Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4X12 – Szigetcsere, avagy itt még a víz is jobban hullámzik

2018. október 10. 11:12 - Bruti

Azzal kezdünk, hogy szigetcsere. Excsórók lilák megérkezni Burzsujlendbe, majd rácsodálkozás a vjúra: „Ez az új HAZA, maga a paradicsom!” Tátott szájjal való ámulás a flórára és faunára, sose láttak még ilyet, csak a filmekben az is CGI volt. Azonnal rárontanak a matracra, visongás, majd a kosz és a kupleráj kissé lehűti a kedélyeket. A sárgák pocsékolása láttán, és indul a bősz fejcsóválás. Többen jóslásokba bocsátkoznak a másik csapat életben maradási esélyit illetően. Majd egyre-másra fedezik fel az eszközöket: tűzgyújtó, levesestál, balta, csónak, halászháló, konyhai robotgép mint otthon bazdmeg. A csajok megtalálják az édesvizű jakuzzit és azonnal birtokba is veszik.

vlcsnap-00001.jpg

Sárgák menni csórósziget. Pozitívan hozzáállni: „Nincs itt semmi baj, még jobb is, mint a másik, pont ilyenről álmodtunk”. Aztán a nagy optimizmus és önámítás mellett hamar észreveszik, hogy bazdmeg itt nincs semmi! Pánikszerűen keresgélik a cuccokat, mire azért előkerül néhány fontosabb, mint pl.: a lábos, a kalapács, a machete és a nagyító. Faguriga legyek, az utóbbit nem kúrtam volna bele a tengerbe, de az a minimum, hogy a teleszart területen ásom el. Amíg a csapat próbálja összekaparni a méltóságát a tűz és rendrakással, addig a két semmirevaló, Szandi és Viki felfedezi a szigetet. Találnak valami narancsszínű gyümölcsöt, amit a lilák elfelejtettek megenni (vajon miért?). A Székely Haspadnak nem tetszik a két luvnya sumákolása. Mit beszélgetnek ezek ketten? Erre rákezd (az engem kurvára idegesítő) Kitty32 flegmázni, hogy miként csalódott Vikiben. A két csaj közben kibékül. Viki ugyan nagyon haragudott, de aztán belenézett a társa szemibe és látta benne a geciséget szomorúságot és a kirekesztettséget, és ő eztet nem kívánja senkinek, még azoknak se, akik nem követik az instán. Szandi érti, de szerinte nem okos dolog, most vele barátkozni, mert ő lenni persona non grata és biztos megy haza, ha szavazás lesz. De le is szarja, mert már kiszörvájvörködte magát. Megküzdött az elemekkel (!), sajnos az emberekkel nem tud.

vlcsnap-00002.jpg

Tűzgyújtás: Vera folyamatosan károg:

„Dávid, nem gyúl be, mert nincs levegő túlfelölről!”

Begyullad. Ok, csak nincs éghető cucc. De van. Akkor meg hol van már ez a két picsa? Pont jönnek. A csapat tovább dünnyög, hogy a két nő együtt vihorászik, közben meg kerülik a melót. Viki menteni menthetőt, ő nem szeretne haragban élni, mert annál csak az a rosszabb, ha úgy veszi a stáb, hogy nincs a seggén kendő. Vera ezt nem érti, de ő nem bántóan bonyolult alkat, neki minden fekete illetve fehér, mint Junyoszty kistévé. Dávid és Fradivádlijú Gábor susmog a parton, majd kitalálják, hogy nem kéne megnyerni a következő védettséget, így veszejteni el egy jó kollégát. Okos? Még nem tudni.

vlcsnap-00003.jpg

Vera fejében egy kurva fényes lámpa gyullad: Gödröt kéne ásni, leszigetelni esőköpennyel, abban moshatnának hajat, mindahányan csak vannak. Nem hiába, tanult embernek nincs párja! Beni mosolyogva ás, addig se kell megszólalnia (még mindig nem tudom, hogy a legnagyobb zseni a csávó, vagy csak egyszerű, mint a raklap). Gödör kiás, köpennyel szigetel, és már lehet mosni a buckót egymás után, ugyanabban a dzsuvás vízben, míg öt méterre mellettük hullámozni a tiszta vizű tenger. Nájsz! Leszáll az éj, mire összebújnak az OSB lemezen hét kis poloska, majd felkérik Verát mesemondónak. Nem egy Berecz Bandi bátyja, de azért magabiztosan belevág a Bogyó és Babóca egy ismeretlen epizódjába, miközben otthon a puha meleg ágyamban, én érzem magam kényelmetlenül.

vlcsnap-00005.jpg

A lilák reggel boldogan ébrednek. A francia idegenlégiósnak újra jönni-menni vér a testiben, ettől igen boldog! A többiek is jól vannak és azon röhögcsélnek, vajon milyen fejjel kelhetett a másik csapat. Bár úgyse fogják látni, mert Gagambáék jól titkolják az ilyesmit.
És sárgák tényleg jól titkolják. Még maguk előtt is. Székelyföld Amazonja egyszerűen nem tud csalódottan ébredni:


„Itt csillog a fény a vízen, a ráhatások is sokkal jobbak pszichésen, mint a másik parton. Sőt a víz is hullámzik!”

Szandi reméli, hogy az új helyen, a csapat hátha elfelejti az eddigi faszságait, de lássuk be, erre vajmi kevés az esély. Gyün a levél: Ma védettségi játék. Ezt meg kéne nyerni nem? Hát nem – gondolja Vera és Dávid, akik ezt így el is döntik vízhordás közben. Indok: borzasztó feszültség leledzik a csapaton belül, ezen csak piócás ember segíthet, vagy egy véráldozat.

vlcsnap-00006.jpg
Játék. Bence érdeklődik: Mi van? Semmi? Lilák köszönik, pazarul, talán csak nagy volt a kupleráj, sárgák meg felróják az eszközök elásását, de amúgy minden ok. Akkor jó, itt vannak a szabályok: Két platform a vízben, rajta felaggatva halom kókusz. Ezekből kéne kilencet bedobálni egy hosszú kosárba, miközben egy pallón kell egyensúlyozni. A pallót tartani kell a többi játékosnak egy kötéllel, mert különben a csapattárs szomorúan esni vízbe. Gagambáék vannak többen, így két cickány nem játszik. Vera és Fradivádli, magyarul a két legjobb áll ki, mert nekik rettenetesen fáj a lábuk. A csapatok belecsapnak a lecsóba, mindenki úszik, dobál, ugrál, kötelet tart, de fél órát csak balfaszoskodnak. Az egyik bénább, mint a másik, de annyira, hogy Bence idegességében már majdnem hazamegy németbe az asszonykához. Végül jeget Balázs törni meg és megszerezni első pontot. Bence kénytelen könnyíteni a szabályokon, mert annyi ideje szerencsétlenkednek, hogy lejár a forgatási idő. Állítom, a hátuk mögött már ott vár egy másik ország Survivor stábja, és bőszen mutogatnak az órára. Ezért már hét bedobott kókusszal is lehet nyerni, csak menjünk már a napról. A lilák vérszemet kapnak és sorra szerezni pontokat, míg a sárgák láthatóan már a feladatot sem értik. Agila nyer 7-0-ra, mindenki boldog, mehetünk haza.

vlcsnap-00007.jpg
Sárgák magyarázzák a bizonyítványt. Emese:


„A védettségi játékot nem lehet mondani, hogy szándékosan veszítette le a csapat.” 

Szándékosan nem is, csak direkt. Szandi be is van szarva, holnap tanács, és mehet vissza aszpirint árulni. Vera is átérzi de neki az a legnagyobb problémája, hogy a doktornő úgy pattan meg a Fülöp-szigetekről, hogy nem nyitott fel egy kibaszott kókuszt se. Liláknál minden klappol, kivéve Balázst. Ő kivonja magát a vérkeringésből, inkább sziesztázik, mert azt otthon is szokott. Én is szoktam bazz, de nem is jelentkezek Survivorbe. A csapat kezd ideges lenni.

"Elájulok, úgy zsibbad a lábam, de nincs pofám leülni" 

- mondja Eszter Nórinak, egy hordón ülve. No, de nem baj, jön még kutyára törzsi tanács! Balázs felkel, mire Eszter és Tamás passzív-agresszíven nekiesnek. Leszarja. Majd újra nekiesik, most már az egész törzs, és láss csodát… megint leszarja. Ő majd akkor csinál bármit is, ha kedve van, addig meg hagyják lógva. Csak szólok öreg, faszán hangzik, de ezzel itt messzire nem jutsz. Bár ahogy elnézem, nem is nagyon akar...

 

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bElannaTorres 2018.10.10. 11:32:21

Ez nagyon jó lett:D:D

Figyeltétek Bencét, mikor Emese jött Viki után, odaszólt a sárgáknak : Emese könnyű:D

Hogy kerültem én ide? 2018.10.10. 11:42:38

Tamásnak nem kéne belemennie olyan beszélgetésekbe, ahol előbb-utóbb szükség van logikára és/vagy érvelésre, mert szemlátomást hadilábon áll ezekkel.

Nem Penny hajója 2018.10.10. 12:36:39

Kíváncsi leszek, hogy ma miért lesz párbaj. Vicces lenne, ha Alexandra talált volna egy védettségi amulettet.

2018.10.10. 12:40:59

Hihííí ez jó volt ! Köszi Bruti !

2018.10.10. 12:42:30

Gondolom a vágószobában is vért izzadtak, hogy ebből a lapos vmiből, vmennyire nézhető adás is legyen.

karoton 2018.10.10. 13:00:39

Ez most sokkal szórakoztatóbb lett, minta tegnapi műsor :)
Az első 40 perc unalmába csak Dávid húzása hozott némi fényt, szépen meggyőzte Gábort, hogy Alexát, a gyakorlatilag egyetlen szövetségesét rakja ki, míg ő megtarthatja az őt gyakorlatilag bálványozó Vikit, és Gábor ráadásul láthatólag el is hitte, hogy ez neki milyen jó lesz :)
Viki meglepett a béküléssel, ahogy az is hogy néhányan tényleg - és nem taktikából - megutálták Alexát a banánügyért, ami kb. a vicc kategória egy ilyen átverésekre-hátbaszúrásokra épülő játékban.
Nem értettem mi szükség volt arra a nagy műsorra a vereség után, amit Alexának előadott a társaság direket vesztő része, akik ráadásul pont az őszinteség hiányát róják fel neki. Azon gondolkodtam mi lenne, ha ilyenkor a biztos kiesést érző játékos feladná és a direkt vesztő csapat mehetne kiszavazni egyet maguk közül. Jó bosszú lenne, bár nálunk vsz belenyúlna a stáb.
Balázs meg a tajparaszt jelző mellé az idiótát is kiérdemelte, már a tanács után is látszott, hogy a fejébe vette, hogy Robi húzása nélkül ő ment volna, hiába dolgozta ki a belét, ergo ezentúl sz*rik mindenre, a közösségi együttélés normáiról meg láthatóan nem hallott. Pedig szerintem Nórinál még mindig nem ő a fő célpont.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.10. 13:02:36

@mentolos lecsó: Talán nem két luxuslakosztályban kellett volna elhelyezni a csapatokat (hanem mondjuk aktuális létszám mínusz egy sátorlap), akkor lenne hirig meg bruszt, alig győznének válogatni a veszekedésből, ármányból és fogcsikorgatásból.

2018.10.10. 13:09:07

@Hogy kerültem én ide?: hát erről ugatolok én is, az aktuális évfolyam első adásától kezdve ! :)))

2018.10.10. 13:16:20

Már milyen szépen volt bevilágítva SportsIllustratedInstaValag Viki arca softboxokkal az interjúúú alatt !? Hát de nem ?!? :)))))))

2018.10.10. 13:21:55

@Hogy kerültem én ide?: jahhh..... Meg névre szóló esőköpeny ?!
Csak az esőkabátokból 3 csillagos hotelt lehetne építeni a szigeten talált építőanyagok felhasználásával ... :)))

Filmes analógiával élve, Ronin c. film:
- Ennyire félted a bőröd ?
- Igen... Megvéd az esőtől !

karoton 2018.10.10. 13:29:55

@Hogy kerültem én ide?: Kint egyszerűen oldják meg, ami ruha rajtad van azt viszed, edények, egy-két szerszám, alapkaja és ennyi. Különösen a korai évadokban volt sok érdekes eset ebből, öltöny-nyakkendős szigetlakó, magassarkús-alkalmi ruhás nők, sok kikockázás a kibuggyanó intim testrészek miatt stb. Sokszor volt a víz is alapvető probléma, megtalálni, hordani forralni, állandó meló és persze konfliktusforrás volt.
De azért tegyük hozzá, puhult már kint is a "túlélő" része a realitynek.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.10. 13:35:35

@karoton: Igen, még előttem van, amikor valamelyik évadban Armaniban ugrik a csávó a hajóról a vízbe, mert akkor derül ki számukra, hogy akkor ezennel kezdetét veszi a játék. Gondolom, az itteniek fele a partra kiérve egyből fel is adta volna. Tényleg rejtély, hogy mi alapján válogatták össze ezeket; lehet, hogy összesen ez a 18 pöcs jelentkezett?

2018.10.10. 13:38:47

@karoton: "De azért tegyük hozzá, puhult már kint is a "túlélő" része a realitynek."

És nekünk pont ezt a felpuhulósat kellet egyből átvenni ? Nem kellet volna megtartani pár magyar évadig a "kemény" túlélést is tartalmazó szerkezetet ?

Hogy kerültem én ide? 2018.10.10. 13:43:02

@mentolos lecsó: Az 5. évadban majd leforgatják a Survivor-Kuponzsonglőrök részt, ahol a fene nagy nélkülözés közepette az lesz a védettségi játék, hogy a luxuslakás melletti hiperben ki tud olcsóbban bevásárolni egész hétre, 8 emberre. :-)

karoton 2018.10.10. 13:48:42

@Hogy kerültem én ide?: Kint is fokozatosan alakult át a kezdeti kiegyensúlyozottabb survivor-social game reality az utóbbi javára, de ennyire túltolva messze nincs.
Nyilván nem a szenvedést hiányoljuk, hanem a nehézségek által generált konfliktushelyzeteket, pedig mivel nálunk napi formátumban megy, ezekre fokozottan szükség lenne a rengeteg pluszadásidő miatt. Bár ha meg arra gondolunk, hogy így is rekordszámú feladó van nálunk, ki tudja mi történne az amcsi survivor körülmények között.

2018.10.10. 13:50:07

@Hogy kerültem én ide?: "Tényleg rejtély, hogy mi alapján válogatták össze ezeket; lehet, hogy összesen ez a 18 pöcs jelentkezett?"

Nézd meg Sixx műsorát:
hogyvolt.blog.hu/2018/10/06/survivor_kibeszelo_4x01_feri_visszater_es_megmondja_mi_van

Sok kérdésre, NEM fogsz választ kapni ! :))) Csak amolyan bulvárosan, tényszerűnek hangzó levegőbe beszélést...
Hobbiból elkezdtem kiszámolni hogy a beszélgetés alatt, a beszédből származó légnyomás változás mekkora teljesítménnyel (W) mozgatta meg a környező levegő atomjait :))))

2018.10.10. 13:54:33

@Hogy kerültem én ide?: Támogatom az ötletet !!! :))))))))
jaj, de hülye vagy... felvisítottam a monitor előtt :))))

karoton 2018.10.10. 13:56:53

@mentolos lecsó: Bár le vagyok maradva pár évaddal, még mindig messze keményebb a kinti. Sixx erre rákérdezett a tavalyi nagy kibeszélőben, Kristóf egyrészt terelt, másrészt komoly, de teljesen hiteltelen arccal előadta, hogy szakértőkkel konzultálva jutottak arra, mik az alapvető szükségletek a túléléshez. Mivel ezek nagyon mások-többek mint kint, ezek szerint nem egy fajhoz tartozunk az amcsikkal :)
Mert bár te is írtad múltkor, hogy ott nagyobb a választék, továbbra sem hiszem, ha egy amcsi 60-70 éves idős nő, a gettó 1-2 utcájából ki sem mozdult fekete nagytomprú nő stb. kibírta esőköpeny, fürdőlepedő, sportszerkó, szúnyogháló, matrac, naptej stb. nélkül, akkor a magyar indulók életveszélyben lennének ezek hiányában...

2018.10.10. 14:16:50

@karoton: Nem nézem a külföldi évadokat, epizódokat. Ennyire nem vagyok a témában járatos. Azt nézem amit a magyar nézők elé vetítenek. És hát... Siralmas...
Itthon számtalan szociodrámát láthat a néző, ízlése szerint.
Miért kell még egy ? Csak mert más a díszlet ?

Ha vki szponzorálná, vállalnám egy 4 hetes túlélés megszervezését csak ide a Szigetközbe, 20 fő részére. Úgy, hogy én is azt enném, innám amit találunk !

karoton 2018.10.10. 14:28:05

@mentolos lecsó: Az alapkoncepció az lenne, hogy kíméletlen körülmények között kíméletlen taktikázás döntsön a győztesről, ráadásul a versenyzők döntése alapján. Nálunk a körülményeket puhították, a taktikázás még mindig szitokszó egyes versenyzőknél, de azért szerintem látszik a fejlődés, remélhetőleg kinőjjük ezeket a gyermekbetegségeket.
Ha "tiszta" túlélőműsort akarsz, a Naked Afraid XL-t javaslom, most megy magyarul a Discoveryn az új évad, 13 résztvevő - nem versenyző mert nyeremény-kiszavazás nincs - meztelenül kirakva Afrikába 40 napra fejenként egy választott eszközzel.

chilii · http://chilii.blog.hu 2018.10.10. 14:34:00

Pont ezt hiányolom én is, hogy inkább a túlélésen agyalnának, mint folytonos "taktikázáson", amihez valamivel több kéne, mint amennyi ezeknek jutott. Érdekesebb lenne a műsor, és nem egy ilyen mondva csinált banángéttel telne el két teljes adás...

2018.10.10. 14:40:05

@chilii: Szia ! Már hiányoltalak... Tavaly jókat röhögtünk ! :))))

karoton 2018.10.10. 15:02:01

@chilii: Az amcsik nagy előnye, hogy ott heti a műsor, 1 adásban van ami nálunk 4-ben, jutalomjáték-védettségi játék-törzsi tanács. Ezek el is viszik a 40 perc nagyját, a maradék a taktikázás némi túléléssel körítve, messze pörgősebb és izgalmasabb az egész.
A legnagyobb minőségi szakadék egyébként a törzsi tanácsoknál van, kint időnként elképesztő szócsaták mennek, nálunk meg erősen izzadságszagú eröltetett kérdések-válaszok.

Niké88 2018.10.10. 15:19:47

@karoton: Tényleg, a régi 1-2. Survivor-ben is ennyi segítség volt nekik a túléléshez, vagy az nomádabb volt még?? Szerintem is gáz, ahogy ott ülnek az esőköpenyekben, mint a villalakók az egyen plüss köntösökben a Villa udvarán:))
A naptejjel mondjuk azért valamennyire egyetértek, egészségi szempontok miatt, mert nem mindig lehet árnyékban maradni, pl. játék van, stb...

nicu71 2018.10.10. 15:21:56

Jeremyt nem is mutatták hogy dobott volna,gondoltam biztos nem erőssége a célba dobigálás,de akkor miért volt vizes a haja folyamat? :DD

2018.10.10. 15:34:02

@nicu71: a vizes haj azt a célt szolgálta, hogy a verseny után peckesen álljon a séró az interjúúúú alatt... :))))

chilii · http://chilii.blog.hu 2018.10.10. 15:38:05

@karoton: nekem elég is lenne heti 1-2 adás :)

karoton 2018.10.10. 15:39:50

@Niké88: Nem emlékszem, vissza kellene nézni, diák voltam még akkoriban. Én inkább a térségbeli verziókba tervezek belenézni, vajon ott melyik irány dominál.

karoton 2018.10.10. 15:42:02

@chilii: Nekem is, de állítólag így a magyar piacon nem térülnének meg a költségek, kell a heti öt napnyi adás és az értékesíthető reklámidő.

chilii · http://chilii.blog.hu 2018.10.10. 15:45:41

@mentolos lecsó: anno a viasatos édenhotelt vágták úgy, hogy a műsorban volt ugyan taktika, de abból nem következett egyenesen a szavazás végeredménye, viszont a szavazás, vagyis párválasztás után röviden bevágták a tényleges eredményhez vezető megbeszéléseket. Ezt is el tudnám képzelni úgy, hogy a műsorban SOKAT túlélnek, KICSIT dumcsiznak, aztán a törzsi tanács után bevágnák a lényeget tömören. :D

chilii · http://chilii.blog.hu 2018.10.10. 15:50:50

@karoton: csak saját magamból tudok kiindulni. Nekem ezt a napi több, mint 1 órát szenvedés végignézni. Nem is teszem már, inkább csak belenézek, max fél órát maradok , aztán elolvasom reggel a hogyvoltot, és megállapítom, hogy nem maradtam le semmiről. A reklám alatt meg úgyis elkapcsolok (bár ez egyre nehezebb, mert majdnem mindenütt egyszerre megy már).

Timi1983 2018.10.10. 16:46:45

Amúgy én nem értem mi ez a "mindenki dolgozzon, nincs pihenés"...0-24-ben fát kell gyűjteni, meg csinálni kell VALAMIT? Miért? Balázs az egyetlen, aki a feladatokban tényleg normálisan teljesít. Szerintem totál belefér a pihenés. Nyilván dolgozni is kell, de ne mondják már, hogy nem lehet megállni. De tényleg!! Mi a jó eget csinálnak folyamatosan, hogy nem fér bele 1 óra alvás?

bElannaTorres 2018.10.10. 16:47:34

@karoton: a törzsi tanács meg a finomkodós nyilatkozatok miatt gondolom, hogy ott vagy értelmesebbek jelentkeznek, vagy a mieink félnek hogy nagyon elítélik majd őket ha hazajönnek.
Egy ilyen Ferit kint úgy szétszedték volna a háta mögött, basáskodó, fafejű volt, ő szemszögéből persze hogy a becsület és az erő felé kellett eltolni, aztán az idióta harcosok szövetsége sorban behódolt hogy kapjon egy helyet a zsűriben.

Kell még pár évad, hogy megtanuljuk nézni és játszani :D

karoton 2018.10.10. 17:10:58

@chilii: én ezért nézem rögzítve-csúsztatva, így nincs gond a reklámokkal és a vonulgatós-belelassítós részekkel :)
A sok survivoros igényeid nálunk nem működnének, mert szinte semmit sem tudnak/akarnak csinálni, így mutatni sem tudnák. Nézettségileg nem hiszem hogy sokat hozna 10-10 perc vízhozás, rizs/babfőzés amivel kb. ki is merül a túlélési feladatuk. Esetleg Robi pöcegödörásási akcióit lehetett volna még mutani :D

karoton 2018.10.10. 17:19:11

@bElannaTorres: Ugyanezt gondoltam tegnap Nóri beszólása után, kint rögtön kapna pár kést a hátába :)
Feri meg különösen jó példa, kint mindig van egy hülye, aki azonnal megpróbálja irányítani-összefogni a törzset a táborépítésre és az élet megszervezésére, a jelzőt meg azért használom, mert kb. 90%-ban ő lesz az első kiszavazott, nagyon nem bírják ott az ilyet.

Berborosz 2018.10.10. 18:40:48

Ma azt fogom figyelni, fog-e (tud-e?) mosolyogni Dávid.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.10. 19:11:09

@Berborosz:

Dávid nem mosolyoghat, ő Humphrey Bogart , vagy Clint Eastwood.
Nem tudtad ?

Chuck Νorris 2018.10.10. 19:16:30

a két kis dagit megtömik hambival :)

bElannaTorres 2018.10.10. 19:45:08

@karoton: :D nóri hibázott mondjuk még jó helyzetben van, mert a fiúk nem jönnek ki egymással, viszont a lányok a két fiúval már egyre jobban, majd kíváncsi leszek mikor üt rá vissza ez a kis elszólás :D

karoton 2018.10.10. 19:50:00

@bElannaTorres: én a fiúktól ott sokat nem várok, inkább a két lány lesz érdekes, hogy elgondolkodnak-e a jövőjükön, meddig hagyják rá az irányítást.

doktor faktor 2018.10.10. 20:01:16

Vera beindult, eljen! :D

Berborosz 2018.10.10. 20:16:08

@szociál: Én meg úgy látom, hogy ő Hitler Dolfi. Übermensch.

J 79 2018.10.10. 20:38:27

ez az Eszter egyre szimpibb. eddig sem volt Vele semmi bajom csak valahogy kimaradt a kamera elől, most meg aranyos volt ahogy ott gyözködték :D a beugró hasonlatot az "épphogy 18 éves leány és az első közelről látott 100 dolláros" - helyzettel már meg sem említem! :)

Beni meg epic volt ha ez tényleg így volt.

elektro013 2018.10.10. 23:10:35

Nem jött le nekem, ez hogyan jött ki a törzsi tanácson Kitti milyen megfontolásból tett Emesére? Ha Szandira tesz, akkor vagy Vera számolta el magát vagy valaki nem követte a tervet.

FalcaoTheGodOfFutsal 2018.10.11. 02:22:28

@elektro013:

Vera Emesere rakott es ezek szerint nem eleg egyertelmuen kozolte Alexandraval, hogy neki is arra kellene, mert az meg Vikire. Igy jott ki a 3A-2E-2V az utolso szavazat elott.

Szerintem ismet kiderult, h mennyire agyatlanok ezek is, mert direkt elveszitik a vedettsegi jatekot azert, hogy ki tudjak ejteni az idei doktornot, erre nem raknak ra eleg szavazatot :D

Sanda.Ipse 2018.10.11. 04:56:05

@FalcaoTheGodOfFutsal:
Én mondjuk azt sem értettem, hogy Viki miért tartotta kötelességének Alexandrával közölni, hogy ráteszi a jelet? Amúgy mindegy, hogy a 2 lány közül melyik esett ki. Kivéve Dávidnak és Gábornak, akik elveszítettek egy szövetségest.

Berborosz 2018.10.11. 08:29:04

@FalcaoTheGodOfFutsal: Nem raktak rá elég szavazatot, mert nem mindenki akarta kiejteni Alexát. De olyan volt a Dávid vezényelte közhangulat, hogy ezt inkább nem hangoztatták.

Lynette21 2018.10.11. 08:42:31

En sem ertem ezt a szavazast, foleg Verat es Kittyt. Viszont legjobban azt hianyolom, hogy pont sz o indoklasukat sem mutattak meg, csak a tablajukat mutattak fel, pedig elvileg kotelezo az indoklas. Akkor miert nem vagtak be? Talan kaptunk volna valaszokat.

doktor faktor 2018.10.11. 09:08:51

Az nekem is homalyos volt, hogy a retek idaig azt sugallta, hogy Kitti agyara raszallt a lila kod es Szandrat akarja kirakni, pedig vegul csak belement egy olyan dealbe, hogy doljon el parbajon, hogy kiesik-e a barinoje. Hianyzik itt egy(tobb) lepes, hogy ez hogy lett intezve. Ha Szandra tokhulye is - amit nem hiszek - Kitti egesz idaig ugy latszott, hogy inni akar Szandra verebol, ezt a palfordulast akkor sem magyarazza egyik teoria sem, szoval valami nagyon kiamaradt nekem itt.

Sanda.Ipse 2018.10.11. 09:12:57

@doktor faktor:
Egyértelmű, hogy Vera járt közben Alex érdekében, ahogy megígérte neki, hogy most még megmenti.

Berborosz 2018.10.11. 09:15:16

@doktor faktor: És az mi jelent vajon, hogy amikor Szandra kiment a párbajhoz, akkor Kitty átült a helyére. Aztán amikor kiderült, hogy marad, szépen visszakullogott a saját helyére.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.11. 09:17:11

Briliáns volt a tegnapi kiszavazás, ezért megérte végigszenvedni az első 11 (12?) adást. Úgy megkavarták a Vikis és Emesés szavazatokat - főleg azzal, hogy Vera és Kitty még a törzsi tanácson is Alexnak szóltak be -, hogy Dávid most nem csak elvesztette az egyik pincsijét, de azt nem tudhatja biztosra, hogy kire haragudjon egyáltalán.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.11. 09:22:41

(és egy ingyen tipp a dramaturgnak: ha az előzetesben lelövitek, hogy párbaj lesz, akkor a szavazatokat ne a Szandi-Emese-Viki kezdéssel olvassa fel Bence, hanem a Szandi-Szandi-Szandi-hatásszünet-Emese-Emese-hatásszünet(egyben a második csavar helye)-Viki-Viki-Viki sorrendben.)

doktor faktor 2018.10.11. 09:24:17

@Sanda.Ipse: Hat, ez vili. De vagy volt egy kereeztbekavaras is, valaki mas reszerol, amit nem lattunk, vagy valami osszekevereett, nem jon ki egyszeruen. Es termeszetesn oke, hogy Vera Kittinel kozbenjart, de egy ilyen jatekban pl sztem eleg jogosan vagyunk kivancsiak, hogy mit igert cserebe, hogy dobja az egy szem szovetsegeset.

Voyoshka 2018.10.11. 09:41:38

@Hogy kerültem én ide?: Ettől a Survivor-Kuponzsonglőrök ötlettől kifeküdtem!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

Lynette21 2018.10.11. 09:50:40

@Sanda.Ipse: Oke hogy Vers megigerte hogy kozbenjar Szandra erdekeben. De ha o Emesere rakott es mondjuk Kitty nem Emesere hanem Szandrara rak akkor maris Szandra ment volna... Akkor nekem mar csak ugy jonne ki a matek hogy Vera Kittyvel szovetkezett csak valamiert pont Szandra felejtette el, hogy neki Emesere kellett volna szavaznia es nem Vikire?! En meg mindig azt mondom, hogyha megmutattak volna a vegen Vera es Kitty indokladat talan elotebb lennenk.

doktor faktor 2018.10.11. 10:02:05

@Lynette21: De Vera eleve ezt a parbajt vazolta fel Szandranak es hogy o ennyit tehet, Szandra meg tegye oda magat es nyerje meg, o bizik benne. Es azert bevedte a sajat segget, mert o okosan Emesere rakott - amirol sztem Emese tudott is. Szoval en Vera reszerol vizionalok valami oltari babjatekot, jo lenne, ha kiderulne.

Berborosz 2018.10.11. 10:06:37

@Sanda.Ipse: Itt sunyinak kell lenni. Bár én inkább a ravasz (vagy okos) szót használnám.

doktor faktor 2018.10.11. 10:14:34

@Sanda.Ipse: Szerintem nem sunyi. Okos es gondolkodik es jatssza a jatekot, kuzd. Ez veszelyes kombo a fizikai erejevel es, hoga tobbiek elfogadjak a statuszat. Szerintem az egyesules utan hamar kigolyozzak, de ha nyer egy csomo vedettseget, akkor nem fofjak tudni es az ido neki dolgozik..

Lynette21 2018.10.11. 10:19:07

@Sanda.Ipse: :D Ebbol latszik hogy mennyire vakon vagyok. ;) Nekem ez nem tunt fel.

Sanda.Ipse 2018.10.11. 16:49:24

@lac64: .@Berborosz:
Na ezek után mondja bárki, hogy Vera nem sunyi. Ez nem taktika, hanem sunyiság. Nem véletlenül használtam ezt a szót.
süti beállítások módosítása