Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jön a Mayans M.C. második évada

2018. október 04. 11:00 - Dzsudibí

mayans_102_0982r.jpg

Az első évad közepénél tartunk, ám máris bejelentették, hogy a Mayans M.C. motoros keménylegényei visszatérnek: az FX megerősítette, hogy berendelték a sorozat második évadát is. Elődjéhez, a Sons of Anarchy-hoz hasonlóan a Mayans M.C. is elég jól szerepelt eddig, már ami a nézettségi adatokat illeti. Nick Grad, az FX programigazgatója jelentette be hétfőn, hogy a show-t mindenképp folytatják jövőre. Az FX döntése teljesen érthető annak tudatában, hogy sorozat annyira népszerű, hogy jelenleg a legjobb ratingeket a Mayans M.C tudhatja magáénak, már ami a kábelen elérhető sorozatokat illeti. 

Grad a sorozat alkotói, Kurt Sutter és Elgin James munkáját is méltatta, illetve a hír kapcsán maga Sutter is nyilatkozott, szerinte a Mayans M.C. sikereit egyértelműen a Sons of Anarchy-nak köszönheti, ám azok számára, akik a Mayans M.C.-t is követik hétről hétre nyilvánvaló, hogy ez már egy teljesen más világ. (Biztosan velem van a baj, én belenéztem, nekem nem jött át a más világ feeling, rossz arcú ám titkon érző szívű rosszcsontok tepernek fel-alá a kis játékmotorjaikon, néha lövöldöznek, néha nem, és kb ennyi. Ja és a sivatag. A kurva sivatag.) A szeptember 4. óta futó sorozat 2018 eddigi legmagasabban ratingelt kábeles sorozata, átlagosan 8,2 millió néző követi az USA-ban, ami valóban igen figyelemreméltó szám. 

Címkék: fx mayans mc
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.04. 12:08:39

3 rész után elengedtem, még ezt az évadot se bírnám végig nézni :(
Inkább Ozark, vagy Maniac.
süti beállítások módosítása