Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Norman Reedus nem akar az új Rick lenni

2018. október 03. 12:00 - Dzsudibí

norman-reedus-family-1.jpg

Jövő héten, október 7-én kezdődik a The Walking Dead kilencedik évada, és mint ahogyan azt már korábban megírtuk, Andrew Lincoln-nak egyben ez lesz az utolsó is. Színészként legalábbis mindenképp: felreppentek ugyanis olyan hírek, miszerint Lincoln a 10. évadtól sem tűnne el teljesen a sorozat mindennapjaiból, csak éppen átállna a kamera túloldalára, és rendezőként kísérné tovább a sorozat útját. Mivel azonban Rick-ként hamarosan befejezi pályafutását, felmerül a kérdés, hogy ki fogja betölteni az utána maradó légüres teret. Nos, egyet már biztosan tudunk: nem Norman Reedus. 

Reedus a napokban egy interjúban beszélt arról, hogy ugyan a túlélőknek új vezetőre (és a sorozatnak egy új leaderre) lesz szüksége Lincoln távozásával, azonban ez semmiképp nem Daryl lesz. Ahogyan ő fogalmazott, egyetlen ember sem lenne alkalmas arra, hogy Rick helyébe lépjen, ezért együttes erővel kell majd az összes szereplővel fellépniük, hogy kitöltsék a hiányzó űrt. Reedus szerint Daryl egyébként sem az a klasszikus vezető típus, és az a karakter megcsúfolása és kifacsarása lenne, ha most meg hirtelen mégis felnőne a feladathoz. Reedus a sorozat főszereplőjének megformálása mellett a színész a stábban betöltött szerepét is igen elismerő szavakkal méltatta, szerinte ugyanis Lincoln lelkesedése és profizmusa mindig is a csapat egyik fő összetartó ereje volt. 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Címkék: amc twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása