Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x04 – Megrekedve

2018. október 19. 15:00 - szde

Diazék készülődnek reggel, nálam ez a cukiságfaktor netovábbja, annyira édesek, hogy nézve őket majdnem nekem is megjött a kedvem a családalapításhoz. Hirtelen estére váltunk, és megtudjuk a rut angol ige Oxford szótári definícióját (magyarul keréknyomot, bőgést, morajlást is jelent a szó, itt melléknév alakban bevésődött szokásnak lehetne fordítani), miközben egy éjjeliőr hősködik, és miközben graffitiseket kerget, jól beesik két épület közé, és ottragad.

vlcsnap-2018-10-09-21h01m10s905.png

Érkezik a csipetcsapat, Buck kitörheti az egyik iroda falát, a kárt természetesen az állam (vagy valaki) megtéríti, George, az éjjeliőr pedig nemsokára kiszabadítható állapotba kerül, azaz Bobby és Eddie kirántja, be a irodába, mindenki happy a tulajdonosnőn kívül.

Athenát a főnöke hívatja, a nő, aki az első évadban felfüggesztette, de most nem leszidás jön, hiába kezdődött a beszélgetésük „csukd be magad mögött az ajtót” kijelentéssel. Athena eddig már négyszer jelentkezett hadnagynak, és azért állt le a jelentkezéssel, mert a régi főnök egy szexista állat volt, aki szerint nem volt meg a rendőrnőnek az elegendő vezetői tapasztalata. Amúgy a tag már meghalt, főnökasszony pedig nagyra tartja Athenát, és alkalmasnak találja a pozícióra. A nő majd jövőre jelentkezik, de a kialakult állapotok miatt már most megüresedett pár hely, és akár jövőhéten is kezdhetne.

vlcsnap-2018-10-09-21h06m33s627.png

vlcsnap-2018-10-09-21h07m56s251.png

vlcsnap-2018-10-09-21h10m59s181.png

Eddie hozza kisfiát a nagymamájához, mármint Eddie nagymamájához, és kiderül, hogy Eddie neve Edmundo, csak ezt Buck meg ne tudja, ilyen névvel hülyére lehetne szívatni a srácot. Tanya nevű részeg lány hívja Maddie-t, azaz a 911-et, és eleinte nem úgy tűnik, hogy baj van, de kiderül, hogy a barátnője feje beszorult egy csőbe. Méghozzá kipufogócsőbe. A lánybúcsús társaság magához se tér a dögös kettős láttán, a lány pedig fogadásból dugta be a fejét a csőbe. Jön a fűrész, a kocsi tulaja pedig nem hiszi el, hogy vágni kell. Bobby elfordulást tanácsol neki, a barátnők meg ráugranak Eddie-re és Buckra, utóbbinak barátnője van, előbbinek meg fia, de ez a kiscsajnak is, szóval nem gond, de mivel nincsen Snapchate, veszett ügy. A csőbe ragadt lány is megállapítja, hogy dögös a kettős.

Buck nem hiszi el, hogy Christopher miatt nem randizik a haverja, meg hát az esetei sem voltak a nők, és bár ez gyenge kifogás lehet, nézzük csak Buckot, aki a barátnőjével takarózik. Eddie hívást kap, rögtön rohan a kórházba, kisfiúnak nincsen semmi baja, nagymama viszont elesett, és eltörte magát, a nagynéni, Tía Pepa pedig nem hiszi el, hogy a gringa exe itthagyta a szarban a srácot. A kisfiú amúgy nagyon kijön az ápolónőkkel, Eddie pedig egy szent Pepa szerint.

vlcsnap-2018-10-09-21h13m15s332.png

vlcsnap-2018-10-09-21h16m01s526.png

Athenának virágot hoz a család, Ex-férj pedig nem hiszi el, hogy a nő nem vállalja el a munkát, amit annyira várt. A rendőrnőnek most pont megfelelő az élete, kellemes, a családja, a gyerekek a legfontosabbak, és kényelmesen érzi magát, elégedett mindennel. Ex-férj szerint nem csak a fizetésemelés miatt kell elvállalni a melót, hanem az elismerés miatt.

Eddie hozta a fiát a melóba, Bobby laza, és nincsen vele probléma, és amikor hívás jön, még ruhát is kap Christopher. Hen majdnem elmondja, miért kapta Chim a Chimney becenevet, de csak majdnem, biztos nem forgott a kamera, amikor ez megtörtént. Az eset amúgy egy autóbaleset, és mialatt dögös kettős dolgozik, Bobby a kisfiúval beszélget. Az állomáson Chim flipperezni tanítja, Bobby-tól valami ragadós és tuti nem IR-diétás kaját kap, még a csövön is lecsúszik, amikor befut Pepa, átöltözve, és már viszi is a kisfiút. Eddie hálából megöleli a főnököt.

vlcsnap-2018-10-09-21h18m56s628.png

vlcsnap-2018-10-09-21h22m28s306.png

Otthon Buck a nővérének meséli a szituációt, az egészségügyi szolgáltatások nehézségeit, de Eddie már dolgozik az ügyön. Mikor befejezte a bromance-ot, Maddie előrukkol a hírével, miszerint talált egy lakást, és nemsokára kiköltözik. Chim kontrollra jött, minden rendben van, orvosi csoda, kifelé menet pedig a liftnél összefut a nagyon is terhes Tatianával, az exével. Gyors matek, a gyerek nem Chimé, hanem a nő férjéé, nagyon érdekes, gyorsan megtalálta a boldogságot a szakítás után. Kínos pillanatok, majd amikor jön a lift, a tűzoltó inkább megvárja a következőt.

ATM automata furcsa üzeneteket ad ki, mint: mentsen meg, hívja a 911-et, valamint: addig nincs pénz, amíg nem jön a segítség. Maddie nem hiszi el a dolgot, majd amikor jön a csipetcsapat, Buck nem tudja feldolgozni a költözés, Chim pedig azt, hogy az exe továbblépett, míg neki az élete nem változott. Miközben vágják ki a pasast, Buck továbbra is az Abby-issue-n pörög, Chim pedig megrekedve érzi magát, ahogy dögös kettős „rangidős” fele is. A megmentett pasas nem ismeri Abby-t, de sosem volt boldogabb, mint most, Buck képétől. Nos, ez is egy vallomás.

vlcsnap-2018-10-09-21h29m15s218.png

vlcsnap-2018-10-09-21h32m40s954.png

Fiatalember várakozik az ékszerboltban, el akarja jegyezni a barátnőjét, de csak doboz kell neki, mert nemrég a barátnőjének innen vett nyakláncot, amit a nő utána jól elárverezett, és jótékony célra adta a pénzt. Így valami gagyi cuccot kap, de szép dobozban. A lánykérés a mozgólépcsőn történik meg, de mielőtt a pasas felérne, leszakad alatta a szerkezet, és bedarálja a lábát. Jön a segítség, de elég szarul fest a tag, és bár nagy üvöltések és nyögések közepette sikerült kiszabadítaniuk, mielőtt meghalna, legalább megtudja, hogy igent mondott neki a barátnője. Soha többet nem fogok mozgólépcsőt használni.

A történtek után mindenki depis, erre még rátesz egy lapáttal a szomorú zene is, és engem se dob fel, pedig a héten még lesz 5 zh-m a négynapos ünnep előtt, szóval köszi, most megint kezdhetem elölről a mentális felkészülést. Chim nem érti a helyzetet, ezt hívják a túlélők bűntudatának, amit amúgy tömegbaleseteknél szoktak leggyakrabban használni, de erre az esetre is pont ráillik. Kiderül, hogy Mr. Április mégis emlékszik mindenre, ami történt vele a balesete előtt/alatt/után, csak nem akart rá visszagondolni, ezért kamuzta be az amnéziát.

vlcsnap-2018-10-09-21h35m29s630.png

vlcsnap-2018-10-09-21h36m30s818.png

Buck kamuindokkal a lakására hívja Eddie-t, hogy letámadja bemutassa egy nőnek, de nem olyannak, még mielőtt. Carla jön vissza, aki már nagyon hiányzott, és hát ugye szakértője a helyzetnek. Rögtön mondja is, hogy lássanak munkának, hogy mijük van.

A tökéletes csontozaton kívül. (Carla)

Tatiana találkozik egy étkezdében Chimney-vel, a nő kísértetiesen emlékeztet engem Ryan Lochte feleségére, Kayla-ra, mondjuk lófeje nincsen, de ugyanolyan buta és bugyuta képpel képes néni az emberekre, mint az ex-playboynyuszi a fotóin. Tatiana ajándékba kap egy ajit a kislányának, meg a szexi tűzoltók naptárát, erről jut eszembe, az ausztráloké is kijött, rá lehet keresni.

vlcsnap-2018-10-09-21h38m37s066.png

Éjjel van, Athena ébren fekszik az ágyban, amivel Bobby-t is felkelti, és hát nem fogja elfogadni a munkát, mert csak. Mielőtt visszaaludnának, van jobb dolog is, mind csendben lenni, ez már a rendőrnő ötlete. Maddie végül kiköltözik Abby lakásából, Eddie pedig a nagymamájánál van a kórházban, amikor érkezik Carla és Christopher, Buck pedig megint egyedül érzi magát az üres kecóban.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása