Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x11 - Nem vagy egyedül többség

2018. október 09. 09:00 - sixx

untitled_7.jpg 

Nu, túl vagyunk a harmadik kiszavazott faszin is, Bártendör csapattársához, Óvóbácsihoz hasonló lendülettel és finesszel szavaztatta ki magát, és ehhez nem kellett más, mint egy kis szájkarate, beleszarás meg egy Fitnesszmami-Aputest tengely, és szevasz. Kíváncsi vagyok, a faszik mikor jönnek rá, hogy ez itten, izé, tendenciózus, és a vége egy Survivor: Pina Power Edisön lesz. Ezt egy picit ellensúlyozandó a Burzsujuknál Alexa - akiről én hallás után még mindig azt hiszem, hogy Sándorként anyakönyvezték - egy banángate-tel sikeresen magára tetette a Megbízhatatlanság Skarlátbetűjét, amit levakarni ebben a műsorban pont olyan nehéz, mint értelmet látni a Fear The Walking Dead negyedik évadának második felében.

A kibaszósdi utáni szomorú séta vége a szokásoknak megfelelően egy alkalmi biccs, ami a Csóró törzsnek olyan lehet, mint egy Kempinskibe oltott Aria hotel elnöki lakosztálya, menedék, tűz, fa, víz, amit akarsz, ott van kéznyújtásnyira. Azért nem mennek ilyenkor vissza a saját putrijukba, mert az messze van, és sötétben a filippínó kapitányok nem mennek sehová. Sebaj, kibeszélni itt is lehet, Dzseréminek hiányozni kell Bártendör sok hülyesége, Fitnesszmaminak meg nem. Tamás, Feri örököse kijelenti, hogy neki ugyan ne hazudjon senki, és ezért szavazott Bártendörre, Balázs, az egykori aktmodellből lett aputestű Akvamen meg levezeti, hogy neki az fáj, hogy ő itten a belét kiteszi a kurva törzsért, cserébe meg csak azért nem szavazták ki, mer' Bártendör hülye volt és hazudozott/pofázott összevissza. Hát ja, annak idején Yau Man is megtanulta ezt a 14. amerikai évadban, amikor egy Dreamz nevű fazonnak egy kocsikulcsot is átadott, mégis kibaszarintotta.

Mindig is én leszek az újfiú a törzsben.

23_1.jpg

Burzsujéknál reggel van, a kamera a banánról húz kifelé, értem a célzást, ügyes. Székely Sarah Connor és Értékesítés Vezető Gábor a banángate miatt hüledezik már vagy 12. órája, ez szerintük egy ollózós öngól hatvan méterről, Céronádó mezben, én meg aszondom, tessen megnézni a Survivor China évadból azt a rész, aminek a végén James két védettségi amulettel megy törzsi tanácsra. Viki, aki instalány, olyan pózban ül be interjúra a homokban, mintha a Sports Illustrated bikini kiadásának címlapját fotóznák, örül, mert AlexaSándor, akinek a műszempilláit baltával sem lehet meglazítani, leszaggatni meg egy Tigris tank sem tudná, a törzs perifériájéra szorult, és mindenki látja, mekkora genyó. Ezen felbuzdulva egy fejszével egy faágat kezd csetkelni, csak idő kérdése, mikor vágja le a saját lábát bokából. AlexaSándor közben Verával beszéli meg a stégen, hogy ja, fasz vót. Vera kivan, ő szeretné, ha maradna, de így nem lesz egyszerű. Dávid, Beni és Gábor a táborhelyen el is dönti, hogy AlexaSándor hullik, aki a kamerába sír egy kicsit.

Ha elmentél volna faszedni, Szandi, nem lett volna időd összekeveredni Vikivel! Megfejellek! (Vera)

22_2.jpg

A kibaszott pánsíp jelzésére löevél gyön, zsákmányszerzés van műsoron, amihez erő kell és logika. A két törzs lassított felvételben közelít Bencushoz, akire 4XL-es pólót adnak, de így is van egy kis pocakja. A "Hardly" feliratos sárga pólót feketében el bírnám viselni. A mai zsákmány 16 rántott csirkecomb, amit Bencus előzékenyen közelről is megmutat mindenkinek.

Üssétek meg Bencét, most! (Vera)

A játék: a törzs minden tagját rákötik egy gumikötélre, a kötéltől jó messze, de még elérhető távolságban van kilenc fakocka, számozva. A feladat: kockát begyűjteni, majd egy 3x3-as rácsba betenni úgy, hogy a számok függőlegesen, vízszintesen és átlósan is 15-öt adjanak. Ilyenkor sajnálja az ember, hogy nem VV Aurelio, VV Soma, VV Jerzy és VV Gyúrós Jóska küzd a parton, reggelig lehetne forgatni hasznos anyagot a kirakós részről. Nekiesnek a dolognak, közben csorog a nyáluk, a Burzsujoktól Emese és Kitty nem tolja, Emese ugyan mérnök volt valaha, de ezek szerint műkörmözés közben nagyon le lehet épülni. A Csóróknak jobban megy ez a játék, mint a Burzsujoknak, flottabbul szerzik meg a kockákat, Benit hiába lassítják egyre, a kép szép, a dráma nagy, eredmény nulla, hacsak azt nem tartjuk annak, hogy AlexaSándor kétszer is kurva nagyot zakózik.

Hörögve van meg a hetedik kocka! (Bencus)

Az izommelóból a lilák jönnek ki jól, ők kezdik a kockák sorrendbe rakását, de ahogy ez szokott lenni, az előnnyel nagyon sokra nem mennek, egy ponton a 3, 5 és 1 egy sorban szerepel, az ugye nem 15, ha befosnak, akkor sem. Addig szoroznak, míg Bencus rájuk nem szól, hogy az nem játszik. Amikor a Burzsujok elkezdik kirakni a táblát, a Csórók már előrébb tartanak, de a hátrány nem behozhatatlan, és baszki, kb. 2 másodperccel nyerik a dzsungelsudokut. Viszik a csirkét és meg is eszik, utána meg ledőlnek sziesztázni. Dzsérémy szerint a csirke az újrakezdés jelképe. A kajálás után szopás jön trópusi vihar képében, a Csórókat egész este veri az eső, ahogy reggel kinéznek, az nem vitrinbe való. Fitnesszanyu ezen a ponton sokall be, de nem adja fel. A másik parton az esőről nincs szó, viszont Emese már már második napja resting bitch face-szel ébred, az élettől elmenne a kedvem, ha ez a fej fogadna hajnalban. A faszik bemennek a vízbe a hálóért, amibe egy cápa és egy rája is beleakadt, vagy beletette a gyártás, fasz sem tudja. Csodálkozás, mellveregetés, megevés.

Éééés jön a feketeleves is, mármint a Burzsujok szemszögéből, hiszen helycsere jön, szegényekből gazdagok lesznek, gazdagból meg szegények, azaz szigetcsere következik. Csak a nyereménytárgyakat lehet vinni, mást nem, viszont arra vonatkozó tiltás nem van, hogy amit otthagynak, azt hol kell hagyni, így a Csórók eldugnak pár dolgot, a Burzsujok meg behajítják a banánt a susnyásba. A törzsnevek nálam igazodnak majd a változáshoz, a sárgák a csórók mostantól. A cseréhez zsákmányszerzés dukál, a nyeremény szappan, a játék neve lánc, a törzs tagjai élőláncban tartanak falapokat egymás között, aki bírja a végéig, az kap szappant. Az újcsóróknál AlexaSándor és Viki nem szerepel, a játék elindul, Kitty direkt elereszti az övét, hogy Gábornak jobb legyen, aztán nehezítés jön, csikorgó fogak és szopás, Fanni és Vera szerintem soha nem fogja elengedni, kurva kemény a két csaj. A 42. percben Balázs is kiszáll, majd Beni, Tamás, Emese, a végére Vera és Gábor marad az egyik oldalon Eszti és Fitnesszmami a másikon. 60 perc telt el, Vera NEM FOGJA ELENGEDNI, HA MEGVERIK AKKOR SEM. És nyernek is, mert Eszti csal, és Bencus kizárja.

Engem nem érdekel a szappan. (Gábor)

Ja, ennyi volt ez a rész.

Címkék: rtl survivor
72 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.09. 09:58:51

Szerintem nem csak SándorAlexandrához közelítenének félve a szextúristák Tájföldön, még Nórit is nagyon méregetnék mekkora az ádámcsutkája :)
Otthon Nórikát lehet Gyulának hívták a szülei, aztán csak elengedték a dolgot mikor cickót növesztett.

" .....A feladat: kockát begyűjteni, majd egy 3x3-as rácsba betenni úgy, hogy a számok függőlegesen, vízszintesen és átlósan is 15-öt adjanak. Ilyenkor sajnálja az ember, hogy nem VV Aurelio, VV Soma, VV Jerzy és VV Gyúrós Jóska küzd a parton, reggelig lehetne forgatni hasznos anyagot a kirakós részről..... "

Háttérben már lemenne a nap és még mindig számolnának Jerzsiék :)))
Azért Gyúrósjózsi imádná a szigetet, van szoli :)

" ....A faszik bemennek a vízbe a hálóért, amibe egy cápa és egy rája is beleakadt, vagy beletette a gyártás, fasz sem tudja. Csodálkozás, mellveregetés, megevés.... "

Erős a gyanúm hogy a stáb tette bele szerencsétlen minicápát, különben éhen pusztultak volna.

Kitty visongása kellemetlen az emberi fülnek, leütném egy kókusszal.
ÚjlányEmese nyögős csirkeevése meg mindent vitt, Dévid milyen képet vágott :)))))))

Hogy kerültem én ide? 2018.10.09. 10:41:09

Eltelt egy komplett rész, de még mindig nem értem, hogy Tamásnak (?) miért érte meg jobban kiszavazni a Robit, mint hallgatni Újfiú felvetésére, miszerint ha most elengedik a sértődöttségeiket, és megbíznak egymásban, akkor kiszavazhatják valamelyik csajt, és oda a GirlPower. A legnagyobb ostobaság volt, hogy nem tudtak összefogni; tán még annak a bamba óvobácsinak a viselkedésénél is nagyobb faszság.

bElannaTorres 2018.10.09. 10:54:40

@Hogy kerültem én ide?: Tamásnál én nem keresek értelmet.
Annyiból kár hogy nem ő ment , hogy Robi sokkal szórakoztatóbb volt, kamerába is sokat beszélt.

Ez a Balázs is teljesen érthetetlen:)) megint kötekedik mindenkivel, el fogják veszíteni direkt a védettséget szerintem, mert ilyen emberrel nem mehetnek a törzsek összevonására. Egyből átállna :D
Nagyon remélem, hogy nem adtak neki védettséget, hogy azzal nagyszájúskodjon, minden esélye megvolt beilleszkedni, az úgy nagyon olyan lenne mint múltkor mondjuk nem nagyon emlékszem csak hogy a bolond lánynak volt medálja amitől nagyhangú lett.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.09. 10:57:43

@Hogy kerültem én ide?: Tamás jól csinálja, kényelmesen bent lesz a 2. szakszban. Viszont ha ott grilpower lesz az szívás lesz neki is.

Lazán kinézem az emberből a top 3.-at.

Első blikre a top 4 Jeremi, Tamás, Dávid, Vera

Hogy kerültem én ide? 2018.10.09. 11:06:44

@Brigante: Szerintem meg Tamást pont a Dávid szervezésében fogják majd kirakni, az egyesülés után. Két egyforma karakter; fiatal, izmos, nem túl harsány … vetélytársat fognak látni egymásban.

bElannaTorres 2018.10.09. 11:18:36

@Hogy kerültem én ide?: ha van eszük a túl izmosakat amúgy is kirakják, múltkori évben sok volt a fizikai feladat a végén.
Dávid is veszélyes, nem tudom látják -e a sárgáknál? :) egyszerre játszik fizikai taktikus és szociális játékot.

Farvizen beúszósnak Beni tűnik, Tamás csak sodródik, egyetlen saját ötlete az volt hogy kirúgott egy embert akiben bízhatott volna végig.

charlie 2018.10.09. 12:43:20

Nem a nagyvalagu esett el kétszer is a kotelhuzasnal?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.09. 12:56:45

@charlie:
Nekem bejon a nagyvalaga :)
Kisvalagu SandorAlexandra is taknyolt.

doktor faktor 2018.10.09. 13:01:37

@Hogy kerültem én ide?: Mer erő, meg böcsület, meg tisztelet. Nem tudja, milyen műsorba jött és szegény majd nem érti, miért fogják csúnyán kihasználni és kirakni.

karoton 2018.10.09. 13:16:07

A versenyek rendben voltak - leszámítva a lassítós részeket, de azokat úgyis tekerem -, de a táborokban túl sok minden nem történt.
Kitty és Viki megint bemutatta a taktikából szemétkedek ill. a személyiségemből adódóan vagyok jellemtelen viselkedés közti különbséget.
Vera két beszélgetését nem tudtam értelmezni, most vagy hasadt személyiség :), vagy nagyon túltolta valamelyik/mindkettő társalgását Gergővel és Alexával.
Nóri beszólása nem értem hogy maradhatott ki az öfiből, több tucat megnézett évad után sem tudok visszaemlékezni olyanra, hogy bárki a teljes törzs előtt és hangosan ki merte jelenteni, hogy ő irányít itt mindent. Ekkor az arca szét is vitte a képernyőnket :)
A költözés előtti cuccdugdosásokat én nem éreztem durvának, egymást lovalták bele, legalább szórakoztak egy kicsit. Egyedül Kitty szedjük le-tegyük tönkre a termést zölden, nehogy később megegyék lépése volt sok, még jó hogy nem gyújtották fel az egész dzsungelt...

nicu71 2018.10.09. 13:36:45

@karoton: kity viselkedése a legundorítobb /nekem már az első perctől kezdve/ egy aljas némber.

karoton 2018.10.09. 14:19:28

@nicu71: Viki és Kitty kapcsán nem tudom milyen vélt vagy valós sérelmeik lehettek, de érdekes látni, hogy mi is történik, ha az addig háttérbe szorított személyek az addig felettük álló elé kerülnek a rangsorban és ez milyen viselkedést vált ki belőlük. Sok történelmi-politikai párhuzamot lehetne vonni :)

2018.10.09. 14:46:35

@karoton: +1

valamint Seggdugasz Gábornál is megfigyelhető az ilyen viselkedés...

2018.10.09. 15:29:45

Sixx, Eszter nem "csalt" ! Hanem csak elfáradt, hisz már 1 órája tartott a küzdelem, szerintem...
Érdekes volt látni, hogy a végére megint 3 csaj - 1 fiú felállás maradt, és Eszter is tud vidia kemény lenni...
Jó volt a poszt köszi ! :))))

karoton 2018.10.09. 15:32:16

@mentolos lecsó: Gábornál eleinte inkább túlpörgést éreztem ill. némi megfelelési kényszert Dávid felé, talán a hatalom megrontó erejének kiütközését érezheted rajta, én nem érzem vészesnek, neki még ott van ellenpontnak Dávid "árnyéka", még fényévekre van Nóritól :)

2018.10.09. 15:54:15

A Lilák annyira élhetetlenek, hogy még a Burzsuj szigeten sem fognak tudni boldogulni.

Röhögnék ha a Csóró szigeten Beni találna vmi ehető növényt/gyökeret, ami zsákszámra terem... :)))

Beugrott végre honnan ismerős Nóri -> Wallace és Gromit száj animáció

Alexandrával kapcsolatban több "tökösségre" (sic!) számítottam. !!! :))) Nem hiszem el, hogy nem tudná megvédeni magát SportsIllustratedInstaValag Vikitől... Ki érti ezt ?!
A többiek nem látják az affektáló, Harcosok Klubjából megszökött zsírcsomag picsogását ?

R.I.P. Cápeti és TeszekRája, ezek a mocskok felzabálták mindkettőt... :))))

Én kérek elnézést !

Hogy kerültem én ide? 2018.10.09. 16:07:43

Ennek az összefoglalónak az utolsó képén Fittanyu azzal a serkenő bajszával úgy néz ki, mint valami elmélázott gyapotszedő.

2018.10.09. 16:22:13

@Hogy kerültem én ide?: nekem inkább a középkorú (622 éves), meditáló Yoda mester képe villant be... :))))

Habár a rózsafüzér nem volt divat a messzi-messzi galaxisban... :)))

Ismét én kérek elnézést ! :)

bElannaTorres 2018.10.09. 16:35:43

@mentolos lecsó: nekem bejön ahogy kinéz, illik hozzá :)) legjobban a haja tetszik már vagy tíz centi hosszú és felfelé nő:D

2018.10.09. 16:37:12

Ha vkit esetleg érdekel, az epizódban felfalt állatok:

- Kékpettyes tüskésrája (Taeniura lymma)
- Feketefoltos cápa (Carcharhinus melanopterus)

Sanda.Ipse 2018.10.09. 16:37:26

@Hogy kerültem én ide?:
Még, hogy serkenő! Egy hét múlva akár pödörheti is:)
Számomra Nóri sokkal férfiasabb, mint Alexa. Nekem hiányzik a kis hülye Robicsek bölcs kommentjeivel...

2018.10.09. 16:43:48

@bElannaTorres: hihííí !!! :D :D
- a hardver nekem is bejön (de nem bóti csöcsök ezek véletlenül, mert akkor nem kell!)
- a feltöltött szoftverrel kapcsolatban, azonban aggályaimat fejezném ki :)))))

mindenévfoglalt 2018.10.09. 16:46:35

Remélem, Dávid a műsor során megtanul csukott szájjal enni, és ennek bizonyítékát is láthatjuk hamarosan.
Remélem, Viki és Kitti miközben nézik az adásokat, sugárban hánynak saját viselkedésüktől, vagy fejüket a ritmikusan falba verik, vagy szégyenükben elbujdokoltak, vagy 2 hónapos lelkigyakorlaton vesznek részt valami világvégi kis faluban, hogy rothadó lelküket megtisztítsák, valamint ezek lineáris kombinációjával töltik idejüket.

2018.10.09. 16:47:00

Sixx ! Aztán hun van a Bártenderes, sablon kérdéses interjúúú ???? Hmmm... ?
Vagy mennyi lesz a delay a kicetlizés és a poszt között ?

Sanda.Ipse 2018.10.09. 16:53:51

@mentolos lecsó:
Szegény Robicsektől a műsorvezető sem kért egy utolsó mondatnyi bölcselkedést.
Lehet, hogy visszajön?...

Chuck Νorris 2018.10.09. 16:54:23

Fitnessmaminak tényleg szépen serken a bajuszkája :)
elég fura rész volt ez, az egyik parton zuhé, a másikon semmi, a döglött halak, a táborok szétverése... na mindegy már nem rágom ezen magam, nézem tovább a survivor filmet :)

2018.10.09. 17:00:08

@Sanda.Ipse: Üdvözítő meglepetés lenne ! :D Sok megnyúlt arcot láthatnánk ! :))))))

2018.10.09. 17:07:34

@mindenévfoglalt: Kitty csak szimplán buta ! Őt nem is bántom ezért...
Viki viszont tudatosan is rosszindulatú... Tudatosan helyezi magát a többiek fölé, mert a valagát X ezren bámulják az Instán. Ettől ő már VALAKI... Szerinte...
Elsápadna/lefogyna az irigységtől, ha tudná, hogy Balázs farkát mennyien bámulták meg a felnőtt oldalakon az elmúlt 7 évben...

Sanda.Ipse 2018.10.09. 17:09:15

@mentolos lecsó:
Már csak azért is megérné! Meg uncsibb a műsor nélküle. Balázs gyerekbe nem sok humor szorult. Egy sértődött ovis, hogy még mindig ő az új fiú, pedig egyre csak bizonyít. Ezt előre fel kellett, hogy mérje, amikor tartalékjátékosnak szegődött.
Nekem a tetemes hátsójú Viki is hiányozna, mert ő is kavargatja az állóvizet. Szegény sárgák! Nem volt elég nekik a gumikötelet húzogatni, még a porban fetrengő Viki is próbára tette az erejüket:)

Sanda.Ipse 2018.10.09. 17:10:08

@mentolos lecsó:
LOL
Azért csak maradjon még a hátsójával:)

2018.10.09. 17:32:14

@Sanda.Ipse: Vikit valszeg a 3. napon a macsétával felkockáztam volna...
Egyik rész ment volna friss csalinak a hálóba
Másik rész 2 napig rothasztva a napon (hogy jó szagos legyen!), vesszőből font rákcsapdákba (nem kvantumfizika). A kifogott hal / rák mennyiségtől még a Kempinski Hotel séfjei is zavarban lettek volna... :)))))
Az egésszel az a bajom, hogy ez már "nyomokban sem tartalmaz" túlélést. Az egészet le lehetne forgatni a Hűvösvölgyben vagy a Rám-szakadékban. Szociodrámának ott a VV.
Ez már csak "Hülyék a bozótban" !

2018.10.09. 17:49:50

@Sanda.Ipse: Tovább is megyek ! Nem kell fonott rákcsapda !
A büdös húst beteszem egy kő alá, a rákok meg ugye gyönnek zabálni.
Kézzel ki lehet kapkodni őket a vízből !

És ami a legfőbb szomorúságom, hogy teljesen hiányzik a TISZTELET a természet iránt ezekből a nyomoroncokból. Mondom ezt úgy, hogy ősi, pesti, panelproli szülött vagyok.

Sanda.Ipse 2018.10.09. 18:07:25

@mentolos lecsó:
Nem látni, hogy igazán értékelnék a helyet, ahol vannak, ahová normál halandónak nincs lehetősége soha eljutni. A panaszokat sem értem, tudniuk kellett mire vállalkoztak.

2018.10.09. 18:15:12

@Sanda.Ipse: pedig SportsIllustratedInstaValag Viki értékelte a helyet ahol vannak (voltak)! Szépen süt a nap és barnul a valagam... Ennyi...
Ezt Délegyházán is mondhatná a nudi strandon. Jaaaahhhhh, hogy a Fülöp-szigetekről villantott valagnak nagyobb a "clickbait" hatása ?!
Ismét én kérek elnézést !

Sanda.Ipse 2018.10.09. 18:20:17

Viki azt sem tudja milyen játékban van. Kíváncsi lennék milyen szempontok alapján lett beválogatva a műsorba.

2018.10.09. 18:28:06

@Sanda.Ipse: elhangzott a varázsszó az önéletrajzban: "InstaLány"...
erre az RTL "kreatív csapata", nyáladzani és szűkölni kezdett, mint a peteéréses vízibivaly... Ennyi!

Sanda.Ipse 2018.10.09. 18:29:58

@mentolos lecsó:
Elmaradott vagyok:) Még értelmezni sem tudom.

2018.10.09. 18:35:20

@Sanda.Ipse: valszeg az "Instalány" oldalait, hamarosan elárasztják az RTL gazdasági köreibe tartozó cégek reklámjai...
Nincs itt kérem semmi látnivaló, haladjunk tovább !
Tudatos brand építés... Viki fogja vezetni a BeleValóVilágot!

De legalább csak deréktól felfelé fogjuk látni...

mindenévfoglalt 2018.10.09. 19:03:54

@mentolos lecsó: én Vikit sem mondanám atomfizikusnak, Kitti sem a legélesebb kés a fiókban, de kevésbé rosszindulatúnak sem mondanám, különösen a "kinek a feje az, na kinek a feje" buzdítása után, miközben Viki valamit erőteljesen próbált felvágni.
Viki valóban a hátsójáról tett fel fotókat az instára? Sosem néztem meg, de nincs is indíttatásom rá...
@Sanda.Ipse: Arra én is kíváncsi lennék, ha valaki tudja magáról, hogy nagy a kajaigénye, az minek jelentkezik egy olyan helyre, ahol kaja egy szál sem?

Ha egy ilyen helyen lennék, tuti egész nap járnám a szigetet, felfedezném a ottani természetet stb. amíg csak van energiám, ezek meg az első pillanattól fogva csak ülnek bambán...eh

doktor faktor 2018.10.09. 19:18:03

Kerem a kovetkezo ofibe belerakni, ahogy Vera, mikozben Vikivel ugat, bedontott vallal, izmait bdurrantva markolja a machetet es rangatozik a szeme alja.

Sanda.Ipse 2018.10.09. 20:17:09

Balázs egyre antipatikusabb. Egy ennyire antiszociális ember miért megy be egy olyan játékba, ahol egy lakatlan szigeten van összezárva másokkal? Azon sem csodálkoznék, ha feladná. Jöjjön vissza Robicsek!

bElannaTorres 2018.10.09. 21:20:55

Azt nem hiszem el, hogy Beni előtt beszélik ki a csajok mi történt, Beni a legnagyobb király :D mindenről tud :))) ott van mindenhol és senkit nem zavar xD

Nem tetszik, mikor Dávid a kamerába beszél, hogy többes számban mond mindent, unalmas jófiú így, remélem később konkrétabban fel meri vállalni a véleményét.

Berborosz 2018.10.09. 21:30:53

@bElannaTorres: Dávid?
Valami felsőbbrendűségi érzése van.
Nekem ő a legellenszenvesebb az egész társaságból.

doktor faktor 2018.10.09. 21:31:24

@bElannaTorres: Es amugy a nagy golyo taszigalos versenyben azt is meglathattuk, hogy Beni nem csak ismeri a novenyeket es szot ert a csajokkal is, hanem, hogy egyaltalan nem gyengebb, mint az alfakent tetszelgok. En meg sokat varok tole.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.09. 22:00:28

@doktor faktor:
Konkrétan Zseremit úgy dobálta mint egy plüssmackót, Benike elevez sokáig.

Fura, azért nem akart nyerni a sárga csapat mert mindig van feszkó, holott pont a csatabárdot ásta el Viki és Alex, teljes képzavar.

Berborosz 2018.10.09. 23:11:12

@szociál: Azért nem akartak nyerni, hogy holnap Alexát kitehessék.
Viki és Alexa elásták ugyan a csatabárdot, de azért Viki megmondta, hogy Alexára fog szavazni.
Mert ezt kívánja a törzs.

FalcaoTheGodOfFutsal 2018.10.10. 00:53:27

@szociál: @Berborosz:

Oke, nem nyertek, tehat bejott a tervuk, de:

Ha en vagyok egy 8fos csapat tagja, ahol 3an osszebeszelunk hogy nem akarjuk hogy nyerjen a csapat, akkor nem az a logikus, ha mindharman jatszunk a jatekban es benazunk, mindent megteszunk azert, hogy a tervunk sikeres legyen? Ezek meg baszdmeg ketten kiultek...

Lett volna nagy pislogas, ha a Szelesvasznuseggu es a tobbi bena veletlenul elkezdi bedobalni a kokuszokat....

SPOILER ON
Lathattuk az elozetesben, h parbaj lesz, tehat gondolom 4-4 szavazatot kapott Alexandra es meg valaki...
Remelem hogy rosszul sejtem, de valahogy bennem van a kisordog, h az RTL nem akarja h kiessen Alexandra. S ezert nem gondolom azt, hogy belenyultak a szavazasba es/vagy a parbajba, azt viszont gondolom, hogyha kiesik, akkor jon valami tavalyihoz hasonlo buzisag, amikor Dr Judas Dr Panyik Dr Anitat mentettek meg a kiesettek szigetevel vagymiafszmmal.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.10. 05:35:29

@Berborosz:

Bár ha jobban belegondolunk ez a kézenfekvő, elvégre annyian vannak mint az oroszok, a játék előtt a fél csapatot ki kell állítani hogy meglegyen a létszám :)

Helyükben én Liliputi Gábort golyóznám ki, agresszív kis g*ci, és bárkit hátbaszúrna (lesz*pna) a nyereményért :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.10. 05:38:49

@FalcaoTheGodOfFutsal:

Jah lehet hogy a Viki párbaj során kiesik SándorAlexandra, akkor Dr. Júdás szelleme fog kísérteni a strandon, mert visszalöki az RTL a játékba, és akkor bevágják Gábor fejét ami mindent el fog árulni mennyire tele a töke az egésszel :))))

doktor faktor 2018.10.10. 06:18:29

@szociál: Igen es olyan karizmokat villantott hirtelen, hogy csak pislogtam. :D remelem, vlojaban nem alszik, hanem csak csendben figyel.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.10. 06:26:27

@doktor faktor:

kummog a kis szakálla alól, mindenkivel jóban van, mindenki beszél előtte, nagy gémer Benike :)

Sanda.Ipse 2018.10.10. 08:35:53

Sokan utáljátok Tamást, én viszont nem látok benne rosszabbat bármelyik játékostársánál. A feladatokban odateszi magát, a termetéről meg nem tehet, az nem jellemhiba. Legalább nem csüngőhasú:)
Beni a műsor szempontjából nem sokat nyújt. A feladatok teljesítésén kívül alámerül és kibekkel.

Sanda.Ipse 2018.10.10. 08:43:21

@FalcaoTheGodOfFutsal:
Feltehetően Viki vs Alexa párbaj lesz

Sanda.Ipse 2018.10.10. 08:48:28

Vera és Dávid rafkósak voltak. Egyrészt nem akarták, hogy nyerjen a csapat, de másrészről bizonyították a többieknek, hogy nélkülük egy kalap ibolyát sem érnek. Ezzel bebiztosították a helyüket legalábbis az egyesülésig. Addig a többieknek nem fűződik érdeke a kirakásukhoz.

Sanda.Ipse 2018.10.10. 08:53:18

Szegény Emese ábrázata meglehetősen leamortizálódott a beköltözése óta. Már ott van a valós koránál.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.10. 09:56:23

@Sanda.Ipse:
Tamás beszari.
Aputestet háta mögött minden xarnak elmondja, meg hogy mennyire utálja, de mikor rákérdez a "farkasember", akkor teszi az eszét hogy miből gondolja hogy ő nem bírja a képét Balázsnak.
Pedig már első nap kiderült hogy ő utálja a legjobban aputestet.
Nem mer bele állni mert hurka, Zseremi nélkül elveszne Tamáska.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.10. 09:59:02

Balázs antiszociális hozzáállását is meglehet érteni, hiába teszi oda magát a többiek lexarják mert ő az újfiú.
Ez rossz taktika is tőle, mert ki nem utálná meg jobban ezek után, de csicskulni nem akar, ő odateszi magát a feladatoknál, vizes feladatokat hozni fogja mindig mert gyöngyhalász a lelkem :)

bElannaTorres 2018.10.10. 10:27:02

@doktor faktor: Benitől most már én is, elég jó természete van, nekem konfliktuskerülőnek tűnik, talán valakinek a hátán eljut a döntőig, akkor még szavazatai is lesznek bőven, ha így lesz legalább megtanulják azt is hogy azokat is ki kell dobni akik jóba vannak mindenkivel :D

tar 2018.10.10. 10:51:28

@szociál:
Szerintem nagy hiba volt a többi fiútól, hogy rögtön az érkezésekor "betámadták" Balázst, a"mi itten őszinték vagyunk meg egyenesen játszunk és ezt várjuk tőled is, különben..." típusú nagyarcú fenyegetőzéssel - erre nekem is eldurrant volna az agyam és előjött volna ugyanaz a legemberibb reakció: a dacos, csakazértsem. Úgyhogy teljesen megértem a srácot, de....
Most már bizonyította sokszorosan, hogy nem megy le kutyába, nem nyal be, nem szart be és a saját szája íze szerint játszik, úgyhogy innentől inkább már határozottan felesleges, káros és főként indokolatlan ez a fajta dacoskodás. A többiek is felfogták, hogy nem egy beszari ezt már felesleges tovább bizonygatni mindenáron és minden konfliktusban.
Most spec. a többieknek elég jogos volt az az igényük, hogy igenis vegyen részt a tábor körüli teendőkben és (függetlenül az érkezésekor kapott tényleg szar indítástól) ezt a jogos igényt nem kellett volna csuklóból elutasítania (pláne nem ebben a stílusban).
Ha csak egy kicsit kevésbé akarná mindenáron bizonyítani, hogy nem szart be a kezdeti fenyegetőzéstől és felfogná, hogy a többieknek is lehetnek jogos igényei felé, sokkal jobb esélyei lennének, ráadásul arcvesztés nélkül.
Így, hogy ennyire túltolja a (immáron feleslegesen) dacoskodást, sajna folyamatosan taktikai hibát taktikai hibára halmoz. (még egyszer: az indítás miatt teljesen megértem a többiekhez való hozzáállását, de már eleget bizonyította, hogy nem lehet elnyomni)

elektro013 2018.10.10. 10:56:00

El tudom képzelni, hogy Gábor vagy Dávid fog párbajozni Aleszandrával. Verának most van lehetősége kimutatni a foga fehérjét, van két játékos (Emese, Beni), akik nem a többséget követik, könnyen meggyőzheti őket és plusz Szandra és megvan a 4-4 szavazat. Kitty mindig arra az oldalra áll, amelyiket az erősebbnek hiszi, most a fiú párost gondolja. Ráadásul hiába vágták be az előzetesbe Viki kijelentését, lehet még ő is meggyőzhető lesz utána az meg már 5-3. Meg is nézném Gábor vagy Dávid fejét, ha valamelyiküket ki golyóznák :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.10. 11:03:20

@tar:

Nem látjuk mi megy a színfalak mögött, reality műsor, még az is lehet, hogy ezeket az élethelyzeteket, konfliktus generáló dolgokat az RTL találja ki, hogy valami legyen, ne csak kókusz kalapálás 0-24-ben :)

bElannaTorres 2018.10.10. 11:20:52

@szociál: szerintem azt is mondták nekik táborcserénél, hogy nem muszáj ám úgy átadni ahogy most van :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.10. 11:23:27

@bElannaTorres:
Sőt, azt is megmondtak mit hol találnak.
Aszongya lehet hogy elastak a machetet, erre pont ott kezd el ásni és egyből megtalalja, vicc.

Sanda.Ipse 2018.10.10. 12:57:28

@szociál:
Hoppá! Én nem őrá gondoltam, hanem a másik csapatban, aki Dávid mellett van. Mi a neve?
Ezzel a Tamással kapcsolatban egyetértek veled:)

Berborosz 2018.10.10. 13:30:26

Tulajdonképpem mi az a halálos bűne Alexandrának, ami miatt tegnap még úgy nézett ki, hogy heten tesznek rá?
És vajon mi változott, hogy a hétből csak négy lett?
(Költői kérdés volt, senki se tudhatja a választ...)

2018.10.10. 13:31:32

@bElannaTorres: gondolom, már egy életlen kaviccsal kezdte el nyiszálni a nyaki ütőerét, erre a stáb megsajnálta és megmutatta neki:
"Hol van a kutya elesve"... :)))

bElannaTorres 2018.10.10. 14:11:21

@Berborosz: jogos kérdés, egyedül Dávidtól tudtunk meg valamit, hogy ő robbantaná a lányok négyesét, de főleg csak a mellébeszélés megy a riportoknál. Alexandra veszélyes kavarógép, már az elején Gáborral jól elvolt, aztán a lányokkal beszélte hogy Gábort kéne kitenni, okoskodik is úgyhogy szívesen kidobnák páran

bElannaTorres 2018.10.10. 14:17:04

@mentolos lecsó: érdekes módon mindent megtalálnak csak a medált nem :D

2018.10.10. 14:32:39

@bElannaTorres: nem innék előre a medve nőjére ! :))))
Tavaly is kiderült, hogy a szerkik nem mutatnak meg mindent előre :))))
süti beállítások módosítása