Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4X07 – Arra keltem, hogy büdös vagyok

2018. október 03. 09:23 - Bruti

Ott fejeztük be tegnap, hogy az ovibácsi kitaktikázta magát a játékból. Én ugyan sejtettem, hogy nem a legfényesebb izzó a csillárban, de azért érdekelne, hogy mégis mi az isten járhatott a fejében, mikor sunnyogásával összezavarta a természetes szövetségeseit? Így sikerült még a hímektől is beszereznie két szavazatot, a nőstényektől kapott négy mellé. No, de ez már a múlt, mehet vissza lárvákat őrizni, mi meg koncentráljunk a maradékra.

03.jpg

Agila. Az eddig invisible womant alakító Esztert most valahogy észrevette a stáb, így gondolom udvariasságból megkérdezték a véleményét. Ő megkedvelte Bencét, szimpi volt, de ez itt a survivor, szóval mindenki megy a levesbe - mondja nagy meggyőződéssel és erre az epizódra el is tűnik. A Francia Tisztelet és Becsület szakkör alapító tagja Dzseremi, meg egyenesen büszke a tettére, annak ellenére, hogy pont ő szúrta hátba a jó óvóbácsit. Továbbá megszólal még a témában Csapos Robi, a Filippínó-tenger ezermestere cím várományosa és hivatásos Tűzvarázsló. Ő is magyarázza a bizonyítványát, nevezetesen azt, hogy miért rúgta fel a megállapodást. Egyedül Tamáson látszik, hogy kikívánkozik belőle egy "Nem erről volt szó, gecik!", de inkább kussol és arról ábrándozik, hogy bárcsak visszacserélnék a sárgákhoz.
Gagambáéknál nyugi van. A csajok felzavarják Benit egy fára, és a srác nem okoz csalódást, begyűjti az összes kókuszt, sőt, ha a stáb nem szól neki, még a reflektort is leveri, amit láthatóan jól megterem a pálmán.

05.jpg

Vera rájött, hogy ő most büdös és milyen nagy szopás, ha arra kell kelnie, hogy BÜDÖS. Miközben nekem a Büdösök zenekar Nemzeti dala jutott az eszembe, neki az, hogy ki kell főzni a ruhákat, akkor kevésbé lesz büdös. Ilyen izgalmak Csóróéknál nincsenek, őket nem zavarja a szag. Csak fekszenek koszosan a homokban és várják, hogy a stáb egyik tagja eldobjon egy dekket, amire rárepülhetnek (nem mintha meg tudnák gyújtani…). Egyedül Tamás lelke szomorú kicsit, mert Bencével minden reggel összemosolyogtak, most meg nem, és ez rossz. Amíg a csajok nyújtanak a parton, a fiúk megbeszélik, hogy Nóri a következő, akit hazavágnak, mert Csapos Robi nem bírja a pofáját. Meg azt se, ahogy néz, meg ahogy megy a lábával homokban. Dzseremi Fannit fűzi ugyanebben a témában, hisz tudják, hogy valamelyik csajt maguk mellé kell állítaniuk. A nőnek tetszik az ötlet, hogy a fiúknál is bevágódjon, így mindent megígér, amit a két jellem hallani akar.

07.jpg
Elérkeztünk mai játékunkhoz, ami abból áll, hogy egy rohadt nagy labdát kell az iszapban elgörgetni a másik csapat kapujáig, úgy, hogy közben simán gyepálhatod az ellenfelet. Bence be is mutatja a mai meccs tétjét: két új játékost, Emesét és Balázst. Az a csapat választhat először közülük, aki nyer.
Hőseink láthatóan nincsenek elragadtatva a díjazástól, sőt először fordul elő, hogy legszívesebben mindannyian visszakullognának az óljaikba, hisz ki a lófasz szeretne a tűző napon, két órát a sárban dagonyázni azért, hogy megint eggyel több ellenfele legyen a szigeten. De ezt az RTL leszarja, így a Nóra-Eszti és a Vera-Kitti páros nekiáll a dagonyának. Vera nem akar és nem is tud veszíteni, ezért megnyeri az első női iszapbirkózást. 1-0 a Gagambának. Jönnek a pasik: Beni, Gábor, Dávid indul Tamás, Jeremy és Robi ellen. Itt már nincs kedélyes picsi-pacsi, mindenki küzd, mint disznó a jégen, de végül alulmarad a Gagamba. 1-1. A harmadik kör elég gyengusra sikeredett. Az eddig nem szerepelt csajok jönnek, majd Alexandra gyakorlatilag hagyja, hogy Fanni besétáljon a golyóval a kapuba. 1-2 az Agilának. Az utolsó körben Tamás egyszerűen lefogja Dávidot, így a Jeremy küzd Beni ellen. Kemény harc után, a francia meg is nyeri a párharcot, és egyben a zsákmányszerzést is. Az Agila nyereménye Balázs lett, aki elég jó kötésű személyi edző, míg a Gagambának marad Emese.

04.jpg
A burzsuj sziget lakói bemutatják a jövevénynek a tábort. Kiderül, hogy a Emese 49 éves és mérnökből lett műkörmös. Ez Verát és Bencét hatja meg legkevésbé, hisz ők már akkora túlélők, hogy simán flegmázhatnak az újonccal. Érted, már egy hete itt küzdenek az elemekkel, amíg ez csak körmöket épített zseléből, felületi díszítéssel. A lilák is hasonló elv mentén haladnak. Francia és Csapos Robi letámadják a szerencsétlen újoncot: itt nincs taktikázás, meg az ilyen úri huncutságok, csak kőkemény egyenesség. Ha sunnyogsz, akkor repülsz, mint az „ólomszárnyú betonbagoly”. A gazdag szigeten Viki kiviszi Emesét a földekre, hogy tudja, hol kell majd címerezni az ananászt. Addig a csapat többi tagja belenéz a táskájába, mert gyanítják, hogy van nála egy védettségi totem. Egyelőre nem találnak semmit, de ez akkor is, milyen ősi román szokás már?!?

11.jpg
Odaát Balázs már el is követte az első hibát: tüzet akart rakni, mikor kisütött a nap. De Róbertünk, akiről tudjuk, hogy felkent papja a tűzrakásnak, hiszen bármit, bárhol, bármikor meggyújt (feltéve, ha van a közelben egy hordó petróleum, nagyító, meg egy csillag, megfelelő magfúzióval), kicsit lelkére vette a dolgot. A kurva a kopasz idejön és azt hiszi ő Vulcanus? Aztán mégis csak Balázsnak lesz igaza, mert végül sikerült tüzet csiholni. Miután új barátunk elindul felfedezni a szigetet, kiderül, hogy a lilák is ugyanolyan parasztok, mint a sárgák, mert hiénaként vetik magukat a táskájára. Na, lesz még ebből szülőzés, meg kutyapicsázás, csak derüljön ki. Holnap folytatjuk.

Címkék: survivor
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.03. 10:13:45

Szerintem az a fán nem refi, hanem gopro kamera, de mondjuk annak se sok értelme, annyi a kameraman hogy egymást tapossák a szigeten halálra.

exterminador 2018.10.03. 10:25:30

Sokkal szórakoztatóbb lenne ez a sorozat mondjuk egy antarktiszi szigeten, vagy esetleg a Ferenc József-földön, -30 fokban, egy falkányi kiéhezett jegesmedve szomszédságában.

Kamiko555 2018.10.03. 10:25:42

Hatalmas tehetséggel válogatta össze az RTL az idei Survivor játékosait! Olyan szinten ellenszenvesek és a bunkóság olyan árnyalatait képesek hozni,amiröl nem is tudtam, hogy létezik! Egyáltalán nem tudom,hogy ki érdemelné meg a nyereményt a mostaniak közül mert ilyen jellemtelen viselkedést -ami taktika cimszó alatt megy- nem hiszem,hogy bárkinek is díjaznia kéne! Remélem az új játékosok bent tudnak maradni,mert bennük még látok némi pislákoló értelmet, intelligenciát és jellemet, a többiek tökéletesen leirták magukat....

Sanda.Ipse 2018.10.03. 10:58:50

Valljuk be, az eddigi műsor meglehetősen unalmas volt, ahogy a benn lévő szereplők is. A Kommentek száma és gyakorisága is ezt tükrözik:)

bElannaTorres 2018.10.03. 11:20:58

@Sanda.Ipse: nekem eddig tetszik, napi döglésből nem tudnak pörgősebbet összehozni :( talán jobb lett volna ha csak heti három rész van, vagy négy

HufnágelSteve 2018.10.03. 12:16:53

@Sanda.Ipse: BELANNATORRES-hez hasonló a véleményem. A zsákmányszerzések díjai egy kalap guanót sem érnek, mégis hajtaniuk kell, így várható a punnyadás, amiből nehéz műsort készíteni. A mostani "zsákmány" is milyen már? Még egy zabagép a kevés babra és rizsre. Ez olyan mintha adtak volna egy másik bográcsot, telealkotva az előző napok szerkesztői által megemésztett kajájának végtermékével, mondván biztos van még pár szem kukorica benne.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.03. 12:57:32

@HufnágelSteve:

Jó de csak egy hete indult el a játék, nem nyerhetnek minden kör után svédasztalt ?
Gondolom legközelebb kapnak csirkét, amit majd le kell vágni, persze ha éhesek, ha meg nem akkor simizik.

Brigante · http://www.itthonrolszabadon.hu/ 2018.10.03. 12:58:46

A Hogyvolt jó, a műsort nézem, van egy két arc aki érdekes lehet. A sárgák eddig nekem "nembegyere" kategória. A lilák között van egy két értelmes arc, kíváncsi vagyok, fel tudják-e pörgetni őket vhogy ... kellet a két új szereplő, mert nem igen volt a csapatban spirtusz, talán így elkezdődik valami...

2018.10.03. 13:15:09

Rémesen ellenszenvesek a szereplők, plusz jócsaj se igen akad, férfias csajbikák annál inkább, kedvencem az a mély hangú szőke, láthatóan nagyon okos spiné, aki annyira szexi, mint egy kiadós gyomorrontás. A taktika kimerül hülyeségek beszélésében, meg óvodás klikkesedésben, amikor meg csak simán társalognak, az olyan színvonalú, mintha a 37-es villamos közönségének egy random beszélgetésébe fülelnék bele, de már az Éles sarok után. Magát a formátumot sem értem, hogy mitől lett sikeres, alapvetően egy dögunalom szerintem.

chilii · http://chilii.blog.hu 2018.10.03. 13:37:03

Köszi, a hogyvolt legalább feldobta a napom!
Nem értem minek erőltetik ezt a napi formátumot, nincs ebben ennyi. Gondolom összevágni is szenvedés lehetett naponta a semmit...

bElannaTorres 2018.10.03. 13:41:58

@Kolompár Magneto: nem mindenkinek tetszik, de sokan nem is azt nézzük van e benne szép ember. Amerikaiban is tök rondák vannak, egy egy szép csak, nem ettől sikeres. A nők meg olyanok amilyenek, akárcsak a villamoson pont ettől jó! Amúgy megértem, hiszen én pl nem vagyok vevő a pörgős akciófilmekre, de azok is sikeresek. Horrorból is azt szeretem ahol van történet ami miatt már tényleg félek, nem csak a trancsírozás.

Taktika van benne, mert hogyan férkőzöl a bizalmába egy idegen embernek, hát barátkozol. Abból alakulnak a szövetségek, épül valamiféle bizalom. Észre kell venniük ha valaki mást mond mint amit tenni fog, teljesen rá vannak állva az egymás figyelésére, figyelnek olyanokra is hogy ne együtt menjenek vissza, eddig nagyon többet nem lehetett tenni.

Mondjuk nem értem miért nem keresnek medált!

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2018.10.03. 14:14:07

@chilii: Az a helyzet, hogy a tavalyi nekem is jobban tetszett, talán jobb volt a casting, vagy nem tudom, de ez még mindig jobban bejön, mint a heti egy epizódos változat. Én konkrétan untam az amerikait, mert engem nem a játékok érdekelnek egy reality-ben, hanem a játékosok, meg a kavarások.

Chuck Νorris 2018.10.03. 14:16:44

Nem igazán sikerült se vicces fazont, se ultragecit, se nagyon idegesitöt castingolni, a legtöbbjük totál semleges, és van olyan csaj akinek 7 adás után se sikerült a nevét megjegyeznem :)
a Farmba vagy az Édenekbe voltak jó karakterek akiken nevetni lehetett vagy éppenséggel gyülölni, de ezekbe a survivorokba nem nagyon sikerül a casting, az elözö széria is nagyon lagymatag volt szerintem sok belenyulással.

Chuck Νorris 2018.10.03. 14:22:15

@Bruti: a heti 5 adás pont arra lenne jo hogy kibontsa az érdekesebb karaktereket, de ugy tünik ilyen most nincs :)

karoton 2018.10.03. 14:35:57

@Bruti: szerintem is gyengébb a casting. Az amcsiban pont az a különleges, hogy 18-68 év között gyakorlatilag egyenletesen oszlik meg a csapat. Ez alapból komoly generációs ellentéteket szül - vagy éppen valószínűtlen szövetségeket -, amihez jön, hogy a farmertől a háziasszonyig, gettós feketétől az exrendőrig/katonáig, kockától a menő srácig/csajig mindenféle társadalmi csoportból válogatnak, így számtalan újabb konfliktusforrás adódik. Nálunk meg amikor elkezdtem nézni a bemutatkozó videókat sorban jöttek a huszonéves-kora harmincas személyi edzők-sportolók, kb. az Éden Hotel szint az egész.

hereverő heverő 2018.10.03. 14:36:39

@Bruti: Erre 100% EKG - viszont ezek a játékosok nagyon híján vannak a szürkeállománynak (és most nem a marhagulyára gondolok). Ahoz, hogy kavarások legyenek, kellene egy kis gógyi.
Persze, lehet hogy van-volt, csak mi nem látjuk még a napi epizódok ellenére sem.

hereverő heverő 2018.10.03. 14:40:14

OFF @Mentolos Lecsó: Próbáld meg az O-Ring Kft-t. Régebben ott sok okosságot lehetett kifogni, de laposszíj nem hiszem, hogy lesz. Segítőkészek, az biztos. És az is lehet, hogy a veterán veszel egy donort occsóé. Később jövök még.

2018.10.03. 14:42:41

@karoton: jó meglátás, nekem is feltűnt, hogy korban is nagyon egy szint a gárda, meg láthatóan tele van sportkötődésű emberekkel, gondolom, hogy bírják a fizikai próbákat, na de pont az lernne az érdekes, ha az ötvenes pocakos fószer, a negyvenkilós misszpicsa, meg a 110 kilós puhány informatikus (is) nyomnák ezeket a feladatokat. Meg nem ártana egy-két okos ember a gárdába, mert tiszta kisegítő iskola fílingje van a dumapartiknak.

karoton 2018.10.03. 14:56:14

@Kolompár Magneto: nem is értettem a felvezetők akadálypályás tesztjeit, a kintiekben rengeteg emlékezetes karakter - csípőprotézises idős asszonytól terebélyes hátsójú :) fekete sokgyerekes anyukán át veterán nagypapákig - jutott akár a döntőig, akik neki sem állnának egy ilyennek. Cserében sokkal komolyabban veszik a mentális felkészültséget, a 30+ szezonban emlékeim szerint nem volt annyi önkéntes feladó, mint nálunk 2 alatt.

HufnágelSteve 2018.10.03. 15:23:16

@karoton: Most is lesz, az előzetesben látszott az egyébként bájos ("anyuci pici lánykája") Eszti távozása. A dühtől pipa Bence visszahozása a helyére kissé felkavarná az "aligai" állóvizet, de nem biztos, hogy vissza akar menni.

2018.10.03. 15:44:58

@Kolompár Magneto: "csak simán társalognak, az olyan színvonalú, mintha a 37-es villamos közönségének egy random beszélgetésébe fülelnék bele, de már az Éles sarok után"

Óriási! :)))))))

Azt hiszem már most megszavazhatjuk Neked Az ÉV Polkorrekt Beszólása díjat ! :))))))))

Niké88 2018.10.03. 15:46:16

@Kolompár Magneto: Na igen, amatőr színjátszókör hangulata van sokszor a beszélgetéseknek. És azzal is egyetértek, hogy a tavalyi casting sokkal jobb volt, egyelőre szinte mindenki érdektelennek tűnik, talán Jeremy beleillik az "ellenszenves" kategóriába, a többieknek még a nevén is gondolkodni kéne sokszor, ha nem lenne kiírva:)

2018.10.03. 15:52:55

kicsit sem "átlátszó" Esztike távozása... ááááá dehogy....

Azt baromira nem szeretem, a totál hülyének nézik a Nézőt !
Biztos nem volt megbeszélve Bence távozása -> 2 új ember érkezése -> Esztike feladása
Miközben úgy tálalják, hogy így dobta a gép. Na persze...

Az RTL-es kreatívok sz@rjanak harántfekvéses süncsaládot !!!

2018.10.03. 15:56:33

@hereverő heverő:
OFF
Köszi, meg is van a címük ! Sajnos a donorokban is el van rohadva az összes szíj
ON

bElannaTorres 2018.10.03. 15:57:31

@karoton: teljesen egyetértek ezzel, talán sikerül egyszer felnőni odáig, hogy a személyiségeken legyen a hangsúly ne a kidolgozott izmokon, fiatal testeken. Most nem tudom ennyire primitívnek néznek minket, vagy ennyire primitívek vagyunk is és erre van igény.
Azért bepróbálkozhatnának. Most örültem is az 50 éves nőnek, nagyon hiányzott azt hittem már van egy felső korhatár a nőknél :/

2018.10.03. 16:03:52

@Bruti: revideálom magam... Neked van tökéletesen igazad, ebből a híg fostengerből nem lehet tartalmas Hogyvoltokat írni... Van egy-egy mókás pillanat, de csak pillanat marad.
Hol vagyunk már Farm Ati 3 napos dührohamaitól... :)))

2018.10.03. 16:08:30

@bElannaTorres: nagyot kamilláztam rajta, hogy a "csaj" 49 éves... 12-t simán letagadhatna belőle. Egy-két 25-27 évesnek lelakottabb feje/teste van. + ott van még az élettapasztalat is a tarsolyában

2018.10.03. 16:27:12

@karoton: azért az Usánkában a 300 millió emberből könnyebb a merítés szerintem.
Itthon Magyarisztánban pl. nem tudnék kivenni 1,5 hónap szabit, hogy majd jövök.
Azok közül akik ezt vállalni tudják, hát ezeket kapjuk a képernyőre.
Ezért is kellene egy jó kreatív csapat, akik felkavarnák ezzel-azzal az állóvizet. De erről az RTL-en hosszú évek távlatában sem beszélhetünk.
Pl. ha már lusták elég lenne Hogyvoltot olvasgatniuk, ha már eszük nincsen, itt mindenre van kreatív megoldás. Jahhh bocs, lehet, hogy még olvasni sem tudnak. Én kérek elnézést !

hereverő heverő 2018.10.03. 17:09:05

@mentolos lecsó: Nálunk van egy csapat gyökér, akiknek a telefonja el van mentve a valóságsó casting csapatnál. Fölhívják őket, és kész:
- Tomikám megint survivor lesz, érdekel a casting?
- Kell baszni is?
- Nem kell, de lehet mert jön az az instacsaj is, már le van zsírozva. Tudod, akit belsőépítésznek hívunk, mert össze tudta rakni a TYSSEDAL szekrény fiókját.
- Akkor ő tuti túl fog élni, az ilyenek tudása sokat számít a...faszom, sivatagban? Te, hol is lesz ez?
- Két szigeten, dzsungelben meg tengerparton.
- Tengerpart? Akkor kötelező a tanga is, de minimum D kosaras szivacsos bikini ugye?
- Hülye vagy, ez alap.
- Akkor oké, küldd az adatokat, ott leszek.

Lacafer 2018.10.03. 17:36:20

Balázs, az új gyerek jól mondta: itt koncentráltan, de a ,,kinti'' énjük vastagon előjön az embereknek. 20 millió forintért (amire még esélyed is csak 1/16+2) ország-világnak, de leginkább az ismerősöknek, barátoknak megmutatni, hogy mekkora patkány vagy (turkálsz más holmijában, ellébecolod a közös érdekű táborfejlesztést, stb), igen ,,dicséretes"...
A karakterek sem olyan jól eltaláltak, mint tavaly szerintem. A bent maradtak:
Viki: - instalány - nem értek semmihez, de azt trendin tudom előadni.
Tamás: power van, ész kevesebb.
Vera: power van, taktika kicsi, ész közepes. A való életben menekülünk tőle, megfojt a maximalizmusával
Robi: nem annyira hülyegyerek, tényleg elnyomják. Vannak jó pillanatai, meg lehet rajta röhögni
Jeremy: harcos, maximalista, érthető a motivációja, csak túl sok rinya- és agresszió cseppet szedett kiskorában
Nóri: girlpower, emancipunci netovábbja. Lenne esze, de a beképzeltsége irritáló. Acélidegzetű lehet a párja
Kitti: töltelék, nem éri meg a merge-et
Fanni: nem tudni még, mi van benne. Lehet nagy taktikus is.
Gábor: atyaég! Nagyon okosnak hiszi magát, meg dörzsöltnek, de aztán csak menni kell smúzolnia Alexandrához. Röhej. Értékesítési vezető: kis pódiumon ül és basztatja a 4 emberes csoportját: ,,nem jönnek a számok!"
Eszti: cuki, de a faszért jelentkezik ilyen műsorba, ha tudja, hogy tuti feladja. Elveszi a helyet valaki elől, aki jobban megérdemli. Utálom az ilyet
Eszter: a hangjával hagymát lehetne pucolni. Még a hagyma is sírna lehet. Hendikep 2: Zepter... Nem TV-be jelentkezek egy ilyen büszkeséggel, hanem eutanáziára...
Dávid: van esélye sokáig vinni, ügyesen kell szövetségeseket keresnie. + Gábort lepattintania mihamarabb
Beni: egy állat :D Tényleg azt se tudja, melyik rendezvényen van :D De lehet, csak taktika, azért oda tudja tenni magát. Bár a való életben nem szeretem az ilyen nyegle hozzáállást, de lehet ő jár majd a legjobban, ha csak nyaralásnak fogja fel
Alexandra: na az elején szépen ,,megelőítéleteztem", de vannak (nagyon) jó pillanatai. Ő még egy érdekes karakter, akit sokáig lenne jó hagyni kibontakozni (akár fizikailag is, muhaha)
Emese: amulett nélkül vége, sajnos rosszkor szállították be a játékba
Balázs: jó gyerek 2.0, de ő is megszívhatja a kései csatlakozást. Talán ha a srácok tényleg összefognak, lehet esélye.

2018.10.03. 17:47:43

@hereverő heverő: IGAZ ! :D :D :D
ezt minden évben megbeszéljük... csak én hülye / naiv vagyok, aki REMÉNYKEDIK legalább egy tartalmas műsorért...

Az InstaLány-t meg ne emlegesd, mert ököllel nyúlok át ezen az egész megbízható Samu LCD-n !!! ! !!!

2018.10.03. 17:55:13

@Lacafer: a műsor jellegtelenségét "dicséri", hogy fogalmam sincs kicsoda: Tamás, Fanni

Lacafer 2018.10.03. 18:15:43

@mentolos lecsó: Tamás: aki sárgából lila lett. Fanni: Nóri szőke barátnője, aki nemazEszti.

Berborosz 2018.10.03. 18:22:50

@Lacafer: Gábor újra értékesítési vezető lett! Hogy tudott ez így bevésődni az agyakba? Te pl. honnan szedted?
Alexandránál legalább már kiderült, hogy a szerkik nevezték ki magántanárnak.

2018.10.03. 18:27:48

@Lacafer: köszi... sokat segítettél ! :)))))))))

Lacafer 2018.10.03. 18:37:14

@Berborosz: Passz, valamikor láttam kiírva az egyik magánnyilatkozatakor talán. Aztán veterán ex-call centeresként berögzült.

karoton 2018.10.03. 18:58:46

@mentolos lecsó: Nem tudom, ahhoz tényleg ismerni kellene a felhozatalt, hogy azt tudjuk mondani lehetne jobb, vagy tényleg ennyit tudunk. De azért kötve hiszem, hogy 40 felett gyakorlatilag ne lenne sem jelentkező, sem alkalmas jelölt, 30 alatt meg csak sportolók.
Néztem tavaly sixx nagybeszélgetését a szereplőkkel-producerrel, utóbbi teljes komolysággal elmondta, hogy amit kint kapnak az az alapvető túléléshez kell, különben nekik annyi lenne. Ez azért elég vicces volt, kint 30+ évadot éltek túl a mostani "szegény" törzshöz képest jóval spártaibb körülmények között, az említett "utcáról beeső" civilek is, nálunk a válogatott erőembereket is esőkabáttal, naptejjel stb. merjük csak kiküldeni, elég wtf ez nekem...
De azért a kintieket sem idealizálnám, van ott is béna húzás elég, 30 évad körül nár nehéz új csavarokat kitalálni, nekünk ezért is lenne könnyebb a beváltakat átvenni, ehhez képest sikerült a kint megbukott száműzöttek szigetét áthozni...

perszepolisz 2018.10.03. 19:13:05

Emesének 49 korára elég jó teste van. Eddig ennyi a meglátásom az évadról, meg talán az, hogy a más táskájában való kotorászás felháborítóan pronyó

bElannaTorres 2018.10.03. 19:13:18

Kinti -benti én : naiv cukker mások farvizén úszó vs rafkós átverő : mindenki vetélytársa mindenkinek és senki sem barát, max szövetséges, de meddig? Társasozni se úgy szoktunk hogy nyerjen aki közelebb áll hozzám:)))

Az hogy a nők megpróbálnak összeállni inkább logikus lépés, mert a múltkor is az nyert védettséget aki erősebb volt, ha jól emlékszem szandinak ezért lett annyi, pedig ő testépítő volt azt hiszem.

perszepolisz 2018.10.03. 19:18:24

Egyébként volt már olyan, hogy egy később csatlakozó versenyző sokáig jutott, esetleg nyert?

perszepolisz 2018.10.03. 19:37:30

Minden valóságsó kötelező eleme: a sírás a játékot feladó játékos miatt. Most komolyan Nóri hat napja látta először Esztit.

Chuck Νorris 2018.10.03. 19:37:48

ezek a picsogopercek nagyon kellenek. 8 nap kintlét után ugy drámáznak mintha 20 éve együtt élnének

Chuck Νorris 2018.10.03. 19:39:13

@perszepolisz: biztos van olyan réteg akinek ez kell, pld a félrészeg nagymamik tuti meghatodnak

Chuck Νorris 2018.10.03. 19:41:17

ez az uj srác a fecskében olyan mint valami amatör pankrátor :)

Chuck Νorris 2018.10.03. 19:42:58

ez a meggörbült hal roppant guszta ahogy ott log :D

Chuck Νorris 2018.10.03. 19:44:14

eszter meg ugy pancsikol mint hugo a vizilo

perszepolisz 2018.10.03. 19:44:41

Engem amúgy a fürdőruha cipóvel kombinálva zavar. Olyan tájidegen. Én strandon soha nem hordok cipőt.

Chuck Νorris 2018.10.03. 19:48:04

hu ez az alkesz takaritönö hang eszternél fáj a fülemnek.

Chuck Νorris 2018.10.03. 19:49:10

@perszepolisz: a sekély viz tele lehet sünnel meg mindenféle szarral én is felvenném

perszepolisz 2018.10.03. 19:51:31

Balázs hirtelen kurva szimpatikus lesz mindenkinek :D

perszepolisz 2018.10.03. 20:00:56

"Könyörgöm akasszuk fel"

doktor faktor 2018.10.03. 20:06:42

@karoton: Igen, nagyon sajnalom, hogy a magyar verzioban egy-egy iodosebb jatekos, csak mint valami viccfigura jelenhet meg a sok bajgunar es hp kozott.

2018.10.03. 20:11:51

@perszepolisz: azzzéééé én (+ a kicsi kacsalád) is a Horvát tengerparton is "szétvágott gumibelsőkből" fabrikált "fürdőcipőt" viseltünk, mert léptünk bele nem kívánt matériákba / élőlényekbe... :))))

2018.10.03. 20:13:20

lassan meg kellene néznem a felvett mai epizódot, mert elszpojlerezitek nekem ! :)))))

perszepolisz 2018.10.03. 20:14:41

@mentolos lecsó: @Chuck Νorris: Jó, lehet igazatok van: én még nem strandoltam tengerparton.

Chuck Νorris 2018.10.03. 20:20:27

@perszepolisz: egy faszán karbantartott tengerparton nem kell cipö, de ez eléggé vadviz volt, lehet sün v kagylo, élesebb szikla ami szétcseszheti a lábat :)

bElannaTorres 2018.10.03. 20:48:13

@mentolos lecsó: igen szerintem is csinos az új nő.

Táskakotorászás: ezt amerikai részekben láthatták, az is vicces, mikor már elássák nehogy kikutassák a táskájukat a többiek :D

bElannaTorres 2018.10.03. 20:54:16

Eszter: nézz szét, ezt sikerült összetákolni :D

Újfiú érdekes taktikát a mindenkivel bunkózást választotta :)))

Lacafer 2018.10.03. 23:38:56

@mentolos lecsó: Jaja, spoiler alertet tegyétek ki légyszi, ha szükséges :)

Costanza 2018.10.06. 02:26:08

@Berborosz: en most kezdtem el nezni az egeszeet daralva, es az elso epizodokban mindegyiknek a titulusa ki volt irva a neve ala, az alexandras is, es az ertekesito is..
süti beállítások módosítása