Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x08 - Ugye hallottad, hogy nem tavaly van?

2018. október 04. 09:00 - sixx

untitled_6.jpg

A tegnapi sokkból a játékosok csak nehezen térnek magukhoz, leginkább sehogy, mert hát kaptak egy-egy púpot a hátukra a multicégbe beleunó műkörmös és a kissé dexteresen vigyorgó személyi edző képében, előbbi a burzsuj, utóbbi a csóró tábor új tagja. Én kurvára nem bírom az ilyen húzásokat ebben a műsorban, de azt is értem, hogy 50 vagy hány forgatási napra a 16 induló nem elég, és kell az utánpótlás, és akkor azzal még nem is számoltunk, hogy Értékesítési Vezető Creepy Gábor előbb-utóbb úgyis megöli a banánokkal suttogó Alexandrát, és akkor az megint egy nem tervezett mínusz.

Burzsujéknál Emese, a műkörmös kicsit hánykolódott éjjel, és reggelre egy fehérből szürkére váltó kötött pulcsiban és franciabugyira hajazó bikinialsóban ébred, bízom abban, hogy ő vette fel és nem ráadta valaki. Lent a parton igyekszik embert faragni magából, és amikor a képen kívülről megszólal Alexa, ösztönösen összerezzenek és egy bajuszos, 165 centi magas őrmester arca ugrik be az agyamba, Usztics Mátyásé, ha már így tetszenek kérdezni, és nem tudom miért. Utána jön a kép is, és megnyugszom egy picit.

25.jpg

Emese elmegy fürdeni Kittyvel, akin olyan fürdőruha van, amit fogadásból még az ellenségemre sem adnék rá, mert mindennek van határa, de hát ez van, ha ruhaszponzorral dolgozik az ember, tessen csak visszaemlékezni az első két Éden hotelre és T69 Pinokkina ruhatárára. Miközben Emese és Kitty b-rollt forgat a PornHubra (nem tudom biztosra, hiszen nem mutatják őket, de az olyan snassz lenne, hogy áztatják a seggüket) a többiek szétberhelik Emese szákját, hátha van benne védettségi amulett. Nincs. Plüsspanda bezzeg van, amit kis híján széjjelszaggatnak, nehogy bele legyen varrva az idol, mint az ürgebőrbe a fémdoboz. Vera, a székely Sarah Connor ettől még tutira veszi, hogy van nála amulett, remélem áramvonalas, mert egy ágasbogast elég kényelmetlen lehet testüregben hordani. A törzs mindenképpen műkörmösmentesíteni akarja a szigetet, így felmerül a klasszikus "veszítsük el a védettségi játékot" taktika is, ami ugye a Való Világban a "tedd rám a jelet, kiviszem azt a gyökeret a gecibe" néven vált ismertté, viszont ha jól emlékszem, eddig mindig szopás volt a vége. Dávid, akiből 7 adás alatt király lett, aszongya, nem, a játékokat komolyan kell venni.

15_4.jpg

Ugrunk a csórókra, reggeli van, ha jól látom, kókusz. Újfiú Balázs, a világ egyetlen személyi edzője, aki aputesttel akarja eladni a szolgáltatásait, a földön aludt, de bírja, majd amikor tetemre hívja Bártrendör, aki többet hunyorog, mint egy olimpiára készülő sportlövő a kisöbű puska felett, aszongya neki, hogy nincs neki amulettje.

- De tavaly annak a katonagyereknek volt.
- Azt ugye hallottad, hogy nem tavaly van?

Nahát.

Emese a másik oldalon lassú vízként mossa a partot, és igyekszik egy ártalmatlan kőnek álcázni magát, mert háta megtartják, ha más nem, szánalomból, itt viszont Balázs a durrbele módszert választja, meglátjuk, hogy a pofázással többre megy-e, mint a csendes műkörömépítő. Tamás, a Csórók törzsfőnöke csitut int, majd Bártendör finoman jelzi, hogy jobban teszi Balázs ha kussol. Aki az előző este elkezdett tűzrakási projektet viszi tovább, és közben Esztivel beszélget, te, nekem odakünn sincs sok barátom, aki meg nem barát, az engem utál. Milyen lehet neki egy Blaha-Moszkvatér túra a négyeshatoson csupa olyan utastárssal, aki rühelli? Baszki, van egy másik Eszter is, befosok, a szőke, szomorú arcú lány, aki egy gallyat nem tesz arrébb, és ő meg a másik Eszter, a repedtfazék hangon kommunikáló közösen panaszkodnak Balázsnak, hogy itten az a baj, hogy mindenki szarik bele mindenbe, egy projekt sincs végigcsinálva, lásd tűz és menedék hiánya, ja, te Balázs, van amuletted? Nem van. Jó.

22_1.jpg

A burzsujoknál apróbb súrlódásokkal rakják fel nekünk a törzsi viszonyokat a szerkesztők, Verus nem bírja a semmittevést és beszól az Instalánynak egy vizes matrac miatt, illetve megkérdi, hogy mikor is főztél, baszki? Hát sose, mert van aki jobban csinálja, inkább ülök. Na, ez a tevékeny népeknek be is akad, Instalány Viki meg kapja az ívet Kittytől is, értsd: KI LESZ SZAVAZVA A GECIBE.

Ez nekem aggodalmakra ad okot.

Emese, aki pont úgy ül a vízben, mint egy hatvanas faszi, pedig csak egy negyvenes műkörmös, a parton vigasztalja Vikit, akinek elege van a faszságokból, és nem akarja hallgatni, hogy őtet itten bántják. Hát még ha tudná, hogy a menedékben a Vera-Alexa-Kitty fedezetsor tervet eszkábál, furmányosat, aminek az a lényege, hogy ne Emese, hanem Viki szívja meg a következő kiszavazást. Viki egyetlen bástyája Dávid, mindenki más kiszavazza szívesen, így ez akkor elrendeződni látszik, bár Alexa megjegyzi, hogy csak be kéne avatni a kanokat is. Akik nélkül, és akkor mostan matekozzunk, ha már nekik nem jutott eszükbe, nemigen szavaznak ők ki innen senkit. Vikinek a baja azzal van, hogy nyomasztják, és katonás a fegyelem.

Bazdmeg, ha már itt vagyok a kurva Fülöp-szigeteken, legalább egy kis színem hadd legyen már. Szavazzanak ki a napozás miatt, leszarom.

Emese nagyokat hallgat és csak semleges hörgésekkel nyugtázza a tirádát, nekem bejön ez a taktika, Sandra az amerikai Survivorban így nyert kétszer is. Odafent Veráék tovább kutyázzák a pszichikailag kifáradó Vikit, akiről az a sommás vélemény alakult ki, hogy

Hát fizikálisan tuti nem fáradt ki semmiben.

Ez még megy egy kis ideig, a vége meg az, hogy Viki belengeti Emesének, hogy úgyis őt fogják kiszavazni, mert új, és vigyázzon. Alexáék prezentálják az Instalánynak menni kell narratívát Gábornak és a látszatmunkába temetkező Beninek, de egyelőre süket fülekre találnak, Gábor Emesét veszélyesebbnek tartja Vikinél, aki meg pont az az alkat, aki semmi vizet nem zavar, nem erős, nem kitartó, nem is szimpatikus, azaz akár a döntőig is el lehet vinni, mert szavazatot nem fog kapni, tüzet gyújtani meg pláne nem, viszont egy most megalapozott erős, hármas szövetségben remekül ellavírozhat. Én így csinálnám Gábor helyében, meglátjuk.

A csórószigeten Eszti, a szőke, piros fürdőruhás, nyíg. Fitnesszmaminak önti ki a lelkét, ő nem érzi itten jól magát, na. ÉS HAZAMEGY. MERT BALÁZS. ÉS MERT ÉHES. ÉS MERT EZ NEM NEKI VALÓ. Hát, baszki, akkor menj a picsába, mondom én, Fitnesszmami meg ölelgeti és szomorúan néz rá. Megjön Bencus, sárga szponzorpólóban, és Esztivel beszélget a parton, odafent meg vállvonogatással fogadják, hogy eggyel kevesebben vannak, több rizs marad, SZEVASZ ESZTI. A magyarázat Bencus felé azt is tartalmazza, hogy ő, mármint Eszti, nem ilyen lovat akart az első évadban nem ilyen kemény arcok voltak, és nem bírja. Most magam elé képzelem Feri fejét, ahogy csóválja, és köp egyet a sarok felé. Esztiről innentől egy szót sem, aki feladja, az minket nem érdekel.

17_1_1.jpg

Löevél: verseny. Úszó. Egy pasi+egy nő per törzs, a tét egy hal, amivel jól lehet lakatni az egész kompániát. DEVISZONT. A két vesztes delikvens nem vehet részt a következő védettségi játékban. Na, ki menjen úszni? A csóróknál Balázs, az újfiú az egyik, aki saját bevallása szerint kurva jól úszik, a másik meg Eszti, aki tud ugyan úszni, de inkább csak mellen, bár öt méternyi gyors is belefér. A másik két csaj alig tud úszni. Burzsujék a kiszámíthatóság élő szobrai, Vera megy meg Dávid, a két edzett sportoló, bár kaja a tét, valahol igazuk van.

Ki tud itt jobban úszni, mit Dávid? Azok a nagy testű gyúrósok?

A feladat az, amit a löevél harsogott, tengervízben kell úszni vagy 200 métert a parttól valami bójáig, azt magára akasztani és irány vissza, utána váltasz, és jön a kolléga. Ennél egyszerűbbet nemigen lehet kitalálni. És baszki, olyan izgalmas lett, mint az előző évadban a nyitófeladat. A csajok kezdik, Vera agyonveri Esztit, de óriási előnyt ad át Dávidnak, a Legyőzhetetlennek. Az úszáshoz nem vehetik le a cipőt a korallok miatt, ami extra szopó, így úszni elég kemény lehetett. Dávid 70-80 méteres előnnyel indul és halad gyorsúszásban kényelmes tempóban, de Balázs valami elképesztő iramot diktál, és folyamatosan jön fel, szinte minden csapással láthatóan közelebb van. Aztán Dávid, Akit Ki A Fasz Verne Meg, addig szarakodik a bójával, míg az önkívületben úszó, a gyorsot a háttal váltó Balázs behozza, majd leelőzi, és a 80 méteres hátrányból tízméteres előnyt farag, Dávidot agyonbaszta Góliát, ahogy annak eleve történnie kellett volna annak idején. A két pali teljesen kikészül.

Belül egy teljesen beszűkült tudatállapotot éreztem.

Csórikámék viszik haza a halat, van vagy öt kiló, a brzsujok meg elvesztik a két legerősebbnek tartott játékosukat. Közben otthon burzsujéknál Dzsérémi csinálja a feszkót Bártendörrel együtt, mert valami gyökeret ásnak ki a homokból (mármint növényit, nem Növényit!), mert a kibaszott ponyvát akarják végre feltenni, hogy ne ázzanak szarrá, de ezt sem képesek végigvinni, mert egyszerűen idétlen, élhetetlen faszok. Erről Fanninak is ez a véleménye, Fanni a befont hajú szőkenő. És megjönnek Balázsék, mindenki őrjöng, Bártendör bezzeg nem, mert Balázs ősellenség, ő menten azt kérdezi, hogy jó, jó, van egy hal, de hogy filézzük ki? Eszti beszámol, körbeszopja Balázst (NEM ÚGY, PERVERZ ÁLLATOK), de ez Bártendört teljesen hidegen hagyja.

Őszintén szólva leszarom, volt hal, de ettől nem nőtt a szememben, nem változott a véleményem. Hozott halat, ülj le, oszt edd meg.

Egyébként maga Eszti is, akit kihúzott a szarból, ugye, azt mondja, hogy ez egy sportteljesítmény volt, az együttélés az más lapra tartozik. Burzsujéknál apátia van, bukó? Az. Jó. Csalódottság van, de dugába dőlés nincs, mert, mint kiderült, vagy csak ezt hazudják Veráék, Balázs versenyúszó volt. Alexa fején én azt látom, hogy oké, akkor a holnapi versenyt most már simán el lehet bukni. Viki és Emese pont elmegy a táborból, nahát, milyen szerencsés véletlen ez, de hagyjuk, Gábor meg felvázol: akkor az van, hogy Emese ÉS Viki, előbbinek lehet amulettje, utóbbit meg nem állják a csajok, biztosísunk, Béláim, a szavazatok egy része megy Emesére, a többi Vikire, ha van amulett, Viki hullik, ha nincs, Emese, EVERYBODY WINS. Alexa mosolyog, ez jó terv, már csak holnap kell szopni.

Csóróék építkeznek, Balázs mindenhez ért, bazdmeg, úszik, épít, halat filéz, ikrátlanít, főz. Dzsérémy szerint Balázs lófaszt sem jelent abban, ami történik, bezzeg az újfiú kijelenti, hogy amíg ő nem volt itt, nem volt semmi, most meg van hal, tűz, fedél. Ezzel nehéz vitatkozni.

Ha itt ájulok el, akkor is megeszem és belefekszem a tűzbe.

Címkék: rtl klub survivor
95 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BBrigusz 2018.10.04. 10:07:13

Imádom, ahogy mindig megkérdezik egymástól, hogy “ te őszinte vagy amúgy”? Várom a percet, amikor egy játékos erre nemmel válaszol. Remélem ez akkor lesz, amikor KittY-ről kapunk egy barnulás előtt-barnulás után montázst.

Theriad 2018.10.04. 10:35:04

Az "aputest" megjegyzés találó, pláne ha összehasonlítom a korábbi önmagával. Mondjuk a magassága valamennyire ellensúlyozza a pluszkilókat.

NSFW következik:
www.waybig.com/blog/tag/dan-arlett/

Nem Penny hajója 2018.10.04. 10:35:09

Szomorkodó Szöszi Esztit sajnálom, mert nekem külsőre ő jött be a legjobban. (Már nem, mintha olyan nagy lenne ilyen szempontból a választék).
Azt pedig remélem, hogy Insta Vikit nem szavazzák ki, mert vele kapcsolatban a kezdetektől van egy olyan elméletem, hogy ha ledobna olyan 15 kilót, akkor egész jó csaj lenne. Ha még maradna és fogyna egy kicsit, akkor ez kiderülne.

Sanda.Ipse 2018.10.04. 10:37:19

Izgi lesz, hogy ki jön a feladós lány helyébe? A nagy csavar az unalmas oviapu lenne. Felkavarná az állóvizet.

BBrigusz 2018.10.04. 10:51:03

@Nem Penny hajója: ő direkt szedte fel ezeket a kilókat, láttam vmi riportot vele erről. Tényleg bazi jól nézett ki pedig.

Kamiko555 2018.10.04. 11:11:16

@Theriad: neeeeeeee, ezt mégis hogy a francba találtad?! :-D hát ez durva!

Kamiko555 2018.10.04. 11:23:24

Nagyon vicces, hogy Jérémy és Robi a két önbizalomhiányos suttyó, mennyire ki van akadva! Szánalmasak, ahogy eljátsszák , hogy őket nem hatja meg a győzelem meg az se, hogy tömhetik az arcukat kajával....Tényleg a két legszánalmasabb ember a Survivorban!!! Utánuk következik Kitty, aki mindig furán vicsorog és úgy tesz, mint egy általános iskolás, akit ha éppen nem basztatnak a menők, akkor már azt gondolja, hogy ő is közéjük tartozik és azzal próbál bevágódni, hogy tippet ad, hogy kire kellene rászállni. Borzasztó!!!!!

etikette 2018.10.04. 12:23:58

Nem ertem Cseremi miert bunkozik az ujfiuval. Pedig szegeny tenyleg nagyon igyekszik. Nekem eddig szimpi. Na de lyesztudej

bElannaTorres 2018.10.04. 12:45:29

@etikette: igazából megy mindkét irányból jeremyéktől meg az újfelől is a kivagyiskodás.

Theriad 2018.10.04. 12:46:03

@Kamiko555:

A szalonképes válaszom az, hogy jól értesült vagyok. :D

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.10.04. 12:54:11

Én készen vagyok ettől a fasz Róberttől. Hunyorog, mint egy kínai a homokviharban, akinek árpa nőtt a szemére, és közben látszik, hogy fel sem merült benne, mennyire fogalmatlan egy balfasz. Mindenki ostoba, béna, közben a francia idiótával képtelenek egy hete összetákolni valami kibaszott menedéket. Már a stáb szégyellte ahogy élnek, és adott nekik szeget meg ami kell, de ezek azt se tudják melyik végével kell beütni. Nyomorultak...

Hogy kerültem én ide? 2018.10.04. 13:37:44

Szerintem Robi nagyon szórakoztató; én szétröhögöm magam azon, hogy milyen balfék, és hogy mennyire komolyan veszi magát. Gondolom azért válogatták be, hogy kedvet csináljanak vele az ötödik szériába való jelentkezéshez, mert őt látva sokan gondolhatják úgy, hogy "ha ez a balfasz nem fagy meg/sebesül meg halálosan/hal éhen/stb., akkor én is simán jelentkezhetek legközelebb".

bElannaTorres 2018.10.04. 13:50:57

Most azt gondolom Instalányt fogják kiszavazni legközelebb a sárgák közül, ott sok az ellátó ő meg lusta, vagy ha Gábor gondolkozik egy kicsit maga mellé állíthatja az újnőt meg instával amúgy is jóban van és akkor kiszavazhatják kittyt. Alexandrát nem fogják mert Dáviddal jóban van, Beni meg úgyis valaki másra teszi a jelet, teljesen függetlenül mindenkitől :D

liláknál nekem az új nem hiányozna, na megint egy erős, biztos jó lesz a kihívásokban, de azt hinni hogy beilleszkedik egy hallal meg bizonyít, inkább csak azt bizonyította hogy veszélyes :D kár volt előtte duzzogni mindenkinek

Hogy kerültem én ide? 2018.10.04. 14:01:07

@bElannaTorres: a hordóvalagú megy: az instagramján az április 14.-i tengerparton pózolós képek után már 24.-én (vagy 25.-én) megint van bejegyzés, és ez kb rímel arra, hogy a 8. (9.?) napnál tartunk.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 14:05:32

@Kamiko555:

Zseremi és Bártendör Robi mellé oda csaphatod Tamást is aki azért nem csípi az új fiút mert nem csicskult be neki, szánalom ez a 3 mankee, ezek egy lego várat nem raknak össze .

Csapos fiú merem állítani bele fulladt volna 200 m-nél, erre itt teszi az eszét hogy nem számít hozott e halat M.Phelps, elég suttyó egy csapat mit ne mondjak :)

Azért a sárga csapat is rágyújtaná a másikra a sátrat ha a szabályzat engedné, mint egy viperafészek.

Chuck Νorris 2018.10.04. 14:33:06

@Theriad: mi volt azt indittatása hogy ezt megosztottad? valami régi sérelem vagy csak rosszindulat?

Theriad 2018.10.04. 14:39:52

@Chuck Νorris:

Egyik sem, nem is gondoltam arra, hogy ilyet illetlenség lenne kirakni.

2018.10.04. 15:09:21

@Chuck Νorris: @Theriad: inkább itt olvasom így ilyen egyszerű formában, mint a Blikkben hatalmas felhangokat kerítve neki...

Már meg sem lepődök azon, hogy majd minden reality-ben van felnőtt filmes múltú versenyző...

mézescsók 2018.10.04. 15:12:41

Eszem megáll! A műszempilla a túlélő készlet tartozéka? Fekete keretes körmökkel, retkes kezekkel guszta látvány és oda nagyon kell.
Az úszás meg nem fontos.
Gyanútlan nézőként azt hittem, hogy a játékosok valamennyien jó úszók. Egy szigeten, ahol várhatóan a játékok zöme a vízhez kötődik, ez talán nem nagy elvárás. Nem versenyszintre gondoltam, csak egy átlagos jó úszásra. Erre kiderült, hogy jól úszni 1-2 ember tud, a többi épp csak el nem süllyed, bár ezt sem kéne kipróbálni.
Nekem szimpatikus az új játékos, Balázs. És nagyon helyes, hogy nem csicskult be, de legalább világossá tette, hogy ő sem könnyű eset, nem lesz olyan egyszerű kib.....ni vele. Róbert egy nagypofájú, önimádó p.....cs. Jeremy legalább a játékokban elég jó, mert szájkaratéban nagyobb. A harmadik lila pasi - nem jut eszembe a neve -, fogalmam sincs, hogy eddig miben tűnt ki és mire van akkor arca, de irritáló volt a Balázs elleni tömény kirohanása.
Ha a szerkesztők remélem kaptak az alkalmon és most a fennmaradó (akik részt vehetnek a kihívásban, mert a most úszók ugye nem) játékosoknak valami frankó úszós, vízalatti akadályokkal, esetleg hosszabb távokkal telerakott vizes feladatokat találtak ki.

2018.10.04. 15:13:23

@Bruti: 100% EKG !
Hol a szeg, hol a kalapács ?! Mit kezdtek vele ?
Ásójuk az elejétől volt ? Erre nem is figyeltem...

2018.10.04. 15:16:06

@Hogy kerültem én ide?: az jó lesz végre... tegnap sikerült 2x2 másodpercben beteríteni vele a képernyőt... nahhhhh ott ki is égtek a pixelek az LCD-n ! :)))))

2018.10.04. 15:22:35

@Sanda.Ipse: Remélem igazad lesz ! :)))
Ez a feladás Esztikétől átlátszó volt, mint a tavaszi lepkefing. Még felolvasni sem tudta rendesen a szövegét (a súgótáblákról), nemhogy megtanulni és Bencének elmondani a kamerák előtt. Nevetséges volt az egész... És azt ne mondja nekem senki, hogy őt nem kifejezetten "feladós" játékosnak castingolták...

Theriad 2018.10.04. 15:24:14

@mentolos lecsó:

Azt mondjuk nem tudom, hogy a Blikkesek stb. közül van-e olyan, aki nézi a fórumokat ötlet vagy pletyka után kutatva. Legközelebb igyekszem erre figyelni, mert ami engem nem zavarna, az lehet, hogy mást igen.

2018.10.04. 15:25:22

Jeremiás szónoklata, eszembe juttatta a fiaim ovis éveit, és az ott hallott vaskos szócsatákat...
Amennyire jellemesnek tartja saját magát, annyira nem is igaz.

Sanda.Ipse 2018.10.04. 15:28:17

Meg lehet engem kövezni, de én bírom Robit és Jérémyt éppen a bénaságuk miatt. Robin lehet röhögni. Nélkülük még unalmasabb lenne a csapat.

2018.10.04. 15:33:43

A vezérlőben valaki rátenyerelt a Pitch Shift szabályzóra.
Amikor Alexa először megszólalt, ugyanúgy megijedtem mint Sixx ! :D :D :D

Chuck Νorris 2018.10.04. 15:36:50

@Theriad: @mentolos lecsó: ha csak megemlited hogy láttad ezen a néven vmi ratyioldalon és jol nézett ki anno, az teljesen más, de direkbe kirakni elég lejáratás, miközben ez a fazon semmit nem ártott neked elvileg. Mindegy lépjünk tul, lehet tulreagálom.

2018.10.04. 15:40:42

@Theriad: nem kell semmire sem figyelned !
Amit gondolsz azt megosztod velünk, mi pedig reagálunk rá, ezért van a fórum !
Nem is értem @Chuck Νorris: kérdését. Minden évben volt ilyen, és ezután is lesz. Itt a Hogyvolton osztották meg jobbára legelőször az ilyen infókat.

Esetleg Alexáról nincs vmi szaftos anyagod ??? :))))))))))))))))))

Sanda.Ipse 2018.10.04. 15:41:39

@mézescsók:
Csak a vesztes csapat úszói nem vehetnek részt a mai összecsapáson. Balázs és a csaj igen.
Tehát Vera, Dávid kilőve.

Hogy kerültem én ide? 2018.10.04. 15:43:05

@Chuck Νorris: szerintem aki netes buzulásra adja a fejét, aztán ráadásnak jelentkezik egy valóságshowba (tudva, hogy ott azért elő szokták ásni a résztvevők múltját, jelenét), az vagy marhára naív, vagy pont leszarja, hogy ki mit gondol erről. Újfiút látva ebből a naívat kizárnám.

Sanda.Ipse 2018.10.04. 15:45:30

@mentolos lecsó:
Szórakoztatóak ezek az önértékelések:) Amellett lesz itt még nagy szócsata az új és a régi fiúk között. Már csak az a kérdés,kit kapnak az önként távozott helyett.

bElannaTorres 2018.10.04. 15:52:31

@mentolos lecsó: mondjuk az is vicces volt a 27 éves Esztikétől, hogy a 36 éves nőre azt mondta neki ő volt itt a pótanyuja :D
@Hogy kerültem én ide?: lehet nem naiv, de nem is rafkós, bunkózik mindenkivel “én nem a szigettől félek hanem hogy veletek kell élni” oké hogy durván fogadták, de ő úgy folytatta hogy úgy megutálták azon már a hal se segített. Lányoknak is max a szövetség aljára lesz jó, de majd kiderül még

Theriad 2018.10.04. 15:53:30

@Chuck Νorris @mentolos lecsó:
Jó, én is lezártam a dolgot. :)

Róla nincs, a fotós, akit ismerek nem dolgozik nőkkel. :D

A viccet félretéve, szerintem Alexa régebben is elég érett volt ahhoz, hogy felmérje a tettei (esetleges) későbbi következményeit...vagy pont ezért szarja le, ki mit gondol. :D

Hogy kerültem én ide? 2018.10.04. 15:59:37

@bElannaTorres: Hát nekem úgy rémlik, hogy Richard Hatch sem a szimpatikus viselkedésével nyerte meg anno a Survivort.

2018.10.04. 16:07:47

@Chuck Νorris: ez semmi esetre sem lejáratás, hogyan is lenne az ?!
1: publikus oldalon elérhetőek ezek az infók
2: @Theriad: nem írt semmi jelzőt, csak egy linket

Eddig is így volt, nem értelek komolyan...

bElannaTorres 2018.10.04. 16:14:06

@Hogy kerültem én ide?: igen kiderül majd , most talán a sárgáknál lesz kieső, kicsit több időt nyerhet ezzel hogy szövetségest találjon

2018.10.04. 16:14:29

@Theriad: engem Alexában nem a tettei súlyának a felmérési képessége izgat, hanem a FENEKE !!!! :)))))

2018.10.04. 16:15:36

@Sevoir: tessék.... ! az internet nem felejt ! :))))))

Theriad 2018.10.04. 16:20:02

@mentolos lecsó:

Ezzel azt akarod mondani, hogy egészséges férfiember vagy? :))

2018.10.04. 16:22:00

@bElannaTorres: Esztike "Nóri anyus" mondatánál félrenyeltem a pörköltet, amit az arcomba lapátoltam éppen... 27 évesen hogyan akar ÍGY az életben érvényesülni ?!
Vagy a gold digger szakot választja majd a Vajna Akadémián ???

2018.10.04. 16:25:04

@Theriad: én egy lökött f@szi vagyok, aki szórakozni és nevetni jár ide, semmi több ! :))))

Theriad 2018.10.04. 16:29:26

@mentolos lecsó:

Szerintem ez az "egészséges férfi" definícióját bőven kimeríti. :))

2018.10.04. 16:41:34

@Theriad: Erről a Zasszonyt kellene megkérdezni ! :)))))

Theriad 2018.10.04. 16:43:28

@mentolos lecsó:

A Zasszony bizonyára tudna mesélni. :D

Na jól van emberek, szép délutánt-estét mindenkinek, hív a meló, holnap benézek. :)

2018.10.04. 16:50:10

@Sanda.Ipse: Nem vagyok a vas fegyelemmel megvalósuló gyereknevelés élharcosa. Arra itt van a Zasszony ! :)))) De már a srácok is nézik velünk az epizódokat, és már megjegyeztem nekik, hogy: "Ha Jeremiás, Gábor vagy Robi viselkedéséből bármit is felfedezek bennük a 30-as évükig bezárólag, olyan pofont leb@szok, hogy 2 hétig egy irányba fognak szaladni..." :)))

Én kérek elnézést !

Kamiko555 2018.10.04. 16:51:27

@Theriad: azért sem baj, hogy belinkelted (nekem pedig pisztolyt tartottak a fejemhez, hogy megnézzem :-D) szóval, hogy így már világosan értem Robika és Jérémy reakcióját...Valahogy ösztönösen megérzik, hogy kinek mekkora... :-DDD (már bocsánat...:-P)

Kamiko555 2018.10.04. 16:56:08

@szociál: Tomiban én is kicsit csalódtam, mert eddig nem beszélt, és azt hittem, hogy talán ő lesz titkon a jóarc... de sajnos őt is elkezdték beszéltetni....

2018.10.04. 16:58:32

@Kamiko555: Igen találó a kommented !
Engedd szabadon, had szárnyaljon ! Ne szabadkozz !!! :))))
Adva van egy (meleg)gyerek, aki már az első perctől kezdve egyszerűen ráver (pfujj!) a mihaszna hetero gyerekekre. :)))))))
Persze hogy összemegy a cerka, és kinyílik a pofa ! :))))))

Kamiko555 2018.10.04. 17:13:58

@mentolos lecsó: Nem szabadkozom, sőt! :) Nekem még ezzel a váratlan "leleplezéssel" is szimpibb, mint a Robi meg Jérémy együttvéve!!! :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 17:35:02

Had ne nézzem meg újra a gay felhozatalt, melyik a buzi a képen?

bElannaTorres 2018.10.04. 17:36:28

@mentolos lecsó: lehetséges,:D vagy hátha megmenti valaki addig, nem kicsit melankólikus, és szerintem egy szakítás után jött ide.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 17:37:17

@mentolos lecsó:
Most esett le az új uszobajnok a homár :)

2018.10.04. 18:04:20

@szociál: Jó estét kívánok ! Megérkeztél a műsorba ?! :))))))))))))))))))))))

2018.10.04. 18:13:59

@bElannaTorres: ok, megértem...
De szerinted ez, az egység sugarú nézőt mennyire érdekli ?!? Semennyire...
Engem sem érdekel ! Lesz@rom !
Csak a helyet foglalta az esetlegesen "értékes" játékosok elől.
A 9 napi gázsiját biztos megkapta, kocc, c'est la vie...
Menjen és kezeltesse magát Csernus doktorral ! Érdekel ez minket ? Nem hiszem...

Papp Sanyi 2018.10.04. 18:14:09

A magyar változatot nézve fogalmam sincs, hogy hogyan jutott világsikerre ez a széria. Igaz mi minden ilyen külfödről átvett dolgot elbaszunk.

etikette 2018.10.04. 18:18:09

Erdeklodni szeretnek ha valaki gay oldalon szerepel az mar automatikusan meleg? Csak kerdezem...a kepeket persze nem neztem meg...ketszer sem

HufnágelSteve 2018.10.04. 18:33:38

sixx: Ej-ej, most meg Uszticcsal kevered KannaAlexandrát :). Melle van, feneke van és egy ideje már terjedő mondás úgy tartja "a jövő p.nája a s..g" és az neki elég formás. Amúgy látható több formája a "jövőnek", főleg mikor mennek. Bezzeg ha az "aligai libák" közé keveredett fekete "énekesmadár", Eszter bele károgná a füledbe, hogy hozz kókuszt, gyanítom előbb vágnál le egy díszmenetet 120-as menettempóban.

bElannaTorres 2018.10.04. 18:34:49

@mentolos lecsó: előbb lemaradt egy :D, úgy értem nekem sem túl szimpatikus, kár volt idejönnie, úgysem segít a szakításán, köszönjük hogy jelentkezett. De azért ezt már mikor válogatták a szerplőket tudni kellett volna, remélem következő évadban meg merik lépni az érdekesebb színesebb csapatot, mind korban mind munkában :(
Viszont a másik eszter taktikusnak tűnik.
Kíváncsi vagyok hoznak-e Eszti helyet még egy személyi edzőt?

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 18:59:05

@mentolos lecsó:

jah mert telón nyitottam meg és sok képet pakolt fel, majdnem rókáztam.

@etikette:

Ashton Kutcher is ezzel kereste a kenyerét, eleve egy homár a csávó nem is értem hogy jött össze Demimúrral, és nézed a filmjeit és annyira meleg hogy még alibi csajt is talált magának ezt a Kunist.
Szerintem aki mutogatja magát az tudja hogy ezeket az oldalakat nem lányok lapozgatják, szóval ha élvezi akkor minimum biszex.

Chuck Νorris 2018.10.04. 19:13:53

most már akármit csinál a müsorban Balázs, vizen jár vagy bort csinál vizböl, akkor is ratyimodellként fog mindenkinek beugrani évek mulva :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 19:15:05

@Chuck Νorris:

ha ekkora pöcsöm lenne én is mutogatnám :)

24-es pisztoly kb sacc per

Sanda.Ipse 2018.10.04. 19:19:54

@Chuck Νorris:
Legalább meg tudjuk különböztetni a többitől:) A ratyimodell. A neveket még mindig nem tudom azonosítani.

Chuck Νorris 2018.10.04. 19:21:17

ha kikapnak Robi biztos mondja, ott logtam a szaros keréken és nem tudtátok betenni a labdát a lukba

Chuck Νorris 2018.10.04. 19:23:48

fitnessmami nem sokat foglalkozhatott mostanában golyokkal, ezt jol elszurta

Chuck Νorris 2018.10.04. 19:25:37

kittyke mintha megbelesedett volna a müsor kezdete ota.

Chuck Νorris 2018.10.04. 19:28:04

Robi, tamás, jeremy nem tul elégedett, balázs meg csontig benyalt a hibázo fitnessmaminak hogy csak a szerencse... :)

perszepolisz 2018.10.04. 19:33:16

@Chuck Νorris: Kittynek valóban akkora hasa van, mint nekem hat sör után.

Chuck Νorris 2018.10.04. 19:42:54

szegényke, biztos hiányzik neki hogy a kofferját postolgathassa az instára

perszepolisz 2018.10.04. 19:43:49

Kurva nehéz ám bundázni akárki meglássa.

Chuck Νorris 2018.10.04. 19:47:40

@perszepolisz: ja, én amugy csodálkoztam mert tegnap még azt tárgyalték hogy kikapnak direkt. :)

perszepolisz 2018.10.04. 19:49:20

Viki, mint egy partra vetett bálna. (A holnapi poszthoz)

Chuck Νorris 2018.10.04. 19:57:31

Robiba belefagyott a szó :))

doktor faktor 2018.10.04. 19:59:12

Aaaaa, mekkora arc ez az ujgyerek, Robiba hogy beleakadt a szusz!! Megvan kinek drukkolok!

Chuck Νorris 2018.10.04. 20:00:50

micsoda leselgetés megy a sziklák közt :)

perszepolisz 2018.10.04. 20:01:39

Ez a beszélgetés - mintha lóval kártyáznék tipikus eeste volt.

Chuck Νorris 2018.10.04. 20:05:05

tomi is egy jo gyerek szerintem, neken ö a kedvenc "fium"

fran7 2018.10.04. 20:11:36

Balázs az RTL embere, ugye?

Sevoir · http://sevoir.eu/ 2018.10.04. 20:41:07

@fran7: hát ha azt nézzük, hogy régebben más műfajt csinált lásd korábbi bejegyzések, és korábban Zsófit próbálta felszedni az édesnégyes TV2 sorozatban, akkor a válasz nem :D

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 20:43:26

Ma is kiderült hogy a legtompább kés a kínai bártender fiú Róbert :)

bElannaTorres 2018.10.04. 20:58:23

@Chuck Νorris: tényleg mintha hízott volna :D

bElannaTorres 2018.10.04. 21:35:18

Én bírom mint játékost a Robit, szeretem mikor ilyen őszinték a kamerába, viszont Balázs pozitív meglepetés nekem, ügyesen játszik. Fiúk közül most ő a legszimpatikusabb.

Berborosz 2018.10.04. 21:35:53

@szociál: Inkább mongol az a bártündér. Mongol idióta.

mézescsók 2018.10.04. 23:20:41

@bElannaTorres: Anyagcsere gondok esetleg? Hogy finoman fogalmazzak.
Kiásta már valaki azt a latrinát?
@Sanda.Ipse: Tegnap rosszul értelmeztem, természetesen neked volt igazad.

Sanda.Ipse 2018.10.05. 03:58:26

@bElannaTorres:
Engem szórakoztat Robi. A maga megszokottan esetlen módján, de sikerült megingatnia az önhitt Balázst. Utána a szupermen mégiscsak odasomfordált Tamáshoz csekkolni az új infót, majd Nórinál próbálta bebiztosítani magát.
Robit nem az eszéért szeretjük. (már, aki szereti). Balázs szuperül úszik, de ha Dávid nem bénázik a bólyánál, nem sikerült volna behoznia azt a hátrányt, amit Eszti produkált.

bElannaTorres 2018.10.05. 11:06:16

@mézescsók: igen :D nálunk nem volt ott oviapu, aki trükkösen tornázásnak álcázva megoldotta a bábos dolgokat :))
@Sanda.Ipse: engem is, kicsit sajnálom, hogy nem játszik ügyesebben. Balázs meglepett azzal, hogy milyen jól tálalta Nórinak a dolgokat.

Eszter amellett hogy (szerintem) jól taktikázik, nagyon becsülettel leúszta az egész távot sportolók között. De néhányan azt hiszik a való világba jöttek, ez kicsit zavaró, nem az ő hibájuk, érdekesebb embereket kellett volna berakni, most Vikire gondolok főleg, azt mondta idegesen “jól van akkor hazamegyek” , lehet a nézőknek majd ez bejön, de ott a táborban ez így egy hazaküldés lesz :))) ahelyett hogy helyezkedett volna egy kicsit lett volna szövetségese: Dávid, Gábor, újnő, így már négy, vele együtt, vele szemben meg Alexandra, kitty, Vera, és ki tudja beni mit csinál.

bElannaTorres 2018.10.05. 11:08:59

Babos*,
most vikinek lenne is ideje, de lehet fel fogja adni, mert éhes? :)))

Niké88 2018.10.05. 11:10:54

@bElannaTorres: Eszter, mint kiderült tavalyi Anita barátnője, állítólag ő készítette fel a játékra fizikálisan :) Viki tényleg nem erre a műsorra jött, hihetetlen, hogy a napozás a legfőbb gondja...

mézescsók 2018.10.05. 12:48:42

@bElannaTorres: Oviapuról más nem is jut eszünkbe. Nem hagyott mély nyomot - legalábbis bennem.
Eszter szerintem is elmehet sokáig, eddig elég jól megtalálja az egyensúlyt a pasik és a nők között.
Robi azért idegesítő - szerintem -, mert gyakran hercegnősködik. Konkrétan akkor lett nagyon ellenszenves (addig csak egyszerűen érdektelennek tartottam), amikor odarakták nekik azt a hajóroncsot, hogy kezdjenek már valamit, kaptak jó néhány szerszámot is. Elkezdtek valamit Jeremyék fabrikálni - Oviapu szokása szerint kihúzta magát, mégiscsak csinálni kellett volna valamit - és megkérdezték Robit, hogy mit szól hozzá. Ő pedig előadta a sértett méltóságot, hogy ő próbálkozott, de még csak meg sem köszönték a fáradozásait, ötleteit, stb., hát akkor most ő nem mond semmit.
Az itt - liláknál - lévő pasiknak egyébként az átlagosnál is magasabb az egója, mert kb. mindegyik azt gondolja, hogy ő váltotta meg a világot.
Nem jósolok túl hosszú időt Balázsnak sem, bár nekem szimpatikus, hogy többször beszólt Robinak. Ugyanabba a hibába esik, mint Oviapu. Azt hiszi, hogy ezt a játékot egyedül meg lehet nyerni, pedig az elején ez bizony csapatjáték. Nem az egyes kihívásokra, feladatokra gondolok, mert azok természetszerűleg csapatjátékok, hanem arra, hogy a végső győzelemhez először benn kell maradni a játékban. Ez pedig a társak nélkül, sőt, azok ellenszenvétől övezetten nagyon nem megy.
Úgy érzem, hogy az RTL azt a gyakorlatot kezdi kiépíteni, hogy mindegyik szériába kell néhány nyafogós, aki haza akar menni. Aztán az újakkal - érdekesebbnek látszó figurákkal - néha felrázzák az állóvizet.

bElannaTorres 2018.10.05. 14:04:49

@Niké88: köszi ez nekem új infó, előzőben nekem Anita szimpatikus volt egyeébként
@mézescsók: nagyon arcoskodnak, most csodálkoztam is, hogy nem estek neki Nórinak mert elszúrta a védettséget, Jeremytől vártam volna egy kirohanást
Balázs lehet majd kap segítséget kintről, ha eszti helyére küldenek valakit medállal, nekem most úgy közepes a srác, de remélem azért ekkora segítséget nem kap, jó lenne, ha inkább szövetségekben kezdenének gondolkozni :))

Niké88 2018.10.05. 19:34:30

@bElannaTorres: Igen, én is bírtam Anitát:)

Costanza 2018.10.06. 04:24:11

@Kamiko555: vagy szimplan mind homofob, alt. az a megszokottabb reakcio
süti beállítások módosítása