Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor extra - kiesve, de törve nem #2: Bence

2018. október 01. 20:21 - sixx

FeribarátjaSándor volt az első kieső, aki új rovatunkat beindította (KÖSZ, SANYI!), ami arról szól, hogy minden kiesett Survivor-játékosnak feltesszük ugyanazt az öt kérdést, a válaszokat meg megosztjuk az ezerfejűvel, hadd örüljön neki. Ma Óvóbácsi Bencének kellett elhagynia a szigetet. 

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Számomra egyértelműen a játék mentális része volt nehezebb. Nem vagyok a játszmák embere, így nem feltétlenül veszem észre azokat az apró jeleket, amiket észre kellett volna venni. Úgy gondolom, hogy egyenesebb és őszintébb vagyok, mint amire ehhez a játékhoz szükség van.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

A Törzsi Tanács napján túl titokzatos voltam, ami a hosszútávú célomat szolgálta volna. Szerettem volna bizonyítani, hogy megbízható vagyok, és nem mondtam ki azt a mondatot, amit a fiúk vártak tőlem, hogy a megbeszéltek szerint Fannira teszem a jelem. Ezzel nem azt értem el, hogy érezzék, tartom magam a megbeszéltekhez, hanem a pont az ellenkezőjét.

Mi az, amit nem láttak belőled a tévében?

Szerettem volna megmutatni, hogy karizmatikus, vezető típus vagyok. Ezt a Gazdag Szigeten jobban felszínre tudtam volna hozni, mivel ott volt mit koordinálni. A Szegény Sziget annyira szegény, hogy teljesen tanácstalanná váltam.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Szívesen maradtam volna tovább, de amiért mentem, azt kicsiben ugyan, de megkaptam. Megéltem a bizonytalanságot, erősödött bennem, hogy nem vagyok kétkezi ember, valamint bizonyítottam magamnak én, aki minden pillanatban kézfertőtlenítőt használ, hogy képes vagyok létezni a természet lágy ölén is.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Nem szabad betojni! Vágjanak bele a kalandba és csinálják meg!

Címkék: rtl klub survivor
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

enzo23 2018.10.01. 20:56:09

De már a bánatos faszért nem lehet legalább egy napot várni az ilyen poszttal, nembazmeg, 30 perccel a kiszavazás után már ki kell tenni főoldalra, nagy betűkkel, nagy képpel, hogy véletlen se tudja elkerülni az ember...

Nevem senki. 2018.10.01. 23:47:41

@enzo23: Ja ja. A fos Blikk is már egyből kibassza. ://

Sanda.Ipse 2018.10.02. 02:11:49

Bence jó lenne politikusnak. Kérdezik, fossa a szót, de nem mond semmit.
Amúgy nem volt odavaló.

sixx · http://comment.blog.hu 2018.10.02. 09:00:40

teljesen igazatok van, elbasztam, mostantól vigyázok.
süti beállítások módosítása