Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A legbátrabb páros 1x02 - Avagy a hidrofóbia magasiskolája

2018. október 17. 18:00 - BBrigusz

A korlátlan mennyiségű gyermek vállalására buzdító társadalmi célú hirdetések közepett meg is kezdődik a burzsujcirkusz következő adása. Singh Viki épp telesírja a párnáját Táncosék elvesztése miatt, ami így kezdésképp nekem több mint erős, már kapkodom is befelé az Advil Ultrákat nagy hevesen. Ugrás be a varázslatos iskolabuszba, gyors összegzés után Tilláék –akik jól észrevehetően még nálam is jobban unják ezt az egészet- felvezetik a következő challenget, csapatban kell játszani puzzlekirakóst, de ismét vízben, így indulhat is a jól megszokott pánikolás.

1.jpg

Fitneszék Kertész Gézáékkal párban kezdenek, a játék kreatív amúgy, minden körben random esik valaki a vízbe egy csapóajtóról, kulcs felhoz, kar meghúz, zuhan a következő. Az utolsó ember kinyit egy ládát, amiben a kirakós darabjait találják, a kép a műsorvezetőkről ábrázol egy boldog pillanatot, gondolom még a forgatás előtti időszakból. A Keleti Andi-emlék és/vagy fanklub együtt indul ebben a feladatban, majd Tenyáék Szabó Ádámékkal állnak össze. A műsorból eltelt fél óra jellegtelenségét felismerve a szerkik gyorsan bevágnak nekünk egy Réka rosszul van- képsorozatot, ami épp addig tart ki, amíg Tenya nője Tóth Andival karöltve arra a döntésre juthat, hogy a víz az túl para, így inkább offolják ezt a kört. Najóvanakko’ lúzerek, mindenképp meg kell csinálni, a két fiú megoldja nélkületek –mondja Majka, és érezhető a hangján, hogy az első dolga lesz kirúgatni a castingereket, amint hazaér, amiért sikerült telecseszni víziszonyosokkal a brigádot. Az, hogy ezek ennyire nem tudták, milyen rendezvényre jönnek, vagy csak a szerződésükbe beleírt Máltát valahol a Góbi sivatagban helyezték el fejben,számomra még nem világos, de mivel az idei Survivorben is visszatérő probléma ez, én arra tippelek, hogy elfogytak az országban az úszni tudó és realytiben még nem felhasznált emberek. Tenya feszült, az kurvaélet, hogy egyhamar nem lesz a naplementébe lovaglás otthon. A heroikus küzdelem tök feleslegesnek bizonyul, utolsók mindenképp, zsa fel a csóró toronyszobákba.

2.jpg

3.jpg

Réka folytatja az összeomlást, kell persze a dráma, mindenki meghatódik, kivéve Schobert, mert hát ugye ő most nem tud másra fókuszálni, csak az új szobára. Megkapjuk a minden adásban kötelezően megjelenő „Norbinak szívműtéte volt”- monológot, nekem pedig sajnos VÉLETLENÜL sikerül beletekernem kicsit ebbe a szenvedésbe.

Mindeközben Tenya a tőle megszokott frappáns lényeglátással összegzi átköltözésük idilli pillanatait:


„Mondjuk neked köszönhetően kerültünk ide, de nyilván neked nem tetszik, tehát egy pillanat kétségem nem volt, hogy duzzogni fogsz” –Tenya

Norbi szerint nagyon fasza ez a fiúcsapat, ők a kerekasztal lovagjai a várban, én pedig rögtön felidézek magamban egy Gyalog galopp best of-ot. A fitneszguru és a lovas félisten maratoni falloszméregetésbe kezd a harci sérüléseik felsorolásával, és hegeik prezentálásával, természetesen a szívműtét ezúttal is az aduász. Erre már Tenya is csak egy hatásvadász, várban éneklős jelenettel próbál rákontrázni, de szerencsére megjelenik a csaja –aki szerintem akkor mosolyogna életében először és utoljára, ha egy párnával álmában fojthatná meg szerelmét legális keretek között- és gyorsan elkussoltatja. Nekem bejön a csaj hanyag flegmasága amúgy.


4.jpg
Másnap reggel megindulnak a végtelen adásidő kitöltése érdekében forgatott ébredős jelenetek, Tóth Andiék édelgése remek kontrasztot képez egyébként Singh Viki pasijának beszámolójával, aki azt részletezi, hogyan fosta és hányta végig az éjszakát. Vajnáné hugicájának szülinapja van, férjecskéje készül is csodálatos fotóalbummal imádott arájának, akinek az orcájáról még semmilyen érzelmet nem sikerült leolvasnom egyszer sem, bár megértem, hogy nem kitörő az öröm, ez mégsem egy Lamborghini Huracan Spyder vagy egy Tropicana Casino.

A kövi játékban a lányoknak kell villantani, mondja Tilla, azt nem tudjuk meg, hogy eredetileg is ez volt-e a terv, vagy az előző feladat kudarcai miatt alakult így. Magasban mászás, kulcsmegszerzés, pasi kiszabadítás, smár a folyamatábra néhány patkánykával megspékelve. Első körben Viki megy Réka ellen, aki még a játék indítása előtt gyorsan prezentál pár tankönyvbe illő fekvőtámaszt, csak hogy az ellenfél érezze a törődést. Réka nagyjából egy perc alatt lezúzza a feladatot, majd az aerobic-óráiról jól ismert „ Ezaz!”, „ Meg tudod csinálni!”, és „Emeld a popsid!”- felkiáltásaival buzdítja vetélytársát emlékzetetve engem arra, miért is landolt az összes videója a Lomtáramban. Nem kedvelem a nőt, de egy kibaszott terminátor, azt el kell ismerni. A kimondhatatlan nevű, ámde annál furcsább arcberendezésű Kertész Gézáné megy a következő körben a szülinapos lányka ellen, előbbi győz, Palácsik bazi lassú a többiekhez képest. Utolsó körben a két feladós viszonylag jó időt fut, de Andi leejti a kulcsot, így ők az utolsók, este párbajoznak.

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Mindenkinek tiszta, hogy az Ápdét-Tenya-Kertész Géza szentháromság egyelőre rendíthetetlen, ergo több mint valószínű, hogy Palácsikék vagy Vikiék lesznek a párbaj másik résztvevői, és a kisebbséget alkotókat ez a fene nagy egység már eléggé erőteljesen zavarja, de hát mindannyian ismerjük a többség vs. egység képezte fordított arányosságon alapuló általános igazságot. Tenyáék és Vikiék egymásra szavaznak, Mr. Palácsik rávilágít, hogy amúgy Németh Kristóf egy rájátszós pöcs, ami egyébként teljesen helytálló, mert az ember minden mozdulata és megszólalása elképesztően maníros és színpadias, de mivel ők védettek, Tenyáékra kerül egy újabb jel, Kristófék Vikiékre, ahogy Fitneszék is. Holtverseny, mert Andiék is Tenyáékra tesznek, így Kristófék döntenek, egyértelmű, hogy Vikiéket küldik párbajozni. A szavazás megvitatása hamar konfliktushelyzetet szül, amikoris mindenkiben tudatosul, hogy a matek egyszerű: ezek hárman mindig be fogják védeni egymást, ergo a fiatalság sorban kihullik majd.

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

A párbajfeladat ilyen klasszik bottal egymást emelvényről lelökős móka, ahol a férfiasságát görcsösen bizonyítani akaró Szabó Ádám a hányófosó Vikipasijával küzd, a triumvirátus fejéről pedig könnyedén leolvasható, hogy már legszívesebben a jakuzziban meresztenék a seggüket, de köti őket a szerződés, így végig kell ülniük ezt a szart. Extraként azt is az arcunkba kapjuk, ahogy a hatodik osztályosoknak is nulla kihívást jelentő műveltségi kérdések ismét kifognak a nyomoroncokon, megint csak több a sírás-rívás, mint a helyes válasz. Már Majka szalmakalapja is égnek áll ettől a sok műszenvedéstől, kicsit megnyugtató, hogy nem egyedül evezek jelenleg a szuiciditás végtelen tengerén a műsor láttán. Kicsit olyan érzetet kezd az egész, mintha a szereplők összes családtagja összekötözött kezekkel és beragasztott szájjal ülne egy égő hajón egy ketyegő bombával, és ezeknek a celebecskéknek ezért kötelező részt venni ebben az egész vekengésben. Singh Viki könyörög a pasijának, hogy veszítse el a saját körét, mert haza akar menni, eközben Tilla feje priceless. A műsorvezetőpáros Vundersőn és Zuperszexije ez a széria, ezt már biztosan állíthatom.  A csávón mindezek ellenére eluralkodik a férfibüszkeség, és a másfél éves kisfiaméhoz kísértetiesen hasonlító fizikai állóképességgel és lelki világgal rendelkező Szabó Ádám- Tóth Andi páros távozik.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lynette21 2018.10.17. 21:51:19

Haha! Koszi Bbrigusz, nagyon jo kis iras lett, csak legyszi ne legy öngyi, nem er ez annyit se... Az adas valoban total hosszu, az emberek uncsik. Hol marad Berki? vagy Bardosi? Ok mar nem vallaltak? Nem csodalnam.

schanc 2018.10.18. 06:31:11

Most megnéztem csak a végét az adásnak, irtó gáz. Tényleg látszik Majkáékon is, hogy mennyire élvezhetetlen lehetett a forgatás. Amit Viki is összenyávogott...

Sanda.Ipse 2018.10.18. 09:25:56

Mekkora ripacs ez a Németh Kristóf! Túltesz a két barátján, Tenyán és Schoberten is.

Kamiko555 2018.10.18. 10:46:34

Nem tudom,hogy van-e még egy olyan müsor,ahol ennyire ellenszenves minden szereplő... Belenéztem a Norbis hiszti miatt,meg ebböl a részből láttam a lányokat a rúdon csúszkálni,de egyszerűen képtelenség nézni!!!
Norbi sosem volt túl szimpi,de ahogy most kinéz az teljesen hiteltelenné teszi számomra a NorbiUpdte-es szarait.Minden elismerésem a Rubint Rékáé,aki évek óta elviseli ezt az öntelt,egoista,erőszakos embert,aki segget csinál a szájából! Kristófon meg messziről látszik,hogy egyre szarabbul néz ki (erősen alkoholitsa jelekkel az arcán) és tipikusan műmájer színészkedésekkel,amitől sugárban lehet hánynki...Tenyáról már nem is beszélek, ő csak egyszerűen EGO MAN.
Ez a műsor szerintem mindenkit lejárat, aki szerepel benne!
Tillát sajnálom egyedül,h adta hozzá a nevét! :-/

Sendmailto 2018.11.13. 19:46:09

Tenya csajat nem ertem hogy birja elviselni ezt a madarat.
süti beállítások módosítása