Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Minden, amit a Walking Dead 9. évadjáról tudni érdemes

2018. október 07. 10:00 - Sick Rhymes

the-walking-dead-696x392.jpg

Nyakunkon a 9. évad, és illik szépen összeszedni, hogy mik azok, amiket már előre lehet tudni, vagy legalábbis sejteni. Például azt, hogy nagyon fontos szereplőknek lesz ez az utolsó évadja, és a stábban is óriási változások lesznek. A sorozat egy részről kicsit visszatér a gyökereihez, másrészről viszont olyan szakaszba lépnek, ami egészen más megvilágításba helyezi a zombik világát.

1. Maggie és Rick lelépnek

heads-up-rick-and-maggie-talk-atop-the-wall.jpg

Az évad első felében távozik a sorozatból Andrew Lincoln és Lauran Cohen is, mindketten hat részre írtak alá, aztán ennyi volt. Egyelőre nem lehet tudni, hogy mi lesz Rick vagy Maggie sorsa, de meglepődnénk, ha nem valami borzalmas halállal végződne a sorsuk, főleg Maggie esetében. Ami érdekes, hogy ugyebár Rick és Maggie is elvesztették utolsó szerettüket a sorozatban, miután meghalt Glenn és Carl, de Maggie-nek a gyerek miatt pont, hogy még lenne miért élnie, ezért elég valószínű, hogy őt majd megölik. Rick esete más, simán el tudom képzelni, hogy egész egyszerűen felül egy lóra, és eltűnik a horizonton, hogy egyszer talán egy-egy cameóra feltűnjön később vagy valamelyik spinoffban. Helyüket majd Norman Reedus veszi át, és az írók szerint a jövőben sokkal több szerepet kap majd Daryl a sorozatban.

2. Megint új showrunner jön

kang-daryl-amc-1075191-1280x0.jpeg

8 év alatt a negyedik, miután Scott Gimple-t megtették a Walking Dead brand tartalmi igazgatójának az AMC-nél. Helyét Angela Kang író veszi át, Gimple pedig executive producerként marad. Kang annyit elárult, hogy jobban fog fókuszálni a régi karakterek közötti kapcsolatokra.

3. Lesz egy időugrás

A nyolcadik évad után lesz egy nagyobb ugrás az időben, de pontosan nem tudni mekkora. Ami érdekes, hogy a képregényekben Negan legyőzése után kerek két évet ugrott előre a sztori, szóval érdekes lesz, a készítők mit lépnek majd. Az valószínű, hogy Maggie már meg fogja addigra szülni a gyereket, akit a képregényekben Hershelnek nevezett el.

4. Új szereplők

Yuriko és Magna személyében két ismert képregényes karakter is felbukkan. Mindkettőjüknek fontos szerep jut a suttogók elleni harcban, akik valószínűleg Neganék után az új ellenségek lesznek. Rajtuk kívül felbukkan majd Dante, Ken és Marco, illetve a suttogók részéről Alpha és Beta. Emellett Siddiq és Alden állandó szereplőkké válnak, több jelenettel.

5. Építkezés

Ahogy a képregényekben, úgy a sorozatban is nagy hangsúly kerül majd a civilizáció újjáépítésére. Emiatt nagyobb együttműködésre és komolyabb tervezésre lesz szükség, a konfliktusok is másmilyenek lesznek, amikor már nem csak egy szűk közösséget kell fenntartani, hanem újraépíteni mindent. Azt viszont Gimple tagadta, hogy polgárháború törne ki a kis települések között, amiért Rick életben hagyta Negant. Az biztos még, hogy a Hilltopra sokkal több figyelem hárul majd, mint eddig.

6. Úton

A hírek szerint a 4. és 5. évadhoz hasonlóan a társaság megint sokszor lesz úton, sőt, helyszíni fotók szerint a szereplők elmennek majd Washingtonba is. Talán itt száll majd ki Maggie vagy Rick a sorozatból? Mindenesetre ez jó hír, mert az ilyen részekből tudunk meg többet arról, mi történt a világ más pontjain az emberekkel.

7. Girlpower

media.jpg

Angela Kang azt is megígérte, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt helyez majd a női karakterekre, és többet láthatjuk majd Maggie-t, Carolt és Michonne-t, de Jadis/Anne-nek is több szerepe lesz.

8. Shane visszatér

walking-dead-bernthal-1024x546.jpg

Erre mondjuk tényleg, tök őszintén semmi szükség, de a készítők valamiért ragaszkodnak ahhoz, hogy visszahozzák Shane-t, vagyis John Bernthalt a sorozatba egy kis időre. Szinte kizárt, hogy ne valamilyen flashbackben vagy vízióban térjen vissza, hiszen az oltári nevetséges lenne, ha valahogy felélesztenék a zombi testét. Arra viszont fogadni mernénk, hogy Shane felbukkanása egy időben lesz Rick halálával, már ha meghal.

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelly és a szexi dög 2018.10.07. 21:46:47

egy új akciórendezőre is nagy szükség lenne!

rockjano 2018.10.08. 09:31:37

Az a baj hogy már nagyon érdektelen az egész...
süti beállítások módosítása