Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x02 – Egy bajnok szíve

2018. október 03. 11:00 - szde

Kicsit korábban kezdünk, mint ahol az előző rész végén abbahagytuk, család érkezik egy menő hotelbe, ahol a recepción egy idősebb nő panaszkodik, hogy a kutyája neki a terápia, különben pánikrohama lesz, mialatt középsulis kosárcsapat Edzője beszélget TopJátékossal, hogy a North Carolina is érdeklődik iránta, nem kell feltétlen leragadni a los angelesi egyetemnél (és a cheerleader csapatánál). Szőke nő érkezik rajzokkal az egyik luxuslakosztályba, ahol a főnök egy szál fürdőköntösben várja, majd terpeszben leül a kanapéra, és várja, hogy a beosztottja megmutassa, mije van. A főnököt minden jobban érdekli, mintha a rajzok, még a felesége hívását se veszi fel.

vlcsnap-2018-09-30-19h20m34s421.png

Az étkezőben jönnek a kosarasok, a család kislány tagjának mosdóba kell mennie, az idősebb nő kutyája meg csatlakozik hozzá, miközben főnök szexuális ajánlatot tesz a beosztottjának közös fürdőzés címszó alatt, aki ezen felháborodik, és mindent el fog mondani a megfelelő szerveknek, akik azonban a főnök zsebében vannak. Ekkor jön a földrengés, kislány és kiskutya lezuhannak a mélybe, Edző pedig a testével borítja be TJ-t, nehogy bármi baja legyen. Közben a luxuslakosztályban ragadtak az üveglaphoz vannak nyomódva egy fotel által, vagy utolsó erejükkel kapaszkodnak az egyik bútorba, nehogy leessenek a mélybe.

Két órával korábban

Eddie-nek van egy mozgássérült és szellemileg sérült kisfia, aki roppant cuki, és már iskolás. Chim szerint Bobby-nak kéne indulnia ilyen tévés főzőversenyen, Chim topgun lenne, Hen pedig képregény-rajzoló a NY Times-nál, ha nem a tűzoltóknál dolgozna, Bucknak pedig nincsenek ilyen tervei, de Maddie-vel gondok vannak, mert a munkahelye kerülő, el kell kezdenie uberezni. Amúgy a háztartást jól vezeti.

vlcsnap-2018-09-30-19h21m49s818.png

vlcsnap-2018-09-30-19h21m59s591.png

Maddie kap egy mentort, aki sok sorozatot néz, ugyanis szerinte mindenki hazudik (House MD), és 14 évadnyi Grace klinika után tudniuk kéne az embereknek, hogy a kést nem szabad kihúzni a kézből, Maddie viszont az olvasó fajta, így nem ismeri ezeket. Miután élesben is kipróbálja magát, Mentor beleszól a munkába, ugyanis nem a megadott pontok, elmélet alapján kell válaszolni a betegnek, hanem a hallás alapján, ennyi.

Pinkhajú srác rohan a rendőrök elől, lopott volt ezek szerint a piros kocsi, majd amikor békésen ballag haza, Athena várja a lakása előtt. Aki szerint jobban járna, ha kevésbé feltűnő hajszínt választana, Pinky szerint pedig ez a védjegye, és ő csak kölcsönveszi az autókat, egyedül az üzemanyagot lopja el. Athena keménykedik, most már elszökött a rendőrök elől, így komoly büntetés vár rá, és Pinky börtönbe fog kerülni. Na, itt volt vége az előző résznek.

vlcsnap-2018-09-30-19h22m22s949.png

vlcsnap-2018-09-30-19h22m32s892.png

A segélyhívó központban is rövid áramszünet van, de biztos van tartalékgenerátoruk, Maddie pedig máris élesben nyomja, egyedül. A csapat közben a hotelhez érkezik, Eddie fiáról pedig tudomást szereznek, ugyanis nem tudja elérni a kissrácot, lévén, nincsen térerő. Buck szerint is szupercuki a kisfiú, aki hétéves és Christophernek hívják, anyuka nincsen a képben.

A helyszínen nagy a káosz, Bobby nem hallott Athenáról, Hen pedig a feleségéről és a fiáról, a helyszínparancsnok 7.1-esnek mondja a rengést, és félnek, mi lesz, ha jön az utóhatás, ugyanis akkor a hotel összeesik. Bobby nem mondhatja azt a csapatának, hogy menjenek be, mármint parancsként, és nem fogja elítélni, hogyha valaki nem akarna bemenni. Eddie, a faszacsávó csak annyit kérdez:

Mit akarsz, mint tegyünk?

vlcsnap-2018-09-30-19h22m54s407.png

vlcsnap-2018-09-30-19h23m02s144.png

vlcsnap-2018-09-30-19h23m29s015.png

A csapat főnök és beosztott megmentésére fókuszál, Bobby és Eddie másznak fel, közben előbbi nyugtatja utóbbit, hogy az iskolákat már korábban megerősítették, így biztos, hogy a kisfiú rendben van. Férj és May rohannak a kisfiúért, aki teljesen jól van (lecserélték a színészt, nem?), és szerinte tök menő, hogy ledőlt a suli. Férj szerint nem az, mert ez katasztrófa, Athenát pedig még mindig nem érik el.

A rendőrnő az autópályán segít a munkásoknak, terelné a forgalmat, az egyik felborult kocsiban fekvő Dean megmentésére siet, akinek az autójában szivárgás van. Férj végül eléri a nőt, de nem erős a kapcsolat, így semmit se lehet hallani, Dean kocsija pedig már ég. A pasasnak kezd melege lenni, Athenának pedig valami hidegre lenne szüksége, még szerencse, hogy a betonozók épp itt dolgoztak, és a munkakocsijuk ott áll tíz méterre, de a kulcs egy másik munkásnál van, aki messze van innen. Athena rohan vissza a kocsijához, ahol Pinky ül, és simán be tudja indítani a járművet. Szökéssel meg ne próbálkozzon, mert a rendőrnő le fogja vadászni.

vlcsnap-2018-09-30-19h24m29s785.png

Pinky akcióban, feszültség, én reménykedtem benne, hogy a csávó megpattan a kocsival, de nem, odaáll, hős munkásunk pedig elindítja a cementet a kocsira, így Dean hűl lefelé, a mentőcsapat is megérkezik a végszóra. Pinky büszke magára, hogy jóra használta a szupererejét, és ez nem egy ingyen szabadulhatsz a börtönből-kártya, de Athena fog az érdekében jó szavakat szólni a bírónak, aki megkapja a srác ügyét.

Legközelebb, ha rosszat akarsz tenni, gondolj arra, mennyire rosszul voltál ezelőtt, és most milyen jót cselekedtél. (Athena)

vlcsnap-2018-09-30-19h24m55s813.png

vlcsnap-2018-09-30-19h25m08s290.png

Bobby, Chim és Hen bent az épületben, vélhetően az étterem részben, egy hullát találnak is, nő, a piros magassarkúból kiindulva (bár manapság ez már nem jelent semmit). Megvan Edző és TJ is, a srác egyhamar nem fog pályára állni, és máris jobban bejön neki az NC-beli suli, mint ez. Bobby közli Edzővel, hogy mennie kell, mert ha itt marad, ők nem tudják a dolgukat csinálni, ugyanis még egy emberre felügyelni kell. TJ-nek nem sérült meg artériája, viszont két lehetősége van: vagy kivágják innen, mármint a lábaitól megszabadítják, vagy kiemelik a tetőt, ami rázuhant, de ez a veszélyesebb, ugyanis bármikor rájuk zuhanhat az étterem maradék feje. TJ a másodikat választja.

Maddie-ék a híreket nézik, jön Mentor, aki kiadja a feladatot, hogy az újoncok feladata a vonalak tisztán tartása, azaz ha valaki nem vészhelyzet miatt telefonál, ne továbbítsák a szakképzetteknek. Ha pedig valós eset fut be, akkor vagy oldják meg, vagy hívjanak egy másik mentort. Maddie aggódik az öccséért, Mentor szerint mindenkinek vannak kint szerettei.

vlcsnap-2018-09-30-19h26m10s478.png

vlcsnap-2018-09-30-19h27m17s332.png

vlcsnap-2018-09-30-19h27m29s802.png

Buck és Eddie másznak tovább a luxuslakosztályba, Bobby-ék közben TJ-t mentik ki, aki már kapott morfint, de így is pokolian fájni fog, de a srác küzd, és nem adja fel, mert bajnok szíve van. Az emelés nem jön be eleinte, de egy gyors húzással kint is van TJ, már megy is a traumatológia felé. Hen miközben mászik ki, észreveszi a kislányt a mélyben. Buckék felértek, mindkét személy egyben megvan, előbb a nőt mentik ki, amit főnök sérelmez, aki ezek szerint átaludta a hestegmítú botrányt, de szerencsére reped is alatta az üveg.

Henék hőkamerával keresik a kislányt, a filmből pedig csak egy perc van vissza, ennyi idő alatt nem tudják elvarrni a szálakat. Főnök alatt tovább reped az üveg, majd megérkezik a jól várt utórengés, és akkor ebből egy folytatások rész lesz, mivel főnök kizuhant és meghalt, Eddie pedig egy kézzel fogja a lefelé lógó építészt. Hen-re pedig rázuhant az étterem.

Címkék: 911 911 LA
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása