Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Lucifer - Boo Normal (3x25.)

2018. október 10. 13:00 - Szencsike

Akkor nézzük a bónusz epizódokat, a legtöbb epizódlistázó helyen egyszerűen hozzácsapták a harmadik évadhoz mindkét részt, de nagyon látszik ezeken, hogy már egy új évadban gondolkodtak az írás és a forgatás alatt. Ezek az epizódok még a Foxnak készültek, jóval a kasza bejelentése előtt, de most, hogy a Netflix átvette a sorozatot, egy teljesen új negyedik évadot fogunk látni.

Ebben a részben Ella világába lesünk bele, a mindig vidám lányhoz vidám kezdés illik: mosolygósan, önbizalommal telve sétál végig a napsütéses utcán egy jópofa dalocskával kísérve. Igaz, épp munkába érkezett, újabb esethez kell a helyszínelők gyöngye. Akivel csak találkozik a kollégák közül, azt barátságosan üdvözli, mindenkihez van egy-egy kedves szava és a kollégák is szemmel láthatóan rajonganak az életvidám lányért. A halott egy középkorú hölgy, a neve Beth, még neki is megígéri, hogy kiderítik, mi történt vele. Telefonálnak neki, az egyik öccse úgy tűnik, hogy bajba keveredett, na ez egy kissé kedvét szegi a lánynak. A háttérben már ott rosszalkodik Lucifer is, elveszi a fényképezőgépet és a dákójáról készít néhány perverz, de nagy felbontású képet. Ella is pfujol, de nem ez az aprócska dolog szegte a kedvét, hanem a telefonhívás. Még Chloe is megjegyzi, hogy valami nem oké, igen, a hívás az oka, családi ügy. Lucifer helyesel, a család a legrosszabb! Ella elmeséli mi történt, az egyik öccse hazaköltözött Detroitba és most a teljes család követeli tőle, hogy ő is térjen haza a fészekbe. Mivel hűséges lány, ezért a költözés felé hajlik. Chloénak megvan a maga véleménye, de bárhogy is dönt, Ellát támogatja. Lucifer viszont tiltakozik, ne merészeljen elmenni, neki itt a helye! Nincs választása, szóval mennie kell, Lucifer szerint ez is hülyeség, Chloe leinti, ennek most nincs itt az ideje.

1.png

Nézzük az esetet, a halott Beth egy gyerekpszichológus volt, a fejet ért ütés okozhatta a halálát. Ám ennek is volt egy komolyabb koreográfiája, a gyilkos egy nehéz tárgyat vett le a polcról, dulakodtak, Beth megbotlott, hátraesett és beverte a dohányzóasztalba a fejét, ez okozta a halálát, mindezt Ella szépen el is mutogatta a társaknak. Lucifer megtapsolja, a kiváló előadói képessége miatt se kéne elmennie, minden tetthely lapos lenne a jelenléte nélkül. Van egy használható nyom is, véres hajdarabkák Beth kezében, illetve úgy tűnik, hogy az egyik betege találta meg, aki megpróbálta letörölni a vért Beth homlokáról. Lucifer közben elcsente a doktornő recepttömbjét, saját felhasználásra természetesen. A tanút Beckettnek hívják, Dan már elindult vele az őrsre. Chloe megy a rendőrségre, Ella a laborba, Lucifer egy gyógyszertárat keres fel. Nézzük Dant, épp Beckettet fuvarozza, ő egy 14 év körüli tinilány, eléggé megviselték az események. Sír, nem beszél, vérnyomokat nem talált rajta Dan. Telefonon tájékoztatta Chloét, majd a hívás után Beckettet kezdi kérdezgetni. A lány nem törölt le sehonnan se vért, igaz, szinte alig emlékszik a dolgokra, annyira sokkos állapotban van. Danből előbújik az apuka, ha tehet érte valamit, szóljon nyugodtan, a lány egy kis jégkását kér. A helyszínen Ella már indulni készül, de az egyik szekrényajtón aprócska vérnyomot fedez fel. Kinyitja a szekrényt, és ott talál egy rémült, véres kezű kisfiút.

2.png

Chloe már a fiúcska apukájával beszél, nem gyanúsított a gyerek, viszont ő ma kora reggel jött Beth-hez, azóta már órák teltek el, miért van itt? Mert a kisfiú itt hagyta a hegedűjét, közel laknak Beth-hez így csak átbicajozott hozzá. Úgy tűnik a fiú akkor érkezett meg, amikor Beth már halott volt, igaz, nehéz lesz őt kikérdezni, mert nagyon nehezen kommunikál az emberekkel, ezért járt Beth-hez. Beth csodát tett vele, a suliban szakkörökre jár, már van néhány barátja is, de mi lesz ezek után… Ella és Felix, a kisfiú együtt üldögélnek, a fiú még mindig fél. Ella letörli a vért a kezéről, és elmeséli neki, hogy gyerekkorában volt egy csúnya autó balesete, ahol rengeteg vért látott maga körül. De Felix ne féljen, rendbe fog jönni. A fiú érzi, hogy bízhat Ellában, elmondja, hogy nem látott senkit. Ella megköszöni az infót, és megérkezik az aggódó anyuka is, a szülők hazaviszik a fiút. Ella már a laborban van, szívesen beszél magában munka közben, ám ezúttal valaki válaszol is. Egy nagyon kocka ázsiai csajszi tűnik fel mellette, akit Ella Ray-Ray-nek nevez. Azt se tudja mit keres itt a csaj, hiszen megegyeztek, hogy nem találkoznak és ennek már 5 éve, és nem is akarja, hogy folytassák. Igen, Kocka Ray is tudja, de hiányzott neki. Ella kéri, hogy menjen el, közben a laborba besétál Chloe, ő azt látja, hogy Ella a levegőnek mondja, hogy tűnjön el.

3.png

Ella jól van, csak néha szokott a bizonyítékokhoz beszélni, az egyik felesleges, el is tűnhet felőle... Kocka ott áll mellette, mikor elmagyarázza, hogy mit talált a helyszínen. A hajdarab valójában szőrme volt, a vér pedig ketchup. Ella visszamegy a házba, hogy ismét keresgéljen, Chloe is megy vele, több szem többet lát. Chloe el, Kocka állandóan dumál, de Ella látványosan semmibe veszi őt. Kocka egy szellem és Ella egyáltalán nem akar szellemet látni. Ebben egyeztek meg még Detroitban, hiába menő, hogy Ella tud a szellemekkel kommunikálni. Ella itt L.A.-ben jól érzi magát, még mesélni sem akar róla, mert akkor ugyanaz történik, mint Detroitban. Gyogyósnak hiszik, kiközösítik és bezárják a pszichiátriára. Egy másik sorozatban egy testvérpár és egy angyal szívesen segítene megoldani Ella gondjait, de úgy tűnik, hogy Kocka Ray a jó szellemek közé tartozik, mert azért jött, hogy segítsen Ellának megoldani az ügyet. Vannak bizonyos szabályok a szellemvilágban, ezért nem említhette meg, hogy ismeri Beth-et odaátról. Eddig sose emlegetett ilyen szabályokat, de oké, ha megoldják az ügyet, Kocka eltűnik az életéből.

4.png

Lucifer-lak, Dan kénytelen Lucifer segítségét kérni, ugyanis súlyosan alábecsült egy zaklatott tinilányt. Beckett sírdogálása csak álca volt, a lány lelépett és vitte Dan mobilját is. Lucifer jót röhög a dolgon, de szvesen segít Dannek, ami pedig azt jeilent szegény fafejkének, hogy állandóan ezzel fogja bosszantani őt Lucifer. Chloe, Ella és Kocka Ray megérkeztek a házhoz, Kockának nagyon tetszik a berendezés, Ella lepisszegi, de a figyelő, fülelő Chloénak azt mondja, hogy beverte a lábát valamibe. Szétválnak, Chloe az emeletre megy, Ella a földszinten keresgél, és így Chloe nélkül a lánynak sikerül leteremtenie az engedetlen Kockát. Ne dumáljon, ha nem szólnak hozzá és ne legyen hátborzongató. Akkor ne kukkolja őt zuhanyzás közben se, de ez a poén nem jön be Ellának. A keresgélés legalább eredményes lesz, egy szekrényben megtalálja a szőrme forrását, egy plüss róka jelmezt. Kocka már jól ismeri Ellát, ez az ő stílusa is, de nem, Ella cosplayezett, ez plüss róka jelmez más és hagyja végre békén! Chloe a hagyj békén-re ér mellé, nem neki szólt. A plüss jelmez viszont egy bizonyos társasági körben igenis menő dolog, és megtalálták a jelmezen a ketchup foltot is, szóval Beth viselte a rókajelmezt a halála előtt, vagyis ez a nyom zsákutca. Chloénál van más, lehallgatják az üzenetrögzítőt, ott egy nagyon dühös nő fenyegeti Beth-t, hogy ő lesz egy bizonyos Wesley párja egy eseményen. A szám blokkolt, de Ella tudja, hol lesz a nő által emlegetett esemény.

5.png

A páros útja egy PlüssCon-ra vezet, mindenféle mókás állatfiguráknak beöltözött emberek mászkálnak. A rókaálarc alatt Chloe bújik meg, egy Delfintől megkérdi hol lehet Wesley, de a Delfin nemet int a fejével és lespricceli Chloét, kemény menet lesz kikérdezni az állatseregletet. A megfigyelő kocsiban Ella üldögél Kocka Ray-el, mi lenne, ha tenné a dolgát, és megkérdezné Beth-től, ki az a Wesley. Kocka lecsukja a szemét, elkezd hümmögve pörögni a forgós széken, bocsi, de nem éri el Beth-t, biztos a sok zavaró mobiljel miatt. Vagyis hazudott neki, de Kocka gyorsan lecsitítja őt, személyes okokból van itt. Ella elképed, vagyis ha megoldják Beth ügyét, akkor Kocka is tovább tud lépni a túlvilágra. Rendben, ez így már Ellának is elég, segíteni fog Kockának, hogy békére leljen. A plüss világban Chloe megkérdez egy újabb állatkát, kicsoda Wesley, a férfihang azt mondja, hogy ő nem akar belefolyni a csajok harcába, majd Chloét leteperi egy másik rókajelmezes valaki. A kocsiban Ella is látja, hogy a rókáját megtámadták, Chloe becsülettel harcol és végül sikerül letartóztatni a másik rókanőt.

6.png

A nő már a kihallgatóban ül, kicsoda Wesley, hiszen Beth-t emiatt a pasi miatt fenyegette meg. Wesley nem pasi, ő a róka énje, egy OC karakter, amit Beth teljesen elrontott. Emiatt veszekedett vele a telefonban, a Con első napján még ketchuppal is megdobálta. Igaz, most már rájött, hogy Beth is eleve ingerültebb volt, mint általában, mert emlegetett egy férfit. A nő a gyilkosság idején a Con-on volt, épp előadást tartott az állati személyiségekről. Chloe csodálkozik, hogy létezik ilyen közösség és szórakozás, Ella határozottan állítja, hogy ő teljesen normális, Kocka Ray-Ray mellette pfujol, le a normálissal! Menjünk el egy vidámparkba, Lucifer és Dan idáig követték az ellopott mobilt. Dant kirázza a hideg a helytől, 12 évesen elhívott egy lányt randira egy vidámparkba, de mielőtt felültek volna a hullámvasútra, Dan túl sokat evett, a következmények pedig már maguktól jöttek. Nos, úgy látszik, Dan újból felülhet a hullámvasútra, Beckett ott száguldozik.  A lány épp a következő indítást várja, már nyoma sincs a sírásnak, mikor Dan lehuppan mellé. Viszont a lány most is okosabb Dannél, ugyan előadja mesét, hogy csak le akart nyugodni, de még épp időben kiugrik, mielőtt lecsapódnának a biztonsági hevederek. Lucifer az oldalsávban elkapja a lányt, Dan pedig mehet egy menetre.

7.png

Ella és Kocka visszatértek Beth lakásába, hátha Ella talál valamit, amit nem vett észre. Kocka felfedez a falon egy tengerpartos képet, inkább oda menjenek le, szórakozzanak egy kicsit. Majd lesz az is, ha vége az ügynek, igaz Kocka nélkül, hiszen ő visszatér a túlvilágba. Kocka nem szól semmit, Ella ismét lebuktatta egy hazugságát. Ha nem érdekli az ügy, akkor menjen el, mert csak hátráltatja! Valóban nem érdekli az ügy, Ella viszont nagyon is érdekli, ő az a befejezetlen ügy, ami miatt most itt van. Megígérte, hogy távol marad Ellától, de néha ránéz, és hallotta a hazahívó telefonbeszélgetést. Vagyis azért van itt, hogy meggyőzze, menjen haza! Nem, pont az ellenkezője, itt kell maradnia Los Angelesben, mert ha hazamegy, a mihaszna tesói csak kihasználják őt! Ella kikéri magának, hogy rajta kívül más sértegesse a családját, de Kocka kitart az álláspontja mellett. Akik itt vannak L.A.-ben, azok sokkal jobban szeretik és tisztelik Ellát, mint a saját családja valaha is tette. De az itteniek nem tudnak róla mindent, a családja meg igen és ők elfogadják így is. Túl sokszor állt ki másokért, de érte ki áll ki, hangzik el a nagy kérdés Kocka szájából. Ez nagyon kedves tőle és már kevésbé haragszik rá, mint korábban. Ella fejében kavarognak a gondolatok, viszont valaki a zárral babrál, mert be akar jönni. A csajok elbújnak egy szekrényben, igaz Kockát amúgy se látná senki. A házba egy maszkos, csuklyás alak tör be, nagyon keres valamit az íróasztalban, ám sajnos Ella feldönti a seprűt, és lebukik. Ella pár pillanatnyi lefagyás után az alak szemébe világít egy zseblámpával, majd a seprűvel kezdi taszigálni őt. Az alak puszta kézzel megfogja a seprűt, de nem bántja Ellát, hanem elrohan. Ella örülhet, van egy használható nyom a seprűn, a kéznyom.

8.png

A vidámpark Dan számára most is csak szenvedést hozott, ezzel szemben Lucifer épp egy csinos eladólánnyal flörtöl egy bódénál. Lucifer nagyon jól érzi magát, Dan hullámvasútazása neki is kifizetődött, ugyanis fent voltak kamerák, amik lefotózták a rettegő Dant és az arcát néhány száz pólóra és sapkára nyomtatta. Sajnos azonban Lucifer hiába érzi jól magát, ő is elvesztette Beckettet, lelépett a kiscsaj, sőt, elvitte magával Lucifer kocsikulcsát is. A rendőrségen Ella hozza a seprű vizsgálati eredményeit, csupa olyan dolgot talált rajta, amit az iskolákban találni: krétaport és gyantát például. Chloe a térfigyelő kamerák felvételét nézegeti, nagyjából a betörés után egy kocsit láttak elhajtani a háztól, amin egy középsuli matricája látszik a rendszám mellett. A középsuli pont ugyanaz, ahová Beckett és Felix is jár. Lehet egy tanár, de ki lehet az, Ellának beugrik a gyanta, azzal kenegetik a hegedűhúrokat is, Felixnek van hegedűje, akkor nézzenek rá a zenetanárra. A tanárbácsi, Johnathan már ott ül a csajok előtt a kihallgatóban, a pasas elismeri, hogy járt Beth irodájában, de csak azért, hogy visszavegyen tőle valamit: egy ötezer dolláros csekket. Felix a legjobb tanítványa, és tőle remélte, hogy neki is jut a sikerből. Beth azt javasolta a srácnak, hogy legyen magántanuló és járjon külön zenei órákra, ezért adta neki a pénzt, hogy megvesztegesse, maradjon minden a régiben. Ez még mindig indíték, de a tanárnak jó alibije van, a gyilkosság idején órája volt, az iskola is igazolja. Akkor marad Beckett, a tanár ismeri őt is, teljesen őrült az a lány, ma reggel is lógott a suliból. Amúgy Dan és Beckett hol vannak?

9.png

Dan épp Beckettet üldözi, aki Lucifer kocsijával hajt el, Chloe jókor hívja, de épp „lemerült” az aksija. Dan nagyon kivan, Lucifer is túl nyugodt, de ő se olyan tökéletes, mint ahogy hiszi magáról. És most figyeljen, Beckett gyanúsított, mindenképpen meg kell találni a lányt. Oké, nyugi, megtalálják, a legjobb fogja megkeresni. A legjobb fejvadász pedig Mézi, egy menő Audi sportkocsival gurul be a parkolóba, már megint elcsesztek valamit, azért hívták. A két lüke elmeséli neki, hogy verte át őket egy kislány, Mézi nagyon vidám lesz, leginkább azért fogja megkeresni a gyereket, hogy megismerje őt! Beckettet a lehető legjobb helyen szedik össze, a Luxban találják meg, épp Lucifer kontójára és Dan jelvényével próbál egy kis piához jutni. Érkezik Mézi és a srácok, hát ez már eléggé megijeszti őt, Dan szerencsére a józan ész itt, nem lesz bünti, ahogy Lucifer akarja, ha már ellopta a kocsiját. Beckett most tényleg megijedt, ami egyszerű lógásnak indult, már komolyra fordult, egy gyilkossági ügy koronatanúja lett. Nem látott semmit, csak azért hazudott, mert lógni akart.

10.png

Dan jelenti Chloénak a híreket, Beckett is kiesett, de egy pasast láttak a medencénél, de ő sem gyanúsított. A lány könnyei viszont valódiak voltak, de csak azért, mert allergiás könnyek voltak, megérzett egy virágillatot, fréziát, Beth rendelője illatozott így. Chloe egy parfümre gondol, majd vége is a hívásnak. Lucifer egy békeitallal járul Dan elé, nem mondott el mindent Chloénak, megkönnyebbülten koccintanak. A laborban Ella javában dolgozik, mikor Chloe ráköszön, hát nagyot ugrik ijedtében. Ha már ijedtség, nagy a nyomás rajta, és Ella úgy tűnik, hogy végre megnyílik, aminek az árnyéka, Kocka is örül. Viszont Ella nem borítja a bilit, kamuzik valamit egy új hobbiról. Szerencsére Chloe átlát a szitán, tudja, hogy a költözés a gond, de bárhogy is döntsön, mellette lesz. Azt viszont jobb, ha tudja, ha tényleg elmegy, mindenkinek hiányozni fog, mert nagyon szeretik itt. Hűha, Ella hirtelen nem is tud mit mondani, úgyhogy mit szeretett volna Chloe? Megvan a következő gyanúsított!

11.png

Chloe, Ella és a csatolmánya egy családi házhoz jöttek, Ella egy kicsit még a kocsiban marad. Kocka szembesíti őt azzal, hogy megijedt, és igen, Ella képtelen elmondani az igazat, hogy beszélget a halottakkal. Igen, mégis, mit gondolnának róla?! Ráadásul Chloe pont olyan, aki csak a tényekben hisz, ezt pedig nem könnyű bizonyítani. És talán jobb is, ha nem tud semmiről. A lelkizésnek annyi lesz, mert az utcában ott egy szemetes konténer.  A ház Felix családjáé, Chloe épp az édesanyjával beszélget, miközben Felix a szobájában gyakorol. Chloe a levegőben finom fréziaillatot érez, és mint anyuka, Chloe is bevallja, hogy Trixie-t lehetetlen rávenni bármire is, de Felix és a zenei tehetsége… Bizony Felix igazi csodagyerek, a hegedű a mindene. Vagyis sose hagyná el a hangszert, anyuka bólogat, a házból se lép ki nélküle. És hogy érezte magát Felix mikor Beth azt tanácsolta neki, hogy legyen magántanuló és hegedüljön többet? Nem ez történt, a férje, Anthony azt mondta, hogy Beth kifejezetten azt tanácsolta neki, hogy járjon közösségbe és zenéljen kevesebbet. A konténernél Ella a helyszínelők nagy igazságával szembesül, ami másnak szemét, az neki kincs. Ugyanis itt van a gyilkos fegyver, amivel leütötték Beth-t, egy nehéz dísztárgy a szekrényről. Sajnos a férj, Anthony is itt van, egy baseballütővel támad a lányra.

12.png

Szerencsére mielőtt Anthony még jobban bánthatná Ellát, jön Chloe és leállítja őt. Miért ölte meg Beth-t? Mert azt akarta, hogy Felix még többet hegedüljön, de a gyereknek már élete sincsen a zene miatt. De van, a zene, ettől különleges, legalábbis Ella szerint. Mindegy, itt a vége, Anthonyt elviszik. Később, itt az ideje a nagy vallomásnak, Ella kerek perec kijelenti, hogy szellemeket lát, vagyis csak egyet. Nyolc évesen volt egy autóbalesete, azóta látja. Először azt gondolta, hogy csak egy képzelt barát, mint általában a gyerekeknél, de ahogy nőtt, rájött, hogy egyre valóságosabb és akkor mondta el, hogy ő tényleg egy szellem. Reméli, hogy tényleg az, mert ha csak a fejében létezik, akkor valóban megőrült. Szóval Chloe mit gondol, tényleg zakkant? Nem, sőt, ő maga is sok őrült dolgot látott, és bármit is mondjon, a véleménye nem fog megváltozni róla. Egy ölelés lesz a vége, Chloe tényleg jó barátnő. És úgy tűnik Ella meghozta a döntést Detroitról is, nem fog hazaköltözni! Remek, ennek a hírnek Chloe is örül, és vidáman köszönnek el egymástól. Ella visszamegy Kockához, ott is szent a béke, és Kockának igaza volt, itt tényleg vannak barátai. Akkor köztük is itt a vége, Kocka hazatér, de még válaszoljon pár kérdésre: a baleset óta ismerik egymást, akkor Kocka Ray-Ray egy őrangyalféle? Csak egy kedves barátnő, aki vigyáz rá. Na, tényleg itt a búcsú, még egy saját köszönésük is van a lányoknak. A rendőrségen kifeszítik a hatalmas plakátot, ami megörökíti a pillanatot, ahogy Dan retteg a hullámvasúton. Lucifer nagyon elégedett, Ella kérdőn áll Lucifer mellett, de Lucifer hallgat a történtekről. Ha nem, hát nem, és ugyanazt a köszönést használja Ella, amivel Kockától is elbúcsúzott. Ez mintha Luciferre ráhozná a frászt, Ella csak egy kedves barátnőjétől hallotta.

Lucifer hazatért, és ott hív valakit, tudja, hogy itt van. És ekkor előbukkan Kocka, az angyalok hagyományos talárszerű öltözékében. Kocka becsületes neve Azrael, vagyis a Halál angyala személyesen, az övé volt a Kard is. Azrael  beceneve a Ray-Ray, Ella is ezen emlegette őt, viszont Lucifer nagyon mérges a húgira. Ő is otthagyta, nem fogja becézgetni. Bocsi, csak… túl sok volt a dolga… jó, oké, Apa nagyon mérges volt, ő pedig csak halogatta, hogy lemenjen hozzá a Pokolba és a sok halogatásból sok-sok évezred lett. Fura lett volna mi, de már vége, igaz? Azrael reménykedik, hogy megbocsájt neki a tesó, hiszen mindig is Lucifer volt a kedvence. Az egész család a padlóra került, miután Apa száműzte őt, és ő is nagyon szarul érezte magát. Egyik kedvenc közös programjuk Ámenka bosszantása volt, és Lucifer volt az, aki mindig meghallgatta őt, ami lehet Lucifernek nem jelentett semmit, de neki sokat számított. Viszont az a lázadás, az tényleg hatalmas volt és súlyos következményei lettek. No igen, de mit keres itt, és Ella honnan tud róla? Elmondhatja nyugodtan, őt nem zavarja, ha halandókkal lóg valaki a családból. Ellának volt egy autóbalesete és hát neki ott volt feladata, mint a Halál angyala. De végül is minden jól jött ki, ő viszont nem akart elmenni, mert volt valami Ellában, amitől jól érezte magát. Igen, Lucifernek is ismerős ez az érzés, ha Ella mellett van. Azrael általában csak halottakkal beszélget, akik elég mogorvák. Ellával viszont jól érezte magát és néha meglátogatta őt. Viszont az emberek nem tolerálják, ha valaki láthatatlan szellemekkel beszélget, szóval bajt hozott Ellára. De ideküldte őt, hiszen tudta, hogy Lucifer is L. A.-ben van. Már ő is manipulálni akarja? Először Chloe és az Apjuk, most meg Ella, miért gondolja mindenki, hogy segítenie kell a nőkön? Igazából nem Lucifer miatt tette, hanem saját maga miatt. Mivel Lucifer a kedvenc tesója, Ella a kedvenc embere, ha már egyikükkel sem lehet, akkor legalább ők ketten legyenek együtt. Érthető, és igazán jó gondolat, de mire Lucifer reagálhatna rá, addigra Azrael eltűnt. Lucifer visszamegy a rendőrségre, ahol Ella még dolgozik, de szívesen mesél neki a melójáról. Azrael pedig tisztes távolból figyeli őket, tényleg minden rendben van. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem ez az epizód a tipikus valahányadik rész volt, jópofa volt, Azrael is jó fej, a nagy konfliktus (kiderült az igazság) már megoldódott, ez volt a pihenés epizódja, mielőtt újra bonyolódnak a dolgok. Zenelista.

 

Címkék: lucifer
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása