Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 4x04 - Doktor Csöcsi és Pszicho Apu romantikus kalandjai

2018. szeptember 28. 17:00 - Chat Géza

ke_pernyo_foto_2018-09-27_22_49_11.png

Máris itt vagyunk a Fülöp-szigetekre költözött Vidéken újrakezdők szűk kis körével, akik ügyesen, faszán, lazán kiszavazták Feri 2.0-t. Mer’hogy ez a szörvájvör már nem az a szőrvájver, itten már fölkészültek a nebulók a leckéből. Itt kérem nem lesz olyan, hogy az erősebb kutya baszik. Itt mindenki ki lesz taktikázva a gecibe. Erre a közösségi tábortüzes hogyvoltozás közben jön rá az erdélyi tornatanárnő, a székely Sarah Conor is, hogy bezony izombú nehéz lesz átszenvedni ezt a játékot. Gábor is megszólal, mint közhely kapitány, de persze Dávid is summázza a dzsungel míting lényegét: Feri 2.0 meglepődött, nem is számított erre. Nomeg van egy generációs gap, egy szakadék, hogy Sanyi felhúzós óraként próbált felcsatlakozni a 4G-re - mondta nem pont ezekkel a szavakkal Viki, aki az első 2 napban jelen se volt. Ja, és Beni taktikája egyelőre kifelé pattanó kapufa lett, hogy ugye ő azért szavazott Dávidra, hogy ezzel jól elindítson a csávóban egy gondolatmenetet. Dávid speciel lefossa a hatodikról, wannabe Feri elhúzott, ő lett a vezér ürü, neki már Hawaii, dizsi, napszemüveg van. 

ke_pernyo_foto_2018-09-27_22_50_12.png

Kapcsoljuk a lila törzset. Oviapu, a franacia légiós focista és a tájszólásos személyi edző elmegy kókuszt szedni. Ez egy rossz vicc is lehetne, de ez itt a rögvalóság. A csávók egy rohadt hosszú botra erősített macsétával próbálnak lepiszkálni a fa tetejéről egy kókuszfürtöt. Még jó, hogy a csapat agya is ott van a színen és a műveleti területtől tisztes távolságra, hogy a munkához más is oda férjen, csípőre tett kézzel, fintorral az arcán buzdítsa a férfiakat, merthogy neki jut eszébe, hogy talán egyszerűbb lenne, ha a pajszer kampós végével próbálnák meg ugyanezt a kalimpálást. Sikerül is. A Fülöp-szigeteki Bíró Ica meg is jegyzi, hogy megint a női ész, megint ő diadalmaskodott, mintha egy nappal korábban nem egy nettó izomerőre épülő feladatot nyert volna meg. A táborba érve az állandó (szó)fosáson lévő csávó meg is örül, hogy van végre Koko Jumbo. A kókusztejet megkóstolva meg is kezdi a termék önzetlen pr-ezését. 

Amikor beleittam a kókuszlébe, az olyan volt, mint amikor a legnagyobb nyári melegben a strandon benyomok 4-5 gombóc fagyit.

Utoljára általános iskola negyedik osztályban tudtam megenni egyszerre 3 gombóc csoki fagyit együltő helyembe. De akkor is csak azért, mert  a sportnap után az egyik osztálytársam apukája meghívta az egész osztályt, és az egyenlő bánásmód jegyében mindenki ugyanannyit kapott. Én meg akkor láttam életemben először három gombócot egymásra pakolva. Megettem, mert ajándékot nem dobunk ki, ugye, aztán iszonyat fosul is lettem. De ennyit az én lakótelepi survivor-élményemről.

ke_pernyo_foto_2018-09-27_22_51_13.png

A sárga törzsnél a csajok megkezdik a beauty perceket, elmennek vízben oldott hamuval hajat mosni, mert a hamu az lúgosít, az meg jó a bőrnek, hajnak, mindennek. Ezt is D kosaras magyar Lara Croft tudta ám csak, hisz szilikonmell ide vagy oda, ő amúgy gyógyszerész. Eközben Dávid rá is parázott a szitura, hogy ő itt Gáborral pofázik kettesben, amíg közben ki tudja miről mehet a háttérben az asszonysutyorgós. Oda is rendelik a nőstényeket, hogy segítsenek már elcipelni a fáról lepiszkált kókuszokat. De Viki és a Playmate gyógyszerész kettesben maradnak és meg is kezdik a tényleges diskurzust Gábor és Dávid ürgebaszta tempóban való kiszavazásáról. 

A liláknak eközben meg az a bajuk, hogy ugyan találtak egy hálót, de még semmit nem csináltak vele. 

De jó lenne halat fogni 

mondja a csaj maga elé, aki épp a haját fonatja be a fitneszlédivel. Merugye a hal az úgy kiugrik az óceánból, mint valami Rio Mare inszalatisszime. Neki persze nem is kell semmit se csinálnia, mert a csicska férfiak már mennek is halászni. (Mit mond erről Ford Fairlane? “A halászok kora hajnlaban kelnek. halásznak, eladják a halat, halszagúak. Egy lány jut eszembe, akivel jártam. Yvonne-nak hívták. Ő is halszagú volt.”) 

A Szófosó rohadt nagy elméleti halász, de azért ő is érzi, hogy más ez, mint órákon át ülni a stégen egy bottal és várni, hogy legyen valami mozdítás - hű micsoda szakzsargon, mi? Konkrétan elvesztettem a balfaszkodás fonalát, hogy mit és hogyan feszítettek ki, de a lényeg, hogy valamit sikerült összehozni. A friss hajfonattal megáldott értékesítési menedzser Eszter a kamerába ezt a teljesítményt is lepontozza. Még jó, hogy nem a Hal a tortánban vannak. Na, haladjunk, jön a játék, aminek a tétje egy létra. Konkrétan meg se mozdulnék ezért a cumóért, de nyilván van a szerződésben valami záradék, hogy csak akkor lehet így lázadozni, ha épp lerohad a lábad és elvisz a malária éppen.

A feladat szerint kókuszokat kell dobálni az ellenfél kosarába, amit egy kötél segítségével két ember tart a levegőben. Akinek a kosara leér a földre az nem nyerheti meg a szuper fantasztikus fődíjat, a hármas ajtó mögött rejlő létrát. Hiába a lassított felvétel, a drámai zene, a Jumanjiból vett dobszóló, mert leírva (és vizuálisan) ez azért nem egy Michael Bay féle akciófilm. Végül a lilák kapnak ki. Meg is indul a Joshi barát show-t megszégyenítő kibeszélő, amikor a focista picit kiakad.

ke_pernyo_foto_2018-09-27_22_53_23.png

Elküldtem a saját anyámat és apámat a picsába, mert nem nyertem Monopoly-ban. 

Meg az öltözőben is bunyó volt egy vesztes meccs után. Lehet, hogy azért, mert így kevesebb prémium és csúszópénz esett be a kasszába, de erre nem tért ki Zseremí. Aztán még A Szófosó is elkezdte fejtegetni, hogy az ő szava itt nem ér semmit. Sminkes Eszti el is megy, telesírja az óceánt, mert rájött, hogy itt mindenki önző. De a csajok megdumálják, hogy rá itt szükség van, elvégre nem lehet faszi az amazonok szigetén. A lilák tesznek egy halva született kísérletet arra, hogy valami normálisabb fekhelyt tákoljanak maguknak, de mivel ebből se lesz semmi, inkább térjünk is rá a nap legkellemetlenebb beszélgetésére.

ke_pernyo_foto_2018-09-27_22_55_07.png

Gábor és a Playmate gyógyszerész összetalálkoznak, mire Gábor egyből felkérdezi, hogy miért kerüli őt két napja. A beszélgetést úgy kell elképzelni, mint amikor egy családon belüli erőszakot rendszeresen eltűrő feleség a verést elodázva pozitívan válaszol a már full idegállapotban lévő agresszor férjének. Mi az, hogy nem beszélsz velem? Az elején megdumáltuk, hogy ketten menetelünk a végéig, nem? - kérdezi Gábor. De, csak aztán belemásztál Dávid seggébe, és azóta még nem kaptál onnan eltávot kisbarátom - mondja Szilikon Szandra. Aha, de én meg a Dávid nem magunkért vagyunk ám, hanem másik hat emberért, mert mi főzünk, mosunk, takarítunk. Jó, hogy nem menstruálunk is helyettetek. - mondta az utóbbit kivéve Pszicho Gábor, aki azért ledílel egy komolyabb délutáni beszélgetést a lánnyal. Ezzel el is ment padtársához, Dávidhoz, hogy jól kinevesse a lányt, aki két napja még élete szerelme volt, hogy ez igazából Dr. Buta. Azért a helyzet súlyosságát is levette az arc, hogy itt az ötös szövetség erősen le lett húzva budin, úgyhogy meg is állapította, hogy…

Most kell azokhoz az emberekhez nyúlni, akihez eddig még nem nyúlt senki.

Ilyet pedig nem igen mondogatnánk a metoo mozgalom után egy évvel, de persze rossz az, aki rosszra gondol.

Innen folytatjuk.

 

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.09.28. 17:41:47

Chat Géza, nagyon hülye vagy ! :))) Az ölembe köptem a délutáni teámat... :)))))

"Erre a közösségi tábortüzes hogyvoltozás közben jön rá az erdélyi tornatanárnő, a székely Sarah Conor is, hogy bezony izombú nehéz lesz átszenvedni ezt a játékot."

A Csóró-szigeti túlélők vajon tudják azt, hogy a mindentől mentes kókusz fogyasztás életmentő lehet, viszont habos-híg fosást is okoz ?? !! ??
Egyáltalán, honnan a pics@ból van édesvizük, mert erre cefetül nem panaszkodik senki. Képi bizonyíték sincsen, akkor meg honnan ?!? Vagy lemaradtam vmiről ?

Jól sikerült a casting !!! A LaBamba és a Balaton-Aliga "törzs" is egy vicc !
Persze nekünk, fotelból mutogatóknak jóóóóó lesz !
Mielőtt elindul a VV9, lesz kiken röhögni...

2018.09.28. 18:40:23

"A sárga törzsnél a csajok megkezdik a beauty perceket, elmennek vízben oldott hamuval hajat mosni, mert a hamu az lúgosít, az meg jó a bőrnek, hajnak, mindennek."

A hamulúgot vmilyen zsírral kéne hőhatásra röcögtetni és készen van a "szapppannyy"... Harcosok Klubja után szabadon... Banántudós Alexa (gyakorló transzi) nem nézte elég ideig a filmet, vagy nem fogta fel...

etikette 2018.09.28. 23:14:13

Meg mindig van olyan resztvevo akinek nem tudom a nevet

bElannaTorres 2018.09.29. 00:19:38

Nem valami nagy előnyt kaptak amúgy. Csóró szigetiek most is viccesebbek, lányok hogy megjelentek egyből mikor a sünt ették. Ennyire mondjuk magukat is rávehetnék néha :)) de bírom őket. Az elején jó lányokkal szövetkezni, de úgysem lesznek túl erősek ezek, pl feladás, vagy átállás miatt. Dávid veszélyes a játékban , de Gábor olyan paranoiás, hogy talán tényleg őt kene hamarabb kitenni ha lehet. Kitty állhat át ott a fiúkhoz, Beni meg a lányokhoz. Vera kicsit túlpörögte a kihívást, kész vagyok a maximalistáktól, főleg ha közben tesitanárok is :D

Sanda.Ipse 2018.09.29. 08:59:10

Beni kb. olyan, mintha ott sem lenne. Időnként megjelenik egy vágókép róla, de nem kommunikál, különösebben nem is teszi oda magát. Ha a lányokhoz áll, könnyen ő lesz a harmadik (egyben utolsó) faszi, akiket a lányok szépen sorban kiszórnak a csapatból.

doktor faktor 2018.09.29. 09:18:30

Áá, újra itt! :D

Annyira félelmetes volt, hogy amikor a csaj tök kulturáltan nem volt vevő a gyökér, nárcisz gyerek rutinbólagresszív, lenyomó taktikájára, akkor azon nyomban átváltott drButázásba. Ez elvégre mindig bejön, hányinger. Remélem, a csaj okos lesz és a háta mögé néz. A neveket még nem tudom, de utálni már van kit. :D

Dr. Fokföldy Ibolya 2018.09.29. 09:51:58

@etikette: @doktor faktor:
Nem elég nektek az, hogy:
- a Fülöp-szigeteki Bíró Ica,
- az állandó (szó)fosáson lévő csávó,
- a Playmate gyógyszerész,
- a fitneszlédi, a focista, stb.
(Mert nekem pl. nem elég.)

doktor faktor 2018.09.29. 10:04:42

@Flocky: Tök korrektül nomináltam :D lásd az agresszív-beképzelt-végsőérvkéntbutanőző-gyökér, meg az erre nem vevő, srácnál valószínűleg jóval tanultabb és okosabb, biztosan intelligensebb csaj. Aki oké, amúgy gyógyszerészésmagántanár. Szerintem amúgy szép és nekem a hangjais tetszik, de hát nekem nőként nincsenek komplexusaim vele kapcsolatban, mint a kommentelők többségének. :D:D:D:D

etikette 2018.09.29. 10:40:41

@Flocky: de eleg es imadok mindenkit :) apropo ugye a kameramann kimenti oket ha rajuk omlik az osszetakolt kunyho?

bElannaTorres 2018.09.29. 11:45:25

@doktor faktor: Gábor teljesen érzelemből tolja, sértett büszkeség beszél belőle, mert dobta a jó nő. Milyen volt már mikor oda akarta dobni a banánt? A bunkó :) de talán mégis inkább a jófiú Dávidot kéne kidobni, mert olyan a játék ha nem dobják ki megnyeri

2018.09.29. 12:39:04

@Sanda.Ipse: Beni az összes vágóképén rendesen be van állva, mint a Trabant főtengely... :)

2018.09.29. 12:43:43

@bElannaTorres: + PincsiGábornak van egy elég rendes kisebbségi kongresszusa is, mivel még a csajok hónaljáig sem ér fel... Ez a Dávid utáni lefetyelős rohanása egyenesen undorító !
Legközelebb (ha van esze a csajoknak) akkor a Pincsit leválasztják a gazdatestről (Dávid).

doktor faktor 2018.09.29. 13:24:04

@bElannaTorres: A bananos vagyon durva volt. Epp a buszkeseg miatt hajitanam en ki elobb a sertett gyereket, mert o innentol arra fog menni, hogy a csajt ellehetetlenitse, gyengitse akarhogy, alazassal, degradalassal, mert kell neki, hogy visszanojon a farka. A masik arac tenyleg eletveszely hosszutavon, mert abszolut eselyesnek latszik (bar hosszu meg addig az ido), de ez a gyerek az itt es mostban egy nagy stresszorra valhat.

Dr. Fokföldy Ibolya 2018.09.29. 13:31:59

@etikette: Jó neked.
Nekem viszont fingom sincs, kiket jelölnek a fenti elnevezések. És nincs kedvem a szövegkörnyezet mélyére ásni, hogy esetleg kiderüljön.

etikette 2018.09.29. 13:35:50

@Flocky: ja kerem szepen en nezem az adasokat ;)

bElannaTorres 2018.09.29. 16:23:09

@mentolos lecsó: igen, és szerintem már Dávid sem bírja, látszik rajta.
@doktor faktor: amúgy tényleg veszélyben van alexandra, nem biztos hogy annyira vele szavaznak majd a lányok, csak amíg jó nekik.
Vera tűnik a legegyenesebbnek jó szövetséges lesz annak aki mellé áll.

szociál · szociesatjukol.blog.hu 2018.09.30. 09:09:41

@mentolos lecsó:

Csajok helyében Dávidot kéne kiiktatni hogy a csicska utána összexarja magát :))))))

2018.09.30. 11:22:53

Azt a céget, ahol egy ilyen neurotikus hülyegyerekből, mint a Gábor, vezető lehet, name and shame-elni kéne.

Berborosz 2018.09.30. 11:42:43

@Sally and Billy: Honnan lehet tudni, hogy vezető?
Annyit mondott magáról, hogy rendezvényszervezőként dolgozik.
Nem védeni akarom, mert egy barom, csak kíváncsi vagyok, honnan származnak ezek a furcsa információk, több játékosról is.

2018.09.30. 12:14:35

@Berborosz: Ja, nem ő az értékesítési vezető? Akkor ezt benéztem :]

2018.10.02. 15:00:56

@Berborosz: Na mégsem néztem be. Az ő neve alá szokták írni, hogy értékesítési vezető (pl. 1:30 körül):

rtl.hu/rtlklub/survivor/gabor-alexandrarol-ez-olyan-buta-mint-a

Costanza 2018.10.05. 10:00:21

@doktor faktor: konkretan textbook narcissistba tolta, elkepeszto volt nezni is, tehat ha nem kell neked valaki, akkor jon EZ a banasmod.. azonnal kinyilt a balta a zsebemben
süti beállítások módosítása