Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Mi lesz Maggie-vel?

2018. október 02. 17:00 - Sick Rhymes

twd_812_gp_0927_0083_rt.jpg

Azt már tudjuk, hogy Andrew Lincoln mellett Lauren Cohen is lelép a Walking Deadből, és mindketten 6-6 epizódot vállaltak még a 9. évadra. Rick a kezdetek óta a sorozat főszereplője, és róla azért könnyebb elképzelni, hogy feleség nélkül, a fia halála után hősi halált hal, vagy egyszerűen csak ellovagol a naplementébe, amikor Washingtonba érnek. Azonban Maggie sorsa már egy nagyobb kérdés.

A képregényekben Maggie lesz a Hilltop vezetője, és elköltözik Alexandriából, és maga Scott Gimple showrunner is beszélt arról, hogy előfordulhat, hogy ő lesz az új évad főgonosza, hiszen nem ért egyet azzal, hogy Rick életben hagyta Negant, aki ráadásul megölte a születendő gyermeke apját. Ráadásul Maggie mögött ott áll a hűséges Jézus, az egész Hilltop és bizony sokszor Daryl is.

lauren-cohan-the-walking-dead-amc.jpg

Éppen ezért óriási kérdés, mi lesz Maggie sorsa, de részemről azt nehezen tudom elhinni, hogy gonosznak állítanák be, pláne mióta Gimple leszögezte, hogy nem lesz polgárháború Alexandria és a Hilltop között. Aztán ott van a születendő gyereke, aki az időugrás miatt lehet, meg is születik az évad kezdetére. Glenn nélkül neki is nehéz motivációt találni az életre, de a Hilltop vezetése megfelelő feladatnak tűnik. Hogy aztán szegényt ki kelljen írni hat rész után, de majd kiderül.

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása