Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x03 – Utórengés

2018. október 09. 11:00 - szde

Teljes a káosz Los Angelesben, Maddie pedig teljesen kész van, szerinte ez a meló nem neki való, mert emberéletek múlnak rajta, de Mentor meggyőzi, hogy érdemes folytatnia. A következő hívás egy férfitől fut be, akinek a felesége 32 hetes a felesége, és az utórengés pont akkor érkezett, amikor indultak a kórházba. Az asszony eszméletlen, de a baba már úton van, így hiába képzett nővér Maddie, nem tud segíteni világra hozni a babát. Mivel teljes káosz van az utakon, és mentő sem fog jönni, így a legközelebbi tűzhöz küldi Buck nővére a párt, ahol ugye már vannak mentősök. Csodára most tényleg szükség lesz.

vlcsnap-2018-10-03-20h52m01s252.png

4.9-es volt az utolsó utórengés, a tizenhatodik, Kat, az eltűnt kislány apukája már teljesen kész van, a mentésért felelős parancsnok meg udvarias, de kezdi elveszíteni a türelmét. Bobby-ék elveszettek egy tűzoltót, mármint nem úgy elvesztették, hanem csak nem érik el, mármint ugye Hent, akire rászakadt az étterem. Buck és Eddie mentik kifelé az építészt, akinek a neve Ali, és még sosem csinált ilyet, vagyis nemlétező lépcsőkön lefelé sétálást, ugyanis design szakon tanult, és eléggé megijed, amikor kiderül, hogy lesz itt még utórengés. Ráadásul az út is el van torlaszolva, így vissza kell menniük. Bobby ekkor kér létszámellenőrzést, és a 118-asnál még vannak legalább 5-en másik tűzoltók, de Hen továbbra sem reagál.

De egyben van, ugyanis kiabál a rádiójába, ami ezek szerint tönkrement, így a másik utat választja, hogy lent keres még egy embert. Talál is, egy fiatal tűzoltót, akire rászakadt egy adag beton, 221-esektől van a srác, nincsen rádiója, mert ez nem az ő műszakja, szóval bejött a munkanapján, mert nem volt semmi újdonság Netflixen. Hen próbálja egyedül kimenteni a srácot, akinek elég szar a helyzete, ez a saját megállapítása. Kéri az összes morfint, amit csak találunk nála, de Hen lecsökkenti az adagot, ugyanis ki fognak innen jutni. A fiatal tűzoltónak volt egy neje, aki folyamatosan aggódott, hogy a férje nem fog hazajönni egy nap melóból. A tűzoltó ezzel a mondattal meg is halt, Hen pedig megint egyedül van.

vlcsnap-2018-10-03-21h00m09s093.png

vlcsnap-2018-10-03-21h00m50s954.png

Férj és a gyerekek otthon vannak, a házuk elég jó állapotban van, de May és a kisfiú nem akarnak menni sehova, takarítani meg pláne nem, ugyanis nézik a híreket, a kisfiú szerint Férj jobban törődik a tárgyakkal, mint az anyukájukkal. Férj aggódik Athenáért, és nem fognak a legrosszabbra gondolni, ugyanis a rendőrnő haza fog jönni, mint minden nap.

De a mai nem egy átlagos nap. (May)

Hívás fut be a 911-et, egy kisbolt tulaja hívta a segélyhívót, ugyanis emberek akarnak betörni a boltjába. Athena jön, a fegyverre van engedélye a pasinak, és meglepő tisztaság van a helyen, ráadásul a szokásos 15 dollár/fél liter vízért is 100 dollárt mer elkérni, amikor törvénybe van foglalva, hogy katasztrófa esetén max. 10%-kal lehet megemelni az árakat. Ami ugye lenne 16.5 dollár/fél liter, ami még mindig jóval kevesebb, mint 100 dollár. Athena csúnyán néz az emberre, aki végül az eredeti árak helyett féláron ad mindent a boltban, az emberek pedig ellepik a helyiséget kábé öt másodperc alatt.

vlcsnap-2018-10-03-21h04m24s759.png

vlcsnap-2018-10-03-21h11m23s905.png

Megjön 911-et a tűzoltósági összekötő, aki nem tudja, hogy mi van a 118-assal, de megígéri, hogy amint tud valamit, megkeresi Maddie-t, aki közben az öccsét bombázza sms-ekkel. Aki nyilván válaszolni fog rá.

Buck leabby-zi Alit, és most örül neki igazán, hogy a nő nincsen az országban, egyel kevesebb személy, akiért aggódni kell. Ali munkamániás, ráadásul az ingyenes piából is iszik egy kicsit, még szerencse, ugyanis van az egyik szobában egy srác, aki megsérült, Batarinak hívják, és a szobában semmit se nagyon tudnak hordágyként használni, szerencsére Ali pont talál egy vasalódeszkát. Na, most már csak az a kérdés, hogyan fogják így levinni a gyereket a lépcsőházban. A liftakna viszont pont megfelelő, se akadály, se lift, mehet a móka.

vlcsnap-2018-10-03-21h13m59s339.png

vlcsnap-2018-10-03-21h16m28s000.png

vlcsnap-2018-10-03-21h18m50s498.png

Hen kezdi feladni a szabadulást, így előveszi a telefonját, és hangüzenetet hagy a feleségének, a szokásos szöveggel: nem fogok hazudni többet, és ez most nem fest jól, nem adtam fel, harcoltam a végletekig, hogy hazamehessek, és szeretlek téged meg a gyereket is. Ezen felbuzdulva, újra nekiáll ásni, megtalálja a kutyát. Közben Férj és a gyerekek megérkeznek a templomba, hogy segítsenek. A kisfiúnak ez se tetszik annyira, de nincsen más választása, ezt kell szeretni, nem mindenki aggódik egy felborult könyvespolc miatt. Az asztal alatt talál egy srácot, kicsit autista a fiú, de Athena kisfia mondja neki, hogy várjanak együtt az anyukára, ugyanis ő is aggódik a sajátjáért.

Buckék engedik lefelé Batarit az aknában, Ali még nem érzi magát halottnak, már csak nyolc láb, kábé 2.3 méter van vissza, és akkor jöhet Buck és Ali, mert Eddie és a srác biztonságban van. Pont ekkor érkezik meg a tizenhetedik utórengés, épphogy csak be tudnak ugrani a folyosóra, mielőtt a lift elgázolná őket. Bobby-ék pedig kezdhetik elölről a munkát, Hen GPS-ét végre bemérték, a nő mozog, ugyanis a kutya elvezette a kislányhoz, aki nem sérült meg. Közben fent kiadja a főnökasszony az utasítást, hogy evakuálni kell, ugyanis bármelyik pillanatban összedőlhet az épület. Bobby tudja, hogy nem hagyhatják itt Hent, de hát nem kérhet senkit, hogy megtagadja a parancsot.

vlcsnap-2018-10-03-21h25m02s424.png

vlcsnap-2018-10-03-21h27m52s635.png

vlcsnap-2018-10-03-21h29m06s324.png

Bobby és Chim a parkolóban, szerencsére megvannak a kocsikulcsok, így kereshetnek megfelelő elemeket, ugyanis Hen és köztük egy bazi nagy fal meg egy beszorult kocsi van. Van itten minden, mi szem-szájnak ingere: kötelek, célszerszámok, lánc, és ráadásul egy utah-i böszmenagy pickup is, így már van is mivel elvontatni a kocsit a falból. A lánc félúton elszakad, ebből csere pont nincsen, de már talán azon a kicsi lyukon átférnek. Ekkor fut be Buck és Eddie, majd utánuk a főnökasszony és a teljes csapata, Bobby-nak egy lövése van, különben őket senki sem menti meg. Csapatban könnyebb és gyorsabb dolgozni, elsőként a kutya szalad ki a résen, majd Hen, a hátán cipelve a kislányt.  

Maddie-hez jön az összekötő, hogy minden 118-as rendben van, a következő hívása pedig egy nő, aki furcsa felhőket lát, ami nem más, mint a Tejútrendszer, ami ugye a fényszennyezettség miatt nem látszódik normális napokon.

vlcsnap-2018-10-03-21h32m25s068.png

vlcsnap-2018-10-03-21h33m49s030.png

Vidám zenére most már az összeborulások jönnek – Kat és a családja, Ali és Buck, Hen agya nem sérült meg, tiszteletadás az elhunyt tűzoltónak, a csapat együtt szorít TJ-nek, hogy felépüljön, Buck és Maddie sms-eznek, a párnak a rész elejéről megszületett a babája, Athena is hazaért a gyerekekhez, Hen hazavitte a kiskutyát a családjának, Buck pedig eldobta Eddie-t az iskolába, aki már rohan is a kisfiához.

Zárásképp pedig Athenáék vacsoráját Bobby zavarja meg, aki kint áll a ház előtt. Bemenni nem akar, majd máskor akar találkozni a gyerekekkel, nem így, de Férj ebbe is közbelép, és beinvitálja a tűzoltót, bár előtte kicsit keménykedik.

Címkék: 911 911 LA
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása