Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x06 - Tükröm, tükröm, mondd meg nékem

2018. október 02. 09:00 - Dzsudibí

Agila vert seregként kullog hazafelé a kókusz, banán és ananászmentes parton, Zsérémi szerint hasznos lenne átbeszélni, hogy kit mit baszott el, a többiek viszont, élükön Fannival, nem értenek vele egyet, jobb a múltat nem bolygatni, lehet a hibákból úgy is tanulni, ha az ember nem vesézi ki őket. Zsérémi szerint az a baj, hogy a magyarok mindig csak beszélnek, hát most az előbb meg az volt a baj, hogy senki nem akar beszélni, kutya legyek, ha értem. A dzsungiban Tamásnak duzzog még fel-alá járkálva, hogy ki nem vette ki a részét a feladatból és mennyire, szegény Tamás meg csak némán bólogat, mert ott megakadt, hogy 2*7 kéz gyökkettő a négyzetre emelve most akkor mennyi is. Bence szerint Zsérémi ezzel a kirohanásával meg is ágyazott az esti hazamasírnak, én meg kuncogok a markomba, mert már olvastam sixx tegnap esti kisinterjúját. 

Gagambáéknál ezzel szemben nagy az öröm, annál is inkább, mert Gyógyszerész és Magántanár Alexandra banánjai elkezdtek beérni. Értékesítési Vezető Gábor elérkezettnek látja az időt, hogy megbeszéljék Gy. M. Alexandrával, amit meg kell, É.V. Gáborból ilyen nomád körülmények között sem kopik ki a saleses véna, és mindenki hibás a kialakult helyzetért, csak ő nem, de ma kegyes hangulatában van, ad egy utolsó esélyt Gy. M Alexandrának, hogy széttegye a lábát újra egyesítsék a szövetséget. É.V. Gábor kezdi a bocsánatkérést, indoklása szerint azért, mert ő a férfi, ennél a pontnál Gy. M. Alexandra hangosan felröhög, és összekacsint a kameramannal. Alexandra azért óvatos, mert nem biztos benne, hogy melyik Gábor az igazi, az idegileg megroggyant vagy a bocsánatkérős, de erre úgy sejtem, hamarosan úgyis fény derül. Visszavonulásuk közben nekem csak most tűnik fel É.V. Gábor ízléses, bal vádlira pattintott magyar címert ábrázoló tetkója, a pozícionálást én nem biztos hogy tökéletesen értem, de az tény, hogy itt kevésbé fog kinyúlni, mint mondjuk pocak tájékon, és mindenképp visszafogottabb, mint a homloka kellős közepén.

Agila kanjai taktikai megbeszélést tartanak, Óvó Bencét vallatják, hogy ő kire adja majd a voksát, Bence hárít, ő minden döntést maga miatt fog meghozni. Bártender Robi próbálja a helyes irányba terelni Ó. Bencét, miközben Tamás, akinek már nem emlékszem a polgári foglalkozására, de gondolom valami spori lehet ő is, egy kést huzigál ki-be a tokjából, csak mintegy amolyan finom figyelmeztetésként, hogy mi lesz  Bencével, ha nem jól szavaz. Bártender Robi, akinek valaki dobhatna már egy kurva napszemüveget, mielőtt végérvényesen ebben a pozícióban rögzül az arca, szeretné, ha a fiúk összehangoltan szavaznának, különben az asszonyok kerülnk erőfölénybe, Bence szerint kurvára mindegy, mert ez egyszer úgyis átvált egyéni játékba majd. Robi ismét lehellet finoman emlékezteti, hogy odáig el is kell jutni. Bence szerint a lényeg a bentmaradás, én meg megint kuncogok egyet, miközben Bence úriember módjára Fannival cipelteti (ásóval!!!!) a döglött hal tetemét egy kicsit odébb, amit még a stáb hagyott ott nekik a parton, hogy ne pusztuljanak éhen, de sajnos csak három nappal később vették észre, amikor már erősen rohadásnak indult.

9_10.png

10_9.png

Fanni nagy stratéga, valójában nem azért kérte Bencét, hogy segítsen utolsó útjára kísérni Cápetit, hanem hogy beszéljenek. Bence szerint Zsérémit kéne hazaküldeniük, mert erős, Fanni egyetért, miközben a három kan a dzsungelben tanácskozik ismét, Zsérémi tart beszédet arról, hogy Bence azért mégiscsak egy óvóbácsi, nincs benne semmi férfias, és egyébként is, tuti Zsérémit akarja hazaküldeni. Tamás gondterhelten fújtat, ő még mindig azt próbálja kiszámolni, hogy most akkor összesen hány kezük van, de szerencséjére Zsérémit túlságosan leköti saját hangjának kellemes tónusa, így ezt az egyetértés sóhajának veszi. Eközben a lányok is összegyűlnek egy taktikai csevelyre, miközben Bence elégedetten sütteti magát a parton, hogy minden sínen van. Fitneszmami szerint nyilvánvaló, hogy nekik csajoknak össze kell tartaniuk, és szép sorjában kibaszarintani a kanokat, első körben éppen magát Bencét, akinek eddig nem sok haszna volt a csórók szigetén. 

11_10.png

Gagambán Vera halat szeretnie szedni halászbottal, persze nem kell ahhoz a terminológiailag helyes kifejezéseket használnia, hogy valóban sikerrel járjon, de ebben a pillanatban egészen biztos, hogy a 10 millió horgász országában tömegesen estek össze az idegtől holtan a gyengébb idegzetú nézők. Nem tartozik szorosan a tárgyhoz, de KittY fürdőruhájától kiég a szemem, elnézést a kitérőért, muszáj volt könnyíteni a lelkemen. Beni és Alexandra tengervizet akar desztillálni, Beni most először mutat valamiféle lelkesedést, és máris fátyolos tekintettel emlegeti a régi szép időket, amikor otthon pálinkát főzött. Rövid próbálkozás után belátják azt, amit én el tudtam volna nekik mondani anélkül is, hogy kibaszott sok időt elverek egy mini desztilláló labor kiépítésére a tengerparton: a módszer működik, csak éppen egy kétszázszor nagyobb tákolmányra lenne szükségük ahhoz, hogy annyi vizet termeljenek, amennyire szükségük van. 

12_10.png

Eközben Agilán egy ennél sokkal fontosabb felfedezést tesz Robi, aki ahogy fogalmaz, fényt kapott, ez a szerencsétlen egy hete nem nyitotta ki a szemét, erre most még fényt is kap. A felfedezés pediglen kedves feleim nem más, mint hogyha vizet önt az üst aljába, amazt tükörként is fel tudja használni, én meg csendben a kezembe temetem az arcomat, hogy bazdmeg ezek tényleg túlélni jöttek ide. Bence szerint a tükör megmondja ki megy este haza, Robi bíztatja, hogy hát akkó nézzen bele, de szegény Bencének nem esik le a tanti, pedig Robi többször rásüvöt, hogy mit látsz, mit látsz. Ezután stílszerűen bevágás Bence gondolatairól, aki szerint senki nem lehet biztos semmiben, ellenben ő biztos abban, hogy biztonságban van, majd égbenéző segglyuk pozícióba vágja magát a parton. Zsérémi és Eszti taktikai magánbeszélgetése következik, Eszti maga is bevallja, hogy saját gondolata nem sok akad, csak csinálja amit Fitneszmami és Fanni mondanak neki, de biztosítja Zsérémit afelől, hogy most nem őt akarják kibaszarintani, hanem Bencét.

Kavarintunk még egyet a taktikai húslevesen, ezúttal a fiúk gyűlnek össze, Zsérémi továbbadja Bencének az infót, hogy a lányok rá fognak szavazni, Bence még mindig elképesztő magabiztosággal terpeszkedik a parti fövenyen, hogy neki itten nincs félnivalója, és ő csapatjátékban, köszöni szépen nem vesz részt, mert ez egyéni játék. Eközben Eszti színt vall a csajoknak, LEHET, hogy beszéltek Zsérémivel vízhordás közben, és Zsérémi kérdezgette, és LEHET, hogy véletlenül kicsúszott a száján Bence neve, de csak LEHET, mert annyira gyorsan történtek az események, hogy ő már igazán nem is tudja, hogy vót, Fitneszmami arca csúf grimaszba torzul, miközben Eszti már csak dadogva tudja folytatni, hogy a Zsérémi megígérte, hogy ezt nem mondja el senkinek, és a Zsérémi lelkiismeretes, rendes fiúnak tűnik, és egyébként is olyan szép a szeme neki. Fanni és Fitneszmami bevonulnak a tengerbe egy kicsit duettben facepalmozni, Fitneszmami imádja Esztikét, aki olyan kis cuki, csak legalább egy kicsit lehetne bonyolultabb szerkezet, mint Robi tükre.

19_10.png

20_9.png

Végre elérkeztünk a törzsi tanácshoz, ahol Bence nagyobb biztonságban nem is lehetne, mint tudjuk, Robi szeme végre nyitva. Robi szerint a lányok nem csinálnak lófaszt se, Fanni szerint igen, Zsérémi arca szerint Fanni meg már megint eggyel többször nyitotta ki a száját, mint azt Franciahonban megengedték volna neki. Bencus kérdésére, miszerint ki érzi magát veszélyben, Bencén kívül szinte mindenkinek a keze magasba lendül. Indul a szavazás, Bence és Tomi Fannira voksolnak, mindenki más Bencére, akinek csak a harmadik-negyedik Bence feliratú papír tájékán kezd el leesni, hogy nutella helyett lehet hogy mégis szar került a palacsintába, és jól kicetlizték innen a picsába. Bence csalódott, mert ha ő valamit megígér, akkor nagy valószínűséggel az úgy is marad, és csak kis valószínűséggel nem, és Zsérémi láthatóan nem él ilyen önmagával szemben szigorú elvrendszer mentén. A stáb mindenesetre annyira megsajnálta már ezeket a nyomoroncokat, hogyha tükröt nem is, de szögeket meg kalapácsot küldtek nekik Bencussal, hogy több mint egy hét után össze tudjanak maguknak tákolni valamit, aminek a teteje meg a fala érintkezik is. Holnap érkezik két új játékos, meg lesz megint iszapbirkózás is. 

21_9.png

22_9.png

23_8.png

Címkék: rtl klub survivor
47 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

etikette 2018.10.02. 09:48:48

Robin a szemuveg! Kihaltam :D :D

etikette 2018.10.02. 09:51:05

Dzsöeremyt ki nevelte fel? Mintha félrecsùszott volna valami...de nem kicsit...

Kamiko555 2018.10.02. 09:55:11

Ha a lányok között lettem volna én inkább Esztit szavaztam volna ki,mert az,hogy minden infót leadott Dzsereminek,az szerintem nagyobb facepalm,mint Bence viselkedése...Föleg úgy,hogy elötte Bence vállán sirta ki magát,hogy ő haza akar menni és segiteni akar nekik ezzel a törzsi tanácson... Szerintem Bence kiszavazása most még hülyeség volt a lányok részéröl,de remélem most olyan emberek jönnek akik egy fokkal szimpibbek,mint a mostani játékosok...

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.02. 10:12:21

ÉjjelNappal Survivor, ez lehetne a címe ennek az izének :)
Olyan csavarok vannak a műsorban hogy kizárt nem az RTL keze van a dologban.
Esztike direkt árulta el Zséréminek hogy kire szavaznak ? Kamera meg direkt a fák közül veszi a jelenetet, mint ha kihallgatnák volna a turpisságot, viszont a többi társalgást közelibe veszik, annyira manipulálják a nézőket hogy szinte fáj :)
Az tény hogy a Vikingóvóbácsi nem sokat tett hozzá a dolgokhoz, sok haszna nincs, mert lassan jönnek a logikai játékok amihez nem kell kondi.
Lehet Eszti kirakásával jobban jártak volna, mert már annyira menne haza innen a rákból , semmi se motiválja csak túlél.
Az előzetesben két új játékos fog csatlakozni a ma estihez, gondolom őket kiszeretnék pécézni mert frissek és nem csak banánt ettek a szállodában......de ahogy elnézem a versenyzőket inkább híztak mint fogytak, family frostos kocsit kifosztották a szigeten :)

Sanda.Ipse 2018.10.02. 10:29:28

Álszent oviapu azért Jeremyt szavaztatta volna ki a lányokkal. Mert ő ha valamit megígér, az úgy is marad:) A lányokkal valahogy beszédesebb volt, mint a fiúkkal.
Semmit nem veszítenek a kipottyantásával.

Nevem senki. 2018.10.02. 12:07:40

@Kamiko555: Szerintem Eszti megakarta menteni Bencét, csak nem mert nyíltan szembefordulni a lányokkal. Inkább alkalmazkodik, ahogy ő is fogalmazott.

J 79 2018.10.02. 13:02:41

ennek a bár-thunder Robinak tényleg elkéne egy naphemű mert így olyan képet vág mint egy éppen székelő maori..vagy hasonló. nem tudom Bencebácsi mennyit tett hozzá a dolgokhoz vagyis azon túl amiket bejátszottak, hisz azért ők ott vannak 24/7-ben mi pedig csak napi 42 percet látunk, mindenesetre (szerintem) a játék ezen szakaszában még korai volt kiszavazni, nem egy lány még ennyit sem tett hozzá a dolgokhoz. azon viszont meglepődtem, hogy volt aki nem rá szavazott.

2018.10.02. 13:22:25

@szociál: "de ahogy elnézem a versenyzőket inkább híztak mint fogytak, family frostos kocsit kifosztották a szigeten :)"

Nekem is feltűnt, hogy egyik-másik belet eresztett már ennyi idő alatt (fiúk is lányok is vegyesen a Csóró/Burzsuj bandából). Hhhmmm érdekes...
Vagy csak felfúvódtak a banánzabálástól, mint tehén a lucernában ?!

Sanda.Ipse 2018.10.02. 13:35:40

@J 79:
A te logikáddal bárkit korai lenne kiszavazni a játék ezen szakaszában:)
Ő mennyivel többet tett hozzá, mint bármilyen lány? Az a mismásolás, amit a fiúkkal beszélgetés címén művelt nem csodálom, hogy maga ellen fordította a fiúkat. Elmehetne politikusnak. Csak beszél anélkül, hogy bármit mondana. Elég lett volna annyi, hogy tartom magam az elején megbeszéltekhez. Ahhoz képest Jeremy ellen hangolta a lányokat. Igazság szerint egyetlen igazán megkedvelhető figura sincs egyelőre egyik csapatban sem.

Kamiko555 2018.10.02. 13:44:01

@Sanda.Ipse: Bence mondta nekik,hogy tartja magát a megbeszéltekhez,csak közben hülyén viselkedett ahhoz,hogy ez hitelesnek tűnjön...Ezzel együtt én elöbb szavaztam volna ki idegesitő Dzseremit vagy rinyagép Esztikét,mint Bencét...

Sanda.Ipse 2018.10.02. 13:58:15

@Kamiko555:
Jeremy hülyesége legalább szórakoztat. Legalább ő valamilyen. (pl. idegesítő)
Oviapu meg pusztán unalmas volt.

HufnágelSteve 2018.10.02. 15:13:22

@Kamiko555: Látszik, hogy mindenkit más idegesít. Szerintem a kis "rinyagép" Esztike totál depis és önbizalom hiányos, de legalább bájos, szemben a varjúhangú, sajátos fogsorú Eszterrel, akitől nekem az 1. részben már azonnal megfájdult a fejem és felállt a hátamon a szőr. Lehet túl élénk a fantáziám, de gondolataimban láttam egy boszorkát, amint az Aliennel párosodva létrehozza ezt a reszelős hangú fura fogazatú valamit. Amúgy azt a jelenetet vártam, amikor ennek a "Fogastyúk"-nak a belső fogsora kicsattan és leharapja a fáról a pókot, vagy valaki torkát :)

nicu71 2018.10.02. 15:13:30

@Sanda.Ipse: oviapu nemcsak unalmas hanem idegesítő is,ráadásul /nem tehet róla!!!/de olyan csunya szegény hogy a képernyő nem tűri:(( ebből a szánalmas bagázsből igenis kiemelkedik Jeremiás és Bártender Robi az állandó de legalábbis valamilyen szinten szórakoztató fecsegésükkel

nicu71 2018.10.02. 15:19:13

Bártender Robinak olyan furcsán öszül a haja a feje tetején,először azt hittem valamilyen "lenövése" van ,valamiféle fodrászati katasztrofa utólagos következményeként.Először a halánték és a szakáll öszül általában,de ott neki makulátlan fekete.

Esztert kritizálta valaki .szoval nem tudom miért került be.Se nem szép se nem okos se nem ügyes,cserébe irgalmatlan károgó hangja van.Eszti meg olyan kis senki mint aki ott sincs.Akárcsak a másik csapatből az insta lány ,meg a rojtos fürdőruhábol terheshasat villantó helloKitty.

J 79 2018.10.02. 15:27:54

@Sanda.Ipse: nem, az én logikám szerint a játék ezen szakaszában olyanokat kellene kiszavazni akiknek ténylegesen kevesebb esélyük van bármit is megnyerni. gondolok itt a 4 csajsziból 3-ra vagy Robira.
de az is igaz, elbénázta a dolgot, kb 3 mondatból meg lehetett volna győzni a többieket és maradhatott volna.

bElannaTorres 2018.10.02. 15:32:34

@nicu71: először azt hittem hogy homok került a haját a attól ilyen. :D Nekem Eszter most szimpatikus, viccesek a kritikái, és most még ügyesen játszik, szerepel is, szövetséget köt, tudja kihez húzzon hogy jól járjon, ellenben a másik Eszterrel, akinek el kellett volna döntenie melyik csapatba áll, ha a fiúkat kedveli át kellett volna álljon, most a saját szövetsége aljára játszotta magát.

Kicsit zavar, hogy új emberekkel kavarnak be, semmi jóra nem számítok én sem a beugróktól, de meglátjuk.

Robi tényleg sokat szerepel a tükröt is használták a lányok. kíváncsi vagyok ha úgy alakul, hogy csapatot kell váltania, képes lesz e a veszélyesen játszó jeremyt ott hagyni (ő nem egy taktikus, kifecsegi a dolgokat, meg amúgy is az arcára van írva)

Chuck Νorris 2018.10.02. 15:35:53

"Visszavonulásuk közben nekem csak most tűnik fel É.V. Gábor ízléses, bal vádlira pattintott magyar címert ábrázoló tetkója..."

én ezt észre sem vettem, alexandra popsikája elvonta a figyelmem :)

"majd égbenéző segglyuk pozícióba vágja magát a parton."

lehet a sok bab hatását rakétézta ki ily módon :)

Sanda.Ipse 2018.10.02. 15:41:41

@J 79:
Szerintem oviapunak kb nulla esélye volt a győzelemre.

Chuck Νorris 2018.10.02. 15:50:55

uj emberek
talán adhatnának még egy esélyt a tavalyi "Vikingnek" :) vagy beküldeni Farm Atit , Jeremyvel konfrontálodni, a gazdagokhoz meg Survivor 3 Anitát, Alexandra vetélytársaként :)

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.02. 16:11:27

@mentolos lecsó:

Nem tudom hogy felfújódtak e, de az előző évadban ájuldoztak az éhségtől, most meg vihorásznak meg poénkodnak :)

2018.10.02. 16:31:55

@szociál: na igen ! említeni is akartam, hogy tavaly látványosan fogytak, soványodtak, szálkásodtak...
Most meg belet eresztenek a "nagy nélkülözéstől"... Nnnaaa nnneeee máááá ! :)

2018.10.02. 16:36:57

@HufnágelSteve: Ízlések és pofonok.... ugye... :))))
Nekem pl. az összes csaj közül Eszter tetszik a legjobban. Nem bombanő, nem szépségideál...
De vhogy mégis a vackomra cibálnám :))))

2018.10.02. 16:40:02

Asssszongyjjja ma ZSÁKMÁNYSZERZÉS leszen...
Ezt azt jelenti, hogy az újonnan érkezőkből a győztes csapat kiválaszthatja, hogy kit zabálnak fel ?!?

2018.10.02. 16:52:53

"A stáb mindenesetre annyira megsajnálta már ezeket a nyomoroncokat, hogyha tükröt nem is, de szögeket meg kalapácsot küldtek nekik Bencussal"

De b@@@zzzmmeg... !!! Ott van náluk a machete + bontóvas. Ezekkel az szerszámokkal, szög és csavar nélkül is felehetne építeni Noé bárkáját.

Én inkább elvettem volna ettől az élhetetlen bandától mindent.

2018.10.02. 18:00:40

vajon ropiszerelmezseremájáh és zseremájáh együtt vannak már azóta?

Columbo Kutyája 2018.10.02. 18:13:35

Ncor-ról le lett tiltva a survivor? mert nem találom.Ez az rtlmost kritkán aluli.3 reklámblokk van az adásban ráadásul úgy van kitalálva ,hogy másik oldalra váltasz mialatt megy a reklám akkor megáll! és csak akkor folytatódik ha visszamész az oldalra.Döbbenet!

2018.10.02. 18:26:11

@Columbo Kutyája: pssszzztt ! ilyenekről itten nem beszélünk hogy eeenkóóór... :)))))

Az "rtlmost" gyakorlatilag használhatatlan... Le is kéne kapcsolni azt a szervert, mert a 2000-es évek elejét idézi, mind válaszidőben, mind sebességben...

Az én trükköm az, hogy a set-top-box felveszi az epizódot és kicsit később nézem meg a reklámokat áttekerve... Néha elég 15 perc csúsztatás, hogy ne kapjak haránt irányú arcizom rángást a reklámoktól...

Columbo Kutyája 2018.10.02. 18:32:35

@mentolos lecsó: ja felfogom venni én is ha nem látom adásidőben.Látod korrekt akarok lenni és rtlmost-ozok de ilyen pofátlan megoldást még nem láttam.Egyszer bedobnak egy 2perces blokkot egy szót nem szólok,de ez.Nem tudom egyébként ,hogy emberek ,hogy képesek filmet nézni csatornákon.

2018.10.02. 18:45:31

@Chuck Νorris: zseniális a kommented ! :))))) És én vmilyen balf@sz módon eddig nem olvastam...

"talán adhatnának még egy esélyt a tavalyi "Vikingnek" :) vagy beküldeni Farm Atit , Jeremyvel konfrontálodni"

FarmAttilát a népeknek !!! Ati, Jeremiás seggéből készítené el a másnapi kaját, és úgy tálalná hogy ez "borjúpörkölt" ! :))))))

"a gazdagokhoz meg Survivor 3 Anitát, Alexandra vetélytársaként"

Egyből lehetne rendezni pl. popó markolászós / harapdálós kivívást vagy zsákmányszerzést ! :))))

Én kérek élnézést ! :)))))

Berborosz 2018.10.02. 18:56:44

@mentolos lecsó: Az nem bontóvas, hanem spajszer!

2018.10.02. 18:59:58

@Berborosz: értem... ! sírva kérek engedélyt a sarokba elvonulni... :)))

Half-Life for President !!!

perszepolisz 2018.10.02. 19:20:00

Úgy látom az Agila törzs még nem aggódik a fekhelyek miatt - rá se néztek az ajándék szögekre, meg kalapácsra. Inkább fölödleges vízgereblyézéssel múlatják az időt.

Chuck Νorris 2018.10.02. 19:23:54

Tominak az uj emberekröl is a rántott hus jut az eszébe :)

Chuck Νorris 2018.10.02. 19:28:06

de béna ez a viki, semmirevalo tulélö eddig

Chuck Νorris 2018.10.02. 19:28:43

alexa félt hogy elcxsuszik a szilikon :)

perszepolisz 2018.10.02. 19:31:30

Viki amilyen súlyt cipel, nem csoda hogy beleragadt a sárba.

Chuck Νorris 2018.10.02. 19:32:20

több csaj van agilában, és a dominancia helyett a fiut választották, sztem ez tuti belenyulás

Chuck Νorris 2018.10.02. 20:00:11

imstasegg és körmösnagyi egymásra talált :)

Columbo Kutyája 2018.10.02. 20:23:48

Ez aztán egy komoly zsákmányszerzés volt.Egyébként csodálkozott volna a Bencus ,ha odaállnak elé és azt mondják ,hogy nem csinálom meg ember mi van veled.
- csináljam ki magam egy kőkemény feladatban éhesen ,hogy válasszak egy jóllakott ellenfelet?
Nem is értettem.Ahhoz képest korrekten harcoltak.

Berborosz 2018.10.02. 20:39:40

@Columbo Kutyája: Kivéve Alexát. Neki több esze volt.

bElannaTorres 2018.10.02. 21:39:14

@Chuck Νorris: én is fiút választottam volna a nők nem összetartóak , nagyobb esélyt látok arra hogy a fiúk szövetségébe állna mint a lányokhoz. Így is a nagy lány szövetségben már két lány kacsingat a fiúk felé. Amúgy is mindig átáll az aki a szövetség alján van :))

bElannaTorres 2018.10.02. 23:47:40

Az milyen volt már mikor föléálltak az új srácnak? Jeremyt mutatták oldalról úgy nézett ki mint egy őrült :D gyerek csak kamillázott :))

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.10.03. 06:09:19

@Columbo Kutyája:

Nem értem a logikát ebben a játékfeladásban.
Mert ugye ha ők nem akarnak elfáradni azzal hogy kűzdenek egy új játékosért, akkor abban a másik se fárad el ,ha hagyják nyerni őket , mert mibe fárad el ,hogy begurítja a lasztit ? :))

Sanda.Ipse 2018.10.03. 07:49:49

@szociál:
Nem gondolták komolyan. A vereségüket akarták olyan színben feltüntetni, mintha éppen így tervezték volna. Miért akarnák éppen egy közel 50 éves műkörmössel nőneművel erősíteni a csapatukat a következő párbajra?

Sanda.Ipse 2018.10.03. 07:52:17

@Chuck Νorris:
Nincs ott az a nagy összetartás, amit kezdetben elhatároztak.

bElannaTorres 2018.10.03. 11:01:03

@Sanda.Ipse: azért abban is van logika, nem akartak még egy erős játékost, aki akárki ellen szövetségre léphet és az egyénikben is több esélye van a védettségre.

Hát akkor Eszti feladja... Elutazott a szigetre, kirándulgatott, most már mehet haza. Lila lányoknak drukkolok eddig (nem örülök hogy feladta:D) másik csapatból még nem tudom. Nem szoktam jóképű erős férfiaknak drukkolni, mert ugye tipikus nyerő nálunk és ez zavar, de most úgy látom nagyon jó szociális játékot játszik.

bElannaTorres 2018.10.03. 11:11:22

Vagyis lett volna, de valószínű, hogy ők is a fiút választották volna :D
süti beállítások módosítása