Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

The Walking Dead 7x13 – Ide temessetek

2018. szeptember 28. 16:00 - hektor_

Ezékiel Király és hű lovagjai egy egyemberes melót négyen abszolválnak: a furgon hátuljába kikötnek egy ládát, amibe egyetlen dinnyét pakolnak. Loras/Ben öccsének Morgan tartja a botpörgető OKJ-t, mikor Carol fut be köszönés nélkül, miután átverekedte magát a kapuk alatt tolakodó zombikon. Az asszony nem kertel: összeraktam a sztorit, mondja a fekának, úgyhogy elő a farbával, barátom. Morgan terel, Carol erre faképnél hagyja és elindul haza, jó hosszú séta volt ez két kérdésért, de mindegy.

w1.png

Richard egy kislány táskáját temeti egy ház mögött, gondolom valami partizán akció lesz, mindeközben egy Matrjoska babának öltözött nő jön jelenteni a Királynak: nagy baj van a Royal Gardenben, felség, a növények zsizsikesek, vagy elégetjük őket, vagy oda a teljes vetés. Ben ajándok képet hoz Morgannek, majd az uralkodóval elindulnak a szokásos üzletelésre a Megmentőkhöz, de o-ó, az út el van barikádozva, az épület mellett megtalálják a sírt ami felett a címadó szöveg virít – ezek szerint Richard próbálkozása volt, hogy éket verjen végre a békébe. A találkozóról elkésnek, a hosszúhajú gyökér ki is oszt pár fülest Morgan botjával, a Megmentők supervisora szerint a dinnye kevés, ide a fegyverekkel is, feleslegesen generált a feszkó, de a Királyék pisztolyai azonnal felemelkednek, na végre. A pillanat semeddig sem tart, ahelyett hogy azonnal lelőnék a társaságot, átadják a fegyvereiket, kiderül hogy a dinnyéből eggyel kevesebb van, nem igaz, mondja a Király, megszámoltam indulásnál, de mikor megnézi újra, mégis hiányzik, a feszültség tetőpontján a hosszúhajú pöcs golyót ereszt Loras combjába.

w2.png

w3.png

A Királyi Hintó sebtiben érkezik meg a félholt Lorassal Carol óljába, a srácot nem sikerül megmenteni, a szőnyeg cseppekben issza be a vérét. Morgan lelép és az utcán visszatér belé az őrület, dühében félrerúg egy ládát és nicsak, előgurul mögüle az elveszett dinnye. A képet összerakva később elmegy Richardhoz, aki nem tagadja a dolgot, hogyvoltozik a kezdetekről, meg a tervéről, elmondom Ezékielnek hogy miattam van az egész, mondja, oké, lapozzunk. Vissza a rész elejére: a Királyék elindulnak ismét a találkára az egy szem dinnyével, Morgan kérdezi Richardot, elmondtad? Még nem. Odaérve a Megmentők parancsnoka kérdezi, hogy van a kölyök? Nem kap választ, csak lehajtott fejeket. Meghalt. Odafordul a hosszúhajúhoz:

Kezdj el hazagyalogolni, mielőtt megöllek.

w4.png

w5.png

w6.png

Richard odaviszi a dinnyét, megértettük, mondja, amikor Morgan egyszer csak hátulról kiüti a bottal és elkezdi gyepálni. Senki nem mozdul, végignézik ahogy megfojtja a csávót, majd kitálal Richard tettéről, és a fejeshez odafordulva ugyanazokat a szavakat használja, amiket Richard mondott neki még délután a tervvel kapcsolatban. Na, ez legalább hiteles előadás volt, de az egy percig nem kérdés, hogy a fekánk kezd újra bekattanni, nem is megy vissza a többiekkel a Királyságba. Miután eltemette Richardot, Carol elé tárja az igazságot a Megmentők-Alexandria állásról, majd lelépne, de a nő ráveszi hogy maradjon.

w7.png

Carol viszont végre összepakol, és visszamegy a Királyságba.

Címkék: 18+ twd
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása