Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x15 - Balázs eltévesztette a házszámot

2018. október 13. 15:00 - Hoppancs

A Balázs-para elmúltával utóbbi látszólag jó kedvében van. Nórival tökéletes összhangban szemlélik a halászó Tamást és Jérémyt, de ez csak vihar előtti csend, mint amikor Hannibal Lecter kedélyesen együtt vacsorázik Will Grahammel. Végül megunják a műsort, így már lemaradnak arról a részről, amikor a fiúk csónakjába végre elkezd betörni a víz, és a háttérben elindulnak a My Heart Will Go On első taktusai. Nóri és Eszter ekkor már a nem banánízű banánnal van elfoglalva, amely megsütve egész édes. „Egyet azért NÉZZÜNK már meg” fejezi ki a titkolózásba belejött Eszter a cucc jelentős megdézsmálása iránti igényét. És lőn, "megnéznek" egyet, kettőt, esetleg kicsit többet, de ki számolja?

bscap0000_7.jpg

A férfiak közben fognak egy halat, amitől Jérémy pénisze egy mérettel megnő. Eszter nem akarja élve látni a cuki kis állatot, inkább édességgel kínálja az ügyes hímeket. „Ez finom!”, lepődik meg őszintén Tamás, és a törzs e vélemény mentén soha nem tapasztalt egységbe forr. Ezalatt Gagambáéknál folytatódik a varánusz-sztorilájn, Beni végre aktivizálja magát, hiszen ő gyíkot enni jött a műsorba. Dáviddal már ássák a csapdát, tapintható a feszültség, uáááááh, mi lesz? Elspoilerezem: ebben a részben már tutira semmi.

bscap0001_5.jpg

Cuci és Muci, avagy Vera és Kitty nászutas párként andalog a szigeten, ami Emesét más kissé idegesíti. Úgy véli, Kittytől rövid úton megszabadulhatnának, csupán összefogás kell hozzá, amihez sok sikert kívánok, hahaha. Gábor azonnal meg is akarja lovagolni Emese gondolatmenetét, valamint S. György nyomdokain haladó összetett tervét. Ennek lényege, hogy ki kell vágni a búvárambíciókat (mégsem) dédelgető Kittyt, mert „olyan szinten a Verának a kutyája”, hogy elvesztésére a tesitanárnő úgy reagál majd, mint fitneszguru a légkondi nélküli szobára: először sikítozik, majd elkezd remegni, végül leáll az agyműködése. 

bscap0003_6.jpg

Amúgy ti benne vagytok a Kittybe’? – érdeklődik pajkosan Gábor.  Nemszemélyesdekivagyrúgva Beni úgy érzi, tartozik egy szavazattal a csapatnak, úgyhogy...aha... Emese tudja, hogy a témakör alapos körüljárása elengedhetetlen, ezért felveti a fordított verziót is, miszerint Vera menjen, mert a gazdi nélkül Kitty kutyus életképtelen. Amúgy nem bízik meg a nőkben, látott ő már ilyeneket, sőt, velük dolgozik. (Lemaradtam, ezek szerint ő férfi). Valakinek nemsokára viszketőporral lesz beszórva a műkörömkészlete. Gábor elmélkedik: Vera esélyes a győzelemre, ezért ha őt sikerülne kiejteni, az hosszú távon nagyon jövedelmező lenne. Legalábbis annak, aki helyette megnyeri a húszmilliót.

bscap0004_5.jpg

Kitty védettségi párbajos levelet hoz, amelynek mindenki által kívülről fújt tartalmát bakizva olvassa fel. Aztán azon filózik, versenyezzen-e. Veránál ilyen gond nincs, „teljesen felszívta magát”. A helyszínen Bencus azzal a kérdéssel kínozza a Gagambát, hogy vajh’ miért a búvár-antitalentum Kittyt küldték a múltkor, mire a társaság legfőbb érve, hogy „hát, annyira szerette volna”. És ha a gyerek nagyon meg akarja csiklandozni a veszett macskát, akkor nincs az a gonosz szülő, aki ne engedné, ugye?

De hát te is tudtad, hogy ebben a feladatban mennyire vagy „jó”,

feszegeti tovább Bence a rejtélyes ügy részleteit. Vera kifejti, hogy ebben a törzsben mindenki egyenlő, és esélyt kell adni a bizonyításra. Ha valaki súlyos mogyoróallergiával Nutellaevő versenyen akar indulni, akkor induljon, bizonyítson, hadd nőjön az önbizalma meg a nyelve.

Önzőség lett volna, hogy elvegyem a lehetőséget, még akkor is, ha ez a veszteség ára volt.

 bscap0005_5.jpg

Az aktuális feladat: fiú-fiú és lány-lány párosoknak egymással szemben ládákra állni, aztán kötéllel, húzd meg, ereszd meg módon elérni, hogy a másik lepottyanjon. Pontozásra megy. Alexandra kiállna, mert az ő habkönnyű teste túl egyszerűen zuhan a homokba. Jó, hagyják rá passzív agresszíven, majd intenzív Kitty-hergelésbe  és mostmutasdmegezésbe fognak, Miss Pihével az élen. A tanárnő nem egy Demszky Gábor, ugyanis biztató vállfogására az idegállapotban lévő Kitty csak annyit reagál, hogy „ne rángass, légyszi”. Balázs mosolyog, ami kissé para. Vera azt hiszi, ő már előre kitalálta, mi lesz az Agila segítsége: „egy pontot fel fogsz írni”, közli Bencével, aztán rendesen elszontyolodik, amikor kiderül, hogy aha, igen... de hármat. Az Agila ezúttal nem bénázza el, végig fölényesen vezetnek, a meglepi csak annyi, hogy Kitty kétszer is párbajt nyer. Az önbecsülésének jót tesz, de így is simán, 14:3-ra nyer a másik oldal, a pókok pedig újra törzsi tanácsra mennek.

bscap0006_6.jpg

bscap0007_6.jpg

A lilák örülnek, érzik, hogy a másik csapat megtört, ráadásul nagyon buták, mert azt hitték, csak az erőn múlik minden.  

Azt elfelejtették, hogy egy kicsit okos vagyok

foglalja össze Jérémy. Majd így szól:

Legalább megmutattam megint nekik, hogy mit akarnak tőlem.

A buligyilkosan morcizó Balázs a jogos „neked meg mi bajod van?” kérdésekre flegmán, vállvonogatósan kiböki, hogy akkor ő ezt most megunta, oszt’ hazamegy.  Amennyire megsajnáltam a kiszáradásos incidenskor, most annyira fejbe rúgnám. Ha valóban ilyen, akkor azért, ha meg eljátssza, akkor azért. Senki nem érti, hogy ezt most így hogy, pedig a válasz pofonegyszerű: elkapta a Robi-kórt, nem érdekli itt senki, semmi, már az sem tudná kizökkenteni az apátiából, ha  Jérémy cápaharapástól ordítva, artériás vérzéssel fetrengene a homokban.

bscap0009_6.jpg

A hírről páran fáziskéséssel értesülnek, őket Balázs még azzal is szívatja, hogy kéreti magát: ő nem fogja még egyszer elmondani a kínját, hagyják békén. Közük?  Eszter bár stratégiai szempontból talán jónak tartotta volna, hogy maradjon egy "feláldozható" ember, annyira nem rendül meg. Nóri viszont ideges, és a magát újra veszélyben érző Fanni sem jár örömtáncot.

bscap0010_6.jpg

Gagambáék is hazaérnek, egy emberként lapogatják a büszke Kitty hátát, legalábbis képletesen, mert hozzáérni nem tanácsos. A lány most visszaszerezte a „renoméját”, ami ezek szerint korábban is volt neki.

„Mikor megláttam a hárompontos előnyt, bennem akkorát reccsentett”

mondja Vera, aminek hallatán nehéz visszatartani a babbal kapcsolatban kikívánkozó, rosszízű megjegyzéseket. De ettől függetlenül is – ahogy Agilában már diagnosztizálták – a törzsben mindenki „megomlott”. Azért van erejük egy kis Vera-Szandi verbális összecsapáshoz, melynek során ismét memóriaproblémákat észlelhetünk, talán a Fülöp-szigeteki levegő teszi, de senki nem emlékszik rendesen semmire. Vera is belezavarodik, hogy Alexandra hány játékból maradt ki, és melyiknél volt lelkes. "De én csak Kitty miatt akartam kimaradni, mert megint annyira megszállt a jóság", sugallja Alexandra, aminek bizonyítékaként a „ne rángass” incidenst is felemlegeti. Hiába.

Vera még mindig ott tart, hogy Szandit küldik haza, pedig az összeesküvés már formálódik ellene. De a kutya menjen vagy a gazdi?

bscap0011_5.jpg

A jelöltek mit sem sejtve (?) röhögcsélnek Emesén, a "túl sokat kotkodáló vén tyúkon", aki azt hiszi, a sziget egy „családi ház”. Bevallom, ebben a kontextusban nem világos, hogy utóbbi alatt mit értenek. Az emlegetett személy hajlik rá, hogy Kittyt szavazza haza, de Vera már túlzottan beépült a tudatába, továbbra is úgy látja, ő a  veszélyes, nem a kiskedvenc. Gábor most egész korrekt. Amellett érvel, hogy Vera még nem érdemli meg a kiesést, ráadásul pont akkor, amikor…de félbehagyja a mondatot, mint Columbo hadnagy, amikor az ATV-s ismétlésbe rosszkor vágják be a reklámot. Egyelőre Kitty felé billen a mérleg, ő most úgyis a (kétes magasságú) csúcson szállhatna ki. Ügyes volt, kap egy fejsimit, egy fülvakarást, aztán kiteszik szépen az autóút mellé.

bscap0012_5.jpg

Az újgazdagoknál Balázs kötelet keres, de Fanni hiába reménykedik (vagy ijed meg?), csak nyaklánchoz kell neki. Állítólag. A csávó újra kifejti, hogy már a játékba érkezéskor utálta az egészet, és ha nem csak provokátornak rakták be a castingosok, akkor tényleg nem tudom, hogy – az ismeretlen klasszikust idézve –„minekmentoda”.  

"Eszter, ne haragudj, mióta vagyunk olyan nexusban, hogy engem érdekeljen, hogy neked mi esik jól?"

fokozza az iránta kialakult, már így is határtalan szimpátiát, és innentől roppant ismerős kínlódás kezdődik, annyi eltéréssel, hogy hamarosan kiszavazás nélkül is vége lesz. Nóri női mivoltára hivatkozva várna el némi tiszteletet, mire a távolban felsír néhány genderológus. 

"Hadd viseljem egyedül azt, amilyen én vagyok",

mondja Balázs, ami valóban nem lehet könnyű. Társainak azonban nincs ideje együtt érezni, hiszen most bekavart mindenkinek, meg kevesebben lesznek, meg blabla… Tetszettek volna Emesét választani, összegzi az érintett.

bscap0013_1.jpg

Vera elnézést kér Alexandrától, aki ezúttal elég maffiózósan "bocsát meg". Jól van, nem haragszom, menjünk ki csónakázni a tóra, ott majd megbeszéljük. Emese továbbra is Verát tenné ki, hiába szuggerálják bele kollektíven Kittyt. Gábor és Alexandra elhűlnek Vera pofátlan bocsánatkérésén, de a lány kicsit hangosan konspirál, rá is kell szólni. Emese közben biztosította Verát, hogy Szandira szavaz, de hazudott, mint rendes állampolgár a közvélemény-kutatónak.

bscap0015_3.jpg

Fanni elmagyarázza Balázsnak, hogy miért nem jó, ha fogy(ik) a törzs, de minek. Nóri és Eszter megbeszéli, hogy bizony, csak ideig-óráig lehet Balázst…ööö, palástolni, hogy az ember valójában milyen, és ebben az esetben úgy tűnik, a konklúzió az, hogy hülye. Fog ő itt idegenekkel(!!!) smúzolni egy szigeten, közben meg halat hozni és játékokban részt venni, mikor neki ehhez semmi kedve?, nyűglődik a kamerának Aquaman. Nóri csalódott, Tamás gyávaságról beszél,  Balázs pedig további infókkal bombázza a nézőket: több napja őrlődik – ami elég sok, tekintve, hogy egy hete jött - , és be kell látnia, hogy elég nehéz (=irritáló, mint állat) személyiség, ami eleve kizárja, hogy nyerjen a végső (szimpátia)szavazáson. Akkor meg kár is eljutnia bármeddig. Mondjuk ezzel nehéz vitatkozni.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.10.13. 15:07:25

Köszi Hopancs, nagyon jó az öfi ! :))))))

"Cuci és Muci, avagy Vera és Kitty nászutas párként andalog a szigeten"

A genderizmus és az LMBTQ mozgalom aktuális politikai nyomására az RTL mutat leszbi szerelmet is ?!?

2018.10.13. 15:14:54

Lassan ideje lenne, egy Survivor résztvevők vs. Normális emberek szótár létrehozásának...

2018.10.13. 15:18:40

Remélem visszahozzák Bártender Robit.
Már csak egy "csendes gyilkos" Beni vs. Robi döntőben tudok gondolkodni... :)))))

karoton 2018.10.13. 15:26:24

Ez nagyon jó lett, talán a friss élmény miatt, de egy orrhosszal meg is nyerte Bruti előtt a hét öfije címet :)
Eszter fenti képéről nekem a Macskafogó egyik énekes patkánylánya ugrott be :)

Balázs, áh... Nem fogadták jól, de ahogy most is elmodták sixxnek, senki sem örül egy a többiek kiejtését célzó játékban, ha bejön egy új ember, pláne úgy, ha ők már vagy 10 napja szívnak ott.
Neki még megvolt a lelkesedése és az energiája, hogy feljavítsa a tábori körülményeket, azt láttuk ezt meddig lehet fizikailag bírni. Tényleg ő tett helyre sok mindent, de egy új munkahelyen, új teamben sem tanácsos néhány napi ottlét és pörgés után a kollégák szemébe vágni, hogy eddig sz*rt se csináltatok, bezzeg amióta itt vagyok minden f*sza.
Robi kirakása utáni viselkedése meg igazi kamikaze volt, még az esti szálláson rápörgött arra és az egész törzs szemébe vágta, hogy ha nem húzza ki a gyufát Robi, akkor biztos ő ment volna - meg sem hallotta /ahogy korábban Robi érveit sem / Nórit, aki közölte, hogy ez korántsem biztos - bevágta a durcit és másnaptól gyakorlatilag sztrájkba kezdett.
Az meg tényleg epic volt, amikor nyíltan bevallotta és a többiek számára is világossá vált, hogy a kétnapos normális viselkedése esetében a színjáték, mert ezek szerint alapból ő az a antiszociális-tajparaszt figura, amit előtte-utána hozott :))
Ez tökéletesen látszik abból is, ha megnézed miben volt jó: kihívások és tábori meló, ahol a fizikumra volt szükség, lehetőleg csak magára figyelve, interperszonális kapcsolatok kiépítésére gyakorlatilag alkalmatlan volt.

almafa5555 2018.10.13. 15:34:38

Engem baromira idegesít, hogy senki nem akar játszani, minden játékot el kell veszteni stb :(((

bElannaTorres 2018.10.13. 15:46:42

Nagyon jó lett az öfi :)
Jeremy és Tamás akkor most tényleg a csónakkal fogott halat?
Azért Vera is keményen játszik, tényleg bocsánatot kért alexandrától miközben szándékosan ott köt bele ahol tud, és még rá is akar tenni. Hát ezért nem állt ki mellette a múltkor ő már lejátszotta: most alexandra, aztán Emese, addig nagyon nem is kell variálni meg gondolkozni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 15:52:48

Hoppancs ez jó lett :))))))

Az a rágcsáló kép Eszterről :)

Vera és Kitty között valami elindult, ha elveszíti kedvesét mi lesz Vera Konorral ?
Megreccsenik ?

Balázsnak csupán annyiban van igaza, hogy inkább kilép a játékból, mint hogy megadja azoknak az esélyt hogy kib*sszák mint macskát szarni.
Ha méltósága nem is, de a mája csak nő egy kicsit :)

Jajj de várom az estét, vahjon ki lesz a repülj páva, Kittyke vagy.......... ?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 15:55:32

@bElannaTorres:

Bele úszott a csónakba egy hal mikor süllyedtek :)
RTL megszánta őket :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 15:56:04

@Chuck Νorris:

ő bammeg szombat van :))
Hétfőig tűkön ülök.

Nevem senki. 2018.10.13. 16:13:08

és még vannak egy páran akik tuti nem nyerhetik meg a szimpátiaszavazást. Akkor most adják fel ők is??!

Nevem senki. 2018.10.13. 16:18:36

@mentolos lecsó: Másik blogon mikor felvetettem, hogy sztem Kitty leszbi, azt a választ kaptam hogy inkább a Vera. De ha nem, akkor biztos hogy fiúk közt nőt fel.
Az egyiknek a feje fiús, a másiknak a dolgokhoz való hozzáállása.

Nevem senki. 2018.10.13. 16:19:49

@mentolos lecsó: robit ne. Inkább Sanyi bácsit. :)

Nevem senki. 2018.10.13. 16:24:43

Ez az alexandra egyre unszimpatibb.

Nem Penny hajója 2018.10.13. 16:52:31

Vártam, hogy lesz a posztban egy felvétel arról a jelenetről, amikor Fanni hasonfekve társalgott Balázzsal. Nekem akkor lett szimpatikus Fanni, mert olyan oldalát mutatta meg, amit eddig nem ismertem. :)

mézescsók 2018.10.13. 16:55:04

Nekem tetszett Balázs játéka a kezdetben, minden szempontból lendületet adott az Agiláknak.
De minek jön egy ilyen játékra olyan valaki, aki tudja magáról, hogy szocio-, pszicho- és még az ördög tudja, milyen patája van? Az a nyálazás ott a vízben a levéllel meg a képpel - nagyon nem volt hiteles.
A Gagambáknak, ha eszük van, most Verától kéne megszabadulniuk. Minél tovább jutnak a játékban, annál nehezebb lesz eltávolítani. A játékokban jó és kitartó, nagy benne a győzni akarás. A végső szimpátiaszavazás akármilyen eredményt hozhat.

Lynette21 2018.10.13. 16:56:25

Tök jó kis írás volt @Hoppancs! Kedvencem a nagyon aktualis Schóbert Norbertes utalás volt, jót röhögtem!

Nem Penny hajója 2018.10.13. 17:10:21

Tuti Robi jön vissza! Az Instagramján június 8-i az első visszatérős fotó. A játékot feladó Eszti május 4-én posztolt először...

katalin 2018.10.13. 17:16:13

az én elméletem szerint Balázs játékfeladása összefügg a vele történt kiszáradásos-sokkhoz,illetve akkor kapott egy levelet a barátnőjétől,amiben a gyerekéről irt. Érzelmileg nem birta, fizikálisan abszolut nyerő volt.

mindenévfoglalt 2018.10.13. 17:34:44

@katalin: nem akkor kapta azt a levelet, azt vitte magával otthonról.

mézescsók 2018.10.13. 17:37:04

@Nem Penny hajója: Az Agila nyilván boldog lenne - Nóri kivételével -, én kevésbé.

elektro013 2018.10.13. 17:41:18

@Nem Penny hajója: Nagyon reméltem, hogy idén nem süllyednek ilyen mélyre, hogy egyértelműen bukott játékost visszahoznak. De ezek szerint megint kényük kedvük szerint pofátlanul befolyásolják a játékot :(
Ha bent akarnak tartani egy játékost van szebb útja például: törzsek keverése, idol megsúgása.
Hétfőig reménykedek, hogy ez mégsem történik meg :)

Nevem senki. 2018.10.13. 17:45:37

Nem kell senkit visszahozni. Törölni kell egy védettségi játékot, pár nappal rövidebb lesz az egész, és szopjon a retek ha már megint sikerült neki elbasznia a szereplőválogatást.

bElannaTorres 2018.10.13. 17:50:48

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: .egyetértek, ez meg a nutella -hamburger zabálások a legundorítóbb belenyúlkálások. Robit visszahozzák, mert szerette a kamera, igen ezt a részét jól értette tényleg, de közben azért pont ezzel veszélyeztetik is a meglévő szövetségeket, ki a fene merne a következő műsorban felvállalni bármilyen döntést is, ha az egyből visszaüt rá hála az RTL-nek. Ettől lesz majd langyos a műsor. Nóri teljesen jól magára vállalta a vezető szerepet - pedig veszélyes játék - most meg visszakaphatja a nagy nehezen kirakott Robit aki utálja őt. Pedig a többiek is ráraktak, de mégis Nóri hozta meg a döntést.

bElannaTorres 2018.10.13. 17:57:29

Aztán majd még lebuktatják őket a hamburgerrel is, így próbálj szövetséget összehozni a magyar survivorben, hogy nem egy árulás, vagy egy védettség elvesztése hanem az RTL veri szét :D

Nevem senki. 2018.10.13. 18:03:26

@bElannaTorres: Ha visszajön, nem is nézem. Majd innen tájékozódok.

Sanda.Ipse 2018.10.13. 18:06:14

@mézescsók: Ugyanezt mondom. Ha Verát nem rakják most ki, kellemetlen ellenfél lesz.

Sanda.Ipse 2018.10.13. 18:10:20

@katalin:
Abszolút nem függ össze egy születésnapja óta magával hordott levéllel. Addig is látszott, hogy mennyire kiszámíthatatlan és mentálisan kiegyensúlyozatlan személyiség.

doktor faktor 2018.10.13. 18:37:45

@szociál: En remenykedtem, hatha a munkanapra valo tekintettel megkapjuk az adagot. :D

mézescsók 2018.10.13. 18:38:34

@Sanda.Ipse: Ráadásul ez kezdettől látszott is.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 19:11:18

@doktor faktor:

ezeknek semmi se szent, még a munkanap se számít :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 19:12:41

Ezt a hunyorgós Robigyereket nagyon nem csipáztam, utált mindenkit, miért teszik vissza ?
Most szeretni fogja őket ?

katalin 2018.10.13. 19:51:01

@szociál: hogy nóri kiakadjon, a szerkik legfőbb tulajdonsága,hogy keltik a feszültséget,vitát,ha maguktól nem csinálják. Még azt várom,hogy mikor derül ki,hogy a lencsehozó lányok elötte jól bezabáltak hambiból.

etikette 2018.10.13. 19:57:22

Tutira Robit teszik vissza. Csak remelni tudom hogy kapott egy szponzori rejbent ne vakoskodjon mar a szerencsetlen...En szigoru szankciot vezetnek be arra ha direkt nem akarnak jatszani a feladatoknal ill direkt elveszitik. Mit kepzelnek hogy nem szorakoztatnak minket rendesen?! Megilyent

bElannaTorres 2018.10.13. 20:15:24

@katalin: uhh remélem nem így lesz :/ Nóri jól játszik, simán kinézek belőle nagy átveréseket, meg azt is hogy őt árulják el :)

Most Fanni meg eszter a kedvencem, sárgáknál meg Dávid - Gábor - Beni oldalon várok nagyobb játékot. Jó lenne ha mindenkét oldalról maradna értelmes szövetség az összevonáskor, Robi visszahozása pont ezt fenyegeti. Akkor már tényleg inkább Sanyit kellett hozniuk a lilákhoz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.13. 20:23:31

@katalin:
Az biztos kiderul, ezt a ziccert nem engedi el az RTL :)

Nevem senki. 2018.10.13. 21:40:29

@bElannaTorres: Ja ja. Sanyi a lilákkal állna bosszút a sárgákon.
De inkább tartom magam a 17:45-ös álláspontomhoz.

nicu71 2018.10.14. 02:12:46

Hat ez a hogyvolt tuti jo lett

Jóska Pista 2018.10.14. 12:20:55

Én még emlékszem Balázs bejövetelére, ahogyan körbefogták a kétbitesek és elkezdték kioktatni.
Aztán arra is, hogy ő rakta rendbe a tábort, és amilyen zsákmányszerző feladatra elment, ott neki köszönhetően nyertek. Ennek ellenére folyamatosan ellenséges környezetben élt, a törzs nem fogadta be. Csak nézzük meg a másik táborban Esztert, akit az első perctől páran körbeudvaroltak.
Tudom sajnálni Hoppancsot, hogy még az ő kedvéért sem vállalta be a fickó a bazári majom szerepét, de Balázs részéről a leglogikusabb választás a feladás volt. Persze, annak aki nem tud csak alapszinten gondolkodni, meglepő lehet a dolog.
Kiment, tapasztalta az ottani életet egy tv-showban, aztán mikor túl nagy lenne a veszteség elmegy. win-win Igaza van, nincs neki beszámolási kötelessége senkivel szemben sem.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.10.14. 13:45:13

@Jóska Pista: Úgy látom, itt valami félreértés van. Nyilván, mivel heti egy hv-t írok, csak részben tudhatod, hogy mi volt a véleményem Balázs korábbi szerepléséről. Egyébként finoman utaltam rá, hogy bizony értékelni kellett volna már az első halnyerős eredményét is. A kiközösítést ilyen körülmények között (hogy egy hete vannak ott, és azt képzelik, akkor már ott ők a bennszülött törzs, amely mindent tud a szigeti létről, és nem fogadhat be senkit) egyenesen nevetségesnek tartom/tartottam.

Elsősorban Balázs ezen epizódbeli viselkedését kritizáltam most, a stílust, amitől én hogyvolttól és műsortól függetlenül is falra mászok. Aki így kommunikál (szóhasználatot, hangsúlyt, mindent beleértve), az bizony ilyen, ezt nem a düh, vagy a kiközösítés váltja ki.

Másodsorban arra is utaltam, hogy nagyon jól tudta ő magáról (hiszen maga is bevallotta), hogy milyen. Emellett gondolom, látott már Survivort is (vagy más hasonló műsort) és azzal is tisztában volt, hogy ő most nem a barátaihoz megy látogatóba, hanem idegenekkel kell együtt élnie.

Azt is megjegyezném, hogy egy szóval sem kifogásoltam, hogy ő így döntött, sőt. Nem tudom hová tenni az erre vonatkozó megjegyzést a bazári majomságról. Ha olvastál bármit tőlem korábban, akkor nem hinném, hogy az jött le az írásaimból, hogy ilyesminek tekinteném a résztvevőket, és azért rázna meg (ha egyáltalán megrázna) bármelyikük távozása, mert jaj, akkor én majd nem szórakozhatok rajta.

Balázs viselkedését lehetne persze pszichológiailag elemezni, felhozni érveket mellette és ellene, de ennek azért nem lenne értelme, mert valójában nem ismerjük őt (ha te igen, akkor bocsánat), és azt látjuk belőle, amit a műsorkészítők erősen megvágva, ne adj' Isten manipulálva elénk raknak. Így tehát egy hogyvoltban csupán ez alapján lehet róla bármit írni, természetesen néha eltúlozva, poénkodva, esetleg beszólogatva.

Itt Balázst, a magánszemélyt nem tudom, és nem is akarom értékelni, csak a karaktert, akit a műsor kreált az ő valódi személyiségéből, vagy annak egy részéből. Továbbra sem zárom ki, hogy már a castingnál tudta mindenki, hogy ez lesz, és direkt tették be pont őt, pont így.

2018.10.14. 15:41:25

@Hoppancs: Hoppancs ! Ne állj bele ilyen vitákba. Nem érdemes... Igen, látom a személyes érintettségedet a kérdéses kommentben. Úgy vélem azonban, hogy volt egy kis irónia is a kedves olvtárs hsz-ében. De nagyon meglepődtem, hogy ilyen "hosszasan" reagáltál rá.

@Jóska Pista: ez egy szórakoztató és nem mélylélektani blog/fórum ! A bejegyzések szerzői, mind önszántukból, non-profit jelleggel szórakoztatnak minket hétről-hétre. Sokszor színvonalasabban, mint a "fizetős" csatornák. Tehát tartsuk be az íratlan Hogyvolt etikettet ! A bejegyzés tárgyát képező műsor szereplőit itt szétsavazzuk és jól szórakozunk, nagyokat röhögünk...
A szerzőket viszont nem bántjuk, nem kérdőjelezzük meg az indítékaikat és főleg NEM SZEMÉLYESKEDÜNK !
Hoppancsot és az összes további szerzőt is meg lehet keresni kérdésekkel.
Képzeld, még az én idióta kommentjeimre vagy kérdéseimre is válaszolnak.
Maradjunk ennyiben, oké ?

2018.10.14. 15:51:39

@szociál: azért baromi autentikus, az a furnér lemezből, belőtt szögekből tákolt "izé"...
gondolom, az őslakos filippínók sírva fetrengve röhögnek, amikor ezt a "csónakot" meglátják :)))

Ez a telepített halászháló új dolog, vagy lemaradtam vmiről ?

2018.10.14. 15:56:44

@szociál: "Az a rágcsáló kép Eszterről :)"
értem én a kritikát ! :)))
kiesett az általam leszólt TomporBajnoknő, erre most betámadod a szerelmemet ! :D :D :D

@karoton: "Eszter fenti képéről nekem a Macskafogó egyik énekes patkánylánya"

- Hallod őket...?...
- Persze... Kabócák !!! :)))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 16:09:00

@Hoppancs:

Lehetséges hogy a kásztingon már lerítt Balázsról hogy ő xarta a spanyol viaszt, és mivel megosztó személyiségnek tartották ő volt a legjobb választás a 25588453759786 emberből akik jelentkeztek a survira.
Eszterben kicsit csalódtam, ő helyben lsz*pta volna Balázst a halmegnyerős feladat után, és még rá két napig legalább minden reggeli ébredéskor, mert látta milyen előnyt darált le az úszásnál, ő volt a Hőse.
Persze Balázs tett ellene hogy kiszeressen belőle, de azt hittem a kisegér a szar hangjával még emelgeti Balázs kezét a magasba hogy pedig ő nyeri nekünk a játékokat.

@mentolos lecsó:

Nem a Vikis miatt bukott ez ki belőle, elég rá nézni :))
Alakja jó, olyan mint Sára Konoré, de fejre valljuk be nem egy Fannika :simi

Nevem senki. 2018.10.14. 16:10:59

@mentolos lecsó: Eszter külsőre nem igazán az esetem, de laza jó fej csajnak tűnik ellehetne vele marháskodni. :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 16:11:08

@mentolos lecsó:
:))
Az ikea levédeti azt az építményt amit ezek ott összevarázsoltak, hihetetlen mestermű, egyszerű és gyönyörű :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 16:12:22

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:

Hát igen egy nő esetében ez nem túl előnyös, ha csak marháskodni lehet vele :)
Megveregeted a vállát, de másra ne számítson szegény :)

2018.10.14. 16:30:23

@szociál: nem Balázs miatt megy itt az ákombákom ! Hanem mert @Jóska Pista: olvtárs személyeskedni kezdett a szerzővel ( @Hoppancs: )! Eztet itten a Hogyvolton nem szeressük...
Ennyi és semmi több !

2018.10.14. 16:33:39

@szociál: "egyszerű és gyönyörű"
De legalább használhatattlan ! :)))) A LaBambások is elsüllyedtek vele nem ? :))))))

Nevem senki. 2018.10.14. 16:44:07

@szociál: Na jó egye fene, ha ő is benne lenne lehetne szó másról is. ;D Bevállaltam már csúnyább nőt is akit nem kellett volna. :)
Eszter valójában nem csúnya, de nem is szép. Nálam 6,5/10

2018.10.14. 16:45:03

@szociál: egyszer, még a régmúltban szerencsém volt egy szovjet gyártmányú, 2 személyes, szétszedhető, kemping kajakhoz. Olyan összerakható acél csőváza volt mint a régi sátraké, erre kellet ráhúzni a műgumi kotont (külső vízhatlan héj). De olyan pontosan volt leszabva az anyag, hogy a kajaknak konkrétan banán alakja volt. Hiába volt rajta pedálos kormánylapát, egyenesen képtelenség volt vele evezni. Mindig kanyarodott a banán alakja szerint... :)))))))))

2018.10.14. 16:56:03

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Eszter pont azért tetszik nekem(!) nagyon, mert NEM szabvány Claudia Schiffer, NEM szabvány szőke/bögyös csaj... stb...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 16:57:48

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:

Félhomályban nagyon kisminkelve erős 7-es a kis egérfej, testre 9 lenne egy kiadós vacsi után, talán gömbölyödne valamennyit , mert így túl Verás :)
Vera = Terminátorölőnő

@mentolos lecsó:
Én csónak alakú csónakban eveztem utoljára, kotonos orosz csodát még nem próbáltam, de kihagynám, ott fulladnék meg vele :)

2018.10.14. 17:05:21

@szociál: "Vera = Terminátorölőnő"
Azért az a Vera féle tangás, kőkemény fenék eléggé meghatározó elem.... Nem ?!?
Vald be ! Vald be ! Ha bevallod, akkor kifordítom az Ikeás asztali lámpát a képedből ! :D :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 17:10:14

@mentolos lecsó:

Még a szavajárása is beindít, minden irónia nélkül, bírom az ilyen Erdélyi akcentust.
Ha valami nem tetszik neki odab*sz.
Milyen tornatanár lehet bakker, 200 kör az erdő körül, utána elkezdjük a tornaórát :)

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.10.14. 17:24:13

@mentolos lecsó:

Jaj, ne értsetek félre, lehet, hogy kicsit bő lére eresztettem, de nem azért, mert annyira felháborított volna a személyeskedés (vagy ami annak látszott), inkább aggódtam, hogy esetleg tényleg félreértettek. Szóval nem az volt a célom, hogy vitát gerjesszek, inkább szerettem volna tisztázni, hogy nem ítélkezem senki felett. Balázs ebben a részben iszonyúan irritált, és el tudom képzelni, hogy a való életben sem bírnám, de sosem lehet tudni.

Egyébként köszönöm mindenkinek, aki olvas!:)

2018.10.14. 17:24:22

@szociál: gyanítom, hogy korábban olyan tornatanár lehetett, aki fekete medvékkel foglalkozott egy medveiskolában. Odamordult vmit foghegyről, erre a medve nebulók vigyázzba álltak. De még a látogató órára érkezett medve szülők is ! :D :)))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 17:27:19

@Hoppancs:

Sixx is leírja ami a bögyét nyomja, ezzel nincs semmi gond.

@mentolos lecsó:

Nincs brummogás, kuss van !
Így tolja Verocska.

2018.10.14. 17:32:27

@Hoppancs: Úgy vélem, én nem értettelek félre. Írd, amit írni szeretnél !
Mindig örömmel fogjuk olvasni és jókat nevetünk rajta közösen...
És mindig megköszönjük Neked !

@Jóska Pista: részére, pedig csak a Hogyvolt íratlan szabályira hívtam fel a figyelmet !

ui: Balázs egy pöcs ! :))) Ennyi...

2018.10.14. 17:52:57

@szociál: "bírom az ilyen Erdélyi akcentust"
talán már nem titok itt, hogy a családunkban a Zasszony nem fővárosi...
Amikor a szüleihez hazalátogatunk Szabolcsba, kb. 5 perc alatt átvált budapesti akcentusról szabolcsira. És feláll tőle mindenem.... fantasztikus. Tudom, hogy náluk én a pesti kőbunkó vagyok... Amikor a Zasszony szabolcsi üzemmódban beszél, a gyerekek néha furcsán néznek, én viszont annyira "kívánom", hogy az már fáj ! :P :))))
Este pedig a Mama, lefekvéskor elmeséli az ivadékoknak, hogy miért beszél "furcsán" a nagypapi és nagyanyó... Imádom !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 17:58:38

@mentolos lecsó:

:))

Irigyellek , rohadj meg ! :)
Minek kell még neked egérfej ,ha ott van neked a Vera 2.0 otthon ?
Telhetetlen.

2018.10.14. 18:40:02

@szociál: nem én vagyok telhetetlen, hanem a Nőstény ! Minden epizódot együtt nézünk meg, sokszor együtt is kommentelünk (de én írok mindig). :) Mindig kérdezgeti, ennek a lánynak tetszik a bögye, annak meg a feneke, a másiknak meg a hasa ?! Ez visszafelé is működik... Amikor egy adonisz pasit bámul nyálcsorgatva... :)))) Tudom, hogy lököttek vagyunk, de nálunk ez a normális... :)))

Nesze, vmi táncos "izé" amit csinál. Mert 2 gyerek után szerinte(!) már nem sudár bombázó, szerintem hülye ez a Nő ! :)))) Jahhh, úgy nézd, hogy 188cm magas a lelkem (lapos talpú cipőben):

indavideo.hu/video/Angies_Shuffle_Dance_School_intro

Jóska Pista 2018.10.14. 19:43:26

>>>"Amennyire megsajnáltam a kiszáradásos incidenskor, most annyira fejbe rúgnám.
>>>
>>>(...)ha nem csak provokátornak rakták be a castingosok, akkor tényleg nem tudom,
>>>hogy – az ismeretlen klasszikust idézve –„minekmentoda”. "

Ezek voltak azok a mondatok, amin felbasztam magam.
Nem, nem ismerem Balázst, ismerőseim jellemzően nem homopornósok közül kerülnek ki (tudtommal).
De számomra teljesen logikus amit a csávó kifejtett, nyerni jött, de az egy hét utáni bekerülés után hatalmas hátrányt nem tudta ledolgozni a pozitív tetteivel, és az enyhén megfogalmazva is karcos viselkedésével. (Előző évad Feri sem volt éppen egy empatikus alkat, ő mégis elment a végéig)
Esélye a győzelemre a minimálisnál is kisebb, ha valami csoda folytán eljutna az első kettőbe, a többiek tuti nem szavaznának rá. Valószínűsítem számára nem a tévészereplés a cél, hanem a nyeremény, így minden további nap a szigeten csak veszteség.
És ha lelki megfáradás, egészségi okok miatt távozik, esetlegesen belefér, hogy marad addig, míg ki nem szavazzák, nade kérem, a törzséből egyetlen ember nincs aki kicsit is barátságos lenne vele.
Konkrétan utálják mint a szart, ezek után miért is jópofizna bármelyikükkel is?

OFF

@mentolos lecsó: te meg ecsém vegyél vissza, mióta vagyunk olyan nexusban, hogy engem érdekeljen, hogy neked mi esik jól? :)
Nem támadtam meg Hoppancsot, a véleményével nem értettem egyet. Ha érted a különbséget. De arról is beszélhetnénk, mik az iratlan szabályok, olvastam itt már olyan hogyvolt hozzászólásokat is a szerzőkről, amik tényleg személyes támadások voltak az illető stílusáról és írási képességéről. De nem tőlem.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.10.14. 20:18:22

@Jóska Pista:

Pontosan tudom, mi nem tetszett, arra reagáltam részletesen. Véleményeink ütköznek, ezzel semmi gond. És nem vettem sértésnek.

Légyszi', ne essetek emiatt egymásnak, mert még jobban megbánom, hogy megszólaltam.

bElannaTorres 2018.10.14. 20:18:29

@Jóska Pista: a fiúk letámadták a lányok örültek neki. simán odaállhatott volna a lányok mellé, és csak a fiúkkal keveredik konfliktusba. De neki ez nem volt elég, ahelyett hogy akkor a lányokkal szövetkezett volna - amiből alakulhat egy bizalom ami a játékban a legfontosabb!! Ő ki akarta szavazni pont az egyik lányt.
Aztán nem ő ment, hanem egy “régi”. De utána megint mindenkivel kötekedett, szóval azt látom mindent megtett, hogy ne kedvelje senki. Nagyon jó helyen lett volna a lányok között az törzsek egyesítéséig, vagy az is lehet hogy keverik őket. Tehát nem tudom miért kéne sajnálni, vége az lett hogy feladta, és már Esztikét se kedveltük emiatt.

2018.10.14. 20:20:07

@Jóska Pista: "te meg ecsém vegyél vissza, mióta vagyunk olyan nexusban,"

Szerencsére nem vagyunk olyan nexusban... Innentől kezdve egyszerű trollként kezellek téged !

Számomra, most már teljesen nyilvánvaló a tény, hogy te is szopkodtad már fényesre a hírős Balázsunk makkját, még a felnőtt filmes korszakából. Vagy esetleg téged is megdugott egy filmben ?! Aztán nem írt többet sms-t ?
Ne a szerzőkön vezesd le a bánatodat. Ha nem tetszik, nem kell Hogyvoltot olvasgatni !!!
Szép a férfi szerelem, de engem nem érdekel...
Olvastad egyáltalán a többi epizód hozzászólásait ?!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 20:20:22

@Jóska Pista:

Befejezted az ámokfutást ?
Ne hogy már te mondjad meg hogy milyen szavakat használjon Hoppancs a best friendeddel kapcsolatban.
Részletesen leírta pontról pontra mi nem tetszik neki Balázsban, de ahogy elnézem ezek felett elsiklottál.
Nézd meg a többiek hogyvoltját, kicsit erősebben fogalmaznak, nekik is tartasz egy fejmosást ?

2018.10.14. 20:23:52

@Hoppancs: Hoppancs, hagyd... Majd én foglalkozom ezzel az elmebeteggel !
Engem szórakoztat a hülyesége ! :)))) Jókat röhögünk az írásain !

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 20:25:29

@Hoppancs:
Ne hogy már neked legyen kellemetlen.
Olvassa a fürge ujjakat ha nem tetszik neki a hv.

2018.10.14. 20:27:02

@szociál: Hiiihííííííííí ! Trollt fogtunk b@zzzeg !
Csináljuk ki ! :D :D :D

bElannaTorres 2018.10.14. 20:31:36

Vicces volt , hogy ki akarta szavazni az egyik lányt, aztán jöhet majd utána szép sorban a többi, és másnap neki állt feljebb, hogy szóbakerült a neve a lányok között is mint kövi kieső egy futó gondolatig.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.14. 20:34:40

@mentolos lecsó:

Elég csekkolni az aktivitását, mindenhova beszólogat.

2018.10.14. 20:41:43

@szociál: "Elég csekkolni az aktivitását, mindenhova beszólogat. "
Ennyire nem vagyok profi ! :)))

Egyszerűen csak szeretem a Hogyvolt közösségét !

2018.10.14. 20:56:16

@Jóska Pista:
Miért védelmezed Balázskát ilyen elszántan ?
Szerelmes vagy még mindig ?
Hiányzik a f@sza ?
Megsértődtél hogy gyereke van ? (nem tőled, hobbybuzi !?)

2018.10.14. 21:02:01

@Jóska Pista: Téged mikor láthatunk a következő Survivor évadban, hogy bizonyíts ?!

Lynette21 2018.10.14. 21:27:34

Nem szeretnek ebbe a ferfi vitaba beleszolni, de megis egy velemeny kikavankozik beleolem: en az elejetol kezdve nagyon szurkoltam Balazsnak! Tetszett a karaktere, vegre egy ferfi, gondoltam! De. Azt gondolom, hogy Hoppancsnak tok igaza van. Balazs nem nem tudott, hanem nem akart beilleszkedni a torzsbe. Es valoban felmerul a kerdes, hogy minek ment oda?! Mert pontosan tudta, elmondta az elejetol kezdve hogy neki a masokkal valo egyetteles a legnagyobb kihivas, es nem is tudta ezt a kihivast megoldani, mert ennyire intro vagy ahogy sokan megirtak szocio valami. (Direkt nem irok korkepet nem vagyok szakember.) Sajnalom hogy ez lett a vegkimenetele a szereplesenek, nekem mint sokan masoknak is, rohadt nagy csalodas.

mindenévfoglalt 2018.10.14. 21:39:22

A heti kibeszélőben elmondták, hogy erősen kapta az ívet Balázs. De ebből mi nem sokat láttunk, sőt inkább azt, hogy ő volt tajparaszt.
Nekem is az jött le, hogy ő NEM AKART beilleszkedni, nem pedig nem tudott, ahogy előttem más írta már ezt.
De a Survivor pont a meglepetések játéka (vagy a manipulálásé?), sosem lehet tudni, hogy mit hoz a holnap. Simán előfordulhatott volna, hogy az egyesülés után a másik törzsbeli emberek közül a nagy sportrajongó srácokkal (Dávid, Gábor) összespannolt volna. Nem tudhatta, hogy kivel, hogy jön ki az egyesülés után, vagy a teoretikus döntőbeli vetélytársa milyen nutella-banán-akármilyen botrányba keveredik, amivel kiváltja a többiek ellenszenvét, stb. Nem tudhatta biztosra, hogy nem nyer.
Egy igazi sportoló nem adja fel. Küzd a végsőkig.
Szerintem gáz, amit Balázs csinált.
Ha a rosszulléte után adja fel, akkor azt megértem, de ezt, így...
Alexandrát utálták rendesen, ahogy Viki is elmondta, napokig senki hozzá sem szólt. Mégsem adta fel...

Jóska Pista 2018.10.14. 21:39:36

@bElannaTorres: Van abban ráció, amit írsz, de nekem inkább úgy rémlik, a lányok semlegesek voltak vele.
A fickó valóban nem egy közösségi szellem, nem minden gondolata azon forog, hogy kit hogyan ne bántson meg. De én pont ezt szerettem benne. Van ilyen személyiség, aki azt szereti, ha a tettei beszélnek helyette és nem az a lényeg neki, hogy smúzoljon mindenkivel.
Az ovibácsi is hasonló volt, ha nem is ennyire szélsőségesen. Ki is szavazták hamar.

És ha a viselkedése nem is volt nyerő, (én imádtam ahogyan elküldte melegebb éghajlatra a sok balféket) a tegnapi helyzetértékelése tökéletes volt.
A való életben is megszívlelendő stratégia, tudni kell időben elengedni a dolgokat. Van mikor nem nyerhetsz, olyankor kár további energiát belefektetni. A művészet az, hogy tudd, mikor jött el az a pillanat.

Jóska Pista 2018.10.14. 21:45:08

@mindenévfoglalt: szerintem Alexandra is feladta (ha ezt nem is mondta ki), nem harcolt, hagyta magát sodorni az eseményekkel. Nem igazán rajta múlt, hogy a másik lányt szavazták ki.

Lynette21 2018.10.14. 21:56:09

@Jóska Pista: Lehet hogy lelekben Alexandra is feladta, es nem rajta mult, hogy nem szavaztak ki, de szerintem az nagy kulonbseg, ha valaki ugy adja fel, hogy kiszavazas nelkul elmegy a szigetrol, vagy ugy, hogy ha kiszavazzak akkor megy el...

bElannaTorres 2018.10.14. 22:06:06

@mindenévfoglalt: heti kibeszélőben sixx rákérdezett, hogy volt-e valami amit nem mutattak meg. Az volt a válasz, hogy bemutatták eléggé. Persze az is biztos, hogy vágott anyag, azt sem tudhatjuk mennyire voltak ennél is közeledőbbek a lányok. Még az is lehet hogy jobban is próbálkoztak.

De szerintem nem ez a lényeg, ez egy játék, fel van fújva az egész ezzel a sajnálattal, ha valakit baleset ér, vagy elfertőzödik egy seb, és úgy kell feladnia azt én mindig nagyon sajnálom. Aki otthagyja azt nem. Nem is értem már többször is leírtam hogy minek sajnálni? Gondolom neki is és mindannyiunknak voltak ennél nagyobb gondok az életünkben, a srác már valószínűleg rég lefossa az egészet. Uh én is ezt fogom tenni.

@Jóska Pista: azt hiszem nem ez volt a téma, hanem az hogy szegény mennyire ellenséges környezetben kellett éljen (egy hétig? ) erre írtam hogy ez nem igaz. A srác is próbálkozott pont azokkal kiszúrni akik mellette álltak volna, nekem játék szempontjából ez belefért, még írtam is hogy okos. De akkor meg miért nézzük úgy hogy milyen gonosz mindenki más?

mindenévfoglalt 2018.10.14. 22:07:54

@Lynette21: pontosan ezt akartam írni én is @Jóska Pista -nak.

Nem tudott mit kezdeni a szituval, hogy senki nem beszél vele, de nem adta fel, nem ment haza, kitartott a végsőkig, még úgyis, hogy sok reménye nem volt.
Aztán jött a nem várt fordulat, mint ahogy akár Balázs estében is jöhetett volna a döntőben, hogy rá szavaznak többen.

Lynette21 2018.10.14. 22:10:03

Azert is lenne erdekes az a kerdes, amit mar sokan sokfele feltettek, hogy hany emberbol es milyen meritesbol dolgoznak a musor szerkesztoi? Vajon miert pont Balazst valogattak be a musorba (tenyleg nem volt jobb, nala alkalmasabb jelentkezo) raadasul egy olyan helyzetbe tettek bele, ami a legnehezebb, hiszen legutoljara erkezett. Mert azert azt feltetelezhetjuk, hogy a musor keszitoi sem feladni vittek ki, hiszen igy nekik is megint okoskodni kellett azon, hogy kit hozzanak vissza, hisz kell az adasidohoz az ember...

Lynette21 2018.10.14. 22:13:06

@mindenévfoglalt: Pontosan. Persze nem tudhatta elore Balazs,de mar nem sokaig kellett volna kitartania, hisz nekem az elozetesbol ugy tunik, hogy a hetfoi resz vegen vegen mar az egyesulesert jatszanak.

Berborosz 2018.10.14. 22:16:10

@mindenévfoglalt: Alexandra tudta, hogy nem ő a hunyó. Nem ő ette meg a banánt, és nem árulta be Vikit.

Sir Gombóc 2018.10.14. 23:01:29

@Pietrosz Abroszbatosz: nem kicsit az, egy pszichopata, így az írásai alapján.

Jóska Pista 2018.10.14. 23:07:36

@mindenévfoglalt: Azért Szandival szemben nem volt az ellenállás egységes, sárakonor pl. elhívta és közölte hogy nem rá fog szavazni. És így is tett.

Én minden esetre bírtam Balázst, nagyon röhögtem akkor is, mikor Robival beszélt (ha nincs mondanivalód, fejezzük be!) vagy amikor most valamelyik lányt elküldte a fenébe.
És azt is élveztem, mikor Dávidot lealázta úszásban, (látszott hogy mindent beletett), vagy ahogyan a felhozta a zsákokat a víz alól.
És az is izgalmas volt, mikor csak bámult ki a fejéből a kiszáradáskor, fogalma sem volt milyen rendezvényen van.
Szóval többször szórakoztatott, mint bármelyik másik játékos.
Ráadásul turistáskodtam már a környéken, rohadt szar a klíma, így megértem ha ilyen ellenállásban nem akar tovább játszani, a győzelem esélye nélkül.

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2018.10.14. 23:10:13

@Jóska Pista:

Persze, smúzolni nem kell, én sem tenném. Bár onnan még széles a skála addig a stílusig, ami belőle néha előbukkant két hősies feladatteljesítés között. Én személy szerint a kiszáradós-búvárkodós epizódban kifejezetten drukkoltam Balázsnak, azt gondoltam, kivételes a teljesítménye, és most már tuti felfelé vezet az útja. Nem így lett, és csak a szerkesztők meg a szereplők tudják, hogy egészen pontosan mi volt emögött.

Nevem senki. 2018.10.15. 00:48:21

@Lynette21: Épp ez az hogy nem kéne visszahozni senkit! Az rtl basszta el! Bűnhődjenek ők! Legyen három nappal rövidebb a Survivor és vegyenek ki egy védettségi játékot. Tudom ráfizetéses lenne így nekik, de ez lenne a megoldás. Hisz ha visszahoznának egy felhizlalt kiesettet avval nyíltan vállalják a csalást. Minden szavazáskor Bence ismerteti "akinek a fáklyája kialszik, az a szabályok értelmében soha nem térhet vissza a szigetre". Ez pont olyan mintha valaki a Legyen Ön is milliomosba rossz választ adna a 8-as kérdésre, de kap még egy esélyt és mehet tovább a 9-esre.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 06:32:13

@Jóska Pista:

Azért abba gondolj bele hogy Zseremi is simán hozhatta volna a vizes feladatokat ha neki lett volna 7 nap előnye, mert Balázs 7 napig tömte a majmot, többiek meg 7 napig kókuszt rágtak meg rízst.
És gyanítom nem tartottak revolvert Balázs fejéhez az RTL-nél hogy már pedig neked kell menned, igaz szar lesz mert utálni fognak , de ez van nincs több ember.
Hogy ne lenne biztos sokan voltak még talonban akik a beugrós szerepet is vállalnák, tőlük vette el az esélyt az antiszociális hozzáállásával.
Felettem valaki írta hogy még próbálkozott is beilleszkedni, és a többieknek is tetszett, de pár nap után nem fogják körbe nyalni azért mert segített összerakni egy nyugágyat bambuszból.
A nyert játékokért gratula, de ismétlem ha a többiek is ilyen frissek mint Balázs, sanszos hogy ők is teljesítették volna, bár elég a lilák inkább voltak szopóágon mint win helyzetben.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 06:35:12

Az tény hogy a csajok az elején a lexarom taktikát vonultatták fel, Fanni , egérfej, Nóri inkább locsizott a vízben, de ez szerintem a stáb kérése végett történt, kell a feszkó, ti napozzatok a fiúk meg gürcölnek, és ez annyira vicces :)

doktor faktor 2018.10.15. 09:04:25

@szociál: Ez az egesz az rtl felelossege. Ha ki lehet menni nyaralni, kovetkezmeny nelkul, nana, hogy vannak, akik azert mennek. Azt, hogy kulonosebb kulso korulmeny nelkul fel fogja-e adni a jatekos, nem egy nagy kunszt megbizhatoan merni. Tehat ezzel szamolnak es nekik oke igy. Kulonben nem igy lenne, nem raknanak be felados embereket, lasd kulfoldi szeriak, amikben reprezentalnak a gyengebbnek tekintett retegek is, megsem adjak fel, nalunk meg ugy hullanak a sportemberek, mint a legyek. Gondolom, foglalkoztatnak egy halom pszit a kivalasztashoz es az ottani asap dontesekhez, tervzeshez, szervezeshez is - nagyjabol fejben le lehet sakkozni kiszamithatoan az egesz jatekot, tuti le is van.

mindenévfoglalt 2018.10.15. 09:49:53

@Jóska Pista: Vera a szavazás napján ment oda hozzá, egészen addig senki nem közelített felé.
Én nagyon bírtam Balázst. Ahogy Robit kiosztott az zseniális volt, köpni-nyelni nem tudott a srác, az úszós és búvárkodó feladatnál is annyira drukkoltam neki, izgultam érte, amikor kiszáradt, és talán pont ezért érzem extra gáznak az a stílust, ahogy pl. Nórival beszélt, pláne amiket mondott, és főleg, hogy FELADTA a játékot.
Mindenki tudta, hogy nem Alaszkába megy, hogy nem luxusszállodában fog lakni és hogy nem az ezeréves spanokkal kell kártyázni és piálni esténként.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 09:52:11

@doktor faktor:

Szerintük ettől lesz fordulatos a játék, ettől lesz más mint a többi, szerintem meg ettől xar az egész.
Ahogy mondod nem fair olyan játékost visszarakni a játékba, akinek már kimondták hogy "végleg elhagyja a szigetet".
Ha meg feladja valaki a játékot, nem muszáj rövidíteni a napok számán, tesznek bele plusz egy játékot vagy bármivel húzhatják az időt, ettől még nem borul fel minden.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 09:54:02

@mindenévfoglalt:
De a Robit akit visszatesznek, ő is pont ilyen rinyagép volt mint Balázs, ő se akart megtűrni maga mellett már senkit.
Erre visszateszik ???
WTF ?????

bElannaTorres 2018.10.15. 09:58:36

@doktor faktor: igaz.
RTL elrontja az egészet, mert nagyon úgy tűnik, hogy ilyen visszahozások miatt felesleges az elején szövetségekbe gondolkozni, egy nagy boldog családként kell játszani, aztán össze-vissza szavazni , mert aki kiesik úgyis visszajön és bosszút áll
Indulhatnának többen akkor nem kéne visszahozni, de amúgy ki az aki nem tudta Esztiről hogy fel fogja adni? Balázs meg nem beugrósnak kellett volna berakni, de valahogy az az érzésem, ha elején megy akkor sem bírta volna elviselni ha valaki undok vele, akkor is ugyanez lett volna a vége.

Niké88 2018.10.15. 10:01:58

Én is mérges vagyok Balázs idióta lelépése miatt, érdekes karakter volt (lehetett volna). Egyébként, hogy régen már volt egy másik műsorban (Édesnégyes), szerintem lehet, hogy direkt casting-os volt. VV-ben mondjuk indulhatott volna az "Összeférhetetlen" kategóriában:)

Bártender engem kifejezetten idegesít, kár, hogy ő jön vissza, ha minden igaz. Még oviapunak is jobban örültem volna.

Berborosz 2018.10.15. 10:07:21

@mindenévfoglalt: Vera értette meg elsőként, hogy nem Szandi volt a bűnös, hanem Viki.
Nem véletlenül mondja dr. Júdás Anita a 2. kibeszélőben Vikinek:
"beálltál abba a banános sztoriba, rögtön lecsaptál rá".

Sajnálnám, ha Vera esne ki. Jobban járnának, ha Dávidra pakolnának. De ez nyilván meg se fordul a fejükben.

mindenévfoglalt 2018.10.15. 10:53:06

@szociál: EKG
@Berborosz:
"beálltál abba a banános sztoriba, rögtön lecsaptál rá" -igen, ezt tökéletesen megfogalmazta Anita.
Szvsz nem fogják Verát kirakni, quilty pleasureként pár nappal ezelőtt ránéztem a játékosok facebook oldalára és ott Gábor egyik bejegyzéséből a sorok között olvasva nekem az jött át, hogy Verával együttműködve sokáig jutottak.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 12:26:57

@Niké88:

Bártender Bob a konfrontáció miatt jó az RTL-nek, mert haraggal távozott, ha puszipajtik lettek volna tuti a Viking óvóbácsit hozzák vissza.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 12:36:05

@Niké88:
nézni azt a hunyorgós fejét és közben elmond mindenkit kétbalkezes béna pöcsnek, holott ő a legbénább , majd ráülök a mute gombra ha őt adják.

doktor faktor 2018.10.15. 13:48:36

@mindenévfoglalt: En nem tettem bele annyi energiat, hogy megtudjam a polgari nevuket, de ha linkelsz profilokat, szivesen megnezem! :)

Lynette21 2018.10.15. 13:57:41

@Hoppancs: Kedves Hoppancs! Ne haragudj! ;)

doktor faktor 2018.10.15. 13:59:24

@Niké88: Akarhogy is, szornyu ez a feltamadosdi. Es szomoru, ogy "itt barmi megtortenhet" jelszoval reklamoznak. Mert ne tortenjen meg baemi, erezzuk a vert, verejteket, konnyeket, legyen sulya a dolgoknak, a torzs dontson. Egeszen megeroszakolasa es megcsufolasa maganak a formatumnak ez a feltamadas. Mikor itt elvben ugy kell kiesni, hogy az ebernek leessen az alla, hogy hanyan szurtak hatba, de a halottak atlephetoek a cel erdekeben. Itt meg maga semmi lojalitas a cselszovok fele a keszitok reszerol. Ezek a hamburgerzabalo epizodok meg annyira eroltetetten megintcsak nem illenek az egeszhez es felboritjak az alapallast. Ha en jatekos vagyok es utolag kiderul, hogy a csatorna a vetelytarsakat hizlalja, mikozben elvben mindenki magara van utalva, nehez nem eleve elrendezest kialtani. Foleg elkepeszto, hogy mar szukseget sem erzik annak, hogy megindokoljak, melyik jatekosok elveznek kivaltsagokat (es kameraidot). Akkor huzzak ki egy zsakbol, ha mar ennyire szar a kaszting, hogy ilyenekkel kell kitolteni a jatekidot. Alsohangon tobb ezer emberbol volt lehetoseguk kivalogatni huszat, azert ne kelljen mar ilyenekhez folyamodni, ez a nezok es a formatum arculkopese. Mikor R.K. lathato oszinte lelkesedessel ecsetlete, hogy mekkora szuper ujitasokat talaltak ki, hogy minden izgalmas legyen, tokre azt ereztem, hogy valahogy o egy masik hullamvasutra ult fol es nem latja, hogy ez nem a vv. Ebben a formatumban minden adott ahhoz, hogy jo kasztinggal(es ez lenne ugye, ami rajtuk mulik) eleg fordulatos es izgalmas musort lehessen kesziteni.
Termeszetesen ertem, hogy ez nem ilyen egyszeru, de epp emiatt engem rettenetesen erdekel a kaszting resze a musorkeszitesnek technikailag es elmeletben is.

bElannaTorres 2018.10.15. 14:50:42

@doktor faktor: nem merik bevállalni. Mostanra már egyértelmű nekem. Meg akarnak felelni a VV nézőknek.

mindenévfoglalt 2018.10.15. 15:01:37

@doktor faktor: annyi energiát azért én sem fektettem bele. :)
Dávid neve maradt meg, mert sokat lovagoltunk azon, hogy mi az a hivatásos sportoló, őt könnyen kiadta, az ő ismerősei között keresztnév alapján könnyen megtalálhatók a többiek:
www.facebook.com/profile.php?id=100008696684260

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 16:31:21

@mindenévfoglalt:

Ez a Dávid valami szomorú modell :)
Tuti hogy meleg, 100000%

mindenévfoglalt 2018.10.15. 17:16:10

@szociál: ilyen érzésem nekem is volt, de inkább azért, mert furcsálltam, hogy nem az ő kaliberű Alexandrával pajtáskodott, hanem Vikivel. De nem meleg szerintem.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 17:47:30

@mindenévfoglalt:

kigyúrt férfi, pasikkal félmeztelen fotó, csajok társaságát kerüli, sport a mindene :)
Nagyobb homár mint aputest :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 17:48:11

Mondom ezt úgy hogy semmi bajom a melegekkel amíg nem az utcán dugnak, hanem otthon az akárhány fal között :)

doktor faktor 2018.10.15. 19:13:15

Mi a jo eletben hoznak vissza egy kiesettet a merge-re, amikor meg a kieso emberrel is sokan vannak valojaban :-o

doktor faktor 2018.10.15. 19:16:16

Dzseremi kepe egeszen szurrealis :D

perszepolisz 2018.10.15. 19:21:20

Hogy-hogy nincs új poszt? Ez számomr elfogadhatatlan.

Jó mondjuk Jeremy játékában Robi visszahozatala nem osztott nem szorzott tulajdonképpen.

Sir Gombóc 2018.10.15. 19:31:17

@doktor faktor: mert ezek szerint 11-n mennek az egyesült törzsbe. Ha nem hoznak senkit, akkor a merge válogató elmaradt volna mindenki automatikusan bekerül..

doktor faktor 2018.10.15. 19:39:20

@Sir Gombóc: A masikbol is kiesik egy ember, es a ket kieso parbajozik ( de egyik sem esik ki), haaat, na. Sztem egyesulehettek volna es abbol egyet kiejthettek volna.

doktor faktor 2018.10.15. 19:40:09

Az uj szigeten van: 2 fedett kalyiba, matrac, padok, letra. Vartam a koktelbart.

doktor faktor 2018.10.15. 19:41:14

Fanniban van potencial, de ha esze lett volna, nem a tobbieknek ajanlgatja a kaja lenyulasat, hanem megcsinalja egyedul.

perszepolisz 2018.10.15. 19:43:34

Robi újra kikombinálja magát a játékból,

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 19:47:43

Bartender Bob teli bendovel megerkezik es azzal poenkodik hogy levannak fogyva a többiek, korrekt :)
Nóri zsebében kinyilt a rugós szamuráj kard.

Sir Gombóc 2018.10.15. 19:52:42

@doktor faktor: ez az új sziget nem a tavalyi holtak szigete? Ismerősnek tűnik az a fa.

doktor faktor 2018.10.15. 19:59:37

@Sir Gombóc: Na, majd kuksizom, ezen majomkodott-e drjudas csendes maganyaban.

doktor faktor 2018.10.15. 20:08:55

Mikor Bence bejelentette, hogy merge van, hogy leritt a fejukrol, hogy mekkora hulyek voltak, hogy nem Verat tettek ki.

Sir Gombóc 2018.10.15. 20:13:16

@doktor faktor: kiült a fejükre, hogy "ezt elb@sztuk."

Berborosz 2018.10.15. 20:21:13

@szociál: Dávid? Nem szomorú, inkább mufurc.
De ma kétszer is mosolygott...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 20:36:08

@Berborosz:

Valamit tettek az italába :)

Ezt az egy napot nem bírta ki ez a láma Balázs, most egyesülhetne, hurkalé.
Azzal a szöveggel senki se jöjjön hogy inkább feladja mert nincs esélye nyerni, akkor kiesik, de legalább egy szigeten szerez élményeket.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.15. 21:00:48

HelloKitty :integet

Azért az a puszilgatás nagyon átment Brokeback Mountainba :*

bElannaTorres 2018.10.15. 21:09:22

Annyira igazságtalan ez a visszahozás, főleg az egyesítés előtt, most szövetséges helyett kaptak egy ellenséget, egyből a sárgákhoz rakhatták volna, öten vagytok, de ők heten lesztek.
RTL Dávidot nézte ki győztesnek szerintem. Vagy dávid vagy robi.
De én nem nekik drukkolok hanem fanninak.

bElannaTorres 2018.10.15. 21:16:42

Jah persze vagy Benit valamelyik fiú fogja megnyerni

Nevem senki. 2018.10.15. 23:51:28

Ezt úgy kellet volna megoldani, hogy Balázs távozása után az Agilások nem játszották volna le a játékot, (vagy Balázzsal lejátszhatták volna, de akkor Balázs direkt veszít, annak meg mi értelme) és mentek volna egyből az új szigetre. Holnap a Gagambásoknál a vesztes meg mehetett volna egyből a Holtak szigetére. De az rtl egy pöcs társaság nem tud improvizálni. A csalás jobban megy nekik.

Chuck Νorris 2018.10.16. 06:13:57

@szociál: @Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: vszinü ki van fizetve a felépitmény elöre ezért nem tudnak/akarnak improzni csak darálják a forgatókönyvet.
Tavaly is és idén is a dánokkal vetésforgoztak.

Chuck Νorris 2018.10.16. 06:16:18

@Chuck Νorris: bocs szociál neked azt akartam irni, Vera ugy tanit hogy - nyomás gyerekek be az erdöbe, aki hoz egy medvebocsot kap egy ötöst :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 06:46:04

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:

Ha nem lenne tétje a játékoknak akkor mi értelme ?
Küzdjenek meg a bentmaradásért, én ezt jónak tartom, azt viszont nem hogy kiesett játékosokat visszahívnak.
Az meg hogy olyan játékos adja fel a játékot aki néhány napja van a szigeten, az nonszensz, még azt sem tudja igazán milyen az éhezés, az ilyenekre kitérnék a szerződésben.
A rosszul vagyok kártyát előhúzhatta volna Balázs, hogy megijedt a kiszáradástól és nehezen dolgozza fel, ezért feladja, de úgy feladni hogy a töke tele az egésszel az seggfejség részéről.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 06:46:51

@Chuck Νorris:
Ott nincs duci gyerek a suliban, ott szerintem 8 ütemű fekvőtámasz van, és maraton a felvezető edzés :)

Sanda.Ipse 2018.10.16. 08:11:30

@Jóska Pista:
Dávid rengeteg időt veszített a fordulónál a cucc leoldásával, úgyhogy nem Balázs alázta le, hanem ő magát. Nem beszélve a 6 nap előnyről, amíg Balázs normális körülmények között élt és a tényről, hogy saját bevallása szerint is a vízi-sportok az erőssége.
Lehet ragozni, végülis Balázs emberileg csak egy puhapöcs volt. Szinte el sem hiszem, hogy 10 éve emberekkel dolgozik, annyira antiszociális volt a viselkedése.

Lynette21 2018.10.16. 08:41:45

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: Szerintem Balázs nem tudott volna direkt vesziteni, mert Jeremy akkor sem rakta volna ossze azt a kirakot, ha egy hetig ult volna felette...

mindenévfoglalt 2018.10.16. 09:10:53

@szociál: Balázs nem meleg, csak kedveskedett férfitársainak pár fotóval, mert olyan jó fej. :D
Dávid sem meleg, céltudatos simán. Ezt a Verának lenyomott szövegből is kivehettük, hogy ne hagyja, hogy gyengítse a fia hiánya, hanem fordítsa előnyére, merítsen erőt belőle. Ez nagyon okos volt, szerintem.

Sanda.Ipse 2018.10.16. 10:34:04

Tök mindegy, hogy Robicsek vagy más. Abszolút inkorrekt egy kipihent, jól táplált játékost visszahozni. Ha még védettséget is adnak neki, az lesz a csúcs kicseszés a többivel szemben. Na, inkább nem adok ötleteket. Írtam régebben olyasmit, hogy Robit hozzák vissza, de poén volt, nem gondoltam volna, hogy komolyan megteszik. Ő ugyanúgy a feladás határán volt teljes depresszióban amikor kiszavazták, mint a puhapöcs.

Kamiko555 2018.10.16. 11:02:01

@Sanda.Ipse: nem hiszem,h puhapöcsnek számít az,aki nem akar csicskulni...Ráadásul nem ismerte el a törzs azt a sikert,hogy miatta nyertek egy fontos játékot és tudtak végre kajálni...Én is megelégeltem volna,hogy hiába bizonyítok,mindenkinek csak csicskítás a fontos! Ha van egy egészséges önértékelésed meg egy jó adag önérzeted,akkor ilyen Dzsérémik, Tomikák meg Robikák kurva idegesítőek tudnak lenni az "alámtartozolkutya" hozzáállásukkal!

bElannaTorres 2018.10.16. 11:11:37

@Kamiko555: nem kell becsicskulni senkinek, viszont akkor hazamehetnek, az ilyeneket mint Balázs van hogy folyamatos pátyolgatással benttartják amíg hasznos, aztán repül.
CSak hát az RTL eléggé csaló, ráadásul szerintem úgy nyúlnak bele, megint hogy a taktikusabbak kiessenek. Aztán megint kiderülhet az utolsó kettőből ki a nagyobb fizikus.
De mondom én nem is úgy láttam, hogy ő csak bizonyít és nem értékelik, hiszen mikor visszavett a stílusából nagyon jól kijött a többiekkel. Nem is értettem lányoknak is miért kellett úgy beszólni sok okot nem adtak rá.
Balázs ha kicsit szociálisabb lenne, akkor úgy állt volna bosszút a két fiún, hogy a lányokkal szövetkezve kirakja őket. Így csak egy hisztis gyerek.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 11:38:33

@Kamiko555:

A törzs elismerte a sikerét, Bártender pötshuszár pampogott a kamerába, persze neki nem merte mondani hogy b*zd meg a haladat edd meg egyedül :)

Nevem senki. 2018.10.16. 11:42:27

@Chuck Νorris: OK kivan fizetve. Akkor azt könyveljék el veszteségnek, de ne a nézők szívjanak meg a többi játékos azzal, hogy egy nyílt csaláshoz asszisztálunk asszisztálnak. Ők baszták el akkor fizessék meg az árát.

Kamiko555 2018.10.16. 11:46:00

@bElannaTorres: áhh, senki nem érti, hogy miről beszélek, mindegy... :-D

Kamiko555 2018.10.16. 11:46:19

@szociál: más műsort nézünk... :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 11:59:08

@Kamiko555:

Dehogyis, csak te elfogult vagy :))

Úgy szereted Robit mint én Fannit, ha Fanni valakit vízbe fojt, arra is azt mondom hogy megakarta menteni :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 12:00:06

@Kamiko555:

Akarom mondani Aputestet :)
Nem Robit.

Kamiko555 2018.10.16. 12:11:03

@szociál: nem vagyok elfogult, csak én megértem, hogy miért viselkedett úgy, ahogy, és nem tartom attól puhapöcsnek (ahogy sokan nevezték) hogy kiszállt, mert felismerte, hogy szociálisan nem alkalmazkodóképes. És ebben a játékban az alkalmazkodóképesség nem azt jelenti, amit a "való életben", hanem, hogy olyanok mondják meg neked, hogy mit csinálj, akiknek az az egy egyetlen előnyük, hogy régebben vannak ott. Ez nem egy tulajdonság, és a hierarchia nyilván nem így működik....Ezt van aki tudja tolerálni, van aki nem. Ő felismerte, hogy nem. Ennyi.
Továbbra is azt mondom, hogy amikor bekerült az Agilába, kurva szarul indítottak a fiúk, ("felkérdzeték" az őszinteségéről) sőt még azt is az arcába vágták, hogy "átkutattuk a személyes cuccodat kisbarátom" (egyszóval mi mindent megtehetünk) és aki erre nem úgy reagál, mint ő, na azzal van a nagy probléma, szerintem! Ha a csoport őt nem tiszteli, akkor ő neki miért is kéne őket?!

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.16. 12:16:46

@Kamiko555:

De a seregben se úgy van hogy a kopaszok ugyan azt csinálhatják amit az öregek.
1 hétig cumiztak a régiek, tény hogy paraszt mód bekeményítettek első nap, egy fokkal finomabban álltam volna az új játékoshoz, de utána kezdtek jól kijönni egymással, mégis megreccsent aputest.
Van új poszt ott is kifejtheted :)

bElannaTorres 2018.10.16. 12:17:24

@Kamiko555: szerintem ha valakinek van önbizalma, az nem roppan meg ennyitől, hogy nekiállt három fiú, akiknek a fejükön is látszik, hogy nem észlények.
De nem kizárt hogy tényleg nem értek valamit, én csak azt is láttam, ahogy a lányok közeledtek a mufurc Balázs felé, pedig az nagyon nehéz. Odamegyek, melléállok, aztán másnap kérdőre von, hogy amúgy kiszavaztál volna, ha robi nem kattan be? Jah igen amúgy, de nézz már tükörbe te is engem. Csak ezt nem mondták. És így folytatódott tovább, provokált mindig, az rendben van, de a többieknek akikhez egy hete jött már kötelező lenne mindent szó nélkül elviselniük, csak mert az elején a hülye Robi elég rosszul indított? Másik két barom fiú meg ment utána.

Tényleg mást nézünk, én úgy nézem egy ez játék, amiben nemcsak az fontos hogy valaki nehéz természetű ellátó legyen és akkor már mindent elnézünk neki, hanem kell a bizalom is, nem pöccen be valami szar miatt és átáll ellenem szavaz. Megbízhatatlan játékos volt, hal ide vagy oda. Majd otthon megszeretgetik a barátai, ahogy a többi játékost is.

bElannaTorres 2018.10.16. 12:22:14

@Kamiko555: jah amúgy abból a szempontból érthető hogy feladta, hogy nem tud kijönni senkivel. Arról sem ő tehet, hogy beválasztották, szerintem a holtak szigetére szánták a szerkik, ahol jó kis VV-s műsort csinált volna, plusz lehet van annyira ügyes, hogy vissza is került volna a játékba onnan :D

Niké88 2018.10.16. 12:57:49

@bElannaTorres: Szerintem is ez lett volna a jó "forgatókönyv", hogy bent marad, de a Holtaknál. És akárhogy is, de ez egy valóságshow, kiszavazással, nem is értem, hogy mit gondolt, haverok-buli-fanta?? Bártendert látni és hallgatni is rossz, pedig most már nyilvánvaló, hogy végig látni fogjuk, vagy az új, vagy a Holtak szigetén. Hacsak nem adja fel ő is:)
süti beállítások módosítása