Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jaqen H’Ghar és Jim Halpert egy sorozatban

2018. szeptember 26. 11:00 - Dzsudibí

tom-wlaschiha.jpg

Jó, bevallom, Jaqen H’Ghar nevét kopipészteltem, írja ki az, akinek két anyja van, de nem jártam volna jobban a színész igazi nevével sem, amit most szintén kopipésztelni fogok: Tom Wlaschiha. A német színész a korábbi NDK területén született, innen a kevéssé angolszász hangzású név, ami pizzarendeléskor jelenthet némi nehézséget, na de nem ez a lényeg. Wlaschiha ugyanis állandó szerepet vállalt a Jack Ryan második évadában, így jövőre együtt játszanak majd Jim Halpertel az Amazon drámájában. A John Krasinski és Wendell Pierce főszereplésével készülő sorozatot a Lost alkotópárosa, Carlton Cuse és az író Graham Roland jegyzi, és amelynek első évada az ősz egyik nagy durranása volt.

A második évad a Paramount és a Skydance Television közös produktuma, a sorozat producerei pedig továbbra is Cuse, Roland és Krasinski lesznek. A történet folytatásában Jack Ryan egy veszélyes dél-amerikai ország erőivel ütközik majd, jelentsen ez bármit is, Wlaschiha pedig egy rejtélyes idegen, akivel útjaik keresztezik egymást a küdetés során. Wlaschiha legismertebb szerepe a GOT Jaqen H’Ghar-ja mellett egyébként játszott a Crossing Lines-ban, illetve számtalan német sorozatban, többek között a soha véget nem érő Cobra 11-ben is.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E28 524TD 2018.09.26. 14:19:42

Jack Ryan az ősz egyik nagy durranása lett volna? Annyira unalmas volt hogy alig bírtam végignézni. Csodálkoztam is hogy berendelték a második évadot.
süti beállítások módosítása