Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Cameron Monaghan is elhagyja a Shamelesst

2018. október 09. 16:54 - Dzsudibí

ian-shameless-cameron-monaghan-1138017-1280x0.jpg

Néhány hete írtuk, hogy Emmy Rossumnak a kilencedik, azaz a jelenleg futó lesz az utolsó évada a Shamelessben, utána továbbáll, hogy férjével dolgozhasson együtt többet. Nos, úgy néz ki, hogy nem Rossum volt az egyetlen, aki erre a döntésre jutott, mivel a héten Ian karakterét játszó Cameron Monaghan jelentette be, hogy távozik. Monaghan, aki szintén a kezdetektől jelen volt a csapat oszlopos tagjaként hétfőn az Instagramján erősítette meg, hogy igazak az erről szóló pletykák. Mint írta, a most következő, azaz az október 14-én megjelenő rész lesz számára az utolsó, és ugyan ő már tavaly óta elhatározta magát, az utolsó pillanatig nem akart szólni, hogy a rajongók ettől függetlenül is tudják élvezni Ian utazását, ahogyan ő foglamazott. 

Ugyan a Showtime eddig nem közölte hivatalosan, hogy lesz-e tizedik évada a shownak, a sorozat egyik atyja, John Wells korábban úgy nyilatkozott Rossum távozásával kapcsolatban, hogy még rengeteg történetet el kell mesélniük a Gallagher családról a jövőben, ami azt sejteti, lesz folytatás. Ennek ellent mond a Franket játszó William H. Macy egy korábbi nyilatkozata, amelyben ő úgy fogalmazott, lehet hogy a Shameless még megér sok-sok évadot, de elképzelhető, hogy olyan sokáig már ő sem akar maradni. Nem tudom más hogy van vele, és Fiona nélkül is elég nehezen képzelem el a folytatást, még egy kulcsszereplő kiesése még bizonytalanabbá teszi a jövőt. A Showtime mindenesetre most felkötheti a gatyáját, hiszen a Shameless az egyik legfontosabb sorozatuk, eddig sem ők, sem a Warner Bros. nem kommentálta Monaghan döntését. 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása