Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

911 LA 2x01 – Bumm

2018. szeptember 27. 11:00 - szde

Közéleti közlemény 1: Mivel egyenlőre nem ismert a magyar sugárzás időpontja (október 4-én kezdik el megint vetíteni az első évadot), ezért az amerikai megjelenéshez lesz igazodva a hogyvolt.

Közéleti közelmény 2: Miután az eredeti verzióhoz igazodunk, előfordulhat, hogy a felirat a képeken lesz (bár tegnap láttam Ryan Lochte amerikai nejének insta-storyját, és ő is felirattal nézi az amúgy angol nyelven beszélő sorozatokat). Valamint az egyetem miatt lehet nem tudok mindig up-to-date lenni, de igyekszem a megjelenést követő héten feltenni a hogyvoltokat. vlcsnap-2018-09-24-21h12m39s908.png

Káosszal indítunk, hiszen földrengés időszak van, ilyenkor mindenki meg van zizzenve, idióta gazdagember szép piros kocsiban előzi meg a turistabuszt, aki visszakeménykedik, házasulandó férj hagyja ott az arát az oltár előtt, az étkezdében túlforrott a fémedényben lévő bármi, az úton lévő vasfedelek pedig tűzcsóvában törnek ki – csak egy tipikus los angelesi nap. A házasulandó férjet végül Athena kapcsolja le gyorshajtásért, míg a tűzoltók a többi esethez érkeznek. Közben befut a menyasszony is, és így már ketten ülnek Athena mögött, aki megáll a tűzoltók eseténél, ahol Bobby-val két kocsi közt gyorsan lopnak egy csókot. Akkor jól sikerült a randi.

vlcsnap-2018-09-24-21h14m29s685.png

Bobby különösen boldog, Buck is, ugyanis a szexi, dögös tűzoltók 2019-es naptára – szigorúan jótékonysági célból nevezve – nemsokára kihirdeti, kik lesznek a hónapok a következő évben. Bobby szerint a pasik 50 évesen a legszexibbek, vagyis hát mindenki ezt mondja, Chim pedig az ázsiai hőst akarná a naptár lapjain látni. Új srác jön az állomásra, Eddie Diaz, aki még Hen szerint is dögös, Buck nem örül neki. Én igen, bár ha nem tűzoltónak van öltözve, nem tartom helyesnek Ryan Guzmant.

vlcsnap-2018-09-24-21h17m37s175.png

vlcsnap-2018-09-24-21h22m29s990.png

Autószerelő vitatkozik valakivel, majd miután belerúg az olajosüvegbe, jól elcsúszik, és beleáll a fenekébe egy helyes bármi. Csipetcsapat úton, Eddie katona volt, csak egy konvojt mentett meg, Ezüst csillagot is kapott, és még sose hallott a dögös, szexi tűzoltós naptárról, pedig Hen szerint indulhatna. Buck ennek sem örül, de máris a szerelőnél vagyunk, ahol Eddig újabb feketepontot szerez szőke szexfüggőnknél, aki rossz helyen akarná belédöfni a tűt a páciensbe, de Eddie megállítja, és megmenti a fickó életét.

Buck arra ér haza Abby lakásába, hogy egy üveg bor nyitva áll egy pohár társaságában az asztalon, a hálóban női cuccok, a víz meg folyik a fürdőben, így rögtön ádámkosztümre vetkőzik a srác, de a zuhany alatt nem a nője, hanem a nővére, Maddie áll. Aki amúgy látta már Buckot semennyi ruhában, igaz, akkor még csak kettő volt, három éve meg nem is beszéltek, valami Doug nevű pasas lehet a dolog hátterében, akit a nő elhagyott. Ja, Maddie-t amúgy Jennifer Love Hewitt játssza, aki kicsit túltolta a botoxot, viszont a plusz kilók jól állnak rajta. Abby most Olaszországban van, és az Eat, pray, love-fílinget akarja átélni (a színésznő csak nem akart a Nashville után egy újabb többévados projektbe beszállni), mire Maddie felvilágosítja az öccsét, hogy a love része a dolognak az, hogy más pasikkal lefekszik, miközben Buck hűséges, ugyanis szereti azt az énjét, aki akkor jön elő, ha a nővel van.

vlcsnap-2018-09-24-21h22m59s329.png

vlcsnap-2018-09-24-21h23m42s645.png

vlcsnap-2018-09-24-21h24m00s450.png

Athena és Bobby filmeznek otthon, vagyis a pasi lakásán, a rendőrnő nagyon modern, még tweet-el is a sorozatnézés közben, Bobby-nek nem tetszik a dolog, tök megértem, engem is baromira idegesít, ha nem lehet végignézni 42 percet megszakítás nélkül. Amúgy a friss pár még nem vállalta fel a dolgot a nyilvánosság előtt, ami szintén a pasit zavarja, de Athena nem akar még kimenni a világba, mert ők egész nap ott vannak, kettejüket egyenlőre maguknak akarja csak tudni. Ahha. Bobby is fura fejjel néz.

Buck edz, azaz a 20 kilós rúdon lévő 10-10 kilót emelgeti (de abba belepusztul), jön Eddie, aki meg a boxzsákot kezdi el püfölni. Mivel ez itt vetélkedés ideje, Buck még nagy dühösen és látványosan rápakol a rúdra 5-5 kilót, tehát még mindig csak 50 kilónál járunk. Majd lő egy képet selfiebottal, ami Eddie szerint nem jó, mert hát a színek meg a háttér meg ilyesmi. Buck szerint nem kell mindenkinek fény, hogy jól nézzen ki. Chimet viszont érdekli a dolog, rá is kérdez, meleg színek kellenek, Eddie rögtön mutat képeket magáról, ami eléggé dögös tűzoltós naptáras-stílusú, a 12 éves unokahúga csinálta. Chim is szeretne a kiskorú fotóshoz bejelentkezni, Buckból pedig kifakad a sértettség tárgya, hogy hát őt nem tisztelik itt, Eddie pedig érti, hogy most nehéz neki, mert magánéleti válságban van, a szakítás is megviseli. Buck makacsul ragaszkodik ahhoz, hogy ők nem szakítottak Abby-vel, Eddie pedig ráhagyja a dolgot.

vlcsnap-2018-09-24-21h32m31s913.png

Katona-mániás emberhez jön a csapat, egy gránát robbant felt, miközben tisztította, a gránát a vietnami kiállítás része, és a mentőkocsiba Buck Eddie-vel együtt kell, hogy legyen, Bobby utasítására. Buck továbbra sem tud leszakadni a vetélkedésről, hagyjuk már, engedd el, fiam. Közben kiderül, hogy a gránát nem is döglött, hanem igenis működő, Eddie, a faszacsávó szúrja ezt ki. A katonaság is jön, ugyanis a bombaszakértők nem tudnak ezzel mit kezdeni, de hát nekik is kell még egy óra, és mindenből van elég, kivéve az időből, Eddie pedig, mivel ő a menőcsávó, meg szolgált vagy 4 helyen, megcsinálja. Igaz, még sosem próbálta, de látta már, menni fog. Buck pedig – minő meglepő – megy vele be a kocsiba.

A hősök nem mind a harcövezetben szolgálnak. (Eddie)

vlcsnap-2018-09-24-21h32m56s732.png

vlcsnap-2018-09-24-21h34m43s279.png

Kicsi feszültség, senki sem robbant fel, egyrészt, mert ez még csak a második évad első része, és a srácok a többiben is játszanak, másrészt, mert Eddie-ről van szó, aki ugye *ide most mindenki helyettesítse be, amit gondol*. Na, a két fiú rögtön össze is barizik, a gránát pedig már biztonságos helyen fel is robban. Chim Hennek mutatja meg a képeket, amiket Eddie unokahúga csinált, és egész jók, de hát ez ugye nem a mi Chim-ünk, akiből kifakad a problémája: gyerekként sosem látott olyan hőst, aki olyan lett volna, mint ő (értsd: ázsiai). Mert hát ugye ezek a szerepek a számítógépzsenikre vannak szabva, a világot a Buck- és Eddie-féle szépfiúk szokták megmenteni.

Bobby csinosban várja Athenát, aki nem akar nyilvánosságra menni 4 hónap után se, meg hát hozott gyorskaját, és akkor megvan az első feszültség a két szerelmes közt: és ez nem fekete-fehér alapú. Athena családjában ugyanis nem volt még válás, mármint SOHA, és megjelenni egy új pasival, az hát milyen már, mert ő mégiscsak egy fekete nő, aki nem tudta megtartani az első hapit. Hiába egy új kapcsolat, az nem bizonyítéka annak, hogy a nő újra tud szeretni, bízni, majd még ki is akad, hogy neki ez bonyolult, Bobby pedig kirakja a rendőrnőt a lakásából.

vlcsnap-2018-09-24-21h38m00s839.png

vlcsnap-2018-09-24-21h39m05s808.png

vlcsnap-2018-09-24-21h42m03s780.png

Idióta emberek vlogolnak, harmadik társuk fejét fogják egy mikróba beletenni, de úgy, hogy közben cement is van a mikróban. Azért egy pipát meg zacskót kap, de hát ígyis baj van, a két srác szerint pedig a követők=pénz. A mikrós pánikol, majd jól beleesik a medencébe, Eddie és Buck kell ahhoz, hogy kihúzzák, mondjuk, lehet, én óvatosabb lennék, nehogy a csigolyák törjenek. Na, van 30 másodpercük, hogy kihozzák a srácot, mármint élve, a két idióta meg folytatja a vlogolást, ami Bobby-nak nem tetszik, bele is dobja a kamerát a vízbe.

Athena és Férj otthon beszélgetnek, a nő végül előrukkol azzal, hogy van valakije. A szokásos körök, ugyanaz, mint Bobby-nál, csak Férj, aki már asszem ex-Férj, kicsit nyugisabb, és még bíztatja is a rendőrnőt, hogy próbálja elengedni a kontrollt, hiszen akkor csak jobb lehet. Ha meg nem válik be a tűzoltó, tovább tud lépni, addig meg legyen boldog. Buck még mindig becenevet keres Eddie-nek, mert nem hiszi el, hogy neki nincsen olyanja (akkor az Eddie mi?).

vlcsnap-2018-09-24-21h44m41s823.png

vlcsnap-2018-09-24-21h46m54s510.png

Megvan a naptárfotózás eredménye is, Chim lett az, mostantól Mr. Április, Hen küldte be a fotót, mégpedig azt, amin tavaly egy kislányt cipel a karjaiban a tűzoltó, hiszen az igazi hősök ilyenek. Well said, Hen. Athena jön, nyilvánosan lekapja Bobby-t, Hen pedig kéri ezért a pénzét, ugyanis nem volt nehéz összeraknia a kettő meg kettőt, hiszen mindketten ugyanakkor voltak boldogak meg ugye frusztráltak is.

Maddie-t telefonon hívja Doug, aki eléggé pszichopatának tűnik, gondolom volt itt egy kis családon belüli erőszak, meg gondolom, a faszi valami fontos tagja a társadalomnak, ezért sincs belőle ügy, mármint rendőrségi. Buck arra jön haza, hogy a nővére összepakolt, indulásra készen, de két másodperc után már inkább meggondolja magát, és marad. De a kórházba nem tud visszamenni ápolónőnek, mert megterhelő, és folyton csak aggódna, mikor jelenne meg Doug. Buck pedig tudja, mi lenne a megfelelő munka a nővérének.

vlcsnap-2018-09-24-21h51m43s487.png

Aki máris ott van a 911-diszpécserközpontban, és munkába is lát. Athena közben az autópályán megy, amikor előtte ledől a híd, ugyanis földrengés volt. De hát figyelmeztettek minket a rész elején erre.

Címkék: 911 911 LA
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Thomaszó 2018.09.27. 16:44:08

Hú b+! EgyeNlőre...
süti beállítások módosítása