Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Ray Donovan 6x01 - Staten Island (1. rész)

2018. október 31. 15:00 - pethő.anni

Üdv mindenkinek, az új évadban én veszem át a stafétát, s foglalom össze hétről-hétre, hogy alakul kedvenc fixerünk sorsa a sokak által mélypontnak tekintett ötödik szezon után. 

Az epizód elején minihogyvolt arról, mi vezetett oda, hogy Ray New Yorkban az East River felett akarja épp gyakorlatban megtapasztalni a gravitációt. Abby halála és a Samantha Winslow-féle cselekményszál pillanatképei adják össze a jelenetsort. Főcímzene továbbra sincs, helyette egy rendőr a híd alatt épp elkap egy kezdő szumózónak tűnő dílert, aki persze égre-földre esküdözik, hogy debiztosúrénaztánsosenem. A rendőr pont látja a folyóba zuhanó Rayt, s rohan megmenteni. Mire odaér, Ray már a víz felszínén lebeg, de hát ez egy amerikai tévésorozat, és nem egy posztmodern művészfilm,.úgyhogy igencsak furcsa lenne, ha a címszereplő nélkül folytatódna tovább. 

raydonovan6x1x9.jpg

Tovább
Címkék: Ray Donovan
komment

911 LA 2x06 – Belőve

2018. október 31. 13:00 - szde

Chim Maddie lakásának riasztórendszerét élesíti, a nő nem látta a Mission Impossible-t, közben Buck és Eddie a kanapé becipelésével szenvednek. Amúgy Maddie ugyanott lakik, ahol anno Katherine Heigl az Ugly Truth-ban (imádtam azt a filmet meg a kecót). Maddie gyanúsan kedvesen mosolyog Chimney-re, majd amikor Eddie és Mr Április is eltűnnek a konyhában, megjegyzi, hogy milyen helyes, mire Buck rákontráz, hát meg a gyereke.

vlcsnap-2018-10-25-20h46m54s871.png

Tovább
Címkék: 911 911 LA
komment

Ez a negyedik rész majdnem felért egy midseason fináléval - Walking Dead S09E04

2018. október 31. 09:00 - Sick Rhymes

fsfs.jpg

Ahhoz képest néhol mennyire lassúnak lehetett érezni, a legutóbbi Walking Dead eléggé felpörgette a dolgokat, és gyorsan csúcspontjára ért pár olyan szál, amit csak a mostani évadban kezdtek el. Arról nem is beszélve, hogy az utolsó jelenetnek akkora cliffhanger a vége, mint a hősidőkben. Minden fontos infó a kilencedik évad negyedik részéről.

Tovább
komment

Survivor extra - kiesve, de törve nem #6: Emese

2018. október 30. 16:00 - sixx

16_6.jpg

Mentálisan vagy fizikálisan volt nehezebb játszani a Survivort?

Az 1 héttel későbbi játékba kerülésem, és a korom miatt annyi ellenérzést kaptam, amire nem voltam felkészülve. Ez szinte leszedált a játékok alatt, amiket csak játszottam, nem versenyeztem. Ezt nagyon bánom, mert így is szinte mindig a középmezőnyben voltam. A mentális sokk kihatott versenyszellememre.

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél?

Nem voltam elég hűvös, elég tudatos, emiatt egy idő után "elvittek" az érzelmeim: nem a lényegre koncentráltam

Mi az, amit nem láthattak a TV-ben belőled?

Számomra is meglepő hogy milyen sok oldala is van egy embernek, mindig új oldalunkról ismerhetjük meg magunkat. Amit nem láthattak a nézők, az a maximalista, életigenlő, mindenhez pozitív hozzáállásom.

Azt kaptad ettől a kalandtól, amit vártál?

Életem egyik legnagyobb mentális töltést adó élménye volt a Survivor, kezdve az első válogatótól a fizikai, pszichológiai teszteken, a fantasztikus, egyedül megtett utazáson át a szigeteken való három hétig. Többet kaptam, mint amit remélni mertem.

Mit tanácsolnál a következő évadokra jelentkezőknek?

Sokan mondják, hogy a Survivor-ban taktikáztak, az ott bemutatott karakter nem az igazi énjük. Szerintem ez nem igaz. Azok is mi vagyunk. Tanácsom, hogy minden helyzetet mintegy kívülálló szemléljünk meg több oldalról mielőtt bármit szólunk, mielőtt döntést hozunk, így elkerülhető hogy elvigyen bennünket a pillanat heve, és tovább maradhatunk játékban megélve annak minden pozitív hozadékát.

Címkék: rtl klub survivor
komment

Hap and Leonard 3x04 - Senorita Mambo

2018. október 30. 15:00 - Szencsike

Ez egy visszatekintő rész lesz, így meg tudjuk végre miért is ekkora szívás a grovetowni kaland. Belindával, a néma lánnyal kezdünk, Lucinda Williams: Like a Rose című száma szól, a lány vidáman játszadozik a mezőn. Kiér az út mellé, szerencsétlenségére a jól ismert fekete jeep áll meg mellette. A lány nem vesz róluk tudomást, a két férfi kiszáll, és nagyon ajánlja, hogy a lány fogadja el tőlük azt a fuvart. Belinda menekülni kezd, de a férfiak elkapják őt, és nagyon elégedettek, hogy élve fogták el őt, így jöhet a következő lépés, a nemi erőszak.  Belinda küzd, ahogy csak tud és nemsokára lesz egy megmentője, Bobby Joe. Elintézi a két fehér idiótát, addig Belinda bemenekül az erdőbe. Később Bobby Joe utána megy, visszahozta neki a leesett szemüvegét, a lány még mindig rémült. Hozna segítséget, de Belinda nem akar egyedül maradni, így Bobby Joe felkapja, és ölben viszi el a szörnyű helyről. Sajnos baj lesz ebből a segítségből is, mire Bobby Joe kiér az úthoz, megérkezik a rasszista Reynolds rendőrnő és Sneed.

1.png

Tovább
Címkék: hap and leonard
komment

Outlander 2x13 - Dragonfly in Amber (Szitakötő a borostyánban - ÉVADZÁRÓ)

2018. október 30. 13:00 - pethő.anni

Miközben mi lerágjuk a körmünket az izgalomtól, hogy lesz-e csata vagy sem, addig a készítők kicsit szórakoznak velünk. Az évadzáróban ugyanis a Trónok harca Lady Olennájával  kezdünk. Nem vicc, Diana Rigg ugrabugrál egy saccra hatvanas évekbeli televízió képernyőjén egy másik ikonikus szerepében, Emma Peelként. A felirat megerősít bennünket, 1968-ban járunk Skóciában. A műsort nem csak a gyerekek, hanem egy olyan gyámoltalan kinézetű fiatalember is bámulja, akit tízből kilenc nő azonnal rohanna babusgatni. Szólnak is neki, várják a vendégek, köztük a kissé őszes hajú Claire. Wakefield tiszteletes búcsúztatóján járunk, az elanyátlanodott fiatalember pedig nem más, mint nevelt fia, Roger.  outlander_2_13_1.jpg

Tovább
Címkék: Outlander
komment

The Walking Dead 9x04 - The Obliged

2018. október 30. 09:00 - hektor_

Michonne napjai pörögnek repeaten, a program picit szűkölködik a változatosságban: reggel, gatya fel, gyerekezés, veteményes felett óbégatás a retkek miatt a többi asszonnyal, este álmatlanságtól szendvedve kiszökni legyakni pár zombit, reggel megint puszi apának, délelőtt számoljuk a paradicsomokat a gyerekkel, mondjuk hogy a zöldeket miért szedték le, azt nem vágom. Este megint kezdődik a gyilok, mikor egy akasztott emberbe fut az erdőben és addig bámészkodik, amíg jön egy zombi és majdnem leszedi, de az utolsó pillanatban épp meg tud kaparintani egy baseball ütőt és kiiktatni a támadót, az ütőn meg úgy állnak az agydarabok mint a megboldogult Lucille-on a szögesdrót.

w1.png

Tovább
komment

Survivor 4x26 - Jerémy nem férfi

2018. október 30. 07:37 - sixx

6_26.jpg

Bayani

Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab birsalmasajtot majd ő is indokolatlan tangás segget mereszt. Az építmény pad lesz, olyan, amilyenen Forrest Gump is várta a buszt, pont passzol Bártendörhöz .

Tovább
Címkék: rtl klub survivor
komment

200 első randi – 16-20. rész

2018. október 29. 19:00 - Gillotte

Múlt héten Félix nagyon megbántotta azzal Lucát, hogy azt hazudta, azért nem tudja vinni őt az Aranymikrofon díjátadó gálára, mert az anyját kell vinnie. Természetesen annak rendje és módja szerint kiderült, hogy Félix egy másik nővel ment – aki nem az anyja, úgyhogy Luca Bencével eszi a fagyit bánatában. Bence továbbra is a Milánnal való szakításán nem tud napirendre térni, főleg azután, hogy kiderült, hogy az exe egy nőbe szeretett bele. ,,Lehet, hogy nem vagyok elég meleg? Vagy az is lehet, hogy ott a háborúban idegmérget kapott Milán!”– keresi Bence az okokat kétségbe esve. Mivel továbbra sem tud beletörődni a vele történtekbe, újabb találkozót kér Milántól, aki nem érzi magát jól a történtek miatt, de most akkor is csak az foglalkoztatja, hogy gyerekük lesz a csajjal. Szegény Bence…a földön fekszik, belerúgnak, és még egy vödör szart is ráöntenek… Nem akarja elhinni, hogy exe egyszer csak a nőket szereti, úgyhogy e változást demonstrálandó, Milán Bence szeme előtt smárol a csajjal, teljességgel megsemmisítve Bencét.

4_1.jpg

Tovább
Címkék: 200 elso randi
komment
süti beállítások módosítása