Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x09 - Túl teccettünk tolni a taktikai ekhós szekeret

2018. október 05. 08:38 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-10-05_8_17_07.png

Brazil szappanoperában nincs annyi váratlan fordulat, mint az Agila törzs hétköznapjaiban. Komolyan mondom, lehet, hogy itt nem derül ki senkiről, hogy épp ahhoz kezd szerelmi szállal kötödni, aki amúgy a féltestvére; nem is arra derül fény, hogy Nóri mondjuk amnéziás; nem is az adja a drámai fordulatot, hogy Tamás hirtelen megvakul, majd csodával határos módon visszanyeri látását, de sacc per kábé ilyen szintű taktikai bravúrokat hajtott végre Robi. De kezdjük az elejéről.

A képeslapoknak és Oravecz Coelho idézetek hátterének tökéletesen beillő vágóképek után jön a levééééél. Védettségi játék lesz. Nem meglepő. És amúgy se lenne benne semmi pláne, ha ez a tavalyi szervájver lenne, ahol mindenki beállt a lakatlan szigeteki faszméregetésbe, a nettó erőfitogtatásba, amiben Feri volt a császár. Itt más a helyzet. Már a védettségi játékot megelőző jutalom játéknál is beröffent a taktik engine. Ami a sárgákat, vagyis a gagambát illeti, mert nekik eszükbe jutott, hogy az is egy forgatókönyv, hogy direkt kiküldik az úszóversenyre a saját bejáratott kis Erik az angolnájukat, ráadásul kettőt, hogy direkt elveszítsék a játékot, viszont az erős játékosok megmaradjanak a védettségi játékra. De ugye nem így lett, mert a Feri szindrómában szenvedők izomból akarták megoldani a dolgot. Csakhogy a másik csapatba meg egy Hosszú Katinkába oltott Michael Phelps igazolt le, aki 1000 vegyesen simán leúszta Dávidot. Viszont, ha már így hozta a sors, akkor a sárgák azt is kitalálták, hogy talán nem is lenne hülyeség így Vera és Dávid nélkül direktbe elbukni a védettségi játékot, hogy kipaterolhassák Vikit. Ez majdnem önerőből, taktikai megbeszélés nélkül is megy, mivel nehezen sikerül megszülni, hogy ki megy a talajra merőlegesen felállított szerencse kerékre, hogy azon forogva, a víz alá merülve, majd kiemelkedve egy tálba vizet köpjön. Viki fél a víztől és kontaktlencsés is... Így került fel Beni, Fanni meg Emese. Bezzeg a liláknál megvolt az összhang, hogy a reggel óta szédelgő Zseremí most önként átadja a terepet a többieknek, és a kispadról nézi végig a szenvedést. A lilák célzottan, a focipályáról és a középiskolából ismert, úgynevezett kobrázó technikát használva csuláznak, míg a sárgák erőből köpdösik a tálba a vizet. Mérföldekkel előbbre vannak a sárgák, már kiköpdösték maguknak a két golyót, amivel már csak egyensúlyozni kell. Ezt a feladatot Nóri vállalta magára, aki tiszta idegbetegként próbálkozik, pedig csak egy fából készült teniszütő két kis bemélyedésébe kellene belemanőverezni a két labdát. Nem egy nagy etwas, ezt a sárga csapatból érkező Gábor be is bizonyítja, aki szinte pillanatok alatt, de legalábbis percekig tartó bénázást mellőzve meg is csinálta a feladatot, ezzel megnyerte a védettségi totemet. De vajon jól tette-e? Illetve mit szól a lila csapat a vereséghez?

Kezdjük Gábor heroikus labdazsonglőrködésének árnyékos oldalával. Dr. Csöcsi Gyógyszerész Alexa jelzi finoman, hogy mintha nem ez lett volna a terv. Gábor aszondja, hogy ő olyan jeleket kapott Dávidtól a kispadról, hogy minden fasza, nyomassad, tesó, ő meg küldte neki, ami a csövön kifért. A vallatós kibeszélést négy fősre bővítik a part menti kettes bokor tövébe tömörülve, ahol Gábor mossa kezeit, hogy akkor sorry vagyok, hogy nem megyünk törzsi tanácsra, de ez van, Viki, mindjárt idegileg kikészül és feladja, szóval win-win. A székely tornatanárnő, a.k.a erdélyi Sarah Conor szerint ez így most nagyobb agyalást igényel, mint egy sudoku, de pláne mint egy törzsi tanács előtti "kit basszunk ki" szöveges matekozás. Dr. Csöcsi Alexa viszont látja, hogy Gábor amúgy büszkeségből is megnyerte volna a játékot, mert végre ő volt a góré, megmutathatta, hogy ő nem csak Dávid seggéből kikandikálva tud csak létezni. 

Inkebb megyek haza emelt fővel, minthogy ezekkel a szellemi fogyatékosok kiszavazzanak 

- mondta Viki Emesének a susnyásban titokban.

A liláknál megindul a szerecsenmosdatás, hogy igazából itt most a másik csapatnak volt szerencséje. És mindenki úgy bólogat Nóri szavaira, mintha valami faszán pattogós hip-hop nóta lenne, pedig ez nem a szerencséről szólt, hanem pont a szerencsétlenkedésről. Ezt próbálja Robi mindenki fejébe beleszuszakolni, de senki sem veszi az adást. Zseremí még a szédölgésből van kifelé jövet, a többiek meg inkább a szavazáson pörögnek. Ezen kattog aztán Robi is, aki elkezdi megfúrni Nórit. Na, nem úgy. Beavatja Balázst, de igazából úgy elkeféli a saját tervét, hogy egyből magát sodorja veszélybe. Egyrészt beárulta Tomit, hogy ő csont nélkül Balázsra rakná a jelet, ez meg Tominak nem tetszik, hisz nem ebben egyeztek meg. Kussolásról és összetartásról volt szó. Balázs eközben meg másik oldalról bebiztosította magát a csajoknál, hogy igazából ő eltanulta Robitól a tűzgyújtás mesterségét, szóval minden további nélkül ki lehet baszarintani a gyereket, amiben ő is benne lenne. Nórinak teccik a dolog. Nade több csavar lesz ebben a sztoriban, mint egy szerelvény szaküzletben.

A sárgáknál Dávid próbálja kicsit menteni Viki seggét egy kis beszélgetéssel. Ez persze a többieknek nem tetszik. Lényegében amúgy  mindegy is, ha 3-4 nap múlva lesz legközelebb törzsi tanács. Sőt! Méginkább mindegy, ha addig Viki magától elballag. Erre elég nagy az esély. De minimum fifti-fifti. Ha más nem, addig még rengeteg minden történhet. Jön egy levél, hogy Gizi és Géza akkor helyet cserél a két törzsben. Nem lenne rossz. És akkor most térjünk is vissza a lilákhoz.

Nóriék, Tomiék és a többi tiszteletbeli MTA-s kivéve az úszóbajnok Balázst rájöttek, hogy most aztán vissza is lehetne állítani az univerzum rendjét azzal, hogy elhitetik Balázzsal, hogy hátra is dőlhet, mert úgy kicseszik Robit, mint az állat, majd all of a sudden, derült égből villámcsapás: a csávóra pakolják a jeleket. Ez majd a következő részből derül ki, de az előzetesből kiderül, hogy Balázs gyanút fog, mint Columbo. 

72 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.05. 09:00:00

Érdekes, hogy nem volt egyetlen ember a lilák közt, aki oda mert volna állni az artikulátor elé, és megmondani neki szemtől szembe, hogy ez bizony rajta ment el. Miért fosnak ennyire a konfrontálódástól? (Miközben a srácok azért elég keményen osztják egymást, fittanyutól meg gittel mindenki?)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.05. 09:57:00

"A székely tornatanárnő, a.k.a erdélyi Sarah Conor "

így :))

" Ez majd a következő részből derül ki, de az előzetesből kiderül, hogy Balázs gyanút fog, mint Columbo. "

Gay címlapos Balage villantani fogja az amulettet ami végig a bugyikájában pihent , Bár-Tender-Robi meg sokkot kap :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.05. 10:01:17

@Hogy kerültem én ide?:

Pedig most a csajt lelehetett volna savazni, eddig nagy arca volt a fitnessznőnek, most visszább vett volna az agarakból.
De a csajok inkább a csajok mellé állnak mint ezekhez a kétbalkezes bárkaszétszedős bagázs mellé.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.05. 10:36:59

Ehhhh, a Balázsnak ha lenne esze tovább tudná vinni a dolgokat és lazán benne lehetne a top 3-ba.

Robi meg OKJ-s kamikáze tanfolyamon vett rész szerintem a műsor előtt...

Nem Penny hajója 2018.10.05. 10:40:48

Insta Viki hogy a francba tud ott kontaktlencsét viselni, ahol elvileg elég korlátozottak a tisztálkodási lehetőségek (kézmosás)?

A műsorkészítők szempontjából nem lenne jó Bártenderrobi kihullása, mert azért nagy fazon, jó a szövege (én még azt is kinézem belőle, hogy később egyéb RTL-es műsorokban is feltűnhet). Szóval szerintem jó esély van arra, hogy valamiféleképpen megsúgják a szereplőknek, hogy a Homo Sandokánt csesszék ki.

Szerintem egyébként nincs védettsége a két új szereplőnek, mert tulajdonképpen tervezetten érkeztek. Olyankor szoktak adni, ha mondjuk most valaki belibegne Szőke Eszti helyére.

Sanda.Ipse 2018.10.05. 10:54:26

@szociál:
Ha így lenne, akkor ratyimodell egy ragyogó színész, mert bármennyire nagyképű és lekezelő volt Robigyerekkel, azért rendesen tele lett a gatyája, mint a későbbiek bizonyították.

Sanda.Ipse 2018.10.05. 10:55:53

@Hogy kerültem én ide?:
Ezt én sem értettem. Nórimama bizony rendesen elcseszte a hatalmas előnyüket. Ráadásul ő maga is úgy jellemezte a helyzetet, hogy ő mindent megtett, nem rajta múlt.

Sanda.Ipse 2018.10.05. 10:59:01

@Nem Penny hajója:
Ez a kontaktlencse-téma engem is gondolkodóba ejtett. Vagy annyira hülye, hogy képes hiúságból a szemét veszélyeztetni egy durva fertőzéssel vagy sokkal több cuccot vihettek magukkal, mint amit mi látunk.

Sanda.Ipse 2018.10.05. 11:00:51

@Brigante:
Robi sokkal jobb figura a műsor szempontjából, mint Balázs. Én sajnálnám, ha őt pottyantanák ki.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.05. 11:04:04

@Sanda.Ipse: Praktikusabb, hogy kontaktlencsézik, mert ha ilyen ütemben hízlalják őket ott a szigeten, a végére nem férne fel egy szemüveg az arcára. (Sok adok-kapokot az élelemhiány miatt - úgy tűnik - nem fogunk látni ebben az évadban.)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.05. 11:53:30

@Nem Penny hajója:

Ahogy elnézem egyeseknek még műszempillájuk is van, fiúknak se nő le a hajuk egy hét után, szóval szakállnyíró is van a közelben, sminkelik is magukat a csajok, és hogy láttam falikútjuk is van ahonnan viszik a vizet, vagy ital autómata ?

@Sanda.Ipse:
Szerintem Robinak még jobban tele van a pelusa, annak tükrében pláne hogy szétbarmolt mindent a taktikájával.

chilii · http://chilii.blog.hu 2018.10.05. 13:01:20

Tavaly állandóan az éhségre panaszkodtak a versenyzők, ehhez képes itt még az csóró szigeten se fogytak egy dekát se tíz nap alatt, folyton rágcsálnak valamit...

Niké88 2018.10.05. 13:24:35

@chilii: Ja, ide nem kell dugi Nutella:))

karoton 2018.10.05. 13:36:04

Ezek a lila taktikusok zseniálisak... Eszter feladja? Nem baj legalább eggyel kevesebben leszünk, de az sekinek sem jutott eszébe, hogy megkérje várja meg az aznapi/másnapi? védettségi versenyt, és ha veszítenek akkor legalább meglett volna a biztos jelölt.
Nóri nem hibáztam-nem vagyok csalódott műsoránál csak a többiek tábori becsicskulása volt szánalmasabb.
Robit én bírom, mindent túlkombinál, nem kicsit el is van szállva magától, de legalább csinálja a műsort, ugyanezt pl. Tamástól hiába várnánk, bár a Balázsnak előadott szövegével meglepett.
Balázst nehéz hova tenni, tényleg ekkora tajparaszt, vagy a fiúk vele való viselkedése hozza ezt ki belőle? Az elég komoly naivitásra utal, ha azt hiszi a bennmaradáshoz elég a hasznosabbnak tűnik a tábori életben mint a többi fiú.

Kamiko555 2018.10.05. 13:38:38

Akkor ma nyilvánvalóan Balázs fog kiesni, ha ennyire azt nyomták az előzetesben, hogy Robi van veszélyben... De így meg mégis mi értelme van beküldeni új játékosokat, ha EGYÉRTELMŰEN mindkét csapat az újakat akarja kirakni?! Ennek így nincs semmi értelme!!!! Illetve...tegnap nem értettem ezt a Balázs- Robi beszélgetést...Miért akart hirtelen Robi Balázzsal jófej lenni?! Csak azért, hogy Nórira szavazzon?! Én elvesztettem a "taktikai" fonalakat....

bElannaTorres 2018.10.05. 13:48:04

@Kamiko555: ha lenne valami taktikázás, akkor nem kéne az újaknak menni, de így tényleg szánalmas :/ mintha csak azt néznék hogy egy nappal tovább maradjanak. Lila fiúk tudták, hogy veszélyben kevesebben voltak a szövetségben, pont jól jött volna nekik Balázs , sárgáknál meg ment a nagy utálkozás Gábor- meg alexandra között, ott is bármelyik csapatnak jól jönne az új, ha lenne eszük

karoton 2018.10.05. 13:50:46

@Kamiko555: 3 régi fiú vs 3 régi lány, Balázs meg a mérleg nyelve, Robi rá akart ijeszteni a mindenki ki akar rakni szöveggel. hogy melléjük állva kipakolja Nórit. A gond az volt, hogy levehetően kamu szöveggel indított, ráadásul túl sok fogadókészség sem volt Balázs részéről.
Az előzetes alapján, ha nem lesz védettsége, Balázs a fő kiesőesélyes mára.

Chuck Νorris 2018.10.05. 14:31:38

Még az elsö adásokban mintha valaki szemüveget villantott volna, lehet instatomporon volt, és csak a forgatásokra teszi be a kontaktlencsét

Sanda.Ipse 2018.10.05. 14:36:21

Én jobban sajnálnám, ha Robicsek potyogna ki. Műsor szempontjából többet ad a csapathoz, mint bármelyik másik lila.

perszepolisz 2018.10.05. 14:44:38

Az az igazsgág, hogy szerintem sem lehet 1-2 napnál messzebre tervezni, így tényleg Balázs kibaszása a legkézenfekvőbb. Ami érthetetlen volt az Robi viselkedése, de könnyen lehet, hgy ők Nórival tényleg ennyira utálják egymást - csak sajna mi ezt nem láttuk az addigi adásokból.

bElannaTorres 2018.10.05. 15:15:15

@perszepolisz: úgy nem is ahogy múlt évadban is volt az a durva belenyúlást amivel kiejtették anitát aki legalább tervezett valami. De egyébként kéne, erről szólna a játék. Robi olyan könnyen megutál másokat, kicsit belelépnek az egójába már elég:D Szerintem Nóriéknak okosabb lenne Robit vagy Tamást kitenni, mert velük már nem lesz jó szövetség, de Balázzsal még lehet, persze kényelmesebb az újat kitenni ./

Hogy kerültem én ide? 2018.10.05. 15:16:42

Nem akarok tippet adni az RTL-nek a következő évadokra, de az még okozna némi meglepetést, ha az újoncokat - ha csomagba rakott totemmel nem is látnák el, hogy ne legyen érkezés után 5 perccel kikutatható - de azzal az infóval viszont igen, hogy "öcsém, aztán az első törzsi tanácsod előtt balról az ötödik pálmafa mellett lesz elásva a totemed". Látnánk este 1-2 megnyúlt arcot.

Sanda.Ipse 2018.10.05. 15:48:39

@Hogy kerültem én ide?:
Ilyen elrejtett totemre volt már példa az előző szériában.

Nevem senki. 2018.10.05. 15:57:53

@szociál:
" és hogy láttam falikútjuk is van ahonnan viszik a vizet, vagy ital autómata ?"

Mert ők a gazdagok.

2018.10.05. 16:15:43

Köszi Chat Géza ! :)))))))

Egész nézhető volt ez az epizód...

- Robi egy igazi balf@sz, de egyetértek @Sanda.Ipse: -vel, kell a műsornak a kreténsége
- InstaViki... hát, azt mondanám, hogy már az agya is átalakult v@laggá, pá-pá nem fogsz hiányozni
- Balázs jó arc, ő is kellene még tovább a műsorba a feszkó keltéshez
- Jeremiás összetöppedt, nem is bánom annyira
- PincsiGábor-on felröhögtem, egyből kinevezte magát Obersturmbannführer-nek, kis seggdugó, szánalmas senkiházi
- Tamás is tud végtelenül ostoba lenni, ezt mos be is bizonyította

Ez az epizód a női nézőknek kedvezett. Tegnap a fiúk megkapták a rendes "tangás popsi" adagjukat. A tepsi segg nem kárpótlás, hanem egyenesen kínzás volt.
De igazságos az elosztás eddig :) Én kérek elnézést ! :)

2018.10.05. 16:20:31

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy: a Csórók is ugyanolyan kulacsokkal rohangálnak, de eddig náluk nem mutatták, hogy honnan van a wasser.
Úgy tudom, egy minimális egészségügyi keret koponyánként kötelező naponta.

2018.10.05. 16:26:03

@szociál: és úgy láttam, hogy a bikini vonalak sem csaptak át bozótosba a 9. nap után. :)))
tehát nem csak sminket, hanem altáji sminket is kapnak... ;)

2018.10.05. 16:31:47

@bElannaTorres: Vera is vigyázhatna jobban, nem kell túl erősnek mutatkozni (és ő nem csak mutatja, hanem az is), mert kiteszik az erősektől való félelem miatt. Ha az egyesülésig ellavíroz vhogy, akkóóó jó lesz...

2018.10.05. 16:37:32

@Hogy kerültem én ide?: Nyugodtan adjál tippeket a sok inkompetens RTL-es félmajomnak !
Számtalan példa van rá az elmúlt évekből, hogy a Hogyvolt fórumaiba (VV, Farm, Szörvájvör) beírt ötletek jelentek meg - egy az egyben - a játékokban.

2018.10.05. 16:38:34

@Niké88: + Ananász-gate !!!! :))))))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.05. 16:41:16

@chilii:

"folyton rágcsálnak valamit"

:))))))

24 órából leadnak 50 percet, maradék 23.10 percben tömik a fejüket , azért olyan dagadt ott mindenki :)

@Slépörskyvischoowskischowaciszkisöinsklein Slepy:

Jah télleg csóróknál mint ha nem lenne falikút.

@mentolos lecsó:
Látszik a fejükön ahogy felébrednek milyen szakadtak, kövi képen meg a olyan az arcuk mint Heidi Klumnak

Képzeld el VV Izát, ha megjelenne sminkelés előtt a kamerás fószer ott rugdosná agyon :))
Emlékszel mikor Bence vitte neki az örömhírt a lakásukra hogy bekerült a VV-be, Iza meg úgy elküldte az anyjába hogy teljesen lefagyott a stáb :))))))

2018.10.05. 16:42:58

@Sanda.Ipse: kontaktlencse a f@szom !!!
Jó hogy a csillámpónis, szifonról vezérelhető gésa-golyója nincs vele...
Vagy az is ott van ?

2018.10.05. 16:47:56

@szociál: a valóságsóóók csak a rövid távú memóriámban kapnak helyet ! :)))
csak egy két nagyon durva jelenetre emlékszem, ez nem volt közöttük :)

2018.10.05. 16:54:25

@chilii: Nem fogynak ?!?
Nagyobb belet eresztett mindenki 9 nap után, mint a VV villában a pamlagon tespedő semmirekellők. És azt ne mondja nekem senki, hogy a babtól meg a banántól fújódtak fel...
Vicc az egész !
Ezt már egyenesen tilos lenne Szörvájver-nek hívni. Legyen inkább "Hülyék a bozótban"...

doktor faktor 2018.10.05. 17:01:17

@mentolos lecsó: Jo, mondjuk a gyanta 9 nap utan meg boven tokcsupasz, nyilvan nem borotvalkozva jottek, ez teljesen eletszeru.

2018.10.05. 17:06:01

Chat Géza után szabadon: "A sárgáknál Dávid próbálja kicsit menteni Viki seggét"

Ehhez a művelethez, kamionmentő és nagy teherbírású, sűrű fonású drótkötél kellene...

A kis Buddha c. film jutott eszembe:
Amikor Gautama Sziddhártha (Buddha) megszületik, a fák meghajlanak a tiszteletük jeléül.

Nos, amikor InstaViki sétál, a pálmafák ugyanígy meghajlanak. De nem a tisztelettől, hanem mert a v@laga saját gravitációs mezőt generál.
Azt láttátok a vízben fetrengős jelenetnél, hogy helyi dagályt hozott létre a fent említett gravitációs mező ?!? :))))

Én kérek elnézést ! :)

2018.10.05. 17:10:46

@doktor faktor: bocsánat, igazad van ! hiszen már van gyanta, lézer...
betokosodott vén f@sz vagyok... :))))

2018.10.05. 17:16:56

@karoton: a feladós játékosokkal én kötbért fizettetnék !
Feladtad ? Oké, kifizeted az egész utad, ellátásod, mindent !
(persze ez nem vonatkozna az egészségügyi okokra)

bElannaTorres 2018.10.05. 17:33:02

@mentolos lecsó: Tamás már a bemutatkozásban elárulta milyen egyszerű gyerek, ő megmondja a frankót, de ő vidéki ezért neki egy városi csaj se mondja meg a frankót mert az nem frankó
:D
Az a baj Vera se egy nagy taktikus, ellavírozgat valahogy, azt hiszi a nagy teljesítmény számít csak, aztán a végén majd simán lever mindenkit , de most annyira nem azt nézi senki ki az erős, hogy simán bejöhet neki. Most próbálnak együtt szavazni arra, akit mindenki a legkevésbé kedvel :D fura na

2018.10.05. 17:57:26

@bElannaTorres: "de ő vidéki ezért neki egy városi csaj se mondja meg a frankót mert az nem frankó"

Hiihhíííííííí... Szívesen összeereszteném a Zasszonnyal egy csevejre... (mivel a tojó Nyíregyháza mellől származik egy kis faluból, én meg ős-pesti panelproli vagyok)
Szívesen meghallgatnám ezt a beszélgetést ! :D :D :)))))))))

karoton 2018.10.05. 19:06:24

@mentolos lecsó: az ötlet jó, de az értelmesebbje ilyenkor átmenne vállalhatatlanba, hogy a csapata direkt veszítsen és kiejtse. Persze így is kapnánk némi show-t, mint amikor kint becicult egyik-másik versenyző, elpusztított bab-rizsadagtól elégetett-ellopott cuccokig volt már minden ott :)

Chuck Νorris 2018.10.05. 19:17:54

fu ez az instalány egyre idegesitöbb

Chuck Νorris 2018.10.05. 19:20:15

ez annyira megrendezett hogy még nekem is fáj

Chuck Νorris 2018.10.05. 19:25:35

sosem derül ki , ki zabálta fel a többi banánt.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.05. 19:44:34

@mentolos lecsó:

Ez kb annyira bevésődött mint Alek fehér alsógatyája, Iza majdnem kivágta a lakásból Istenes Bencét, vonyítottam :)))

Chuck Νorris 2018.10.05. 19:52:07

csajnak kéne menni, ez a hizokura egyiköjüknek se használ. eszter is belesedik, kittyke meg már egészen tömzsi :)

doktor faktor 2018.10.05. 19:52:55

Ahat, izgi lett. Gyanus, hogy a csajokkal interjuznak, akik mind magabiztosak. Ebbol arra kovetkeztetek, hogy osszejon a fiuszovetseg es kirakjak talan Norit. Sztem nagy hiba lenne, ha Balazs tenyleg osszeallna a fiukkal. Kovetkezo heten o menne.

Chuck Νorris 2018.10.05. 19:58:08

van egy müdorötletem, ha lesz megint ötletverseny beadom.
Survivor a tulélök szállodája,
a játékosok csak azt ehetik amit a szállodai séfek föznek aznapra a többi vendégnek.
egyelöre eddig jutottam, de még agyalok rajta.

Chuck Νorris 2018.10.05. 20:09:44

érdekes hogy bence sosem kérdezi meg van e valakinek védettségi bizbasza, lehet nincs is elrejtve egy db se

doktor faktor 2018.10.05. 20:14:08

Sajnalom Robit, jo karakter volt. Remelem, valaki helyett visszahozzak! :D Bebizonyosodott, hogy Tamas teljesen agyatlanul, erobol tolja a jatekot. A stab egeszen no comment, hogy capat raknak a bena halojukba.

Rémület 2018.10.05. 20:33:30

Tamás miért Robit küldte haza? Lemaradtam.

mehetgomb 2018.10.05. 20:38:32

@Rémület: azért, mert okosrobi szája eljárt, hogy Tamás Balázst akarja kitenni, pedig, megbeszélték, hogy ez a szövetségükön belül maradt. okosrobi is rájött, hogy hülyeséget csinált, ezért is haragudott meg hirtelen az egész világra, de aztán sikerült neki még a lányokat is beárulni, hogy átkutatták Balázs személyes holmiját. Tipikusan az a fajta, akinek előbb jár a szája, mint az agya, ráadásul úgy védekezik, hogy közben támad.

bElannaTorres 2018.10.05. 21:27:48

@Chuck Νorris: igen ez tényleg fura, én azt gondoltam csak van elrejtve egy medál de lehet még nincs.
Megint jóra sikerült a felhozatal fiúkból, egyedül Dávidnak van esze, talán Gábor is gondolkozik. Robi kirakását mondjuk megértem, veszélyes azzal, hogy ennyire érzelemből játszott, megsértődik és mindent kitálal az egész törzsnek, de szerintem az lett a veszte, hogy Tomi hajthatatlan volt abban hogy őt küldje haza, egyszerűen megsértődött az is, és nem tudott már gondolkozni.
Grat az RTL-nek. Kicsit okosabbakat is berakhatnának fiúkból, de én csak izmokat látok. Még Balázs volt az akinek eszébe jutott, hogy a lányok így még mindig nagyon összetartanak, miközben ők nem.

Sárgáknál mint játékos Dávid aki szimpatikus, újnő is jó eddig, többiek mintha nem is értenék, hogy egyszer lesz egy kiszavazás építeni kéne egy kis csapatot hogy biztosítsák valahogy magukat.

Nem Penny hajója 2018.10.05. 22:05:06

"Még Balázs volt az akinek eszébe jutott, hogy a lányok így még mindig nagyon összetartanak, miközben ők nem."
Annak idején mondjuk Robi azzal az ötlettel ment oda hozzá (basszák ki Nórit), amit a végén előadott, mint csodás új tervet.

bElannaTorres 2018.10.05. 22:07:02

@mentolos lecsó: azt hiszem sem lenne frankó neki :D

bElannaTorres 2018.10.05. 22:11:21

@Nem Penny hajója: igaz, csak sok volt ott az ego, Balázs gyorsan a szavazás előtt gondolta át, hogy neki így akár rossz is lehet, és azzal se biztosította magát hosszú távra, hogy kifakadt megint mindenkire, csak már próbálom a kicsit is becsülni, nem akartam az összes fiút lehúzni ott

Nevem senki. 2018.10.05. 22:51:46

@szociál: bocsi tévedtem. Ma láttam hogy a csóróknak is van falikútjuk. Beszarás! :)

FalcaoTheGodOfFutsal 2018.10.06. 00:22:06

@Sanda.Ipse: @Nem Penny hajója: @Hogy kerültem én ide?:

Kedves forumpajtasok!

Pontosan ugy van lencseje, ahogy pl nekem is: 30 napos. Ho elejen berakom, abban furdok, alszok, eszek, iszok, sportolok, ho vegen kiveszem es eldobom.
Nem egy nagy trukk am ez mar 2018ban :)

Sanda.Ipse 2018.10.06. 07:37:00

@FalcaoTheGodOfFutsal:
Köszi az infót, én valóban nem tudtam.

Sanda.Ipse 2018.10.06. 07:40:40

Ez a Robicsek vagy haza akart menni, vagy tényleg tökéletesen idióta. Irracionálisabban már nem is bonyolíthatta volna az eseményeket. Ha nem volt szándékos, akkor viszont megérdemelte, hogy kiesett.
Viki viszont ügyesen élt a helyzet adta lehetőséggel és Alexa ellen fordította a többieket. Több van a csajban a tetemes hátsójánál.

Muffaló Billy 2018.10.06. 09:24:46

@Sanda.Ipse: Mintha magát a helyzetet is Viki hozta volna létre.
Ugyan kitől tudták meg a többiek, hogy Alexa biztatta Vikit a banánevésre?

Sanda.Ipse 2018.10.06. 10:07:35

@Muffaló Billy:
Miután Alexa is beállt a többiek közé szapulni azt, aki evett a banánból hülye lett volna nem kijátszani ezt a kártyát.

doktor faktor 2018.10.06. 10:55:03

@Rémület: Kicsit maffiasan tolja, nincs masodik esely. Nezopont kerdese, hogy Robi csinalt egy hulyeseget, mikor nem birta befogni a szajat/sajat jatekot jatszott es siman ugy dontott, elter a megbeszelttol. Eddig remenykedtem benne, illetve, hat felteteleztem, hogy Tamas csak eloadja ezt az agyatlan kemenygyerek vagyok dolgot, de Robi kirakasa az o jatekban maradasat is veszelyezteti, szoval nem. Bar az is teny, hogy a csajok listajan tuti Dzseremi van előbb, mint o es egy-ket eros embert varhatoan ugyis bent tartanak. Csak, ha ilyen fafeju, elobb-utobb magara haragitja a noket es akkor, ha ennyire nem hajlando kommunikalni, mert taktika=rossz, akkor ennek hamar lottek, de persze nincs is baj ezzel, kell a toltelek. Robit sajnalom, en jol szorakoztam rajta, egy szinfolt volt, bar szerintem Balazs is egy nagyon jo karakter lesz.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.06. 11:55:35

Most nézem a tegnapi survit.
Kövezzetek meg nekem bejon a Viki alakja, formas :)
Tipitapi dinozni lehet vele :)

Muffaló Billy 2018.10.06. 13:02:50

@Sanda.Ipse: "Alexa is beállt a többiek közé szapulni"
Ezt mutatták is? Vagy csak kikövetkeztettétek?

Sir Gombóc 2018.10.06. 17:49:57

@szociál: egyezik, nem egy bombanő, de nincs vele külsőre semmi baj. A finnyáskodók meg szüljenek sünt.
süti beállítások módosítása