helyet mástól. Beszélt emesével okosan, aztán meg azt is elérte, hogy ha döntőbe jut eszter szavazatát megkapja.

Sir Gombóc 2018.10.19. 22:13:20

@HufnágelSteve: így-így. Ők vagy tudták, hogy kell vagy ösztönösen jól fogták meg az íjat.

bElannaTorres 2018.10.19. 22:44:43

A szerencsés Jeremy még a végén egy menedéket is találni fog.

Nem Penny hajója 2018.10.19. 22:51:03

Szerintem Fanninál olyan védettségi amulett van, amivel másvalakinek biztosíthat védettséget. Mintha tavaly lett volna már ilyen.

Picit azért ijesztő volt látni a csordaszellemet, azt, ahogy nem mertek kilógni a sorból az íjászaton.

Gábor meg szerintem az életben is egy pöcs lehet.

tar 2018.10.19. 22:56:14

Eh, ez számomra egy végtelenül kellemetlen és rosszkedvű rész volt. Van 2 szövetség: az egyik egyértelmű fölényben van, a másik egyértelműen vesztett helyzetben.
Erre milyen feladatot raknak be: nem ám, hogy önmagadért küzdjél és ezzel legalább valami halvány esélyt adnak a vesztes pozícióban lévőknek, neeem.
Helyette gyakorlatilag csinálnak egy 2. kiszavazást, nemes küzdelem helyett egy "vérengzést" (bocs), ahol a lelkileg amúgy is padlón lévő gyengébbeknek a leghalványabb esélyük sincsen semmiféle helytállásra, nyerésre vagy bármilyen morál/önbizalom növelő cselekedetre, helyette tehetetlenül nézhetik végig, ahogy az amúgy is nyertes helyzetben lévő többség kiszórja őket. Mindezt úgy, hogy a végén egy végtelenül rosszkedvű, megalázó szituba rakják az amúgy is vesztes helyzetben lévő törzs 2 tagját, érezzék csak, hogy jelenleg ők az utolsó szarok és dörgöljük még minél látványosabban az orruk alá, úgy kell azt. (és ezen semmit nem változtat, hoyg ha a totem esetleg védettségi)
Ha az ex-gagambába csak egy csipetnyi stílusérzék és empátia szorul, akkor felesleges megjegyzések és okoskodás helyett , szó nélkül, fapofával gyorsan végrehajtják a kivégzést és közben érzik, hogy ez azért valahol gáz így.
Közben az ex-gagamba végtelenül nagyképűen a saját taktikai érzékét magasztalja, miközben fölényüket kizárólag annak köszönhetik, hogy ők 6-an érkeztek a törzsbe, a másik meg 5-en. Így tényleg végtelenül nagy taktikai érzék kell a nyeréshez.

Nevem senki. 2018.10.19. 23:13:22

Ezt a rohadt háttérzenét most már megszüntethetnék! Semmit nem lehet hallani abból mit beszélnek íjászkodás közben. :///
Minek kell mindenhova ez a rohadt háttérzene!? Anélkül már lassan szarni se lehet! "zene"???????

Nevem senki. 2018.10.19. 23:19:05

@Lynette21: Szandi nekem azóta unszimpi mióta bent tartották.

Nevem senki. 2018.10.19. 23:25:24

Most már Verát is utálom. hogy ennek se esett le hogy ő áll a gagamba legalján és nyitni kellett volna az Agilások felé. Most már mindegy. (legyint) Lesz ami lesz.

Nevem senki. 2018.10.19. 23:32:52

@doktor faktor: @Sir Gombóc: Ne feledjétek dávid sose akar nyerni. Neki jó a második hely is. Remélem a döntőben is így fogja gondolni. :)

Nevem senki. 2018.10.19. 23:37:57

@Perah: Nóri ellentétes oldalon állt Robival a saját törzsén belül is. Mikor kiszavazta nem hátba szúrta, hanem belevágta a nagy kést egyenesen a szívébe. Csak nem vérzett ki kellőképp mert visszatért mint egy zombi. :) sajnos

Nevem senki. 2018.10.19. 23:45:00

@woofesz: Igazad van. Verának kéne lépni, de szerintem be van ijedve mert a múltkori kis magánakciója sem volt hibátlan. Fél hogy hibát követ el.

Nevem senki. 2018.10.19. 23:49:56

@bElannaTorres: Gábor soha nem dobja ki Dávidot. Két adással ezelőtt mondta is, tudja hogy nem nyerheti meg. Dávid ellen soha...

Nevem senki. 2018.10.19. 23:55:03

@tar: Jól megfogalmaztad. +1

Nevem senki. 2018.10.20. 00:04:30

Azért én Emese helyben bevittem volna egy csavart és Verának adtam volna a szürke kendőt. Hátha összebarátkozott volna Nórival a holtaknál. :)
Ha meg erre GabCSICSKA beszólt volna, visszaszóltam volna hogy b+ ez egy egyéni játék egyéni döntésekkel nem te fogod eldönteni hogy alakul a játék menete. Na húzzál vissza Dávid faszára te köcsög.

woofesz 2018.10.20. 00:28:26

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Verának nem adhatta volna a kendőd, csak a két veszélyzónásnak.
Vera meg ha tényleg ettől fél az is hiba mert az ő helyzete nem fog megváltozni akkor se ha elmentek már az agilások. Ugyanúgy ő lesz Dávid ellenfele.

elektro013 2018.10.20. 00:28:55

Kíváncsi leszek Emese taktikájára, mert így elsőre egy embert nyert esetleg Szandi és Vera felé tud nyitni. Viszont, ha Esztit (lelkileg erősíteni kellett volna, hogy nehogy feladja, de ez a kockázat beleférhetett volna) választja, akkor Tomi és Robi is meggyőzhető lett volna és Gábor, Dávid páros egyedül marad, mert Beni eddig mindig az erős oldal mellett lavírozott vagy semlegességet színlelt.

woofesz 2018.10.20. 01:32:15

@elektro013: Ez a baj, hogy taktikában tényleg a kispöcs Gáborék a jobbak, egyelőre.

Sanda.Ipse 2018.10.20. 06:38:36

@doktor faktor:
Nem úgy gondolom, hogy érdemtelenül nyert, hanem nem volt a többi céltáblája.
Nem számoltak vele.

Sanda.Ipse 2018.10.20. 06:39:24

@woofesz:
Könnyű létszámfölényből okosan taktikázni.

Sanda.Ipse 2018.10.20. 06:45:21

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:
Nem csavarozgathatott. Csak kettő közül volt választása.

doktor faktor 2018.10.20. 07:03:58

@woofesz: Haaaat, ez majd inkabb visszafele derul ki. Mert a statuszuk, hogy fiatal, eros ferfiak ( david meg egy szimpatikus, bolcs vezeto archetipusat is hozza), az elejen hihetetlen elony. De Beni es Emese, akik nem ez a kategoria es nem is gyonyoru, fiatal, nagycsocsu, joseggu lanyok (amugy emese egy bombano, Beni meg nem tudom, hogy tudja behuzva tartani a labdatologatos jatekban villantott izmait), ha az elejen megmutatjak magukat, repulnek, ok veszelyzonasok voltak, lasd az elozo evadban az elso kieso a geek csavo volt, vagy Emese dupla hatranya, hogy kesobb is erkezett. Tehat az o taktikajuk, ami a tulelesuket szolgalja, egyszeruen a bentmaradasukat a merge-ig, az az volt, hogy meghuztak magukat. Most mind a ketton latszik, hogy probalgatja magat mar. Szerintem Emese rohadt okos es nagyon jo taktikus, ra fog jonni, hogy Beni fele kell nyitni s Beni is van olyan okos, hogy tudja, hogy Davidnak menni kell, aztan meglatjuk, hogy mire mennek, belebuknaj-e, egyaltalan, idoben tudnak-e lepni, vagy elkesnek. Azt se felejtsuk el, hogy nem tudtak elore, hogy lesz egy hirtelen kiszavazas. Emese mar elotte is kezdett nyitni a lanyok fele, de ahhoz, hogy az elukre alljon, neki is erdeke volt Nori tavozasa. Csak nem tudhatta, hogy az egyik csajt a retek kirugja soron kivul (nekem senki meg nem magyarazza, mi ertelme volt ennek, foleg, hogy a szabalyt ugy valtoztattak, hogy nekik legyen nehezitett). Lehet, hogy mar a mostani kiszavazasra be akarta fuzni a ket csajt. Egyedul abban bizom, hogy a hatekosokkal tuti beszelgetnek ilyen temaban is, csak persze nem vagjak be, tehat a retek napra kesz a strategiak alakulasarol, es mivel ok is nezheto musort akarnak (elvileg), talan volt ennek ertelme, mert ha nem, akkor innentol nezni sincs ertelme ezt a szart

doktor faktor 2018.10.20. 07:06:45

Meg annyi, hogy tenyleg sirva fogom a fejem, hogy az eselytelen, bena jatekosok kiszorhattak volna a ket legerosebb kozul az egyiket, csak ugy. Es nem esett le nekik. Aaaaaaa

Berborosz 2018.10.20. 08:49:45

@doktor faktor: Akár mindkettőt kiszórhatták volna, ha csak az ő táblájukra lőnek.

J 79 2018.10.20. 10:14:15

@hereverő heverő: :D valaki vigyen már neki egy adag...csigatésztát! :D

J 79 2018.10.20. 11:09:45

kicsit off: nem tudja valaki miért lettek törölve az epizódok a legnagyobb "kölcsönző" oldalról?
elég gáz így mert sajna nem tudom mindig nézni, a RetekNow oldal meg egy halom kaki, mind minőségre mind reklámmennyiségre. :/

Sir Gombóc 2018.10.20. 11:22:44

@Berborosz: gyakorlatilag 6 pontos lövéssel ki lehetett volna őket szórni.

Berborosz 2018.10.20. 13:26:59

@Sir Gombóc: De ezek a seggfejek Fannikát lőtték...

Nevem senki. 2018.10.20. 15:41:32

@woofesz: @Sanda.Ipse: Így akkor tényleg nem volt nagy befolyása a játékra. :/

Nevem senki. 2018.10.20. 15:53:19

Ha Agilás lennék megpróbálnék feszültséget szítani a gagambák közt. Pl elhívnám Verát beszélgetni a dzsungelbe és mondanám hogy te, ezek hamarabb kiejtenének téged még mielőtt mi távoznánk. És ezzel nem is hazudtam volna. Ha meg nem hiszi, hát így járt.
Mert az sem megoldás hogy ott ülünk azt várjuk a halált. :)
süti beállítások módosítása