Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hétfő, szerda, szombat, kedd

2018. október 15. 08:14 - hektor_

Ahogy Papp Szabi meg az a vörös srác énekli abban a bizonyos nótában: ketten vagy négyen vagy hatan vagy nyolcan, úgy jó minden ahogy épp van. Ilyennek tűnik a jövő heti TV műsor is, lássuk mikkel kedveskednek nekünk a szakma nagyágyúi október 15-21 között:

A hajnali kakasszó szerelmesei elindíthatják a hetet a The Walking Dead zombijaival, az RTL Spike-on ugyanis minden hétfőn 04:30-kor debütálnak 9.évad legújabb részei, felirattal ráadásul, így Rick „stuff and things”-ei az eredeti orgánumon élvezhetők – de ha inkább aludnánk ahelyett, hogy már napfelkelte előtt az élőhalottak hörgésének ritmusára szürcsöljük a reggeli kávénkat, viszont a sorozatot sem hagynánk ki, akkor sincs gond, 22:00-tól este már szinkronosan nézhető a rész ugyanitt. Munka utáni kanapénfetrengéshez hétfőtől péntekig minden áldott este vár minket az RTL-en 19:00-tól a túlélős reality, a Survivor, melynek játékosai a Fülöp-szigeteken rázzák a pálmafákat – ha neadjisten nem érünk haza eddig, akkor később bármikor visszanézhetőek az epizódok az RTL Most-on. Ha létezik a világon olyan ember, akit nem érdekel hogy ki ette meg stikában a banánokat, az kapcsoljon csak át Film+ra, ahol Chris Hemsworth pörgeti a kalapácsát 18:50-től a Thor: Sötét világ-ban, majd 23:00-kor Gillian Flynn könyvén alapuló Holtodiglanban megtudjuk hogy a Nick Dunne-t játszó Ben Affleck kinyírta-e a feleségét, vagy sem.

survivor_s2_atmeretezett.png

Ismereteink bővítésére nincs is jobb időpont a szerda esténél, 20:00-tól a Spektrumon Thomas Pesquet ifjú asztronauta társaságában járhtatjuk be a Kozmoszt A világűr holnap című műsorban, de ha a hét közepére kialakult katasztrófahangulatunkban inkább olyat néznénk, ahol másoknak jóval szarabb mint nekünk, 19:10-től nézzük meg a Film+on a Poseidont - Kurt Russeléknek nagyobb gondjuk is akad annál, minthogy a hétből még mindig van hátra két nap. Ha inkább maradnánk a nevetésnél, alternatívának ott a Family Guy a Comedy Centralon 22:00-től, könnyen befogadható és huszadik újranézésre is ugyanolyan vicces.

f1_atmeretezett.jpg

Kezdődik végre a hosszúhétvége, ha nem foglaltunk időben a wellnessbe, vagy egyszerűen nem tennénk ki a lábunkat az otthonunkból, elég, ha odakapcsolunk pénteken 19:05-kor a Duna Worldre, a Virágzó Magyarország című műsorban körbevezetnek minket hazánk kisvárosain, ezúttal Kiskunfélegyháza lesz elővéve – majd folytatódik a magyarság csúcsának ismertetése 19:30-tól a Pannónia 3 keréken sorozat második részével (spoiler alert: Szécsénytől Sajónémetig!). Családoknak kedvez szombaton a Film+, 10:45-től kezdődik a Szabadítsátok ki Willy-t négy részéből az első; ha vannak harmadikosok a famíliában akik nem rágnák végig magukat Jack London könyvén, itt az alkalom hogy besűrítsék tudást, 12:55-től ugyanis folytatódnak az állatos kalandfilmek a Fehér Agyarral, majd 15:00-tól a Scooby Doo-val. Amikor vége a gyereknapnak, az esti vacsi után az RTL Klubon 20:00-tól kezdődik az X-faktor a harmadik adással, szerencsére az országban még mindig van elég tehetséges, vagy magát annak tartó ember, úgyhogy még mindig csak a válogatásoknál járunk. Ha kiviháncoltuk magunkat a kappan és repedtfazék hangokon, ne is hagyjon már alább a jókedv: az éneklés vége után 21:55-től kezdődik a Gyakornokok című vígjáték, melyben Owen Wilsonék próbálják megfejteni mi az a LOL.

x_2016_1200px-e1511258368339-1024x576.jpg

Vasárnapra az ember már tényleg elfárad, moziba menni csak este érdemes, de akkor meg félő hogy bealszunk a film közepén – na hát nekik ajánljuk a HBO Go-t, ahol havonta kevesebb mint 1(egy.) IMAX mozijegy árából egyrészt több mozifilmet kapunk az elmúlt évekből, másrészt akkor kezdődik és fejeződik be egy film, amikor akarjuk, nem utolsósorban pedig nem üvölt ránk egy mosóporreklám tízszeres hangerővel a tévéből minden 18.percben. Fenn van a 2017-es Szárnyas Fejvadász 2049, ami pont olyan, mint amilyennek hangzik, a Hegyek között szintén egy jó kis kalandfilm tavalyról, A galaxis őrzői-t ugye nem lehet elégszer megnézni - de ha maradnánk a jó öreg klasszikusoknál, akkor A keresztapa első és második része alatt is el tudunk csámcsogni egy szatyor popcornt. A hivatal címet meglátva viszont senki ne kezdjen el ujjongani, nem az amerikai van fent sajnos, hanem az angol, ami Steve Carell nélkül meg olyan lehet, mint Magyarország felesleges stadionok nélkül. Elképzelhetetlen.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása