Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szinte senki sem akarta Glenn halálát

2018. szeptember 27. 17:00 - Sick Rhymes

gallery-1477317135-walking-dead-negan-and-glenn-1.jpg

Negan orosz rulettje kétségtelenül a Walking Dead történetének egyik legemlékezetesebb része. Egyrészről azért, mert először látjuk Negant, másrészről azért, mert Abraham mellett kinyírja Glennt is, aki az első évad óta volt a sorozatban. Azóta kiderült, hogy az írok, szereplők, Robert Kirkman és szinte mindenki más megoldást akart választani, de Scott Gimple showrunner hajthatatlan volt.

Mint később kiderült, Andrew Lincoln egy rakás emailt írt Gimple-nek, hogy könyörög, csak ne írják ki Steven Yeunt a sorozatból, de Gimple hajthatlan volt. Ahogy az írók is, akik eredetileg csak Abrahamet ölték volna meg, de aztán rájöttek arra, hogy Rick, Maggie és a többiek később személyiségének szerves része, hogy Negan megölte Glennt, és nem igazán lehetne így jól folytatni a sztorit. De még Robert Kirkman is azt nyilakozta, hogy nehezére esett megölni Glennt, hiszen ő volt az első fontos szereplő, akit azután írt ki a képregényekből, hogy már elkezdődött a sorozat, és tudta, hogy ezzel Yeunnak távoznia kell a sorozatból, ezért hetekig rágódott a döntésen. Egyébként a készítők minden egyes karakterrel felvettek egy halálos jelenetet, hogy ne tudjon kiszivárogni, ki halt meg végül. Állítólag az AMC volt az is, aki kiszivárogtatta azt a felvételt, amelyen Maggie-t veri agyon Negan.

 

Csatlakozz a Hogyvolt Walking Dead csoportjához, ahol meg lehet beszélni a legvéresebb részleteket, a legforróbb pletykákat, és szembe jönnek a legizgalmasabb viceók és a legviccesebb mémek!

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása