Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x14 – A másik oldal

2018. szeptember 28. 19:00 - hektor_

Na mindjárt, mindjárt itt a vége és megnézhetem, igazat szóltak-e a készítők, amikor a nyolcadik évadot promózták. (az elégedetlen szalagcímek alapján amikbe belefutottam: nem, dehogyis.)

Készülj a harcra (és vele a kudarcra! - bocs, még mindig nyomom a Pokemon go-t), a Hilltop átalakulóban van egy késdobálóvá, pörögnek a szúró-bökő jógaórák Sasha tanításában, a kovácsműhelyben Triton szigonyát öntik ki. Amikor nem felügyeli a munkálatokat, Maggie beül egy gyors ultrahangozásra, vigyorognak, minden ok, pedig a gyermek valahol a hátában bújhatott el, ha a csajon még egy babszem formájában sem látszik a terhesség – vagy a timeline jelenleg a 6.évad vége+1 hét körül mozoghat. Mindenki ráhangolódik az elkövetkező összecsapásra, terveket készítenek, ezalatt a város vezetője, Gregory, A Puhapöcs a Dallasból előásott whiskeys üvegből meri ki az utolsó cseppeket.

w1.png

Meghitt beszélgetésben Jézus coming outol Maggienek, ja, meleg a srác, nem tudom ez most miért fontos, de később még biztos lesz jelentősége, mondjuk hogy ne pislogjatok amikor Aaron pasija kicsekkol, és ő vigasztalja meg, vagy valami ilyesmi. A jelenetváltásnál a falon lévő homár előke remélem mindenkinek megvolt, mikor Krisztus nekiadta Sashának a töltényeit, ne menj még, kéri, tudom hogy Meg Akarjátok Ölni Negant – ha valaki újra végignézi velem az évad második felét, van egy ötletem egy kiváló ivós játékra, csak mondom. A lányt meggyőzni nem lehet, úgyhogy ad egy madzagot emlékbe Enidnek, ukázba adja hogy Maggie a Hilltop John Connorja, úgyhogy tessék vigyázni rá, és megy. Megszólal a kolomp, jönnek a Megmentők, úgyhogy az alexandriaiak pincékben ássák el magukat, Maggie ugye hivatalosan halott, Darylt meg igencsak seggbe rúgják, ha bárhol felbukkan. Negan gyengébb másolata, Simon huszadmagával érkezik Gregory fészkébe, a „vezető” seggnyalásnak egy közös ginezéssel indítana, de Simon most már tequila guy, úgyhogy rá is térnek a tárgyra: van egy embered, aki mostantól Negané, úgyhogy visszük.

w2.png

Közjáték valahol az úton: Sasha és Rosita útban Neganék akoljába, utóbbinak akkor romlik el a kedve, mikor meglátja a feka csaj nyakában a medált, amit ugye ő csinált Abrahamnak.

w3.png

Simon Harlan dokihoz caplat be a hírrel, pakolj, fiacskám, mert hozzánk költözöl! A férfi visszakozik, miért kell Negannak két orvos? Nem kell. Ekkor kiderül hogy a doki aki kenyérként végezte, a csávó bátyja volt - a gyászjelentést elég könnyen veszi, Simon pedig már ki is cserélte Harlan jelenlétét egy ládányi aszpirinre, hogy az orvosi ellátás továbbra is zökkenőmentesen menjen a Hilltop tartományban. Végülis a két dolog kb ugyanaz, senki nem mondhatja hogy Negan nem egy gondoskodó faszi. Gregory hátra hívja Simont a rendelő mögé, nem tudom, mit tervezett, de nyilván nem lett belőle semmi, az orvos költözik, szevasz.

w6.png

Közjáték 2: Maggie meg Daryl az almák mögött bujkálnak a pincében, bejön egy csávó, Daryl legyakná a tőrrel, de aztán mégsem.

w7.png

A Sasha-Rosita páros rambózva eljut a Negan birtok kerítéséhez, ahol Eugene rázza a zombikkal megtámasztott kerítést. A lányok várva, hogy Negan kijöjjön és lelőhessék, belemerülnek az öribaris beszélgetésbe, érintve a kínos Abraham dobott engem érted-témát is, 6 perc ment el a műsoridőből ezzel, gratulálok. A vezér végül megérkezik, akkor persze az a baj, hogy túl közel van (lehet túl közelről lőni,amikor gyilkolni akarsz?!), a pillanat elillan, Eugene meg megszólal az adóvevőn keresztül, az alattvalókhoz. Na jó, mondja Rosita, akkor B terv: bemegyünk.

w9.png

w8.png

Közjáték 3: Gregory a szobájában Jézust fenyegeti, majd rányit egy üveg tequilára, remélem ő lesz a következő akit a Megmentők elpusztítanak. Kifelé menet a Megváltó összefut Daryllel, aki számon kéri, hol van Sasha és Rosita?!

w10.png

A fent említett lányok épp szétlövik a kerítésnél a zombikat, Eugene ismét igazi férfiként reagálva, könnyes szemekkel és majdnem behugyozva azonnal a földre kuporodik. Gyere, kiviszünk innen, mondja neki Rosita, de annak nem akarózik menni, kicsit a Trónok Harca akciójára emlékeztet a jelenet, mikor Yara (Ashának hívják, a szentségit!) ki akarja menteni Theont, de ő nem megy – kivéve hogy Eugene nem őrült meg, nem kínozták meg, a nemi szerve is megvan még valahol, csak egy gyáva, hazug fasz.

Ja igen, Sasha végül önfeláldozásból kizárja Rositát, ő bejut, az őrök meg jönnek úgyhogy a mexikói lány sprintelhet haza.

 

Címkék: 18+ twd
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

al Dajjal 2017.11.07. 12:35:10

(lehet túl közelről lőni,amikor gyilkolni akarsz?!)
Nem, nem lehet. De az hétszentség, hogy a távcsőben nem lát semmit a lövész, így célra tartani, mozgó célpontot követni sem tud.
süti beállítások módosítása