Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Elmarad a cliffhanger a Fear the Walking Dead záróepizódjából

2018. szeptember 27. 16:00 - Dzsudibí

https_2f_2fblogs-images_forbes_com_2finsertcoin_2ffiles_2f2018_2f04_2ffear-the-walking-dead-new1.jpg

Vészesen közeleg a Fear the Walking Dead negyedik évadának fináléja, és ezzel együtt a különböző teóriák száma is egyre nő, hogy ezúttal vajon milyen cliffhangert kapunk a nyakunkba. Ennek már amolyan szép hagyománya van a The Walking Dead és a Fear the Walking Dead berkein belül amúgyis, eddig nem sok olyan évadzáró epizód volt, ahol ne hagytak volna minket, nézőket "lógva", nem is kell messzire mennünk ha csak egy példát szeretnénk kiemelni, ott volt kapásból a harmadik évad záró epizódja, amikor felrobbant a gát, és várhattunk a következő évadig, hogyki élte túl és ki nem. Andrew Chambliss és Ian Goldberg, a sorozat alkotópárosa most lerántotta a leplet a kérdésről.

Chambliss szerint ugyanis a szó eddig megszokott értelmében nem kell cliffhanger-rel számolnunk az utolsó részben, és nem kell majd azon izgulnunk, hogy mely főszereplőket nyírták ki. DE. Azért nyilván nyitva hagynak majd néhány dolgot, csakhogy legyen aki visszatér a következő évadra is izgulni főhőseinkért. Goldberg is hasonlóan nyilatkozott, szerinte a negyedik évadutolsó része alapozza majd meg az ötödik évad főbb cselekményvonalát, és természetesen a meglepetések sem maradhatnak el. Amivel kapcsolatban egészen biztosan várhatunk infókat az utolsó epizódban:

  • hogy a csapat végül eljut-e Alexandriába
  • ahogyan a rész címe is sugallja, Morgan korábbi "I lose people. I lose myself." szólása vissza fog térni a szezonzáróban amolyan keretes szerkezetként
  • Althea visszatér 
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása